Hur man skriver ett meddelande för en fru födelsedag

Hur man skriver ett meddelande för en fru födelsedag


Även om inte varje människa är en romantisk poet eller begåvad med ord, utforma en trevlig födelsedag meddelande till din fru kan vara ett underbart sätt att visa att du älskar henne. Det är inte antalet ord du använder, men din leverans och hur väl ditt budskap kommer över. Även om du inte får din fru en gåva, en anteckning från hjärtat med din födelsedag önskemål kommer att uppskattas av de flesta kvinnor och ihågkommen för många år. I stället för, eller i tillägg till standard smycke eller bukett blommor, överväga att skriva din fru en födelsedag meddelande.

Instruktioner

1. Gör en allmän lista över saker du vill uttrycka din fru på hennes födelsedag. Till exempel kanske du vill berätta för henne hur du ser fram emot att spendera mer födelsedagar med henne, hur hon blir vackrare varje år eller hur lycklig du känner att vara den hon får tillbringa sin födelsedagar med.

2 Tänk på din fru personlighet - ingen kvinna är densamma, så det finns ingen väg att skriva ett födelsedagmeddelande för en hustru. Hennes personlighet och uppträdande hjälper ange tonen för ditt meddelande. Till exempel, kan din fru har en torr sinne för humor, inte vara mycket känslomässigt, kärlek romantiska gester eller hon kan vara den typ av person som är i allmänhet nöjda med något belopp av ansträngning du gör för att visa att du bryr dig.

3 Kom upp med ett sätt att skicka meddelandet. Bortsett från standard, handskrivet brev, kan du skriva ditt meddelande insidan av ett födelsedagskort, en notering som kan ha fastnat i sin bil eller på badrumsspegeln, eller skicka ett e-postmeddelande eller ett textmeddelande, om din fru är ständigt påväg. Om du vill kan du skriva eller skriva meddelandet på en bit av dekorativa papper och placera det i en fin ram för din fru.

4 Skriv ner ditt meddelande på en bit anteckningspapper innan du skickar den i ett e-post, text eller skriver det på kortet eller papper du planerar att ge din fru. Detta kommer att säkerställa att du inte slösa papper eller kort, eller skicka ett olyckligt formulerad meddelande.

5 undvika att fastna på vilka ord du använder, och i stället skriva ner dina äkta, innerliga tankar. Om allt du kan tänka mig att säga till din fru är, "Happy Birthday! Jag älskar dig och ser fram emot att spendera många fler födelsedagar vid din sida", som kommer att vara mer än tillräckligt, och mycket sannolikt uppskattat.