virka filt nybörjare

Virka för nybörjare: Filtar

Virka för nybörjare: Filtar


En filt är en lätt sak för nybörjare att virka. Många människor kommer att försitta möjligheten att prova detta hantverk, eftersom de ser på intrikata mönster för afghaner. Dessa avancerade mönster kommer att lista många olika sömmar, och nybörjaren kommer att tro att virka är för hårt. Du kan virka en filt med bara en eller två stygn. En virkad filt med bara ett stygn blir tjock och tung. Den två-stitch metoden kommer att producera filten snabbare, och det kommer att bli lättare.

One-Stitch metod

Virka för nybörjare: Filtar


Använd en stor virknål, såsom en G, H eller I. Storleken är markerad på kroken för enkel val. Ju större kroken, desto lättare blir det att manipulera den för att göra sömmarna. Du kan använda vilken färg av garn du väljer. Du kan blanda och matcha färger för att ge denna tätt vävd filt en gammaldags utseende. Börja filten genom att göra en kedjestygn. En kedjestygn är helt enkelt knyta en slinga i garnet, kör virknålen genom öglan och dra en annan slinga igenom. Fortsätt denna kedja sömmar tills kedjan är så lång eller bred som du vill filten att vara. När kedjan har nått önskad längd, måste du börja tillbaka åt andra hållet. För att göra den andra raden, placera virknålen under och genom de två stygn slingorna i den andra kedjan från virknål. Fånga garnet och dra det genom dem att göra en annan kedja. Fortsätt att sticka in nålen genom nästa loopar och göra en kedja hela vägen tillbaka över. När du har loopas och gjort en kedja på den allra sista stygn, gör en mer kedja. Du har precis avslutat den andra raden. Vänd täcket över, och arbeta dig enda virka hela vägen igen. Fortsätt denna enkla stygn, gå fram och tillbaka tills filten har nått den längd du vill att det ska vara. Om detta låter fortfarande komplicerat för dig, ta din tid och försök att åstadkomma stygnen ett steg i taget. Problemet vissa människor har är att de läser instruktionerna hela vägen igenom och besluta det är alltför svårt att förstå. Det är lättare för nybörjare att lära sig att virka om de tar det ett stygn i taget.

Två-Stitch metod

Virka för nybörjare: Filtar


Du kan göra en virkad filt mycket snabbare genom att lägga till en dubbel virka till din enda virka stygn. Börja filten genom att göra tre rader av ett stygn metod. När du har lagt till sista maskan på den tredje raden, göra tre kedjesömmarna innan du slår täcket över. Nu kommer du att göra en dubbel virka. Vira garnet över toppen av virknål en gång innan du sätter det under öglorna i den sista raden. Sätt virknålen och dra garnet genom den fjärde stygn från din krok. Du bör ha tre slingor på din virknål. Dra garnet genom två av slingorna så att du nu har två slingor på virknål. Sätt garnet över virknålen och dra den genom de andra två slingor. Du har gjort en dubbel virka. Placera denna dubbla virka i varje stygn går över filten. kedja alltid tre och sedan slå filten i slutet. Denna kedja tre blir din första dubbel virka i nästa rad. Du kan fortsätta denna dubbla virka metod tills filten är klar, eller så kan du växla fram och tillbaka till den enda virka på rader för att skapa ett unikt mönster. Att byta garnfärger, behöver du bara binda en annan färg på i slutet av varje rad. Hands-on är den bästa undervisningsmetod för nybörjare att lära sig att virka en filt.

Hur man Virka Beanie Hat för nybörjare

Hur man Virka Beanie Hat för nybörjare


Mössor är lätt att virka och är bra för nybörjare eftersom de kan arbeta med dem lätt och få uppmuntras av framsteg. Börja med en enda färg eller ett brokigt garn och en metall- eller plastkrok. Den färdiga mössa i detta mönster kommer att vara 5,5 inches tall och 7 inches bred.

