uppsväld fisk salt bad

Varför Är Road Salt Bad för bilar?

Varför Är Road Salt Bad för bilar?


När du kör på hala vägar, förare vanligtvis inte tänker på den minskande värdet av deras fordon. Även vägsalt bidrar till att öka drag en bil får på vinter eller våta vägar, kan det orsaka stora problem för ett fordon. Emellertid kan bilägare använda en mängd olika metoder för att minska effekterna vägsalt har på sin bil.

paint Erosion

Ett vanligt problem som orsakas av vägsalt är billack erosion. Även om detta inte kan ske över en natt, kan fortsatt samverkan med vägsalt förstöra färgen på en bil över tiden. Modern bil färg är bättre än det var år sedan; och förbättrade primers och korrosionsbeständiga beläggningar minska påverkan vägsalt har på fordon. Även med bättre färg, ägare och deras fordon faller offer för vinterväg krigare annars känd som vägsalt. Efter några vintrar, kan förarna finna de behöver ett nytt paint jobb.

Korrosion

Ett annat allvarligare problem som orsakas av vägsalt rostar. Även om färgen tjänar som ett skyddsskikt för metallen i ett fordon, andra områden av exponerad metall, såsom under bilen, blir offer för vägsalt. Med tiden kan vägsalt även äta genom bilens färg och få till metallen under. Även om rost är vanligtvis inte en säkerhetsfaktor, kan det vara ganska dyrt att åtgärda. När det bildas rost, oftast sprider det. På grund av detta, är det bäst att ta itu med rost innan den inträffar.

strukturella skador

Vad gör strukturell skada så allvarlig och farlig är att det förekommer utom synhåll. Ibland färgen av ett fordon verkar normal, men vägsalt har börjat äta bort på underredet av fordonet. Underredet är på den högsta risknivån för vägsalt skador eftersom det är ständigt utsatta för vägsalt - är så nära vägen - och det inte har ett skyddande lager av färg, inte speciellt tillsattes. Strukturella skador, såsom allvarlig rostbildning, kan vara mycket dyrt att fixa och kan orsaka säkerhetsrisker.

Förebyggande

Det bästa sättet att förhindra vägsalt skador är att tvätta fordonet ofta. Tvätta en bil kan ta bort salt från out-of-sight platser. Underredet är särskilt viktigt att tvätta på grund av täta saltuppbyggnad. Parkering ett fordon i en varm plats, där isen smälter, kan påskynda skador som orsakats av salt. För att förhindra skador från vägsalt, bör en förare tvätta sin bil en gång i veckan. Vaxning bilen innan vintern kommer att lägga ett lager av skydd.

Romantisk hytter i Louisiana

Romantisk hytter i Louisiana


Spendera en lugn helg ensam med din partner är ett bra sätt att njuta av kvalitet tid tillsammans. Louisiana erbjuder massor av avskilda, romantiska hytter som presenterar lugn och ro i naturen. Samtidigt vistas på dessa hytter, kan du njuta av ett brett utbud av aktiviteter som vandring, fiske och cykling.

Berry Creek Cabins

Belägen på sju tunnland Louisiana skogsmarker i staden Bogalusa, Berry Creek Cabins erbjuder flera små, två sovrum hytter perfekt för en romantisk weekend. Dessa stugor är Rustik, men ger en rad bekvämligheter, inklusive fullt utrustade kök, trådlöst internet, DirectTV och massor av naturligt ljus. I närheten av Wayne värld Kanot & Slangar erbjuder resor på Bogue Chitto floden, där du också kan fiska och bada. Berry Creek Cabins faciliteter är tillgängliga för bröllop, släktträffar och andra stora sammankomster. Kolla in Esmas Antiques, Collectibles & bara vill i centrala Bogalusa om du letar efter en regnig dag verksamhet. Berry Creek Cabins 12101 George Jenkins Road Bogalusa, LA 70427 985-730-4395 berrycreekcabins.com

