tredjepartslogistik nackdelar

Nackdelar med tredjepartslogistik

Nackdelar med tredjepartslogistik


Logistik innebär förflyttning av varor och tjänster från en punkt till en annan. Godstransporter innebär att man går produkter från en fabrik till en lagerlokal eller från en central distributionspunkt till butiker. Produkt logistik åstadkommes typiskt i ett av två sätt. Ett företag kan göra det i egen regi genom att äga sina egna lastbilar och entreprenadmaskiner. Alternativt kan företaget kontrakt arbetet ut, eller använda tredjepartslogistik (3PL). Använda 3PL leverantörer kan spara pengar, men negativa konsekvenser kan ytan.

Förlorad kontroll Oro

Experter på Radford University och Bill Trummis, VD för ADI Logistics, är överens om att förlust av kontroll är en nackdel. Drummer säger du anförtror en viktig del av din verksamhet till främlingar. När du anlita en 3PL leverantör, ger du upp kontrollen över produkten så snart den lämnar sjöfarten dockan. Om du litar på 3PL företag, är detta inte ett problem. Men om du använder en ny oprövad 3PL företag, kan du hamna undrar om funktionerna i det nya företaget.

personal~~POS=TRUNC Oro

När du lägger din frakt kan anställda leveransavdelningen måste minskas. Om företaget inte kan flytta personal, kan uppsägningar uppstå. Detta påverkar moral av alla anställda, eftersom otrygghet sätter in. Om du har att avskeda anställda, informera alla anställda om ändringar och dina försök att minska de negativa effekterna av dessa förändringar.

Just-In-Time Oro

Just-in-time är en affärsmodell där man inte hålla ett stort lager. Snarare är delar eller varor levereras när du behöver dem, eller i huvudsak "just-in-time" för montering eller överföring. Därför JIT logistik kräver täta men små transporter. Om 3PL företaget är bekant med JIT modell, fungerar; om 3PL företaget är obekant med det, kommer det inte att fungera effektivt. Dessutom kan glapp i 3PL företagets system kasta av JIT helt. Till exempel har ett hotell en bankett för 300 personer planeras på 6:00 Banquet Manager stater att 3PL företaget att leverera rå mat vid 03:00, men lastbilschaufför försvinner och rå mat inte levereras i tid. Som ett resultat, skulle middagen försenas.

Förlust och skada oro

Om 3PL företag är noga med varor, bör detta inte vara ett problem. Emellertid kan falska påståenden göras genom oetiska 3PL företag för hantering av gods. Som ett resultat, förlust och skada på godset kan bli överdriven. Troligtvis kommer ditt försäkringsbolag undersöka förlust och skadestånd. Under tiden skulle du behöva vänta på återbetalning från försäkringsbolag och dina kunder skulle behöva vänta på en ny transport av gods. I ett nötskal, förlust och skador kostar tid och pengar för alla inblandade.

Nackdelar med ett minne skum madrass

Nackdelar med ett minne skum madrass


Ett minne madrass, som de som blev känd genom Tempur-Pedic, är gjorda av lager av porösa skum snarare än metallfjädrar. Tillverkare av denna revolutionerande madrassen teknik säger att minne skum kan lindra tryckpunkter för att hjälpa dig att sova bättre på natten. Men skummadrasser är inte för alla och har flera nackdelar att tänka på innan du gör övergången från en traditionell spiralfjäder madrass.

bevarar värmen

Ett minne madrass kan hålla i den värme som alstras av kroppen värme. Detta kan vara en fördel på vintern, men skulle kunna göra madrassen obekväma i varmare årstider eller för människor som gillar att sova i ett kyligt rum.

Skum Molding

Memory skum formar runt en sovhytt som de sjunker in och kan göra en person känner sig fångad i madrassen, snarare som att sova i en svamp. Vissa människor har svårt att flytta sovställningar eller ens komma ur en skum säng.

Vikt

Minne skum madrasser är gjorda av mycket tät skum som väger mer än spiralresårmadrasser. Denna extra vikt innebär att en madrass kommer att behöva extra stöd från sängramen och kommer sannolikt att kräva två personer att flytta eller rotera.

