virkade stövlar vuxen

Hur man virka vuxna toffel stövlar

Hur man virka vuxna toffel stövlar


Virkade bootees och tofflor ger värme och komfort på kyliga nätter, men stilar är lite annorlunda. Halvstövlar har högre sidor som värmer anklarna förutom fötterna. Virkning ger bootees en mjuk och svampig känsla som bidrar till de bootees "värme. Garn slingor skapar luftfickor som fånga och hålla värmen. Välj en mjuk och svampig garn. Tätt garner ger sulan på bootee en knuten känsla, förringa deras komfort.

Instruktioner

1 Linda slutet av garnet runt fingret. Tryck en slinga genom cirkeln av garn. Dra åt cirkeln för att skapa en slip knut i änden av garnet. Sätt i virknål och dra åt glidslingan till storleken på kroken. Virka en kedja av 15 stygn. Vänd arb och enda virka tillbaka längs 14 stygn i kedjan. Tillsätt en ytterligare stygn till kedjan i slutet. Upprepa för 10 rader.

2 Enkel virka den första maskan till den sista att skapa ett rör. Från denna punkt, virka runt kanten i omgångar. Virka ett kedjestygn sedan enda virka resten av raden. Gå med i sista maskan på den första. För in nålen i den första maskan i raden, sedan virkas genom sömmen. Upprepa fem rader.

3 Chain ett stygn och sedan enda virka. Minska storleken genom att virka två tillsammans, då enda virka. Upprepa för hela raden. Fästa slutet och stänga tån på bootee. Skär en två-fots längd av garn och tråd en crewel nål, som är en stor trubbig nål. För in nålen i en ände av den öppna tån. Söm genom toppen och botten och knyta garn av. Fortsätt sy över tån, sedan fästa garnet. Klipp bort överflödigt garn. Sy baksidan av glid stängd på samma sätt.

4 Bind garnet till toppen av den bootee. Fm i varje maska ​​runt toppen av toffeln. Gå med i sista maskan i raden till den första. Upprepa ytterligare två rader och fästa garnet.

16 saker varje vuxen kvinna ska äga

16 saker varje vuxen kvinna ska äga

Introduktion

Ingen kvinna kan verkligen betraktas som en "vuxna kvinnor" utan följande, och ja, vi talar om 21st Century odlas kvinnor, kvinnor i dag. Från krukväxter att torka schampo, med den tid du betraktas som en "vuxna kvinnor" dessa saker bör inte vara något nytt! Ta en titt för att se vad du saknar från listan. Ge dig själv respekt du förtjänar, tillvägagångssätt och omfamna vuxen ålder som Queen Bee du verkligen är!

En flott, matchning-uppsättning av underkläder

Inklusive en behå som är faktiskt rätt storlek, få det monteras! Inga fler avklädning med lights out. En vuxen kvinnor har åtminstone en uppsättning av vackra underkläder vid redo för det speciella tillfället.

En rolig fotoalbum

Allteftersom åren montera upp, så gör den erfarenhet och minnen. En vuxen kvinnor är från en tid där bilder faktiskt tryckta och bör omhuldas i ett fotoalbum. Inklusive dessa tvivelaktiga bilder från 18-30 semester i Magaluf!

En enkel mångsidig vas

En vuxen kvinna uppskattar blommor, oavsett om det är en romantisk bukett eller ett tack gest. Kontrollera att du har något att sätta dem i, annat än en gammal kaffeburk.

En vibrator

Detta är det tjugoförsta århundradet och Samantha Jones skulle vara besviken över att hitta några moderna kvinnor utan en.

Ett pass

En vuxen kvinnor respekterar och värderar sin självständighet och måste vara tillgänglig om möjligheten för resor uppstår.

En lista över Ex-pojk

Det behöver inte vara lång, men det brukar inkluderar; som du alltid tänka sig att gå tillbaka till och en som du fortfarande försöker glömma.

