vem får köpa botox

Vem kan administrera Botox Injektioner?

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Botox injiceras i musklerna som orsakar våra mest långlivade rynkor, blockera överföringen av nervimpulser till de injicerade musklerna. Klar i cirka 10 till 15 minuter, Botox erbjuder resultat som kan pågå cirka fyra månader. Liksom alla injektion skulle vilja ta emot, bör det göras av en erfaren sjukvårdspersonal --- "upplevt" är nyckelordet.

Vem Exakt kan administrera Botox?

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Hälso- och sjukvårdspersonal kan administrera Botox; kommer dock läkare som är specialiserade på kosmetiska behandlingar har mest erfarenhet. Dermatologer, plastikkirurger, ögonläkare, otolaryngologer (öron-, näs- och halsläkare) och andra läkare som specialiserat sig på kosmetiska behandlingar är oftast upplevs med Botox. I allmänhet, dermatologer, ögonläkare och plastikkirurger är de som använder det mest, därför deras kompetens är förmodligen bättre.

Kan sjuksköterskor (RNS) eller Physicianassistenter (PAS) Injicera?

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Ja, beroende på läget du bor i. Villkorad på statens regler, en RN eller PA kan administrera Botox till patienter. Läkarens Coalition för injicerbara Safety (PCI) att RN eller PA bör vara under överinseende av en kvalificerad läkare som har ordinerats injektionen för dig. RN eller PA bör också kunna visa bevis på sin medicinska utbildning och licensieringen. Den PCIS konstaterar också att patienten alltid bör ha möjlighet att begära en läkare att utföra sitt injektion.

Kvalificerad vs. Okvalificerad Läkare

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Summan av kardemumman är att någon läkare kan köpa Botox. Även tandläkare kan köpa Botox och administrera det lagligt. Bara för att en tandläkare är en läkare betyder inte att hon vet en hel del om Botox. Tandläkare är specialiserade på tänder och tandkött, trots allt. Såvida dina tänder har rynka pannan linjer, hålla sig borta från tandläkare när det gäller Botox.

Vem Du bör inte låta Inject Du

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Akta dig för människor som kallas "injektions specialister." Det kan vara vad receptionist blev befordrad till. Du bör också undvika "Botox partier." Blandning alkohol och Botox är lika dåliga nyheter --- även om de är dina BFFs.

Ska du gå till en Day Spa, Salon eller hotell för Botox?

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Om du ska gå till en dag spa för Botox, absolut säker på att en kvalificerad läkare är att administrera den eller (beroende på ditt tillstånd) en kvalificerad RN eller PA. Be att få se referenser. I allmänhet, är en medicinsk miljö den bästa eftersom det är en ren miljö. Salonger och hotellrum är inte den mest sanitära miljöer. Det finns också frågan om varför en kvalificerad läkare skulle utföra Botox injektioner i ett hotellrum i första hand. Se till att vad som sprutas in i dig är riktig Botox. Förfalskade Botox kan skada dig. Se till att det är den verkliga affären --- ASK.

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


Botox är den mest accepterade dermal filler används av dermatologer och plastikkirurger för hudföryngring och rynkor korrigering. Botox används också för behandling av migrän, muskelspasmer och överdriven svettning. När du bestämmer dig för behandling, leta efter en erfaren injektor.

Hur Botox Works

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


Botox godkändes av FDA i april 2002. Botox verkar genom att få musklerna som omger området av dina rynka pannan linjer, kråkor fötter och panna. Strategiskt placerade injektioner av Botox resultera i en dramatisk förbättring. Huden utvecklar en elegant utseende utan rynka pannan linjer.

Vem kan injicera

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


De flesta stater tillåter endast legitimerade läkare att injicera Botox. Det finns några undantag där kvalificerade och utbildade sjukvårdspersonal som sjuksköterskor, läkare assistenter, medicinska assistenter och sjuksköterskor är licensierade att injicera Botox. Staten medicinska brädan kommer att kunna vägleda dig om reglerna för ditt tillstånd.

