var placera staples i häftpistol

Vad kan jag använda för en kantlinje runt mina blommor?

Vad kan jag använda för en kantlinje runt mina blommor?


Kanter runt blommor har många fördelar. Lägger till en ram kan bidra till skönheten i blommorna. Kraftiga gränser kan erbjuda skydd till blommorna från gräsmattan vård verktyg som en gräsklippare eller strängtrimmer. Inbäddade gränser kan bidra till att minska gräsrots inträngning i rabatten. Upphöjda kanter kan bidra till att hålla jord och kompost i rabatten.

korta Flowers

Vad kan jag använda för en kantlinje runt mina blommor?


Plantera en rad av blommor som kommer att växa samman för att skapa en gräns kan åstadkommas med korta årliga eller perenna blommor. Trädgård petunia (Petunia x hybrida), som växer till ca 12 inches tall i full sol, finns i många färger - vitt, rosa, lila - eller bi-färger. Ringblomma (Tagetes patula) i gult, orange eller tvåfärgad finns i dvärg sorter når mindre än 12 inches tall. Perenna inkluderar nattljus (Oenothera missouriensis), liksom sundrops sort med gula blommor på sommaren, eller CANDYTUFT (vinteriberis), med sina vita våren sommaren. Varje växer till ca 10 inches tall.

Bård

En bädd av blommor kan vara omgiven av liggande kanter. Kantning är en 6- till 8-tums-tall remsa av metall, plast, vinyl eller annan komposit som syftar till att skapa en skarp linje mellan rabatten och gräsmattan. Estetiskt tilltalande, kurviga linjerna kan skapas med kantning. Installation kan handla om att skapa ett grunt tråg runt rabatten, placera remsan hålls på plats av insatserna, och sedan trycka på marken mot kanter.

Naturlig

Sten eller trä, element från naturen, kan användas för en ram runt blommor. Sten, som Field eller stenplatta, kan vara torr staplas till önskad nivå eller murade tillsammans. Sliprar kan skapa en kontinuerlig rak kant. Bent trä från små trädgrenar kan användas för att skapa en dekorativ lågt staket runt blommorna. Sten kommer för evigt, men kan vara ett dyrt alternativ. Trä alternativ är billigare än sten, men så småningom kommer att ruttna.

Konstgjort

Vad kan jag använda för en kantlinje runt mina blommor?


Prova en enda rad av tegel eller platta betongutläggare som end-to-end på markytan eller inbäddade i marken, spola med markytan. Gränser placerade jäms med marken gör det enklare att klippa gräsmattan nära den blomsterrabatt. Tegel eller block staplade högre, från 6 till 12 inches, lägga till visuella intryck från trottoarkanten. Använda återvunnet tegel är en kostnadseffektiv metod för att installera en ram runt blommor. Tillverkas eller "faux" sten kan ge intryck av natursten för mycket mindre.

Hur man gör en diskuskastning sektor

Hur man gör en diskuskastning sektor


Diskus kasta är ett populärt evenemang i friidrott konkurrens. Diskus är en gammal sport, och var en av händelserna i den gamla femkamp, ​​som går tillbaka åtminstone så långt som 708 BC Konkurrenter måste kasta diskus från en något försänkt cirkel som är 8 fot, 2-1 / 2 inches i diameter. Diskus måste landa inom ett 34,92-graders båge markeras på marken med krita eller färg. Denna båge är diskus sektorn. Det kan vara av valfri längd, men vänster och höger gränser alltid definieras av 34,92-graders båge. Märka ut en diskus sektor är enkel, men kräver åtminstone fyra personer.

Instruktioner

1 Mät upp till ett avstånd på 66 fot från mitten av kastcirkel. Göra detta med en person som står i kast cirkel, som håller en ände av ett måttband, och en andra person som tar måttbandet ut till 66-fot märke. Den andra personen bör förbli på plats, hålla bandet vid 66-fots märke.

2 Har två personer går ut till 66 fot märket och mäta en linje 39 fot över, vinkelrät mot den första måttbandet. Placera insatser vid båda ändarna av denna linje - på noll fötter och vid 39 fot. I mitten av denna linje (vid 19 fot, sex tum) bör korsa första måttband, som sedan kan tas bort.

