takkonstruktion rund till lusthus

Hur byta från en runda till en rektangel Duct

Hur byta från en runda till en rektangel Duct


Kanaler spelar viktiga roller i luftbehandlingssystem, som utför uppgifter som att flytta varm eller kall luft från HVAC-utrustning till olika rum eller utvisa spis rök under dinner preparat. Cirkulära kanaler fungerar som en branschstandard eftersom formen minskar mängden friktionsframkallande yta. Men vissa hem reparation och förbättring uppgifter kräver en förändring från cirkulär till rektangulära kanaler. Installera en adapter kan åstadkomma detta och utföra denna uppgift på egen hand kan spara både delar och arbetskostnader.

Instruktioner

1 Placera måttbandet över cirkelns bredaste delen att avgöra kanaldiametern. Till exempel kan detta värde vara 10 inches.

2 Beräkna den cirkulära kanalens tvärsnittsarea genom att först dela diametern på mitten. Detta avgör kanalens radie. Med exempel på en 10-tums diameter resulterar detta i en radie av 5 inches. För det andra, multiplicera radien av sig själv. Detta resulterar i fyrkantiga enheter. I exemplet med en 5-tums radie, skulle du multiplicera fem av fem för att få 25 kvadrat inches. För det tredje, multiplicera kvadrat enheter med antalet pi (3,142). Detta ger den tvärsektionsarea. I exemplet, 25 kvadrat inches x 3,142 = 78,55 square inches.

3 Köp en kanal adapter från ett hem reparation leverans butik. Dessa enheter är kända antingen rektangulär till rund kanal adaptrar eller rektangulära till runda övergångar. Innan köp, kontrollera den cirkulära sidan är tillräckligt stor för att passa din cirkulär kanal diameter.

4 Sätt den cirkulära kanalsystem kanter runt adapterns fläns kant. Fäst kanterna mellan adaptern och kanalen med isolerat band. Därefter montera adaptern rektangulära sida i den rektangulära kanalen. Fäst adaptern till rektangulär kanal med isolerat band. Korrekt användning band förhindrar luftläckage.

Hur man bygger en trä lusthus

Hur man bygger en trä lusthus


Du har en trädgård och landskaps att vara stolt över, och nu behöver du ett spektakulärt sätt att dela den med vänner och familj. En trä lusthus är inte bara en trevlig plats att koppla av med nära och kära, men kommer att göra en vacker komplement till alla trädgårdslandskap. Du kan köpa ett lusthus kit eller bygga från grunden. Plan för jobbet att ta två till tre dagar, samla ihop några vänner att hjälpa och använda följande steg för att guida dig genom processen.

Instruktioner

Att bygga basen av Gazebo

1 Designa din lusthus eller förvärva design planer genom en leverantör. Det finns flera webbplatser på nätet som erbjuder gratis lusthus konstruktionsritningar). Se till att du bestämma mätningarna för alla trästyckena.

2 Inköp trä färdigskurna från en lokal järnaffär eller klippa det själv. De flesta järnaffärer kommer att skära trä bitar för dig om vad de har tillgängliga inte riktigt passar mått du behöver. Dina mått beror på arbetsplanen du använder.

3 Bestäm var du kommer att sätta lusthus. Mät ytan för att matcha lusthus planer och markera den yttre kanten av lusthuset läge med landskapet märkfärg. Rensa området av växter och stora stenar. Med en Stolphål skruv, gräva 30-tums hål där var och en av stolparna kommer att gå. Antalet tjänster du använder matchar antalet sidor till lusthus, vilket är typiskt sex eller åtta.

4 Placera trä lusthus inlägg i hålen och in med färdigblandad betong. Använd en nivå för att se till att tjänster är jämn och nivå. Håll i de inlägg som behövs för att se till att de stannar på plats. Låt betongen att torka, vilket vanligtvis tar minst 24 timmar, innan du fortsätter.

