talande fåglar

Talande Fågelarter

Talande Fågelarter


Genom historien har pratar fåglar förvånade världen med sina tal kapacitet. De har inte bara vackra färger och långa exotiska fjädrar, fåglarna verkar svara och nästan föra en konversation med människor. Nästan från det att de kläcks, dessa fåglar lära sig att imitera ljud och ord från båda sina föräldrar och människor. Ju äldre de blir, desto mer rikliga sitt ordförråd. Talking fåglar finns i flera arter. Dessa arter kan skilja sig både i storlek och utseende. Vissa fåglar är kända för att utveckla större ordförråd än andra.

Ara

En papegoja anses vara en av de vackraste pratar fågelarter. För att hitta en till köpet tar lite letande, och de är dyra. Papegojor är inte lättlärd, så att lära dem att prata kan vara en svår uppgift. De är kända för sin lekfullhet och roligt kärleksfull läggning. Den blå och guld ara är den vanligaste av arten. De anpassar sig väl till vad kan omge dem. Den hyacint är den största av Ara arter men ett ovanligt fynd. För extremt vackra färger och förmåga att knyta an till andra, är Macawscharlakansrött klokt val som sällskapsdjur.

Parakit

En parakiter är den vanligaste arten som erhållits som husdjur. Dessa är de minsta av talande fåglar. Parakeets är mycket aktiva och sällan kommer att sitta stilla i sin bur. De är färgstarka och ser elegans. Det är en vanlig uppfattning att alla parakiter prata, men det är inte sant. Du kan vidta åtgärder för att uppmuntra prata. Om undulat inte vill tala det aldrig kommer, oavsett dina ansträngningar. Den manliga undulat är lättare att träna sedan honan och är mer sannolikt att bli en talande fågel.

Afrikansk grå papegoja

Den afrikanska grå papegoja är en charmig fågel med en stor disposition. En medellivslängd för denna papegoja är cirka 40 år. De är de mest pratsam av alla talande fåglar, och har den största ordförråd. Dessa papegojor måste hållas aktiva så att de inte stressade. Man tror att denna intelligenta arter har hållits som husdjur av människor i över 4000 år. I egyptiska hieroglyfer, hittar du bilder av dessa fåglar som husdjur. Gamla grekerna dyrkade dessa papegojor, och romarna höll dem i vackert dekorerade burar.

cockatiel

En cockatiel är en liten prata fågel som har sitt ursprung i Australien. Deras genomsnittliga vikt är 2 3/4 till 3 1/2 oz. och de mäter 10 till 14 inches i genomsnitt i längd. Vilda nymfparakiter är oftast grå, men uppfödare har producerat dem i flera färgstarka former. De är mycket tillgiven fåglar, och tala med en röst som har tonen i en visselpipa. Hanen av denna art börjar vocalising mycket tidigt i sin liv, och oftast hamnar med en imponerande ordförråd. En cockatiel kost består mestadels av frön, pellets, färska frukter och grönsaker. Färskvatten bör ges till dem varje dag. Dessa fåglar bli smutsig lätt och måste badas ofta. De gör stor sällskapsdjur och är billiga att köpa.

Hur man gör en talande pinne

Hur man gör en talande pinne


Den talande pinne är en infödd amerikansk tradition som används för att hålla ordning under möten. Det har anpassats av andra grupper, såsom scouterna och flickscouter av Amerika, neo-hedniska rörelsen, 1960 medvetandehöjande sammankomster och även klassrum. Autentiska infödda amerikanska talking sticks använda dekorationer som har specifika betydelser. Några av de traditionella objekt kan vara svårt att få. Även om du kan behöva använda substitut, bör du pratar pinne och dess dekorationer har betydelse för dig och andra personer som använder den.

Instruktioner

1 Ta en vandring i ett område där det är acceptabelt att samla vilda objekt. Om klubban ska användas med en viss grupp, såsom en scout trupp eller klassrum, kan det vara kul att göra detta till en studieresa till en stadsdel gård. Var noga med att be om lov innan du går runt på privat egendom.

