tårtor med regnbåge och enhörning

Hur man gör en enhörning tårta från en stående lamm pan

Hur man gör en enhörning tårta från en stående lamm pan


Fira ett barns saga födelsedag genom att återanvända en påsk eller springtime stående lamm kakform och omvandla kakan till en enhörning. Tredimensionella tårta skärmar kan svänga yttranden från gäster och göra den genomsnittliga fotboll mamma i en konfektyr drottning med en over-the-top kakan. Förbered kakan dagen innan firandet så att du kan ta din tid med displayen och förvara den i kylskåpet över natten.

Instruktioner

1 Blanda en färdigköpta kakmix i en medelstor bunke enligt förpackningens anvisningar. Häll hälften av blandningen i smord och mjölad framför lamm pannan och den andra hälften i den bakre delen av smord och mjölad lamm pan. Se till att kastruller är nivå när du placerar dem i ugnen.

2 Kyl kakor på en kylande rack tills ingen längre varm. Förbered en kaka ombord eller använda en bit av stark trä täckt av aluminiumfolie eller serveringsfat medan du väntar på kakorna svalna.

3 Shave ett tunt skikt från toppen av varje avsnitt kakan att utjämna de två sidorna som kommer tillsammans. Layer smörkräm glasyr på en av de platta tårta sektionerna och tryck ihop de två delarna. Tryck träspett genom de två delarna för att hålla ihop dem som en valfri fästmetod.

4 Smält 3 msk smör i en stor kastrull och tillsätt ett paket av marshmallows över låg värme. Rör om kontinuerligt tills marshmallows smälts helt. Ta bort kastrullen från brännaren och rör i 6 koppar puffat ris spannmål för att belägga helt.

5 bilda en stor, smörad handfull den klibbiga puffat ris blandningen under 3 inches av i slutet av en 5-tums-lång träpinne rod för att skapa en lång tunn unicornhorn. Smörj händerna igen och skopa en stor handfull puffat ris blandningen och forma den till en rundad kanter kub form för unicorn tryne runt 3 inches av en annan 5-tums lång träpinne rod. Lamb ansikten är kortare än enhörningar så använder puffat ris blandning förändrar den ursprungliga utformningen av pannan kakan. Forma två dropp ser Unicorn öron med samma metod.

6 Sprid ett tjockt lager av smörkräm glasyr på ändsektionen av såväl puffat ris horn och nos runt träpinne rod. Tryck på de återstående 2 inches av träpinne rod från enhörningshorn i pannan delen av lamm och 2-tums avsnitt av träpinne från nosen ris bit i munnen delen av lamm formen. Pressa de båda öronen på båda sidor av hornet men ungefär 1 tum bakom den. Glasyren bör hålla sig som klister medan pluggen ger extra tålighet.

7 Sprid ett tjockt lager av smör glasyr över hela kakan och puffat ris tillägg. Lägg en stor klick av grädde på övre bakbenet av lamm och mindre av lamm kinder att få det att verka mer som en häst eller enhörning. Jämna ut kanterna på glasyren scoop att sömlöst köra in i kroppen isbildning.

8 Strö florsocker över arbetsytan och rulla köpta fondant i en 1/8-tums tjock bit. Layer fondant över glasyren och smidigt det att befria konfekt eventuella stötar eller rynkor men försiktig att inte sprida isbildning klick under fondant.

9 Rör en virvlade linje runt horn, ögon, näsborrar och ben till olika benen och bakdelen från kroppen. Pipe färgrik isbildning, genom att använda en större stjärna spets, för att skapa en regnbåge man och svans.

Hur man gör en enhörning kostym

Hur man gör en enhörning kostym


Unicorns är mytiska varelser kända för den enda horn på huvudet liksom deras skimrande man och svans. Berättelser som presenterar varelser talar ofta om den helande egenskaper i hornet och enhörningen förmåga att köra tyst genom skogen. Barn som är förtjust i sagor, regnbågar och imaginära siffror ofta dras till enhörningar. Gör en enhörning kostym för make believe eller som en Halloween kostym från vanliga hantverk leveranser och kläder.

Instruktioner

1 Skär en halvcirkel från en bit vitt affisch styrelse. Rulla den till en konisk form. Tejpa fast den så att den håller sig på plats. Detta kommer att vara basen av horn.

2 limmas en bit guld fläta runt botten av könen. Spiral en bit garn från toppen av hornet ner till botten. Limma den på plats. Leta efter garn som har metallsträngar eller glitter som rinner genom den.

