Hur konvertera SLR till digital

Hur konvertera SLR till digital


Överföra SLR film bilder till digitala bilder är ett sätt att konvertera dina minnen, så kan du inte bara hålla alla dina bilder på ett ställe, men du kan dela dina favoritminnen på nätet med avlägsen familj och vänner. Konvertera SLR bilder till digitala är inte svårt och du kan fylla i en eftermiddag tid.

Instruktioner

1 Ta skott filmrulle till en butik som ska utvecklas, och be om en bild CD som ska returneras till dig när bilderna utvecklas. Detta omvandlar omedelbart dina analoga bilder till digitala.

2 Stäng av digital scanner eller filmscanner på.

3 Place SLR utvecklade bilder, en i taget, på skannern. Kör outvecklade filmen genom filmskanner.

4 Öppna bilden du skannar in din dator med ett fotoredigeringsprogram program. De flesta datorer levereras med en. Om du kör Windows på datorn väljer Windows Fotogalleri.

5 Redigera bilder i fotogalleriet och välj "Spara som".

6 Spara bilder i "Mina bilder" mapp, redan på datorer som kör Windows.

7 Ta några filmrullar du inte har utvecklats till närmaste fotografi utvecklare. När du vrider din film i be att få en kopia av alla bilder på en CD.

8 Ladda upp bilder från CD-skivan till din dator. Placera CD-skivan i datorn och välj "Den här datorn". Dubbelklicka på CD-enheten för att öppna alla bilderna på CD.

9 Ladda upp dina nya digitala bilder på din favorit fotodelning webbplats och bjuda in din familj och vänner att ta en titt.