tryckerier som gör gicleetryck

Vilka är fördelarna med högtryck?

Vilka är fördelarna med högtryck?


Boktryck använder upp, indränkta med färg, vända bilder pressade mot papper för att skapa en korrekt orienterad bild eller textsida. Den upphöjda bilden kan sedan åter inked och användas igen, upprepade gånger, för att göra flera kopior av samma bild eller textsida. Medan kommersiella skrivare gynna andra tryckprocesser på grund av deras flexibilitet och låga kostnader, boktryck skrivare fortfarande frodas i vissa nisch tryckerier som formella inbjudningar.

okomplicerad process

Boktryck skrivare fungerar på ett okomplicerat princip: att skapa en upphöjd bild, ofta med hjälp av en fotopolymer plåt, rulla bilden i bläck, och sedan trycka på inked bilden på papperet med skrivaren. Denna utskriftsformat är speciellt användbar för själv publicera handgjorda böcker eller skapa egna proffsiga inbjudningar. När du har gjort den initiala investeringen för att köpa eller bygga din egen boktryck, mass utskrift på egen hand kräver lite ansträngning, särskilt om du begränsa mängden färger du använder i ditt arbete.

Handgjorda, skarpa bilder

Boktryck skrivare skapar skarpa, rena linjer och djärva bilder; Dessutom är utskrifter ut med hög pigment nivå bläck, vilket gör bilderna och typografi skarp. De handgjorda, högkvalitativa attribut boktryck bilder låna en känsla av intimitet och hantverk till arbetet, vilket ökar dess värde både till skrivaren och konsumenten om boktryck tryckta produkten.

Speciality Paper Kompatibilitet

Traditionella skrivare hittar utskrift på tung kartong och tjock handgjorda eller "trädlösa" papper problematiska i bästa fall och omöjliga i värsta fall. Eftersom boktryck skrivare ut på toppen av papper i stället för att mata den genom en stram utrymme för utskrift, kan du använda boktryck med nästan alla typer av papper.

Hur man skriver ut 12x12 Scrapbook Pages

Hur man skriver ut 12x12 Scrapbook Pages


Den vanligaste storleken scrapbookpapper säljs och används av hobbyister är 12-för-12 inches. Detta är den perfekta storleken för att skapa en sida med massor av bilder, text och dekorativa element. De som har handlat i sina traditionella hand crafting tekniker för digital scrapbooking kan finna att skriva ut 12-by-12 sidor utgör ett problem. De flesta hem skrivare inte rymma 12-by-12-tums papper. De som vill fortsätta använda 12-by-12 scrapbook album har alternativ.

Instruktioner

1 Köp en fotolabbkvalitet bläckstråleskrivare som kan skriva ut på papper minst 13 inches bred. Köpa bläck och papper som rekommenderas av tillverkaren och följ tillverkarens anvisningar för att ställa in skrivaren.

2 Ändra storlek din scrapbook sida i bildredigerinsprogram vara 11,75 inches bred och 11,75 inches hög. Detta kommer att göra varje sida en fjärdedel tum mindre, men den smala gräns kommer att säkerställa att kanterna på din sida inte får avskurna.

3 Skriv en liten testsida innan du skriver dina scrapbooks. På så sätt kan du se dina färger skrivs ut på rätt sätt och att inget av de färgstrålar är igensatta. Om kritstreck linjer kan ses i någon av de stråk av färg, rengör munstycket som tillverkaren rekommenderar.

4 Skriv din sida. Klipp bort gränsen med en pappers trimmer om så önskas. Glida in den på din klippbok och njuta.

En fråga om din lokala fotolabb ut 12-by-12 sidor, eller kontrollera med Internet tryckerier som scrapbookpictures.com, sbtoshare.com och mypictales.com. Spara originalfilen på din scrapbook sida.

2 Öppna en kopia, formatera den enligt fotolabb krav och spara den som en JPG-fil.

