vad är hårdbetong

Vad är hårdbetong golv?

Vad är hårdbetong golv?


Granit golv är en typ av betongyta som vanligtvis är funna i fabriker, magasin, beläggning och trottoarer. Denna typ av golv är en extremt hård och slitstark yta som motstår slitage på grund av viktbelastning och nötning. På grund av dess synliga sammansättning, detta golv kan användas som ett dekorativt element i hem och kontor med eller utan ändringar typ av sten som används.

Sammansättning

Vad är hårdbetong golv?


Granit golv är konkreta - det vill säga, cement, sand, vatten och sten - som är formulerade med granit eller annan magmatiska eller metamorfa flisas eller krossad sten. Den typ av sten som används är vad ger föreningen dess tåliga struktur och yta, vilket gör den idealisk för industriellt bruk eller områden med kraftig slitage. Golvet är också tätare än konventionell cement eller betong eftersom byggmetoderna innebär att extrahera en stor del av det vatten som används under sin formulering.

Installation

Vad är hårdbetong golv?


Denna golvytan kan läggas på två sätt: som en avdragare, slutade på toppen av en cement yta, eller som prefabricerade plattor eller gatstenar. För att maximera bindning, behöver en avdragare yta som skall tillämpas när cementen enligt lagret fortfarande är våt. När väl hårdbetong skriden hälls och planade används speciella absorption filtar placeras över blandningen och en pulverformig absorption förening sprids över dessa för att dra ut överskottsvattnet. Beroende på plats, kan prefabricerade plattor monteras i försänkta cement sängar eller för utomhusbruk med mindre tung trafik, gatstenar kan placeras på mjukare ytor som fast sand eller jord. Ytskiktet för båda metoderna måste vara minst 1 cm tjockt, beroende på den förväntade belastningen.

Icke-industriellt bruk

Vad är hårdbetong golv?


Industrial-chic formaterad golv för hemmet eller kontoret kan åstadkommas med polerade betonggolv men samlade golv - som Granit - ger en extra inslag av jordnära till dessa miljöer. Eftersom de inte kommer att utsättas för tuffa fabriksgolv, mer dekorativa sten, som marmor eller agat, kan införlivas i golvet, och ännu mjukare, kan sedimentära sten såsom kalksten eller sandsten också användas.

Tyst och värme

Vad är hårdbetong golv?


Granit golv - som cement eller sten - kan bli ganska kallt under fötterna, och det vore synd att installera en bara för att ha det täckt av mattan. Radiant värmeelement - om vatten eller el - införlivas under installationen kommer att lösa detta. Beroende på isoleringen av strukturen, kan strålningsvärme golv användas som primär uppvärmning för ditt hem eller kontor. Area mattor, bortsett från ser trevligt, kommer att minska mycket av hårda ljud studsar golvet, som viljan tunga tyger som används i resten av utrymmet.

Vad är en Honda Helix Scooter?

Vad är en Honda Helix Scooter?


Honda Helix Scooter var en av de största mopeder som någonsin gjorts. Introducerades i USA 1986, var Helix produceras på och av tills det slutligen sjönk med Honda för 2008 år.

Vad är en sparkcykel?

En skoter är en lätt, säkrare version av en motorcykel. Motorn är i den bakre och de har vanligtvis en stor stam. Det är bredare än en motorcykel, men med mindre hjul. Den har en steg-genom ram med en plattform för fötterna. De flesta skotrar har en automatisk växellåda.

Historia av Helix

Honda först tillverkade Helix 1986 och 1987, men tappade den efter dålig försäljning. Det togs redan 1992 och tillverkas i nio år tills det åter sjunkit under 2001. Trycket från japanska konsumenter gjort Honda föra Helix redan 2003. Det var till sist upphörde 2008. Utanför Nordamerika, var Helix kallas fusion eller Spazio.

helix Specifikationer

Helix hade en 244cc fyrtaktsmotor med en automatisk V-Matic överföring. Dess axelavstånd var 63,8 inches och vägde runt 159kg. Dess toppfart var 72mph.

Vad är faran från trasiga glödlampor?

Vad är faran från trasiga glödlampor?