En handväska, en resväska och ett paraply

Nu är dessa inte måste matcha, men bör åtminstone göra dig stolt!

torrschampo

Kom igen! Duscha varje dag är bara inte realistiskt. Detta är en av de bästa uppfinningarna för fet rötter och en "måste" för alla kvinnor i 21: a århundradet. Det ger också bra volym!

En saftig förflutna

Att kunna ge dina vänner och även dina barnbarn en gammal gott skratt med svansar som kan få veta om och om igen.

Besparingar

Slutligen inser att ni kommer att göra det till ålderdomen, behöver du några ekonomiska säkerhetskopiera och en liten stash att betala för alla dessa dagar du har drömt upp samtidigt i arbetet.

En växt

En rättslig ett! Prova en inomhusanläggning, eller åtminstone en som du faktiskt kan hålla vid liv. Växter är stora som de släpper syre, förbättra luftkvaliteten och gör du känner dig lycklig. Något väl alla definitivt behöver i våra hem för att hjälpa oss andas!

Ett kreditkort ... och en övertrassering!

Naturligtvis är dessa behövs för stora olyckor eller mindre sådana, som "drinkar ner pub, i slutet av en lång dag på jobbet".

vadderade innersulor

Dessa är en Gud skicka och kommer att förändra ditt liv! De är tunna nog att sätta i nästan alla hälen eller platt utan att skon hårdare, plus för stövlar och andra skor, gå full-on gel insatsen.

Sallad / serveringsskål

Dessa dagar servering av en plaströr är över, dags att utvecklas inom hosting avdelningen.

En verktygssats (rosa är acceptabelt)

Det har tagits bort från sin originalförpackning, med kunskap om hur man använder den!

En bit av omonterade möbler

Monterade själv, med hjälp av verktygssats som nämns ovan.

Enkla sätt att göra en virkad Poncho

Enkla sätt att göra en virkad Poncho


Du kan vara ny på virka, men det finns ingen anledning till varför du inte bör ta itu med att göra en poncho. I själva verket är det inte mycket svårare än att göra en vinter halsduk. Det är bara större och är en bra andra virka projekt, så att du kan lära dig några nya färdigheter. Det finns flera metoder för att virka en poncho, var och en ger ett annat utseende till det färdiga plagget.

I rundan

En virkad poncho kan stickas. Detta innebär att du kommer att göra ett visst antal kedjor och sedan ansluta den första kedjan med den sista kvar på virknål. Från den punkten, fortsätter att virka runt utan att behöva slå ditt arbete. För en vanlig storlek vuxen kvinnas poncho, gör 70 kedjor (storlek K krok), med två trådar och sedan glida sy till första kedjan. Markerar början av raden med en maskmarkör eller en bit av alternativa färg garn, gled mellan maskorna. Arbetet två omgångar enda virka för kragen. Skär ett av garnsträngar ett par inches från kroken och arbeta in den sista raden. Fortsätta arbeta med en tråd. Öka fem stygn jämnt runt varje rad. En ökning sker genom att arbeta två enkel virknålar i en söm. När ponchon är längden du önskar, klippa garn. Ta kroken och dra garnet svansen genom den sista slingan. Arbetet svansen genom den sista raden i virka.

Boat Neck

Gör en båt hals poncho genom att virka två rektanglar och sy axlarna tillsammans. Mät dina armar, sprida ut från sidorna, från mitten av din vänstra hand till mitten av din högra hand. Detta är längden på var och en av dina två virkade rektanglar. Kedja 60 kedjor med en storlek K virknål. Arbeta en enda typ av stygn eller en kombination av stygn tills arb är längden på mätningen. Klipp garnet och köra garnet svansen genom kroken slinga och dra. Arbetet garnet svansen i den sista virka raden. Upprepa denna process för en andra virka rektangel. Sy de två delarna tillsammans i toppen (tillsammans två långa rektangel sidor), lämnar tillräckligt med utrymme i mitten av poncho att enkelt få huvudet igenom.