3 Följ anvisningarna från skrivaren på beställning och betala för dina utskrifter.

Hur man skriver ut stora stenciler

Hur man skriver ut stora stenciler


Konstverk är gjord av många olika medier, från olja eller akrylfärg för skulpturer gjorda av marmor och granit. Av praktiska skäl, och för dem som inte exakt har en konstnärlig handen, stenciler och andra verktyg finns tillgängliga för att bilda former och bilder. Schabloner är vanligtvis små, om storleken på en fjärdedel eller hälften dollar, men kan göras för att rymma alla projekt storlek. Med hjälp av moderna skrivare, kan du göra mycket stora schabloner för att bilda stora bilder för väggar, skyltar, skyltar, eller ett projekt du behöver dem för.

Instruktioner

1 Spara schablonen bild som du kommer att använda på en skiva eller flash-enhet som du kan använda för att transportera till ett tryckeri. Spara bilden som en Portable Document Format (PDF) fil för bästa resultat. Om du inte har denna typ av programvara, kan du ladda ner gratis PDF konvertering programvara online som Primo PDF eller Bean för Mac, eller så kan du köpa Adobe Acrobat.

2 Leta upp ett tryckeri i ditt område. Du kan titta i din telefonbok för lokalt ägda tryckeritjänster, men kom ihåg att stora tryckerier som Kinkos har platser i landet, och frakttjänster som UPS och FedEx har stora tryckeritjänster finns också. Om du inte har ett tryckeri i närheten av ditt hem, onlinetryckeritjänster finns såsom på OnPrintshop.com eller Earthtone.net att du kan placera order med, och de kommer att leverera material till dig.

3 Ladda skivan eller flash-enhet till fotoaffären datorn och välj "print" alternativet genom att hålla ner Ctrl eller kommandoknappen och "P" -knappen. Observera att vissa tryckerier kan ha en politik som kräver ett tryckeri anställd bara för att hantera alla utskrifts arbetsuppgifter. Om så är fallet, helt enkelt lämna över din skiva eller flash-enhet och låta dem göra jobbet.

4 Välj förhandsgranskningsalternativet från dialogrutan och välj den storlek som du vill skriva ut. Du kan se en "skala" eller "storlek" -ikonen, eller dialogrutan för att hjälpa dig i storlek på din bild, som kommer att skala bilden i inches eller fötter till önskad storlek. Tänk på att alla tryckeriet datorer och skrivare kan variera något i drift. Beroende på hur stort tryckeri skrivaren är, kan du också ha flera storlekar för din stencil. Rådgör med ett tryckeri anställd om du behöver hjälp dimensionering eller skriva ut din stencil. När du har valt den storlek som du behöver, klicka på knappen Skriv ut och skriva ut en kopia. Om kopian ser bra ut, fortsätta med utskriften.

The Invention of boktryck

The Invention of boktryck


Boktryck är den process som innebär att man använder rörliga komponenter doppade i bläck för att producera text eller bilder när man trycker på papper. Denna typ av utskrift fanns århundraden innan en tysk, Johann Gutenberg uppfann tryckpressen --- en uppfinning som fortplantas den utbredda användningen av boktryck.

Ursprung i Östasien

Kineserna utförde träklossprinting så långt tillbaka som det åttonde århundradet. I själva verket är det troligt att en kinesisk man vid namn Bi Sheng (c. 990-1051) uppfann rörlig lera typ i 11-talet --- ett mödosamt process som innebar att placera tunt skurna bitar av bränd lera på en järnplåt täckt med uppvärmd harts och vax, och sedan trycka på en bräda på den för att bilda tryck.

Johann Gutenberg

The Invention of boktryck


Av 1440, när Johann Gutenberg (c. 1400-1468) var att sätta ihop sin tryckpress, var européerna redan tiotals år till att anställa XYLOGRAFI, vilket är en lättnad-utskrift konstnärlig teknik. Vad Gutenberg gjorde var uppfinna en apparat som sätter individuellt gjutna, återanvändbara metall bokstäver i en ram, sedan inked och tillämpat bokstäver med tryck på pappersark placeras nedan. Detta revolutionerade utskrift genom att den får, för första gången, massproduktion av utskriftsmaterial. I 1444 öppnade Gutenberg ett tryckeri, och började massproducera dokument och böcker. Den mest kända av dem alla är känd idag som "Gutenbergs bibel" som han tryckt de första 200 exemplar 1455.

