Hur man syr Cord med en läpp På ett Pillow

Hur man syr Cord med en läpp På ett Pillow


Några stoppning sladden har en remsa av tyg tejp vävd in i sidan av sladden. Denna läpp kan du fästa sladden genom att innesluta läppen av bandet i sidsömmen av kudden. Detta gör att sladden verkar flyta längs kanten av kudden. För att korrekt fästa sladden, måste du öppna sömmen på kudden, men du kan använda denna typ av sladd på en färdig kudde genom sömnad det på baksidan av kudden eller genom att täcka läppen med en annan bit av trim.

Instruktioner

Sätta Cord i en Seam

1 Öppna sömmen längs kanten av kudden med en sprättare. Om kudden är fylld med lös fyllning, samla det i en påse.

2 Tråckla trim runt tyget från baksidan av kudden antingen för hand eller med en symaskin. Linjen som ansluter sladden till läppen ska köras längs den gamla sömmen linje med sladden på insidan. Starta i mitten av den nedre kanten och överlappar ändarna av trim en tum. Båda ändarna av trim bör sticka ut halv tum bortom kanten av kudden. Detta kommer att säkerställa att ändarna av trim är inuti den färdiga kudden.

3 Sy framsidan och baksidan av kudden ihop längs den ursprungliga sömmen linje med en symaskin. Lämna en 3-tums öppning för svarvning om du har lös fyllning och en 8-tums öppning om kudden var fyllda med en kudde formulär.

4 Stuff kudden. Ned den kvarvarande öppningen genom vikning i de råa kanter längs den gamla skarvlinjen och syr nära de vikta kanterna för hand eller på maskinen.

Sömnad Klipp till den bakre kanten av kudden

1 Stift trim runt kanten på kudden med läppen på baksidan. Starta i mitten av den nedre kanten och överlappar ändarna av trim en tum. Båda ändarna av trim bör sticka ut 1/2 tums mot mitten av kudden. Detta kommer att säkerställa att ändarna av klädseln inte visar framifrån.

2 Täta ändarna av trim med tyg flytande stabilisator för att förhindra fransning.

3 Sy trim till kudden hand eller symaskin nära kanten av kudden i skarven mellan sladden och läppen.

Fäst Trim och lägga till ytterligare Trim

1 Stift trim runt kanten på kudden med läppen på framsidan. Starta i mitten av den nedre kanten och överlappar ändarna av trim en tum.

2 Täta ändarna av trim med tyg flytande stabilisator för att förhindra fransning.

3 Sy trim till kudden hand eller symaskin nära kanten av kudden i skarven mellan sladden och läppen.

4 Sy platt klädsel trim över läppen på sladden trim. Faldigt under slutliga änden av trim 1/2 tum och överlappar den första änden av trim med denna faldig för en färdig kant.