zeolit lera äta

Vad är Oya Mineral Form Zeolit?

Vad är Oya Mineral Form Zeolit?


Den oya mineral, även känd som oya-Ishi, är en populär byggnadssten som används i Japan. Det är en glasartad mineral som består av kisel och vulkanisk tuff. Genom tid och värme, kan Oya komponera in montmorillinite, celadonite och zeolit ​​leror på exponerade ytor.

Historia

Oya är en typ av vulkanisk, mineral sten komprimeras av vulkanisk aska, även känd som oya tuff. Den har använts i stor utsträckning i hela Japan för att bygga stenar och skulpturer. Brutits i en gruva som ligger i Oya, Japan, har den använts som ett konstruktionsmaterial för de senaste 1000 åren på grund av dess fördel av att klippas lätt.

Mineralogi

Oya i mineralform orsakas av en låg grad metamorfos av zeolit ​​lera eller förändras av leran fysiska struktur. Det tar 50 till 5000 år och cirka 37,8 grader Celsius för att ändringen ska ske. Eftersom oya tuff utsätts för andra naturliga mineraler, zeoliten kanske komprimeras med andra mineraler, såsom kvarts.

Fakta

Oya är en spröd och porös mineralinnehållande vulkaniska bergfragment. Den oya-Ishi berget är platt, kantig och strukturerad i ett horisontellt mönster. Dessa mineraler har en linjär struktur, mycket likt träfibrerna. När vänster oexponerad, har oya en blåaktig grön färg som vänder sig till svart när den utsätts för dagsljus.

Vad är Zeolit ​​Clay?

Vad är Zeolit ​​Clay?


Zeolit ​​är ett aluminosilikat mineral med en porös kristallin struktur som förblir hårt i vatten. Det finns ungefär 50 olika typer av zeolit, var och en med sin egen kemiska och fysikaliska egenskaper. Dessa egenskaper gör zeolit ​​lera användbara i många tillämpningar.

jord Ändringar

Ammoniak, medan farlig i akvarier, fungerar som gödningsmedel för växter. Zeolit ​​lera absorberar vatten, ammoniak och andra näringsämnen och behåller dem. I stället för att förbrukas av bakterier och omvandling till nitrat, kvarstår ammoniak i zeoliten lera, där den blir tillgänglig för växtrötterna. Klinoptilolit, som är en naturligt förekommande zeolit, används ofta för jordförbättring.

Luktkontroll

Den naturligt porösa natur zeolit ​​lera gör det möjligt att ta bort fukt och illaluktande gaser. Det absorberar lukter och rök i sina egna molekyler, släppa dem när zeolit ​​lera placeras i solen.

Water Filtration Media

Zeolit ​​lera höga katjonbyteskapacitet, eller förmåga att behålla och utbyte liknande laddade mineralnäringsämnen, hjälper absorptionen av ammoniak, som är farlig i hemmet akvarier. Tillsats av ammoniak absorberande zeolit ​​lera till filter hjälper rena vattnet och minskar risken för ammoniaktoxicitet.

Vilka är farorna med Zeolit?

Vilka är farorna med Zeolit?


I en ålder där de flesta människor känner att de behöver för att detox från tid till annan, är zeoliter som tagits i pulver- eller vätskeform snabbt blivit ett viktigt verktyg i processen. Den negativa laddningen och burliknande struktur mineralet är tänkt att fånga eventuella tungmetaller som kan ha intagits och hålla fast dem tills de evakueras naturligt. Zeoliter är också tippad som ett botemedel för olika sjukdomar, bland annat trötthet och cancer. Den vanligaste och forskat zeolit ​​kallas Klinoptilit.

Fungera

Namnet Zeolit ​​kommer från två grekiska ord som betyder "kokande stenar" och myntades först av svenska forskare Cronstedt 1756. Det finns 150 olika zeoliter och de finns i stor utsträckning inom industrin, till exempel i djurfoder, petrokemi, system för vattenrening och simning pool filtreringssystem. De är effektiva på grund av deras stora inre område och molekylsiktegenskaper. När det tas oralt det påstås de fälla gifter och säkert ta bort dem från kroppen.

patentkraven

Även om det hävdas att ta en zeolit ​​tillägg kan avlägsna tung giftiga metaller, balans PH nivåer, minska risken för förkylningar och influensa, stödja immunsystemet och förbättra absorptionen av näringsämnen, det är bara personliga vittnesmål från produktanvändare och FDA inte godkänner zeolit ​​kosttillskott som en behandling. Det finns absolut ingen kvalificerad medicinsk forskning för att validera dessa påståenden.

