vasopressin vikt

Vad är orsakerna till låg specifik vikt?

Vad är orsakerna till låg specifik vikt?


Specifik vikt mäter densiteten av ett ämne i förhållande till vattnets densitet. Vatten tilldelas en densitet av 1. Vissa material, som stenar, har en fast specifik vikt medan andra ämnen, såsom humanurin, fluktuerar. Urin specifik vikt mäter koncentrationen av partiklar, med en normal läsning som faller mellan 1,020 och 1,028. Färre partiklar sänker behandlingen. Olika faktorer kan leda till en låg specifik vikt.

Överdriven vätskeintag

Vad är orsakerna till låg specifik vikt?


Att dricka mer vatten än du normalt gör kommer att orsaka din urin specifika gravitationen för att minska, när man dricker mindre vatten orsakar den specifika vikten att öka. Innan ett urintest eller urinalysis, är det viktigt att inte dricka mer eller mindre vatten än normalt. Annars kan läsningen inte vara ett tecken på din sanna hälsa. Färgen på urin anger koncentrationen av partiklar. Enligt WebMD, ljusare eller mörkare urin anger mängden vatten som förbrukas. Dricka tillräckligt med vatten och du kommer att ha tydliga urin och en lägre densitet.

diabetes insipidus

Diabetes insipidus, känd som "vatten-diabetes" eller DI, har några av symptomen på diabetes, såsom ökad urin och törst, men skiljer sig i dess orsaker. Enligt The diabetes insipidus Foundation, Inc., finns fyra olika typer. Alla orsaka en låg specifik vikt på grund av ökad vatten i urinen. Vasopressin är ett hormon som utsöndras av hypofysen som uppmanar njurarna att producera mindre urin som ett sätt att öka koncentrationen. I Hypofysen DI, är hormonet inte produceras, vilket leder till konstant törst och urinering. Botemedlet är en konstgjord hormon som ersätter vasopressin. Graviditets DI hänvisar till samma skick under graviditeten. En tredje typ, Nefrogen DI, uppstår när njurarna misslyckas med att svara på vasopressin. Dipsogenic DI är resultatet av ett fel i hjärnan att reglera törst. Oavsett hur mycket vatten en person dricker, är han alltid törstig och så småningom kan drabbas av vattenförgiftning, eller för mycket vatten i kroppen.

Njurinfektion

Njurinfektion, eller pyelonefrit, resulterar också i en låg specifik vikt. Det kan orsakas av bakterier från urinblåsan som har spridit sig till njurarna. Enligt National Kidney och urologiska sjukdomar information clearingorganisationer, andra orsaker njursten, förstorad prostata och defekter i urinvägarna. Bakteriell infektion behandlas med antibiotika. Symtomen omfattar ofta smärtsam eller brännande urinering, feber, illamående och ryggsmärta. Njure infektioner, om den inte behandlas, kan leda till njursvikt.

diuretika

En diuretikum är ett ämne som gör att kroppen för att avlägsna vatten. Diuretika ökar urinflödet. Enligt WebMD, kan diuretika såsom koffein och alkohol sänka specifik vikt. Vätskedrivande läkemedel används för att minska svullnad från tillstånd som högt blodtryck.

Låg vikt Bridges av papper

Låg vikt Bridges av papper


År 2007, en miljömedveten arkitekt Shigeru Ban byggt en bro i Frankrike helt och hållet tillverkats av återvunnet material. Ban ingår återvunnet papper, ett ovanligt val för en bro, och papp framställda av fibrer återvunnet från papper i byggandet av sitt projekt. Använd Ban miljövänliga idéer i ditt eget hantverk projekt genom att utforska styrkan och mångsidigheten hos papper själv.

pappers Bridges

Den mest enkla form av papper bro lägger ett papper över två böcker, men det kommer att kollapsa så snart som någon vikt placeras på den. Tejpa papper till omslagen av böcker, och se om resultaten är olika. Experimentera med olika typer av papper, såsom scrapbook eller kraftigare papper, för att se om de är bättre på att hålla vikten. Försök att stapla skikt av papper ovanpå varandra för att se hur mycket vikt varje pappersark kan hålla. Vik varje pappersark som en fläkt för att se om det håller någon större vikt.