Fördelar och nackdelar med Wood Dye

Fördelar och nackdelar med Wood Dye


Trä färgämnen kan köpas i djupa, klara färger, förbättra din naturliga träprodukt. Tillämpa trä färg till din lilla inomhus möbler pjäs kan belysa träets struktur, med betoning på utseende som körde din önskan att ha den i ditt hem. Men med hjälp av trä färgämnen är inte utan nackdelar. Och täckfärg du lägga över träet färgämnet kan påverka din slutprodukt utseende också.

fördelar

Dye har mindre partiklar jämfört med träskyddsmedel. Mindre färgpartiklar kan penetrera träet djupare. Färg som kan penetrera trä belyser djupare träets naturliga toner bättre än tillämpad färg som sitter på ytan av trä, vilket är vad träskyddsmedel gör. Dye slår fläckar för färgning trä jämnare liksom. Och färgämne torkar tydligare, presenterar en mer rättvisande bild av den naturliga karaktären av trä som färgas.

nackdelar

Oerfarna användare av trä färgämnen kan skapa träytor som ser randig och ojämn, på grund av sin bristande erfarenhet med att använda en sådan produkt. Denna svårighet med att tillämpa trä färg jämnt gäller inte bara för nya användare, som trä färg är svårare att tillämpa än en trä fläck. Trä färg kan blekna med tiden om varan utsätts för direkt solljus på en daglig basis. Dessa nackdelar gör det en process bäst på mindre trä projekt som kommer att vara i skuggade områden i hemmet.

överväganden

Trä färg kan köpas redan blandas av tillverkaren och kräver ingen prep arbete på slutet innan ansökan. Det finns även i pulverform, vilket nödvändiggör att blanda det med en av tre typer av vätska: vatten, olja eller alkohol. Förblandade färgämnen eliminera potentiella utrymme för misstag i blandningsprocessen, vilket är en avgjord fördel. Nackdelen med att blanda det själv är möjligheten du kommer inte att uppnå önskat utseende du vill om du blanda felaktigt.

räckvidd i förhållande

Enligt Wood News Online, vattenbaserade färger tenderar att vara ljusäkta, medan oljebaserade trä färgämnen har mer av en tendens att tona snabbast. Välj bara oljebaserade färgämnen om din trägolv eller möbeln inte kommer att uppleva mycket slitage eller riva och upptar en del av hemmet som är mer skuggad, bort från direkt solljus. Glöm inte att tänka på hur användning av en täckfärg på trä färg kommer att påverka potentiella träfärg senare.

Fördelar och nackdelar med 360 graders feedback

Fördelar och nackdelar med 360 graders feedback


I alla organisationer, är metoden för att ge feedback ofta används för att övervaka, underhålla och främja en positiv utveckling av de anställda i alla möjliga roller. 360 graders feedback är en typ av återkoppling införts för att ge största möjliga översyn på den anställdes prestation. Det är ett populärt verktyg som används av många organisationer, men som med alla verktyg, kommer 360 graders feedback med både styrkor och svagheter.

Hur det fungerar

Många traditionella återkopplingssystem fungerar genom direkt chef för en anställd som ger återkommande översyn av prestanda. Även om det ibland effektivt, ger endast ett begränsat mått på prestanda från en källa. 360 graders feedback är mycket mer omfattande. Det är ett återkopplingssystem som ger en översikt över prestanda från en mängd människor en anställd kommer att samverka med, från chefer till kollegor och kunder. Vanligtvis kommer utvecklingssamtal vara anonym och återkoppling kommer att tillhandahållas på olika aspekter av roller och ansvar för en viss anställd.

fördelar

Arten av 360 graders feedback är att få en väl avrundad syn på prestanda, en av de största fördelarna med systemet. Återkoppling som kommer från en rad olika källor har en mycket bättre chans att vara opartisk och verkligen mål. Inte bara det, men vissa prestanda aspekter av en roll kan bara vara synliga för vissa människor. Till exempel är den enda sanna sättet att mäta kundnöjdhet på medarbetarnas prestation faktiskt be kunden att ge feedback. Sammantaget ger 360 graders feedback ett bredare perspektiv på en anställds styrkor och svagheter, och ger ökad medvetenhet om var och hur prestandaförbättringar kan göras.

nackdelar

Kräver utvecklingssamtal från en rad olika källor kan göra 360 graders feedback processen mycket långsammare och mer tidskrävande än andra former av återkoppling. Oärlig eller partiska feedback är också ett vanligt problem. Till exempel, om en anställd i ett lag inte har passar väl in med sina kamrater, kunde 360 ​​graders feedback systemet ger en perfekt möjlighet att lämna dåliga recensioner som inte verkligen återspeglar prestanda. Om en anställd är genomgående underpresterande, sedan emot negativ feedback från en mängd olika källor kan skada faktiskt skada förtroendet och kan ibland göra mer skada prestanda än bra.

