vad är konstläder

Vad är konstläder tyg?

Vad är konstläder tyg?


Konstläder är konstgjord, eller falska, läder. Tillverkning av konstläder tyg var en gång impopulär eftersom materialet var inte så smidig eller långvarig som äkta läder. Emellertid har stora framsteg gjorts i hur konstläder tyg produceras, vilka typer av konstläder tyg tillgängliga och variationer i hur konstläder tyg kan användas.

Tillverkning

Äkta läder kräver djurhud som grund för materialet. Dock är konstläder består av en väv som kan göras från valfritt antal textilbaserade material. Dessa innefattar vävda såväl som icke-vävda tyger. I de flesta fall konstläder kräver inre och yttre tyglager som var kemiskt behandlade. Konstläder tyg behandlingar inkluderar användning av harts, vax, färg, polyuretan och vattenstänk för äkta skinn färgande effekt. De behandlingar som används tillämpas stegvis med varje steg i tillverkningen av konstläder som bidrar till den slutliga produkten som liknar en äkta läder känsla.

Popularitet

Konstläder tyg har konsekvent blivit mer populärt eftersom åren går. Detta beror på att de som bryr sig om användning av djur i tillverknings konsumtionsvaror har gjort samhället medvetna om att djur avlivas för att ge några av dessa produkter, bland annat läder och pälsar. Dessutom, medan faux läder tyger från början hade mer av en plast känner till dem (en typ av konstläder kallas pleather), de nu behandlas på ett sätt som gör att det färdiga materialet att vara nästan identisk med touch av äkta läder. Dessutom har äkta läder en betydligt högre kostnad än konstläder, som lockar folk till konstläder när du skapar möbler, kläder eller bil produkter. Slutligen har konstläder tyg utvecklats så att det har stor hållbarhet, vilket gör många faux läder tyger så länge eller längre än äkta läder.

koskin

Koskin konstläder är en typ av konstläder som ofta används för att tillverka elektronik och ge dessa produkter utseendet av äkta läder. Koskin konstläder är hård, men det har också en känsla av äkta läder. Dessutom har det en överlägsen hållbarhet, vilket är anledningen till det är konstläder val inom elektronikindustrin.

konstläder

Konstläder är en grundläggande konstläder tyg som har ett yttre skikt av plast. Detta skikt är i allmänhet skapas med användning av polyuretan. Konstläder finns ofta i bilinteriörer och ofta i kläder linjer.

vegan Läder

Veganläder avser konstläder tyg som inte kräver användning av djur vid framställningen av materialet. Det är att föredra konstläder av djuraktivister vegetarianer och som ett sätt att säkerställa de produkter som de använder inte strider mot deras moraliska och sociala övertygelser.

Konstläder vägg Tekniker

Konstläder vägg Tekniker


Konstläder väggar lägga till en dramatisk avslutning på alla rum och kan enkelt skapas med lite övning och tålamod. Det finns flera sätt att skapa denna effekt genom att använda olika produkter, färg och material. Genom att välja färg färger som liknar äkta läder, kommer den totala effekten bli mer tilltalande och tillfredställande. Konstläder väggar ser varmt och välkomnande i ett kontor, håla, fritids rum eller studier.

Konstläder Använda Gips

Konstläder vägg Tekniker


Konstläder väggar kan vara strukturerad eller slät, beroende på önskad slutresultat. Strukturerad konstläder är mer komplicerat att skapa, men erbjuder en imponerande finish. Genom att tillsätta små mängder av gips till latex interiör färg, kommer du att skapa en grov yta som gör att färgvariationer att den sticker ut. Genom att omväxlande två färger av färg, såsom en djup, crimson rött och terrakotta tegel färger, kan du uppnå en mycket realistisk läder utseende. Finishen kan bli mer dramatiska genom att applicera ett täckskikt av mörk vax till väggen med en stor svamp.

