tvättlina knuten

Hur man restring en roterande tvättlina

Hur man restring en roterande tvättlina


En roterande tvättlina är perfekt om du bara har ett litet utrymme där för att torka tvätten eller om du inte vill strängar kör längden och bredden på din trädgård. Men med tiden linjen kan skadas och kommer att behöva ersättas. Att sätta en ny linje på en roterande torrare är inte svårt, men du behöver någon att hjälpa dig, åtminstone i ett tidigt skede för att stödja armarna.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla tvättlina från roterande torrare och kasse. Var försiktig när man gör att armarna inte slår dig som raden är allt som håller armarna tillsammans.

2 Kontrollera att hakarna som löper längs armarna är fria från skräp. När du tagit bort den gamla linjen, skadade bitar av det kan mycket väl har fångats i sprickorna och som kommer att påverka spänningen i den nya linjen.

3 Fäst den nya tvättlina till en krok i änden av en av armarna på den roterande torken. Se till att du knut det säkert

4 Få en vän att hålla nästa armen på den vinkel som den kommer att behöva när den är helt utsträckt och linda tvättlina runt kroken på änden av armen. När det har säkrats, har din vän hålla nästa arm och linda linje runt kroken på änden av armen. När alla fyra armar har haft tvättlina fäst vid den, kommer strukturen att bli säkrare och du kommer förmodligen att kunna göra resten på egen hand.

5 Arbeta dig runt torken, linda tvättlina runt var och en av krokarna i tur och ordning. Justera spänningen i tvättlina som du går att se till att det kommer att vara spänd nog att ta vikten av kläder som hänger från den. Fäst tvättlina i en minskande cirkeln tills du når den sista kroken.

6 Knyt tvättlina till den sista kroken. Se till att knuten är säker och att linjerna är täta.

Hur man knyter en tvättlina

Hur man knyter en tvättlina


Används för torkning kläder och andra tvätt, tvättlinor bestå av ett rep eller en lina med liten diameter utsträckt mellan träd eller stolpar. Vissa människor använder clothes att spara energi; andra hänga kläd medan camping. Nyckeln till en hållbar klädstreck är en spänd lina eller ett snöre. Åstadkomma detta med en lätt-till-tie knut.

Instruktioner

1 Wrap den fria änden av repet ett fast föremål såsom ett träd. Placera repet runt trädet på en höjd som gör blöta kläder att hänga utan att dra marken.

2 Dra repet runt trädet. Föra den fria änden av repet nedåt och under huvud tågända att bilda en ögla framför trädet.

3 Mata den fria änden av repet runt huvudlinjen och genom öglan för att bilda en enkel halv hitch knut. Dra den fria änden så det pekar mot marken.

4 Dra den fria änden av repet ner längs huvud rep längd. Linda den fria änden runt huvud tågända att bilda en ögla under den halvslag knut.

5 bildning av en andra halvslag knut genom att mata den fria änden av repet genom öglan under den första halvslag knut. Dra den andra knutpunkten tätt mot den första knuten.

6 Dra repet till den motsatta trädet som skall användas som en tvättlina stöd. Linda repet runt trädet och justera repet höjd så att tvättlina är nivå. Säkra tvättlina genom att binda upp med ytterligare två halvslag knop.

Hur man gör en tvättlina

Hur man gör en tvättlina


En tvättlina är en grön och billigt sätt att få dina kläder torr och luktar frisk luft. Tvättlinor aldrig gick ur modet i många europeiska städer, där begränsat utrymme och elkostnader gjort att äga en torktumlare oöverkomligt dyr. För att uppmuntra liknande metoder bland amerikaner, stater som New Hampshire nu främja ekonomiska, säkerhets- och miljömässiga fördelar med att använda en tvättlina över en torktumlare. Med rätt teknik och material, kommer din egen tvättlina vara enkel att konstruera och kommer att pågå i flera år.

Instruktioner

1 rensar eller köpa två trästolpar eller inlägg mellan för att hänga din tvättlina. Alternativt kan du använda två träd, eller så kan du använda valfri kombination av stolpar, stolpar och träd, så länge båda stödstrukturer är åtminstone 6 fot lång och åtminstone 10 fot isär. För större tvättbelastningar, bör de två stöden vara minst 15 fot från varandra för att rymma längre tvättlina. De två stöden behöver inte vara parallella, men måste vara lika i höjd för att förhindra att tvättlina från snedställda.

2 Hammer en spik i den ena sidan av den första polen, post eller träd. Hamra andra spiken in i den motsatta sidan av denna stödkonstruktion, på samma höjd som den första spiken. Spikarna förhindrar den gummibelagd tråd från att glida ner till marken. Upprepa detta steg på den andra polen, post eller träd.

