symptom på bihåleinflammation hos häst

Tecken och symptom på sphenoid bihåleinflammation

Tecken och symptom på sphenoid bihåleinflammation


Sphenoid bihåleinflammation är en ofta fel diagnos tillstånd. Eftersom sphenoid bihålor låg gömd i skallen bakom nasofarynx, kan det vara svårt att identifiera sjukdomen där. Veta tecken och symtom kan hjälpa dig att avgöra om en läkare bör överväga möjligheten att sphenoid bihåleinflammation. Tidig upptäckt kan förhindra mer allvarliga komplikationer, bland annat neurologiska skador och i sällsynta fall död.

allmänna symptom

Alla bihåleinflammation har några vanliga symptom, inklusive tjocka, gula eller gröna slemhinnor, och en täppt näsa. Mindre vanligt, kan det finnas en halsont, illaluktande andedräkt, trötthet och en försvagad luktsinne. Eftersom det tydligaste tecknet på någon sinus-infektion är smärta, placeringen av smärta kan signalera vilken sinus påverkas, säger National Institute of Allergy och infektionssjukdomar.

överväganden

Tecken och symptom på sphenoid bihåleinflammation


Sphenoid bihålor ligger precis ovanför nasofarynx och strax under hypofysen, bakom ethmoid bihålor. Om vidröra pannan är smärtsam, kan du ha inflammerad frontal bihålor. Om dina tänder eller överkäken värk, är det antagligen en infektion i maxillary bihålor. Om ethmoid bihålor påverkas, kommer smärtan vara mellan ögonen med svullnad av locken och omgivande vävnader. Som de Yonsei Medical Journal stater är en central indikator på sphenoid bihåleinflammation en huvudvärk som är övergående, som ligger vanligtvis bakom ögat och för det andra är det vanligaste, på framsidan av huvudet.

sphenoid sinuit

Sphenoid bihålor är mindre ofta påverkas än de andra bihålor. National Institute citerar specifikt earaches, smärta vid toppen av huvudet och nackvärk som indikatorer. National riktlinje Clearing konstaterar att vissa patienter har kallat en sphenoid bihåleinflammation huvudvärk värst av deras liv. Tyvärr, som nämnts, kan bihåleinflammation skicka smärta många platser, och identifiera vilken sinus påverkas är inte alltid lätt.

Diagnos

Även bihåleinflammation symptom kan härma dem av en förkylning, är livslängden en bra indikator på att en sinus är infekterad. En läkare kan diagnostisera en genom att notera symtom och undersöka de nasala vävnaderna. Om diagnosen är inte entydig, kan läkaren för en datortomografi, eller CT, skanna. Läkaren kan utesluta möjligheterna genom att testa nasala sekret för bakterie- eller svampinfektioner, beställa ett blod- eller svett test för att kontrollera för cystisk fibros, eller ta en biopsi av nässlemhinnan.

Betydelse

Anledningen sphenoid bihåleinflammation är särskilt oroande är sphenoid bihålor "närhet till mer än ett dussin viktiga strukturer, för att inkludera dem i samband med vision, den inre halspulsådern och hjärnnerven. Kroniska infektioner eller som varar mer än 14 dagar ska föras till en läkare uppmärksamhet. Hålla anteckningar om symptom och där smärtpresenterar kommer att hjälpa din läkare med sin diagnos.

Vertigo & bihåleinflammation

Vertigo & bihåleinflammation


Svindel ofta betraktas som ett symptom på en förkylning, influensa eller andra luftvägsproblem, såsom en sinus-infektion. Dock är svindel inte ett omedelbart resultat av sådana respiratoriska problem; istället, antingen utvecklar det efter en sinus-infektion har satt in, är ett resultat av läkemedel för att bekämpa sådana infektioner eller föds ur mitten eller innerörat komplikationer som inte är relaterade till en sinus-infektion.

Definition av Vertigo

Vertigo är ett symptom på nedsatt balans, vilket ger en känsla av att den sjuke och / eller den sjukes omgivning snurrar.

Orsaker till Vertigo

Enligt NeurologyChannel.com, är en störning i strukturen av innerörat den vanliga orsaken till svindel: lägesyrsel (BPPV) är den vanligaste. Andra orsaker är Ménières sjukdom, Cogan syndrom, ototoxicitet, vestibularisneurit och reaktioner på vissa läkemedel eller kemikalier i miljön.