Konstläder använda plast Wrap

Konstläder väggar kan också skapas med hjälp av en kombination av färg glasyrer och gemensamma hushållet plastfolie. Denna yta har en slät, untextured resultat som ser mycket sofistikerad och elegant. Detta uppnås genom att måla väggytan med en enda ljus färg, sedan rullande över det senare med en mörkare färg blandas till en glasyr färg. Innan mörkare glasyr är torr, trycker du ett skrynkligt del av plastfolie över glasyren och lyft backa. Detta tar bort en del av glasyren och baslack färg kikar genom att skapa en vacker konstläder effekt.

Konstläder Använda Cheesecloth

Konstläder väggar kan också skapas med cheesecloth och färg. Ostduken skapar ett särskiljande mönster i färgen med en semi-texturerad yta. Först väggarna är målade med två lager av basfärgen, typiskt en ljusare färg än den önskade glasyr färg. Ett medium solbränna eller brun färg är vanligt att en baslack färg. Nästa en toppbeläggning av en mörkare färg färg blandas med glasyr appliceras på små sektioner med en vals. Innan glasyr torkar, pressas en del av cheesecloth på den våta glasyr lyfte tillbaka och lämna en strukturerad avtryck.

Fördelarna med konstläder

Fördelarna med konstläder


Konstläder, en konstgjord imitation av äkta läder, inte har relished som en favorit val för stoppade vardagsrum möbler. Men, har den kvalitet, hållbarhet och utseende dramatiskt förbättrade faux läder ändrat denna sämre bild. Resultatet är en mängd olika faux läder med en förbluffande realistiskt läder look, minus den tunga prislapp. Fördelar med konstläder är värda din fråga i jämförelse med äkta läder.

Ekonomisk

En stor fördel med konstläder är kostnaden. Äkta läder är betydligt dyrare än konstläder. Och om du funderar på flera stoppade vardagsrum bitar, kan besparingarna bli betydande i att ersätta konstläder för äkta läder. Du kan få utseendet av äkta läder utan att betala en orimlig prislapp.

realistiska Kvalitet

Konstläder har glatt ändrats och förbättrats för att återspegla en utseende äkta läder. Variationer i korn, färg och texturer har förhöjda de visuella aspekterna av konstläder till en realistisk läder kvalitet. En mängd av diverse djur och reptiler utskrifter är lätt tillgängliga som ett alternativ när man väljer en konstläder.

Hållbarhet

Barn och husdjur kan repa, skrapa, slit och ärr äkta läder möbler, vilket gör fula märken. Vuxna sitter på en skinnsoffa kan göra samma sak med knappar, blixtlås och utsmyckningar på sina kläder. Konstläder är ogenomtränglig för dessa potentiellt skadliga objekt och är tillverkad för att motstå grov spela för barn och husdjur.

enkel rengöring

Vätskor som spillts på faux skinnmöbler är lätta att rengöra. En bit av rengöringsmedel och vatten är vanligtvis allt som är nödvändigt för att torka bort någon typ av dryck spill. Eftersom faux läder repellerar utspilld vätska, till skillnad från äkta läder som kan absorbera vätskor, det finns inga fläckar eller fläckar kvar på möblerna.

Go Green Movement

Eftersom faux läder är konstfibrer, som använder dem i tapetsering dina möbler främjar Go gröna rörelsen. Utan djur interaktion, faux läder är ett humant alternativ till att uppnå de rika läder utseende du önskar, utan att skada djuren. Du kan må bra av att göra din del för att rädda jordens resurser och fortfarande har utseendet av äkta läder möbler.

Vad är Fauxläder?

Vad är Fauxläder?


Konstläder är inte helt artificiell. Konstläder har vissa läder ingår i materialet make-up, men inte tillräckligt för att kunna betraktas som reell eller äkta läder. Det finns olika grader av konstläder, precis som äkta läder.

Common Names

Konstläder har en mängd olika namn, som alla innebär att det är inte riktigt läder. Artificiell, konstläder, pleather, konstläder, konstläder, läder-liknande och Naugahyde alla hänvisar till konstläder.

material som används

Olika polymerer blandas med läder för att skapa ett material som liknar äkta läder. Vinyl och en typ av mjukningsmedel sprutas in i läder för att skapa ett hållbart material som fortfarande liknar läder. Den mängd polymerer som användes bestämmer betygs: ju fler polymerer som används, desto lägre betyget.