Instruktioner

1 Gör en virkad ruta för att du har rätt spårvidd. Fel gauge kan orsaka en mössa för en vuxen för att passa ett barns huvud. För detta mönster, 17 enda virka (SC) är lika med 3 inches och 8 rader lika 2 inches.

2 Gör en ögla med garn. För omgång 1, kedja två stygn (kap. 2) och virka 10 fm (sc) i andra kedjan från kroken. Placera en garn markör, om du använder, för att markera början av virkade rundor för din mössa.

3 För runda två, virka 2 fm i varje fm runt. I omgång 3, börja öka bredden på mössa genom att virka 2 fm i nästa fm, 1 fm i nästa fm, sedan 2 fm i nästa fm, och så vidare så att du har 2 fm i varannan stygn. För runda 4, virka 2 fm i nästa fm och 1 fm i nästa 2 fm runt. För runda 5, virka 2 fm i nästa fm, 1 fm i nästa 3 fm. Detta kommer att öka bredden på mössa runt.

4 Virka 2 fm i nästa fm och 1 fm i nästa 4 fm för runda 6. När du är klar den här omgången, virka 2 fm i nästa fm och 1 fm i nästa 5 fm runt för att slutföra rundan 7. För rundor 8 och 9 , virka 2 fm i nästa fm och 1 fm i nästa 10 fm. Detta balanserar bredd så att mössa har struktur.

5 Virka en fm i varje fm för rundor 10 och 11. För runda 12, virka 2 fm i nästa fm och 1 fm i nästa 10 fm. Virka en fm i varje fm från varv 13 till 17. garn markör kan du räkna rader så att du får rätt nummer.

6 Virka 2 fm i nästa fm och 1 fm i nästa 15 fm för rundor 18 och 19. För rundor 20-31, virka en fm i varje fm runt. Detta kommer att lägga höjd till din mössa. När du är klar runt 31 fast av garnet genom att sätta kroken i det sista stygnet och dra garnet genom att göra en knut. Dra det och göra en annan vanlig slip knut och skär bort överflödigt garn.

Enkla virka instruktioner för nybörjare

Enkla virka instruktioner för nybörjare


Virkning är en användbar och kreativt handarbete teknik som inte är svårt att lära sig. Virkade disktrasor är en av de mest grundläggande projekt för en virkning nybörjare. När du har lärt dig grunderna för disktrasa projekt, kan du snabbt gå vidare till mer komplicerade mönster. Samma grundläggande virka stygn används i alla mönster. Sömmarna är kedjan och enkel, dubbel och trippel virka stygn.

Instruktioner

1 Gör en slipknot 2 inches från slutet av garnet på härvan. En slipknot bildas när en slinga av garn fördubblades över sig själv och loopas igen. Knuten kan dras åt genom att dra i båda ändarna av garnet som kommer från den slipknot.

2 Dra Slipknot och sätt i virknålen med höger hand. Håll skip knut vid sin bas genom att klämma knuten mellan tummen och pekfingret på vänster hand.

3 Ta tråd närmast härvan med fast änden av virknål. Dras tråden genom öglan av garn på kroken för att göra en kedja.

4 Upprepa, att flytta vänster tumme och pekfinger till basen för varje ny kedja knut göra 21 kedjor.

5 Sätt virknålen i den andra kedjan från virknål.

6 Ta garn strand, men inte dra den genom kedjan. Du har nu två slingor av garn på virknål. Ta en annan bit av garn och dra den genom de två slingor på kroken för att skapa en enda virka stygn.

7 Upprepa, skapar en rad av 20 fm stygn i 20 kedjor. Kedja en och vänd arb.

8 Sätt virknålen i den övre slingan av den första singeln virka stygn och göra en enda virka stygn. Upprepa, skapar en annan rad av 20 enskilda virka stygn.