Modul

För en modulär poncho, använda två virkade rektanglar. Sy kortsidan av rektangeln till långsidan av andra rektangeln, vilket gör att de uppfyller i hörnet, som bildar ett "V" i fronten. Sy det på samma sätt i ryggen men på motsatt sätt. Detta kommer att bilda ett "V" i ryggen, liksom .. Detta är den mer traditionella typen av poncho. Denna stil är så enkelt att du kan göra det för någon, från spädbarn till extra stor, med vilken storlek virknål du vill. Mäta den person för bredden på varje rektangel, från toppen av axeln till mitten av handen. Virka längden på varje rektangel för att matcha mätningen av person runt hela hennes kropp, inklusive armarna på hennes sidor. Tillsätt 10 inches till denna mätning för att underlätta rörligheten.

Idéer för en vuxen Hannah Montana kostym

Idéer för en vuxen Hannah Montana kostym


Hannah Montana, stjärnan i Disney Channel show, lever varje liten flickas dröm. Ibland är hon är en vanlig tonåring, umgås med vänner, gå i skolan, sparsam med ett syskon och ibland är hon en pop idol, sjunger innan beundrande skaror av fans i fantastiska kläder. Vi behöver inte låta barnen har allt det roliga. Oavsett hur gammal du är kan du göra dig en rolig vuxen Hannah Montana kostym.

grund Hannah

Börja med Hannah underskrift glittrande, beskärs jacka över en lång, ljus T-shirt. Lägg en sparky, lågt placerad bälte, ett par trånga, raka ben jeans och flashiga cowboystövlar. Din blond peruk bör vara lång med rak lugg. Bra färger för jackan är röda, lila och rosa. Jeans kan vara vitt eller blått. Du kan få en Hannah Montana mikrofon från någon leksaksaffär eller använda ett headset mikrofon från datorn. Smycken ska vara fet. Saker som färgglada armband armband och uppbundna pärlstav halsband fungerar bra. Sminka upp med ljusa rosa och purpur.

miley

De brunetter ute kanske vill gå som Miley, Hannah mer jordad halv. Du kan också gå med en partner, en av er som Hannah och andra som Miley. För Miley kostym kan du bära vanligt jeans, shorts eller skurna offs, stövlar eller vippor, en vanlig tee eller västra skjorta. Bär långt hår utan lugg och en halmcowboyhatt. Hålla make up enkelt.

Hälften och hälften

Gå både Miley och Hannah. Ta en glittrig beskärs jacka och en jeansjacka. Halvera dem. Sy den högra sidan av den glittrande jacka till vänster sida av jeansjacka. Bära över en lila t-shirt med en halv plain / halv flashiga bälte. Skär vänster ben från ett par jeans från ungefär knä och rulla ihop dem. Bära en vit känga och en flip flop. Spraya den vänstra sidan av en blond peruk med brunfärgade hårspray. Halva ansiktet bör göras upp med starka färger och den andra hälften mer vanlig.

Över kullen Hannah

Om du vill veta vad Hannah Montana kommer att se ut 50 år från nu, gå som "over the hill" Hannah. Få en över storlek behå och fyll med ett par stora vattenballonger. Saker baksidan av ett par jeans med stoppning och bära med Hannah T-shirt och glittrande jacka. Spray din blond peruk med inslag av grått. Tillsätt några rynkor i ansiktet med flytande latex från en kostym butik.

Hur att sticka en vuxen björn Hat

Hur att sticka en vuxen björn Hat


Stickning en vuxen storlek björn hatt kan vara en svår uppgift, men med en grundläggande kunskap om sticktekniker, behöver det inte vara. Genom att sticka hatten i rundan, stickning öronen separat och fästa dem senare, kan du sticka en vuxenstorlek björn hatt med minimal frustration. Om du vill ha en traditionell björn hatt, välja en brun eller vitt garn eller uttrycka din stil med ett färgat garn val. Din färdiga produkten kommer att bli outhärdligt attraktiv.