utbredd användning

The Invention of boktryck


Gutenbergs uppfinning växte i popularitet i hela Europa efter hans död. Elever under hans ledning blev några av världens tidigaste skrivare, och de flesta av skrivarna i den senare hälften av 15-talet var av tyskt ursprung. Kanske den mest kända av skrivare av denna epok är William Caxton (c. 1422-1492), som blev Englands första skrivare när han satte upp sin press i Westminster. Vid slutet av århundradet fanns tryckerier som i mer än 2500 europeiska städer, som producerar böcker vars antal forskare uppskattar att vara mellan 8 miljoner och 24 miljoner.

Den industriella revolutionen

The Invention of boktryck


Med tillkomsten av den industriella revolutionen i den 19: e århundradet, var pressar uppfanns för att bli ännu mer effektiv än den Gutenberg. Friedrich Koenig (1774-1833) och Andres Bauer (1783-1860) uppfann världens första höghastighets tryckpress. Richard Hoe (1812-1886) uppfann en ångdriven rotationspress som han patenterade 1847, och sedan lagt till dubbelsidiga kontinuerligt rullande pappersfunktioner 1871.

Boktryck idag

Med den fortsatta förväg tryckteknik, minskade boktryck i popularitet genom mitten av 20-talet. Flera högskolor och universitet idag har program undervisning konstformen för sådana tillämpningar som händelsekort och bokomslag.

Hur man lägger Fotografier på en duk

Hur man lägger Fotografier på en duk


Med dagens digitala kameror, fotografier är överallt. Dukar är inte längre oljemålningar. Digitala foton som visas på dukar och hängde på väggarna som konst. Det finns gott om tryckerier som kan skriva ut dina bilder direkt på en duk. Ny teknik har gjort prissättningen rimligt. Om du vill göra det, så kan du anpassa den till din inredning och smak.

Instruktioner

En Coat duken med ett tunt skikt av Mod Podge genom att använda en av skumpenslar. Inkluderar sidorna av duken.

2 Vänta 20 minuter för att torka.

3 Paint ett tunt, andra skikt av Mod Podge på ena sidan av duken. Lägga vaxat papper på arbetsytan. Lägg en bit av dekorativa papper som matchar storleken på duken sida du målat framsidan nedåt på vaxat papper. Täck baksidan av papperet med ett skikt av Mod Podge.

4 Placera papperet på sidan av duken. Jämna ut papperet så att det inte finns några rynkor eller bubblor.

5 Upprepa steg 3 och 4 för de återstående 3 sidor av duken. Om papperet inte uppfyller upp i hörnen, är det OK. Du kommer att täcka den med färg.

6 Placera fotot med framsidan nedåt på en ren del av vaxat papper. Applicera ett generöst lager av Mod Podge på baksidan av fotot.

7 Vänd bilden över, linje upp det med framsidan av duken och plats på duken ytan. Placera trasa eller handduk över bilden så att du kan trycka på fotot ner och släta utan dina fingeravtryck få på fotot. Smooth tills bilden är helt i linje med duken.

8 Täck framför foto på duken med Mod Podge. Det går på molnigt men torkar klart. Vänta 20 minuter för att torka.

9 Doppa andra skum pensel i akrylfärg. Blot överflödig färg bort på vaxat papper. Lätt dab färg längs kanterna och hörnen på duken. Torka av färg som får på fotot.

Hur får man en bra Gicleetryck

Hur får man en bra Gicleetryck


Den giclee tryckprocessen använder arkiv kvalitet bläck för att producera utskrifter med hög upplösning skanningar av konstverk. Generellt tryckt med åtta färger eller 12-färg bläckstråleskrivare, giclee utskrifter är mycket detaljerade. Giclee utskrifter är till hjälp för artister som vill skriva ut begränsade upplagor av sina konstverk. Enligt Imagekind, är första prioritet för att säkerställa en god Gicleetryck kvaliteten på den digitala filen som används för att skriva ut från.