Bridge Support

Låt barnen att experimentera med sina papper broar. Tillhandahålla olika material, såsom hantverk klubbor, tandpetare, linjaler, sax och lim, till varje barn och låta dem utforma bron de tror kommer att hålla mest vikt. Vissa barn kan skära pappret i strimlor och väva ihop, andra kan försöka limma på papperet hantverks pinnar för ytterligare stöd. När de är färdig sina broar, plats pennies på mitten av varje brygga tills det går sönder. Förklara för barn som en platt bro kan endast lämna så mycket vikt, men det finns andra bro mönster som kan upprätthålla större kapacitet vikt.

Papper och tandpetare

Tandpetare är ett exempel på ett stödmaterial som kan användas för att skapa en stark och lätt bro design. Lim tandpetare tillsammans med trälim i rutor för att bilda basen av en bro. Limma flera lager av papper ovanpå gallret. Be barnen att förutsäga hur många pennies bron kommer att stödja utan att brista. Bygga en annan ram från tandpetare, detta med en välvd design. Återigen, testa styrkan till bryggan efter barnen gissa antalet pennies det är tåla. Den välvda ramen bör stödja mer vikt än platt ram.

Covered Bridges

Mycket på samma sätt som en platt bro, omfattas broar har i huvudsak en lada byggd över toppen av sin yta. Konstruera en täckt bro för att se om den extra vikten av beläggningen kommer att påverka förmågan hos den plana bryggan för att hålla vikten. Gör grundläggande platt ram av bron från tandpetare eller hantverk pinnar, beroende på storlek du önskar. Täck ram med papper, såsom tidningspapper eller kraftigare papper. Skapa en ram på toppen av bron där man kan limma papper för att täcka ytan av bron. Använd konstruktion papper eller skrivarpapper för att täcka ramen tandpetare. Testa styrkan i både det yttre höljet och det inre plana bryggan för att se om det påverkas.

Hur man gör en Vikta korrespondens

Hur man gör en Vikta korrespondens


Eftersom många skolor förbjuder mobiltelefoner och begränsa datoranvändning, handskrivna anteckningar leva på som ett effektivt sätt att dela nyheter med vänner under hela dagen. När du skriver noteringen kan du vika den till en snygg origami rektangel med en flik "pull här" för att lägga stil till ditt meddelande och hindra andra från att läsa den.

Instruktioner

1 Skriv ditt meddelande på ett rektangulärt ark anteckningsbok eller skrivarpapper, och placera den platt med den tryckta sidan uppåt.

2 Vik alla hörn av papperet mot centrum för att göra en hexagon form.

3 Ta två raka sidorna av hexagon och vik dem i ungefär halvvägs mot mitten.

4 Vik spetsiga ändar för att göra en rektangel form.

5 Vik nedre tredjedelen av pappret.

6 Vik den övre tredjedelen av papperet tillbaka och vända på papperet.

7 Tuck de två punkterna på toppen av den övre sidan in i fickorna på de två punkter på bottensidan för att göra ett snyggt rektangel.

8 Skriv "pull här" på den inverterade triangulära fliken på toppen av din vikta not. När din kompis drar fliken kommer noten komma öppna.

Hur man ska äta vetegroddar att gå ner i vikt

Hur man ska äta vetegroddar att gå ner i vikt


Vetegroddar är ett krispigt inställning till en balanserad måltid plan och ger dig en rik källa av vitamin B, E och fiber. Vetegroddar kommer från den inre delen av vete kärna och bidrar till att främja något som människor tenderar att förlora när bantning - energi. Enkelheten i vetegroddar gör den till en utmärkt komplement till lägga till din vanliga fettsnål kost. Det blir tråkig mat i en platta med smak och konsistens. Även vetegroddar ensam inte kommer att göra dig gå ner i vikt, kommer det att hålla dig frisk när du räkna kalorier och motion.