9 Upprepa denna rad 18 gånger, eller tills längden på ditt arbete matchar bredden på virka raden.

10 Avsluta genom att skära av garnet 2 inches från det sista stygnet, sätter den avskurna ändan av garn i den sista slingan bildas, och dra hårt. Väva de lösa ändarna av garnet genom de färdiga stygn för att slutföra disktrasa.

Lätt virkade filtar för nybörjare

Lätt virkade filtar för nybörjare


Granny kvadrat är en tidlös och mycket populär virka mönster som är enkel att göra. När du har en bunt av dem, kan du kombinera dem till nästan vad som helst - halsdukar, doilies och filtar. Granny fyrkantiga filtar är lätta och Lacy, men fortfarande varm och mysig, ett perfekt projekt för nybörjare. Du gör dem i små steg och upprepa samma enkla mönster om och om igen. Det finns också massor av möjligheter till anpassning eller utsmyckning.

Instruktioner

mormorsrutor

1 Round ett: Chain fyra. Slip stygn i den första kedjan för att göra en ring. Kedja tre. Dubbel virka två gånger in i ringen. Kedja tre. {Double crochet tre gånger in i ringen.} Upprepa {} ytterligare två gånger. Kedja tre. Smygmaska ​​i första maskan på din första kedjan och in i de kommande tre stygn för att nå hörnet.

2 Runda två: Chain tre. Arbetar nästa stygn i springan som skapats av hörn kedja, dubbel virka två gånger, kedja tre, dubbel virka tre gånger, kedja en. {Dubbel virka tre gånger, kedja tre dubbel virka tre gånger i nästa hörn gap, kedja en.} Upprepa {} två gånger. Smygmaska ​​i första stygn av din första kedjan, kedja tre, smygmaska ​​i de kommande tre stygn för att nå hörnet.

3 Runda tre: Chain tre. Arbetar nästa stygn i springan som skapats av hörn kedja, dubbel virka två gånger, kedja tre, dubbel virka tre gånger, kedja en dubbel virka tre gånger, kedja en. {Double crochet tre gånger, kedja tre, dubbel crochet tre gånger i nästa hörn gapet, kedja en, dubbel virka tre gånger in i den enkelkedjiga gap längs sidan, kedjan en.} Upprepa {} ytterligare två gånger. Smygmaska ​​i första stygn av din första kedjan, kedja tre, smygmaska ​​i de kommande tre stygn för att nå hörnet.

4 Upprepa steg tre tills kvadrat når önskad storlek, dubbel virka tre gånger i varje enskild kedja gap, med en enda kedja mellan varje. Runda tre kommer att ha en enda kedja gap. Runda fyra kommer att ha två, etc. Fem rundor kommer att göra en fyrkant som mäter ungefär 15 cm (6 tum). Fästa och skär av tråden, lämna en lång svans. Gör så många rutor som behövs för att skapa ett täcke av önskade dimensioner - 60 15 cm (6 tum) fyrkanter för en 90 cm x 1,5 m (3 x 5 fot) filt, 64 rutor för en 1,2 x 1,2 m (4 x 4 fot), etc.

Montering

1 Lägg ut dina rutor på golvet, ordna dem tills du hittar ett mönster du gillar. Om det behövs, blockera kvadrater genom att lätt imma dem och sätter dem platt i sin rätta form tills de torkar. Detta är nödvändigt om dina rutor curling upp på kanterna eller på annat sätt skeva eller utsträckta form.

2 Sy alla rutor i varje rad tillsammans, där så är möjligt med hjälp av långa svansar kvar på ett hörn av varje ruta. Om en svans är inte tillgänglig, skära en bit av överblivna garn ska användas som tråd.

3 Sy raderna tillsammans, matchande sömmar. Väva in och klippa eventuella återstående garn svansar.

Skoter Tips för nybörjare

Skoter Tips för nybörjare


En sparkcykel, eller mini-motorcykel, som det ibland kallas, är bra för att komma runt det av praktiska och ekonomiska skäl. Skotrar använda mindre gas och är billigare att köpa och underhålla än en bil. Om du just har köpt en skoter och har alla grunderna ner som erhålla nödvändiga tillstånd och förstå scooter lagar i ditt område, för en säker enhet på den öppna vägen, följer några tips.