Instruktioner

1 Spara högsta kvalitet bildfilen på din konst. Om du tar ett foto av en fysisk målning, använder den bästa kameran du kan eller har det professionellt skannas. Efter skanning eller fotografering, rengöra bilden med fotoredigeringsprogram som Adobe Photoshop för att ta bort damm och repor.

2 Lägg till information till din digitala bildfilen med hjälp av fotoredigeringsprogram. Detaljer kan inkludera att lägga gränser, skarpare bild, öka kontrasten, etc.

3 Ställ in färgprofil som bäst visar färgerna i tryck. sRGB är ett vanligt val. Färgprofilen ser till att din Gicleetryck produceras i rätt färger.

4 Välj den bästa fotografiska storformat bläckstråleskrivare du kan för att producera din Gicleetryck med. Alternativt kan du skicka din bild till professionella giclee skrivare.

5 Välj det bästa materialet du kan skriva ut på. Leta efter material arkiv kvalitet som inte kommer att blekna eller försämras med tiden. Välj också de bästa bläck du kan. Bläck bör också vara arkiv kvalitet med färg integritet och färgbeständighet.

Hur man gör egna gicleetryck

Hur man gör egna gicleetryck


Giclee är en metod för att göra konsttryck med hjälp av en bläckstråleskrivare. Ordet "giclee" kommer från det franska ordet "le gicleur," som betyder "munstycke." Giclee utskrifter görs vanligen med fade-resistant archival ink att bevara kvaliteten och integriteten hos tryck under en längre tid. Giclee utskrifter är inte gjorda med vanliga skrivare bläck, men kan skrivas ut på alla typer av papper eller tyg, inklusive arkivpapper och duk. Om du är intresserad av att omvandla dina tavlor i giclee utskrifter, kan du få några gjordes vid ett tryckeri innan de bestämmer sig för att köpa en egen giclee skrivare och tillbehör.

Vad är en Gicleetryck?

Giclee är en metod för att göra konsttryck med hjälp av en bläckstråleskrivare. Ordet "giclee" kommer från det franska ordet "le gicleur," som betyder "munstycke." Giclee utskrifter görs vanligen med fade-resistant archival ink att bevara kvaliteten och integriteten hos tryck under en längre tid. Giclee utskrifter är inte gjorda med vanliga skrivare bläck, men kan skrivas ut på alla typer av papper eller tyg, inklusive arkivpapper och duk. Om du är intresserad av att omvandla dina tavlor i giclee utskrifter, kan du få några gjordes vid ett tryckeri innan de bestämmer sig för att köpa en egen giclee skrivare och tillbehör.

Få giclee utskrifter som gjorts

Gör din forskning innan uppgörelse med ett företag för att få din giclee utskrifter som gjorts. Detta är ett perfekt alternativ om du inte har utrymme eller pengar för att köpa en stor giclee skrivare eller om du vill ha några giclee utskrifter som gjorts för att se om du vill köpa utrustning och material. Du kanske vill gå med en stor online företag. Ju fler giclee utskrifter du beställer, desto mindre pengar du betalar per tryck.

Gör din egen gicleetryck

För att göra din egen giclee utskrifter, kommer du först att behöva investera en massa pengar i projektet. Du kommer att behöva köpa en Giclee skrivare, en högkvalitativ scanner, en digitalkamera, arkiv bläck och papper eller tyg leveranser ska skrivas ut på. Från och med 2009, var den första set-up kostnad för att göra giclee utskrifter uppskattas till £ 13.000 till £ 26.000. Om du är villig att göra ett åtagande, måste du producera utskrifter åtminstone varje dag. Giclee skrivare är utformade för att arbeta hela tiden; om de är avstängda för dagen, kommer de att utveckla större igensättning i bläckstrålar. Om du inte ska använda din giclee skrivare varje dag, kommer du att tillbringa mer tid och pengar rengör skrivaren än du spenderat med skrivaren.