5 Installera lusthus däck. Börjar genom att ansluta plankorna, med användning av trallskruv, till utsidan av stolparna för ramen av däcket. Se till att varje planka är nivå. Placera mitt däck stolpen och sedan reglarna från centrum till ytter plankor för basen av däcket, vilket gör att varje regel är nivå och skruva in dem i insidan av ramen plankor. Lägg tvär stöd mellan reglarna och sedan installera däck golvet. Kontrollera att det är nivån.

Att bygga Gazebo Tak

1 Bestäm var du kommer att sätta stegen för lusthus, som kan vara på någon sida. Bygga en betongplatta för att sträcka sig omkring 2 inches förbi längden och bredden på den trappa fall, och ca 4 inches tjock, där basen av stegen kommer att vara för stöd.

2 Mät avståndet från en post till posten på den motsatta sidan av lusthus oktagon. Klipp eller köpa din taksparrarna lika med halva detta avstånd. Lägg cap plattor till toppen av de gazebo inlägg. Spika två motsatta taksparrar till mittnavet av taket, som bildar ett fackverk. Lyft fackverket till toppen av lusthuset och, med hjälp av linor och hjälp, positionera fackverket på plats och klor för att de cap plattorna i de lämpliga inlägg. Fäst varje av de återstående takstolarna till navet och motsvarande tjänster. Nail ramp till de exponerade ändarna av takstolarna.

3 klättra upp på taket, när det är helt stabil, och installera not och fjäder mantlar på takstolarna. Staple på takpapp. Installera asfalt takplattor med korta takläggning naglar.

4 Fäst rälssektionerna till marken inlägg med skruvar för utsidan av lusthus. Installera trappa. Sedan beundrar din hands arbete.

Lusthus bröllop dekoration idéer

Lusthus bröllop dekoration idéer


Lusthus är en populär plats för att hålla ett bröllop, särskilt för en trädgård bröllop. Lusthus ger en nyckfull och naturlig känsla till ceremonin, med en touch av rustik elegans. Eftersom paret kommer att stå under lusthus under hela ceremonin kommer lusthus visas i många bröllop bilder. Dekorera lusthus för att framhäva känslan och tonen i bröllopet, liksom slips det i bröllopstema.

Blommor och Vines

Blommor och vin är ett bra val för att smycka bröllop lusthus som de binder till det nyckfullt trädgårdstema. Lägg till ett personligt och fräsch twist till idén genom att sätta en ny prägel på idén om blommor. Istället för att bara lägga dem till gränsen eller övre delen av lusthus, väva blommor och vinstockar in och ut ur alla öppningar i lusthus strukturen, förvandla den till ett lusthus som ser ut som om den hör hemma i "The Secret Garden." Scatter rosenblad över golvet i lusthus. Häng blommor upp och ner från toppen eller insidan av lusthus att skapa en surrealistisk och mystisk miljö.

Band och tyg

Drapera ren ark av en mjuk organza eller tyll tyg för att täcka sidorna av lusthus, låta dem fladdra försiktigt i vinden. Bind drapering tyg ner runt rälsen och sidorna av lusthus med hjälp av sjögräs för en strand-tema bröllop, använda vävda linor eller snören för en klassisk eller lantligt bröllop, eller hålla fast tyget med mousserande, antika broscher för en elegant effekt. Weave band genom lusthus struktur för att skapa ett mönster effekt, eller linda en tjock band runt polerna i lusthus strukturen.

Stearinljus och lampor

Hang batteridrivna ljus från öppnandet av lusthus så det ramar in brudpar i mjuk, flimrande ljus. Täck lusthus med vita julbelysning för att skapa en mjuk och skimrande glöd från utrymmet genom att väva lamporna över, runt och genom konstruktionen. Placera antika kandelabrar runt lusthus eller vid ingången för att lägga en vintage och gamla världen touch till dess inredning.