Cajun Kabiner

Bekvämt beläget utanför Louisiana Highway 70, ger Cajun Cabins enkel tillgång till Grand Bayou, Lake Verret, Bayou Alcide och gamla Texaco Field. Idealisk för Aquatics entusiaster och fiskare, erbjuder Cajun Cabins en sjösättning och vatten kryllar med bas, havskatt, brätte och säck a-lait. Hytter byggda av tall, cypress och ceder har öppet sovloft, TV och video, gas-log eldstäder, sängkläder, handdukar, pentry och bestick. Gästerna har också tillgång till Cajun Cabins 'utegrillen, däck gunga, trampbåt, picknickbord, aluminium platt båt och pirogue. Guidade fisketurer och turer i the bayou kan fås på begäran, och du kan besöka närliggande historiska Madewood och Nottoway Planta. Du hittar också No Problem Raceway Park i staden Belle Rose, som är värd alla typer av bil- och cykeltävlingar. Cajun Cabins 1491 LA Highway 70 South Belle Rose LA, 70341 985-252-8700 cajuncabinsonline.com

Bayou Cabins

Bayou Cabins ligger i den lilla Louisiana gemenskap Breaux Bridge, erbjuder elva hytter, ett historiskt område hus som går tillbaka till 1869 och Bayou Boudin & Cracklin 'café där du kan njuta av en rad Cajun specialiteter, hemlagad root beer och färska praliner. Hytter har öppen spis, trådlöst internet, kabel-TV, luftkonditionering, värme, sängkläder, handdukar, kaffebryggare och vintage inredning ingår i priset på varje stuga är en kostnadsfri Cajun tallrik som innehåller cracklins, hog muskler, boudin och hemlagad root beer. Här hittar du lokala attraktioner som Lake Martin, Avery Island Tabasco fabriken, Evangeline Downs och Atchafalaya Basin. Andra attraktioner är Bayou Teche Hunting Preserve, Perez konstgalleri och Lagniappe Antiques. Bayou Cabins PO Box 3 100 W. Mills Ave. Breaux Bridge, Louisiana 70517 337-332-6158 bayoucabins.com

Stugor i Wolfpen Gap, Arkansas

Stugor i Wolfpen Gap, Arkansas


Wolf Pen Gap är ett område i Mena, Arkansas. ATV spår, fiske och badsjö är bara några av de utomhusaktiviteter kan du njuta av i området. Wolf Pen Gap erbjuder också en rad hytter kan du hyra för en romantisk parets vistelse eller en familj semester omgiven av naturen. Stugorna ligger också inom ett par miles från Ouachita floden, där man kan hyra kanoter eller kajaker för att visa naturen från en vattenutsiktspunkt.

Wolf Pen Cabin

Wolf Pen Cabin rymmer upp till 14 gäster åt gången. Kabinen är också djurvänligt så att du kan ta med Fido eller Fifi för din familj semester. Stugan har ett fullt utrustat och moment kök, så att du kan förbereda snacks och måltider, som också sparar pengar från att äta under din semester. TV, satellit och en DVD-spelare bidrar till att hålla dig och din familj underhöll. En tvättmaskin och torktumlare inne i kabinen kan du packa mindre och tvätta kläder som du behöver under din vistelse. Stugan ligger nära två sötvattens catch-and-release dammar som är fyllda med fisk för dig att fiska bass, blå Gill, havskatt och crappie.

Obygden Lodge

Obygden Lodge sitter i Wolf Pen Gap i Mena. Lodge sitter på kanten av Ouachita National Forest. Stugan rymmer upp till åtta personer med fyra sovrum och fyra badrum. Stugan har också central värme och luftkonditionering. Varje gäst har en privat tv och satellit i varje sovrum, plus de viktigaste bostadsområden av kabinen. Fullt utrustat kök gör att du och dina gäster att laga mat eller förbereda mellanmål. Aktiviteter rätt utanför hytten inkluderar en ATV spår och jakt.

