Tistel tinktur gör egen

Hur du tar mjölk tistel

Hur du tar mjölk tistel


Att ha en frisk lever är avgörande för välbefinnandet. Mjölk tistel, en ört känd för sin leverälskande egenskaper, är allmänt tillgänglig och lätt att ta. Silymarin och andra ämnen i mjölk tistel är tänkt att skydda levern från skador orsakade av gifter, virus, alkohol och vissa receptbelagda läkemedel. Mariamistel underlättar matsmältningen, förbättrar humöret och kan också skydda kroppen från cancer. Mjölk tistel är lätt att växa och tar ett år att mogna. Det är infödd till Europa, men växer över hela världen.

Instruktioner

1 Smutta på en kopp mjölk tistel te. Örten är vanligtvis tillgänglig som förpackade te. Om inte, satte två matskedar krossade mjölk tistel löv och frön i ett tunt påse eller te bollen. Brygd i varmt vatten i 5 till 10 minuter och sip långsamt. Tillsätt honung och pepparmynta att söta, om så önskas. Mariatistel te är fantastiskt att dricka före eller efter en måltid. Det hjälper matsmältningen och är också känd för att stabilisera insulinnivåer och minska kolesterol.

2 Ta ett tillägg. Mariatistel finns på många hälsokostbutiker och stormarknader i kapselform. Silymarin är inte lätt absorberas av kroppen så ta en koncentrerad kapsel är mest effektiva. Kapslar erbjuda en standardiserad mängd silymarin. Den rekommenderade dosen är två till tre kapslar om dagen för en vuxen. Ta mariatistel med ett glas vatten.

3 Späd 10 droppar mjölk tistel tinktur i ett glas vatten. Ta tre till fem gånger dagligen. En tinktur är en ört-extrakt i alkohol eller annan vätska. Tinkturer finns på hälsokostbutiker och från örter. Du kan göra din egen tinktur genom att sätta två koppar torrmjölk tistel och frön i ett stort glas betning burk. Täck örter med antingen konjak eller vodka och skruv på locket. Låt burken sitta i en sval och torr plats. Örterna måste täckas och indränkt i alkohol vid alla tidpunkter. Kontrollera burken varannan dag och lägga mer alkohol om örter har absorberat alkoholen. Låt denna blandning sitta i tre veckor och skaka burken då och då. Efter tre veckor, sila vätskan i en droppflaska. Tinktur kommer att pågå i ett år.

4 Grind upp mjölk tistel frön i en kaffekvarn för att göra ett pulver. Tillsätt en matsked av pulver till juice eller vatten och dricka det två gånger om dagen.

Märken av mjölk tistel

Märken av mjölk tistel


Mariatistel är en ört som används för att skydda och läka levern. Hittills har studier av örten i människor varit resultatlösa, men uppmuntrande. Den aktiva komponenten av mariatistel är ett ämne som kallas silymarin. Liksom alla örter, kan mjölk tistel variera i potens, vilket gör det viktigt att välja en pålitlig varumärke. För bästa resultat bör mjölk tistel standardiseras för att innehålla 70 till 80 procent silymarin.

Naturens sätt

Naturens sätt säljer två typer av mjölk tistel kapslar: vanlig mjölk tistel och Thisilyn Milk Thistle extrakt. Båda produkterna är standardiserade till 80 procent silymarin, men naturens sätt hävdar att mjölk tistel extrakt i Thisilyn lättare bryts ned av kroppen och därmed effektivare.

Jarrow Formulas

Jarrow Formulas säljer mjölk tistel kapslar standardiserade att innehålla 80 procent silymarin. Varje kapsel innehåller 150 mg av örten. Jarrow produktionsanläggning är GMP-certifierad. GMP står för "Good Manufacturing Practices" och certifiering innebär att en tredje part, NSF International, inspekterar anläggningen för att bekräfta att tillverknings förfaranden uppfyller GMP-standard.

NU Foods

NU Foods säljer mjölk tistel kapslar som inte är standardiserade. Varje kapsel innehåller 150 mg mjölk tistel extrakt och 350 milligram av kryddan gurkmeja, som nu hävdar förstärker effekten av mjölk tistel. Den rekommenderade portion är två kapslar.