Trasiga glödlampor erbjuder inga andra än eventuella nedskärningar från krossat glas hälsorisker. Alla glödlampa innehåller kvicksilver kräver emellertid särskild omsorg om brutna och detta inkluderar lysrör och lågenergilampor (CFL). Över tiden kvicksilver kan ackumuleras i människokroppen och orsaka en matris med negativa hälsoeffekter. Även om det finns ingen anledning till panik när en fluorescerande bryts, är det klokt att begränsa din exponering för kvicksilver den innehåller genom att följa Naturvårdsverkets riktlinjer för trasiga lågenergilampor.

Säkra exponeringsnivåer

Federal riktlinjer behandlas endast gränsvärden för kronisk kvicksilverexponering, och det finns ingen tydlig enighet om effekterna av kortvarig exponering låg nivå, till exempel när en kompakt lysrör är trasig. Det mesta av vad som är känt om de negativa effekterna av kvicksilverexponering baseras på uppgifter från fall som rör kronisk låg exponering, eller enstaka hög dos exponering.

Kvicksilver i fluorescerande

Kompaktlysrör har de lägsta kvicksilverhalterna i den fluorescerande familjen, innehållande i genomsnitt 4,5 mg. De långa rör typiskt används på kontor och kommersiella utrymmen innehåller mer, beroende på storlek. När en glödlampa är trasig, några av dess kvicksilver släpps ut i luften och du kan kraftigt minska din exponering genom vädring ut i rummet och sedan städa upp den trasiga lysrör direkt.

Kvicksilverhalterna Ändra

Kvicksilver är en nyckelkomponent i fluorescerande teknik, men tillverkarna har fortsatt att utveckla lampor som innehåller allt mindre kvicksilver och dessa lägre kvicksilverprodukter är typiskt vad som säljs idag. Nyare energieffektiva ljuskällor såsom LED är helt fri från kvicksilver och är värt att överväga, även om tekniken är fortfarande problematisk och dyr.

Undvika Trasiga lågenergilampor

Kompaktlysrör tillverkas med en starkare glas än en traditionell glödlampa, vilket gör dem mer motståndskraftiga mot brott, och i allmänhet säker för hushållsbruk. Dessutom i vissa produkter spiralröret är dold bakom en andra glashölje, skapa utseendet på en traditionell glödlampa samtidigt bidra till att skydda mot skador. I hushåll med aktiva barn, undvika att använda lågenergilampor i bordslampor eller andra platser där de kan vältas.

Varför använda lågenergilampor?

Även om andra tekniker såsom LED i framtiden kan göra fluorescerande föråldrade, är kostnaden för sådana lampor fortfarande mycket hög och lågenergilampor är det mest realistiska valet för den genomsnittlige konsumenten. Miljöorganisationer såsom EPA fortsätta att förespråka användning av lågenergilampor och rekommenderade särskilda åtgärder för att städa upp och återvinning trasiga glödlampor.

Vad är en Carbon Tråd glödlampa?

Vad är en Carbon Tråd glödlampa?


Den tidigaste formen av glödlampor innehöll kol filament. Dessa var i bruk fram till sekelskiftet, när volframtråd uppfanns. Glödlampor idag fortfarande använda volfram trådar.

Uppfinning

Tvärtemot vad många tror, ​​var det elektriska ljuset uppfanns 1809 av en kemist vid namn Humphry Davy. Han kunde skapa en båge av ljus genom att ansluta en kolremsan till ändarna av två ledningar som var anslutna till ett batteri. Den viktigaste nackdelen var att kolfilament inte bränna mycket lång. Elektriska ljuskällor används varianter av denna metod tills 1876, då Thomas Edison skapade en kol glödtråd som skulle brinna i 40 timmar.

Edisons roll

Thomas Edison gjorde två saker för att få glödlampan i populära bruk: Inte nog med att han uppfinna en glödtråd som skulle brinna i 40 timmar, också placerade han trådarna i en vakuum glödlampa. Denna idé bygger på ett patent utfärdat till Henry Woodward och Matthew Evans 1875. Edison köpte patentet från dem i 1879.

Flytta till Tungsten

År 1906 var General Electric utfärdade ett patent för en metod för att göra volframglöd glödlampor, även om de var mycket dyra att tillverka. År 1910, William David Coolidge skapat ett sätt att få ner kostnaderna för de nya lampor, och de snabbt ersatt de gammaldags kol glödlampor.

Vad gör man med en Lumpy madrass?

Vad gör man med en Lumpy madrass?