Utbildning för att injicera

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


Utbildningsmöjligheter som estetisk Medical Lärare Training erbjuder en dag kurser i Botox injektionen. Dessa kurser är där vårdpersonal lära sig om Botox och andra fillers. Seminarier sker på en central plats och företaget tillhandahåller modeller för praktisk erfarenhet. En en dag utbildning kostar ca £ 975.

doktor Övervakning

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


Stater möjliggör annan sjukvårdspersonal att injicera Botox kräver en läkare vara på plats för att övervaka injektioner. Endast en läkare kan beställa Botox från tillverkaren. Strikt övervakning av läkare av Allergan, skaparna av Botox, skydda och försäkra att du inte riskerar när du bestämmer dig för att få behandling. Florida, Texas, Kalifornien och Oklahoma är några av de stater som möjliggör injektion av annan sjukvårdspersonal.

överväganden

Om du väljer att ha proceduren med någon annan än en läkare, så att du hittar en erfaren injektor. Ta rekommendationer och vittnesmål om resultaten av den person som du väljer och anläggningen där du har behandling. Du kan aldrig ställa för många frågor, är viktigt för din totala resultatet tekniken injektions och upplevelsen av injektorn.

Salonger och Spa

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


Botox är ett lönsamt komplement till alla skönhet släkt affär. Din salong eller spa kan nu partner med en läkare för att erbjuda denna tjänst. Botox är ett receptbelagt produkt och estetiker och andra yrkesverksamma skönhet är inte tillåtet att injicera Botox i någon stat.

Behandling

Vem har tillstånd att ge Botox Injektioner?


Behandlingen är snabb, enkel och säker. Du möter kommer att fotograferas, märkt för injektion och en bedövningssalva appliceras för din komfort. Injektion tar ca 30 minuter. Du kommer att kunna köra omedelbart och gör din normala aktiviteter. Botox varar ca 4 månader innan du behöver en annan behandling. Kostnaderna varierar från £ 260 till £ 520 per Botox behandling.

Där kan en sjuksköterska lära sig att ge botox injektioner?

Där kan en sjuksköterska lära sig att ge botox injektioner?

Där kan en sjuksköterska lära sig att ge botox injektioner?

Hälsa karriärer växer snabbt och omvårdnad är en betydande del av hälso- och sjukvårds ekvationen. Anti-aging estetik är också ett växande område som paralleller sjukvården. Att vara sjuksköterska ger dig möjlighet att använda dina talanger inom båda områdena. I vissa stater, är en sjuksköterska kvalificerar dig att ge injektioner av fillers och BotoxCosmetic. Det finns fortbildning klasser att starta dig på din väg att förvärva denna mycket säljbar skicklighet.

Historia

Liksom många medicinska upptäckter, var Botox isolerades av en slump av Dr Alan B. Scott i San Francisco och användes ursprungligen för att korrigera korsade ögon. År 1987, Dr Jean Carruthers, en ögonläkare, fann att när hon använde föreningen för att behandla ögon spasmer hennes patienter upplevde utjämning av kråksparkar runt ögonen. Hon och hennes man gjorde de första studierna på Botox för rynkor korrigering. År 1988 var rättigheterna till denna upptäckt av Dr Scott såldes till Allergan som marknadsför det som BotoxCosmetic.

Vad är Botox

Botox är ett renat protein som produceras av en bakterie som minskar aktiviteten av muskler som gör att du kan rynka pannan. Botox injiceras under huden. Det har FDA-godkännande för skrynkla korrigering och mer än 3,3 miljoner förfaranden har gjorts i USA. Det är nummer ett filler injektion som utförs av sjukvårdspersonal för skrynkla korrigering. Biverkningar är sällsynta.

Vem kan injicera

Sjuksköterskor och sjuksköterskor kan injicera BotoxCosmetic och andra fillers i vissa stater. Du måste kontrollera med din State Board för att se vad de lagar och riktlinjer. Om du är nöjd ditt tillstånd kommer att ge dig en licens, måste du hitta en bra utbildning skola för att hjälpa dig att skaffa denna färdighet.

Utbildning

Du utbildning kommer att omfatta anatomi, fysiologi och injicera tekniker. Du kommer att studera ansiktsmusklerna, där de är placerade och hur de visas på ansiktet. Din utbildning omfattar även historia, säkerhet och beredning av BotoxCosmetic. Patient samråd är också en del av utbildningen. Utbildning tar vanligtvis en hel dag och du kommer att göra praktiska injektioner med en saltlösning.