Varför Fauxläder Ser inte Real

Vad är Fauxläder?


Konstläder har en glans där äkta läder har en mer satin oavslutade utseende. Autentiska läder är alltid mycket mjukt medan konstläder har en styvhet på grund av vinyl som används.

andra skillnader

Vad är Fauxläder?


Konstläder har en gummi doft i motsats till den omisskännliga jordnära doften av äkta läder. Läder är mycket varmare än en konstläder eftersom polymerer inte innehåller några isolerande faktorer.

Varför köpa Fauxläder?

Konstläder kan inte vara äkta läder, men är hållbart och starkt. Du kan hålla en faux läderrock eller soffa ser bra ut med lite omsorg eftersom det är tvättbart och bär mycket väl.

Hur man gör en konstläder handväska

Hur man gör en konstläder handväska


Faux läder är lätt att sy, ser bra ut och finns i gården varu bredder och längder. Det gör dem lättare att hitta och använda än äkta läder. Utnyttja de många olika konstläder mode färger, texturer och mönster för att skapa en one-of-a-kind plånbok som gör en high-fashion uttalande till en bråkdel av high-fashion kostnad.

Instruktioner

1 Stapla två faux läder bitar tillsammans, räta mot räta och kanter uppradade. Hålla dem på plats med gem.

2 Installera läder nål i symaskinen. Sy samman de två skikten, sy 5/8 tum från kanten av båda långsidorna och en kortsida. Lämna den andra kortsidan öppen för toppen av väskan. Ta bort varje gem som symaskinen foten närmar sig. Ta bort gem från unstitched änden av påsen. Ta bort skinn nålen från din symaskin.

3 Stapla två foder tygstyckena, räta mot räta och kanter uppradade. Stift dem på plats för att hålla samman skikten.

4 Ta bort den tunga symaskinsnål, och installera storlek 12 nål i symaskinen. Sy samman de två skikten på samma sätt som de faux läder bitar. Ta bort varje stift som symaskinen foten närmar sig. Ta stift från unstitched änden av påsen. För resten av projektet använder standard nålen, såvida inte konstläder ingår i lager av tyg du kommer att sy.

5 Finger tryck sömmarna på konstläder väskan öppen. Låt konstläder väska inifrån och ut, med sömsmånen på utsidan av påsen.

6 Tryck upp sömmarna på fodret väskan med en järn inställd på "syntetisk". De flesta fodertyger är syntetiska tyger: Om din maskin är bomull, ställa järnet till "bomull." Vrid fodret påsen högra ut.

7 Placera fodret påsen faux läder väska, med sömsmånerna vända mot varandra.

8 Vrid konstläder väska upp och ned, och skjut fodret påsen över utsidan av det.

9 Montera hörn fodret tätt till hörnen av konstläder väska, därefter fast foder till de nedre hörnen av konstläder väska för hand sy flera stygn genom fodret och in sömsmånen av konstläder väska.

1 Vänd fodrade konstläder väska så att den öppna änden är överst. Vik upp i konstläder väskan ner ca 1 1/4 tum för att bilda en manschett över fodertyg. Fodret tygpåse är en tum kortare än konstläder väska, så se till att konstläder lappar fodret med minst 1/4 tum. Mät manschetten runt toppen av påsen för att se till att det är en jämn bredd, och hålla den på plats på toppen med gem. Finger tryck på den övre vecket på manschetten.

2 Fäst den magnetiska handväska stängning, om så önskas, på insidan av påsen i manschetten området. Följ instruktionerna på nedläggning paketet. I de flesta fall måste du punktera ett litet hål i mitten av varje sida av väskan upp och installera väskan hårdvara med specialverktyg försedd med hårdvaran. Placera hårdvaran tillräckligt högt på manschetten så att du har utrymme att kant stygn (sy fast nära kanten) manschetten efter maskinvaran är installerad. Om din magnetiska handväska stängning har en dekorativ stud eller knapp som är tänkt att vara synlig från utsidan av väskan, installera stängningen när du har kanten sydda faux läder manschetten på plats.