Glitz

Häng strängar av glittrande bönor, strass och ädelstenar från taket och öppnandet av lusthus. I kombination med ljus, kommer ädelstenar lägga till en glittrande touch till inredningen i lusthus. Glittrande stenar kommer också att bidra till elegans och glitter i bröllopet scenen. Rama ingången till lusthus, ovan där paret kommer att utbyta löften, med den mest dramatiska av strass, så att paret är inramad med inslag av glittrande glitter och glamour.

Hur man bygger en egen skärmad lusthus

Hur man bygger en egen skärmad lusthus


Ett lusthus är en utomhus struktur som är sexkantig eller åttakantig form och har öppna eller skärmad sidor. Gazebos är vanligen konstruerade av trä med en fast golv och ett tak. De är sedan länge funktionen i offentliga parker och används för utomhus bröllop. Husägare bygga små lusthus i sina gårdar som dekoration och ger en plats att sitta och njuta av utomhus. Installera skärmar på lusthus kan skydda dig från insekter medan du sitter inne.

Instruktioner

1 Köp ett lusthus kit bildar en online-återförsäljare eller tegel och murbruk butik. Satsen innehåller fästelement och skruvar som behövs för att montera lusthus och har de största bitarna, som tak- och golvpaneler, förmonterade.

2 Bygg en grund för lusthus. Du kan bygga bryggor för lusthus genom att gräva hål i marken och fylla dem med betong eller genom att bygga en betongplatta för lusthus att sitta på.

3 Placera golvskivorna på marken nedåt. Montera golvet och anslut olika paneler med den medföljande hårdvaran.

4 Vänd våningen över och flytta den på fundamentet.

5 Skjut taket stödbalkar på plats i golvet, men inte fast dem i golvet.

6 Skjut en väggpanel på plats mellan två av takstöd och skruva fast den på plats. Upprepa detta tills alla väggpaneler har installerats.

7 Skruva fast tak stöd balkar till lusthus golvet.

8 Placera takstolarna på plats på toppen av stödbalkar och ansluta dem där de möts i centrum och ansluta till taket stödbalkar.

9 Placera takpaneler på takstolar och fästa dem med skruvar.

10 Skruva skärmarna till lusthus väggarna.

Hur man bygger en 10x10 lusthus

Hur man bygger en 10x10 lusthus


Ett lusthus är ett bra komplement till någon trädgård. Det kan lägga till en känsla av fantasier och en saga kvalitet eller en rustik, gammaldags charm. Oavsett önskad effekt, är ett lusthus en stor och ganska lätt projekt som kan hjälpa dig att uppnå detta utseende.

Instruktioner

De verticles och grundläggning

1 Mät område där du vill att din lusthus. Ta bort alla hinder, stenar eller grenar ovanför platsen. Ta bort eventuella växtliv, inklusive gräs. Detta kommer att hindra dig från att dra ogräs som växer upp mellan golvbrädorna senare. Många väljer att sprida en ånga eller växtbarriär och grus på denna punkt, men det är upp till dig.

2 Gräv ett hål i hörnet av preparerade ytan. Hålet ska vara minst 18 inches djup och inte mindre än åtta inches i diameter. Försök att plana basen så mycket som möjligt. Om du har våt jord, överväga att sätta vissa grus i botten av hålet. Placera 4x4 stolpen i hålet och fyll med betong, och se till att hålla inlägget lod. Upprepa detta för alla hörn.

3 Mät önskad höjd på golvet. Många lusthus höjs upp till 3 fot över marken. Höjden är upp till dig. Skär 2x4s på den uppmätta längden och fäst på insidan av stolpen, så att basen på 2x4 är på toppen av betongen runt stolpen och toppen av 2x4 är på vad som kommer att vara basen av golvet.

Golvet

1 Mät och kapa 2x6s att passa in mellan stolparna. Om du bygger en 10-fots fyrkantiga lusthus, överväga att sjunka annan tjänst halvvägs mellan de två inlägg som är avskurna vid golvhöjd för ökad stabilitet. Borra och fästa 2x6s vid stolparna så att de är långsidan riktad utåt och är i jämnhöjd med den yttre kanten av inlägget. Upprepa detta för alla sidor tills lusthus är helt inramad i.