3 Sy en bit tunn elastisk från en sida av botten av könen till den andra. Det elastiska bör vara något mindre än diametern hos basen av könen. Hornet är placerad på den övre framsidan av huvudet, så att den är vinklad framåt. Det elastiska kommer springa runt baksidan av huvudet under hårfästet.

4 Sätt på ett par vita träningsbyxor och en långärmad vit T-shirt för kostym bas. Ett par vita strumpbyxor, trikåer och en pastellfärgad tutu kommer också att arbeta.

5 Braid tjockt garn och band i en svans ca 60 cm (2 fot) lång. Lägg en båge till toppen av svansen. Fäst svansen till träningsbyxor eller trikåer med några stygn eller en säkerhetsnål.

6 Skär fyra ovala former från fuskpäls. Lägg ett gummiband som sträcker sig från en sida till den andra. Placera fuskpäls över båda händerna och skor.

7 Spray glitter hårspray på barns hår. Alternativt kan en peruk bäras. Välj en lång blond, vit eller pastellfärgade peruk för att efterlikna utseendet på en man. Applicera glitter make-up till kinderna för att avsluta kostym.

Hur man gör en enhörning horn

Hur man gör en enhörning horn


Grekisk litteratur, mesopotamiska konst och indiska och kinesiska myter hänvisa till ett djur med ett hästhuvud och kropp, ett lejon svans, bakbenen av en hjort och en spiral horn med skyddande krafter som skjuter ut från huvudet. Använd den mytiska varelse som kallas en enhörning som inspiration för en skimrande hantverk projekt genom att konstruera en enhörning horn från hård affischtavla som ditt barn kan bära under speltid.

Instruktioner

1 Rita en 6-tums horisontell linje på din affisch ombord. Mät rakt upp från mitten av 6-tums linje och göra en liten markering 8 inches ovanför linjen. Rita två diagonala linjer som förbinder ändarna av 6-tums linje med märket. Klipp ut den resulterande triangeln.

2 Rulla triangeln så sidorna överlappar 1/4 tum. Säkra de överlappande sidor med en rad av varmt lim. Låt limmet svalna i två minuter.

3 Spread hantverk lim över utsidan av könen med en skumborste. Strö glitter över kon medan du håller den över en papperstallrik för att fånga överskottet. Ställ konen ner, punkt uppåt på plattan och låt farkosten limmet torka i 20 minuter.

4 Wrap guld eller silver band runt utsidan av könen börjar vid spetsen och arbeta dig ner, bifoga det med varmt lim som du linda. Utrymme wraps av bandet en tum ifrån varandra. Klippte bandet från spolen när du når botten av konen.

5 Skär en 20-tums-lång bit av 1/4-tums bred resår. Fäst varje ände av elastiskt till insidan av könen på motsatta sidor. Låt limmet svalna i två minuter innan du använder den enhörningshorn.

Hur man tar bort vårtor med bananer

Hur man tar bort vårtor med bananer


Bananer har hyllats i århundraden för sina hälsofördelar. De är rika källor av kalium, magnesium, komplexa sockerarter och vitaminer som gynnar kroppen. Men det är inte bara insidan frukten av banan som är fördelaktigt. Den bananskal har många hälsofördelar också. Den bananskal har använts i århundraden för att behandla allt från gift ek och Poison Ivy till myggbett. Vårtor svarar också väl till bananskal.

Instruktioner

Behandla Vårtor Med Banana Peel

1 Skala en banan och skär nog av skalet för att täcka vårta eller vårtor. Skär skalet att förlänga halv tum över vårta på alla sidor.

2 Rub vårtan med insidan av den återstående skal.

3 Placera liten bit av bananskal över vårtan och tejpa fast den på plats, med kirurgtejp.

4 Låt bananskal på vårta tills det blir svart. Om skalet lossnar innan det blir svart, byt ut den.

5 Upprepa processen om det behövs.

Ta bort vårtor med vinäger

Ta bort vårtor med vinäger


Vårtor är inte bara fula och pinsamt. De kan vara mycket smärtsamt beroende på vilken del av kroppen som de har infekterat. Vårtor är små knölar eller tumörer på och under huden, och är oftast orsakas av humant papillomvirus, eller HPV. De påverkar oftast bärarens händer och fötter, men kan visas på någon del av kroppen från ansiktet till ben. Vårtor kan vara mycket smittsam, och du kan få dem inte bara från att röra det drabbade området av någon med vårtor, men också från kontakt med sina handdukar eller tvättlappar.