2 Leta efter naturliga objekt som kan användas för att skapa din Talking Stick. Död ved som har fallit från träden eller drivved göra intressanta pinnar. Pretty frön, milkweed skida och fjädrar som har tappats av fåglar gör bra dekorationer.

3 Packa dina natur axplock noggrant för resan hem, så att de inte är skadade. En robust skokartong eller plastbalja göra bra behållare resor.

1 Rengör pinne med en mjuk trasa och lite tvålvatten om det behövs. Skala bort alla grov bark. Låt alla ta en sväng slipning det smidigt tills det känns satiny vid beröring. Använd träsnideri verktyg eller en braskamin att inskriva symboler och ord som är speciella för den gruppen.

2 Låt gruppen brainteckenattribut de skulle vilja talaren att ha, såsom ärlighet, tydlighet, förståelse och tålamod. Be dem att plocka ut dekorationer att symbolisera dessa egenskaper.

3 Traditionellt skulle en talande pinne har läder omslag, men band eller rep kommer att göra. Fästa några av de dekorationer till ändarna av omslag, fästa en del av dem direkt till minnet. Tacky hantverk lim, varm lim eller grundläggande vita skolan lim kan användas för att säkra objekt. Lämnar en slät utrymme på minnet för att fungera som ett handtag.

1 Be gruppen att sitta i en cirkel. Förklara att kommunikationen har två delar: tala och lyssna. Endast den person som innehar den talande pinnen får tala. Alla andra måste lyssna respektfullt.

2 Gruppledaren kommer att hålla pinnen först och förklara problemet eller idé. Hon kommer då att passera pinnen till en av lyssnarna. När den personen har slutat tala, är pinnen skickas till en annan person.

3 Gruppmedlemmar bör påminnas innan diskussionen börjar att de noga bör lyssna så att de inte upprepas idéer redan lagt fram. Dessutom måste de vänta på sin tur att tala, och inte skrika ut åsikter, även om de inte håller med högtalaren.

Hur att stöta bort fåglar Naturligtvis

Hur att stöta bort fåglar Naturligtvis


Fåglar är vackra djur att beundra på avstånd. Somliga välkomna dem in i deras bakgård med hjälp av fågelholkar, hus och fontäner. Även om de flesta fåglar är oskyldiga nog, kan vissa innebära problem för gårdar med värdefulla växter, producerar och möbler. Bird avvisande löser detta problem genom att avskräcka fåglar att komma in på gården. Det finns flera naturliga fågel avskräckande som inte kommer att orsaka någon långvariga fysiska skador på djuret.

Instruktioner

1 Samla ett material som innehåller reflekterande ytor. Cd-skivor, aluminiumfolie, paj burkar eller något annat som är reflekterande fungerar. Placera dessa objekt på den del av huset eller gården där fåglarna normalt samlas. Det starka ljuset som reflekteras av dessa material kommer att skrämma fågeln och hindra den från landning.

2 Köp och installera en fågelskrämma siffra speciellt framtagen för fåglar. Många trädgårdsbutiker säljer träfigurer eller naturlig fågel rovdjur som katter och ugglor. Placera dessa siffror i ett område som är synligt för att fågeln att få skrämda av den.

3 Skapa en spray Resistance gjord av krossade chilipeppar och vatten. När du har skapat blandning, placera den i en sprayflaska. Spraya några träd, växter och andra värdefulla objekt som du inte vill fåglar på. Fåglarna bör hålla sig borta från floran efter lukta chili blandning.

Hur man kan stoppa Foder för burfåglar Från Sprouting

Hur man kan stoppa Foder för burfåglar Från Sprouting


Hängande en bird feeder i din trädgård är ett sätt att ge näringsrik mat för fåglar och ett bra sätt att få en närmare titt på dem. Ett problem med fågelholkar är att fåglarna spiller ofta fröna ut på marken. I varmt väder månader fröna gror och börjar växa. Om du inte gillar de olika groddar som visas under fågelbordet, ta några minuter för att sterilisera fröna.