cancerbehandling

Zeoliter är ofta marknadsförs som behandlingar för cancer och medan någon med denna sjukdom är förmodligen villiga att prova något. Det finns ingen fast bevis som tyder på att zeoliter har någon inverkan på utvecklingen av sjukdomen som helst. Även om FDA har listat zeoliter på GRAS lista (Generally Regarded As Safe), har Cancer Research UK uppgav att den verkliga faran är att zeolit ​​kosttillskott kan interagera och hämmar effektiviteten av en föreskriven behandling, till exempel kemoterapi.

överväganden

Som Zeolit ​​färdas genom kroppen kan det orsaka uttorkning så det är viktigt att dricka extra vatten och hålla kroppen ordentligt släckt. Endast zeoliter i sin renaste form bör vidtas. Naturligtvis bryts zeolit ​​innehåller många giftiga mineraler och det är viktigt att studera reningsprocessen och vilka ämnen har lagts till den slutliga produkten innan de köper. Det är alltid bättre att satsa på en produkt som har analyserats av en tredje part lab.

Varning

Sjukvård expert Jonathan Campbell antyder att medan pulveriserad zeolit ​​tillägg är olösligt så kommer naturligtvis evakueras, flytande zeolit, som innehåller aluminium, kan komma in i blodomloppet. Eftersom det inte finns någon forskning på människors reaktion på zeoliter är det svårt att bedöma vad en perfekt dos kan vara och huruvida zeolit ​​tillskott skulle vara mer fördelaktigt än mer erkända kosttillskott; råd tenderar att vara vaga. Även om det inte nödvändigtvis farlig, med zeolit ​​kosttillskott, skriver Lijec Vjesn institutets Ruder Boskovic, kan betraktas som effektiv som lera äta, som var en gammal botemedel för olika sjukdomar.

Skillnaderna mellan bentonit och zeolit

Skillnaderna mellan bentonit och zeolit


Bentonit och zeolit ​​är två material som används i alternativ medicin. Även om både bentonit och zeolit ​​används för att rena kroppen, de två påstådda helande medel kommer från olika källor. Bentonit är en lera, medan zeolit ​​är ett kristalliserat mineral skapad av lava och vatten. Bentonit kan köpas i flera former, medan zeolit ​​är mestadels tillgänglig som en vätska.

Egenskaper hos Bentonit

Bentonit är en lera substans som också är känt som montmorillonit. Det namnges för lera insättningar i närheten av Fort Benton, Wyoming. Bentonit avlagringar kan hittas i hela världen, men är vanligast i Great Plains regionen Nordamerika. Den har en krämig grå färg, ingen lukt och en sammetslen känsla. Dess molekylära komponenter blir elektriskt laddade och leran sväller när bentonit blandas med vatten. Förespråkare av bentonit användning hävdar denna process tillåter bentonit att absorbera och hålla toxiner, tungmetaller och andra föroreningar.

Egenskaper Zeolit

Zeolit ​​kommer från kristalliserat aluminatsilikat mineraler som finns i berggrund världen. Det bildas när lava naturligt blandas med färsk eller saltvatten. Vulkanisk aska blir kristallint under loppet av miljontals år. Zeolitkristallerna avger ånga när de värms upp. Ordet "zeolit" kommer från det grekiska ordet för "kokande stenar." Den molekylära sammansättningen av zeolit ​​är en bikakestruktur gjord av kisel- och aluminiumoxider. Den negativa elektriska laddningen som skapats av dessa vaxkakor lockar förmodligen positivt laddade partiklar.

Medicinskt bruk av bentonit

Människor som tror att bentonit har läkande egenskaper använder lera för rengöring och läka kroppen. Bentonit används för att absorbera gifter i kroppen och renar mag-tarmkanalen. Det används också för att lindra diarré och avhjälpa tungmetallförgiftning. Bentonit kan hittas i lerinpackningar, ansiktskrämer och salvor för solbränna. Den finns i pulver, gel och kapselformer. En populär användning av bentonit är att blanda 1 msk av pulvret med vatten att dricka som en kolon-rensningen regim.