Förr eller senare varje madrass kommer att slitas ut och bli knölig och sag. Om de får rätt vård, de flesta innerspring madrasser senast ca 10 år innan de blir obekväm. Sopbil kommer inte plocka upp dina gamla, oönskade madrasser. När det är dags, är det viktigt att veta dina alternativ för vad man ska göra med den gamla lumpy madrass innan föra en ny hem.

deponi

Gamla lumpy madrasser som inte är tillräckligt bra för att sov på längre kan tas till en lokal deponi eller skräp anläggning. Innan du laddar upp den stora obekväma madrass, kontakta anläggningen för att bekräfta de accepterar madrasser. Många anläggningar ta ut en avgift för att ta emot madrasser. Om de inte accepterar madrasser, ringa en skräp tjänst för att boka en upphämtning. Dessa företag tar ut en avgift för sina tjänster.

Återvinna

Lumpy gamla madrasser kan återvinnas på många områden. Saint Vincent de Paul, en organisation som återvinner gamla madrasser, säger att 85 procent av madrasser är återvinningsbara. När återvunnet, de tas isär och sorteras i högar av varje typ av material, såsom skum, tyg och metallfjädrar. Förutom att vara mer miljövänliga än att skicka den till deponi, kan återvinning spara pengar. Du kommer också att inte behöva oroa sig för rengöring av madrassen. Kontrollera med din lokala återvinningsstation för att ta reda på om de accepterar madrasser.

återanvända

Gamla lumpy madrasser inte behöver skickas iväg; de kan hållas i ett stycke och repurposed och används för dina barns lek som en billig studsmatta eller som en säkerhets kudde under en klätterställning. Har madrassen rengöras innan låta barnen leka på den.

återanvändning

Madrassen kan tas isär och bitarna användas till något annat. Skum och stoppning kan vara fyllda i kuddar eller placeras ovanpå en komposthög att hålla innehållet varm. Det kan också läggas under jord som liggande trasa för att hålla din trädgård ogräs-fri. Träramar kan användas för att bygga en kompost. Metall fjädrarna kan användas som en spaljé för klättring växter och grönsaker. De enskilda fjädrarna kan också användas som intressant vin flaskhållare.

Sälja

Om madrassen inte har en obehaglig lukt, kan den säljas eller erbjudas upp gratis. Även om det är knölig och inte bekvämt för dig, det finns människor som är villiga att betala en liten summa pengar för en madrass som är bättre än vad de har. Placera en annons i en lokaltidning eller en online sekretessbelagda reklam webbplats. Var ärlig om tillståndet i madrassen och ge det ett rimligt pris.

Donera

Lumpy madrasser kan doneras till olika organisationer. Kreativa konststuderande det kan bli en konst duk eller tas isär och användas för att skapa konst. Lokala kyrkor eller hemlösa skyddsrum kan ofta använda gamla madrasser om de har rengjorts. Ett djurhem eller doggy dagvård kan använda lumpy madrasser som sällskapsdjur sängar så länge det inte finns några dammkvalster eller bedbugs inuti.

Vad är det normala området för RA Factor?

Vad är det normala området för RA Factor?


Inför en patient som uppvisar de vanligaste symtomen på reumatoid artrit (RA), såsom ledvärk, stelhet eller svullnad, kan en läkare beställa en reumatoid faktor test för att fastställa nivåerna av RF som förekommer i patientens system. Reumatoid faktor kan betyda potentiella hälsorisker, så en patient bör känna till några fakta om det för att bättre förstå testresultaten.

Definition av reumatoid artrit

RA är en autoimmun sjukdom som orsakar kronisk inflammation. RA drabbar ofta de små lederna i händer och fötter, eftersom den angriper den gemensamma foder, vilket resulterar i smärtsam svullnad. RA kan så småningom leda till gemensamma deformation och urholkningen av ben. RA kan också påverka hela kroppen, som producerar både feber och trötthet.

Den Rheumatoid Factor

Reumatoid faktor (RF) är en antikropp i blodet kopplad till RA och andra autoimmuna sjukdomar. Medan höga nivåer av RF i ett patientens system kan tyda på att patienten har eller kommer att utveckla RA i framtiden, är RF-testet inte en enda indikatorn. Cirka 10 procent av människor uppvisar en förhöjd nivå av RF-antikropp utan symptom av RA, och cirka 20 procent av patienter med RA kommer att testa negativa eller nuvarande mycket låga nivåer av RF. Dr. Joan Bathon, med Johns Hopkins Arthritis Center, säger: "De blodprov används för att bekräfta vad som finns av sjukdomshistoria och fysisk undersökning."