Nycklar till framgång

Ingen feedback system är perfekt och 360 graders feedback är fortfarande ett populärt verktyg som ofta används på ett effektivt och framgångsrikt av många topp organisationer, inklusive majoriteten av Fortune 500 företag. Hemligheten till framgång är att utveckla en stark och konsekvent återkoppling process som tar din organisations mål och ambitioner. Dessutom är återkoppling bara början. All feedback måste åtföljas av processer som hjälper underpresterande anställda förbättra sina resultat och få tillbaka på rätt spår. Ofta innebär koppling regelbunden återkoppling med en fortsatt process för utbildning och utveckling.

Fördelar och nackdelar med syntetiska polymerer

Fördelar och nackdelar med syntetiska polymerer


Syntetiska polymerer är en integrerad del av den moderna världen. De gör ditt liv enklare och bekvämare i hundratals olika sätt - men det betyder inte nödvändigtvis betyda syntetiska polymerer är fria från nackdelar. De råvaror som används för att framställa dem är inte obegränsade, och hur du gör dig av dem kan också leda till miljöproblem.

Mångsidighet

Syntetiska polymerer är en otroligt mångsidig grupp av föreningar - så mångsidig, i själva verket kan du hitta dem i alla möjliga oväntade ställen. Metyl-2-cyanopropenoate i din superlim polymeriseras för att göra en seg, fast film; RTV silikon härdar efter torkning till att packningar för användning i bilar. Nylon i strumpor och rep, polyestrarna i kläder, polyeten i påsar, PVC i VVS och gummit i dina bildäck är bara några exempel på syntetiska polymerer i din vardag.

önskvärda egenskaper

Society använder syntetiska polymerer, eftersom många av dem har mycket önskvärda egenskaper: hållfasthet, flexibilitet, resistivitet, kemisk inerthet och så vidare. Ta till exempel, akrylnitril / butadien / styren (ABS) sampolymer - en syntetisk polymer - som är stark och hård och ändå flexibel samt. ABS finns i objekt så olika som stötfångare och kamerafodral. Eller ta polystyren, som lätt är gjuten för att göra objekt som plast gafflar. Polystyrenskum, mer känd som frigolit, är en fantastisk termisk isolator populär som dryckesbehållare som används i restauranger.

Råolja

För närvarande syntetiska polymerer är tillverkade av kolväten som härrör från råolja, särskilt ämnen som eten och 1,3-butadien. Utbudet av olja är dock långt ifrån gränslös. Enligt New York Times, i mars 2011, ekonomer på den stora internationella banken HSBC varnade för att mindre än 50 års leverans av olja som finns kvar, med tanke på nuvarande takt konsumtion (förutsatt stora oupptäckta reserver existerar inte). Tidskrävande råolja för att göra syntetiska polymerer tar en annan tugga av den redan begränsade belopp som återstår, och när dessa krympande leveranser slut, kommer världen att behöva nya källor till industriella utgångsmaterial för att göra dessa syntetiska polymerer.

Skräp

Många syntetiska polymerer "mest önskvärd egenskap är deras kemiska inerthet - deras motståndskraft mot olika typer av kemisk nedbrytning. Samma egenskap, men innebär också att de länge när de kastas bort. Enligt en artikel i Slate 2007, forskare uppskattar att en enda plastpåse kan ta så mycket som 500 år att bryta ner. Om föremål tillverkade av dessa robusta syntetiska polymerer kastas bort som skräp, kan de också finna sin väg in i den lokala miljön också.

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


USA är ett land av invandrare. Om du inte har en stor mängd av indianblod rinner genom dina ådror, någon förfader till er kom till USA från någon annanstans. Invandring har alltid sina för- och nackdelar, både för invandrare och för värdlandet.