Hur ättika fungerar på vårtor

Ta bort vårtor med vinäger


Varje år de drabbade med vårtor spendera tusentals pounds på medicinska behandlingar och over-the-counter rättsmedel som ofta ineffektiva. Använda äppelcidervinäger för vårtan bort är en mycket populär huskur. Vinägern faktiskt inte dödar humant papillomvirus. Snarare verkar det fungera eftersom dess sura innehåll suger in i lagret av huden som är förorenat med viruset, vilket kan göra att lossna. När detta skikt av hud tas bort, är viruset och vårtan avlägsnas med den.

Hur tar man bort vårtor med ACV

Ta bort vårtor med vinäger


Processen för att ta bort vårtor med äppelcidervinäger är enkel att utföra, men det kan behöva upprepas flera veckor innan fullständigt avlägsnande sker. Det snabbaste sättet är att rengöra det drabbade området och torka ordentligt. borsta försiktigt vårtan med en pimpskrapa som kan rengöras senare. Blöt en bomullstuss i äppelcidervinäger. Sätt den direkt på vårtan och säkra den där med medicinsk tejp eller tejp. Gör detta minst varje natt, men för snabbare resultat gör det varje kväll och varje morgon, om du kan ta sig igenom dagen med bandet på fötterna. Fortsätt tills du känner den svarta kärnan från vårtan har tagits bort. Annars viruset finns kvar och en annan vårta så småningom kommer att växa upp runt kärnan.

Stadier av borttagning

I början av behandling vårtor med äppelcidervinäger, kan du känna smärta vid applikationsstället. Detta är vanligt och kan lindras med over-the-counte -medications, och kommer förmodligen inte att pågå i mer än ett par dagar. Beroende på vilken typ av och storleken på din vårta, kommer du att märka en förändring i färg efter tre dagar till en vecka. Efter en vecka eller mer av behandling kommer vårtan blir svart och så småningom faller av. Motstå frestelsen att hjälpa det tillsammans i detta, som om du tvingar bort det finns en chans kärnan är inte löst nog att komma bort med resten av det. När den faller av på egen hand, vanligtvis innehåller det kärnan, och kärnan avlägsnande är nödvändigt för att förhindra vårtan från att återvända.

Hur att dekorera tårtor med jordgubbar

Hur att dekorera tårtor med jordgubbar


Dekorera tårtor med jordgubbar betonar friskhet, färg och smak av bakverk. Aptitretande att titta på och ännu mer delikat när ätit, jordgubbar är lätta att rengöra och skär i dekorativa skivor. Arrangera jordgubbar i en tilltalande design på kakan inte kräver en konstnärlig känsla och i själva verket kan göras av nästan alla barn eller en vuxen. Färgen på glasyren eller antalet skikt eller form av kakan kan användas för att komplettera den mängd och placering av jordgubbarna.

Instruktioner

1 Skär av stjälkarna av jordgubbar som är stora, färska och mogna men fast. Tvätta jordgubbar och göra vissa de torka helt.

2 Dice några av jordgubbarna att blanda in med glasyr. Skär bitar tillräckligt stora för att vara väl synlig, ungefär 1/8 tums fyrkant, och blanda dem i glasyr.

3 Placera ett skikt av kakan på arbetsbordet och sprida toppen av skiktet med 1/8 tum av glasyr.

4 Placera det andra lagret av kakan ovanpå det första lagret och sedan frost hela kakan.

5 Tvätta och torka en stor, mogen jordgubbe, och ta sin stam. Placera den, platta sidan nedåt i glasyr i den exakta mitten av kakan.

6 Slice tillräckligt hela jordgubbar till 1/8-tums skivor att dekorera toppen av kakan. Starta genom att skjuta skivorna vid en 45 graders vinkel i glasyr i en cirkel runt jordgubbar i mitten av kakan.

7 Fortsätt att göra så många cirklar utåt från mitten av kakan som du föredrar.

8 Klipp tillräckligt jordgubbar i längden att placera dem 2 inches isär runt centrum fyllning av kakan mellan de två skikten. Använda tandpetare om nödvändigt för att spett genom jordgubbarna i glasyr för att hålla dem på plats. Skjut tandpetare tillräckligt långt in jordgubbar så att de inte märks.

