wii tiger woods golf tips

Tips & Tips för Wii & # 34; Tiger Woods Golf & # 34;

Tips & Tips för Wii & # 34; Tiger Woods Golf & # 34;


Tiger Woods PGA Tour raden av spel debuterade på Nintendo Wii i mars 2007. För första gången kan spelare steget upp till hålet och tävla i en verklighetstrogen sätt med sina rörelsesensor controllers. Från och med 2010, har EA Sports släppt fyra versioner av Tiger Woods PGA Tour spel för Wii.

Tiger Woods PGA Tour '07 fusk

Öppna lösenord menyn genom att välja "Alternativ" och sedan "lösenord" från spelmenyn. Gå till komplett sortiment av adidas varor genom att ange ". Tre ränder" För att låsa upp alla lagspelare, skriv: "Gameface." Ta emot den fullständiga uppsättningen av Bridgestone objekt genom att skriva: ". Shojiro" Gå till komplett sortiment av Grafalloye objekt genom att skriva: "bara axlar." Lås upp full uppsättning av MacGergor objekt genom att skriva: ". MacTec" Ta emot en komplett uppsättning Mizuno objekt genom att skriva: ". Rihachinrzo" Gå till komplett uppsättning av Nike objekt genom att skriva: ". Justdoit" Lås upp komplett sortiment av Oakley objekt genom att skriva: ". Jannard" Ta emot den fullständiga uppsättningen av Ping objekt genom att skriva: ". Solheim" Gå till full uppsättning av bud objekt genom att skriva: ". Killar är bra" Lås upp komplett sortiment av Taylormade artiklar genom att skriva: ". Richard Adams" Gå till komplett sortiment av Cobra objekt genom att skriva: ". Snakeking" Lås varje PGA Tour artikeln genom att skriva: ". Blixt" För att låsa upp komplett uppsättning av EA Sports artiklar, anger: "inthegame."

Tiger Woods PGA Tour '08 fusk

Välj "Alternativ" och sedan "lösenord" för att ange någon av följande fusk: Lås upp alla Cleveland objekt genom att skriva: ". Cleveland" Får alla spelare genom att skriva: ". Gameface" Lås alla Precept varor genom att ange ". Guysaregood" Låsa upp alla EA produkter genom att skriva: ". Inthegame" Tillgång Oakley produkter genom att skriva in ". Jannard" Lås J. Lindberg varor genom att ange ". Jlindberg" Lås Nike objekt genom att skriva: "justdoit" Öppna Grafalloy linje genom att skriva: ". Justshafts" Lås PGA Tour varor genom att ange ". Blixt" Få alla MacGergor varor genom att ange ". MacTec" Lås upp Taylormade linje genom att skriva: ". Mradams" Tillgång Bridgestone varor genom att ange ". Notjusttires" Lås Mizuno produkter genom att skriva: ". Rihachinrizo" Får Cobra linje genom att skriva: ". Snakeking" Tillgång Ping varor genom att ange ". Solheim" Alla åskådare kommer att ha stora huvuden när du anger ". Tengallonhat"

Tiger Woods PGA Tour '10 Tips & Tips

Seger i första turnering utmaningen kommer att låsa följande kurser: Wentworth, Doral, TPC Boston, East Lake, Torrey Pines, hamnstad, Hazeltine, Pinehurst 2, Oakmont och Pebble Beach. Avsluta alla turnerings utmaningar för att låsa den första bonus utmaningen. Anspråk seger på varje bonus utmaning att låsa upp en extra utmaning. Det finns fyra bonusutmaningar totalt. Efter att ha vunnit första Boston matchen, kommer Mining Hazard Suit finnas i pro shop för £ 22.750. Ange följande kod för att komma åt komplett sortiment av Tiger Woods Golf produkter ". Eltigre"

Tiger Woods PGA Tour '11 Tips & Tips

Tjäna 5000 erfarenhetspoäng genom följande metod: När du är klar utmaningar där spelaren rygg är vänd mot dig, väljer Tiger Woods som spelaren. Detta kommer att rack upp massor av erfarenhetspoäng i endast tre skott.

Golf Tips om Swinging en Wood

Golf Tips om Swinging en Wood


Golf kan vara en svår sport att bemästra. Om du är ständigt i trubbel och tvingas att återhämta sig efter din första skottet blir spelet ännu mer utmanande. Förmågan att slå en förare eller 3-trä från tee är viktigt att starta långa hål väl. Genom att hitta en komfortnivå med din skog och längre klubbar och sätta dig i en position för att lyckas, kommer ditt spel avsevärt förbättras.