RF-test

Testa RF kräver ett blodprov, som sedan går för analys. Läkare använder testet för att kunna diagnostisera reumatoid artrit och stöd skilja den från andra förhållanden som orsakar liknande symptom på ledvärk, inflammation och stelhet, såsom Sjögrens syndrom. RF testresultat finns i två former: enheter eller titer. Eftersom höga RF nivåer gör ett blodprov grumlig, en nefelometri enhet test mäter hur mycket ljus de sampelblock blod. Med hjälp av denna mätning, är högre än en av 40 enheter per RF nivå på 100 enheter. Ett test mätt i titer avgör hur utspätt ett blodprov kan vara innan RF är inte upptäckas. Ju högre det andra talet är desto mer RF som föreligger i den utspädda blodprovet. Så en titer av 1:80 indikerar mer detekterbar RF än en titer av 1:20.

Testresultat

Granskats av Dr Shoor, en invärtes som specialiserat sig på reumatologi, ger Quest Diagnostics det normala intervallet för RF i blodet som 1:20 till 1:80 titrar, eller 14 enheter / ml till 60 enheter / ml. Nivåer mindre än eller inom detta område betraktas som "normalt" och inte starka faktorer i diagnos.

Orsaker till hög RF

En hög RF är inte enbart indikerar möjligheten av RA. Reumatoid faktor kan också vara förhöjd hos personer med lupus, Sjögrens syndrom, eller människor som lider av infektioner såsom hepatit, mononukleos och tuberkulos. Cancerpatienter kan också testa hög för RF. "Men en laboratorietest i sig inte göra en diagnos," Dr Bathon säger. "Det måste övervägas tillsammans med den enskilda patientens symtom... .Det Bästa man kan göra i fall av ihållande ledvärk är att se en reumatolog för att se om det finns fysiska bevis på ledinflammation."

Vad är en fräsmaskin Används för?

Vad är en fräsmaskin Används för?


Fräsmaskiner finns i storlekar från små till dem som kräver lageryta för att fungera. Med hjälp av ett brett sortiment av verktyg, fräsmaskiner skära och borra in råvaror för att skapa former och nästan färdiga produkter. De kan borra hål, lägga trådar för skruvar eller göra exakta former av något fast material. Äldre maskiner förlitade sig på maskinisten för precision. Moderna maskiner styrs av datorer för att göra mycket exakta delar.

Fräsmaskin delar

Fräsmaskiner har två huvuddelar. Huvudet håller spännhylsor, vilka håller de verktyg som används för att fräsa materialen. Huvudet rör sig upp och ner på den "Z" -axeln och de verktyg spinnes av en motor. Motorn är antingen en variabel hastighetsmotor, eller ett system av remskivor som används för att variera till hastigheten på verktyget. Bordet rör sig på två axlar, X och Y. Bordet flyttas manuellt av hand-hjul över XY-planet för att positionera det material under huvudet eller flytta den mot skärverktyget.

Skärverktyg

Olika verktyg används för olika typer av skärning och för olika material. Borren är vad de flesta människor hänvisar till som en borr. Det hålls i hylsan och huvudet sänks medan borren snurrar för att borra ett hål i materialet som mals. En kran är ett verktyg för skärning av gängor som de hittade i en mutter. När en kran används på ett hål, kan en bult gängas in i den. En kvarn används för att skära material genom och kring arbetsstycket. Olika storlekar och typer används för olika ändamål.

Computer Numerical Control

En dator numeriskt styrda kvarn, eller CNC Mill, gör exakta eller produktionsdelar med lite ingripande av operatören. Exakta mätinstrument och specialmotorer kallas stegmotorer flyttar huvudet och bordet, välja verktyg och maskin delar till exakta dimensioner som är svåra eller alltför tidskrävande att göra manuellt. Operatören bör fortfarande vara en utbildad maskinist för att säkerställa att maskinen fungerar korrekt, är korrekt inställd och har de nödvändiga verktygen för att utföra uppgiften. Programmering kan göras manuellt vid en datorterminal, på själva maskinen, eller kommer från datorstödd tillverkning (CAM) programvara i samband med datorstödd konstruktion (CAD) programvara.