Instruktioner

1 Förbered en vetegroddar smoothie till frukost. Ta din favorit färsk frukt och hacka den i bitar. Placera frukt, is, yoghurt och vetegroddar i en mixer och blanda tills slät. Häll drycken i ett glas och råga med ett stänk av vetegroddar. Om smoothie är inte söt nog, lägga till ett stänk av fruktjuice.

2 Blanda lika delar av diverse nötter, såsom mandlar, solros och sesam, i en skål. Lägg 1/2 till 1 kopp vetegroddar till trail mix kombination. Placera blandningen i en sluten behållare och lagra. Använd trail mix för energi och mellan-måltid snacks, en handfull i taget.

3 Ät en sallad av blandade gröna och grönsaker till lunch. Strö vetegroddar i salladen och toppa med en låg fetthalt dressing.

4 Lägg vetegroddar till dina favorit middag recept. Till exempel, ersätter vetegroddar för något som kräver ströbröd. Stänka på soppor istället för crackers, och använda den för att lägga till kritan till ångkokta grönsaker.

5 Strö vetegroddar på desserter att lägga en nötaktig smak. Vetegroddar fungerar bra till toppen av yoghurt, glass och puddingar.

Skulle gå ner i vikt Sluta svettas?

Skulle gå ner i vikt Sluta svettas?


Medan många människor tycker svett irriterande eller osmakligt, det är en viktig mekanism kroppen använder för att klara av överhettning och för att kyla av sig själv. På grund av detta, det är omöjligt - att inte tala om ohälsosamt och möjligen farlig - för att eliminera svettning helt och hållet, och sprider en liten vikt kommer inte att hålla dig från att svettas när det är varmt eller du tränar. Det kan påverka hur snabbt du svettas och hur tungt du gör det.

Svalkar

Även om det hjälper till att eliminera spårämnen av avfall, är svett primära funktion att reglera kroppsvärmen när temperaturen stiger över det normala. När du svettas, blir din kropp fuktig och om du inte är under fuktiga förhållanden, kyler kroppen när fukten avdunstar och som oförångad svett kyls till under kroppstemperaturen från exponering för luft.

Isolering

Förutom dess användning som ett lager för mycket kalorier i händelse av svältsituationer, fett tjänar också till att isolera våra kroppar från kalla temperaturer. Tyvärr denna isolering effekt fungerar i båda riktningarna, vilket gör det svårare för kroppen att utstråla värme när kroppstemperaturen stiger över det normala. På grund av detta, "feta personer kommer att svettas betydligt mer än magra individer", enligt information på University of Illinois "i USA: s Human Ecology and Human Anpassningsförmåga kursplaner.

tröskelvärden svett

Din kropp kommer att börja svettas så fort din hud temperaturen stiger över 37 grader Celsius, oavsett din vikt eller kroppsfett sammansättning. En manlig kan svettas upp till 1,5 liter i en timme under varma förhållanden, oavsett kroppsmassa, men kan anpassa sig till svettas mer i varma klimat.

Fett och svett

Eftersom svett bildningen utlöses som ett svar på en förhöjd kroppstemperatur, vilket minskar mängden fett som är isolerande kroppen och hålla värmen från strålar ut från kroppen så effektivt som för en tunnare person som kan minska mängden du svettas. Eliminera svett helt inte kommer att hända: Det är en naturlig del av kroppens svar på förhöjda temperaturer.

alltför svett

Om du känner att du svettas överdrivet, kan det inte ha att göra med din vikt. Du kan drabbas av hyperhidros, som gör att du svettas på en ökad takt. Behandlingen varierar beroende på graden av lidande, från svett-blockerande tinkturer till receptbelagda läkemedel som blockerar svett svar så besöka en läkare om du tror att din svettning är överdriven.