Instruktioner

Stickning hatten

1 Lägg upp 72 maskor på nummer 9 cirkulär sticka. Gå med stygnen utan att vrida dem. Sticka trikå stygn, hålla brädden rullas, 6 inches.

2 För att minska, placera en markör i början av raden. Sticka 10 maskor och sticka två tillsammans. Fortsätt att sticka 10 maskor sedan sticka två tillsammans tills detta har gjort detta sex gånger och har avslutat rundan, lämnar 66 stygn.

3 Knit nio, sedan stickas två tillsammans sex gånger tills rundan är avslutad. Sticka åtta, sedan stickas två tillsammans sex gånger tills rundan är avslutad. Fortsätta att minska i detta mönster för nio omgångar.

4 När det blir svårt att minska på rundst, dela stygnen jämnt mellan tre av de strumpst och fortsätta att minska till 12 maskor kvar.

5 Klipp garnet och lämnar en 8-tums svans. Med hjälp av gobeläng nålar, glida svansen genom de återstående maskorna, ta bort stygnen från strumpst och stäng den övre ordentligt. Fästa svansen genom en inre söm och väva i ändarna.

Stickning öronen

1 Lägg upp 11 maskor på en strumpst. Sticka sex rader av trikå stygn.

2 Minska sömmarna. För den första raden, sticka ett stygn. Sticka två tillsammans och fortsätta sticka fram tre stygn kvar. Sätt följande två stygn bort från nålen, stick in nålen genom den främre av slingorna och sticka ihop dem. Sticka sista maskan.

3 För rad två, sticka en maska. Aviga två tillsammans och fortsätta porlande fram till tre stygn kvar. Sätt följande två stygn bort från nålen, stick in nålen genom baksidan av slingan och sticka ihop. Aviga det sista stygnet. Upprepa steg två och tre i avsnitt två tills fem stygn kvar. Avigt en rad.

4 Börja öka stygnen. För den första raden, sticka ett stygn sedan sticka framåt eller bakåt. Fortsätt att sticka tills det är två maskor kvar på nålen. Sticka fram och tillbaka och sticka en. För den andra raden, sticka en maska ​​aviga sedan framåt eller bakåt. Fortsätt att aviga tills det är två maskor kvar på nålen. Aviga framsidan till baksidan och aviga det sista stygnet. Upprepa instruktionerna för de första och andra raderna tills du har 11 maskor på nålen.

5 Sticka sex rader av trikå stygn. Maska av, lämna en lång svans.

6 Håll höger sida ut och vik örat på mitten. Med användning av svansen, sy längs kanten av örat att stänga. När sys är stängd använder resterande svansen för att sy örat för att hatten, vävning svansen genom hatt s stygn. Väva eventuellt återstående svans i hatten.

7 Upprepa steg ett till sex i avsnitt två för andra örat.

Hur man rengör Timberland Stövlar

Hur man rengör Timberland Stövlar


Timberland stövlar är gjorda för vandring och arbetar utanför i alla typer av väder. På grund av detta kan du förvänta dina stövlar att bli riktigt smutsig. De kommer att behöva rengöras regelbundet för att få nytta av dem innan behöva köpa ett nytt par. Det finns flera sätt att gå om detta eftersom dina stövlar bara kan vara lite smutsig, eller de kan ha en fläck.

Instruktioner

1 Blöt en handduk med varmt vatten och torka stövlarna med en sidosvepande rörelse. Detta tar bort smuts och lämna dina stövlar ser blanka när de torkar.

2 Rengör botten av dina Timberland stövlar med varmt vatten och en tandborste. Tandborsten gör att du kan få smuts ur slitbanan av stövlar. Skölj botten av stövlar med varmt vatten efter att du har tagit bort smutsen. Låt lufttorka.