Hur man slår drivrutinen

Praxis så att du kan träffa din förare genomgående bra från tee. Om du kämpar med att slå föraren, prova att använda en 3-trä. Du kommer att ha mer kontroll, som kompenserar för varje avstånd som har förlorat. Det är också viktigt att komma ihåg att en dyr ny drivrutin är ingen garanti för att du kommer hit 300 yard enheter som Tiger Woods. Som i alla golf, är det bäst att använda klubbar som du är bekväm med och bäst passar din nivå. Här är några tips för att slå en trä: 1) Om du använder en större förare (kanske en 460cc modell), Tee bollen högre än normalt. Helst vill toppen av bollen sitter runt en tredjedel ovanför toppen av klubbhuvudet. 2) Rikta skriften på bollen med den riktning du vill att bollen ska gå. Bokstäver på sidan av bollen kan ge dig en bra referensram för där du siktar. 3) Ställ in bollen position med din hållning. För nyare, stora huvuden förare, bör du rada upp bollen med stortån eller din lilla tå. Om du använder en äldre förare (400cc), skulle du fortfarande spela bollen från din främre hälen. 4) Ta kontakt med bollen när du anger din uppsving. Detta är särskilt viktigt om du använder en nyare drivrutin. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i att inte få tillräckligt med loft från tee, kraftigt minskar avståndet och gör din nästa skott mycket längre.

Hantera ditt spel

Genom att låta situationen få det bästa av dem, många golfare fortsätter att kämpa efter att ha visat en dålig enhet. Medan tanken på att behöva slå en fairway trä eller ett långt järn i nivå 4 kan vara skrämmande, är det viktigt att hålla fattningen för att förhindra fler misstag.

Hur man slår dina fairwaywoods

När man träffar en fairway trä, är det viktigt att slå bollen på botten av din sving. Dessa tips från GolfClubba.com bör hjälpa: 1) Adress bollen som vanligt. 2) Placera bollen något tillbaka från där du skulle göra om du slår en enhet. 3) Ta en komplett baksving. För att säkerställa korrekt viktöverföring och kroppen pivot, är det bäst att glida din högra axel under hakan när du roterar din kropp. 4) Fäst gräset något. Du vill inte ta en enorm torva, bara en liten en. 5) Avsluta med en fullständig och balanserad gång.

Hur man använder Wii att öva golfsving

Hur man använder Wii att öva golfsving


Om du är en golf entusiasten, men kan inte gå till golfbanan att öva din sving, kan Nintendo Wii hjälpa dig. Erbjuder en mängd olika golfspel, som "Wii Sports golfspel", "Tiger Woods PGA Tour" och Super Swing Golf, liksom "Min personliga Golf Trainer," kommer du att kunna identifiera dina brister och svinga golf klubb som ett riktigt proffs. Det bästa är att du inte ens behöver lämna ditt vardagsrum.

Instruktioner

1 Se till att du äger en av de tre spelen som nämns i inledningen. Utan dem, kommer du att göra någonting mer än att flytta händerna inbillar spelet, och du behöver inte en Wii för det.

2 glömma att det är ett spel och ta rätt set-up position som i en riktig golfspel. Det innebär att dina ben ska vara parallell med mållinjen och glänt, för att ge dig den nödvändiga stabilitet.

3 Ge full effekt till dina långskott genom att svänga den Wii controller hög, når baksidan av höger axel (motsatsen gäller för vänsterhänta spelare). Se till att du har kontrollantens bandet stadigt fäst vid handleden för att undvika olyckor i hemmet under uppspelning.

4 Öva din fotarbete. Med undantag för "Min personliga Golf Trainer" positionen för dina fötter är inte mycket viktigt för din skott när du spelar på Wii, men allvarliga golfare vet att utan vridning av benet, kan du inte öka din sving hastighet. Men om du försöker att slå bollen hårt, med fötterna nedgrävda i marken kan leda till allvarliga ryggskador.

5 Var ihållande med din praktik. Ingen blev en expert på en dag och även om videospel inte riktigt kan likna det verkliga livet, använda dina resultat på skärmen för att mäta dina framsteg och korrigera misstag. Glöm inte att regelbundet öva din sving använda riktiga golfklubbor, som i slutet av dagen, det är därför du började på allvar spela golf på Wii.

Vilka är fördelarna med Double Overlap Golf Grip?

Vilka är fördelarna med Double Overlap Golf Grip?