3 Mät ut från centrum av kast cirkel med två band. Person "A" står i centrum av kast cirkel, håller ändarna av två band. Två andra personer, personer "B" och "C" och sedan gå banden ut till 66 fot. Vid 66 fot, person B linjer deras band med en av insatserna placerade 39 fot isär medan personen C linjer deras band med den andra insatsen. De tre personer bör nu bildar en "V" form som är 66 fot lång och 39 fot bred upptill.

4 Gå sektorlinjer (sidorna av "V" -form) ut till 100 fot. För att göra detta, person B och Person C fortsätter att gå till ett avstånd av 100 fot. Vid 100 fot, de var placera en påle i marken. Alla tre personer kan nu släppa sina måttband.

5 Måla linjerna. En av de personer kan nu måla eller krita sektor linjer på marken med en burk sprayfärg, eller atletisk krita, med hjälp av insatserna som en guide. Linjerna definierar en båge på 34,92 grader som är 100 fot lång.

Etikett för laddare plattor

Etikett för laddare plattor


Om du planerar en formell middag, kommer du vill vara säker på att tabellen ser sitt bästa innan gästerna anländer. Laddare plattor kan användas i inställningen för flera syften, men också fungera som en kreativ källa av dekoration som kommer att göra din totala dukningen sticker ut.

Var Place Laddare

En laddare platta bör vara plats framför varje stol vid bordet som det centrala i varje inställning. Skedar och kniv är placerad till vänster om laddningsplattan, medan gafflarna för sallad, dessert och varmrätt är placerade till höger.

Plattan och skålen Placering

Mindre rätter såsom sallad plattan och soppskål, kan placeras på laddaren plattan, så att duken inte kommer att få färgas under måltiden. Laddaren tas bort när huvudrätten serveras; laddaren plattan bör ersättas med tallrik.

Laddare färg och stil

Formella plattladdare kan presenteras på ett kuvert i samma material som plattan för huvudrätten. Det är också acceptabelt att använda metalliska färger för laddaren som kompletterar resten av dukningen (t.ex. guld laddare med guld bestick, eller en central med orange eller guld nyanser). Laddare bör också vara i samma form som tallrik (dvs, cirkulära plattor med runda laddare, fyrkantiga plattor med fyrkantiga laddare).

Hur man inte ska använda laddaren

Det är inte lämpligt att äta mat direkt från laddaren plattan; rätter och skålar är endast placeras ovanpå laddaren. Gästerna bör också avstå från att använda silver på laddaren, eftersom dessa dekorativa plattor kan lätt repas, särskilt om de inte är gjorda av fint porslin.

ytterligare tips

Medan laddaren tas bort från bordet när huvudrätten serveras (dessert inte vanligtvis serveras på laddare plattor), är det acceptabelt att lämna laddaren på bordet när bordet inte används. Detta gör för ideala presentation av bordet; laddare kan också ändras för att samordna med bordets dekor (t.ex. röda laddare för en dukning jul).

Hur man gör Pet Rocks

Hur man gör Pet Rocks


Pet stenar var i hög efterfrågan i slutet av 1970. Reklam verkställande Gary Dahl uppfann husdjur som inte var när han fastställt att konventionella husdjur var alltför mycket krångel. Dahl började sälja sällskapsdjur i butiker, förpackad med en bruksanvisning, för £ 2,50. Även sällskapsdjur stenar är inte lika populära som de en gång var, kommer att göra din egen husdjur sten ger dig tillgång till den årliga Pet Rock festival som hålls i Massachusetts.

Instruktioner

1 Välj en sten för att göra ditt husdjur. Rock val kan vara det viktigaste steget i att göra ett husdjur rock. Se till berget är tillräckligt stor för din dekorativa preferenser och den har åtminstone en plan sida.

2 Ta reda på om ditt husdjur sten kommer att vara manliga eller kvinnliga, och köpa hantverk material som säkerhetskopiera val kön.

3 Namnge ditt husdjur rock. Välj en rock eller sten-relaterade namn för tecken. Rocky Stonewell, eller något i den stilen, är ett bra val.

4 Placera lim där du vill ögonen vara, placera ögonen och låt limmet torka. Du kan också måla ögonen på om du önskar.

5 Måla eller lägga till andra tillbehör för att du rock. Lägg hår, glasögon, skägg eller mustasch, eller några andra funktioner.

6 Övertyga dina vänner och familjemedlemmar att göra PET stenar också, så ditt husdjur kommer inte att vara ensam. Värd sociala evenemang för att prata om ditt husdjur stenar och ta bilder.