3 Torka av Timberland stövlar ner från topp till tå med våtservetter. Du kommer att behöva använda flera att få hela start ren. Låt stövlar lufttorka.

4 Använd en Gonzo Wonder Sponge (se Resurser) när dina Timberland stövlar har fläckar. Du använder en torr svamp och torka av området av dina stövlar som behöver rengöras. Denna produkt kostar mindre än £ 3 och kan hålla dina stövlar ser ut som ny.

5 Ta skorpan bort en bit bröd och låt det sitta och bli inaktuella. Gnid den över dina stövlar där du har smuts och fläckar. Se när inaktuella bröd gör sig av med smuts och fläckar och ger stövlarna tillbaka till ny igen.

6 Få skrapmärken från din Timberland stövlar med ett suddgummi. Denna metod fungerar verkligen och är gratis, förutsatt att du har en penna med ett suddgummi i huset. Bara gnugga radergummit över tröskel markerar ett par gånger och det kommer magiskt försvinna.

Hur ta hand om en drabbad vuxen Pigeon

Hur ta hand om en drabbad vuxen Pigeon


Duvor kan hittas i hela landet. Vissa hålls som husdjur i fångenskap, medan andra är vilda. Stora populationer av duvor i storstäder är ibland ses som olägenheter. Men anledningen till att det finns så många duvor i stora städer är att de rutinmässigt matas av människor. Högre duva populationer innebär att de är mer benägna att drabbas av bilar eller skadas av människor. Att ta hand om en skadad vuxen duva är lätt om du vet hur.

Instruktioner

1 Kontrollera först att duvan är skadad eller sjuk. En fågel med en skada förblir vanligtvis låg på marken. Duvor flyger till hönshus i skymningen. Om du ser en duva på marken i skymningen, vanligen gömmer sig under en buske eller ett lågt område, är det säkert att anta att det kan skadas. Leta efter haltande, en slokande vinge eller sår på huvudet.

2 Skapa en säker, bekväm plats för att hålla duva. En bra hem är en liten korg eller låda. Sätt hål i rutan om den är innesluten. Håll lådan borta från alla andra husdjur, såsom katter och hundar. Sätta en mjuk handduk eller filt i botten av lådan.

3 Fånga duva. Locka skadade duva med fågelfrö eller jordnötter. Kasta en mjuk handduk över duva bakifrån. Försiktigt plocka upp med handduken. Sätt duva i rutan.

4 Bedöm duva s skador. Leta efter några uppenbara sår. Om duva spillning är gröna och vattnig, är fågeln troligen sjuk eller sjuka.

5 Om fågelns ben brutna, ställa in den om du kan. Försiktigt räta ut duva ben. Linda en liten, kort längd av gasväv runt toppen av duva ben där benet och fjädrar möts. Säkra gasväv med en liten bit tejp. Skär ett sugrör som är bara lite kortare än duva ben. Skär en skåra längs sidan av halm snittet. Skjut halmen på duva ben. Den övre delen av sugröret bör ligga över gasväv så att den inte skaver mot fågeln. Placera en remsa av klister trasa runt halm för att hålla den på plats. Säkra trasa. Låt halm och lim i stället för upp till tre veckor innan du släpper fågeln.

6 Om fågeln har en bruten vinge, linda det om du kan. Flytta försiktigt vingen till fågelns sida, i sitt rätta läge. Wrap ett litet bandage runt fågeln, över den skadade vingen och under den oskadade vingen. Linda bandage runt fågeln två gånger, i ett korsmönster. Säkra wrap. Låt wrap på plats för upp till fyra veckor innan du släpper fågeln.

7 Ge duva tillräckligt med mat och vatten. Köp blandsäd eller fågelfrö från din lokala djuraffär och erbjuder mat i en liten skål. Duvor behöver också rent, friskt vatten de kan dricka ur en liten skål.