Bär din skyddsutrustning

Skoter Tips för nybörjare


Skyddsutrustning är utformad för att hålla dig säker. Hjälmar och annan skyddsutrustning ska bäras vid alla tillfällen när skotern är i rörelse --- även för en snabb resa runt hörnet. Olika stilar och märken av varje säkerhets post finns. Var noga med att köpa de som är mest bekvämt för dig och har rätt passform. Av praktiska skäl, köpa en lättare handske material för varmare årstider, eller om du bor i tropikerna, och en tyngre material för vintern.

Titta på vägen

Skoter Tips för nybörjare


Var medveten om skräp i vägen. I en bil, kommer du knappt känner stor gren du bara rullade över. Eftersom en skoter är lättare, kan rida över något denna stora vara förödande. Dessutom, kom ihåg att eftersom en skoter motor går mjukt, kan fotgängare inte höra dig komma. När i en hög gågator, rida långsamt och med extra omsorg. Använd din horn vid behov för att varna fotgängare du kommer.

Öva Special Situations

Som en skoter nybörjare, är det bäst att lära sig att hantera speciella nödsituationer innan de inträffar. Du kan läsa upp på nödsituationer, men överväga att ta din scooter ut till en öde plats och slå bromsarna så att du vet hur det känns att bromsa plötsligt. Om scootern är utrustad för att hantera en annan passagerare, först behärska skoter som en enskild ryttare innan man överväger en åkande längs. Innan du bär en passagerare i hög trafikområden, se till att du är bekväm med det. Gå till en öde parkeringsplats och testa dina drivande-med-en-passagerare färdigheter.

Best Nybörjare digitala SLR

Best Nybörjare digitala SLR


En digital SLR, eller spegelreflex, är kameran en kamera som ger mer flexibilitet och justerbarhet än en vanlig kompaktkamera. DSLR: s erbjudande utbytbara linser för bättre förstoring och bättre ISO varierar liksom fullt justerbar fokus och exponering funktioner för att ta ett brett utbud av bilder i alla möjliga olika ljusförhållanden. För en nybörjare, kommer du vill söka efter en DSLR som är prisvärd, enkel att använda och med tillräckligt med funktioner för att lära dig hur man använder en DSLR-system.

canon T1i

Den 15,1 megapixel Canon T1i är bäst runt kamera som Canon gör. Det är prisvärt, detaljhandel för mellan £ 390 och £ 455, och erbjuder alla de funktioner du behöver i en kamera. Dess Live View-funktionen gör det möjligt att visa den bild du tar på kamerans LCD-skärm, en funktion saknas på vissa äldre DSLR enheter och en som kommer att göra alla som känner till ett peka-och-skjuta känna sig riktigt hemma. Dess efterföljare, den T2i, är en annan fast val om du har en något högre budget och funderar på att ta 1080p video på 24 eller 30 bilder per sekund.

Nikon D3100

Nikon D3100 är en 14,2 megapixel DSLR. Som Canon, erbjuder en Live View LCD-skärm och tar kvalitet bilder. Detaljhandel för ca £ 390, är ​​det också överkomligt för nybörjaren. Vad som gör den här kameran unik dess vägledning, vilket ger användarna en steg-för-steg-inställningar för vanliga fotosituationer. Den har även en 11-punkters autofokus för att säkerställa att alla dina bilder blir skarpa och tydliga och är också klarar av 1080p video.