Någon som spelar golf vill finslipa sin sving och slå bollen så långt och rakt som möjligt med varje klubb. Men en bra golf swing börjar med ett bra grepp. Dina händer är den enda delen av dig i kontrakt med klubben, och hitta rätt grepp är avgörande för att fasta, repeterbara svängningar. Tre typer av grepp i allmänhet anses standarden, men en fjärde, den dubbla överlappningen, har smugit sig in i diskussionen eftersom den används av en av världens bästa spelare.

De tre stora

Titta någon unge plocka upp en golfklubba, och du kommer att se gripa första grepp --- 10-fingergreppet. Det är den absolut enklaste att förstå; hålla klubban i alla 10 fingrar på samma sätt som ett basebollträ. Den andra är mest använda av världens professionella: det Vardon eller överlappande grepp, där lillfingret på höger hand (för högerhänta spelare) lappar pekfingret på vänster. Den tredje versionen är den samverkande grepp, där rätten pinky är sammanflätad mellan vänster pekfinger och långfinger. Det är inte så populär, men har ett stort försäljningsargument --- de två mest framgångsrika spelarna i historien, Jack Nicklaus och Tiger Woods, använd den.

nykomlingen

Den dubbla överlappningen greppet har fått uppmärksamhet på senare tid mest för att det används av PGA Tour-spelare Jim Furyk, som har mer än £ 29 miljoner i vinst karriär. Han vann US Open 2003 och är fortfarande en vecka tur utmanare. Med en dubbel överlappning, den lill och ringfingret på höger lappar indexet och långfingret på vänster, glida ner en lucka från en vanlig överlappande grepp.

Full Swing Fördelar

En förespråkare för att försöka en dubbel överlappning grepp är David Leadbetter, anses vara en av de bästa instruktörerna i världen. Leadbetter säger överskottsspänning i en standardgrepp hämmar en spelares förmåga att spänna sina handleder i toppen av baksvingen, med mycket av denna spänning kommer från fingrarna i mitten av handtaget - den vänstra pekfinger och den högra pinky och ringfingret . En dubbel överlappning bort ett finger från klubben, minskar spänningar i mitten av greppet och öka grepptryck på annat håll. Leadbetter säger för vissa, kommer detta att leda till minskad spänning i greppet och en förbättrad sving.

Närspel och praktik

Kort spelet guru Dave Pelz, som räknas tre-tiden Masters-vinnaren Phil Mickelson bland sina kunder, säger hålla klubban i en "dödsgreppet" är en viktig orsak hans studenter drabbade fattiga "pitch skott" --- spelas från väl inom 100 varven när man försöker få bollen nära hål. Pelz säger en dubbel överlappning grepp tar återigen den skyldige --- alltför mycket handtryck och spänning medan du håller klubban --- och låter dig känna klubbhuvudet göra arbetet i stället. Han föreslår att man använder en dubbel överlappning grepp åtminstone för övning för att få en känsla för den rätta svingen innan han återvände till din normala grepp.

Vilka är fördelarna med att använda Interlocking Golf Grip?

Vilka är fördelarna med att använda Interlocking Golf Grip?


Blockerings greppet används av professionella golfspelare som Tiger Woods och Jack Nicklaus. De låsande grepp "låser" händerna tillsammans, förregling pekfingret på höger hand och tummen på den vänstra för högerhänta golfare. Detta skapar ett starkt grepp som gör att händerna för att arbeta tillsammans, vilket många fördelar för ditt golfspel.

Styrka

Denna golf grepp rekommenderas för spelare med små händer, svagare underarmar och nybörjare eftersom det utnyttjar styrka. Detta beror på att båda händerna är sammanlåsta, så att båda händerna för att fungera med maximal effekt. Många tränare tror att detta grepp stil optimerar prestanda.

Noggrannhet

Många golfare, särskilt nybörjare, har en tendens att antingen krok eller slice. Detta beror på att ett för hand dominerar under golfsvingen. Men med den samverkande grepp, bör båda händerna arbeta tillsammans, vilka rutor klubba och eliminerar detta problem.

avslappnad Grip

Blockerings grepp är perfekt för en mer avslappnad grepp. Håller klubban för hårt kommer att innebära att en hand kommer att vara dominerande och att din release kommer inte att vara så smidig. Blockerings grepp skapar ett starkt fäste men inte kräver att du pressa klubben för hårt.

konsistens

Blockerings grepp kan känna onaturlig i början, men med övning blir andra natur. Andra grepp, såsom baseball grepp, kan leda till att du håller klubban något annorlunda varje gång. Blockerings grepp är mycket exakt, vilket innebär att du kommer att hålla klubban samma varje gång, lägga konsistens till din sving.

