vatten i båttank

Hur man håller Pool vatten kommer Hot

Hur man håller Pool vatten kommer Hot


Om du äger en swimmingpool, har du förmodligen stött på några värmeböljor som skickade din pool vattentemperaturen svävande över 32,2 grader Celsius. Ovan jord pooler och varje pool mindre än 6 fot djup är mest mottagliga för mycket varma vattentemperaturer, eftersom de värms upp snabbare än djupare pooler och de som byggdes i marken. Genom att installera en enkel anordning som kallas en luftare till din pool returledning, hålla dig din pool vatten sval även under hund sommardagarna.

Instruktioner

1 Stäng av din pool filter och cirkulationssystem så inget vatten rinner ut i poolen. Du vill inte vattnet rinna när du installerar luftare.

2 Leta reda på en av poolens vatten returledningar. Dessa är de hål eller öppningar vattnet strömmar genom efter att rengöras genom filtersystemet och tömning tillbaka in i poolen. Titta längs innerväggarna av din pool, och du ska hitta ett hål ungefär halvvägs ner muren.

3 Montera luftaren kontakten i returledningen port. Vissa luftare pluggar helt enkelt skjuta in i returledningen, och du kanske inte ens behöver några verktyg. Se till att luftaren kontakten sitter stadigt på plats.

4 Anslut luftningsslangen till pluggen. Röret bör vara långa nog så flera inches av den sticker ut ur vattnet.

5 Vänd vattenfiltrering och cirkulationssystemet igen. Det vatten som kör genom returledningen kommer nu flyta genom luftaren. Vatten bör dimma ut ur luftaren ut i luften, sedan landa tillbaka in i poolen. Vatten färdas genom luften kyls av luftmolekyler som kyler hela poolen när den strömmar in i resten av vattnet. Justera luftaren röret om vattnet inte landning tillbaka in i poolen.

6 Håll ett lock på poolen under dagen när den inte används. Detta kommer att förhindra ett överflöd av solljus från överhettning vattnet.

Hur ofta har du byta vatten i pooler?

Hur ofta har du byta vatten i pooler?


Simbassänger hålla stora mängder vatten som behöver behandling för säkerheten. Efter några år av kontinuerlig tillsats av kemikalier, vissa delar börja bygga upp och göra vattnet svårt eller omöjligt att balansera. Med rätt pool underhåll, kan samma vatten kvar i poolen för år. Den exakta mängden beror på din pool underhåll, tillstånd av vattnet i ditt område och poolen omgivning.

TDS

Lösta ämnen (TDS) är summan av alla de lösliga ämnen lösta i vattnet. Dessa ämnen inkluderar mineral, salter och metaller som mäts i delar per miljon (ppm). När den totala upplösta fasta överstiga 1500 ppm nivå, tar det dubbelt kemikalier för att balansera vattnet, och ingenting fungerar ordentligt. Höga TDS resulterar i korrosion av pool utrustning, grumligt vatten, ögon- och hudirritation, och algtillväxt, även när kemikalier är i linje.

Hur TDS stiger

Eftersom lösta ämnen är ett mått på allt vatten som inte är vatten, nivåerna ökar ständigt med allt läggas till poolen. När vattnet avdunstar, avdunstar endast ren H2O, lämnar det fasta materialet bakom. Fyll vatten som är hög i mineraler, såsom brunnsvatten kan leda till högre TDS nivåer snabbare än stad eller kommun vatten. Tillsätta vatten för att ersätta det avdunstar, varje kemikalie som används för att balansera vattnet och simning avfall alla lägga till TDS nivån av poolen.

Test för TDS

Testa vattnet för TDS innebär att man tar ett prov till poolen butik och få den kontrollera. Det finns några handhållna mätare tillgängliga för hemmabruk som testar ledningsförmågan hos vattnet med en elektrisk laddning. När TDS nivån stiger, kommer konduktiviteten stiger med det. Om nivåerna är strax över 1500 ppm märke, dränera ett par fötter och fyll på med färskt vatten. Detta kommer att minska TDS nivå och låta kemikalier att fungera bättre, men de kommer att behöva återapplicering ungefär en gång per säsong. I genomsnitt, beroende på vald kemisk behandling och underhållsplan, kan poolvattnet kvar i poolen för tre till fem år utan problem.

avlägsnande TDS

Det enda sättet att ta bort dessa upplösta fasta ämnen är att byta vatten i steg genom att dränera och påfyllning, kör pumpen att cirkulera färskvatten i resten av poolen. Upprepa denna process tills nivåerna faller tillräckligt låg. Det andra sättet för att ta bort de fasta ämnena är att dränera poolen helt. Beroende på vilken typ av pool, kan dränering vara farligt. dränera aldrig i mark, vinyl kantade pooler och ovan jord metall vägg pooler, som väggarna kan kollapsa och fodret kan krympa. Kontrollera med installatören av din pool efter det bästa sättet att ta bort TDS från vattnet.