RC plan som kan landa på vatten

RC plan som kan landa på vatten


Även radiostyrda (RC) flygplan är exceptionella i sin egen rit, amfibieflygplan införa ett helt nytt inslag av nöje genom att låta dig navigera i luften, på land eller på öppet vatten. Dessa flygplan organiseras av olika kunskapsnivåer. Vissa är färdiga att flyga (RTF), vilket innebär att de kräver ingen montering alls, medan andra kräver en viss konstruktion innan de är flygning klar. Bekanta dig med några olika modeller som är vatten kapabla att förstå de olika tillgängliga för dig som en RC sjöflygplan entusiast.

Hybrid Air RTF elektrisk RC Plane

Denna unika, dubbla syftet flygplan är utformad för att erbjuda både land och hav kapacitet. Med användning av en borstlös Outrunner motor och Li-Poly batteri, Hybrid-Air rymmer en punch rakt ur lådan. Det har avtagbar landningsställ för användning på land, och en helt proportionell fyra kanaler radiosystem som har kontroll genom aerobatic flygning så långt som 4000 meters avstånd från sändaren. Det kostar £ 126,7 från Park Flyer hemsida.

Catalina Electric Twin Power Sea Plane

Detta nästan färdig att flyga (RTF) modellen behöver mindre konstruktion, men allt du behöver ingår i rutan. Den använder en borstad motor och en NiMH-batteripaket för anständiga flygande makt. Det är kapabel att landa på mjuka ytor (gräs och snö) eller i öppet vatten; Men, det är inte avsett för exceptionellt aerobatic flygning - om du kan komma undan med looping det efter en ytlig Dyk. Denna modell har en 500-meters räckvidd, och det bara kostar 64 £ från Nitro Planes hemsida.

Coota Amphibian Aerobatic RC Seaplane

Tillverkad av slitstark frigolit, använder denna fyra kanaler flygplan en Outrunner högt vridmoment 1,250kv motor och en 1000 ma-H NiMH-batteri tillbaka för att utföra aerobatiska antenn stunts. Den är utrustad med en landningsställ, som gör det möjligt att landa och lyfta bort från antingen mark eller hav. Allt ingår i den med undantag för 8 AA-batterier som behövs för sändaren. Det är tillgänglig för £ 116,9 på Banana hobby webbplats.

Hydro-Glider RC Flying Boat

Helt monterade och färdiga att flyga (RTF), är detta flygplan tillverkade av hållbart frigolit och drivs av en borstlös motor och en 1200 ma-H uppladdningsbart batteri. Denna fyra kanaler flygplan är så vig på vattnet som det är i luften och ger en drifttid på 20 till 35 minuter. Detta är en nybörjare modell som är lämplig för piloter ålder 10 och uppåt. Den finns tillgänglig från Sears hemsida för £ 130.

Hur att dekorera dina bilder som de i en Photo Booth

Hur att dekorera dina bilder som de i en Photo Booth


Asiatisk stil fotoautomater som overlay texter, grafik och seriefigurer på fotografier är populära i USA också. Webbkamera programvara innehåller ibland Photo Booth-stil funktioner, och webbplatser ger sätt att använda webbkameror via Adobe Flash för att skapa smarta bilder. För att kunna använda dina befintliga bilder och lägga till grafik, kan du besöka en webbplats som puricute.com eller purikura.me, eller använda Windows Paint för att skapa en enkel grafisk överlagring och tillämpa den på ditt fotografi.

Instruktioner

Skapa en grafisk överlägg

1 Starta Windows Paint och öppna ditt fotografi. Välj "Attribut" i menyn "Bild", och notera de värden som anges.

2 Klicka på "Ny" från menyn "Arkiv" och "attribut" från menyn "Bild". Ange de värden du antecknade från bilden. Detta kommer att göra bilden i samma storlek som bilden.

3 Avmarkera "Rita opak" i menyn "Bild". Detta innebär att det inte blir någon bakgrundsfärg, vilket gör att bilden syns igenom.

4 Rita dina bilder, så att utrymme för de delar av bilden som ansikten som du vill visa igenom.

5 Spara den grafiska överlägg bilden med "Spara som" i menyn "File".

Överlagra ditt grafikkort på bilden

1 Välj "Open" från "Arkiv" -menyn i Paint och öppna din bild. Använd "Markera allt" från menyn "Redigera" för att välja hela bilden, och klicka sedan på "Kopiera" i menyn "Redigera" för att kopiera den.