I nivå: De 10 bästa golfare genom tiderna

I nivå: De 10 bästa golfare genom tiderna

Introduktion

Upprättande någon form av ranking är alltid kontroversiellt. Och golf är ingalunda ett undantag, eftersom nyare och bättre teknik ständigt införs till sporten. Detta ger moderna golfare en orättvis fördel gentemot sina föregångare. Minnas de gamla mästarna är alltid viktigt, med tanke på att de inte var nästan lika välutrustade som vi är idag. Med detta i åtanke vi sammanställt denna rangordning av de bästa golfare på alla gånger.

Jack Nicklaus

Jack Nicklaus, med smeknamnet "The Golden Bear", anses vara den mest fulländade professionell golfspelare genom tiderna av golfjournalister. Nicklaus innehar världsrekordet för både professionella och amatörer mästerskap, efter att ha vunnit 18 och 20 av varje. Bland hans utmärkelser, räknar han fyra US Open, fem PGA Championships och tre British Open Championships. Han var en av de första golfare att bli invald till World Golf Hall of Fame 1974.

Severiano Ballesteros

Severiano Ballesteros var en extraordinär spanska golfare. Hans mångsidighet och uppfinningsrikedom förvandlade honom till en av de bästa spelarna genom tiderna. Många tidningar och specialister attribut popularisering av golf till honom. Ballesteros tävlade på hundratals turneringar och räknade tre British Open Championships och två Masters bland hans största segrar. Han installerades till World Golf Hall of Fame 1999.

Ben Hogan

Ben Hogan är en av de bästa golfare på alla gånger. Hans teknik och swing samlat honom berömmelse och världsomfattande erkännande. Efter att ha vunnit mer än sextio professionella mästerskap också hjälpt honom landa på denna lista. År 1953 vann han Masters, US Open, British Open och PGA Tour. Detta gjorde honom till den första golfspelare någonsin att göra mål en Grand Slam.

Arnold Palmer

Palmer betraktas av kritiker som en av de bästa golfspelarna i sportens historia. Hans ofta framträdanden i tv och hans utstrålning gjorde honom mycket populär bland fans av sporten och allmänheten. I själva verket finns det en golftävling, en flygplats och en dryck som bär hans namn. Han vann Augusta Masters fyra gånger, PGA Championship två gånger och US Open en gång.

Samuel Snead

Samuel Snead var en framstående amerikansk golfspelare, och hade en professionell karriär som sträckte sig över fyrtio år. Han satte PGA Championship rekord genom att komma ut segrande 82 gånger. Han vann också mer än 70 internationella mästerskap, räkna 7 majors, bland andra. Trots detta kunde han aldrig vinna US Open.

Gary Player

Gary Player, som är även känd som "The Black Knight" och "The International ambassadör Golf", är en sydafrikansk golfspelare anses av kritiker vara den tredje bästa spelaren i sportens historia. Spelaren avslutade nio Grand Slam. Han vann också Augusta Masters och British Open tre gånger, två PGA Tours och en US Open. Han valdes som den bästa spelaren i den amerikanska krets fyra gånger, och installerades i World Golf Hall of Fame 1974.

Lee Buck Treviño

Lee Trevino, en extraordinär golfspelare, föddes i Texas 1939. Han var den första spelaren att vinna Canadian Open, British Open och US Open samma år, 1971. Bland hans segrar, två brittiska öppnas två US Open och två PGA Tours stå klart ut. Han valdes som bästa golfare av året 1970 och 1971.

Bobby Jones

Robert Tyre Jones, mer känd som Bobby Jones, var en av de bästa golfspelarna i sportens historia. Vid 23, samtidigt som du spelar amatör krets, fick han titeln bästa amerikanska spelare. Han vann US Open fyra gånger, British Open tre och British Amateur Championship en gång. Efter pensioneringen från konkurrens golf, förblev han en aktiv siffra i utvecklingen av sporten, grunda Augusta National Golf Club som i sin tur håller Augusta Masters Tournament.

Nick Faldo

Nicholas Alexander Faldo är en extraordinär brittisk golfspelare. Hans förmåga och teknik avskilja honom som en av de bästa golfare på alla gånger. Han vann US Master och British Open tre gånger, och World Cup of Golf två gånger. År 1990 var Faldo den första icke-amerikansk golfspelare som ska tilldelas titeln "Best Player of the Year" av PGA.

Tiger Woods

Eldrick Woods, eller helt enkelt Tiger Woods, är ett av de bästa moderna golfare. Betraktas som Nº1, håller Woods den märkliga räkningen av 79 internationella segrar, däribland 12 majors. Han har också vunnit Masters fyra gånger, och US Open, British Open och PGA Tour två gånger vardera. Han ansågs vara den bästa spelaren under 90-talet och kan mycket väl förvandlas till den bästa spelaren genom tiderna.