Hur gå ner i vikt på en steg Home Trainer

Hur gå ner i vikt på en steg Home Trainer


En steg hem tränare är också känd som en trappa stepper. CalorieLab, en online hälsotidning, publicerar vetenskapligt bevisat data som visar antalet förbrukade kalorier under definierade tidsperioder för lätta, mellan och kraftansträngning som utövas på en trappa stepper. Att bränna kalorier för viktminskning, kan en konsument konsultera en viktminskning kalkylator och / eller en nutritionist. En miniräknare är användbart om din kost är ganska konsekvent. Räknaren använder nuvarande viktvärden för att bestämma hur många kalorier måste brännas dagligen för att nå en önskad vikt. En dietist kan hjälpa dig att stabilisera din kaloriintaget för att göra din steg mer effektiv.

Instruktioner

1 Se online kaloriunderskott viktminskning kalkylator på caloriesperhour.com. Skriv in din nuvarande vikt, önskad vikt och tid för att nå önskad vikt i månader och dagar. Klicka på "Beräkna." Detta kommer att generera antalet kalorier du behöver för att bränna varje dag för att nå din målvikt under en angiven tidsperiod. Anteckna detta nummer.

2 Gå till kalori Labs "förbrukade kalorier sökfunktionen." Ange din kroppsvikt under steg ett. Skriv in "trappa stepper" under steg två. Klicka på den grå "visa mig förbrukade kalorier" under steg tre. Sökresultat kommer att visa hur många kalorier bränns med 15 minuter eller 60 minuter av kontinuerlig steg hem tränare användning. Resultat ytterligare uppdelade efter ljus, mellan och kraftansträngning. Anteckna den tid det tar att bränna mängden kalorier som genereras i steg 1 på din träningsnivå.

3 Välj en lämplig insats nivå för att börja använda ditt hem steg tränare. Enligt Kirtland Community College forskare Lisa Balbach bör lätt ansträngning utövas om du aldrig utöva utanför din dagliga rutin. Hon rekommenderar också tränar tre dagar per vecka i stället för dagligen för att få en rutin igång. Om du redan tränar tre gånger i veckan under minst 20 minuter, kan du bränna kalorier baserat på en medelnivå i ansträngning. Om din träningstid är åtminstone 30 minuter, är du passar nog att basera din kalori brinnande förmåga på en hög nivå av ansträngning.

Specifikationer och vikt av den smarta bilen

Specifikationer och vikt av den smarta bilen


Smart Car fått sig en hel del uppmärksamhet när det kom i USA extremt små fordon var mer i linje med den typ av fordon som finns i Europa. Bilen har vunnit popularitet sedan sin debut, men fortfarande är ovanligt nog att generera stirrar. Fem modeller tillgängliga för närvarande finns tillgängliga. En sida-vid-sida jämförelse ger en intressant överblick över de olika specifikationer.

Ren

Den Fortwo Ren Coupe är basmodellen Smart Car med ett grundpris på ca £ 7800. Vikten, utan förare, är 820 pund. Det finns en en-liters, tre-cylindrig motor som genererar 70 hästkrafter. Bilen har en maximal hastighet på 90 miles per timme och kommer att accelerera från 0 till 60 mph i en lite mindre än 13 sekunder. Det blir 33 miles per gallon i staden och 41 på motorvägen.

passion

Den Fortwo Passion Coupe är en sportigare modell. Grundpriset är bara mindre än £ 9100. Vikten av fordonet är oförändrad från Pure versionen. Faktum är att alla de tekniska specifikationer är desamma. Den sportiga bilen kommer från de estetiska kvaliteterna. Aluminiumfälgar och en panoramataket är två av de uppgraderingar som finns på Passion version av Smart Car.

Passion Cabriolet

Medan Pure och passion är identiska från en teknisk specifikation synpunkt finns det vissa skillnader inneboende i Passion Cabriolet. Drivlinan är oförändrad; dock, är detta fordon något tyngre på 840 pund obebodda. Den centrala förändring från standard Passion Coupe är den löstagbara suffletten. Dessutom har denna modell en uppgraderad ljudsystem som inkluderar en MP3-spelare och cd-växlare. Dess bas MSRP är bara mindre än £ 11.050.