Instruktioner

1 Värm en ugn till 148 grader C.

2 Sprid en gallon fågelfrö på en plan bakplåt. Använd en sked för att sprida frön så jämnt som möjligt.

3 Sätt in magasinet i ugnen och låt det koka i 30 minuter.

4 Stäng av ugnen och ta bort facket. Ställa facket ovanpå spisen eller på en annan plats och låt det sitta i ca 30 minuter till en timme för att svalna till rumstemperatur.

5 Fyll fågelbordet med den steriliserade fågelfrö.

Hur man gör en damm för sjöfåglar

Hur man gör en damm för sjöfåglar


Sjöfåglar - från färgrik mandarin ankor till flock mallards - kan vara ett attraktivt komplement till alla trädgården. Att bygga en damm för sjöfåglar kräver många av samma steg som att bygga en fiskdamm. Det finns dock några extra överväganden. Du måste skapa en miljö som uppmuntrar sjöfåglar att foder och häckar. Det innebär bland annat flera funktioner anpassade för ankor och sjöfåglar.

Instruktioner

1 Välj ett område för sjöfåglar damm. Välj en plats bort från huvudvägarna och byggnader, helst i ett ostört område. Hitta en plats som får mycket sol, men också tillbringar en del av dagen i skuggan. Stora närliggande träd hjälp i detta avseende - även säkerställa dammen inte sitta direkt under dem för att undvika alltför mycket blad skräp. Ju större dammen utrymme, desto bättre.

2 Mät upp en grov storlek för din damm. Ta bredd- och längddimensioner. Sikta på cirka 25 kvadratfot och mer att ge sjöfåglar tillräckligt med utrymme att röra sig. Det är lättare att skapa en damm i en ungefärlig rektangel form, tillsätt sedan böjda och ojämna kanter.

3 gräva ett hål i den ungefärliga formen på din damm med hjälp av en stark spade. Sikta på minst 20 inches djupt i mitten, enligt Oregon State University. Djup på tre till fyra fot tillåter djupare dykänder att använda dammen. Skapa två nivåer - en djup centralt område, då en grundare hylla som ligger rätt runt dammen. Gör åtminstone ett område som är grunt nog för sjöfåglar att stå. Ta ut eventuella vassa stenar eller rötter och kratta botten av hålet.

4 Linje hålet med sand eller tidning. Spraya skikt med en fin dimma av vatten för att dämpa.

5 Inköp plast damm foder från en trädgård centrum eller specialist vatten butik. Detta är vanligtvis säljs av längden. Polyvinylklorid är den mest hållbara och naturvänliga alternativet, enligt Oregon State University. Välj den tjockaste liner som du har råd. Ju tjockare det är, desto längre varar.

6 Beräkna längden av fodret krävs av tredubbla djupet av din damm. Använd den siffran och multiplicera det med längden av dammen, då bredden. Det totala beloppet motsvarar mängden foder som krävs.

7 Lägg fodret ut över hålet. Tryck på plasten ner i form av dammen. Hålla den på plats på flera ställen med tunga stenar. Täcka kanterna av foder som spiller över toppen av hålet med jord. Lägg till en gräns av tunga stenar för att hålla fodret på plats.

8 Fyll dammen med kranvatten med hjälp av en slang. Lägg till lite damm de-klore vätska, som du kan plocka upp från trädgårdsbutik.

9 Ta en trä flytande anka hus eller lägga till en liten ö till damm. Detta kommer att uppmuntra fågel att stanna och bo. Placera ett par stora flytande stockar i dammen.

10 plats eller plantera några vattenväxter och gränsanläggningar i och runt din damm. Eftersom växtlivet börjar växa, kommer dammen att bli mer attraktiva för sjöfåglar. Ta inte bort för mycket alger som växer - många änder äter damm alger.

11 Vänta för sjöfåglar att fylla din damm. Lämna foder nära dammen för att locka ankor och gäss. Komma igång snabbare genom att köpa några ankungar eller hela vuxna fåglar från en anläggning eller djuraffär.

Vilken typ av sällskapsfåglar kan leva utanför?

Vilken typ av sällskapsfåglar kan leva utanför?