Fördelar för invandrare

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


Invandrare som anländer till USA på 20-talet fann ett land av fred och välstånd. Krigets härjningar nådde aldrig fastlandet i USA (utom för attacken på Pearl Harbor), och trots några lågkonjunktur hicka, såg ekonomin nästan kontinuerlig expansion, skapa arbetstillfällen och affärsmöjligheter för nykomlingar. Invandrare flyr kommunism och fascism i första hälften av 20-talet sökt rättigheter och friheter, såsom yttrandefrihet, föreningsfrihet och religionsfrihet, att deras hemländer hade förlorat. Invandrare flyr korrupta regeringar och svaga ekonomier under andra halvan av seklet fick arbete och utbildningsmöjligheter, såsom fria statliga skolor, för sig själva och sina barn.

Fördelar för den amerikanska

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


Invandrare föra en rad färdigheter och en vilja att arbeta hårt. Den våg av invandring som föregick andra världskriget tog högt utbildade och kvalificerade invandrare från rika länder i Europa som var flyr Hitler. Den amerikanska regeringen hemliga plan för att bygga den första atombomben under kriget, Manhattanprojektet, var bemannad till stor del av invandrar forskare flyr fascistiska regeringar i Tyskland, Österrike, Italien och Ungern. I de senare 20th och början av 21-talet, kom en våg av lågutbildade invandrare med begränsad utbildning till USA söker arbete i servicesektorn och inom jordbruket. Plocka blåbär i Maine och bearbetning nötkött i Mellanvästern är yrken förbises av många amerikaner, men domineras av invandrad arbetskraft.

Nackdelar för invandrare

En studie Harvard University fann att den låga utbildningsnivå många mexikanska och andra centralamerikanska invandrare sätter dem löper större risk att drabbas av fattigdom på grund av förändringar i den amerikanska ekonomin som belöning högre utbildning. Enligt Southern Poverty Law Center, har det tidiga 21-talet sett en pigg i hatbrott riktade mot Latino invandrare som en del av en invandring bakslag.

Nackdelar för USA

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


En studie från National Bureau of Economic Research visar att invandrare är mindre benägna att fängslas än infödda befolkningen i liknande socioekonomiska nivåer. Forskare vid University of Wisconsin funnit att invandrare behöver offentligt stöd endast en något högre takt än den infödda befolkningen. Enligt en artikel i The Washington Post, de kortsiktiga kostnaderna för invandringen, består mestadels av utbildning, verkar vara hög, men är kanske mildras genom förbättrad framtida intjäningsförmåga av en välutbildad arbetskraft.

Fördelar och nackdelar med en pass / misslyckas betygssystemet

Fördelar och nackdelar med en pass / misslyckas betygssystemet


Konkurrensen att komma in på högskolan och forskarskolor har aldrig varit tuffare. Gymnasieelever vet att betygen kan hålla dem ur en bra college. Studenter behöver toppbetyg för att komma in läkarutbildningen eller Law School. Skulle alla att uppmärksamhet riktas mot medeltalet, eller bör kvaliteter vara godkänd eller underkänd?

Fördelar

Enligt Virtual Mentor, en publicering av American Medical Association Journal of Ethics, ett pass / misslyckas skalan har flera fördelar. Först behöver eleverna inte behöver oroa sig för sina betyg, eftersom de flesta studenter kommer att passera. Eleverna kan koncentrera sig på lärande. Nästa eliminera bokstavsbetyg eliminerar konkurrensen bland studenter för kvaliteter. Slutligen, för doktorander kan bokstavsbetyg vara mer av en återspegling av kvaliteten på en elevs grund eller gymnasieutbildning än en återspegling av studentens ansträngningar, förmåga och potential. Vissa skolor är bättre än andra på att förbereda eleverna för att lyckas på nästa nivå.

Nackdelar

Å andra sidan, ett godkänt / underkänt betygssystem har också sina nackdelar. Studenter som utövar extraordinär insats och uppnå extraordinära resultat får samma kvalitet som någon som knappt skrapas av, så vad kommer att motivera de studenter att göra sitt bästa? Ett annat bekymmer med godkänt / underkänt-systemet är att det inte kan tjäna studenter som kämpar i den lägre delen av passet området. I ett traditionellt betygssystem, kan de studenter identifieras och erbjuds hjälp.

