Hur man monterar en målning till en matta styrelse för inramning

Hur man monterar en målning till en matta styrelse för inramning


Skydda målningar som inte på duk, såsom akvareller och akryler på papper, och göra dem presentabel med "flytande" dem i tavelramar. Floating är processen att montera ett konstverk till en mat ombord för inramning utan att använda en inramning mat ombord med ett snitt öppning på toppen. Inte använder en täckmatta gör konstverket att se mer öppet och för de naturliga kanterna på papperet ska vara synlig.

Instruktioner

1 Centrera målning på mat ombord. Kontrollera måtten på utrymmena mellan kanterna på målning och kanterna på mat ombord med en metall linjal för att säkerställa att de är jämna och lika. Lätt markera de övre hörnen av målningen med en blyertspenna.

2 Vänd målningen över. Mät tredjedel av vägen in från varje sida och halv tum ner från toppen och göra två varumärken för att ange placeringar av monteringstejpen.

3 Skär fyra 2-tums långa bitar av gummerade inramning tejp. Vik två bitar i halv med självhäftande sidorna utåt. Skapa en skarp veck genom att köra vid sidan av en mapp ben längs vecket.

4 aktivera limmet endast på ena sidan av varje veck på de vikta tejpbitar genom att väta dem med vatten med hjälp av en pensel. Fästa bandet till mat ombord, vik sida upp, och i linje med de penslade bandplaceringsmärken.

5 Aktivera lim på ovikta tejpbitar. Stick bandet bitar över de vidhäftade halvorna av de vikta bitar, undangömt strax under veck, för att skapa T-formade gångjärn.

6 Blöt andra halvorna av de vikta tejpbitar. Rada upp målningens övre hörn med de tidigare markerade hörnpunkter på mat ombord. Utöva påtryckningar på de punkter i målningen där bandet ligger under.