BRABUS Coupe

Börjar på bara mindre än £ 11.700 MSRP är BRABUS coupe ett samarbete mellan Smart Car och BRABUS. I termer av kraftsystemet och vikt, är detta fordon identisk med passions cabriolet. Den största skillnaden på detta fordon är fjädringssystemet och chassi, som är konstruerade med prestanda i åtanke. Som är utformad för att göra fordonet köra lite bättre än de andra modellerna. Förutom att funktioner som läder interiörer få en känsla för stil.

BRABUS cabriolet

BRABUS Cabriolet modell av Smart Car är den tyngsta av dem alla, bara mindre än 0,862 kilogram. Drivlinan är oförändrad, men det har prestations utformad fjädringssystem finns på andra BRABUS Coupe. Den största skillnaden mellan BRABUS coupé och cabriolet-versionen är en löstagbar sufflett och lite extra tyngd. BRABUS Cabriolet är den dyraste Smart Car med en MSRP som börjar bara mindre än £ 13.650.

Så här ändrar Swing Vikter

Så här ändrar Swing Vikter


Svingvikt är mätning av viktfördelningen i en golfklubb runt en stödpunkt etablerad på ett bestämt avstånd från handtaget änden av en golfklubba. Swing vikt inte avgöra den totala vikten av klubben, utan balansen i det. Svingvikt, mätt på en speciell svingvikten skala, uttrycks i brev- och sifferkombinationer av A till E och 0 till 9. Den lättaste svingvikten möjligt är A0, medan den tyngsta svingvikten möjligt är E9. Svingvikt kan ändras för att passa den önskade spelbarhet i golfklubben.

Instruktioner

1 Bestäm nuvarande svingvikten i klubben genom att mäta den på en gunga vikt skala. Bestäm hur mycket att lägga till eller dra ifrån den nuvarande vikt. Varje svingvikt punkt motsvarar 2 gram.

2 Öka svingvikt vara att lägga leda bandet till den enda eller baksidan av klubbhuvudet. Fästa leda bandet till någon annan del av klubbhuvudet kommer att förändra sin tyngdpunkt. Halv tum bred råk tejp kräver 4,5 inches till lika 2 gram, eller en svingvikten.

3 Öka svingvikt genom att lägga längd till golfklubben. Ta greppet och tejp. Epoxi en axel förlängning in rotändan av skaftet. Vänta 24 timmar för epoxin härda. Skär förlängningen till önskad längd. Installera en ny grepp. En halv-tums förlängning kommer att lägga 3 svingvikten poäng till klubben.

4 Minska svingvikt genom att borra små hål i klubbhuvudet. Borra hålen i ryggen eller enda av huvudet.

5 Minska svingvikt genom att förkorta klubben. Ta greppet och tejp. Markera önskade skärlängden, och skär axeln med en röravskärare för stålskaft eller bågfil för grafitskaft. Installera en ny grepp för att slutföra jobbet. Cutting axeln en halv tum minskar svingvikt av 3 poäng.

Ankel vikter för att öka hastigheten

Ankel vikter för att öka hastigheten


Löpare och idrottare mixtra ständigt med sina träningsrutiner, kost och redskap för rakning sekunder - eller minuter - utanför sin tid. En tränings trick är tillsatsen av ankelvikter. Fotled vikter är små rektangulära påsar, vanligen sand fyllda, som lindas runt vristen och fäst med tung kardborreband. En matchande vikt bärs på varje fotled under träning eller går att öka uthållighet och snabbhet i tävlingar. Skolor och äldrecenter använder vikter för att förbättra prestanda.

Vinst i utbildning

Vikterna kan användas för rask promenad träning eller tävling gång praktiken för att öka kaloriförbrukning och hjärt stress under ett gym session och för uthållighetsidrottsträning. University of Massachusetts Medical School säger bär 1- till 2-lb. ankelvikter under ett träningspass kan höja pulsen 10 till 15 slag per minut. Det är tillräckligt för vissa människor att nå sina mål hjärtfrekvens och uppleva de största vinsterna av utbildning.