Många fåglar kan hållas utomhus, men deras voljärer måste vara tillräckligt stor för att rymma den specifika arten och innehålla tillräckligt med holkar. Voljärer bör helst innehålla en mängd olika träd och buskar och bör utföras i en dragfri och lugnt område i trädgården. Skugga, i form av etablerade träd eller en lämplig tak, ska alltid anges. Fåglar i utomhus voljärer måste också skyddas från dåligt väder, såsom regn och snö.

Papegojor och aror

Vilken typ av sällskapsfåglar kan leva utanför?


Papegojor är livfullt färgade, intelligenta och aktiva fåglar. De större papegojarter och stora papegojor, är eftertraktade sällskapsfåglar, men tenderar att bli alltför vild att hållas inomhus. Dessa sociala fåglar bör hållas i par eller små grupper, där så är möjligt. Deras voljärer måste konstrueras av kraftig galvaniserad tråd, eftersom de har kraftfulla näbbar och aktiva sinnen. Dessa större papegojor njuta av klättring omkring i träd och tillbringa en avsevärd tid i grenarna, där de putsa och äta.

Lorikeets

Vilken typ av sällskapsfåglar kan leva utanför?


Lorikeets är vackert färgade papegojor från regnskogar i Australien. Dessa aktiva och vokala små fåglar har specialiserat tungor för livnär sig på pollen och nektar. Dessa fåglar är social och entusiasten kan inrymma ett antal olika arter i en enda stor voljär. Den orangehalsad lorikit, Edwards lorikeet, grön ruggad lorikeets och Swainsons blå berg lorikeet, kan alla framgångsrikt inrymt tillsammans. Dessa aktiva australiska papegojor kräver en voljär minst 5,5 meter (18 fot) lång och 2 till 3 meter (6 till 8 fot) bred. Voljär kan väl planterad med höga träd.

finkar

Vilken typ av sällskapsfåglar kan leva utanför?


Finkar är små fröätande fåglar från Australien. De flesta visar mycket attraktiva färger och markeringar. Finkar kan hållas i alla klimat, förutsatt att de erbjuds ett helt stängt-i snitt för att voljär. Dessa små fåglar kan duka lätt till blåsiga och dragiga förhållanden men frodas och föröka sig om de har skydd i ett varmt område.

cockatiels

Vilken typ av sällskapsfåglar kan leva utanför?


Cockatiels är en av de mest eftertraktade voljär fåglar över hela världen. Dessa attraktiva parakiter från Australien är härdiga och intelligent. Cockatiels föder lätt och inte kräver en mycket stor voljär. Dessa fåglar tenderar att ha en bra karaktär och umgås med människor. Cockatiels närvarande uppvuxna i ett stort utbud av färger och tenderar att vara krävande i sin kost

Hur gör fåglar reproducera?

Hur gör fåglar reproducera?

fågel~~POS=TRUNC Fakta

I dagens värld, det finns ungefär 8600 arter av fåglar, och cirka 100 miljarder fåglar i världen. Fåglar har en utomordentligt snygg kropp ram, och deras kroppar är skyddade av fjädrar. Det finns många fåglar som har mycket färgrika fjädrar, medan andra är knappt ens märkbar för blotta ögat på grund av deras enkla och avskalade utseende. Frambenen av fåglar ändras i vingar som möjliggör de flesta fåglar för att kunna flyga. Fåglar har i allmänhet fyra tår på bakbenen. Käftar fåglar omfattas av en kåt stil näbb och en fågel vikt kan variera kraftigt.

Fåglar och Reproduktion

Fåglar återge genom sexuell reproduktion. Många fåglar har uppvaktning ritualer. Manliga och kvinnliga fåglar från många fågelarter utveckla par obligationer. De förblir faktiskt med varandra under fortplantningssäsongen. Den manliga fågelns könsorgan består av parade testiklar. Den kvinnliga fågelns könsorgan består av endast en vänster äggstock och äggledare. Detta lämnade äggstocken och äggledaren är den enda fungerande äggstock att de kvinnliga fåglar har.

Male Bird spermier

Under sexuell reproduktion, passerar hannen spermier från testiklarna och i sädesledaren. Sädesledaren är en kanal som expanderar nära kloaken i en lagringsorgan. Kloaken är en gemensam kammare som tar emot matsmältnings avfall och urogenitala produkter såsom urin och könsceller. Detta är vanligt i de flesta ryggradsdjur.

