Födelsedag idéer att räkna ned en födelsedag

Födelsedag idéer att räkna ned en födelsedag


Medan vissa vuxna föredrar att alltid förbli 29 eller hoppa sina födelsedagberömmar helt, barn och äldre födelsedag pojkar och flickor njuta räknar ner dagarna till den förväntade fest. Oavsett lära ett litet barn att räkna med en Advent-stil kalender eller röra upp spänning och uppskattning bland en utökad familj som en del av en äldre familjemedlem födelsedagsfest 100, nedräkningar är ett roligt sätt att förlänga spänningen att fira livet.

Kalender

Födelsedag idéer att räkna ned en födelsedag


Hämtar inspiration från en adventskalender att skapa en födelsedag nedräkning. I stället för en trädform, spåra en tårta form på två tunna bitar av färgad kartong och klipp ut dem. På det övre arket, skära ut tre sidor av "dörrar" (eller flikar) som skall öppnas varje dag av nedräkningen. Limma ihop bitarna, att inte få lim på dörrarna. På framsidan av dörrar, skriver siffrorna i nedräkningen. Bakom dörrarna, skriva meddelanden eller ledtrådar om var man kan hitta en godis eller annan behandling.

firande Chain

Födelsedag idéer att räkna ned en födelsedag


Engagera yngre barn genom att skapa en födelsedag kedjan från kraftigare papper och lim. Utskurna remsor av papper för att representera varje dag av nedräkningen. Bistå barn med formningskretsar och limning av färgstarka remsorna tillsammans för att bilda en kedja. Häng kedjan på en framträdande plats i huset. Varje dag, gör det möjligt för barnet att ta bort en länk. Uppmuntra barnet att räkna hur många remsor är kvar tills den stora dagen kommer. Variera räkna aktiviteter baserade på barnets ålder och förmåga.

Ett liv i bilder

Födelsedag idéer att räkna ned en födelsedag


Samla och rama in fotografier av födelsedagsbarnet från varje år av sitt liv. För yngre barn, väljer bilder av månaden eller säsongen. Varje dag av nedräkningen, anges ett inramat fotografi på en framträdande del av huset eller kontoret. Börja med en baby foto och lägga till bilder varje dag för att skapa en bild panorama av personens liv. Inkludera så många tidigare bilder från födelsedagsfirande som möjligt, förutom skott av milstolpar i den personens liv.

E-post Countdown

Födelsedag idéer att räkna ned en födelsedag


Fira en aktad farförälder eller stor-farförälder födelsedag i 21-talsstil med en rad e-postmeddelanden som distribueras till ett nätverk av familjemedlemmar och nära vänner. Ställ in ett antal dagar för att skicka ut e-post. Varje dag av nedräkningen, skicka ett gammalt fotografi av födelsedag celebrant, skanna en av hans eller hennes gamla rapportkort eller tidiga ritningar, eller dela en hjärtevärmande historia om vikten av äldre i familjen. Uppmuntra andra att dela sina favorit minnen också.