Wolf Pen ATV Campground & Cabins

Wolf Pen ATV Campground & Cabins erbjuder en mängd olika hytter att välja mellan i hjärtat av Wolf Pen Gap. Var och en av stugorna byggs i A-frame stil. Några av stugorna rymmer upp till två vuxna, medan andra sova upp till fyra vuxna. Alla hytter inkluderar rinnande vatten och elektricitet, men ingen av stugorna har badrum. Du har tillgång till badhus som finns på campingplatser. Du måste också ta med egna lakan och handdukar som stugorna inte är utrustade med dessa poster. Några av stugorna har pentry med mikrovågsugn, spis, minikylskåp och kaffebryggare.

Wolf Trail Cabins

Wolf Trail Cabin ligger på ATV spår av Wolf Pen Gap. Stugan rymmer upp till 10 gäster med en dubbelsäng, två queen-size futon sängar och fyra enkelsängar. Stugan innehåller ett komplett badrum, fullt utrustat kök och en tvättmaskin och torktumlare. Utanför stugan, hittar du en täckt veranda med en gunga, samt en grill och en utomhus eldstaden. Utomhusaktiviteter inkluderar kanot, kajak, fiske och bad.

Smärta av gikt

Smärta av gikt


När som skarp smärta avkastning och du har påfallande röd hud belysa värkande området, du vet att det kan vara bara en sak: gikt. Du kan gå till en läkare och få lite snabbverkande, men dyra, mediciner för att ta itu med smärtan - men hur hemma? Det finns flera försökt och sant metoder för att kontrollera smärta i samband med gikt som kräver endast en resa till mataffären eller apotek.

läkemedel botemedel

Enligt gikt Pal hemsida, nästan 28 procent av de tillfrågade nästan 1900 personer uppgav att de använder ibuprofen som sin huvudsakliga källa av smärtlindring från gikt. Detta kommer att minska den inflammation runt det drabbade området och tråkig en del av smärtan.

traditionella lösningarna

Enligt gikt Pal hemsida, 21 procent av de människor de tillfrågade våren 2009 sa att de använder körsbärssaft som sin föredragna behandlingen. Konsumerar körsbär eller dricka körsbärsjuice har visat sig minska inflammatoriska effekter av gikt och minskar därmed smärtan. Ta två portioner, om en kopp varje av körsbär eller körsbärsjuice om dagen för bästa resultat, fortsätter så länge det gikt attack. En annan traditionell lösning är is förpackningar och omväxlande varma och kalla källor på det drabbade området. Detta kommer tråkig sting av gikt och, med den alternerande metoden, långsamt minska inflammation. En annan källa till lättnad blötläggning det drabbade området i en Epsom salt bad för en halv timme eller så. En olja pack hjul har varit känt för att minska smärtan av gikt. Börja med att blötlägga ett tygstycke i ricinolja och sedan vrida ur överskottet. Linda den runt det drabbade området och sedan komprimera den med plastfolie. Hetta med en värmedyna eller en varmvattenflaska i ungefär en timme, upprepa två gånger om dagen för maximal effektivitet.

Blanda upp det

En träkol och linfrön grötomslag kan smetas över det drabbade området och fick stå över natten. För att göra det, kombinera en halv kopp av aktivt kol och 3 matskedar av finmald linfrö. Tillsätt varmt vatten lite i taget tills du har skapat en bredbar pasta. Sätt pastan på det drabbade området och täck med duk och plastfolie för att hålla den. Ändra förbandet var fjärde timme eller lämna över natten. Men var försiktig, eftersom pastan färgar kläder och lakan. Ett annat alternativ är en svart-bönor buljong som du äter. För att göra buljong, skölj 198gr av svarta bönor och täck med två liter vatten i en kastrull. Koka upp. Minska värmen och ställ ett kök timer för 90 minuter. När du är klar, sila vätskan - du att hålla det - och kasta ut de svarta bönor. Låt buljongen svalna och dricka ca 1/4 av det flera gånger om dagen för att minska effekterna av gikt. Detta kan också användas som en daglig dryck för att förhindra en gikt inflammation.