RC plan som kan landa på vatten

RC plan som kan landa på vatten


Även radiostyrda (RC) flygplan är exceptionella i sin egen rit, amfibieflygplan införa ett helt nytt inslag av nöje genom att låta dig navigera i luften, på land eller på öppet vatten. Dessa flygplan organiseras av olika kunskapsnivåer. Vissa är färdiga att flyga (RTF), vilket innebär att de kräver ingen montering alls, medan andra kräver en viss konstruktion innan de är flygning klar. Bekanta dig med några olika modeller som är vatten kapabla att förstå de olika tillgängliga för dig som en RC sjöflygplan entusiast.

Hybrid Air RTF elektrisk RC Plane

Denna unika, dubbla syftet flygplan är utformad för att erbjuda både land och hav kapacitet. Med användning av en borstlös Outrunner motor och Li-Poly batteri, Hybrid-Air rymmer en punch rakt ur lådan. Det har avtagbar landningsställ för användning på land, och en helt proportionell fyra kanaler radiosystem som har kontroll genom aerobatic flygning så långt som 4000 meters avstånd från sändaren. Det kostar £ 126,7 från Park Flyer hemsida.

Catalina Electric Twin Power Sea Plane

Detta nästan färdig att flyga (RTF) modellen behöver mindre konstruktion, men allt du behöver ingår i rutan. Den använder en borstad motor och en NiMH-batteripaket för anständiga flygande makt. Det är kapabel att landa på mjuka ytor (gräs och snö) eller i öppet vatten; Men, det är inte avsett för exceptionellt aerobatic flygning - om du kan komma undan med looping det efter en ytlig Dyk. Denna modell har en 500-meters räckvidd, och det bara kostar 64 £ från Nitro Planes hemsida.

Coota Amphibian Aerobatic RC Seaplane

Tillverkad av slitstark frigolit, använder denna fyra kanaler flygplan en Outrunner högt vridmoment 1,250kv motor och en 1000 ma-H NiMH-batteri tillbaka för att utföra aerobatiska antenn stunts. Den är utrustad med en landningsställ, som gör det möjligt att landa och lyfta bort från antingen mark eller hav. Allt ingår i den med undantag för 8 AA-batterier som behövs för sändaren. Det är tillgänglig för £ 116,9 på Banana hobby webbplats.

Hydro-Glider RC Flying Boat

Helt monterade och färdiga att flyga (RTF), är detta flygplan tillverkade av hållbart frigolit och drivs av en borstlös motor och en 1200 ma-H uppladdningsbart batteri. Denna fyra kanaler flygplan är så vig på vattnet som det är i luften och ger en drifttid på 20 till 35 minuter. Detta är en nybörjare modell som är lämplig för piloter ålder 10 och uppåt. Den finns tillgänglig från Sears hemsida för £ 130.

Så här ändrar rent vatten bräckt vatten

Så här ändrar rent vatten bräckt vatten


Färskt vatten från en vattenförsörjning är lämplig för tropiska och kallvattensfisk med tillsats av en vatten dechlorinator för att göra den fisk-safe. Du kan lägga till havssalt till färskt vatten för att göra det bräckt för fisk som prickiga puffers, monos och scats. Vissa naturligt sötvattensarter föredrar förhöjda saltnivåer, så du kan också hus Mollies och sprutfiskar i en bräckt tank. Bräckt vatten salthalt är halvvägs mellan saltvatten och sötvatten, men det är inte tillräckligt salt för att upprätthålla sann havsfisk.

Instruktioner

1 Fyll en hink med kranvatten med hjälp av en mätning kanna, göra en anteckning om hur många liter vatten du häller in i skopan. Lägg till en vatten dechlorinator att avlägsna klor och kloramin, enligt tillverkarens anvisningar doserings och blanda vattnet ordentligt.