Samlag och fåglar

Vissa manliga fåglar har faktiskt en könsorgan mycket som en penis. Några av dessa inkluderar andfåglar, den hockohöns och Tinamidae. Handlingen att coitus allmänhet kan bara pågå några sekunder med fåglar. Emellertid längden av coitus beror på arten av fågeln. Under samlag, är hanen i allmänhet monterad på toppen av den kvinnliga rygg.

Utläggning av ägg

När hannen insättningar hans sperma i den kvinnliga fågel kloak, de kvinnliga fåglar lägger uppsättningar av ägg. Dessa ägg kallas kopplingar. Äggen läggs i olika grupperingar i tydligt skilda bon. Dessa bon kan variera från formationer av enkla skrubbsår i marken för att mycket mycket strukturerade bon.

Hur kan man förhindra fåglar från tak

Hur kan man förhindra fåglar från tak


De bästa sätten att förhindra fåglar från övernattningsinnebära att livsmiljön i din trädgård ogästvänligt för dem. Det finns många tekniker som du kan använda för att avskräcka fåglar från tak i ditt träd, Eves, lador och skjul. Det är bäst att använda en mängd olika metoder i kombination och ändra dem regelbundet, så fåglarna inte vant sig vid dem, enligt Urban Wildlife Society.

Instruktioner

1 Ta bort källor av mat och vatten. Fåglar behöver mat och vatten för att försörja sig själva och sover och bo i områden där det finns ett överflöd av saker att äta och vatten att dricka. Ta bort alla källor till dricksvatten, inklusive hund vatten rätter och barns plaskdammar. Om fåglar är ett problem, dränera fågelbad och fontäner för att avlägsna dryckeskällor. Säkra alla sopor i metall soptunnor med tättslutande lock. Använd fågelnät att täcka frukt- och grönsaksgrödor.

2 Häng klar plastremsor från öppna dörrar av skjul eller ladugårdar för att hålla fåglar ut. Fåglar kommer att tänka på plastband är en solid dörr och kommer inte att försöka gå igenom dem.

3 Tunna ut lemmar sovande träd eller buskar. Mindre uttunning av sovande områden kommer att minska lock för fåglar och göra roosting där obekväm. Gallring behöver inte vara dramatisk för att vara effektiva.

4 Använd anordningar för att skrämma fåglar; några av dessa utnyttjar ultraljud ljud, fågel nödanrop, automatisk explosioner gas, blinkande lampor, eller skakare som stör övernattnings vegetation. försöker också förankrade ballonger med stora ögon målade på dem och falska ugglor, hökar och ormar. Alla dessa metoder kan vara effektiva för att förhindra oönskad övernattnings. Flytta ljudenheter till olika områden regelbundet. Samma sak gäller för ballonger eller falska rovdjur. Håll dina fågelrepellenter flytta runt så fåglarna inte vänja sig vid dem.

Pet fåglar & Sinus infektioner hos människor

Pet fåglar & Sinus infektioner hos människor


Bihåleinflammation är oftast mest märkbar under allergisäsongen, när växterna är i blom och pollen i luften. Men bihåleinflammation kan också orsakas av husdjur och deras ilska, inklusive fåglar. Fåglar avger sin egen form av djuravfällningar som kan irritera bihålor.

bird Dander

Djuravfällningar avser material kasta från kropparna av olika djur. Detta kan inkludera döda hudceller och hår. I fallet med fåglar, innehåller den också fjädrar. Fjäder ilska avser fjäder partiklar och damm som skapats av sällskapsfåglar. Vissa fåglar som kakaduor, nymfer och afrikanska Grey papegojor ger också ut extra fjäder ilska kallas pulver.