Hur man underhåller och visa vintage golfutrustning

Hur man underhåller och visa vintage golfutrustning


Oavsett om du äger en bit av golfhistoria, säger en klubb Ben Hogan gång användes i master eller en bruten tee du dras efter Tiger Woods lämnade 18: e tee i US Open, eller om du bara vill visa klubbarna din pappa brukade spela med, kommer följande steg hur du framgångsrikt ren och visa din samling av vintagegolfutrustning.

Instruktioner

1 Välj ett extra rum i ditt hem eller en tom hörn på kontoret för att sätta din gammaldags golfutrustning. Denna typ av utrustning är något skrymmande och bör ges gott om utrymme som ska visas. Om du har ett spelrum eller en sport rum i ditt hus, skulle denna display vara perfekt där.

2 Rengör all utrustning. De flesta vintage golfbagar är gjorda av läder och tyg och klubbar från trä. Använd en läderrengöring för påsen och regelbunden möbelpolish för trä av klubbarna. Järn del av klubben kan rengöras med tvål och vatten.

3 Lägg hyllor till det område där du visar utrustningen. Detta bör dock endast vara för mindre samlarobjekt, såsom bollar, tees eller divot reparationsverktyg.

4 Köp montrar eller ställningar för dina vintage golf memorabilia. Besök en webbplats som Great Golf minnen eller JZ Golf (se Ytterligare resurser) för att se en mängd olika montrar för klubbar, bollar, väskor och andra golf objekt.

Storbritanniens bästa golfbanor

Storbritanniens bästa golfbanor

Introduktion

Storbritanniens bästa golfbanor kan vara den mest utmanande, den mest pittoreska, den mest tillgängliga och även de mest prestigefyllda, beroende på vem du frågar. Golf Monthly kom upp med flera kriterier för att bedöma dess topp 100; "Kvaliteten på test och design, presentation, visuella intryck, njutning och atmosfär". Som sagt, en stympad version av denna förteckning bör ta hänsyn till de olika golfbanor finns, från St Andrews berömmelse till mindre kända men ändå härligt Welsh Celtic Manor.

St Andrews - Old Course

Golfens hemland under de senaste 600 åren har Royal and Ancient Golf Club på St Andrews sju kurser och är en frekvent värd för British Open, länkar kursen kan ge nykomlingar huttrar upp ryggraden när de vänta innan den första tee och överväga vilka mäktiga namn har gått före dem. Vissa säger att det inte är en svår kurs men få tvivlar på sitt arv och prestige.

Muirfield

Muirfield, vid Gullane, nära Edinburgh, uppnår No.1 från Golf Monthly, som noterar välkommen får du är lika bra som helst. Muirfield värd stora mästerskap och dess Öppnar nummer 15, inklusive 2013 mästerskapet. Linksbana har stenmurar som helt omger det och där lek går tillbaka till 1891.

Royal Lytham & St Annes

Värd för 2012 Open, en sann linksbana, även om det är en mil inåt landet och som bland förorter Royal Lytham & St Annes får en topp tio ranking från Golf Monthly, som varnar för att det är tungt bunkras att motverka den relativt flacka och öppen planlösning . Från och med maj 2012, har det tio British öppnas och två Ryder Cup-turneringar.

royal Birkdale

Kungliga Birkdale värd Open 2008 och visade hur utmanande en linksbana kan vara i starka vindar, enligt Golf Monthly, som kallar det ett djävulskt vacker sträcka av mark. Southport kursen har röstats nr.1 i Storbritannien, och nr 5 av Golf Monthly, så det gör något rätt. Grundades 1922, först värd det Open 1954, inklusive 100, när Lee Trevino vann, 1971.

Celtic Manor

Beläget i de böljande kullarna i södra Wales, nära Newport, Celtic Manor finns tre mästerskapsbanor inklusive Twenty Ten, speciellt konstruerade för Ryder Cup 2010. Det är en lyx utväg, med restauranger och spa kompletterar golf tema och med inomhus sätta bekvämligheter, en golfakademi och upplyst driving range. (Se referens 2)

Carnoustie

Carnoustie mästerskap linksbana priser No.7 på Golf Monthly och Tiger Woods kallar det "svårt men rättvis" för sin kompromisslösa bunkring och långa fairways. Det påstår sig vara en av de tio äldsta i världen, med officiella register som går tillbaka till 1842 och inofficiellt till den 15: e århundradet. Från och med maj 2012 har det värd Open sju gånger och i tuffa väderförhållanden kan besegra de allra bästa. (Se referens 3).

royal Troon

Royal Troon inleddes 1878 och värd sin första Open 1923. Den gamla banan är en av de mest krävande linksbanor i Skottland, särskilt de sista nio när vinden blir upp. Klubben erbjuder flera paket för besökare, som inte saknar i sin vilja att prova den berömda kursen, särskilt "vykort" par tre.

