Händelse display idéer

Händelse display idéer


När du skapar en monter eller visningsområdet i samband med t.ex. mässor, mässor och visar hantverk, är det viktigt att se till att ditt område sticker ut. De grundläggande nycklarna till att locka besökare och hålla dem där är ganska enkel. Folk gillar gratisartiklar, pengar och praktiska aktiviteter. Om du håller dessa tre tips i åtanke och hitta ett sätt att tillämpa dem på din monter, är du skyldig att vara nöjd med ökningen av besökare / kunder.

Pengar blåsmaskin

Vad lockar människor bättre än pengar? En pengar blåsmaskin är säker på att fånga folks uppmärksamhet och kan hyras från leverantörer. Allt som krävs är £ 13 i ettor och en handfull kuponger eller kuponger för din produkt och folk kommer att flockas till din skärm. Det enklaste sättet att hantera publiken är att sätta namn på en ritning för en 20 sekunders tidslucka i pengamaskin. Om du inte har resurser att hyra eller bygga en pengamaskin kan du rep utanför ett område på golvet (du kan använda din visningsområdet), lägga ner pengar, sätta strumpor eller vantar på händerna och ögonbindel dina deltagare och ge dem en tilldelad tid att ta så mycket pengar och så många varor som de kan. Detta kommer också att locka många åskådare, vilket ger dig en chans att presentera din produkt till massorna.

Skräddarsy priset hjulet

Alla blir liten när det gäller priser. Skapa eller hyra en anpassad priset hjulet, och har besökare snurra hjulet för att ta emot priser. Poster såsom pennor, klibbiga dynor med företagets logotyp, hattar, väskor och t-shirts kan ges bort. Du kan även ge bort en slutlig stora pris i slutet av showen. Vara så kreativa som du kan.

Kid vänliga alternativ

Fånga uppmärksamheten hos små barn att få uppmärksamhet av vuxna. Erbjudande poster såsom pappershattar, mini flaskor av bubblor, ballonger och godis. Erbjuda kuponger och vouchers till vårdnadshavare, och, om du erbjuder godis, glöm inte att ha sockerfria alternativ till hands också. Föräldrarna till barn med sockerkänsligheter kommer att uppskatta det faktum att du tog dig tid att tänka på sina barn också.

Interaktion

Interaktion med dina besökare är viktigt, oavsett om det är så enkelt som du chatta med dem för en stund eller med aktiviteter besökarna kan delta i. Vid en hantverksmässa, till exempel, kan du ha din monter inrättas med en särskild crafting bord så att besökarna att prova din produkt och skapa en design av sina egna. Människor njuta av att ha något att ta med sig hem och det ger dig en perfekt möjlighet att inkludera ett visitkort i den fria hantverk paketet.