Studio lägenhet lagrings idéer

Studio lägenhet lagrings idéer


Utrymmet är en premie i studiolägenheter, vilket ofta innebär inbyggd förvaring är begränsad eller obefintlig. För att undvika att spendera pengar på en dyr lagringsenheten, leta efter möjligheter att lägga lagring i din studio utan att offra värdefull golvyta. När du planerar förvaringslösningar, tänk på storleken och mängden av objekt som du behöver för att lagra.

vägghyllor

Om din studio har högt i tak, kan du installera höga hyllor på väggen för förvaring. För föremål såsom böcker, foton och andra objekt som kan fungera som delar av inredningen, lämna hyllor öppen. Om du behöver lagra lådor, lådor och andra mindre attraktiva objekt, kan du installera tyg gardiner från taket till botten av hyllan för att dölja objekt och lägga till en pop av färg till din lägenhet. I båda fallen, höga hyllor dra ögat uppåt, vilket ökar den upplevda höjd av rummet och skapar en illusion av mer utrymme.

Utnyttja Hallar

Ibland kan en studio kommer att ha en lång entré hall som endast används för att gå vidare till resten av utrymmet. Konvertera korridorer till förvaringsutrymmen genom att installera höga, grunda hyllor som går från golv till tak. På hyllorna, lagra böcker, tidningar, små objekt och även out-of-säsong kläder. Använd färgglada lådor för att lagra små föremål och lägga visuellt intresse. Använd varm belysning i korridoren för att tända hyllorna och undvika känslan av ett trångt bokhandel.

Hang Kök Produkter

I studiolägenheter, är kök lagring ofta begränsad. Istället för att ta upp skåp utrymme med grytor, pannor och tallrikar, leta efter väggmontering lagringsenheter. Du kan hänga kastruller och stekpannor i rad på väggen med hjälp av enkla krokar, och du kan hitta låg profil rack för platt lagring. Installera krokar på skåp bottnar att hänga muggar, och överväga att använda en redskap ombord för att hålla vanligt förekommande objekt inom räckhåll.

Dubbla användningsområden Furniture

I en lägenhet, leta efter möbler som fungerar som förvaring. Istället för att köpa en standard soffbord, kan du lägga till lagringsutrymme genom att använda en antik trunk framför soffan. Vrid arkivskåp i eleganta sidobord genom att täcka dem med en strukturerad tyg bordsduk. Köp kuber med dold förvaring för att använda som ottomaner och ytterligare sittplatser, och leta efter möbler med dold hyllor under.

stapling enheter

I konstigt formade skrymslen i din studio, placera stapling korgar eller lådor för att öka lagringsutrymme. Leta efter tunga containrar som kommer att behålla sin form även när de har skrymmande eller tunga föremål. Om du behöver komma åt de objekt kan du köpa enskilda stapel lådor; när de placeras tillsammans, kan skärmen fungera som ett konstverk och ett lagringssystem i ett.

Hur designa din egen Rullstolsramp

Hur designa din egen Rullstolsramp


Rullstolsramper är viktiga för att öka rörligheten och oberoende av rullstolsanvändare och bör vara en del av planeringsstadiet för alla nya offentliga byggnader. För befintliga byggnader, kan det finnas många problem om hur och var man installera en ramp och vilka kostnader kan vara. Men det är enkelt och kostnadseffektivt att utforma en rullstolsramp passar perfekt för dina egna behov.

Instruktioner

1 Mät höjden på det eller de steg som skall ersättas med rampen. Mät längden mellan toppen av stegen och basen, sedan lägga detta till längd mellan basen av stegen och närliggande väggar eller andra hinder. Notera placeringen av eventuella hinder som kan göra att vända en rullstol svårt och deras avstånd från stegen.

2 Multiplicera höjden av stegen, i inches, med tolv för att hitta längden på rampen du behöver. En gradient av 1:12 är bra för en ramp som inte är alltför branta att klättra i en rullstol, men är inte heller alltför lång tid att vara placer i de flesta korridorer eller utanför.

3 Jämför denna beräknade längd med ledigt utrymme som bestäms av den andra mätningen i steg 1. Om den beräknade längd är mindre än det fria utrymmet kommer rampen att fungera. Om längden är större än det fria utrymmet, överväga en något högre gradient eller till och med en två-stegsramp som fördubblar tillbaka på sig själv, för att minska den totala längden.