Gaia Örter

Gaia örter säljer två olika typer av flytande mjölk tistel extrakt: regelbunden och låg alkoholhalt. De säljer även en flytande tinktur kallas "Milk Thistle Yellow Dock Supreme", som innehåller mjölk tistel, gul docka, kardborre rot, echinacea, SARSAPARILL och Oregon druva. Dessutom säljer de vätskefyllda mjölk tistel kapslar.

enzymatisk Therapy

Enzymatisk Therapy säljer fyra olika mariamistel produkter. Varje Simply Tistel kapsel innehåller 150 mg mjölk tistel extrakt, standardiserade att innehålla 80 procent silymarin. Super Tistel är faktiskt en blandning av örter: varje kapsel innehåller 100 mg mjölk tistel standardiserat till 80 procent silymarin, plus kronärtskocka, maskros rot och lakrits. Milk Thistle X är en annan blandning av dessa örter. Den innehåller 150 milligram standardiserad mjölk tistel extrakt per kapsel, plus maskros, kronärtskocka och lakrits. Silybin Advanced innehåller silybin, en del av silymarin, utvinns ur mjölk tistel och bunden med soja i en process som företaget hävdar ökar absorptionen. Alla enzymatisk terapi produkter är labb testas för att säkerställa renhet och styrka.

Swanson Hälsoprodukter

Swanson Health Products säljer en mängd olika mjölktistelprodukter. Bolagets Full Spectrum Tistel innehåller 500 milligram unstandardized ört per kapsel, medan slätten Milk Thistle produkt kombinerar 250 milligram standardiserad mjölk tistel extrakt innehållande 80 procent silymarin med 250 milligram av unstandardized ört. De Siliphos mariamistel kapslar innehåller silybin, tros vara den mest potenta komponenten av silymarin, i kombination med sojaföreningar för att göra det lättare absorberas av kroppen. Företaget säljer även mjölk tistel i tinktur form liksom i kombination med andra örter.

Tistel blomning Fakta

Tistel blomning Fakta


Tistel blomma är ett samlingsnamn för en grupp av taggig, blommande växter som hör till aster familjen. Tistel blommor är rejäla växter med levande blommor som är populära bland insekter och bin.

Blommor

Tistel blomma blommor är typiskt vit, gul eller en nyans av lavendel. Blommorna visas normalt som rörliknande kluster av färgglada toppar. Tistel blomma blommor lockar en mängd olika kolibrier, guldfiskar och bin.

ogräs

Tistel blommor anses av vissa trädgårdsmästare vara irriterande ogräs. Tistel blommor är rejäla, taggiga växter som förökar sig lätt som varje blomma kan producera tusentals luftburna frön.

kontrollerande Population

Trädgårdsmästare som växer tistel blommor för livsmedel eller prydnads skäl kan hålla anläggningen från att sprida sig genom att skära av blommorna innan de torkar och släppa frön.

matar

När pollineras, tistel blommor producerar frön som kan grillas och ätas eller pressats till en olja.

tistel~~POS=HEADCOMP

Mariatistel är en typ av thistle blossom skördas för medicinsk användning. Tinkturer och andra mjölk tistel produkter är tänkt att främja en sund leverfunktion.

Var kan jag hitta Tistel?

Var kan jag hitta Tistel?


Tistel är en växt som har sitt ursprung i Medelhavsområdet, men växer nu över hela världen. På vissa ställen tillväxten är så produktiv det anses vara en irriterande ogräs. Mjölk tistel växt växer upp till 10 fot i höjd, har lila blommor och dess blad sekret en mjölkvit substans när krossas. Denna vita vätskan är vad som gav mjölk tistel sitt namn. Anläggningen bär en glänsande brun hård skal frukt. Silymarin är den ingrediens i mjölk tistel som gör det eftertraktade som ett naturläkemedel mot leversjukdomar.

kapslar

Köpa mjölk tistel tillskott varhelst vitaminer och kosttillskott säljs, såsom livsmedelsbutiker och apotek. Det säljs oftast i kapslar. Eftersom silymarin är den aktiva beståndsdelen, är ofta säljs av sig själv i kapselform. Vissa tillverkare tror att det kan vara fördelaktiga synergieffekter mellan silymarin och hittills okända ingredienser i mjölk tistel så att de erbjuder en mariatistel kapsel som innehåller 80 procent silymarin och 20 procent jordtistel. Kontrollera på produktetiketten att varumärket du köper är standardiserad till åtminstone 70 procent silymarin och välj en kapsel som har minst 120 mg silymarin.