3 Wrap en änden av gummibelagd tråd runt den första stödkonstruktionen tre gånger så att den vilar högre än naglarna. Fäst gummibelagd tråd genom att dubbel knyta slutet.

4 Dra den lösa änden av gummibelagd tråd spänd mellan de två stöden. Linda den runt andra pol, post eller träd så att gummibelagda tråden vilar över två spikar. Dubbel knut slutet för att fästa kabeln.

5 Klipp eventuellt överskott tråd med ett par avbitare för att skydda barn och djur från skada.

Hur att hänga en baby shower tvättlina

Hur att hänga en baby shower tvättlina


Även kläd har blivit mindre populär med främjande av teknik, berättar var och en speciell historia. De kan ibland ses draperad mellan stads fönster eller dinglande mellan träd på bakgården av ett land hem. Tvättlinor kan också användas som en dekorativ visning av nya babykläder på en baby shower. Dikten "klädstreck sagt så mycket" av Marilyn K. Walker belyser hur tvättlinor kan meddela födelsen av ett barn.

Instruktioner

1 Välj ett klädstreck i en färg som matchar andra baby shower dekorationer. Om klädstreck kommer att användas utanför efter baby shower, välja en väder material för längre slitage.

2 Välj klädnypor att hänga babykläder från klädstreck. De kommer i en mängd olika färger och kan väljas för att matcha den klädstreck och andra baby shower dekorationer. Trä klädnypor kan målas och utformade för att matcha barnkammaren tema. De kan också användas för att dekorera bord och hålla ballonger eller party.

3 Hitta en dikt eller personifiera en anteckning att hänga med barnkläder på klädstreck. Den dikt eller anteckning kommer förklara syftet med klädstreck och tillsätt en sentimental touch som kan vara en Gipsplatta för barnet boken.

4 Leta två kraftiga föremål att knyta ändarna på klädstreck till exempel pelare, takbjälkar, hängande växt krokar eller skåp handtag. Tänk på objekten bör vara på en högre höjd för att tillåta klädstreck att hänga och väl över en dekorerad tabell eller huvuden av gästerna.

5 Mät längden mellan de två objekten. Skär klädstreck med sax eller en mattkniv, lägga till en extra 12 till 18 inches på varje sida för att möjliggöra att binda och justeringar.

1 Linda slutet av klädstreck runt det första objektet. Korsa kortare änden under klädstreck. Sedan föra slutet runt och släppa den genom hålet. Detta kallas för en halvslag.

2 Gör en "extra tur." Bringa änden av klädstreck runt igen och släppa den genom samma hål.

3 Göra en annan halvslag genom att föra änden på klädstreck runt igen. I stället för att tappa den i samma hål, föra den runt framför de två slingorna du tidigare gjort. Dra åt ordentligt.

4 Häng barnkläder på klädstreck. Ordna dem från minsta till största. Haklappar, strumpor och bootees kan också hängas för att fylla i eventuella luckor.

5 Justera klädstreck. Vikten av kläderna kan göra klädstreck sag för låg. Skjut knuten längs klädstreck att justera längden för att möta dina behov.

Hur man knyter en tvättlina till Pole

Hur man knyter en tvättlina till Pole


Det är lätt att se varför gammaldags kläder linjer har kommit tillbaka till mode - de är billiga, till kostnad ingenting använda och spara energi jämfört med en torktumlare. En maskin torktumlare använder en hel del energi, så att byta till linje torkning kan slå flera dollar från din månatliga elräkning. Med linje torkning ha varit ur stil i städer och förorter så länge - vissa områden har även förbjudit clothes av estetiska skäl - du kanske inte har lärt sig hur man knyter en klädstreck växer upp. Det är en enkel uppgift.

Instruktioner

1 Knyt en lärt linje knut runt stången. Linda linje runt stången och korsa kortare änden under den långa änden. Dra den korta änden genom öppningen två gånger. Ta änden av repet och korsa den över den långa änden nedanför de två slingorna. Dra änden genom öppningen och dra åt. Skjut knut upp mot polen för att säkra den.

2 Ta den långa änden av linjen över till den andra polen och binda en annan lärt linjen knut runt den. Knutarna kan lossas och dras åt genom att skjuta dem att justera höjden av linjen. Trimma ändarna av linjen om det är nödvändigt.

3 Knyt en tvättlina till en uppsättning av T-stolpar genom att göra en överhandsknop - som den första knut du gör när knyta skon - och fördubbla den. Trä linan genom motsatt öglan på den andra polen, sedan tråden genom öglan bredvid den och tillbaka till den första polen, upprepa tills alla öljetter är gängade. Knyt änden i en dubbel överhandsknop.