2 Mät och kapa 2x6s att köra mellan de du bara bifogas. Det gör jobbet enklare om du bifoga några balkskor att bära reglar de 2x6 golv. Dessa är små bitar av plåt som fäster balken och ram och gör det lättare att montera. Oavsett om du använder dessa eller inte, borra och kör minst två skruvar genom utsidan av ramen 2x6 och i anslutnings 2x6 reglar. Placera reglarna inte mindre än 16 inches isär.

3 Mät och skär 1X6 bitar att passa golvet. För att underlätta monteringen, har bitarna löper rakt från den ena sidan till den andra i den motsatta riktningen av golvbjälkarna. Mät och kapa ett hack ut ur bitarna på hörnet för att tillåta dem att gå runt 4x4 stolpen. Borra hål för att förhindra delning och fäster med åtminstone två skruvar för varje regel.

4 Bygg trappor för åtkomst. Om du har valt att höja lusthus golvet, behöver du trappor. Bygga dessa genom att skära löpare av 2x6 bitar. Mät höjden och djupet av den önskade steg och markera i en triangel på löparen, och se till att lämna minst en fjärdedel av bredden av träet intakt. Klipp ut triangeln. Skär ändarna utanför 2x6 i 45 graders vinkel och fäst på Gazebo där så önskas. Gör tillräckligt löpare så att de kan placeras inte mindre än 24 inches isär för den önskade bredden på trappor.

5 Mät och kapa ytterligare 2x4 avsnitt för en ledstång. Skruva dessa bitar i stolparna på cirka 36 inches ovanför toppen av golvet. Om du vill bifoga trappräcke, gör det innan du fäster 2x4 till posten för att underlätta installation. Skära och fäst gitter till sidorna av gazebo från marken till toppen av ledstången, om så önskas.

Taket

1 Mät, klippa och fästa 2x4 sektioner till toppen av stolparna på samma sätt som du fästa golvramen i avsnitt 2 Steg 1. Detta kommer att utgöra ramen för rummet och hålla stolparna stabil.

2 Bestäm den önskade taklutningen och skär en skåra av en 2x6 vid den vinkeln och två inches djupt. Längden av skivorna bör nå till centrum av lusthuset från hörnen av stolpen och i önskad vinkel och fortsätter att längden av varje önskad takfoten. Även om det ger en brant vinkel, är lätt att arbeta med en 45 grader. Fäst alla 2x6 bitar till stolparna och till varandra vid spetsen av taket. Ett block i centrum underlättar denna process.

3 Om du vill takfoten på taket, bifoga en ytterligare 2x4 sektion till 2x6 sektionerna som beskrivs i föregående avsnitt. Mät, klippa och fästa 2x4 sektioner från 2x6 till stycken på kanten. Dessa bitar ska placeras på inte mindre än 24 inches isär och kör längs hela längden av alla tak sidor.

4 täcker tak med önskat material. Duken ger en rustik eller modern look, medan bältros kan ge din lusthus en traditionell känsla. Om du använder bältros eller plattor, mäta, skära och montera ytterligare delar av 1x6 till taket reglar fästa i ovanstående steg i detta avsnitt. Fäst plattor eller bältros på dessa bitar att se till att de överlappar för att förhindra storskalig läckage.

Hur gör jag en metallram majs krubba i ett lusthus?

Hur gör jag en metallram majs krubba i ett lusthus?


Om du redan har en gammal metallramen majs spjälsäng på din fastighet, säkert du har märkt hur trevligt det kan vara att stå där i skuggan och njuta av livet på landet. Några förändringar kommer att göra din säd spjälsäng till en fullfjädrad lusthus: en dekorativ del av din trädgård landskap. Om du måste hitta och röra sig i en metall majs spjälsäng att vara din lusthus, att det blir mer utmanande, men lika givande.