orsaker

Fågel ilska eller fjäder ilska skapas från avgivande av olika bitar av fjäder. Fåglar kan förlora fjädrar under flygning eller spelar, bada, putsar och ruggning. Nya fjädrar som uppstår har en beläggning på dem som kallas keratin. När fjädern mognar kommer keratin torka och bryta i små bitar. Dessa små bitar skapar fjäder ilska. I fallet med kakaduor, nymfer och afrikanska grå papegojor, de har vad som är känt som pulver ner eller små fjädrar med en mycket fin, vaxartad, vitt pulver som består av keratin. Pulvret ner skapar en vattentät barriär och sprids när fågeln putsar eller hästskötare själv.

effekter

Fågel ilska kan ha en betydande effekt på den mänskliga andningsorganen. Dessa inkluderar inte bara bihåleinflammation, men kan leda till allvarliga reaktioner hos personer med andningsproblem såsom astma. Det finns också en sjukdom som kallas allergisk alveolit. Det är också känd som fågel uppfödaren sjukdom, hypersensitivitetspneumonit och duva uppfödare lunga. Denna sjukdom drabbar personer som är överkänsliga mot fjädrar, fjäder damm och fekalier från fåglar; det kan orsaka hosta, andningssvårigheter, frossa och feber. Dessutom kan personer med allergiska problem som utsätts för fågel ilska lider effekter som liknar dem under pollensäsongen. Det kan inkludera kliande och rinnande ögon, rinnande näsa, andningssvårigheter, kli i halsen och trötthet.

Förebyggande / Lösning

Medan fåglar kommer naturligtvis avger ilska, finns det några saker som kan göras för att minska dess belopp. Bada fågeln regelbundet kommer att hjälpa. Frekvent rengöring av buren och det omgivande området är viktigt. Detta inkluderar dammsugning, nedstämd och damning. Ändra buren liner kommer att ta bort några av de skjul fjäder partiklar och damm. Ta bort mattan och eventuella draperier i rummet innehåller buren kommer att hålla fjäder damm från att fastna i tygfibrer. Överväg att använda High Efficiency Particulate arrestera (HEPA) filter för att hålla luften ren och byta luftfilter ofta.

överväganden

Att äga en mindre fågel, begränsa antalet fåglar eller välja en fågel som släpper ut mindre fjäder damm eller pulver ner kan skära ner på mängden ilska. Men isolera en fågel till ett rum för att skära ner ilska är liten effekt. Mest ilska överförs av trafik- och luftströmmar, inklusive din ventilationssystem. För personer med svåra allergier eller andningsproblem, de behöver för att allvarligt överväga huruvida grund en fågel är det rätta valet.

Hur man gör PVC-rör Fåglar

Hur man gör PVC-rör Fåglar


Mångsidig PVC-rör kan omvandlas till många användbara hushållsföremål och används även för att göra hantverk. Ett enkelt, ovanligt sätt att använda PVC-rör är att klippa ut och skulptera fåglar för gräsmattan prydnadsföremål. En handgjord, är målad fågel mer hållbart och attraktivt än kommersiellt tillgängliga rosa flamingos.

Instruktioner

1 Rita en fågel med märkpenna på PVC-rör så att det tar upp det mesta av rörets längd. Rita med långa ben och en lång, rak hals, som en häger eller flamingo skulle ha. Rita vingarna så att de kurvan upp runt röret. Du kan också använda fågel mallen i resurserna i slutet av den här artikeln, och förstora den för att möta dina behov.

2 Klipp ut fågeln form med en fin blad pussel. Använd sandpapper för att jämna ut skurna kanterna.

3 Fyll en stor kastrull med kokande vatten och dränka din fågel i vattnet för att göra det mjukt och följsamt. Om din fågel är alltför stor för att dränka i vatten, arbeta på en del i taget.

4 Böj fågelns nacke och ben med tång när de är tillräckligt mjuk. Böj benen tills de är vinkelräta mot kroppen, och böj fötterna så att de är parallella med marken. Om du vill böja ett av fågelbenen vid knät så det liknar en klassisk rosa flamingo. Böj nacken och kurvan den i ett par platser som en lång hals häger eller flamingo. Göra det möjligt för fågeln att svalna.

5 Måla fågeln färgen på ditt val och låt den torka.

6 Borra hål i en eller båda fågelfötter och driv insatser eller spikar genom hålen för att stå fågeln upp i din gräsmatta.