Sony Alpha DSLR-A330

Detaljhandel för ca £ 260, är ​​A330 en lite mer kostnadseffektivt än andra modeller. Detta 10,2 megapixel DSLR har en snabb autofokus som gör det bra för enstaka skott, som liknar en point-and-shoot. Kameran har också Live View och en vridbar LCD-skärm för att ge dig den bästa visningen av skotten du tar oavsett vilken position du befinner dig i. Dess kusin, A230, erbjuder liknande prestanda till ett ännu billigare pris, dock utan Live Visa LCD-skärm.

pentax Kx

Pentax Kx säljs för ca £ 325 och erbjuder fasta prestanda för det pris. Den har en upplösning 12,4 megapixel och en sökare som ger bättre förstoring än vissa andra modeller. Den har också snabb prestanda, är snabba att vända på beredskapsläget och en relativt kort slutarfördröjning. Kameran kan ta HD-video med en upplösning på 720p och 24 bildrutor per sekund.

Hur man gör pyjamasbyxor för nybörjare

Hur man gör pyjamasbyxor för nybörjare


Att pyjamasbyxor är ett projekt lämpar sig för nästan alla nybörjare avlopp. Du kan använda en gammal pyjamas för att skapa en mall och genom att sy bara några sömmar, du slutföra projektet. Innan du börjar tvätta och stryka tyget.

Instruktioner

1 Vik tyget på längden med mönstret vänd i. Lägg tyget ned på en plan yta med huvud veck längs botten och de öppna kanterna längst upp.

2 Lägg en befintlig par byxor på tyget med ryggen på botten och fronten uppåt. Spåra konturerna av byxorna på tyget en tum från de faktiska byxor. Dra midjelinjen tre inches över den faktiska midjan av byxan.

3 Klipp ut båda lagren av tyget längs den ritade linjen. Stift de skurna bitarna tillsammans, hålla rätt sidor vänd i, längs båda sidorna av pyjamas och på insidan sömmar av benen.

4 Sy en 3/8-tums söm längs utsidan benet sömmarna på ena sidan och sedan den andra. Sy de inre sömmarna genom start vid grenområdet och arbetar ned på insidan av varje ben ett i taget.

5 Vik manschetten för varje byxbenet upp med 1/2 tum så att mönstret i tyget visar och sedan igen med en annan ½-tum. Nåla luckan och tryck med ett strykjärn. Sy en ¼-tums söm runt manschetterna där mönstret i tyget möter baksidan av tyget på manschetten.

6 Vik midjan och ner av en tum, som visar mönstret. Stift och tryck. Sy en ¼-tums sömmen från kanten av tyget, inte från den pressade vecket, hela vägen runt midjan.

7 Vik midjan och ner igen med en tum, stift och tryck. Sy en ¼-tums sömmen från kanten av tyget som i steget innan men lämna en fyra-tums bred öppning som du nära den punkt där du startade din söm.

8 Mät din midja på naveln och skär en remsa av ½-tums bred resår för att mätning plus en tum. Bifoga en säkerhetsnål till en ände av den elastiska och ormen den genom fyra-tums öppning, runt insidan av fållen på midjan, och ut på andra sidan av öppningen.

9 Överlappning de två ändarna av elastiskt samman av en tum. Sy en söm bredden till den elastiska ner i mitten av din överlappning och på varje sida om mittlinjen ¼-tums bort för att säkra den. Låt den elastiska glida tillbaka in i öppningen.

10 Sy ihop öppningen, start och stopp längs din befintliga sömlinjen runt midjan på byxorna med en ¼-tums sömmen. Vrid byxor med rätsidan utåt att slutföra.

RC helikoptrar för nybörjare

RC helikoptrar för nybörjare

Fördelar med en instruktör

Hemligheten bakom varje bra flygblad är en bra instruktör. Oavsett hur bra du gör på en online-simulator, som flyger i verkliga livet kommer alltid att vara svårare än väntat. Att hitta en bra instruktör är det bästa sättet att lära sig utan att riskera skador på nya helikopter. En instruktör kommer inte bara att rätta till eventuella misstag du gör som du lär, men han kommer att vara i kontroll samtidigt. Detta gör det möjligt att utöva olika kontroller samtidigt veta instruktören har du omfattas om du förlorar kontrollen. Hon kommer också att ha träningskläder för att göra dina första flygningar lättare.