Lagar och förordningar

Vissa stater som licensierar sjuksköterska injektorer är Arizona, Kalifornien, Florida och Texas. Din State Board är den bästa källan för information om statliga regleringar. Estetiska arbete är ett växande område och en gång licensierad, kan en sjuksköterska arbeta i medicinska spa, dermatologer "och tandläkare kontor, liksom med plastikkirurger. De flesta stater kräver en läkare att vara närvarande i anläggningen och endast en läkare kan beställa Botox.

kvalificerad Instruktion

Estetisk utbildning som erbjuds av olika företag. Se till att du forskning företaget du väljer för utbildning. Företaget måste ha licens för att träna dig för staten du bor i. Denna praktiska utbildning kan kosta ca £ 845 för en endagskurs. Empire läkarutbildning och estetisk Framsteg är två utbildningstjänster erbjuder BotoxCosmetic injektion klasser. (Se referens avsnitt)

överväganden

Endast en läkare kan beställa BotoxCosmetic från Allergan. Partnerskap med en läkare är det första steget i att utöka din karriär att inkludera aesthethic medicin. De flesta program erbjuder fortbildning och videokurser. Håll dina kunskaper skarp för att upprätthålla patienten retention. BotoxCosmetic är en tjänst som patienter vill ha på en regelbunden basis.

Hur ta reda på vem som ringer telefonen

Hur ta reda på vem som ringer telefonen


Det kan vara frustrerande att missa ett telefonsamtal och inte vet vem det var, eller att ta emot trakasserande och oönskade samtal. Lyckligtvis finns det flera alternativ för dig att lokalisera ursprunget till den felande eller missade samtal. Det är inte alltid möjligt att lära sig vem som ringer dig, men du kan lära dig vilken stad och stat samtalet härrör från och vilken typ av telefon det är. Om du upptäcker att du får en uppsjö eller trakasserande samtal, kontakta din lokala polisen.

Instruktioner

1 Registrera dig för nummerpresentation med ditt lokala telefonbolag. Telefonen måste ha en teckenfönstret så att du kan se vem som ringer dig. De flesta telefoner kommer med skyltfönster. När telefonen ringer, helt enkelt titta på displayen för att se vem som ringer dig.

2 Registrera dig för digital telefontjänst. Vissa kabelbolag som erbjuder digital telefon, visar information om inkommande samtal direkt på TV-skärmen. Detta fungerar bara om du tittar på live eller On Demand-tv. Du kommer inte se hur många som visas om du tittar på en show på din DVR eller en DVD.

3 Prata med din lokala telefonbolag för att lära sig numret till samtals avkastning. När du använder samtals avkastning kan du komma åt antalet senaste inkommande samtal.

4 Besök en av de många webbplatser som erbjuder omvänd mobilen lookup (detta fungerar för traditionella telefoner också). Anslut bara numret och all känd information för att samtalet kommer att visas. Du bör räkna med att lära sig vem numret tillhör, vare sig det är en mobiltelefon eller fasta telefon, och där samtalet kom från.

Hur ta reda på vem har kontinuerligt ringer mig från ett begränsat antal

Hur ta reda på vem har kontinuerligt ringer mig från ett begränsat antal


Vem som helst med en telefon kan ringa "* 67" innan du ringer ett nummer, och i stället för deras identitet avslöjas, kommer antalet att visas som "Privat", "Okänd" eller "Restricted" på mottagarens nummerpresentation. Detta kan vara en olägenhet från gång till gång, men efter att ha fått upprepade telefonsamtal från samma person, börjar den att övergå från irritation för trakasserier. Det finns några olika sätt att avslöja namnet bakom begränsat antal, och den metod som du väljer bör vara i enlighet med svårighetsgraden av samtalen.

Instruktioner

1 Håll koll på alla datum och tider som du får trakasserande telefonsamtal. Denna logg kommer väl till pass när man talar med telefonbolaget eller polisen.

2 Registrera dig för en tjänst som kallas TrapCall (se Resurser). Köp den plan som passar dina behov. Efter att ha undertecknat upp för tjänsten, helt enkelt slår dig på knappen "Ignorera" på din telefon efter att ha fått ett samtal från en privat nummer. Numret omdirigeras till TrapCall databasen och personens telefonnummer och namn kommer att levereras till dig via SMS inom några minuter.