2 Rör i 1 msk av syntetiskt havssalt per liter färskvatten i hinken. Havssalt innehåller viktiga mineraler som krävs av salt älskande fisk och även tropiska akvarium salt gör samma jobb, saknar det naturliga havsmineraler som kan leda till fluktuationer i pH och en instabil miljö. Skaka vattnet, vilket gör att inget salt lämnas olösta.

3 Placera ett akvarium hydrometer i hinken för att mäta den specifika vikten, eller salthalt ditt vatten. Specifik vikt representerar en vätskas densitet i förhållande till densiteten hos färskvatten som en enhet-mindre mått. Färskvatten anges som 1,000 och havsvatten är 1,023, så sträva efter en läsning av 1.012 för genomsnittliga bräckt salthalt.

4 Lägg till ytterligare salt 1 msk i taget under omrörning vattnet kontinuerligt tills hydrometern ger en stabil avläsning av åtminstone 1,012. Salthalten i bräckt vatten varierar i naturen, så att du kan säkert lägga till upp till fyra msk salt per liter färskvatten, beroende på vilken typ av fisk du vill ha i din bräckt tank.

5 Se till att alla saltkristaller är fullständigt upplöst och häll det bräckta vattnet i akvariet. Upprepa beredningsprocessen för varje hink med vatten tills akvariet når den nivå som krävs.

6 Upprätta en stabil vattentemperatur på 21,1 till 29,4 grader Celsius beroende på art av bräckt fisk i din tank och upprätthålla ett pH-värde mellan 7,8 och 8,3. Krossad korall eller aragonit i substratet håller vattnet pH hög och alkalinitet på en lämplig nivå.

Hur tar man bort vatten märken från färg

Hur tar man bort vatten märken från färg


Läckande tak och källare kan ibland leda till vattenmärken och fläckar på målade väggar och tak. Dessa färgfläckar ser dåligt och kan stanna kvar länge efter vattenproblemen är fasta. Att lära sig att ta bort eller täcka vattenfläckar och fläckar kan du förnya dina väggar och tak. Det är alltid lättare och billigare att ta bort markeringarna när det är möjligt. Om det inte fungerar, kan du behöva tillgripa att täcka upp fläcken.

Instruktioner

1 Skapa en rengöringsblandning för att avlägsna vatten fläckar och märken från målade tak och väggar. Fylla en stor hink med 5 liter (1 gallon) varmt vatten. Blanda en kopp vit destillerad vinäger, 1 kopp bakpulver och ½ kopp ammoniak i det varma vattnet.

2 Rengör målade väggar och tak med blandningen och en svamp eller fuktig handduk. Denna initiala rengöring bör hjälpa dig att avgöra om vatten fläck kommer att tas bort. När väggen är ren, torka av den med en torr handduk.

3 Täck tuff vattenmärken i lacken med shellack och en pensel. Du kan inte bara måla över varumärken med latexfärg, eftersom fläcken kommer att sippra igenom färgen. Istället täcka märket med shellack och låt torka enligt tillverkarens anvisningar.

4 Bättra latexfärg med överbliven eller matchas färg och en pensel. Låt färgen torka enligt tillverkarens anvisningar.

Callaliljar nedsänkt i vatten

Callaliljar nedsänkt i vatten


Callaliljar (Zantedeschia spp.) Är till Nya Zeeland som tulpaner är till Holland. Trettio arter av kallor - alla infödda till östra eller södra Afrika - har naturaliserade och i stor utsträckning uppfödd av trädgårdsodlare i Nya Zeeland. Idag, förutom den traditionella vita blommande Calla Lily, ett brett utbud av hybrid sorter producera rosa, fuchsia, lila, gult, lax och svarta blommor. Växande från tuberös rhizom kan kallor säljas och marknadsföras som sommarlökar. De överlever vintrarna utomhus endast i US Department of Agriculture växt hardiness zoner 8 till 12.

odlingsförhållanden

Kallor växer naturligt i fuktig jord längs vattendrag eller i mossar, så att de visar en affinitet för fertila, mucky förhållanden. Under de varma temperaturer från vår till höst, växter utmärka sig i full sol och våta jordar, men de upplever knappt fuktig jord på vintern - mycket torrare i jämförelse. Calla liljor är inte sant vattenväxter som växer i djupt vatten. Istället är de anpassade till de grunda djup längs kusten.