Instruktioner

1 Rita en detaljutformningen av hur din lusthus kommer att passa in i din nuvarande trädgårdslandskap. Ägna särskild uppmärksamhet åt dörren, eller större åtkomstpunkt till lusthus, eftersom du måste tänka på hur trafiken kommer att flyta till och från lusthuset själv. Om du kommer att lägga till en asfalterad väg till lusthus, inkludera den i din ritning. Notera även de andra växterna och strukturer nära lusthus som antingen kan öka eller stör din lusthus design.

2 Reparera befintliga faror du kan hitta på lusthus. Den mest sannolika inslag i metallmajskolv krubba som kan behöva repareras är plåttaket. Antingen lappa några hål med aluminiumplåt, eller byta ut hela taket med en klassisk trä inramade tak och asfalt bältros. Om din design inte behöver ett vattentätt tak, kan du överväga en pergola stil platt trätak. Andra reparationer inkluderar riktning böjda ledningar eller helt enkelt att rengöra insidan av spjälsängen för att befria det av ogräs återstod.

3 Skär en ingång (eller ingångar) i majs spjälsäng att få enkel tillgång till dess inre utrymme. Med hjälp av bultsaxar, skär varje enskild vajersträngen av metall majs spjälsäng tills du har en öppning rätt storlek och på rätt plats, som bestäms av din design. Var noga med att skära av tråden så nära korsningen av dess vinkelräta tråd som möjligt. Sedan slipa ner återstående vass spets av tråden med metallkvarn för att förhindra skador. Sätt tillbaka en dekorativ dörr i öppningen, om så önskas.

4 Växtprydnadsväxter runt lusthus att stänga och mjuka dess struktur, och att ge skugga under sommarmånaderna. Klätterväxter kommer att vara bäst för detta ändamål, men naturligtvis kan inkludera genomarbetade blomsterrabatter runt utsidan av lusthus, om så önskas. Undvik växter med taggar (som klätterrosor), om folk kommer att sitta nära väggarna i lusthus, och istället använda mjukare växter som murgröna eller clematis, eller vad passar till din växande zon. Du kan också dekorera metallram din säd spjälsäng lusthus med strängar av vitt ljus så att du kan njuta av utrymmet långt in på kvällen.

5 Bygg eller installera bänkar och andra möbler inne i lusthus. Att köpa en färdig uppsättning av utemöbler och placera den i lusthuset kommer att vara det enklaste sättet att omedelbart börja utnyttja nya uteplats, men om du är villig att bygga träbänkar klär insidan av majs spjälsäng lusthus kommer att skapa en mer permanent, användbar struktur.

Hantverk projekt Made med vintage Knappar

Hantverk projekt Made med vintage Knappar


Medan knappar är initialt funktionella, till ett medel fästa kläder, kan de också vara prydnadsväxter. Knappar finns i en mängd olika former och färger, från grundläggande runda till intrikata former. Använd vintage knappar, klippt från utslitna kläder eller hämtas från loppisar och sparsamhet butiker, hantverk material. Traditionellt, knappar ger ansiktsdrag till handgjorda dockor och uppstoppade djur, men de är också lämplig för en mängd andra projekt.

Gratulationskort

Även den mest grundläggande, runda årgång knappen är lämplig för att försköna hemgjord gratulationskort. Limma en knapp på framsidan av en tom tung lager gratulationskort för att göra ett ansikte eller blomblad. När du skapar en bild eller design på framsidan av kortet, använd knapparna för att ge form och färg.

hår smycken

En dekorativ hårspänne, kam eller hår klipp, stoppade in i håret, är ett sätt att utrusta en outfit. Använd en exceptionellt prydnads årgång knappen som höjdpunkten när dekorera en vanlig hårspänne, kam eller hår klipp. Istället för att använda en enda knapp, kombinera flera vintage knappar för att skapa en design när försköna hår prydnad.