Wentworth

Wentworth West kurs får en hel del exponering med en årlig PGA Championship och World Matchplay turneringar. Så, trots de höga greenfee, många golfare ser det är en "måste spela", enligt Golf Monthly som rankar den 35: e. När allt kommer omkring, är det en verkligt världs plats klass turnering. Det är i Virginia Water, nära Ascot, och andra aktiviteter på trerätters komplexet inkluderar tennis och kurorter.

Royal Portrush - Dunluce

Royal Portrush är den enda klubben i Nordirland att vara värd för Open, 1951, och Golf Monthly säger inställningar för en linksbana inte komma mer spektakulär. Golf har konverterat en före detta fiskeby i en populär semesterort, enligt klubbens hemsida (se ref 5). Golf Magazine betygsatt Royal Portrush på No.12 banan i världen; den kombinerar oöverträffad skådespel med obeveklig svårighet.

Sunningdale-New

Bara 30 miles väster om centrala London, kommer Sunningdale New kurs på No.19 med Golf Monthly, som applåderar de par 3 eftersom de kräver noggrannhet och exakt körning till smala mål. Detta gör allvarliga golfare gradera det mycket. Den nya kursen byggdes 1923 på hed mark. Klubbens webbplats beskriver det som "rik, vacker och utmanande golf."

10 bäst betalda sport-stjärnor i reklam

10 bäst betalda sport-stjärnor i reklam

Introduktion

Världens mest kraftfulla multinationella företag försöker, år efter år, för att få de bästa idrottare för tillfället att marknadsföra sina produkter. I de flesta fall, de pengar dessa idrottare tjänar genom dessa erbjudanden överstiger överlägset vad de får betalt för att bara spela sitt spel. Golfare, tennisspelare, fotboll och basketspelare är de mest eftertraktade när det gäller reklam. Vi tog en titt på den största sporten stjärnan resultat mellan sommaren 2012 och 2013 för att sätta följande rangordning tillsammans. Beloppen toppen några intjänade är inget annat än häpnadsväckande.

Roger Federer

Roger Federer innehar rekordet för att vara den bästa spelaren i sitt spel under längst tid. Enligt Association of Tennis Professionals var han rankad på första plats för 302 veckor i följd, mer än någon annan i historien om spelet. Han vann även 17 Grand Slam och kritiker betraktar honom den bästa spelaren genom tiderna. Hans framgångsrika karriär gjort honom till en av de mest eftertraktade idrottare. Nike, Rolex, Lindt, Gillette, Mercedes-Benz och Wilson är bland de många företag som investerat stora summor pengar för att få sitt ansikte på sina annonser. I den här säsongen, har Federer samlat nästan 40 miljoner £ (U $ S 65 miljoner) för enbart påskrift erbjudanden och står överst på listan över högst betalda idrottare i denna kategori, tillsammans med Tiger Woods. Denna siffra motsvarar 90% av sin årsinkomst, eftersom prispengar han fått för sin prestation uppgår till en jämförelsevis mager £ 4.000.000 (U $ S 6.500.000).

Tiger Woods

Den amerikanska golfaren Tiger Woods toppar listan över idrottare med den högsta reklamintäkter under flera säsonger. Men hans skilsmässa i slutet av 2009, inlämnad av sin fru efter att ta reda på hans många otrohet, fört flera märken att bryta sitt kontrakt med Woods för att undvika att fläckas av hans plötsliga negativa bild. Trots dessa svårigheter, Woods koncentrerat sig på att vinna turneringar, återfå titeln som bästa golfspelare i världen, som han dessutom hade förlorat, och städa upp sin image. År 2013 vann han sju av de 22 turneringarna han deltagit i, återvände till första plats i golf världsrankingen och fick påskrifter från sponsorer gammalt och nytt. Han tjänar uppskattningsvis £ 40 miljoner (U $ S 65 miljoner) i reklamerbjudanden ensam, som läggs till några 7.780.000 £ (U $ S 13 miljoner) i form av prispengar i golftävlingar, förvandla honom till den för tillfället bäst betalda idrottare i världen .