Medicinskt bruk av zeolit

Människor som tror zeolit ​​är medicinsk användning mineralet för att avlägsna tungmetaller och andra fria radikaler från kroppen. Det används också för att lindra sura uppstötningar och för att balansera och etablera optimala pH-nivåer. Det tros också att hjälpa till att sänka blodsockret hos patienter med allvarliga fall av diabetes. Zeolit ​​är vanligtvis tillgängliga i flytande form. Personer som tar zeolit ​​mix och dryck mellan tre och 15 droppar av vätskan med vatten tre gånger om dagen, beroende på deras rensning regim.

risker

Ta bentonit internt som kosttillskott har varit kända för att orsaka förstoppning hos vissa användare. Anhängare av bentonit användning tillskriver detta problem frågor inom mag-spåret i stället för lera själv. Mesoteliom, en mycket dödlig form av lungcancer, är känd för att orsakas av zeoliter, enligt WebMD. Dessa mineraler har en kemisk sammansättning som liknar asbest, en annan cancerframkallande. Du bör konsultera en läkare innan införa bentonit eller zeolit ​​i din vanliga dietary regimen.

Zeolit ​​pulver och säkerhet för djur

Zeolit ​​pulver och säkerhet för djur


Zeolitpulver är ett pulver som man kan använda för att ta bort gifter från deras kroppar. Pulvret är också säkert att använda på djur eftersom produkten är giftig. Ett naturligt förekommande mineral, är zeolit ​​säkert för interna och externa applikationer.

Egenskaper

Som ett naturligt mineral, kan zeolit ​​krossas till ett fint pulver. Egenskaperna hos zeolit ​​varierar beroende på var den bryts. Små skillnader i kompositionen av zeolit ​​kan göra det önskvärt för olika användningsområden.

Mat

Jordbrukare eller ranchägare kan köpa foder som har zeolit ​​blandas in i den. Mata sina djur zeolit ​​minskar mängden ammoniak i djurens matsmältningskanalen. Gödseln från djur som utfodrats zeolit ​​är högre i kväve och lägre i offensiva gaser, vilket gör det en mer önskvärd handelsvara som gödningsmedel.

Luktkontroll

Eftersom det är giftfri, kan du använda zeolit ​​som en extern applikation för att absorbera lukter. Zeolitpulver stänkte på sina rockar minskar lukter för husdjur och tamboskap. Du kan också använda zeolit ​​pulver i kylskåp för att kontrollera mögel lukt med inga bekymmer om livsmedelssäkerhet.

Lera bloggat spel att spela

Lera bloggat spel att spela


Mud bogging eller lera racing, är ett spel där du måste rida genom en off-road-spår, vanligen bestående av en grop av lera och lera grop varierar i längd. Du rider på en terränggående fordon, såsom en bil eller ATV (ATV). Vinnaren av spelet är den person som färdas antingen längst eller som faktiskt fullföljer banan. Om du inte vill bli smutsig, kan du faktiskt spela några online lera bloggat spel, som ger dig roligt utan röran.

"Mud Rally"

"Mud Rally" är en variant på den traditionella lera bloggat spel, men konceptet är fortfarande densamma. I stället för en bil, är du en groda på ett blad, och du deltar i en pöl race. Målet är att komma runt banan så snabbt som möjligt. Du får extra poäng om man äter fjärilar, men du förlorar poäng om du stöter på bin. Du använder höger och vänster piltangenter för att flytta din groda runt banan. För att hitta det här spelet, gå till Daily gratisspel, och sök efter "Mud Rally Game" i sökrutan.

"4 Wheel Madness"

I det här spelet, du är inne i en fyra-wheel-drive lastbil, gå över en lerig och smutsig spår. Använd din upp och ner piltangenterna för att flytta din lastbil antingen framåt eller bakåt, och använd vänster och höger piltangenter för att luta lastbilen i endera riktningen. Målet är att göra det till slutet av banan utan att fastna eller kraschar. Du måste också navigera över fordon och kullar i din väg. För att hitta det här spelet, gå till Game Gecko, och sök efter "4 Wheel Madness" i sökrutan.

"Mud Bike Racing"

Du måste använda piltangenterna för att flytta din ATV över en lerig spår. Du tävlar mot andra förare att nå slutet av spåret. Du måste samla röda burkar för bränsle, och du kan också samla verktyg som hjälper dig att reparera din cykel. Du måste undvika att slå de andra konkurrenterna, eller du skada din ATV. Om du är en av de tre ATV i loppet, du gå vidare till nästa nivå. För att hitta det här spelet, gå till XiTi spel, och gå till Racing Spel. Rulla ned till Mud Car Racing - bil spel, och klicka på spelet.