Högsta betyg

En lösning som föreslås av Virtual Mentor är att ha tre underkänd, godkänd och väl godkänd utmärkelser. Den Honors beteckning skulle tilldelas de 25 procent av dem som passerar. Detta system skulle kräva lärare att dela studenter över tre grader i stället för fem. Skapa en mellangrupp kan hjälpa till att identifiera kämpar studenter. En Honors beteckning skulle också ge ett erkännande för högpresterande elever. I vissa elementära och gymnasieskolor, studerande utveckla en portfölj av deras bästa arbete, vilket gör eleverna till svars för att visa att de har lärt sig ämnet.

Fördelar och nackdelar med Supraledare

Fördelar och nackdelar med Supraledare


De flesta material människor använder är isolatorer, som plast, eller ledare, som en aluminiumpanna eller en kopparkabel. Isolatorer visar mycket hög motståndskraft mot elektricitet. Ledare såsom koppar visar visst motstånd. En annan klass av material visar inget motstånd alls när kyls till mycket låga temperaturer, svalare än den kallaste frys. Kallade supraledare, de upptäcktes 1911. Idag är de revolutionera elnätet, mobiltelefon teknik och medicinsk diagnos. Forskare arbetar för att göra dem utföra vid rumstemperatur.

Fördel 1: omvandla Electricity Grid

Fördelar och nackdelar med Supraledare


Den elektriska kraftnätet är bland de största tekniska landvinningar av 20-talet. Efterfrågan är dock på väg att överväldiga det. Till exempel, den nordamerikanska mörkläggning av 2003, som varade i ungefär fyra dagar, påverkas mer än 50 miljoner personer och orsakade ca £ 3 miljarder i ekonomiska förluster. Supra teknik ger förlustfria ledningar och kablar och förbättrar tillförlitligheten och effektiviteten i kraftnätet. Planer pågår för att ersätta 2030 den nuvarande elnätet med en supraledande kraftnät. En supraledande kraftsystem upptar mindre fastigheter och är begravd i marken, helt annorlunda än dagens rutnätslinjer.

Fördel 2: Förbättra Wide-Band Telekommunikation

Bredbandiga telekommunikationsteknik, som driver bäst på gigahertz frekvenser, är mycket användbar för att förbättra effektiviteten och tillförlitligheten av mobiltelefoner. Sådana frekvenser är mycket svårt att uppnå med halvledarbaserade kretsar. De har dock varit lätt uppnås genom Hypres s supraledare-baserad mottagare, med hjälp av en teknik som kallas snabb enda flödes quantum eller RSFQ, integrerad krets mottagare. Det fungerar med hjälp av en 4-kelvin kryokylare. Denna teknik visar upp i många mobiltelefon mottagare sändare torn.

Fördel 3: Medhjälp diagnos

En av de första storskaliga tillämpningar av supraledare är i medicinsk diagnos. Magnetisk resonanstomografi, eller MRT, använder kraftfulla supraledande magneter för att producera stora och likformiga magnetfält inne i patientens kropp. MRI scanners, som innehåller flytande helium kylsystem, plocka upp hur dessa magnetfält reflekteras av organ i kroppen. Maskinen slutligen producerar en bild. MRI-maskiner är överlägsna x-ray-tekniken att producera en diagnos. Paul Leuterbur och Sir Peter Mansfield tilldelades 2003 Nobelpriset i fysiologi eller medicin, "för deras upptäckter rörande magnetisk resonanstomografi," underliggande betydelsen av MRI, och underförstått supraledare, till medicin.

Nackdelar med Supraledare

Supraledande material superconduct endast när den förvaras under en given temperatur som kallas övergångstemperatur. För närvarande kända praktiska supraledare, är temperaturen mycket under 77 Kelvin, temperaturen för flytande kväve. Att hålla dem under denna temperatur innebär en hel del dyra kryoteknik. Således, supraledare fortfarande inte dyker upp i de flesta vardagliga elektronik. Forskare arbetar med att utforma supraledare som kan arbeta vid rumstemperatur.

Fördelar och nackdelar med att välja regeringstjänstemän genom direkta val

Fördelar och nackdelar med att välja regeringstjänstemän genom direkta val


Det amerikanska politiska systemet röster presidenter i form av ett valsystem där väljare representerar som vinner omröstningen av staten majoritet. Grundarna av Amerika anses vara en folkomröstning för senatorer och presidenten, men valde en indirekt val att isolera de högsta kontoren från gungar av den allmänna opinionen.

