Hur man gör Beach Sand Cake

Hur man gör Beach Sand Cake


Med en sandstrand tårta, kan du ta stranden inomhus även om du är instängda och det är kallt. Denna design visar en grundläggande Layer Cake i en strand tema, komplett med surfbrädor och badlakan - alla ätliga. Lägg sparkler ljus för att göra detta till en tårta med en miniatyr fyrverkeri. För en strand-tema bröllopstårta, hålla fötterna på en brud och brudgum topper i sanden. För ett barns parti, toppa kakan med plast spadar och låt dina gäster gräva i kakan.

Instruktioner

1 Förbered kakmix enligt förpackningens anvisningar och grädda den i pannan. Låt kakan svalna. Ta ut kakan ur pannan och centrera den på kakan ombord.

2 Sprid glasyr på toppen och sidorna av kakan, med hjälp av en spatel. Sätta frosted kakan i frysen i 15 minuter för att ställa in glasyr. Ta ut kakan ur frysen.

3 Sprid vispad toppning över toppen av frostat kakan.

4 Dela flagade kokos i fyra till sex pålar. Pressa varje stapel i en kulle. Placera kokos högar på vispad toppning i någon särskild ordning.

5 Strö Graham kracker smulor jämnt över vispad toppning och kokos högar; högarna kommer att visas som sanddyner. Damma av Graham kracker "sand" med lyster damm.

6 Stick pappers paraplyer i "sand". Skär frukten läder i en-av-tre-tums rektangulära "handdukar." Placera "handdukar" under paraplyer.

7 Trim tre till sex remsor av randig fruktsmak tuggummi i långa ovaler som liknar surfbrädor. Placera skivorna runt paraplyer. Lägg tre till sex ringformade karameller såsom livräddare, bredvid surfbrädor. Strö Rock Candy slumpmässigt över sanden kakan.