Submerging Kallor

Översvämnings trädgård områden eller flyttade behållare av callaliljar från mitten av vår till höst. Ett vattendjup som är bara en till två inches ovanför marklinjen räcker. Djupare vatten hämmar tillväxten, utarmar syre till rötterna och saktar uppkomsten av blad och blommor. Jorden inte behöver avslöja stående vatten, utan endast vara mucky eller mosse-liknande. Så länge gott om fukt är närvarande, en calla lilja kommer att fungera väl i massor av sol.

Förbehåll med Stillastående vatten

När temperaturen sjunker under 10 grader Celsius, minska mängden vatten i marken runt callaliljar. Om de är placerade utanför för tidigt på våren eller hösten när temperaturen är progressivt kallare, kan våt jord i kombination med kyla orsakar blad gulnar och skogsskador och främja rhizom röta. I shadier trädgård fläckar, inte dränka rhizomer men bara hålla jorden ganska fuktig. Inte övervintra kallor i stående vattenmiljöer; Låt jorden torka ut tillräckligt för att likna de markförhållandena i en blomma eller vegetabiliska sängen. I USDA zoner 8 och 9, Calla rhizomer överleva om de är under isskiktet i stillastående vatten eller omättad jord som endast lätt utvecklar enstaka frost.

jord Överväganden

När växande kallor i mucky jord eller i grunt stående vatten, undvika att använda lätta jordar eller ingjutning mixar. Vatten mättar markprofilen, vilket eliminerar luftfickor och lätt lossnar flytande bitar av perlit, vermikulit och vissa bitar av organiskt material. Använd lerjord eller lerjord med en kraftig struktur som ändras med fuktat tät humus. Komposterad kogödsel, löv kompost och damm muck är utmärkta tillägg till de täta jordar där Calla rhizomer planteras.

Vatten leveranstjänster för pooler

Vatten leveranstjänster för pooler


Fylla en pool kräver en stor mängd vatten. Den metod som används för att fylla en pool är beroende av flera faktorer, inklusive kostnaden för påfyllning, användning av vattenresurser i samhället och krav som anges av vissa lokala brandkårer som ger pool fylla tjänster.

Brandkår

Vissa brandkårer över hela USA ger en pool fyllningstjänst som en insamlingsmöjlighet. Deltagande brandkårerna fyller en pool i utbyte mot en donation. Kontakta din lokala brandkår för information om specifika krav för att fylla pooler.

hem Fyllning

Simbassänger kan fyllas med vatten från en trädgårdsslang. Följ riktlinjer för gräsmatta bevattning i din stad eller använda vatten från en brunn för att fylla poolen. Ställ en trädgårdsslang i ena sidan av poolen. Fyll poolen i steg om trettio minuter under flera dagar tills poolen är fylld med vatten.

underhåll Company

Många pool underhållsföretag kommer att fylla en pool med hjälp av en lastbil med en vattentank och slang. Företaget som du köper poolen kan installera och fylla poolen som en del av den totala installationsprocessen. Fylla poolen med hjälp av en servicefirma är fördelaktigt eftersom företaget känner till kvaliteten på vattnet fördelas och därför kommer att kunna rekommendera bästa praxis för att upprätthålla rent vatten för simning.

stads~~POS=TRUNC Utilities

Stad vatten eller verktyg avdelning kan fylla poolen med vatten från en hyrd brandpost. Vattnet pumpas från brandpost i poolen. Mängden vatten som används läggs till din vattenräkning antingen i omgångar eller som en klumpsumma. Vissa städer bedöma en extra avgift för brandpost hyror.

Saskatchewan Vatten- växter

Saskatchewan Vatten- växter


Saskatchewan är en provins i västra Kanada. Provinsen har en yta på över 250.000 kvadrat miles, en åttondel av vilka - cirka 31.000 kvadrat miles - är sötvatten. Saskatchewan är hem till norra Saskatchewan, South Saskatchewan, Assiniboine, Churchill floder, som alla rinner ut i Hudson Bay. Länsstyrelsen, och University of Saskatchewan studie för att mäta effekterna av ogräsmedel på vatten växtliv, har dokumenterat de vattenväxter i Saskatchewan floder, sjöar och vattendrag.