Hur man gör en knuten radband armband

Hur man gör en knuten radband armband


Om du gillar att använda radband när du ber och du vill ha en liten en att bära eller bära med dig, då ett radband armband skulle vara perfekt. Du kan ersätta pärlor för knutar på din radband armband, men du kommer att behöva ett specialverktyg och du behöver veta hur man gör en "fat knut." De 10 "årtionde" pärlor är allt du behöver för ett radband armband eftersom det borde vara kortare än ett halsband.

Instruktioner

1 Mät omkretsen av handleden eller handleden på den person du gör radband armband för. Multiplicera handleden mätning med fyra och skära en bit storlek 9 sladd på denna längd.

2 Gör ett fat knut ca 15 cm (6 tum) från ena änden. Linda sladden runt ett "rep verktyg", som används för sladd radband andet på en 45-graders vinkel gång. Linda den tillbaka runt och packa in den diagonalt i den andra riktningen, så att den bildar ett "X" Linda linan i den andra riktningen fyra gånger och mata änden av sladden upp genom verktyget och under den lindade sladden.

3 Sätt sladden verktyget bort av lindade sladden och skjut lindade sladden ner så att det är ca 1,2 cm (1/2 tum) från mittpunkten. Dra den lösa änden av sladden medan du håller den lindade sladden tillsammans för att dra åt den. Dra åt pipan knut tills det är säkert på ett ställe.

4 Mät ca 1,2 cm (1/2 tum) från den första cylinder knut och upprepa steg 2 och 3 för att göra ytterligare nio fat knutar 1,2 cm (1/2 tum). Dessa knutar är i stället för pärlor du vill använda som "årtionde pärlor."

5 Mät en tum från den 10: e fat knut och linda båda ändarna av sladden - slutet innan den första cylinder knut och i slutet efter den sista - runt sladden verktyget diagonalt i en riktning. Linda den tillbaka runt så att den bildar ett "X" precis som när du gjorde en vanlig fat pärla. Dra båda ändar upp genom sladden verktyg; glida sladden verktyget bort av lindade sladden och dra åt knuten. Detta större fat knop fungerar som "mittpunkten."

6 Knyt en kors hängande i slutet av sladden som hänger ned från mitt knut. Din radband armband är redo att bära, och du kan justera storleken på armbandet genom att dra i slutet.

Hur man gör en remskiva tvättlina

Hur man gör en remskiva tvättlina


El och gas torktumlare är energi hogs. Med hjälp av en remskiva kläder linje är en av de enklaste och billigaste sätten att spara energi. Dina kläder kommer att pågå längre om du lufttorka, och du behöver inte oroa dig för skadliga ömtåliga tyger. Använd denna enkla metod för torkning av kläder genom att göra en remskiva tvättlina.

Instruktioner

1 Installera de två skruvkrokar. Det bör vara en rak linje mellan dem, utan hinder.

2 Fäst remskivor till skruvkrokar. Se till att det finns gott om arbetsutrymme på remskivan du kommer att använda för att hänga kläder.

3 Ämne klädstreck genom båda skivorna, och ansluta ändarna på den del av linjen som kommer att vara på botten.

4 Dra linjen så tätt som möjligt. Anslut ändarna med en knut eller en vantskruv.

5 Testa remskiva klädstreck. Det bör röra sig lätt, men inte vara lös.

Hur man gör en knuten radband tvär

Hur man gör en knuten radband tvär


Knotiga radband korsningar används vanligen som bön och meditation verktyg genom katoliker och anglikaner. Den knutna radband är utformad för att användas med en teknik för bön i vilka delar av bön räknas längs radband. Garn eller rep används för att göra den radband med användning av en knotting teknik för att bilda den längd av radband och korset. Den knutna tvär är gjord av kvistar som inkluderar Hagel Mary och vår far bön knop som vanligen används för dagliga devotional böner.

Instruktioner

Body of Rosary

1 Mät mängden nylon sladd måste du göra radband. Sladden bör vara 6 yards lång.

2 Starta ca 6 inches bort från slutet av sladden för att bilda kroppen av radband.

3 Håll sladden i vänster hand mellan pek- och tummen finger. Ta din högra hand och linda sladden runt pekfingret tre gånger för att skapa en slinga.

4 Dra fulla längd sladden genom öglan och dra åt. Detta skapar den första knut som är den första Ave Maria.

5 Upprepa och placera andra knut ca 1/4 tum till 1/2 tum från den första knuten och dra åt den. Skapa ytterligare åtta knop på ett liknande sätt för de kommande åtta Hagel Marys att slutföra det första decenniet.

6 Linda sladden runt fyra gånger för att skapa fyra slingor i stället om tre för att bilda en större knut. Lämna ett utrymme på halv tum före och efter knuten. Denna knut representerar Fader vår del av bönen.