Olika typer av tryckreduktions stövlar för behandling av djup vävnadsskada på en klack

Olika typer av tryckreduktions stövlar för behandling av djup vävnadsskada på en klack


Tryckreduktions stövlar kan bidra till att lindra en del av smärtan som orsakas av hälen skador och kan skydda den omgivande vävnaden genom hjälp av ytterligare stöd. Hälen smärta är ett vanligt problem för patienter som är sängbundna under långa tidsperioder. Enligt "Läkarens Weekly" häl trycksår ​​utgör 30 procent av alla trycksår ​​i inneliggande patienter.

upphängnings Boots

Upphängnings stövlar, som är gjorda av hög kvalitet skumprodukter, är utformade för att dämpa hissen och ta bort trycket från hälarna för att gynna cirkulation. Upphängnings stövlar hålls på plats genom justerbara remsor av kardborreband, som fastspända över stövlar och säkrade till flikar som håller stövlarna bekvämt på plats. Lufthål är strategiskt placerade över hela stövlar för att möjliggöra ordentlig ventilation. En låg friktion trikå stöd bistår med rörelse. Upphängnings stövlar behandla trycksår ​​samt hälen sår som uppstår på grund av hudflikar. Prissättning varierar beroende på tillverkare. Från och med juni 2010 var den genomsnittliga kostnaden för en suspension boot var £ 25,90.

Scotchcast Boots

Scotchcast stövlar är vadderade, gjutna liknande enheter som skärs bort nära vristen för att möjliggöra ordentlig ventilation. Scotchcast stövlar behandla en rad olika häl sår i samband med skada, diabetessår och hudflikar. Scotchcast stövlar vanligtvis bärs med sandaler att hjälpa till med patientrörlighet. Större häl sår dra nytta av användningen av den löstagbara glasfiber hälen lock, som ger extra skydd för såret stående. Scotchcast stövlar använder kardborrband för att skydda mot glidning. Prissättning varierar beroende på tillverkare. Från och med juni 2010 var den genomsnittliga kostnaden var £ 32.50.

Multi Podus Boots

Multi podus stövlar erbjuda skydd för hälen sår i samband med diabetes, trycksår ​​och skador där den känsliga huden runt hälen behöver skydd. Multi podus stövlar är särskilt användbara för patienter som uppmuntras att gå för att förbättra cirkulationen. Rörlighet bidrar också läka trycksår ​​(liggsår). Multi podus stövlar är gjorda av ett mjukt men slitstarkt material med en lätt på, lätt-off design för att skydda känslig häl vävnad. Det material som används för att göra fler podus stövlar är också extremt andas och medger lämplig ventilation för att förhindra irritation. Priserna varierar från tillverkaren. Från och med juni 2010 var den genomsnittliga kostnaden för en fler podus boot var £ 51,90.

Hur man virkade rutor i form av oktagoner

Hur man virkade rutor i form av oktagoner


Du har hört talas om, och förmodligen sett, mormorsrutor i afghaner. Du har förmodligen virkade i runt, vilket gör en cirkel för en mössa, cellgifter mössa eller grytlapp. Du är inte begränsad till dessa två former när du virka i rundan. Genom att virka tillräckligt siffror i den första omgången, sedan gruppera de ökande maskor på varje sida, kan du göra en oktagon, som gör det möjligt att skapa ett nytt utseende för artikeln du gör. För att slutföra projektet, bör du kunna virka i runda och virka öka stygn.

Instruktioner

1 Gör en ögla med garn. För att göra detta, gör en cirkel med garnet, vilket ger en 6-tums svans. Dra svansen genom cirkeln, vilket skapar en slinga. Skjut virknål i öglan och dra slingan stängd men inte för hårt.