Fish Decor Idéer

Fish Decor Idéer


Använd en fisk-inspirerade system inredning för att ge alla rum i ditt hem en nautisk eller tropisk stil. Leta efter livfullt hued fisk dekorationer att skapa en ö vibe, eller mer dämpade stycken för en avslappnad och elegant stranden-tema stil. En fisk dekor tema är mångsidig i att det är könsneutrala och kan anpassas för att skapa en rustik eller sofistikerat utseende.

Tropisk inspirerad badrum

Ge ett badrum en nyckfull utseende med hjälp av en tropisk fisk inredning tema. Inredningen stil kommer också lägga till en pop av färg till en tråkig, neutral-färgade utrymme. Häng en plast eller tyg duschdraperi med ljusa tropiska fiskar, sjöhäst, delfin och korall-inspirerade designer av plast eller glas fiskformade krokar. Välj badlakan terar kompletterande tropiska färger, såsom turkos, gul och limegrön. För en charmig utseende, förbättra golvet med en plysch fisk-formad bad matta. Täck fönster med naturliga bambu persienner för att komplettera den tropiska utseende.

Nautisk Vardagsrum Style

Ingjuta ditt vardagsrum med en charmig hus vid stranden vibe med hjälp av nautiska dekor bitar. Förbättra en vävd rotting eller vit rotting soffa och stol set med röda, vita och marinblå randig bomulls kuddar. Lägg till värme med en röd eller marinblå kasta filt med fiskdesigner. Använd en riden, vintage sjökapten bröst som en kreativ soffbord och råga med en skål fylld med havet glas och fisk mönstrade glasunderlägg. Dekorera väggar med guld eller silver bilder barometer-inspirerad klocka och stranden i casual vitkalkade ramar. Häng en fiskares nät och förbättra den med dekorativa trä fiskar och sand dollar.

Nyckfulla barns sovrum

Dekorera ett barns sovrum en touch av fantasier med hjälp av en livlig havtema. Måla en färgglad väggmålning med havsliv som tropiska fiskar, valar och hummer på en tom vägg; Du kan också använda en runda och stick vägg dekal. Välj en säng täcke med levande fisk mönster och accent det med att samordna fiskformade kuddar. Skräddarsy barnets byrå och night stand genom att ersätta grund låda drar med handmålade keramik fisk inspirerade versioner. Som ett kreativt projekt, har barnet göra sin egen strömbrytare omfattar användning av hantverk färg och fiskformade stenciler.

DIY Stationär båt Dock

DIY Stationär båt Dock


Det är en bra idé att förankra en båt till en stationär docka så att den inte glida iväg med strömmen. Med lite tålamod, kan en enda person bygga en stationär brygga med rätt material och verktyg som behövs. En stationär docka är inte bara bra för förankring en båt, men det kan också användas för fiske, sola, bada och andra utomhusaktiviteter under en solig dag.

Instruktioner

Instruktioner

1 Innan konstruktion, ringa länet planeringsavdelning få tillgång till bygglov om det behövs. Vanligtvis ett befolkat vattnet gemenskap kräver zonindelning godkännande eller bygglov för att fortsätta bygga en stationär brygga.

2 Använd skyddsglasögon för att skydda ögonen. Skär 18-tums PVC rörlängderna med en cirkelsåg. Hålla rörlängderna tillräckligt lång för att skjuta in i skiten (normalt 6 inches) med en fot som skjuter ut ovanför vattennivån.

3 Lägg ut ramarna för den stationära dockan genom att placera PVC-rör i varje hörn och var 6 fötterna på kajkanten. Skjut PVC-rör djupt i skiten att täta mot ytterligare vatten. Det rekommenderas att låta en 7-fots vatten överhäng med en fot på land.