3 Edge-sy manschetten på plats genom att sy 1/4 tum ovanför den nedre kanten av manschetten. Kant Sömmen ska gå igenom fodret och på framsidan av den konstläder. Detta kommer att säkra manschetten botten och hålla toppen av väskan foder på plats.

4 Vänd påsen högra ut.

1 Skär två 4-tums längder av bandet bandet. Smält i de fyra hörnen i en ljuslåga för att förhindra nötning. Släcka lågan och kyla de smälta ändarna genom att trycka in dem i en fuktig svamp när alla slitna ändarna har smält och smält.

2 Skjut en D-ring på en bit av bandet sadelgjord, och vik bandet på mitten. Centrera bandet och D-ringen över insidan övre högra sidsömmen av konstläder väska, överlappande manschetten av en tum --- nästan bredden på manschetten. Fäst bandet bandet till påsen genom att sy en X mönster genom båda lagren av bandet och genom manschetten på väskan. Omvänd sy flera stygn för att fästa slutet av stygnen. Upprepa med den andra D-ring och rem på insidan längst upp till vänster av påsen manschetten.

3 Stapla 14-by-1/2-tums bitar av läder tillsammans med avigsidorna mot varandra. Hålla dem på plats med gem.

4 Edge-sy samman de två skikten genom sömnad 1/4 från kanten, genom båda lagren, längs alla kanter på staplade konstläder. Omvänd sy flera stygn för att fästa slutet av sömmen när du är klar sömmen runt bandet. Kom ihåg att ta bort gem som du syr.

5 Fäst varje bandänden till en D-ring på motsvarande sida av väskan genom att trä den genom D-ringen, sedan fördubbla slutet av bandet över och sy överlappningen på plats efter en X-mönster.

Vilka är fördelarna med konstläder?

Vilka är fördelarna med konstläder?


Läder är ett lyxigt material som kan användas i en mängd olika tillämpningar, inklusive kläder, skor och heminredning. Men för vissa människor, att hitta ett alternativ till läder, särskilt när det gäller heminredning, kan vara en prioritet. Konstläder tyger, som vanligtvis är gjorda av plast eller vinyl-baserade material, har många fördelar och kan användas i alla samma sätt som läder kan. I vissa fall, med hjälp av konstläder för att dekorera ditt hem kan även vara bättre alternativ än äkta läder.

prisvärd

En av de viktigaste fördelarna med att använda konstläder för att dekorera ditt hem är att det är mycket billigare än äkta läder. I själva verket kan du oftast hitta konstläder till en bråkdel av kostnaden för äkta läder. Men eftersom det ser ut precis som äkta läder, du behöver inte offra på utseendet. Det innebär också att du kan ha möjlighet att köpa mer konstläder material och ta itu med större utsmyckning projekt som du kanske inte har råd om du använde äkta läder.

Plågeri-fri

För djurälskare, kan med hjälp av konstläder i stället för den äkta varan vara en något enkelt. Konstläder material är syntetiska och tillverkas i fabrik. Inga djurdelar används i produktionen, så inga djur skadas under sin produktion. Som ett resultat, kan du njuta av den eleganta, attraktivt utseende av läder utan att känna någon skuld.

Lågt underhåll

Konstläder material såsom vinyl är idealiska för användning i din heminredning eftersom de är lågt underhåll. De är oftast fläckar-och fade-resistent, så du behöver inte oroa dig för dem runt barn eller husdjur. Konstläder är lätt att rengöra samt och kan oftast torkas rena med en trasa och varmt vatten. Till skillnad från äkta läder, inte behålla fukt, så att du inte behöver oroa dig för dina konstläder objekt blir skev eller sprucken.

konsekvent Färg

Eftersom konstläder är konstgjorda, har det ett enhetligt utseende genom hela materialet. Äkta läder har ofta ett fläckigt utseende, som ofta är idealisk för att skapa olika objekt. Men om du vill ha ett enhetligt utseende, är konstläder ett bättre alternativ eftersom alla plagg som är tillverkade av materialet kommer att ha samma utseende. Dessutom, eftersom konstläder är ett syntetiskt material, det kan färgas en regnbåge av färger. Om du vill klä din ottoman i shock rosa, lila eller turkos, kommer du att kunna hitta en konstläder material i det ideala skuggan.