flytande extrakt

Absorbera mjölk tistel i kroppen mer effektivt och snabbt genom att ta det i form av utdrag. Mariamistel ingredienser är lösliga i alkohol och kan lättare absorberas av kroppen när de kombineras med en liten mängd alkohol. Mariatistel extrakt bör alkoholbaserad. Även när du gör mjölk tistel te det är tänkt att vara mer effektivt att göra te med ett alkoholbaserat extrakt snarare än att göra det med den torkade växten. Dosering är 30 till 40 droppar två gånger dagligen eller enligt instruktioner från tillverkaren. Örtextrakt finns i hälsokostbutiker eller onlinebutiker. Denna form av mjölk tistel är inte vanligtvis finns i kemister eller livsmedelsbutiker.

Frön

Köper ekologiska mjölk tistel frön eller pulver från växtbaserade leverans butiker och stänka på din mat eller göra te med den. Eller köpa frön och använda kaffekvarn för att göra din egen pulver. Forskningsstudier på mjölk tistel och silymarin har främst skett med hjälp av standardiserade extrakt. Intag av mariatistel genom att göra din egen te från torkade växten har ännu inte visat sig vara lika effektiv som tar det i andra former. När du köper torrmjölks tistel frön, beställa från ett välkänt företag som garanterar deras örter är ekologiska.

Hur man gör Comfrey Leaf tinktur

Hur man gör Comfrey Leaf tinktur


Vallört är en blommande perenn ört med långa, djupa gröna blad och rötter som liknar en rova anläggning. Vallört blad tinktur är en vanlig lokal behandling för lindring av blåmärken, stukningar, skärsår, bölder och svullnad. Tyvärr kan köpa en vallört blad tinktur från din lokala naturliga livsmedelsbutik bli dyrt. Du kan köpa torkade vallört blad och göra din egen tinktur, i större mängder, för en bråkdel av kostnaden.

Instruktioner

1 Placera 2 koppar krossade vallört lämnar in en 946ml. glasburk. Om du inte har torkat vallört tillgängliga, sprida flera färska blad i ett tunt lager på ett ark av matlagning kvalitet bakplåtspapper. Tillåta bladen för att torka i en vecka.

2 Häll 2 koppar 100 säker vodka över vallört blad och försegla burken ordentligt.

3 Placera burken i en mörk skåp och låt den stelna under en månad, ostört. Detta ingjuter alkoholen med vallört väsen, extrahera alla kemiska föreningar och oljor från bladen.

4 Öppna burken och placera ett ark av cheesecloth över munnen. Håll cheesecloth över mynningen av burken och häll över vätskan i en separat burk. Den cheesecloth kommer att anstränga ut alla vallört blad.

5 Täta burken innehåller tinktur och förvara den på en mörk, sval plats för upp till ett år.

DIY Percolation tinktur Metoder

DIY Percolation tinktur Metoder


Gör tinkturer genom filtrering kan vara en rolig och givande aktivitet. Även om det kan vara en tidskrävande process, kommer dina ansträngningar att löna sig i slutet, med en stor mängd nyligen gjort tinktur till en bråkdel av konsumentpriset.

Att köpa en Percolator

Perkolatorer är tillgängliga från glasblåsning studior och köksbutiker och vissa växtbaserade grossister. Det är också möjligt att köpa en från en webbplats som Amazon eller eBay. De varierar i pris från ca £ 6 till £ 32, vid tidpunkten för publiceringen.

Gör din egen Percolator

DIY Percolation tinktur Metoder


Det är möjligt att göra din egen kaffebryggare, antingen av kopparrör eller glas. Om du har en glasskärare, kan du använda en återvunnen glasflaska, såsom en Perrier flaska.

Välja örter

Vissa örter göra bättre tinkturer än andra. Fundera på om att göra en tinktur är nödvändigt eller värt ansträngningen. Om du enkelt kan få tillgång till färska örter året runt, kan det vara enklare att använda infusion eller dekokt metoder för att extrahera medicinska kvaliteter från anläggningen. Percolation tinkturer görs vanligtvis med torra örter, som sedan marken och siktas till ett pulver.

alkoholhaltiga Tinkturer

Många tinkturer använder spannmål alkohol, såsom Everclear. Korn alkohol är i allmänhet 150-190 bevis, eller 95 procent etanol, och är i allmänhet smaklösa. Använd alkohol för att göra en menstruum av örter, kombinera lika delar vatten, alkohol och malda örter, och lock. Låt den stå i 12 till 24 timmar för bästa effekt.