4 Dubbelkolla att rören är jämnt fördelade, sedan få vatten ur varje rör med en liten hink. Använd en Stolphål grävare för att gräva ytterligare 3 fot i sjön sängen inuti varje rör.

5 Skär 6-av-6-tums träbalkar i 8-meters längder med en cirkelsåg.

6 Med färdigblandad betong i en hink, häll det i PVC-rör, att fylla varje sidfot hål med cirka 10 inches.

7 Skjut varje trä balk i varje PVC-rör tills de vilar på 10 inches av betong.

8 Se till att platta sidorna av varje stråle är parallella med varandra, häll sedan mer färdigblandad betong i PVC-rör tills det är nära toppen. Låt betongen att ställa över natten.

9 Bestäm på däck höjd genom att markera varje stråle med en krita sträng. Placera en nivå på strängen för att verifiera dess nivå och markera varje stråle. Skyddsglasögon och skär balkar till höjd med en sladdlös tigersåg.

10 Cut 8-tums-djupa och 2-tums-breda urtag för utformningen timmer. Lägg varje 2-by-8-tums ram ombord i skårorna för att göra en kvadrat.

11 Med borren göra halv-tum breda hål genom toppen av ramen brädor och bjälkar. Placera ramen på balkarna med bultar av stål i varje hål. Skruva 2-av-6-tums gemensamma hängare på ramen styrelser som är längs stranden.

12 Sätt trädäck virke ovanpå stativ brädor och skruva fast dem på plats för att göra botten av däck. Applicera trä sealer att göra däck hållbara.

Familjeaktiviteter i Conroe, Texas

Familjeaktiviteter i Conroe, Texas


Staden Conroe, uppkallad efter Lumberman Isaac Conroe, erbjuder en myriad av aktiviteter för familjer under hela året. Conroe, som ligger i utkanten av Sam Houston National Forest, är en destination där du kan hitta något att göra för att tillfredsställa alla - oavsett vad dina familjemedlemmar intressen är.

Aktiviteter på sjön

En dag på 22.000 tunnland Lake Conroe erbjuder en mängd aktiviteter för familjer. Tillbringa dagen med att utforska sjön på en båt, kanot, jet ski eller kajak som du kan hyra från Conroe Yacht Club (conroeyc.com) eller hyra en båt, jet ski eller ponton från april Plaza Marina (ingen webbplats; 17742 Highway 105; W. Montgomery; 936-588-1144). I hamnen finns en offentlig sjösättning, liksom Inland rabatt Marina (inlandmarina.com), Lakeview Marina (lakeview-marina.com) och Scotts Ridge båt ramp (ingen hemsida, 2 miles norr om Farm to Market Road 1097, Forest Service Road 212). Aktiviteter i 13-acre Lake Conroe Park (co.montgomery.tx.us) inkluderar fiske och bad i sjön och spela volleyboll och softball. Parken har också en lekplats för familjer med små barn och en picknick paviljong.

Aktiviteter i skogar

Vandring, cykling, fiske, camping i primitiva eller utvecklade platser, ridning och djurliv är aktiviteter din familj kan uppleva i 161.508 tunnland Sam Houston National Forest (tpwd.state.tx.us). Skogen, med 47,609 tunnland i Montgomery County, är öppen för besökare året runt. Bringa dagen med din familj i 1722-acre W. Goodrich Jones State Forest (texasforestservice.tamu.edu) och njuta av aktiviteter såsom fågelskådning, vandring, ridning, picknick, djurliv och cykling. Skogen, som är öppen året runt under dagtid, har också två små sjöar för fiske och områden i hela skogen där du kan se skogsbruks demonstrationer.

Live uppträdanden

För en kulturell upplevelse, ta din familj att titta på en prestanda i en av den historiska centrum teatrar. Köpa biljetter för att se levande underhållning i Crighton Theatre (crightontheatre.org) eller Owen Theatre (crightonplayers.org). Båda teatrar nuvarande familjevänliga visar såsom "A Christmas Story", "Askungen" och "Cowboy Christmas Show" i Crighton teatern och dans och musikföreställningar från The Crighton Kidz i Owen teatern.