Machining Parts

En maskinist följer en plan för att göra delar eller programmera datorn. Genom att välja verktyg och utföra olika operationer, han maskiner en tomt av material till en precision del inom de tillåtna toleranserna. Precisionsarbeten med toleranser .005 inches är vanliga, medan 0001 eller .0002 inches är också möjliga. Att veta vilka verktyg som bäst utför varje uppgift är en stor del av att vara en bra maskinist.

Vanligen Milled Items

Bil motorblock är första gjutna av stål eller aluminium, då exakt maskinbearbetade på en kvarn. Cylinderhuvudet är också mals före montering, som är de ventiler, kamaxel och kolvar. Några av de anpassade tillbehör som används på fräsmaskiner fräses av maskinist själv för en specifik uppgift. Delar behöver inte vara stora och tunga som skall fräsas; många små, precisionsdelar tillverkas på fräsmaskiner.

Vad är VOX Valvetronix VT120 förstärkarmodeller?

Vad är VOX Valvetronix VT120 förstärkarmodeller?


Valvetronix VT120 är en modelleringsförstärkare från Vox som innefattar Korg REMS programvara för att simulera ljudet av en mängd av tappning förstärkare. Liksom sina samtida, använder VT120 digitala programeffekter att utöka sin sonic paletten förbi vad som skulle kunna med dess inbyggda hårdvara ensam. Den VT120 har 16 virtuella amp "modeller", var baserad på en historisk förstärkare släpptes av Fender, Vox, Marshall, Mesa Boogie, Soldano eller Dumble. Vox amp modellnamn hänvisar till specifika Vox förstärkare, men på grund av varumärkesbegränsningar amp modeller baserade på andra märken använda generiska etiketter.

vox

Var och en av de följande VT120 förstärkarmodeller emulerar en historisk Vox förstärkare med samma namn: ". AC30TB" "AC15", "AC15TB", "AC30" och

Fender

"Svart 2 x 12" emulerar en 1965 Fender Twin Reverb. "Tweed 1 x 12" emulerar en Fender Princeton eller en 1958 Fender Deluxe. "Tweed 4 x 10" emulerar en 1959 Fender Bassman.

Marshall

"Brittiska Blues" emulerar en 1960 Marshall JTM45. "Storbritanniens 70s" emulerar hög diskant kanalen i en 1969 Marshall 100W Plexi huvud förstärkare. "Storbritanniens 80s" emulerar en 1983 100W Marshall JCM800 huvud. "Brittiska 90-talet" emulerar ledningen kanal av en 1990-talet 100wWMarshall JCM900 huvud. "UK moderna" emulerar hög förstärkning kanalen i en Marshall JCM2000 DSL100 huvud.

Mesa Boogie

"Framsida" emulerar moderna high gain kanal av en Mesa Boogie Dual Rectifier.

Soldano

"US High Gain" emulerar hög förstärkning kanalen i en 1991 100W Soldano SLO100 huvud.

Dumble

"Boutique OD" emulerar overdrive kanal av en 100W Dumble Overdrive Special huvud. "Boutique ren" emulerar rena kanalen av en 100W Dumble huvud.

Vad är Mystic Fire Topaz?

Vad är Mystic Fire Topaz?


Den mystiska eld topas är en ädelsten som kännetecknas av sitt utbud av färger i rött, blått, grönt, lila och brunt. Den skimrande briljans av den mystiska elden förstärks av ljusa ljusförhållanden.

Historia

Den mystiska eld topas patenterades 1998 av Azotic Coating Technology Inc., som ligger i Minnesota.

Funktioner

Vad ger regnbåge av nyanser till ädelsten är en specialiserad titanbeläggning appliceras på undersidan av stenen. Denna ultratunna beläggningen medger ljusbrytnings förmåga att skapa den ljusa färgprakt.

Betydelse

Den ädelsten är skapad från den vita topas, vilket är ganska resistenta mot daglig användning. Eftersom titanbeläggningen är på undersidan av stenen, är det mycket tålig för användning i smycken bitar.

överväganden

Mystic brand topas sätts ofta i silver, vitt och gult guld och platina inställningar.

Vård

Designer ädelsten smycken som innehåller mystiska eld topas bör vårdas på samma sätt som pärlor och opaler. Hög värme temperaturer och skurmedel kan skada brytningsförmåga av sten, därför bara milda rengöringsvätskor och varmt vatten bör användas för att föra tillbaka lyster stenen.