3 Tala med din lokala telefonbolag om en tjänst som kallas Call Trace. När du har fått ett samtal från begränsat antal, slå "* 57". Samtalet kommer då att omdirigeras till telefonen företagets databas och samtalet spåras. Samtals Trace kostar en avgift, som varierar från företag till företag.

4 Tala med din telefonbolag om att sätta en fälla på din linje. Berätta för dem att du har tagit emot upprepade trakasserande samtal. Samtidigt sätta en fälla på din linje är oftast gratis, det är också oftast övergående. Efter en vecka eller två för att ha en fälla på din linje bör telefonbolaget att kunna berätta för dig som är trakasseraren.

5 Kontakta brottsbekämpande om du känner att du, dina nära och kära eller din bostad är i potentiell fara. Medan tala med polisen bör vara en sista utväg, bör det göras omedelbart om du känner dig hotad. Polisen kan sätta en fälla på din linje och spåra samtalet. Inte kontakta telebolaget eller registrera dig för några tjänster om du känner att du är i omedelbar fara. Kontakta polisen direkt.

Vem uppfann hattar?

Vem uppfann hattar?


Även om det är okänt exakt när eller av vem den första hatten uppfanns, har hattar varit framträdande genom civilisationens utveckling. Hattar är framträdande i konstverk av forntida civilisationer som Kina, Egypten, Grekland och Rom.

En symbol för status

Medan hattar var naturligtvis används som skydd mot naturen och vädret blev de snabbt symboler för status. Egyptisk konstverk visar gudar och kungar bär huvudbonader. I Rom och Grekland, var slavar inte tillåtet att bära hattar, men när de befriades från slaveri, de presenteras med en hatt i ceremoni som en hyllning till att få status av medborgare.

material

Vem uppfann hattar?


En av de första material för hattar var halm; en grav målning på Thebes visar en man som bär en hatt gjord av halm. Forntida asiatiska nomadstammar gjort hattar av ullfilt. Felt var en mycket populär material tills den 17: e talet, då päls blev standard, särskilt bäver.

stilar

Vem uppfann hattar?


Tidigare hattar var enkla skalle mössor, medan petasus i antikens Grekland var den första hatten att ha ett brätte. De män version av hatten hade en låg krona, medan kvinnor hade en hög krona. Men medan den historiska rekord visar en kvinno Hatmaker i 1529, var det inte förrän i slutet av 1500-talet som det blev standard för kvinnor att bära hattar, eftersom de tidigare hade täckt med sjaletter, slöjor eller huvor. De flesta hattar för män. De första bäver hattar för män hade en låg krona, och det var inte förrän senare att höga hattar kom på modet. Efter den höga bäver hatt, var derby designad av William Bowler, eftersom det var lägre och därmed mer lämpade för sporter som ridning.

Hur berättar man vem som äger ett staket?

Hur berättar man vem som äger ett staket?


Poeten Robert Frost förmaning att "bra staket göra goda grannar" är sant till viss del, men grannar fred kan störas av en tvist om vem som egentligen äger stängslet. Konflikter utbrott ofta när det börjar bli dags att reparera eller byta ut staket, eller när nybyggnation eller nya ägare sker. Ta reda på vem som äger stängslet kan ta lite tid men är inte en svår process.

Instruktioner

1 Skaffa en undersökning. Särskilt om fastigheten är nyare, kan länet har en nyligen genomförd undersökning på fil. Om inte, ring en licensierad lantmätare att få en fastighet undersökning göras. Var noga med att fråga om kostnader, eftersom undersökningen kan kosta flera hundra dollar eller mer.

2 Disposition fastigheten efter undersökningen. Lantmätaren kommer att lämna en 24-tums stålstift i hörnen av fastigheten. Knyt ett snöre mellan polerna för att skapa en linje ner längden av fastigheten. Som ett alternativ, skjuta en laserlinje mellan polerna.

3 Bestäm på vars egendom staketet ligger. Om stängslet ligger i lediga utrymmet mellan de två egenskaper eller direkt på en delad tomtgränsen, kallas det en division eller gränsstängslet, som diskuteras i nästa avsnitt.