Hur man tar bort förgasaren på en RV ONAN Generator

Hur man tar bort förgasaren på en RV ONAN Generator


Generator förgasare är benägna att bli gummerat med föroreningar från gammalt bränsle, en insättning kallas fernissa. Utan tillsats av en bränsle konserveringsmedel, kan detta hända på så kort tid som en månad om fritidsfordon eller RV, är oanvänd. När detta inträffar, kommer det att vara nödvändigt att ta bort och rengöra förgasare som en del av spolning av hela bränslesystemet. Onan generator förgasare är vanligtvis av en primitiv konstruktion, och deras avlägsnande är enkel så länge utformningen av RV ger enkel åtkomst.

Instruktioner

1 Använd en skiftnyckel för att koppla bort minuskabeln på batteriet som tjänar till att starta generatorn. Detta kommer typiskt att vara tränare batteriet. Detta är särskilt viktigt om din generator har en dedikerad lågtrycksbränslepumpen monterad in-line.

2 Bestäm placeringen av förgasaren på Onan generator. Använd din bruksanvisning eller följa bränsleledningen.

3 Om det finns några kontrolltrådar kopplade till förgasaren, använd en liten fläck av olikfärgade nagellack för att markera varje spade kontakt och dess terminal och sedan försiktigt skjut flatkontakter utanför terminalerna. Sätt kablarna där de inte kan skadas. Onan förgasare vanligtvis inte har ledningar till dem.

4 Använd en skiftnyckel för att frigöra muttern som håller bränsleledningen till inloppet av förgasaren. dra försiktigt bränsleledningen från inloppet, och täcka änden med maskeringstejp för att förhindra inträngning av föroreningar.

5 Använd rätt storlek på sockeln för att avlägsna bultarna som håller förgasaren till kroppen av generatorns motor. Det kommer typiskt att vara två bultar, men vissa Onan modeller har mer. Sätt skruvarna där de inte kommer att gå förlorade.

6 Rita förgasaren bort från sin plats, försöker att inte skada packningen. Använda en trasa doppad i ett lösningsmedel, såsom aceton för att rengöra ytan av motorn där förgasaren var placeras, och sedan gäng upp en ren bit trasa och för in den något i hålet i motorn för att hålla föroreningar från att komma in.

Delar av ett affärsbrev: Observera Linje

Delar av ett affärsbrev: Observera Linje


Uppmärksamheten linje i ett affärsbrev är ett element vars konventioner ofta missförstås eller okända när författaren är utarbetandet av brevet. Även om det är en enda formalitet med tanke på hela dokumentet, kan det felaktiga formatet leda till förvirring av mottagaren eller underskred avsändarens professionellt utseende.

När man använder Attention Linje

Uppmärksamheten linje styr affärsbrev där det ska gå, ofta inom ett företag eller organisation. Detta hjälper brevet når viss person den är avsedd för, kanske rädda den från att spridas inom kontoret e-postsystem eller gått runt bland kollegor tills den landar i rätt händer. Du kan också inkludera organisationens namn i uppmärksamhet linje, vilket tyder på att du vill företaget att svara på ditt brev om den specifika person som det riktar sig till inte är tillgänglig.

Uppmärksamhet Linje Format

Det finns flera standarder när det gäller att formatera uppmärksamhet linjen. En av dem är att precisera ordet "uppmärksamhet" fullständigt, följt av ett kolon. Se alltid till att den aktiveras. Ett annat godtagbart alternativ är att förkorta den uppmärksamhet line "Att:" istället. I båda fallen är det följt av personens namn eller den avsedda organisationen. Om "OBSERVERA" är i versaler, bör namn eller titel som följer också vara skrivna med versaler.

Var Place Attention Linje

Uppmärksamheten linjen bör ingå två rader under mottagarens adress. Observera att den uppmärksamhet linjen tenderar att inkluderas när mottagarens adress inte föregås av mottagarens namn. Mottagarens företagsnamn kan ingå i mottagarens adress, men undvika redundans i adress och uppmärksamhet linje.

Alternativ för Attention Linje

Det finns tre allmänna alternativ för att inkludera en mottagare i uppmärksamhet raden: mottagarens namn, mottagarens företag eller mottagarens titel. Använda mottagarens titel är fördelaktig när avsändaren av brevet vet särskild avdelning som är avsedd att svara men vet inte den specifika person som ansvarar för det. För ytterligare klargöranden kan en ämnesrad ingå under uppmärksamhet ledningen att informera mottagaren om vad brevet är ett svar på.