årliga evenemang

Heja på dina barn i åldern 12 och under som går Conroe YMCA (ymcahouston.org) och South Montgomery County YMCA (ymcahouston.org) årliga "YMCA Trail Run" i maj. RUN stigar genom Conroe Family YMCA Camp Owen, som ligger på 100 tunnland trädbevuxen, och följs av en 3K promenad. Ta din familj till tre dagar "Conroe Cajun Catfish Festival", som äger rum varje år i oktober. Händelsen har konst och hantverk utställare, ett barnkalas område med karuseller, en liten djurpark, ponnyridning och en scen för artister från lokala dans och konstskolor. Prova alla de olika livsmedel som serveras på mässan förutom havskatt såsom räkor, gumbo, grodlår, alligator och röda bönor och ris.

Kanadensiska Log Cabin Holidays

Kanadensiska Log Cabin Holidays


Större än USA och med en mindre befolkning, har Kanada en rik, varierat landskap av berg, stränder och sjöar med ett rikt djurliv och natur. Oavsett om du semester i de kanadensiska Klippiga bergen eller planerar att besöka Nova Scotia, Log Cabin alternativ i överflöd. De sträcker sig från enkla och isolerad till mer lyxiga och ligger nära loger.

Northern klippiga bergen Vacations

Northern Rockies Vacations bosatt i nordligaste toppar Klippiga bergen i Kanada. Området är avlägset och erbjuder en mängd utomhusaktiviteter som flugfiske utflykter, safaris att visa lokala djurlivet, kanotturer och besök till närliggande Nahanni National Park. Företaget har sjöflygplan inträde till den närliggande backcountry. Boende består av små timmerstugor längs sjön eller i de viktigaste lodge, som ser ut som en överdimensionerad timmerstuga. För dem som vill ha mer avskildhet, kan du bo på en utpost stuga som är mer avlägsna och gör att du kan kommunicera med naturen. Stugorna värms, kom med två sängar och ett angränsande badrum. Northern Rockies Semester Mile 462 Alaska Highway, Box 8 Muncho Lake, BC Kanada V0C 1Z0 250-776-3481 northern-rockies-lodge.com

Banff National Park

Banff National Park omfattar 2,564 kvadrat miles och är beläget 90 minuter väster om Calgary, Alberta. Parken erbjuder en nära oändligt utbud av utomhusaktiviteter och en enastående vista av naturen. Du kan paddla ner fortfarande Bow River, eller på Lake Louise eller Moraine Lake. Du kan vandra genom intrikata spår eller ta en båt till Columbia Icefield. Parken erbjuder en mängd boende från loger till orter, men har också en rad hytter på Cross River Wilderness Centre som är miljövänliga och rustikt inredda. Alternativt har Storm Mountain Lodge en rad hytter med sängar gjorda av stockar, eldstäder och vintage badkar med clawfoot detaljer. Cross River Wilderness Centre Robert & Marilyn Patenaude 428 Parkridge Cr. SE Calgary, Alberta, Kanada T2J 4Z4 403-271-3296 canadianrockies.net/crossriver Storm Mountain Lodge, Cabins & Fine Dining Box 3249 Banff Alberta, Kanada T1L 1C8 403-762-4155 stormmountainlodge.com

Lax View Log Cabins

Salmon Visa timmerstugor är en säsongs drivs företag med en rad små stugor ligger längs Fleur de Lis Trail ligger i Grand River, Nova Scotia. Öppet från vår till höst, kan du njuta av varmare väder aktiviteter såsom vandring i närliggande spår, fågelskådning, paddling, fiske och bad på Point Michaud stranden. Du kan även jaga på hösten. Hytter är enkelt inredda; Det finns enkel- eller dubbelsängar, en soffa med säng, kök med kylskåp, mikrovågsugn och spis och på plats tvättmöjligheter. 538 East Side Road Grand River, Nova Scotia Kanada, B0E 1M0 902-587-2662 salmonviewlogcabins.com