Styra helikoptern

Kontrollerna av en RC helikopter är grundläggande och lättare att använda än dyrare modeller. Medan andra helikoptrar låta bladen manipuleras, håller RC helikopter kontrollerna till ett minimum för att flyga lättare. Du kommer att kunna röra sig uppåt och nedåt, sväva, och åt vänster och höger. Svansen av helikoptern är konstruerad för att göra det mindre troligt att snurra i cirklar när du flyger och att sväva lättare. Det finns inga cykliska kontroller för att oroa sig när de flyger. Detta är fördelaktigt för en nybörjare, men det kan också begränsa de knep som du kan utföra med din helikopter.

hobby Helicopters

De dyrare, hobby versioner av RC helikopter är för de mer avancerade flygblad. När du har bemästrat den grundläggande RC, kan du flytta upp till mer komplex modell om du vill. Dessa modeller tillåter knep som ska utföras och har mer manövrerbarhet. Men du är mer benägna att snurra runt under flygning. Det finns också fler kontroller, inklusive den cykliska kontroll som du måste lära sig att använda. Fördelarna med att lära innefattar förmågan att utföra vid tävlingar, och att utföra fler trick och vänder för din egen njutning.

Hur man drar en Chibi för nybörjare

Hur man drar en Chibi för nybörjare


Chibi tecken är japanska animationer. Ordet "chibi" betyder "små människor" eller "liten person." De är enkla tecken som härrör från grundformer, såsom trianglar, halvcirklar, linjer och ovaler. Rita en chibi börjar med en blyertspenna och suddgummi. När formen är på papper, det gått över med en svart markering för att beskriva karaktären. Härifrån nybörjare kan skugga eller färg i sin chibi att avsluta det.

Instruktioner

1 Tänk på vilken typ av egenskaper som du vill ha för chibi. De flesta har kort, spretigt hår, stora ögon och en tunn linje för munnen.

2 Välj en skärpt blyerts med en H4, H3 eller H2 bly och en tunn linje svart markering. En standard 2HB penna fungerar bra också.

3 Rita ett huvud lätt. Tryck inte hårt på papperet. Om du gör misstag, inte oroa sig för dem ännu. Du kan radera dessa senare.

4 Rita en kropp som finns på huvudet. Det är enklast för nybörjare att bara fästa kroppen mot huvudet utan hals. Hålla benen samman genom att man sätter in en vertikal linje från basen av kroppen upp till mitten av kroppen. Placera denna vertikala linje exakt i mitten av kroppen. Detta hjälper dig också att hålla resten av chibi symmetrisk genom visuell jämförelse med linjen. Chibi kroppar är korta och tunna eller runda. För en tunn kropp, skissa en tunn rektangel med rundade hörn fästa vid basen av huvudet. För en rund kropp, skissa en oval form.

5 Början lådor kan klä sin chibi i en enkel att rita T-shirt och byxor. Ovaler kan läggas till i slutet av byxben att representera chibi fötter.

6 Skissa ett par armar. Nybörjare kan finna det lättare att ge intryck av vapen med ett par vertikala linjer som sträcker sig två tredjedelar av vägen ner på utsidan av kroppen från under huvudet. Fäst ett par ovaler vid ändarna för händer eller kurva linjerna inåt för att föreslå händerna knäppta bakom kroppen.

7 Fyll i funktionerna i din chibi. Ögon kan titulera på många olika sätt. Överväga ett par upp och ner leende linjer eller ett par stora halvcirklar. Näsor är vanligtvis enkla horisontella linjer eller små trianglar. Munnen varierar. Nybörjare kan lägga till en tunn linje för munnen eller skapa en öppen mun med användning av en omvänd triangel med rundade hörn. Lägg håret också. Skissa det lätt tills du hittar den stil du vill ha.