Smycke

Skapa smycken genom fashioning tillsammans intressanta knappar. Sträng knappar tätt tillsammans på tunna strängar av elastiskt för att göra ett armband som du enkelt kan glida av och på handleden. Samla en mängd av tappning knappar av distinkta former som replikerar ett föremål, såsom en klocka eller hjärta, för att göra en knapp charm bracelet. Du kan använda vintage knappar för en mängd olika hantverk projekt och att göra alla typer av smycken, såsom halsband och örhängen.

utsmyckningar

Om du är ett hantverk entusiasten som tycker om att arbeta på förändrade böcker, konstnärhandelkort eller klippböcker, bland annat tappning knappar i din butik av utsmyckningar att lägga till hantverk projekt. Med hjälp av en knapp på en förändrad bokprojekt kan ge dekoration och konstnärlig funktion. Tråd en årgång knappen på kanten av bokomslaget och limma en längd på band på den motsatta bokomslag. Håll förändrade boken stängd genom att linda bandändarna runt årgång knappen.

miniatyr möbel

Om du har byggt ett dockhus, är nästa steg att lägga till möbler och dekorationer. Medan många återförsäljare erbjuder miniatyr möbler och dockskåp tillbehör, gör din egen är mycket mer givande. Det första steget i att skapa miniatyr möbler och tillbehör är att börja leta efter små, begagnade varor och avgöra vad de liknar eller vad de kan bli. En årgång knappen utformade för att likna en klocka kan göra en perfekt väggklocka för dockskåp. Använd vintage knappar för att skapa dockskåp dörrhandtag, gardinstång slutar och möbler fötter.

Hur konvertera metriska bultar

Hur konvertera metriska bultar


En bult är ett gängat metallfästorgan som används för att säkert gränsar mekaniska bitar av ett större system. Även om de används för liknande applikationer, är bultar skiljas från skruvar med sina plana bottnar. Det finns många olika typer av bultar, som var och en identifieras av fem separata funktioner - huvudet, materiella, skruvdiametern, bultlängd och thread count. De tre sistnämnda funktionerna kan ges i form av metriska eller amerikanska mätmetoden. När USA: s standardbultar är den enda typ tillgängliga för metriskt applikation, är det nödvändigt med en omvandling mellan de två systemen för att identifiera rätt bult.

Instruktioner

1 Identifiera den metriska skruven som du vill konvertera till standardmått. Detta bör anges i tillverkarens specifikationer för de delar som är skall fästas. Det viktigaste värdet är diametern, men viss hänsyn måste också tas till längden av bulten. Tråden count måste beaktas när fästhålet är gängat också.

2 Dela in mätvärden som ska omvandlas av omräkningsfaktorn 25,4 mm / tum. I denna beräkning, försvinner det metriska värde och allt som återstår är standard (tum) värde.

3 Runda omvandling diametern till närmaste 32-del av en tum. För att få standardvärdet från decimalform till en bråkform 32nds, multiplicera helt enkelt decimalvärdet med 32. Detta skall vara täljaren i ett bråk vars nämnare är 32. Om täljaren innehåller fortfarande decimaltal, runda till närmaste heltal .

4 Identifiera den amerikanska standarden bult vars mätningar närmast matchar de meter bult som har konverterats. Denna bult är den amerikanska standarden baserade ersättning för det metriska fästelement.

Sjukdomar från Magnolia, Jane

Sjukdomar från Magnolia, Jane


Jane Magnolia (Magnolia x 'Jane') är en hybrid magnolia sort som utvecklats i US National Arboretum på 1950-talet. Denna lilla trädet har tulpanformade, något doftande, röd-lila blommor med vita insidor. Bladverk magnolia Jane är seg och mörkgrön. Trädet växer till en höjd av 10 till 15 fot, och används vanligen som en accent eller preparat plantering i landskap. Även Jane magnolia är en allmänt härdig växt, är den känslig för svamp- och bakteriesjukdomar.