Avskilt Ensamma Stugor i Arkansas

Avskilt Ensamma Stugor i Arkansas


Med sina svepande landskap och bergiga spår, är Arkansas en fristad för avskild, ensamma hytter. Inbäddat av floder, med utsikt över sjöar, eller under tjocka träd skärmtak, dessa rustika Arkansas hytter överflöd. Oavsett om du söker en romantisk semester för två, en solo reträtt i skogen, i naturen med vänner, eller en enkel familjesemester, Arkansas s fjärr hytter har något för alla.

Moonlight Chalet

Denna rymliga A-frame stuga i Arkansas ligger inbäddat 8 miles norr om centrum Eureka Springs i Ozark Mountains. Med utsikt över Table Rock Lake i bakgrunden, har Moonlight Chalet ett rymligt loft, två sovrum med dubbelsängar, vedeldade spis, digital kabel-tv, drottning bäddsoffa, däck, bubbelbadkar, gasgrill och Wi-Fi . Moonlight Chalet Eureka Springs, AR 800-835-5184 autumnmooncottage.com

Cownie Lodge

Denna 3800-fot rustik lodge på den norra sidan av Greers Ferry Lake i Fairfield Bay erbjuder fem tunnland lakefront syn på en avskild vik. Inuti timmerhuset, som sover 20, har hickory trägolv och skåp, rymligt kök, matsal, vardagsrum, sovrum med trädgård badkar och ett stort lekrum. Utanför finns ett stort däck med utsikt över skogen. . Cownie Lodge Fairfield Bay, AR 407-865-3204 cownielodge.com

Pawpaw stuga

Byggt 2001, rymmer detta 1400 kvadratmeter Heber Springs kabinen upp till sex gäster. Pawpaw s har ett fullt utrustat kök, en håla med en vedeldad öppen spis i sten, två sovrum, två badrum, ett loft med två sängar, mikrovågsugn, kylskåp med ismaskin, diskmaskin och storbilds-TV med kabel. På baksidan, kommer besökarna att hitta en gungstol, grill och picknickområde. Pawpaw stuga Heber Springs, AR 501 589-2656 pawpawscabin.com

elkhorn Cabin

Byggt på 1800-talet och rekonstrueras med moderna bekvämligheter, detta ett sovrum stuga med en extra loft sitter nära Buffalo National River i Kingston, Arkansas. Den mysiga hem är laddade med sängkläder, husgeråd, grill och eldstaden. Vandring, paddling, fiske och bad finns i överflöd i närheten. Denna stuga sover fyra till sex personer. Elkhorn Cabin Kingston, AR 870-420-3533 elkhorncabin.info

cherokee Cabin

Detta djurvänliga timmerstuga i Magazine, Arkansas, mitt i Ouachita Mountains, är utrustad med en badtunna, kabel-tv, DVD-spelare, CD-spelare, och grill. I närheten finns tre fiskedammar lager med havskatt, bas och abborre, liksom häst spår och ATV ridning. Denna stuga sover upp till 16 personer. Cherokee Cabin Magazine, AR 479-849-7345 cherokeecabin.weebly.com

Buffalo River Mountain Escape

Denna logg-sidig Arkansas berg gömställe, som rymmer upp till sex personer, är instoppat i Ouachita bergen nära Mena. Den har tre sovrum, två badrum, jacuzzi, välvda veranda, fullt utrustat kök, TV och video. Buffalo River Mountain Escape Mena, AR 870-904-9488 buffalorivercabinescape.com