8 Trace över chibi karaktär med den tunna linjen markör.

Nybörjare Tutorial för 3D Studio Max 9

Nybörjare Tutorial för 3D Studio Max 9


Autodesks 3D Studio Max är ett program för att designa och animera virtuella tredimensionella ( "3D") scener. Programmet är utformat för och används av professionella konstnärer. Men, kan dedikerade nybörjare använda den om de först lära sina menyer och kontroller samt även grunderna i 3D-design. Dessa fundamenta inkluderar rotera, översätta (rörelse), och skalning grundläggande objekt i 3D-rymden.

Att lära sig Interface

Öppna 3ds Max och märker de fyra fönsterrutor som visas som standard. Dessa fönster representerar de bästa, främre, sido- och perspektivvyer av en tom scen. Dessa olika vyer behövs för att känna tredimensionellt utrymme med en tvådimensionell visnings (bildskärmen). Få en fullständig bild av det perspektiv scenen genom att trycka på "Alt-W".

Skapa en Cylinder

Börja skapa och leda ett enkelt objekt i 3D-rymden: Tryck på "Create" på huvud 3ds Max verktygsfältet och välj sedan "Standard Primitives", följt av "Cylinder". Dra musen över en del av den inrutade marken för att skapa cylinderns omkrets. Sedan släpper musknappen och dra musen uppåt för att definiera cylinderns höjd. Vänsterklicka för att slutföra skapandet av cylindern. När du har skapat den första cylindern, är du fortfarande i skapelsen läge. Använd detta läge för att dra flera cylindrar med hjälp av stegen i föregående stycke.

Ändra Cylinder

Avsluta skapandet regim och börja ändra befintliga objekt: högerklicka på någon av cylindrarna och välj "Välj". Du kan trycka på "Delete" för att ta bort cylindrar. Eller, välj "Flytta" i stället, och klicka sedan på cylindern och dra den. Cylindern kommer att följa markören i 3D-rymden. Högerklicka på en cylinder igen och välj "Rotera" och sedan klicka och dra på någon av ringarna som visas, för att rotera cylindern runt sin höjd, bredd eller djupdimensioner (AKA dess z, x eller y "axlar"). Högerklicka på cylindern och välj "Scale" att ändra storlek på cylindern. Välja en viss axel skalas cylindern bara längs denna axel, vilket innebär att du kan ändra formen på cylindern för att göra det flackare eller högre än sin ursprungliga form.

Lägg till färg

Flytta och ändra storleken på cylindrarna är bara två av ett stort antal åtgärder du kan vidta för att rikta en scen objekt. Ändra andra aspekter av en cylinder, som börjar med att klicka på någon av dem, sedan trycka på "M." "M" knappen visar "Material" dialogruta som du använder för att lägga till färg och konsistens till 3D-objekt. Klicka på rektangeln bredvid "diffus" text för att visa en dialogruta för att välja färger med. Välj en färg, klicka på "OK" och sedan dra den nyligen färgade sfär i dialogrutan på någon av dina cylindrar. Cylindern kommer att ta på färgen på klotet. Tryck på "Ctrl-Z" för att ångra färgförändringen.

Skapa en animering

Skapa en enkel animation i 3ds Max är mycket enklare än att dra alla enskilda bildrutor. Du behöver bara definiera "nyckel" ramar för 3ds Max, som sedan interpolerar (beräknar) rutorna mellan nyckelramarna. Börja skapa keyframes automatiskt genom att trycka på "Auto Key" -knappen nära centrum längst ned på skärmen. Dra tidsreglaget - baren som läser "0/100" nära skärmen botten - till höger, tills det står "100/100". Flytta en cylinder över skärmen, sedan stänga av "Auto Key" genom att klicka på knappen igen. Replay animeringen genom att trycka på ">" knappen.