Lätt att arbeta med

Om du planerar sömnadsprojekt, kan konstläder faktiskt vara ett bättre alternativ än äkta läder. Konstläder är lättare att skära och sy, och nål märken är oftast mycket mindre märkbara också. Du kan också hända att tråden smälter samman med materialet mer sömlöst. Eftersom det är så lätt att arbeta med, kan du använda konstläder för en rad olika projekt, från att göra kläder för att täcka din sänggavel.

Hur du tar den skinande Av konstläder

Hur du tar den skinande Av konstläder


Med känslan och utseendet av äkta läder, är konstläder ett billigare alternativ till dyra material. Konstläder ger dig de positiva aspekterna av läder utan rejäl prislapp. Konstläder kan ha lite för mycket glans på det. Orsakas vanligtvis av vaxning eller polering, avlägsnande av glans kan ge din konstläder en åldrad och antika utseende. Lyckligtvis kan du ta bort konstläder lyster med några billiga objekt.

Instruktioner

Skurdukar

1 Köp en slipande rengöringsmedel torka. Börja skura den konstläder med slip rengöringsduk i en kraftig rörelse.

2 Starta vid botten och skrubba små delar av konstläder i taget med torka. Torka den del av läder med en luddfri trasa.

3 Fortsätt gnugga läder med servetten när du flyttar uppåt tills du uppnår önskat utseende.

Rengöringssprit

1 Häll gnugga alkohol i en liten behållare. Tvättsprit finns på varuhus.

2 Fukta en ren, luddfri trasa i tvättsprit. Börja längst upp i konstläder och gnida lädret i en cirkelrörelse.

3 Fortsätt skura i flera sekunder medan du flyttar ner mot botten av läder. Torka överskottet gnugga alkohol av läder med en ren, luddfri trasa.

Nagellacksremover och sandpapper

1 Fyll en liten behållare med nagellacksborttagare som innehåller aceton. Doppa en trasa i nagellacksborttagningsmedel och torka av konstläder med fuktig trasa.

2 Gnid konstläder omedelbart med en bit sandpapper. Sandpapper kommer att ta bort glans och mörkare läder ger det en bekymrad eller åldraslook.

3 Torka lädret med en fuktig, luddfri trasa.

Hur man gör en konstläder Gavel

Hur man gör en konstläder Gavel


Läder har en rik närvaro. Det ser varm och känns bekväm, men det är ofta dyra och svåra att arbeta med. Du kan skapa utseendet av läder med en konstläder, och föra upplevelsen av äkta läder i sovrummet utan kostnad. Faux läder finns i många färger och mönster, så att du kan anpassa ditt utrymme vidare för att skapa utseendet du vill. Att göra en enkel faux-läder sänggavel är enklare än du kanske tror.

Instruktioner

1 Fråga din hem förbättring butik att skära åtta stycken 1/4-tums plywood 18 inches kvadrat. De flesta byggvaruhus kommer att skära ned plywood utan kostnad eller för en liten avgift.

2 Placera quiltvadd på arbetsytan. Spraya den ena sidan av plywood med spray lim och sedan centrera plywood på batting med limsidan mot vadd. Trimma vadd till 2 inches bortom trä på alla sidor. Vik vadd på baksidan. Med en häftpistol, häfta det till baksidan av plywood, med häftklamrar varje tum. Lindra dina hörn. Upprepa för alla brädor.

3 Placera konstläder på arbetsbordet framsidan nedåt. Centrera vadden täckta plywood som slår ned över läder. Trimma konstläder till 3 inches bredare än plywood på alla sidor. Dra i centrum av toppen av lädret till baksidan och häfta. Dra mitten av botten upp, sträcker något och häfta. Dra i mitten av varje sida och häfta. Fortsätt stretching och häftning från toppen, botten, sida, sida arbetar från mitten och utåt tills du nära hörnen. Vik hörnen prydligt. Staple varje tum. Upprepa med alla paneler.