Öka hastigheten - Minska Skada

University of Delaware Sport och Ortopediska kliniken innehåller ankelvikter i sin hamstring rehabilitering och skadeförebyggande program. Vikterna används för att öka motståndet och bygga styrka i en serie av hamstring lockar tillsammans med en graderad schema för jogging, löpning och sprinting prövningar. Utbildningen förbättrar prestanda i sporter som fotboll som är beroende av snabba skurar av hastighet och snabba förändringar i riktning medan du kör.

uppmätt förbättring

En Texas Tech studie av friidrottarna tränade en grupp med Spänst, vikt västar och fotled vikter och en kontrollgrupp med typisk styrketräning. De idrottare som använde vikter visade betydligt större vinster på 40-yard dash, stående breda hopp och vertikala hopp. Coacher använda plyometric träning med ankelvikter för sprinters och andra idrottare som använder explosiva, kraftfulla muskelrörelser och hastighet i sin sport.

Senior Hastighet Strategi

University of Wisconsin Extension rapporterar att en äldre träningsprogram med hjälp av ankelvikter ökade styrka, uthållighet, balans och flexibilitet 95 procent av deltagarna. I genomsnitt medelålders och äldre kvinnor som utvärderades kunde raka .15 sekunder av sin tid på ett ben-styrka och hastighet test i slutet av en 12-veckors program.

Hur man gör vikta papper bok skulpturer

Hur man gör vikta papper bok skulpturer


Ingen enskild sida av instruktion kan lära någon allt som finns att veta om den stora förekomsten av tekniker som är involverade i vikta papper bok skulptur, enligt boka upcycler Jason Thompson. Ny bok skulptur tekniker ständigt bli upptäckt av begåvade hantverkare såsom Jacqueline Rush Lee och Guy Laramée. Om du är intresserad av boken skulptur, bör du sträva efter att upptäcka din egen ny teknik, inte bara kopiera andras arbete. Men åter ett par enkla projekt är ett bra sätt att komma igång i denna fascinerande värld av konstnärliga möjligheter.

Instruktioner

Dragspel

1 Välj en bok som är ungefär dubbelt så hög som den är bred för att få rätt proportioner för dragspel. Öppna boken på sista sidan. Vika den sista sidan i halv längs dess längd. Vrid den vikta sidan mitt emot den bakre luckan. Använd lim för att fästa "tillbaka" halvan av sidan på plats mot baksidan.

2 Vik och vrid näst sista sidan på samma sätt. Detta vikta sida kommer helt enkelt att vila mot tidigare en. Gör på samma sätt för alla sidor utom den första.

3 Vik första sidan i hälften längs sin längd men lägga till ytterligare veck längs dess längd om en linjal bredd bort från där den möter locket. Detta kommer att ge ett intryck av en diskant vass block som sitter intill tangentbordet på ett dragspel. Applicera lim på den del av sidan som återstår efter den andra luckan. Limma den till den angränsande sidan.

4 Lim kände cirklar på insidan av det bakre omslaget för att replikera basknapparna. Med hjälp av en svart tuschpenna och linjal, dra vita tangenterna på insidan av frontluckan för att replikera tangentbordet. Stick svarta filt rektanglar på plats för de svarta tangenterna.

5 Limma en svart duk band till bakstycket att replikera dragspel rem.

blomman

1 Välj en bok som är ungefär fyrkantig. Applicera rikligt med lim på framsidan av den främre luckan. Böj båda täcker tillbaka så att de vidrör och tryck ihop dem. Hålla dem på plats med klädnypor. Låt torka.

2 Ta bort klädkrokar men lämna dem i närheten för att användas igen. Manövrera baksidan bakåt så den bildar en ovikt kurva, med kanten av papperet vidrör vikningslinjen mellan locket och sidorna. Limma kanten på plats sedan bifoga klädnypor för att hålla den medan den torkar.

3 Fortsätt på samma sätt med de återstående sidorna. Låt torka. Ta bort klädnypor och stå boken upprätt. När du tittar ner på det, kommer du att se en blomman formulär.