Alkohol Tinkturer

Det är även möjligt att använda ättika eller glycerin i en tinktur istället för alkohol. Äppelcidervinäger är ett bra val eftersom det har sina egna hälsofördelar. Glycerin-baserade tinkturer varar i allmänhet längre än alkohol- eller vinäger-baserade tinkturer, med en hållbarhetstid på två till tre år. Äppelcidervinäger och glycerin kan vanligtvis hittas i de flesta livsmedelsbutiker.

Information om silymarin mjölk tistel

Information om silymarin mjölk tistel


Mariatistel, formellt känd som Silybum marianum, är en anläggning med en historia i traditionell medicin som sträcker sig tillbaka ungefär 2000 år. Den aktiva komponenten i mjölk tistel, som kallas silymarin, utvinns ur växtens frön och användas som en alternativ behandling för ett antal sjukdomar.

Fakta

Mariatistel - även kallad Maria tistel eller heliga tistel - växte först i Medelhavsområdet, men är nu vanligt i soliga, torra klimat i de flesta delar av världen, enligt University of Maryland Medical Center (UMMC). Anläggningen har fått sitt namn från den mjölkiga vätska som utsöndrar när du krossa sina blad. Anläggningen mognar och sprider sig snabbt, och ger en liten frukt eller frö, som innehåller medicinskt aktiva silymarin.

lever Protection

Silymarin består av tre separata ämnen - silidianin, silicristin och silibinin - som hör till en grupp av föreningar som kallas flavonoider, UMMC rapporter. I kombination, dessa ämnen har antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper som kan hjälpa till att skydda levern från skador orsakade av kronisk hepatit, exponering för giftiga ämnen eller konsumtion av alkohol, förutom att reparera leverskada utlöses av samma faktorer. När extraherade, kan silymarin göras till läkemedel som innehåller tinkturer, flytande extrakt och kapslar. Du kan också få ett preparat som kallas silymarin-fosfatidylkolin-komplex, som blandar silymarin med en vanlig komponent i cellmembran för förbättrad absorption.

ytterligare användningar

Vid användning inom en 10-minuters tidsram, silymarin fungerar som en komplett motgift mot förgiftning med svamp lömsk flugsvamp, även kallad deathcap svamp, säger UMMC. Om du tar silymarin inom 24 timmar efter att äta Amanita, kan du kraftigt minska dina chanser att dö eller drabbas av allvarlig leverskada. UMMC konstaterar också att silymarin, liksom andra komponenter i mjölk tistel, kan minska blodflödet till cancertumörer, förutom att stoppa cancer cell reproduktion och minska cancerceller livslängd.

effektivitet

Även om det finns vissa belägg för att stödja mjölk tistel effektivitet vid behandling av leversjukdomar eller cancer, är ytterligare studier krävs för att fastställa eventuella verkliga fördelarna, enligt det amerikanska nationella center för komplementär och alternativ medicin. Problem med levertestresultat inkluderar skillnader i metoder mellan olika studier och relativt litet antal studiedeltagare, förklarar UMMC. Nuvarande cancer Resultaten kommer från laboratorietester, inte verkliga behandling av människor.

överväganden

Den NCCAM listar potentiella biverkningar av silymarin användning som diarré, uppblåsthet och magbesvär. Du kan också uppleva mjölk tistel allergier, särskilt om du har allergier mot besläktade arter som prästkragar, ringblommor, krysantemum och ragweed. Du bör inte ta några mjölk tistel produkter om du är gravid, ammar eller har haft hormon påverkade cancer, UMMC rapporter.

Definition av mjölk tistel

Definition av mjölk tistel


Mariatistel - botaniskt kallad Silybum marianum - är en grönskande växt med rödlila blommor och brunt frukt tillhör solros familjen Asteraceae. Växtens namn kommer från mjölkfärgade vätska som utsöndras när bladen är krossade. Finns i Medelhavet och andra torra och soliga platser, kan mjölk tistel växa till cirka 3 meter (10 fot). Även människor använder mjölk tistel för olika hälsoändamål, ytterligare forskning behövs för att bevisa sin effektivitet. Den medicin- och sjukvårdprodukterna Regulatory Agency (MHRA), en del av avdelningen för hälsa, har registrerat anläggningen för sina traditionella användningsområden, bland annat uppfattningen att det är fördelaktigt för lugnande magen och levern efter omåttlighet i alkohol och mat.