Ward Mountain Lodge

Detta Arkansas timmerstuga sitter på en 500-tunnland egendom med rullande landskap mitt i natursköna Ouachita Mountain vildmark. Vandring och berg cykelleder finns i överflöd och guidade jaktturer finns i säsong, liksom kanot, kajak och simning på Cossatot floden. Ward Mountain Lodge Wickes, AR 479-234-8556 wardmountainlodge.com

Hem rättsmedel för mjuka liktornar

Hem rättsmedel för mjuka liktornar


Mjuka liktornar består av keratin, och är förtjockningar orsakade av upprepade tryck eller friktion till tårna. Den övre delen av majs skjuter inåt i basen av det, vilket är mycket obehagligt. Mjuka liktornar bildar vanligtvis mellan tårna. De är mer flexibla och vitare än hårda liktornar eftersom de är dämpas av en stadig tillförsel av svett. Någon som kan gå runt på sin egen kan utveckla mjuka liktornar.

Huskurer

Medan mjuka liktornar kan visas någonstans på foten som utsätts för tryck eller friktion, förtjockningar tenderar att inträffa på tårna, med mjukare, koniska förlängningar driver mellan tårna. Området är vanligtvis rodnade och ganska anbud. Blötläggning fötterna i en trevlig varm Epsom salter bad enligt förpackningsinstruktioner kommer att gå långt för att lindra obehaget av dina mjuka liktornar. Om du inte har Epsom salter, bara dra i vanligt varmt vatten i ca 20 minuter. Klappa fötterna torra med en mjuk handduk, men inte gnugga dem. Gnugga uppmuntrar hudskador, och kom ihåg att allt är mer känslig när det är vått. Applicera lugnande, fuktgivande aloe vera till dina liktornar. Försegla dina fötter i en plastpåse eller linda, och gå stötta dem när du läsa eller titta på TV för ett par timmar. Ta bort plasten och försiktigt gnugga den mjuka majs med en nagelfil eller pimpsten för att minska dess storlek. Denna personliga spa fotbehandling kommer att ge dig en enorm lättnad. Tvätta dina fötter flera gånger dagligen, och följa med en damning av majsstärkelse. Låt dem avslöjats och exponerades för luften så mycket som möjligt. Sköld och skydda dina mjuka liktornar med icke-medicinska över disk majs kuddar. Dessa omger majs med mjukt, behagligt material som sträcker sig högre än majs själv. Detta kommer att underlätta en del obehag genom att avlasta trycket. kil försiktigt några lammull, mollskinn eller mjuk bomull mellan tårna för att hindra dem från att gnugga mot varandra, vilket ger tryck och friktion OTC katalytiska medel, såsom urea grädde kan hjälpa mjuka förtjockade hudområden. Om du planerar att göra några promenader, rock dina mjuka liktornar och de omgivande områdena generöst med vaselin innan du sätter på dina strumpor. Detta kommer att bidra till att minska friktionen.

Göra och inte: s

Missbruka inte dina fötter. Undvik att bära skor som inte passar bra eller som är icke-poröst eller stelt och oflexibelt. Välj box-toed stilar så att du är tår kommer att ha gott om utrymme och kommer inte att Kläm ihop, vilket orsakar friktion mellan dem. Du bör kunna vicka på tårna fritt inom dina skor. Håll tånaglar väl trimmade. De är utformade för att skydda tårna från skador, men trycket av en lång tånagel mot skon kan tvinga tåled att driva upp mot det. Detta orsakar mul friktion vilket ofta resulterar i bildandet av liktornar. Mjuka liktornar inte allmänt anses vara farlig och sällan kräva läkarvård. Dock bör personer med vissa villkor rådfråga en läkare. Det finns risk för mer allvarliga komplikationer hos personer med diabetes, hjärtsjukdomar, eller bindvävssjukdomar och sjukdomar. Ring din läkare om du råkar göra din mjuka majs blöda. Den brutna hud är mycket mottagliga för infektion. En infekterad eller sårigt majs kommer att fullgöra klar vätska eller pus, och bör behandlas av din läkare eller sjuksköterska på en gång.