Gemensam Spike Rush

University of Saskatchewan listar vanliga spik rush (knappsäv), även känd som blek spik rush, som en vattenväxt infödda till provinsen. Vanlig spik rusa är en perenn gräs som kan nå en mogen höjd av 5 fot, även om det sällan blir längre än 3 fot. Anläggningen liknar en högt gräs, och växer i tätt grupperade bestånd av flera stammar. Grupper av små spikar eller spikelets, växa i slutet av varje stam. Varje spikelet producerar 10 eller fler små vita blommor.

Eurasian vatten milfoil

Länsstyrelsen listar eurasiska vatten rölleka (axslinga) som en invasiv vattenväxt förhärskande i Saskatchewan. Enligt regeringens invasiva växt hemsida, "Eurasian vatten rölleka är en icke-nativ vattenväxt som drosslar ut inhemska växter och sprider sig snabbt till nya områden." Invasiv ogräs täpper också vattenvägar, sylt båt propellrar, och påverkar livsmiljöer för fisk. Eurasiska vatten rölleka är infödd till Europa, Asien och Afrika, och är en grön ogräs som växer i stora, täta sprider strax under ytan av rinnande och stilla vatten.

Narrowleaf vatten groblad

Narrowleaf vatten groblad (grässvalting) är en perenn grasslike växtarter vatten. University of Saskatchewan listar narrowleaf vatten groblad som hemma i provinsen. Anläggningen växer bredvid en vattenförekomst, eller i det grunda vattnet. Narrowleaf växer i ett arrangemang av flera små, fina stjälkar som omger en större primär stjälk. Vita eller rosa blommor blomma i slutet av alla dessa stammar. Anläggningen når vanligen en höjd av omkring 1,5 fot.

Fackelblomster

Fackelblomster (fackelblomster) är en annan art av vattenlevande växter anges som invasiv av regeringen i Saskatchewan. Enligt regeringen invaderar anläggningen våtmarks stränder, kvävning ut inhemska växter och "så småningom skapar en tät lila landskap nästan helt saknar av vilda djur." USA National Park Service har hävdat att fackelblomster kommer att invadera fuktängar, tidvatten och icke-tidvatten kärr, floder och ström banker, dammkanter, reservoarer och diken. Anläggningen är en flerårig ört som växer i upprätt kluster från 4 till 10 fot lång och bär ett antal lila blommor.

Vilka Jord Sug mest vatten?

Vilka Jord Sug mest vatten?


Din markens förmåga att absorbera och hålla fukt bestäms av dess innehåll och förhållandet mellan sand, silt och lera den innehåller. Att känna de sex typer av mark och vatten utnyttjandegrad gynnar trädgårdsmästare. Det är viktigt för att bestämma dräneringskapacitet i marken i landskapet och för att välja de bästa plantorna för trädgården. Det finns sex grundläggande typer av jord: sand, lera, torv, krita, silt och lera.

Sand

Vatten rinner fritt genom sandjord. Det känns grynig, värms upp snabbt på våren, snabbt torkar ut och lätt odlar. Till skillnad från lerjord, näringsämnen snabbt tvätta ut tillsammans med den snabba vatten dränering. Sand absorberar så mycket vatten som det har gett, men det rinner snabbt, vilket gör det önskvärt för växter som behöver konstant fukt.

Lerjord

Lerjord visar god struktur, absorberar vatten, avlopp väl och behåller fukten. Lerjord är full av näringsämnen, lätt att odla och det snabbt värmer på våren. Det är den idealiska jorden för trädgårdsarbete. Lerjord absorberar mycket vatten och behåller rätt mängd fukt.

Torv

Torvjord är surt. Det hämmar nedbrytning, vilket innebär att den innehåller en hög andel av organiskt material. Torv är mestadels ekologisk. Denna brist på sönderdelning resulterar i en brist på näringsämnen. Torv är en mörk färg, snabbt värms upp på våren och bibehåller en hög mängd vatten. Torv är en utmärkt jordmån för växter när befruktade regelbundet.

Slam

Finkornig jord känns smidig i handen. Det rinner väl behåller fukt och är rikare på näringsämnen än sand. Silt s markstrukturen är svag och komprimerar lätt. Det är lättare att odla än lera. Det är en utmärkt trädgårdsjord med ordentlig vård.