"ATV Mud Racing"

ATV Mud Racing är en Windows-PC-spel, och det är kompatibelt med Windows 98, 2000, Millennium (Me) och XP. Du har åtta tävlingar att rack upp tillräckligt med poäng för att vinna den ultimata världsmästare titel. Du rider över grov och ojämn landskap, och du får poäng genom att slå andra konkurrenter och efterbehandling tävlingarna. För att hitta det här spelet, gå till Arkiv Factory spel, och sök efter "ATV Mud Racing" i sökrutan. Sedan ladda ner spelet.

Hur man suga upp lera i en paddock

Hur man suga upp lera i en paddock


Mud innebär hårt arbete för ägare av hästar eller andra djur. Samt ser rörigt, fångar det bakterier och patogener som kan orsaka trast eller lera feber och kan förorena vattentäkter. Mud samlas i hagar och körts in områden där hästar kvarn runt eller vänta med att matas. Gödsel gör det värre, och där paddock gräset bryts ned genom tramp, kan det lämna marken instabil. Ditt val av metoder för att njuta lera och göra en torrare fotfäste beror huvudsakligen på vilka material är tillgängliga lokalt och hur mycket du vill betala.

Instruktioner

1 Skrapa bort gödsel och överskott lera. Om problemområdet är utanför ett stall eller ladugård, ta bort tillräckligt leriga marken, om det är möjligt att göra en svag sluttning bort från ladugården som ett hjälpmedel vid dränering.

2 Häll bränd eller släckt kalk på leran att torka ut. Blanda kalk i leran med hjälp av krattor och hackor. Komprimera den med en hand sabotage.

3 Lay grus omkring sex inches djup. Sätt större stenar på basen sedan finare grus ovanpå om du har köpt olika kvaliteter. Top med 4 inches av sand eller 6 till 12 inches av flis eller strimlad bark.

4 blandad asfalt fräs, Bluestone damm eller blå metall med antingen sand, grus eller bark som en alternativ grund om de är lättare och billigare tillgänglig.

Skillnaderna i Förgyllning & Måleri

Skillnaderna i Förgyllning & Måleri


Förgyllning har många likheter med målning, särskilt oljemålning. I varje process, målare och Gilders täcker föremålets yta med en gesso - gips eller gips beredd med lim - marken. Sedan efter att de har torkat marken, de tillämpar och bygga upp flera lager av genomskinlig färg eller färgliknande material för att skapa det slutliga resultatet. Trots dessa gemensamma drag, de två medierna har några viktiga skillnader.

Metaller i Färger och förgyller

Förgyllning avser liggande en metallisk yta av trä, sten, tyg, lera eller duk med en tunn beläggning av guld - men du kan också använda silver eller brons guilder. Många färger är gjorda på ett liknande sätt som en guild, där metallen tillsätts till ett medium bas för framställning av en stark färg och en metallisk lyster. Men guld, silver och brons endast sparsamt används i färg; de mer allmänt använda metaller är krom, titan, kadmium, aluminium och mangan.

jordarts Paints

Målare kan också använda färger som innehåller jordartsmetaller eller mineraler. I stället för en glänsande guldfärg, kan en färg vara en djup brun eller lera färg och endast innehåller mineraler eller element såsom järn, glimmer, kobolt, azurit, zink eller kobolt. I allmänhet, en målare, till och med en olje målare, kommer att använda olika pigment i sina färger, medan de gilder eller guldblad artist erbjudanden mestadels med guld.

Patina

Uttrycket "patina" beskriver hur ytan av en brons, mässing eller silver förgyllda objektet oxiderar med tiden. Med denna kemisk förändring kommer en skamfilat utseende som är ibland mycket önskvärd. Rent bladguld kommer inte matt, men ibland när Gilders eller bladguld artister vill ha en något skamfilat effekt, de lägger en speciell substans för att få detta resultat. I allmänhet behöver målare inte ta itu med patina effekt.

Gille Lily

"Guild lilja" är en fras som betyder att overdecorate något när det inte är nödvändigt eftersom objektet är vacker i sin egen rätt. Det gäller att förgyllning men sällan till målning. Detta understryker det faktum att förgyllning används ofta för att dekorera, men sällan är det appliceras på en målning på ett sätt som hjälper till att definiera bilden. Även extremt vacker, när det görs på rätt sätt, bladguld används sällan på duken. Vanligtvis bladguld artister använder färgliknande material för att skapa en fantastisk ram för bilden.