Fungera

Människor har använt mjölk tistel för mer än 2000 år. Historiska medicinskt bruk ingår behandling för leverförhållanden och ormbett. Modern användning innebär vanligen behandla gallblåsan och leverproblem, såsom akut viral hepatit, kronisk leversjukdom och skrumplever. Ytterligare användningar inkluderar minskar insulinresistens i typ 2-diabetes, vilket minskar kolesterolnivåerna och behandla bröst-, prostata- och livmoderhalscancer. Men forskningsresultat blandas för sådan användning, enligt Mayo Clinic och University of Maryland Medical Center (UMMC), både i USA

Aktiv beståndsdel

Forskning tyder på den biologiskt aktiva beståndsdelen i mjölk tistel är flavonoid blandning silymarin, som innehåller silidianin, silicristin och silibinin. Forskare först extraherade silymarin från frön av mjölk tistel i 1968. Dess komponenter har antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper, vilket kan göra det möjligt för silymarin att reparera celler som skadats av giftiga ämnen som alkohol. Ändå ytterligare forskning är nödvändig för att bevisa hur viktig mjölk tistel och silymarin egentligen är att främja god hälsa.

Funktioner

Mariatistel finns i kapselform med torkade örter och en silymarin fosfatidylkolin komplex, som kroppen kan absorbera bättre, förutom te, flytande extrakt och tinktur sorter. Produkter innehåller typiskt 70 till 80 procent av ämnet silymarin, enligt UMMC, som vuxna tar ofta två gånger per dag i 280 till 450 mg doser av standardmjölk tistel eller 100 till 200 mg doser av silymarin fosfatidylkolin komplex. Barn bör inte ta någon form av mariatistel, eftersom det är otillräcklig forskning om säkerheten i mjölk tistel för barn.

överväganden

De aktiva ingredienserna i mjölk tistel kan störa vissa mediciner. Till exempel, samma leverenzymer som bryter ner mjölk tistel också bryta ned läkemedel såsom allergi läkemedels fexofenadin, högt kolesterol läkemedel som statiner och olika cancermediciner, som kan orsaka komplikationer. Människor bör också undvika att ta mjölk tistel om de tar antipsykotiska läkemedel, anestesi halotan och beslag medicinering fenytoin. Söka medicinsk vägledning innan du använder mjölk tistel om du har diabetes eller hypoglykemi, liksom, eftersom örten kan minska blodsocker.

Varning

Alltid rådfråga en utbildad sjukvårdspersonal innan du använder någon mängd mjölk tistel. Regeringen övervakar inte sådana örter och kosttillskott som strängt som mediciner och registrering hos MHRA är inte ett godkännande av effektivitet. Dessutom, på grund av sitt ursprung i naturliga växter, som kan variera i styrka, kan produkter som innehåller mjölk tistel har oförutsägbara mängder av aktiva beståndsdelar. Personer som är allergiska mot andra växter i samma eller relaterade botaniska familjer, såsom prästkragar eller kiwi, kan också vara allergiska mot mjölk tistel och dess aktiva komponenter.

Hur du gör din egen stativ Bildskärm

Hur du gör din egen stativ Bildskärm


Du kan enkelt göra din egen bildskärm monter även om du inte är en byggmästare. Du behöver bara grundläggande verktyg och förmåga, tillsammans med några melaminboard, och du är klar. Designen är densamma oavsett om du behöver ett stativ för din datorbildskärm eller för din bärbara dator. Den mest grundläggande bildskärmsstället är en inverterad U, med fyrkantig hörn i stället för runda. Med mycket lite extra arbete, kan din bildskärm monter dölja ledningar, hindrar pennor eller din bärbara dator från att glida ut och lägga till ett stänk av färg till ditt rum inredning.

Instruktioner

1 Mät basen av monitorn eller laptop för att bestämma den minsta längd och bredd för bildskärmens stativ. Storleken för bildskärmsstället beror på stil, storlek och form av skärmens fot samt ergonomiska faktorer. En av fördelarna med DIY är att du kan bygga dina behov. Så ta dig tid att studera OSHA (länk i referenssektionen) för korrekt ergonomisk höjd, vinkel och avstånd skärmen ska vara. En genomsnittlig platt-bildskärm kan behöva höjas med cirka 3 inches på ett stativ som är cirka 12 inches bred. Men bildskärmen, skrivbordet, stolen, din längd och dina arbetsställningar alla bör beaktas.