1 Bestäm ägandet av inflyttning om staketet ligger mellan eller direkt på tomtgränsen. Den som använder marken upp till stängslet anses ägaren. Om du har gräs och klippa området direkt upp mot stängslet men din granne gör ogräset att växa på hans / hennes sida, då du äger stängslet genom beläggning.

2. Bestäm ägandet genom att gå med andra strukturer. Om du inte kan bestämma ägande av beläggning, undersöka vilka byggnader eller andra stängsel är knutna till stängslet i fråga. Stängslet blir egendom person vars strukturer den är ansluten till.

3 Bestäm ägandet genom inneslutning. Om de två föregående metoderna inte fastställa ägande, titta för att se hur stängslet i fråga omsluter egenskaper. Om det skapar fullständig inneslutning av ditt land, men inte din nästas, då du är ägare.

Hur man blir certifierad i Botox

Hur man blir certifierad i Botox


Om du in i yrket av kosmetisk kirurgi, medicinsk spa-behandling, eller dermatologi, då är det viktigt att få din Botox certifiering. Många sjukhus ägnas åt skönhet erbjuder Botox tjänster, och det är viktigt att du får lämplig utbildning före administrering Botox behandlingar. Tjänar en Botox certifiering är enklare än någonsin. Men vill du att få den bästa utbildningen och hitta den skola som passar dina behov och ger dig exceptionell utbildning.

Instruktioner

1 Innan du registrerar dig för en Botox certifieringsprogram, är det viktigt att hitta den rätta. Hitta en skola som erbjuder utbildning på plats i stället för online-kurser. Din utbildning på plats bör ge dig möjligheten att uppleva praktisk träning med levande patienter. Många utbildningar erbjuder en fullständig helg kurs eller en enda kurs som erbjuds på en lördag. Se till att Botox utbildning erbjuds i en steril miljö som en vårdinrättning, och inte ett hotell konferensrum.

2 Kontrollera att du är kvalificerad. Botox certifiering erbjuds endast till läkare (MD eller DO), sjuksköterskor, sjuksköterskor, licensierad närvårdare, läkare assistenter, och tandläkare. Du måste också arbeta i ett område tillägnad estetisk förbättring förfaranden inklusive plastikkirurgi, dermatologi och kosmetisk tandvård.

3 Betala din insättning. De flesta kurser kräver att du placera en 50 procent insättning på banan efter ansökan. Resten av din undervisning kommer att betalas dagen av kursen. Kurser varierar i pris, kostar allt från £ 780 till £ 2600 eller mer.

4 Fyll i en självstudiekurs. Innan du påbörjar din praktisk utbildning, måste du fylla i en självstudiekurs hemma. Vanligtvis program kommer att pågå mellan fyra och sex timmar. Ditt hem utbildningen kommer att bestå av att läsa material samt tittar på en DVD eller CD-serien.

5 Söka nuvarande praxis stöd. Efter att ha avslutat din Botox certifiering kurser, bör du begära åtminstone ett års support för din praktik. Detta kommer att ge dig svar på några frågor eller funderingar, och låter dig tröst att veta att någon är där för att vägleda dig genom processen att administrera Botox injektioner.

Hur ta reda på vem som textning dig från ett Textfree textning nummer

Hur ta reda på vem som textning dig från ett Textfree textning nummer


Textfree är en mobil applikation utvecklad av Pinger, Inc. Efter Textfree appnedladdning, du tilldelas ett nummer som gör det möjligt att göra obegränsat textning och gratis samtal till dina vänner och familj. Textfree tar dina kontakter direkt från telefonen och importerar dem i Textfree. Med denna app, men kommer ofta utmaningar som att försöka identifiera vem som ringer dig från ett nummer som tilldelas av Textfree appen. Lyckligtvis finns det sätt att hjälpa räkna ut vem som textning dig från Textfree.

Instruktioner

1 Öppna Textfree appen. När appen lanseras kommer du se din Textfree in-box tillsammans med den person som skickade ett meddelande tillsammans med sin Textfree nummer. Personens namn kommer direkt från dina telefonkontakter som importerats från din mobiltelefon.