9 Strö pulver florsocker lätt över jordgubbar på toppen av kakan.

Hur man gör en spegel med regnbågsskimrande kakel accenter

Hur man gör en spegel med regnbågsskimrande kakel accenter


Med lite tid och kreativitet, kan du göra dina egna spegel med skimrande plattor för att konkurrera med någon designer. Köpta kaklade speglar är dyra och kan vara svårt att matcha, men med olika intressanta plattor finns på din lokala hem förbättring butik, har du möjlighet att farkosten en spegel för varje rum i huset utan att bryta mot banken.

Instruktioner

1 Bestäm storleken på din spegel med ett måttband, mäta både dess bredd och längd. På din lokala hem förbättring butik, har ett intresseföretag skära en bit av grundläggande plywood minst tre inches större än din spegel på alla sidor. Detta kommer att ligga till grund för din spegel och kakel.

2 Följ din spegel till mitten av skuren plywood med monteringslim. Låt torka. Placera målartejp runt kanterna på din spegel. Detta kommer att hålla kakel material från repor eller fast vid din spegel.

3 Ordna 1x1-tums brickor du har valt i rader runt spegeln. Ta detta extra steg kommer att låta dig veta om du behöver trimma någon av plattorna med din kakel avbitartång innan vidhäftning dem permanent till styrelsen. Placera kakel distanser mellan plattorna när du flyttar tillsammans. Detta kommer att ge dig jämnt fördelade plattor och en attraktiv injekteringsbruk linje.

4 När du är nöjd med din kakel placering, ta bort dem från brädet på ett organiserat sätt. Smooth ett tunt skikt av den färdigblandade tunn uppsättning på trä med din spackel (en smörkniv fungerar bra för små utrymmen samt). Placera försiktigt plattor och distans tillbaka på bordet följer samma mönster som används samtidigt som man lägger ut dem. Med fingret, trycker plattorna ner i tunna set och vicka för att frigöra luftbubblor. Fortsätt på alla sidor av bordet tills täckt. Tillåt torktid enligt det tunna uppsättning tillverkarens instruktioner.

5 Smooth din förblandad injekteringsbruk över brickor med din spackel. Håll murslev i 45 graders vinkel medan utjämning över plattorna för att säkerställa en jämn fördelning av fogmassa mellan plattorna. Låt injekteringsbruk att sitta på plattorna för den tid som rekommenderas av injekteringsbruk tillverkare.

6 Med en fuktig svamp, torka bort någon tillgång injekteringsbruk och avslöja dina vackra kakel. Gör detta på hela kaklade området. Tillåt tillräcklig torktid. Applicera injekteringsbruk sealer vid denna tid att lägga till extra skydd och glans om du så önskar. Följ tillverkarens instruktioner. Ta bort målartejp från spegeln.

7 Nu när din kaklade spegel är klar, klä upp det med en tavelram som passar i storlek. Ta bort glaset och uppbackning av ramen och ersätta med nya kaklade spegel. Häng spegeln för hela världen att se.

Hur att dekorera ett bröllop med fjärilar och daisy

Hur att dekorera ett bröllop med fjärilar och daisy


Dekorera ditt bröllop med fjärilar och prästkragar för att utföra ditt tema eller skapa en varm och välkomnande atmosfär för dina gäster. Dina dekorationer kan fokusera helt på fjärilar och prästkragar eller har subtila antydningar ingår här och där, beroende på vad du föredrar. Koncentrera dig på din favorit aspekt av tusenskönor och fjärilar eller väva in dem i ditt bröllop dekor lika. Mjuka pastellfärger påminner om våren, som kommer att knyta fint med din fjäril och daisy tema.

Instruktioner

1 Hang fjärils eller daisy-formade strängar av blinkande miniatyr lampor runt receptionen att lägga till belysning och tema inredning. Papperslyktor är ett annat alternativ och finns i olika färger och mönster. Till exempel hänga lyktor med daisy mönster och fästa nät fjärilar till några lyktor.

2 Täck bord och stolar med sängkläder som kompletterar ditt färgschema eller använda vanligt vitt att låta dina dekorationer att sticka ut mer. Använd daisy eller fjäril mönstrade dukar för en tillfällig eller land bröllop.

3 Knyt en tyll rosett runt stolarna och lägga stora maskor fjärilar till fören. Bara lägga till fjärilar till varje par stolar om din budget är stram. Tuck en enda Gerbera daisy i varje båge också.

