Hur man fixar Gelcoat Oxidation

Hur man fixar Gelcoat Oxidation


Att hålla detta showroom glans på en båt är något som ger de flesta båtägare stor stolthet. Men på grund av olika omständigheter, några utanför deras kontroll, några båtägare låter sina båtar för att förfalla. Efter en säsong utan underhåll, gelcoaten på en båt oxiderar, förlora sin glans. Fastställande att oxidation tar lite tid och tålamod, men resultatet är alltid glädjande.

Instruktioner

1 Öppna en behållare med båt tvätt koncentrat. Häll den rekommenderade mängden av koncentrat i hinken och blanda med den rekommenderade mängden rent vatten. Tvätta oxiderade gelcoat och skölj med rent vatten. Låt den oxiderade gelcoat torr.

2 Applicera glasfiber gnugga förening jämnt till den oxiderade gelcoat med en butik trasa. Polera ytan med den elektriska buffert tills oxidationen är borta. Byt poleringsdynor som de täppa med gnugga förening.

3 Installera en ren pad på elektriska bufferten. Applicera ett lager båtpolish till det område som tidigare behandlats med gnugga förening. Båtpolish kommer att eliminera virvel märken kvar av gnugga föreningen. Polera båtpolish med elektrisk buffert, ändra kuddar eftersom de täppa med polish.

4 Installera en ny poleringsdyna på elektrisk buffert. Applicera ett lager vax till den polerade ytan med en ren butik trasa. Låt vaxet torka till en dis. Polera bort diset med elektrisk buffert, ändra kuddar som kuddar täppa med vax, slutföra gelcoat oxidation reparation.