2 Öppna bilden med hjälp av "Open" från menyn "File". Klicka på "OK" Om någon frågar om du vill kasta dina tidigare arbete.

3 Välj "Klistra in" från menyn "Redigera" för att placera bilden ovanpå fotografiet.

4 Spara kombinerade bilden med "Spara som" i menyn "File" för att skapa ett nytt filnamn.

Dekorera idéer för ren halsdukar som solskydd

Dekorera idéer för ren halsdukar som solskydd


Sheer halsdukar göra vackra solskydd. Deras tunna tyget tillåter ljus genom och belyser färgen på halsdukar. Sheer halsdukar är inte effektiva för att ge isolering eller blockera ljus, så använder traditionella persienner eller draperier för dessa ändamål. Däremot kan rena gardiner tillsättas som ett dekorativt element ovanpå andra solskydd.

Sheer paneler

För fönster som inte kräver isolering eller blockering av ljus, använd rena halsdukar som gardin paneler. Det enklaste sättet att göra detta är att lägga sig över ena änden av varje ren halsduk, sedan sy för att göra ett rör för halsduk att hänga på gardinstången. Justera fold-over beloppet beroende på tjockleken av gardinstång. Bredder av skira halsdukar varierar; planerar att använda åtminstone två gånger bredden av fönstret så gardinerna drapera fint. Till exempel skulle en 60-tums hela scarf vara tillräcklig för en 30-tums fönster, eller använda två halsdukar 15 inches eller större för en bättre överblick.

Grundläggande Sheer Valance

Vik och sy längs långsidan av en ren halsduk att skapa en kappa. Valance lägger dekoration till ett absolut fönster samtidigt som människor att se utanför klart. Vid vissa tider på dagen, kan solljus lysa direkt genom Valance, vilket ger skirt tyg en skimrande utseende. Återigen, justera bredden av vecket över belopp enligt tjockleken på gardinstången och den totala bredden på halsduken.

Dragspel Sheer Valance

Skapa en look som är mer komplex än en kappa men inte riktigt lika avslappnad som en bylte genom att vika en ren halsduk på längden dragspel stil. Skära ett hörn (en triangel) från varje ände av halsduken för att skapa en trapetsoid form; detta gör det möjligt skärmkanten slutar att falla vid olika längder och göra alla vecken synliga. Fålla de skurna kanterna. Jämna ut förändrade halsduk på en plan yta med den längsta sidan av trapetsen vid botten. Med början i toppen, vik halsduken mot dig, då ifrån dig, skapa dragspel veck 6 till 8 inches bred. Löst knyta det veckade halsduk med remsor av tyg för att göra Valance lättare att hantera. Häng den veckade halsduk genom att sätta in svamp omtag, Valance skapare eller scarf hakar på de övre hörnen av fönstret. Den här gången, se till att den långa sidan av den vikta Valance är överst. Knyt duken remsorna. Dra försiktigt ned i mitten av Valance ner för fyllighet, och justera längden på svansen på sidorna i fönstret tills du uppnår önskad effekt. Dra kappa tätt längs den övre kanten för att reducera halvcirkel lucka längst upp i fönstret.

Sheer Swag

Sheer swags är ännu enklare att tillverka än kappor eftersom de inte kräver sömnad. Skapa en bylte genom looping en lång ren scarf löst runt gardinstång, att låta ändarna hänga ner längs sidorna på fönstret. Detta bildar en färgstark tresidig ram för fönstrets topp och sidor.

Sheer halsduk Färger

Färgerna av ren halsdukar används som fönster behandlingar påverkar känslan i ett rum. Ljusa färger fungerar normalt bäst i mindre rum för att få dem att verka ljusare och mer öppen. Stora rum eller rum med särskilt högt tak gynnas ren Gardiner i mörkare färger som hjälper omsluter och definierar utrymmet. En enda färg eller tryck fungerar bäst för gardinkappor och bylten, men med hjälp av flera rena halsdukar i olika färger på ett enda fönster skapar intresse.