Hemgjord lera förpackningar för att ta bort celluliter

Hemgjord lera förpackningar för att ta bort celluliter


Celluliter effekter flesta kvinnor genom att ge huden och kropps lumpy och ojämn fett framträdanden i magen, låren, höfterna och skinkan området. Celluliter är fetthaltiga avlagringar under huden yta. Det finns flera effektiva behandlingar för att jämna ut celluliter att träna, kroppsinpackningar och riktiga dieter. Body lerinpackningar är säkra effektiva behandlingar för celluliter och eftersom de hjälper upplösa fetthaltiga avlagringar medan du ritar ut gifter och uppstramande upp huden och kroppen.

Ingredienser för celluliter lerinpackning

Scoop 6 koppar döda havet lera i en skål och häll i 2 koppar engelska lera pulver, ½ dl kyld kaffe, 25 droppar Ginkgo biloba tinktur och ¼ kopp aloe vera juice i en stor bunke. Använd aldrig varmt kaffe i detta recept, eftersom värmen förstör antioxidanter och näringsämnen i leran som hjälper till att behandla celluliter.

Att göra celluliter lerinpackning

Blanda samman ingredienserna tillsammans med en tråd visp tills du får en mörk grön-färgad tjock, mjuk ser lera. Om du tycker att leran är inte tillräckligt tjock, lägga till en annan msk kaffe. Om du tycker att leran är för tunn, lägga till ytterligare en msk av lera pulver. Ju tjockare och krämigare den lerinpackning är, desto lättare är det att tillämpa på huden och kroppen.

Förvaring av lerinpackning

Häll lerinpackning i en stor plastbehållare och försegla den med ett lock för att förhindra den från att torka ut. Förvara celluliter lerinpackning i kylskåp tills du är redo att använda den. Celluliter lerinpackningar ska hålla sig fräsch i upp till tre dagar. Efter tre dagar, kasta lerinpackning i papperskorgen; näringsämnen är inte lika potent och kommer inte att behandla celluliter effektivt.

Tillämpning av celluliter lerinpackning

Scoop nävar av celluliter lerinpackning och lödder det i tjocka lager över hela kroppen från topp till tå, försiktigt så att inte få det i ögonen eller hår. Om du får leran i ögonen och hår, skölj med vatten i två till tre minuter. Applicera celluliter lerinpackning i badkaret, så att du inte skapar en enda röra. Den lerinpackning gör dropp.

Celluliter Mud Pack Behandling

Låt lerinpackning på kroppen och huden i 30 minuter så att de näringsämnen att tränga in i huden och bryta upp celluliter insättningar under. Havet lera hjälper till att dra ut gifter; Engelska lera, Ginkgo biloba och kaffe hjälp fast och tona upp kroppen och huden på grund av koffeinhalten och antioxidanter i dem, och aloe vera juice lugnar och mjukar upp huden. Om du tar lerinpackning av för tidigt, kommer celluliter insättningar under huden inte har tid att lösa.

Tvätta bort celluliter Pack

Skölj celluliter lerinpackning med varmt vatten och klappa huden torr med en badhandduk när behandlingen är klar. Hud och kropp ska se en mycket smidigare och mjukare. Använd celluliter lerinpackning behandling tre gånger i veckan för att hjälpa lösa upp fetthaltiga avlagringar under huden och förhindra celluliter bildas i framtiden.

Ska jag köpa en rostfri eller eldfast lera diskbänk?

Ska jag köpa en rostfri eller eldfast lera diskbänk?


Rostfria diskbänkar är allmänt tillgängliga i modeller som passar alla plånböcker. Styrkan i stål innebär att de utför liksom undermount sänkor, och de tenderar att se bättre med åldern. De är hållbara och kommer inte att spricka, men de kan få fläckar om inte upprätthålls. De finns i en mängd olika utföranden som går med många dekor system och kan förses med isolering för att minska bullret.

eldfast lera Diskbänkar

Eldfast lera sänkor är gjorda av lera, vilket innebär att de kan målas eller skulpterade för en mer lyxig look. De tål hög värme och rostar inte, men deras vikt kräver extra disk stöd. De finns i en mängd olika former och storlekar, men vissa modeller kan bara passa viss inredning, vilket innebär att diskbänken kan behöva ändras om du bygg.

Slutsats

Sink du väljer beror på din budget och prestandakrav. Rostfritt stål är mer mångsidig och billig, men eldfast lera är mer dekorativa och lyxiga.