Totempåle hantverk för barn

Totempåle hantverk för barn


Vanligt förekommande i nordvästra USA, har totempoler huggen av infödda människor som majestätiska monument till deras familjehistorier. Medan totempåle hantverk projekt inte kan vara så fantastisk som den verkliga saker, kan barnen njuta av att skapa dem samtidigt lära en lektion i historia. Innan du börjar projekten, överväga att lära barnen om särskild betydelse och historia bakom totempoler. Barn är hungriga för ny information och lära intressanta fakta bakom ett hantverk projekt, kan bidra till att hålla dem engagerade.

Pappershandduks Roll Totem Pole

Utforma en totempåle från en pappershandduk rulle är en budgetvänlig projekt bra för stora grupper. När slutföra projektet, finns det flera alternativ. Du kan hitta och skriva ut totemdjur och ansikte målar nätet. Barnen kan färglägga dem, klippa ut dem, och limma dem till pappershandduksrullen. För ökad kreativitet, har barnen dra sina egna tolkningar av ansikten och djur. Barnen kan också måla ansikten direkt på pappershandduksrullen. Toalettpappersrullar kan också arbeta för en kortare totem.

Släktforskning Totem

Eftersom totempålar skildrar familjehistoria av sina ägare, har barnen konstruktionsstolpar som skildrar berättelser från sina egna familjer. Diskutera med barnen hur berättelser kan berättas i bilder. Ett annat användningsområde för totempålar var att hedra avlidna släktingar. Kanske barnen har ett husdjur eller släkting som har dött som de vill hedra med sitt hantverk projekt. Om du väljer att presentera det här alternativet, se till att hålla i minnet den känsliga naturen av ämnet och att ge konsthantverkare möjlighet att släkthistorier också. Barnen kan samla bilder av familjemedlemmar och husdjur och ordna dem för att berätta en historia. Story idéer inkluderar en familj resa, semester eller en berättelse om hur deras familj kom att bli. När bilderna är i ordning, bifoga dem till en lång, smalt föremål som en styrelse. Ett annat alternativ skulle vara att stapla metall kaffe burkar ovanpå varandra som totem bas.

Pumpa Totem Pole

Ett projekt för äldre barn som är säker på att få ett genomslag är en pumpa totempåle. Skaffa sex till åtta lika stora pumpor. Stick en rund stolpe högst pumpor i marken utanför för att ge stabilitet. Använda infödda totempoler för inspiration, har barnen rista pumpor med traditionella infödda stil djur och ansikten på samma sätt en Halloween pumpa är huggen. Stapla pumpor en ovanpå den andra med polen kör genom centrum. Du kanske vill infoga ljus i dem innan stapling om hålen från carving är inte tillräckligt stor för dem att passa genom. Med hjälp av en lång lättare, tända ljus för visning.

Hur man laddar Staples i en Stanley häftpistol TR100

Hur man laddar Staples i en Stanley häftpistol TR100


Staples kan användas till mycket mer än bara att gå travar av dokument tillsammans. Staples kan också komma till hands för en mängd olika hantverk och byggnadsändamål. Stanley TR100 häftpistol är avsedd för det senare ändamålet. Det är tillräckligt kraftfull för att vara perfekt för häftning ned mattan i en ombyggd rum eller tacking upp lösa trådar. Dock är Stanley TR100 ingenting utan häftklamrar. De måste läggas i, vilket inte är svårt, men du behöver veta det rätta sättet att göra det.

Instruktioner

1 Håll häftpistolen upp och ner och lokalisera svarta stapellastningsområdet. Tryck uppåt och framåt på detta område och pop ut klammerbehållaren. Se till att det inte finns några häftklamrar eller skräp som fastnat inne i behållaren.

2 Lägg häftklamrarna av önskad storlek i pistolen. Klamrarna ska vara vänd uppåt och bör tätt sammanhållna och inte bruten. Du vill placera en lång, obruten bar häftklamrar försiktigt i pistolen och skjut dem hela vägen framåt.

3 Stäng stapelbehållaren säkert att låsa häftklamrar i. Testa pistolen gång genom att skjuta ut en häftklammer att se till att den skjuter korrekt.