Krita

Kalkhaltig jord har ett pH av 7,5 eller mer, vilket betyder att den är alkalisk. Det är stenig, självdränerande och ofta som ett överlägg på kalksten och berggrund. Detta begränsar tillgången på mangan- och järnmikronäringsämnen till växterna. Gulnande blad på en växt kan tyda på en brist på dessa mineraler. Korrigera detta problem genom att behandla jorden med gödningsmedel. De steniga egenskaper gör slam en av de minst absorberande jordar.

Lera

Lerjord klassificeras som en tung jord och en av de svåraste trädgård jordar. På grund av sin kompakta karaktär, är lera långsam för att absorbera vatten och absorberar den minsta mängden vatten i alla sex jordtyper. Det är svårt när det är torrt, klibbigt när det är vått, avlopp dåligt och värmer sakta under våren. Den rymmer flest näringsämnen av alla jord, på grund av dålig dränering. Vissa växter trivs i lerjord, medan andra kan frodas med generösa ändring.

Växter och hur vattna dem med färgat vatten skulle påverka dem

Växter och hur vattna dem med färgat vatten skulle påverka dem


En vanlig vetenskap klass eller hem inlärning innebär vattna en planta eller snittblommor med karamellfärg-spetsad vatten för att observera och registrera eventuella ändringar, anläggningen eller blomma genomgår till följd av färgämnet. Eftersom dessa klassrummet experiment utförs under olika villkor, är resultatet ofta varierade. Förstå funktionen av en anläggning hjälper dig att förstå varför vissa växter eller blommor kan framgångsrikt färgade, medan andra inte kan.

Hur växter absorberar vatten

En växt som är förankrad i marken, vare sig i en behållare eller i marken, beror på rötterna för att leverera näringsämnen till resten av anläggningen. Varje anläggning har en huvud rot från vilken grenar mindre rötter. På alla dessa rötter är små hårliknande strukturer som kallas, lämpligt, rothår. Vatten absorberas genom roth, till rötterna och levereras i roten centrum, som kallas stele. Enligt Oracle Education Foundation Thinkquest webbplats, är växtens ådror, även kallade xylem, finns i stele. Dessa vener bära vatten och andra näringsämnen under resten av anläggningen till stjälkar, blad och blommor, om något.

Vattning Rotade växter med färgat vatten

En rotade anläggningens första defensiv barriär är rötterna. Den MadSci Network säger att rötterna absorberar normalt bara de näringsämnen och mineraler som en växt behöver. Toxiner och andra onödiga jord komponenter filtreras bort och anläggningen är skyddad. Vattna en rotad växt med färgat vatten resulterar vanligen i liten färgförändring till anläggningen eftersom rötterna hålla färgen från att komma in i stele, och därefter in i växten. Någon färgförändring märkt kommer sannolikt att ske endast i anläggningar med vit färg eller blommor.

Vattning snittblommor med färgat vatten

Blommor som har skurits från sina rötter, såsom långskaftade nejlika, fungera annorlunda än en rotad växt. När någon tar emot blommor från en beundrare, det första brukar de brukar sätts blommorna i en vas med vatten. Eftersom anläggningen inte har några rötter att mata den, vatten och näringsämnen absorberas direkt i venerna. Förbi de nu frånvarande rötter eliminerar växtens försvarssystem och tillåter färgat vatten direkt tillgång till blomma eller blad. MadSci Network föreslår att experimentera med prästkragar, Queen Anne s spetsar, nejlikor, mammor och nästan alla ljus- eller vitfärgat blomma. Färgämnet bästa manifest runt kanterna av blomblad och blad. Blommor som utsöndrar naturliga gummin eller rester, såsom maskrosor, vanligtvis inte absorberar färgat vatten mycket väl eftersom den skurna stjälkar tätning med sina egna sekret och färgämne och vattenabsorption är begränsad.

Mineral Färgning av rotade plantor

Vissa rotade plantor kan färgas genom att använda naturliga mineraler i stället för karamellfärg eller annan färgberikat vatten. Jorden måste vara direkt blandas med mineraler. Dessa mineraler i marken skapa en kemisk förändring av rotade växtens naturliga färger. MadSci Network föreslår att man använder aluminiumsulfat och svavel för att ändra pH-nivåer i jorden för att skapa färgskiftningar i blått och rosa till blommorna växter eller ljusa blad.