Coral Spot

Magnolia Jane är mottagliga för korall plats, en svampsjukdom som orsakas av cinnobergömming. Sjukdomen kännetecknas av små, orangefärgade pustler på kvistar och grenar. Svampen lever på död ved och sedan infektera levande växtdelar genom sporer som kommer in träd genom sår och slarvig beskärning. Grenen från där smittan slår är den första att dö. Om korall plats inte kontrolleras i tid, kan det leda till döden av hela anläggningen. Förebyggande inkluderar avlägsnande och förbränning av infekterade träddelar och användning av beskärning tätningsmedel när beskärning träd.

Honey Svamp

Honung svamp är en svampsjukdom som orsakas av Armillaria. Sjukdomen även hänvisad till som Shoe rotröta och det är bland de vanligaste rot sjukdomen i buskar och träd. Sjukdomen kännetecknas av missfärgade eller vissnande blad. En stor del av trädet bladverk inte heller att växa ut igen under våren. Den infekterade stammen börjar andas en gummiliknande substans och rötterna och trä under bark är täckt med en vit, svamp webb och svarta trådar som liknar skosnören. Bleka, glödande giftsvampar växer på basen av rötter växt i senare skeden av sjukdomen. Den mest effektiva förebyggande åtgärden är att upprätthålla livskraftiga och friska plantor. Det finns ingen effektiv kemisk för behandling eller undertryckande av honung svampen.

bladfläckar

Bladfläckar orsakas av en stor grupp av svampar eller bakterier som Pseudomonas syringae. Leaf fläckar som runda till ovala, spridda fläckar på bladen som är mer uttalad under sommaren. Svamparna och bakterie som orsakar bladfläckar är mer aktiva under lätt regn och svalare temperaturer. De verkar också oftare på trångt växter som inte utsätts för tillräckligt solljus och har dålig luftcirkulation. Den bästa förebyggande inbegriper att säkerställa hälsa av växter och beskärning täta kronor för att möjliggöra exponering för solljus. Att försöka styra sjukdom med användning av fungicider rekommenderas inte eftersom det kommer att ha liten effekt på sjukdomen, men kan potentiellt skada trädet.

Hur att sticka Frog lutning

Hur att sticka Frog lutning


Nedläggningar stickade groda används oftast knapp stickade jackor eller koftor stängda. Den stickade grodan är en grundläggande I-sladd som är vriden och vävda sig själv. Grodan innefattar i allmänhet en knut som fungerar som en knapp och en ögla på den motsatta sidan som fungerar som knapphålet. Göra I-sladden är inte en grundläggande stickning skicklighet, men det kräver användning av strumpst och korrekt spänning. På grund av detta, är kunskap om grundläggande sticka stygn en förutsättning för nedläggningar stickning groda.

Instruktioner

1 Lägg upp tre stygn.

2 Skjut arbete över nålen och sticka runt med den andra dubbel spetsig nål. Det kan vara svårt att få den I-sladd började eftersom du måste dra garnet runt baksidan av arbetet med att starta den andra raden.

3 Sticka i runda tills I-sladd är 13 till 15 inches lång.

4 Gör en I-sladd två inches längre än den första.

5 Använd ett mönster att lägga ut din I-sladd på framsidan av jackan. Om du inte har ett mönster, vrid kortare I-sladd till en kringla-liknande design. Pin I-sladd på plats. Se till att lämna en slinga för I-sladd som sträcker sig över kanten på jackan front för att tjäna som knapphålet. Inte sy på plats ännu.

6 Vik andra I-sladd på mitten. Knyt en knut i vecket. Vrid andra I-sladd till en spegelbild av I-sladden du har fäst på plats. Knuten bör vara på framkanten av jackan över från slingan du gjort på andra sidan. Stift din I-sladd på plats och se till att din design är symmetriska. Tuck ändarna av både I-sladdar i att dölja dem.

7 Kontrollera att stängningen fungerar tillfredsställande. Om slingan är alltför stor, justera placeringen för att göra det mindre. Justera I-sladd på andra sidan av jackan för att hålla dem symmetriska. Kontrollera att nedläggningen är rätt placerad så att jackan hänger rakt när grodan lutningen är stängd.

8 Sy din I-sladdar på plats när du är nöjd med din nålas layout.