4 Skär två bitar av en av två-tums ombord till 5 fot. Skära fyra bitar av en av två-tums ombord till 18 inches, med hjälp av en såg. Placera läder rutor framsidan nedåt i två rader med fyra vardera. Center en 5-fot ombord över topp fyra och den andra över bottnen fyra. Placera 18-tums bitar mellan de övre och nedre skivor vertikalt, en för varje par av rutor. Skruva brädorna på baksidan av plywood att se dina skruvar är korta nog att de inte kommer att skruva genom den främre delen av plywood. Space två skruvar på varje kvadrat panel för varje bräda.

5 Fäst ner vända infälld dubbar till toppen styrelsen vid varje ände. Placera sänggavel på väggen där du vill installera det och markera platsen och höjden på dubbar. Fäst uppåtvända infälld dubbar på väggen med väggankare om du inte skruva in dubbar. Skjut gaveln knapar tillsammans.

Hur man bli av med mörka fläckar på vitt konstläder

Hur man bli av med mörka fläckar på vitt konstläder


Även känd som pleather eller designer läder, är konstläder lättare att ta hand om än äkta läder och kan vara ett billigt alternativ till den äkta varan. Konstläder finns i en mängd olika färger och texturer och används i allt från jackor till soffor, bilklädslar till konton. Om du har en mörk fläck på vita konstläder plagg eller möbler, kan du prova att rengöra den med en at-home rättsmedel inför sprita ut pengar på kemtvätten.

Instruktioner

1 Blot överflödig vätska på fläcken innan du försöker rengöra din konstläder. Använda en pappershandduk eller trasa för att blot vätskan.

2 Fyll en behållare med varmt vatten och tillsätt diskmedel. Mängden vatten och tvål du behöver beror på storleken på fläcken och mängden konstläder du behöver rengöra. Inte mätta fläcken eller starka rengöringsmedel, eftersom detta kommer att skada din konstläder.

3 Blöt en ren trasa i tvålvatten och vrida ur överskottet innan behandla din fläck. Torka försiktigt fläcken tills det lyfter. Torka den våta området med en annan torr, ren trasa. Upprepa detta steg som behövs tills du har tagit bort fläcken.

Konstläder Behandlingar för tabeller

Konstläder Behandlingar för tabeller


Tillämpa en konstläder behandling i en tabell är ett enkelt sätt att återuppliva en gammal, sliten ned bord. Konstläder smälter in många typer av inredning, från traditionell till modern. När du skapar en läderimitation på bordet, kan du anpassa färg och struktur så att den passar perfekt din stil.

Måla

Paint är ett enkelt och billigt sätt att skapa en konstläder titta på ett bord. Köp en basbeläggning och en glasyr i färger som du vill använda för ditt läder, såsom brunt eller brun. Applicera en basbeläggning på hela bordsytan. När denna har torkat. måla på en glasyr. Crumple en stor del av plastfolie och sedan vika den och tillämpa den på den våta glasyr. Använd en stippling borste för att driva plastfolie i den våta glasyr, och sedan ta bort plasten. Använd en mjuk trasa, som cheesecloth, och badda våt glasyr att blanda. Du kan upprepa glaset med en andra glasyr färg för ytterligare djup.

Decoupage

Decoupage använder papper och en tunn lim lösning för att skapa texturen och känslan av läder. Börja med att måla bordet med en grundfärg och låt den torka. Använd bruna påsar eller brunt papper rivna för att skapa texturen genom att riva dem i ojämna, slumpmässiga bitar. Blanda en lösning av två delar lim till en del vatten och doppa varje bit papper i lösningen innan utjämning det på ytan. Överlappning bitarna slumpmässigt och låt dem torka när ytan är täckt. Använd en glasyr över det torkade papperet om du vill nöd papperet och göra konstläder ser äkta.

Fuax Tyg

Klä konstläder tyg till en bordsskiva för en realistisk läderimitation. Mät din bordsskiva och köpa en bit av konstläder tyg tillräckligt stor för att täcka toppen och sidorna. Ren och torr bordsskivan och sedan använda en stark tyg lim. Jämna ut tyget över toppen och dra spänd mot sidorna. Trimma överflödigt tyg från sidorna. Avsluta utseende med hjälp brads eller klädsel stift längs sidorna av bordet, om så önskas.