Historia

Kongressen har alltid valts direkt av folket. Senatorer valdes av delstatsparlament i de flesta stater tills den 17: e ändring antogs i 1913 och gjorde direkta val av senatorer ett krav. Grundarna tillät staterna att välja senatorer som ett incitament för staterna att ha en närmare relation med den nationella regeringen och ratificera konstitutionen.

fördelar

Direkta val till regeringstjänstemän gör dem mer ansvariga inför kraven från allmänheten. I fallet med den amerikanska ordförandeskapet kandidater tenderar att fokusera på de största staterna eftersom de har mest väljarna röster, enligt "Varför den val- högskolan är dåligt för Amerika." Dessutom skulle det disenfranchise färre människor. Om en person valda kandidat förlorar i ett tillstånd, inte väljarens röst spelar ingen roll. När senatorer valdes, mutor till statliga lagstiftare blev ett stort problem.

Nackdelar

Direkta val har potential att förlänga redan lång process av valet av regeringstjänstemän. I standard direkta valet system måste vinnaren få minst 40 procent av rösterna. Annars, de två översta kandidaterna har en avrinning. Denna extra val kräver läggas kampanj medel och tid för tvistlösning.

Nackdelar med triple bottom line rapportering

Nackdelar med triple bottom line rapportering


Triple bottom line rapportering är ett system som gör det möjligt för företag att lägga till "sociala bottom line" och "miljö bottom line" till deras "finansiella bottom line" när de meddelar sina resultat. FN: s miljöprogram skapade Global Reporting Initiative, som fungerar som mall för triple bottom line rapportering. Även TBL blir en allt populärare ämne, dess nackdelar avskräcka stor skala antagande av den brittiska verksamheten.

Kosta

Alla rapporter kostar pengar att sammanställa. Du behöver särskild personal för att samla in data och eventuellt nya datasystem för att identifiera, lagra och sammanställa källdata för rapportering. Förvaltning rapportering kan vara motiverad eftersom den belyser områden var större effektivitet och lönsamhet kan uppnås. Det är obligatoriskt att sammanställa bokslut och deklaration, därför ett företag måste investera i system och personal för att uppfylla detta krav. TBL skapar extra personal och system krav utan förbättring av bolagets resultat. I tider av ekonomisk nedgång, när marginalerna är tunna, måste företagen sänka sina kostnader för att överleva, inte stapla på mer.

Tid

Liksom regelbunden finansiell rapportering, styrelsen och avdelningschefer måste kontrollera alla uppgifter i TBL rapporterar att bekräfta att det exakt återspeglar läget för verksamheten. Detta drar nyckelpersoner från sina huvuduppgifter. Det skulle vara meningslöst i TBL rapportering om allmänheten gjordes medvetna om dess innehåll, därför måste det fram och främjas för allmänheten och intressegrupper, många kopior av rapporten måste tryckas och distribueras. Allt detta kräver tid som skulle vara bättre spend driva verksamheten.

skryt

Triple bottom line rapportering uppmuntrar företag att fokusera på värdet av deras sociala konsekvenser för deras anställda och grannar samt deras bidrag eller skada till att förbättra miljön. Men företag är mer benägna att använda detta som en PR-övning och bara publicera de "positiva" för sin verksamhet. Företag som beter sig oetiskt är fullt medvetna om sina handlingar och det är osannolikt att stoppa de system som förbättrar deras lönsamhet på grund av TBL. Till exempel skulle ett företag framhäva deras användning av en avfallsentreprenör som specialiserat sig på återvinning, men inte nämna att de köper komponenter från tredje världen leverantör som använder barnarbete.

Åsikt

Finansiell redovisning är rättfram. Det handlar om mätbara fakta som antalet sålda under ett år heter eller kostnaden för råmaterial. Även inom detta område finns det lagligt utrymme för manipulation, särskilt när det gäller värdering av tillgångar. Sociala och miljömässiga faktorer kan inte korrekt kvantifieras. Om företaget är kvar att värdera sina egna prestationer kommer övervärdera de saker man uppnått och undervärdera de mål som den inte uppfyller. Om det tar ett poängsystem från en tredje part, skulle det sluta köra sin verksamhet i enlighet med en tryck grupps prioriteringar snarare än att bevaka intressen aktieägarna upp.