David Beckham

David Beckham har varit under flera säsonger, bland idrottare med de största reklamavtal med företag över hela världen. Detta Brit kasserar oftast i enorma summor pengar för olika reklamkampanjer han lånar sitt utseende till och är för närvarande den högst betalda fotbollsspelare i världen. Ur hans redovisade intäkter på £ 28.252.000 (U $ S 47.200.000), ca £ 25.139.455 (U $ S 42 miljoner) kommer från påskrift arrangemang med multinationella företag som Adidas, H & M, Samsung och Breitling. Trots att avgick från professionell fotboll en tid sedan undertecknade han en multimiljon affär med Kina fotbolls Super League att fungera som föreningens ambassadör under 2013. Hans engagemang i Calvin Klein underkläder annonser lade grunden för andra idrottare att börja modellera för varumärket .

Lebron James

Tomrummet efter Michel Jordan efter pensioneringen verkar ha fyllts av denna unga och häpnadsväckande idrottsman, som vann säsongen med sitt team, Miami Heat, 2012 och därefter utsågs till bästa spelare i ligan för fjärde gången i sin karriär. Förutom att den nya kungen av NBA, är LeBron James den spelare som tjänar mest pengar från reklam och marknadsföring kontrakt. Försäljningen av paret av utbildare Nike utformade för honom ökade med 50% under 2012 och uppgick till mer än £ 180 miljoner (U $ S300,000,000) i USA ensamt. Han har andra arrangemang med McDonalds, Samsung, Coca-Cola och andra stora märken, som gav honom över £ 25 miljoner (U $ S42,000,000).

Usain Bolt

Den karismatiske jamaicanska sprintern Usain Bolt vann tre guldmedaljer vid de senaste olympiska spelen i London, som säkrade hans klara dominans över andra konkurrenter på banan. Bolt hade överraskat alla i 2008 när han satte nytt världsrekord i både 100 och 200 meter streck. Men hans vinster i turneringar och idrotts prestationer utgör en minimal del av sin årsinkomst. Förra säsongen, den jamaicanska fick totalt £ 14.370.000 (U $ S24,000,000) från olika kontrakt han undertecknat med Samsung, Comcast och Puma. Den sista märket betalade honom £ 2.390.000 (U $ S9,000,000) för honom att använda sina tränare och huvudrollen i några reklamfilmer under året. Dessa arrangemang har gjort honom till den högst betalda spår idrottsman i historien.

Maria Sharapova

Den mest eftertraktade kvinnliga idrottare är utan tvekan ryska tennisspelaren Maria Sharapova, vinnaren av fyra Grand Slam ATP och nuvarande världstvåan. Den £ 13.770.000 (U $ S23,000,000) hon inkasseras för sponsorkontrakt med olika sponsorer, gör henne den tredje bäst betalda idrottare i historien om hennes sport (Williams systrar är nummer ett och två). Shugarpova är namnet på hennes egen linje av godis och förväntas nå £ 898 tusen (U $ S1,500,000) försäljning under sitt första år på marknaden. Idrottaren tillkännagav planer på att expandera verksamheten i detta bolag efter att hon går i pension från den professionella kretsen.

Phil Mickelson

Phil Mickelson är en av de största golfare genom tiderna. Bland hans prestationer som en spelare, räknar han 41 PGA-turneringar, fyra Majors, som rankas som den näst bästa golfspelaren i världen vid många tillfällen och har varit inkallad till World Golf Hall of Fame. Hans resultat förra säsongen nådde £ 28.732.000 (U $ S 48 miljoner) och endast £ 2.800.000 (U $ S 4.700.000) av detta belopp kom från idrottsprestationer. KPMG, Exxon, Callaway, Mobil, Rolex och många andra märken, betalade honom totalt £ 26.338.000 (U $ S44,000,000) för att få honom att marknadsföra sina produkter.

Kobe Bryant

Kobe Bryant har varit emblem mäktiga Los Angeles Lakers i flera år nu, med vilken han har vunnit fem NBA-titlar, namngavs årets spelare 2008, var en del av All-Star laget 15 gånger, två gånger skyttekung i ligan och två gånger namngav MVP (Most Valuable Player) i finalen. Dessa resultat ledde honom att vara den högst betalda idrottaren i historien (han har betalat £ 16.670.000 (U $ S27,850,000) miljoner per år) och överträffar med £ 4.000.000 (U $ S7,000,000) någon annan basketspelare i fältet. Hans skjorta var bästsäljaren i USA under 2011-2012 säsongen. De största företagen i världen betalat Bryant runt £ 22.148.000 (U $ S 34 miljoner) för reklamkontrakt. Turkish Airlines, Nike, Mercedes Benz, Coca-Cola, Lenovo och Panini är några av de sponsorer som fick honom att skriva arrangemang för att marknadsföra sina produkter.