Vad är meningen med Orthographic ritning?

Vad är meningen med Orthographic ritning?


"Ortografisk ritning" hänför sig till en 2-D representationen av ett objekt i en vy som visar endast en sida i taget. De flesta ortografiska ritningar förekommer i flera ritbestick i syfte att beskriva varje sida, topp och underifrån. Yrken inom design och konstruktion använder dessa typer av ritningar för att informera tittaren om layout, storlek och form. Hus planritningar visar en vanlig typ av ortografisk ritning.

typer

Ortografiska ritningar innefattar höjder, planer och sektioner som dras på ett sådant sätt att vyn ramen (även känd som ett bildplan) är parallellt med föremålet. Betraktaren ser exakt en sida av objektet i en ortografisk ritning. Höjder skildra en fram-, bak- eller sidoytan av objektet. En plan visar objekt från en topp orientering ser nedåt, som ett flygfoto. Planer kan illustrera olika kvaliteter av objektet beroende på placeringen av den uppfattningen ramen ovanför eller i ett objekt. Till exempel skulle ett hus har olika planer beroende på om du tittar på källaren, första våningen eller andra våningen. En sektion ritning skapar ett tvärsnitt av ett föremål, som illustrerar vad som skulle synas vid läget för snittet om tittaren kunde se inne i objektet.

fördelar

Ortografiska ritningar, då ritade i skala, kan användas för att bestämma exakta dimensioner. Enligt Francis Ching, "Varje funktion eller element som är parallellt med bildplanet [eller visa ram] är sant i storlek, form och konfiguration." Till exempel skulle ett skjul dragen intill ett hus i en ortografisk ritning representerar de verkliga proportionerna av byggnaden ytorna med avseende på varandra, det faktiska avståndet mellan husen, och formen av de synliga byggnadsytor.

begränsningar

Ortografiska ritningar visar inte djup eller realistiska vyer. En enda vy ortografisk ritning representerar varje objekt som har endast två dimensioner. Men genom att montera två eller flera ritningar med överlappande funktioner eller genom att använda linjebredd och skuggning kan ortografiska ritningar visar djupet av objekt. Dessutom betraktar det mänskliga ögat världen i perspektiv, inte i de två dimensionerna av ortografiska ritningar. Ching säger: "Orthographic vyer är abstrakta i den meningen att de inte matchar optisk verklighet." Kroklinjiga former och diagonaler som finns i tre dimensioner utgör ett exempel på snedvridning av ortografisk ritning. Dessa former förvrängs och förkortas på grund av sin helhet inte sitta parallellt med utsikt ramen.

användningar

Design och byggindustrin använder ofta ortografiska ritningar för att kommunicera dimensioner och form. Fastighetsmäklare och fastighetsmäklare använder ofta planritningar att visa potentiella köpare layout och ytor av byggnader. Ingenjörer och arkitekter använder olika planer, sektioner och uppställningar att skildra design och detaljkonstruktioner av föremål och byggnader. Till exempel, kan en sektion visar tvärsnittet av specifika väggar för att illustrera placeringen av VVS-element. På samma sätt, en reflekterad tak planen visar ett vardagsrum välvda tak eller en multi-golv öppning i ett atrium. Dessutom kan en höjd skildra en anpassad köksskåp design eller visa läge och höjd av fönster på en vägg. Yrkesmän använder ortografiska ritningar för att kommunicera sin design och förvandla det till faktiska konstruerade delar.

relaterade Ritningar

Axonometriska ritningar ofta också klassas som ortografiska ritningar trots visar ett objekt i tre dimensioner. Någon kant parallellt med betraktaren dras skalenliga i en axonometrisk ritning. De andra vinklar av objektet, dock inte ortografiska och därefter förvrängd för att visa de tre dimensionerna av objektet. På liknande sätt relaterade frasen "ortografisk projektion" avser den detaljerade processen att konstruera ortografiska ritbestick genom att projicera relaterad information från en ritning till en annan. Till exempel, horisontella linjer projiceras från en höjd av en platt tak skjul skildra höjddimensionen av väggar på alla efterföljande ortografiska yttre höjder. En bit av information, såsom exemplet skjul vägghöjden, dupliceras från en vy till en annan snabbt och effektivt genom ortografisk projektion.