7 Upprepa fyra gånger på sladden för att slutföra den andra, tredje, fjärde och femte decennier på knutna radband.

8 Ta knutar som representerar första Hagel Mary och den sista Hagel Mary och håll radband sladd i vänster hand. Wrap båda delarna av sladden runt fingret två gånger, sedan dra båda ändarna genom öglan och dra åt den. Dra den kortare delen av sladden genom först, sedan dra den längre delen genom öglan.

9 Använd den kvarvarande kabeln för att bilda en Fader vår knut, lämna en halv tum utrymme, sedan bilda tre Hagel Mary knutar, och lämna ytterligare 1/2-tums utrymme, och göra en annan Fader vår knut.

Korset och tvärstag

1 Gör fyra Vår Fader knop med 1/4-tums mellanrum mellan dem. Detta bildar den vertikala delen av korset.

2 Bränn av återstående sladden vänster vid sammanfognings knut. Detta kommer att användas för att bilda den tvärbärare av korset.

3 Ställ in bränns bort snöre och knutna radband platt på ett bord. Placera snöre mellan de två senaste Vår Fader knop.

4 Ta tag i ändarna av radband; göra en knut och dra åt. Gör en Fader vår knut med vardera änden av sladden för att slutföra ribban av knutna tvär

Instruktioner för en dubbel Knuten Justerbar sladd armband

Instruktioner för en dubbel Knuten Justerbar sladd armband


Dubbla knutar justerbar sladd armband är enkla projekt för både barn och vuxna att göra. Barnen kan göra flera av dessa att ge ut till sina vänner som vänskap armband eller födelsedagpresent. Armbanden är mångsidiga och lämpar sig för både flickor och pojkar. Använd köpte sladden från ett tyg eller hantverk butik för enkelhets skull. Du kan också använda tygband eller gör din egen sladd med brodertråd. Lägg till pärlor eller berlocker innan knyta knutar för en personlig påverka om så önskas.

Instruktioner

Justerbar sladd armband

1 Välj en bit snöre i önskad färg och mönster. Alternativt, gör din egen sladd genom tätt fläta samman tre eller sex delar av broderi tandtråd.

2 Mät önskad handled längd och dubbla mätningen. Lägga till en extra tum till den totala längden och skär sladden.

3 Håll sladden i ett "U" form med ena änden i varje hand. Korsa den vänstra änden över till den högra sidan. Knyt en överhands eller halv knut i den vänstra änden av sladden, looping runt den högra sidan av sladden så att sladden ligger i centrum av knuten. Knyt en andra handsknop att säkra knut på plats.

4 Korsa högra änden över till den vänstra sidan av kabeln. Knyt en överhands eller halv knut i den högra änden av sladden, looping runt den vänstra sidan av kabeln. Den loopas änden av sladden bör vila i mitten av knut. Knyt en andra halv knut för att säkra knut på plats.

5 Sätt armbandet över handleden och dra båda knutna ändar för att dra åt armbandet; pressa ihop ändarna för att lossa den.

Hur hänga en tvättlina på remskiva hjul och Spindlar

Hur hänga en tvättlina på remskiva hjul och Spindlar


När solen skiner och en lätt bris blåser, torkning av tvätt på en extern linje ger kläder en frisk doft och delikat känsla. Om du är camping eller inte har ett klädstreck hemma, göra en. Ett enkelt system av remskivor och rep, tillsammans med enheten för att hänga den på, i detta fall en böjd "spindel", kommer att få dina kläder upp och torkning i den soliga brisen på bara några minuter.

Instruktioner

1 Tie två strängar av nylonväv i två slingor med vatten knut. En vatten knut är två överhandsknop hopbundna. Slutresultatet kommer att vara två nylonöglor används som ankare för att ställa in karbinhake spindlar och remskivor.

2 Använd två träd eller ett par andra stillastående objekt, 8 till 10 fot isär, för att köra linjen mellan.

3 Linda nylon slingor runt en gren eller stolpe och använda en snodd ryck för att låsa dem på polerna eller grenar. För att göra en snodd hake, Slinga remmen runt grenen eller stolpe sedan passera bandet är andra änden genom öglan. Om du säkra linjen till en vägg, skruva in galgar ungefär fem till sex fot hög längs väggen med en skruvmejsel och träskruvar.

4 Klipp en karbinhake i varje nylon loop ankare. Klippa karbiner med sina metall D-clips i skivans fästhålen.

5 Trä repet som leder från en remskiva till nästa. Fästa ena änden av repet till trädet eller stolpen. Fästa den andra sidan av nylon sladden där den lätt kan nås och obundet att höja eller sänka linje med kläder på det.

6 Dra ner på ena sidan av repet för att dra åt klädstreck.