Mahendra Singh Dhoni

Trots att det inte är den mest populära sporten i världen, är cricket till Indien vad fotboll till Storbritannien, Rugby till Frankrike eller baseboll till Amerika. Mahendra Dhoni är kapten för landslaget och landets viktigaste kändis. Time Magazine utnämnde honom till en av de 100 mest inflytelserika människorna i världen under 2011. Samma år leda han landslaget att vinna Cricket-VM och röstades bästa spelaren i finalen. Bortsett från den totala £ 16.760.000 (U $ S28,000,000) han tjänade i reklamavtal ensam tecknade Dhoni avtal som säkrade honom nyckelroller i sin sponsor affärsstruktur (Reebok, Pepsico och United Breweries är några av de varumärken som han gjort arrangemang med) .

Messi

Den nuvarande kapten i Argentina landslaget, Messi, anses vara den bästa spelaren i världen av de flesta experter. Han tilldelades titeln Best Player of the Year av FIFA på fyra på varandra följande möjligheter, är skyttekung i historien om Barcelona Football Club och den första att göra mål 91 mål i en säsong. Alla dessa framgångar ledde världens ledande företag för att försöka anställa honom för sina reklamkampanjer. Adidas lanserade en ny kollektion produkt under eget namn i år, och det är bara den andra spelaren i historien om varumärket för att få denna typ av arrangemang (David Beckham var den första). Turkish Airlines, PepsiCo, Electronic Arts och P & G är några av de andra märken som sponsrar Lionel Messi. Arrangemang med dessa bolag ledde den argentinska att tjäna totalt £ 12.570.000 (U $ S21,000,000) förra säsongen.

Den genomsnittliga lönen för en pro golfare

Den genomsnittliga lönen för en pro golfare


Blivande professionella golfspelare ibland lura sig själva att de är på väg mot de multimiljon löner eller världsberömmelse av Jack Nicklaus eller Tiger Woods. Om inte ditt golfspel är verkligen världsklass, är detta osannolikt. De allra flesta professionella golfspelare gör betydligt mer blygsamma löner, trots att komma in Professional Golfers 'Association kommer säkert att täcka dina räkningar.

Lön

Den genomsnittliga medlemmen i PGA gör £ 520.000 per år, enligt hemsidan Kay Circle. Denna siffra är skev uppåt på grund av den enorma miljoner £ 6 pris som delas ut till den årliga vinnaren av PGA-touren, men även golfare som hamnar i 200 plats eller mer få £ 65.000. Med andra ord, är PGA destinationen för val för alla seriösa golfare. Många golfare öka denna inkomst med avgifter från offentliga framträdanden eller undervisning, och golfare som uppnår ett mått på berömmelse kan ta in enorma summor pengar gör reklam och produkt påskrifter.

Den typ av jobb

Vid sitt hjärta, är professionell golf beroende av förmågan att slå en boll i ett hål. Personer som har en naturlig förmåga i kombination med viljan att spendera år bryning denna färdighet en chans på att slå det stora i PGA. Excellence i golf beror på en konstant honing av färdigheter och allt djupare förståelse av strategi och av de finare punkterna i spelet. Vad är en helg avkoppling för de flesta människor blir en heltidsarbete och även en besatthet för professionella golfspelare, vars uppehälle är beroende av deras kunskaper i spelet.

fördelar

Om du lyckas göra det till toppen, eller ens något nära toppen, kan du göra en vacker levande reser runt till vackra platser och spela ett spel som de flesta människor betala för att spela. Golf är mindre fysiskt beskattning än många sporter, så bästa golfare kan fortsätta att utmärka sig i många år än professionell fotboll eller basketspelare. Att vara en professionell golfspelare ger många möjligheter att träffa nya människor, se nya platser och spela ditt favoritspel i olika miljöer runt om i världen.

nackdelar

Chanserna att nå den nivå där du kan njuta av fördelarna är mycket smal. Tusentals golfare tävlar om att göra snittet, och endast en liten andel någonsin kommer se en stor mängd ekonomisk eller yrkesmässig framgång i spelet. Av dem som når toppen, kommer en viss procentsats upptäcka att överklagandet av berömmelse och rikedom är inte allt de förväntade, och de kan försvinna från spelet. Människor som inte tycker om att resa kommer förmodligen inte att vara glad som professionella golfspelare.