2 Virka fem kedjesömmarna för grundkedjan. Gör en smygmaska ​​(SL ST) i början kedjestygn att göra en ring.

3 Virka tre luftmaskor för första dubbel virka (DC) stygn runda 1. Virka 15 DC i ringen, sedan gå med en sm i toppen av början kedjestygn. Du bör ha 16 DC stygn. Placera stygn markör i början stygn i början kedjestygn för den här omgången.

4 Virka tre kedjesömmarna för rond 2. Gör två DC i samma stygn, sedan DC till nästa stygn. Upprepa detta mönster till slutet av rundan: virka tre DC i nästa DC och en DC i nästa DC. Gå med med en sm i toppen av början kedjesöm och flytta stygn markören till denna söm. Du bör ha 32 DC för runda två.

5 Virka tre luftmaskor för första DC runda 3. Upprepa från denna punkt till slutet av rundan: virka tre DC i nästa DC och en fm i nästa tre DC. Avsluta slutrapporten för den här omgången med tre DC i nästa DC och en DC i vardera av de kommande två DC-stygn. Gå med med en sm i toppen av början kedjesöm och flytta stygn markören till denna söm. Du bör ha 48 DC för omgång 3.

6 Virka tre luftmaskor för första DC runda 4. Gör en DC i nästa DC. Upprepa från denna punkt till slutet av rundan 4: Virka tre DC i nästa DC och en DC i varje nästa tre DC. Avsluta den slutliga rapporten med tre DC i nästa DC och en DC i nästa DC. Gå med med en sm i toppen av början kedjestygn. Du bör ha 72 DC för runda 4. Fäst bort och skär garnet med sax, vilket ger en 4-tums svans. Väva garnändarna prydligt i stygnen.

Hur man målar din egen gummistövlar

Hur man målar din egen gummistövlar


Måla din egen gummistövlar kan du anpassa din regnig dag skor och göra dem unikt din egen. Eftersom de är gjorda av ett gummimaterial, kan gummistövlar vara svårt att måla. De är, trots allt, gjord för att tåla vatten. Du kan antingen anpassa ett par gamla väl älskade gummistövlar eller så kan du köpa en welly målning kit som kommer att innehålla ett nytt par. Detta är en fantastisk hantverksverksamhet för både dig och barnen att göra en regnig dag ser det lite ljusare.

Instruktioner

1 Besök din lokala hantverk butik och be om antingen Tulip akrylfärger eller Krylon fusionsfärger. Tulip akrylfärger är i ett praktiskt rör som gör det lättare för barn att använda dem. Se till att läsa på förpackningen och kontrollera riktlinjerna för barn användning. Tulpan akrylfärger torkar snabbt och kommer inte att droppa eller springa. Alternativt kan du använda Krylon fusions färger som du sprutar in i bagageutrymmet.

2 Välj en mängd olika färger och köpa maskeringstejp. Förklara för personen i hantverk butik vad du gör och frågar om de har några tips eller råd. De kan ha stenciler som du kan använda eller annat material som du kan införlivar att dekorera dina gummistövlar ytterligare.

3 Lay tidningen på en plan yta där du vill arbeta. Båda typerna av färg kommer att hålla sig till trä och metall så se till att täcka hela området. Det skulle vara bäst att använda Krylon fusion färg utvändigt eller åtminstone i ett väl ventilerat utrymme.

4 Bestäm ett mönster, färgsättning eller design för dina gummistövlar. Markera former och mönster med maskeringstejp och säkra stenciler om du använder dem. Tulpan akrylfärger torkar nästan omedelbart, vilket gör det möjligt att ändra färger smidigt. Krylon fusionsfärger ta upp till 15 minuter för att torka så att du kommer att behöva vänta innan du lägger en annan färg för att hålla designen skarp.

5 Låt dina gummistövlar torka några dagar. Detta kommer att se till att färgerna fastnar ordentligt och Krlyon fusions färgen har torkat helt. Efter ett par dagar gå och hitta några vattenpölar att prova dina snazzy uppfräschade gummistövlar!