2 Planera designen på papper. Du kommer att behöva en topp och två sidor på minimum. Lägg en front för att dölja ledningar, och utvidga sidorna och framtill ca 1/4 tum högre än överdelen så att du har en inbyggd stopp för pennor och andra småsaker.

3 Mät, markera och skär brädor för din bildskärm monter. Du kanske kan köpa melamin skivor som redan är tillräckligt nära den storlek som du behöver, eftersom de finns i många storlekar. Ibland hårdvara eller hem förbättring butik kommer att skära skivorna för dig.

4 Skruv en sida till den sida av toppbrädan, med 1/4 inch som sträcker sig högre än den yta av toppbrädan. Använda trälim först och sedan skruvas ihop brädorna kommer att öka robusthet. Vara säker på att du har räta mot räta ut och in så att den släta, vita knutar visar framifrån i stället för den skurna kanten. Fästa den andra sidan till den andra änden av toppbrädan på samma sätt.

5 Fäst främre styrelsen på framsidan av din U-formade stativ med trälim och skruvar. Återigen, se alla kort är vända åt rätt håll så att det inte finns några råa kanter visar. Den främre ombord bör också sträcka sig 1/4 tum högre än den yta av toppbrädan.

6 Låt monitorn stå ljusa vita som melaminboard kommer, eller måla den. Eller plats applikationer, klistermärken eller bilder på skärmen stå och tillämpa polyuretan över dem för att förhindra att klistermärken från skalar. Den melaminboard ger en skyddad, torka-ren yta, så det är inte nödvändigt att avsluta det undantag för dina önskemål.

Hur du gör din egen skateboard Online

Hur du gör din egen skateboard Online


Kompletta färdiga skateboards kan köpas från någon lokal skridsko butik eller online skridsko butik. Emellertid är komponenterna på varje komplett däck förutbestämd och kan inte ändras av den enskilde shopper. Det finns nu vissa webbplatser som erbjuder en komplett anpassningsbar tjänst som gör det möjligt för åkare att välja varje bit av hårdvara som går på sin skateboard.

Instruktioner

Att bygga en styrelse

1 Välj däck som du vill börja bygga din skateboard. Varje skateboard har en annan grafisk på undersidan av brädan, men detta bör inte vara den största faktorn att tänka på när du väljer din däck. Däcket bredd är den del av styrelsen som du bör mest bry dig. Däck sträcker sig från 7 till 8 inches bred med olika storlek däck varje en-kvarts tum. Bredare däck är vanligtvis högre åkare med större fötter. Smala däck är lättare att vända trick med, kan dock högre åkare inte få den rätta balansen de skulle med en bredare däck.

2 Välj grepptejp varumärke och färg som du vill ha på toppen av däck du valde i steg 1. Mest grepptejp är generisk svart, men vissa märken har logotyper eller olika färger från att välja bland. Kom dock ihåg, att sätta mönster i grepptejp kan se cool, men det gör ont effektiviteten i din skateboard grepp.

3 Välj rätt storlek lastbil för att passa däck du väljer. Lastbilarna bör vara exakt samma bredd som däcket. Till exempel, om du väljer en 7,5-tums däck, måste du välja 7,5-tums lastbilar. Detta tillåter hjulen att rada upp perfekt med kanten på däcket.

4 Välj hjulen du vill ha för din skateboard. Hjul, precis som däck, kom med en grafisk design, även om storleken bör vara vad du letar efter när du väljer rätt hjul. Hjul sträcker sig från 48 till 60 mm; 54 eller 56mm är den vanligaste hjulstorleken. Hjul slits när de används, de ytor som du kommer att vara skridskoåkning på fast rätt storlek hjul du ska börja med. Grövre ytor såsom dränerade pooler eller gator och trottoarer kommer att bära hjul ner snabbare, så större hjul behövs för att starta. Omvänt, om du bara skridskor på en skatepark och på professionella skridsko ramper då mindre hjul kommer att vara bra för dig.

5 Ta dina val och besöka en av de många olika webbplatser som erbjuder anpassningsbara skateboards. CCS eller Warehouse Skateboard webbplatser är två kvalitetsbolag som låter kunderna bygga upp sin egen komplett skateboard.