4 Sätt ihop center som inkluderar tusenskönor och fjärilar eller växla mellan de två på varje bord. Till exempel, fylla dekorativa fågelburar med prästkragar och lägga nyhet fjärilar på buren eller buren flyter bland prästkragar, eller använd Mason burkar för att hålla prästkragar och knyta ett band runt burken med fjäril charm.

5 Lägg till fjärilar och prästkragar i andra små sätt, såsom fjäril plats korthållare som kan fungera som plantable gynnar eller servettring hållare med daisy eller fjäril charm.

Hur gör jag Dye tyg med växter och grönsaker?

Hur gör jag Dye tyg med växter och grönsaker?


Oavsett om du vill ha en rolig experiment för barnen eller ett kreativt sätt för att inte slösa din trädgård matrester, färgning tyg med växter och grönsaker är rätt väg att gå. Även om inte riktigt lika bekvämt som färdigköpta färgämnen, kan dessa recept fortfarande utmärkt resultat. Bara samla några material och runda upp barnen för denna pionjär version av tie-färgning. För gul, använder gurkmeja, goldenrod blommor, lök peeling, maskrosor eller ringblommor. För grönt, använder morot toppar eller spenatblad. Använd Cherry bark och grenar för brunt och indigo växter och tomatblad för blå. För att skapa de mest effektiva färgämnen, plocka växter och grönsaker när de är på toppen av färg.

Instruktioner

1 Skölj växter och grönsaker med vatten för att säkerställa att de är fria från smuts och insekter.

2 Break, klippa eller krossa växter och grönsaker i små bitar.

3 Kombinera grönsaker och växtmaterialet med vatten i glaset eller stål potten (andra metaller kan påverka färgen på färgämnet). Var noga med att hålla varje färg separat. Använd 4 liter vatten för varje 0.454kg. av växt- eller vegetabiliskt material.

4 Ta vattnet och växt- eller vegetabiliskt material till en koka. För röda och gula färgämnen, stäng av värmen omedelbart efter att vattnet börjar koka. Låt andra färgämnen sjuda i en timme. Om färgämnet är för ljus, lägga till fler växter eller grönsaker och fortsätt att koka.

5 Lägg till ¾ tsk aluminiumsulfat och ¼ tsk grädde av vinsten för varje liter vatten i varje kruka. Blanda väl med en sked. Denna blandning kommer att fungera som ett betningsmedel för att hålla färgen bleks när väven har färgats.

6 Använd cheesecloth eller ett par gamla strumpbyxor att anstränga grönsaker och växter från färgämnet. Kasta bort eller kompostera växt och vegetabiliska produkter, och häll färgämnet tillbaka i potten.

7 Placera tyget (bomullstyg fungerar bäst) i potten med önskad färg färg och låt sjuda i en timme, vrida varje flera minuter. Alternativt kan du njuta duken natten.

8 Flytta tyget direkt från potten till diskhon eller slang för att skölja. Skölj tills vattnet är klart. Sedan försiktigt pressa tyget för att eliminera överflödigt vatten och lägga ut i skuggan för att torka. Färgämnet kan fortsätta att köra efteråt, så att inte tvätta tyget med andra kläder.

9 Kylskåp all överbliven färg för framtida bruk.

En DIY bergbana med en grus och sand bas

En DIY bergbana med en grus och sand bas


Att bygga din egen trädgård sten väg med grus och en sand bas är ett stort jobb. Med lite tålamod, god planering och rätt verktyg, är det värt ansträngningen i slutändan. När du bestämmer hur du vill utforma din väg, där du vill placera den i din trädgård, och vilka typer av material som du vill använda, kommer du att vara redo att börja arbeta.

Instruktioner

1 Utforma väg genom sprutning märkning krita för att beskriva kanten av vägen.

2 Ta bort gräset längs din väg med en effekt torvskärare.

3 Dumpa din sand i banan, och sprida det över banan i en 3-tums lager, med hjälp av din spade för att fylla i och en metall rake till nivå.

4 Sätt på dig handskar och lägga ut dina stenar, leka med placeringen, tills den önskade utformningen uppnås. Det är okej att lämna vissa utrymmen mellan stenarna eftersom grus fyller detta område. Lägg till eller ta bort sand från under stenarna att utjämna dem.

5 Fyll i mellanrummen mellan stenarna med grus, spridning och utjämning grus med metall rake.

6 Sweep överskottet sand och smuts från stenar med en tung kvast.