Lista över hudkräm med alpha hydroxy acid

Lista över hudkräm med alpha hydroxy acid


Alpha hydroxy syror (AHA) tränga igenom huden och avlägsna döda hudceller, vilket avslöjar en fräsch, nytt lager av hud. Detta gör det möjligt för andra förmåner i fuktighetskräm att absorbera in i huden lättare. Det är därför en hel del återfuktar med AHA har andra anti-aging fördelar, såsom att radera fina linjer och rynkor eller en jämn hudton. AHA härrör från socker i växter. De förhindrar tilltäppta porer och förbättra cellförnyelsen genom peeling. Några andra fördelar ökad kollagenproduktionen, hydrerad hud och strålande hud.

Alfa Hydrox AHA Enhanced Lotion

Denna lotion innehåller 10 procent alpha hydroxy acid som avlägsnar döda hudceller från ytan av huden. Detta gör det möjligt för de antioxiderande vitaminer och hydro-mjukgörare till slät, fast och ger näring åt frisk hud under.

Carol Cole Delikat Moisturizer SPF 15

Denna lätta fuktighetskräm har en liten andel av alpha hydroxy syra för att exfoliera döda hudceller. Den är idealisk för torr och känslig hud. Det breda utbudet av SPF ger solskydd med fukt.

Kiss My Face Peaches och Creme AHA Moisturizer

Denna fuktighetskräm innehåller åtta procent alpha hydroxy syra, som snabbar upp exfoliering processen och förbättrar hudens ton och textur.

Elizabeth Arden ingripa Daily Moisture Lotion

Detta oljefri fuktkräm är lätt och driven av alfa- och beta hydroxy föreningar. Denna fuktighetskräm förädlar och förtydligar huden för en naturligt strålande utseende. Vitamin E och C ger antioxidant förmåner samt SPF 15.

Peter Thomas Roth glykolsyra Moisturizer

Denna fuktighetskräm innehåller 10 procent glykolsyra som exfoliates döda hudceller på ytan och stimulerar cellulära omsättning. Vitamin A och E och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och aloe vera lugnar och återfuktar huden.

Cellex-C Betaplex New hy Cream

Detta ljus fuktkräm innehåller en kombination av alfa- och betahydroxisyra utvinns ur willow bark. Detta gör det möjligt för mild peeling och stimulerar nya hudcell omsättning. Hud åter till en hälsosam ser jämnhet.