2 Gå till Pinger Zen Help Desk webbplats (se Resurser). Klicka sedan på "Skicka en förfrågan."

3 Fyll i begäran. Ge Textfree helpdesk med så mycket information om användaren, inklusive hennes Textfree nummer och alla detaljerna om meddelandet. Textfree kommer att blockera användarens konto om de känner trakasserande användaren använder Textfree mot användarvillkoren. Dessutom, om du känner dig som om du är i omedelbar fara, kontakta de lokala myndigheterna och göra en polisanmälan. Pinger kommer inte att släppa någon användarinformation utan polis stämning.

4 Besök 800 Anteckningar eller som kallar mig (se Resurser). Dessa platser är användarskapade kataloger som kan ge dig information om vem som ringer dig eller åtminstone ledtråd dig om eventuella trender med Textfree användaren. Anslut Textfree numret i sökfältet. Rulla möjliga resultat.

Käke reduktion med Botox

Käke reduktion med Botox


Botox kommer från bakterien Clostridium botulinum som gör en förorening som kan orsaka botulism. En effekt av botulism är förlamning. Forskarna upptäckte att detta toxin i spårmängder kan behandla rynkor genom att förhindra muskelrörelser under huden. Till exempel, om du vill att skratta linjer runt munnen att försvinna, injicera du vissa muskler runt munnen med Botox. Dessa musklerna försvagas uppnå en jämnare utseende på huden. Du kan minska storleken på din jawline med Botox också. En framstående käke ser stilig på män, men kvinnor födda med en stark jawline ofta vill rätta till det icke-invasivt. Tuggmuskel flyttar käken och knyter tänderna; Botox kan krympa storleken på denna muskel av förlamande och därmed försvaga den.

Procedur

Enligt Dr Barry Eppley, en Clarian Health Systems plastikkirurg när du knyter dina tänder tuggmuskel skjuter. Proceduren innebär att injicera Botox direkt i den utskjutande muskeln med fokus på det nedre partiet och undvika öronspottkörtlarna, som producerar saliv. Injektion Botox i dem kommer att minska saliv som kroppen gör. Om alla delar av tuggmuskel har fått injektioner, kommer läkarna ofta injicera kvarvarande Botox på framsidan och baksidan av käklinjen.

Kostnader och överväganden

Detta förfarande kan kosta ca £ 162 till £ 390. Eftersom Botox är en långsam förtvining av särskilda muskler, resultaten är inte omedelbar. Beroende på de enskilda märkbara resultat visas allt från en till sex månader. Botox är tillfälliga och över tid muskler kommer sakta återfå rörelse. Således måste du upprepa proceduren ungefär var fjärde månad. Resultaten bör vara dramatiskt efter ett år av behandlingar. Även om effekterna av Botox är inte permanent, Dr. Eppely konstaterar att tugg minskning tycks vara långsiktigt även utan ytterligare Botox behandlingar.

varningar

Den vanligaste biverkningen är blåmärken i ansiktet där injektioner inträffade. Andra inkluderar huvudvärk, illamående, influensaliknande symtom och luftvägsinfektioner. En mindre vanlig biverkning är en spridning av förlamning till närliggande muskler nära injektionsstället. Smärta eller svullnad är också en sällsynt biverkan, men vanligtvis försvinner en vecka efter ingreppet. Botox har en negativ reaktion när den blandas med många andra mediciner, så vara säker på att berätta för din läkare om over-the-counter och receptbelagda mediciner du tar.

Förebyggande

Medan asiater är oftare föds med framträdande jawlines kan andra hindra tuggmuskel från övertidsarbete och därmed blir större. Sluta dåliga vanor som tuggummi, tobak, slipning eller bet tänderna. Hantera stress på lämpligt sätt med motion eller grepp en "stress boll."

väger Botox

Avgöra om du är en kandidat för käke minskning genom att utvärdera den största delen av din tuggmuskel. Stå framför en spegel och bita ihop tänderna: om dina muskler sväller märkbart kan du dra nytta av Botox och mer elegant form som den skapar. Sök efter en kvalificerad läkare i ditt område och kontakta tidigare patienter om möjligt. Ta reda på om läkaren har ett fläckfritt rykte; vissa har en historia av att göra sneda injektioner som ger ansiktet en ojämn utseende. I vissa fall injektioner inte görs just i tuggmuskel och patienter upplever problem att tugga. Undvik detta till varje pris genom att göra grundlig research.