Vanligaste orsaken

BPPV är ibland orsakas av en innerörat infektion (otitis media eller labyrinthitis). Svindel som ett resultat av BPPV länkar till sinus infektioner eftersom det ofta börjar som ett resultat av en virusinfektion, som en vanlig förkylning).

Reaktion på läkemedel

Eftersom vissa människor kan uppleva yrsel när du tar receptbelagda eller over-the-counter (OTC) förkylningsläkemedel, är svindel ofta tillskrivs som ett symptom på den ursprungliga förkylning eller bihåleinflammation. I själva verket är det bara ett symptom på behandlingen.

Behandling för Vertigo

Om en förkylning eller sinus medicinering är orsaken till yrsel, sänka dosen eller byta läkemedel bör lindra yrsel. Antibiotika kan hjälpa till att klara upp en öroninfektion. I annat fall kan en läkare ordinera vissa övningar (dvs hörselrehabilitering terapi) för att hjälpa till att återställa god balans.

Behandling för bihåleinflammation

Ju snabbare en sinus-infektion rensas upp, desto mindre sannolikt är det att svindel blir ett problem. Behandla en sinus-infektion genom att dricka mycket vätska, med hjälp av en luftfuktare i sovrummet, med OTC ibuprofen för att minska svullnad i nässlemhinnan, tvätta näshålan två gånger dagligen och med hjälp av en avsvällande.

Equine bihåleinflammation Symtom

Equine bihåleinflammation Symtom


Att erkänna och behandla symptomen på häst bihåleinflammation är avgörande din hästs hälsa. Hästar andas främst genom näsan, så någon blockering, försämring eller utsläpp från sinus området kommer att ha en stor inverkan på din hästs hälsa. Om din häst visar tecken på bihåleinflammation, ta honom till en veterinär så snart som möjligt. Denna sjukdom kommer bara att förvärra utan behandling.

rinnande

Några symptom på häst bihåleinflammation är en ihållande pus utsläpp från ena sidan av näsan. Pus kommer att vara otroligt illaluktande om orsakas av en tand problem. Svullnad i ansiktet och utbuktning av ögonen kan förekomma. Det kan finnas en tumör i sinus, vilket är en allvarlig komplikation, och kräver undersökning av en fackman. Hästen kan göra onormala andningsljud, såsom sprakande, väsande andning, stridor (hård andning som orsakas av övre andningshinder) eller stertor (snarkning). Equine bihåleinflammation kan leda till permanent urladdning från näsborrarna, även om det är ovanligt att båda näsborrarna att ha urladdning.

fysiska symptom

Hästar med häst bihåleinflammation kommer att skaka sina huvuden och vägrar att göra allmänna övningar på grund av sjukdom. Din häst kan vara för sjuk för fysisk aktivitet, arbete eller ridning under en längre tid, eftersom hans lungor arbete under brist på luft som kommer in genom de blockerade näshålan. Låt din häst för att vila tills en veterinär ser honom.

Smärta

Equine bihåleinflammation är oerhört smärtsamt för vissa hästar. Sinuit kan visas på egen hand eller vara orsaken till en tandskada. Om detta är fallet, kommer hästen vägrar att ta emot biten. Hästar som upplever smärta kan också vägra att äta, och gå ner i vikt som följd.

Hur man botar bihåleinflammation

Hur man botar bihåleinflammation


Bihåleinflammation är inflammation i näsans bihålor. Det är oftast orsakas av en viral eller bakteriell infektion, men kan utlösas av allergier eller miljö irriterande. Det finns två typer av bihåleinflammation: akuta och kroniska. Akut sinuit varar fyra veckor eller mindre och orsakas oftast av en virusinfektion. Kronisk bihåleinflammation varar minst åtta veckor, är svårare att behandla än akut bihåleinflammation och kan reagera långsamt mot antibiotika. Symtom på bihåleinflammation inkluderar värk eller tryck över mittsektionen i ansiktet, huvudvärk, nästäppa, feber, förlust av luktsinnet, och en grön eller gul snuva.

Instruktioner

1 Använd en over-the-counter medicinering för att lindra smärta som orsakas av sinus tryck och minska feber (i förekommande fall). Förutom att lindra smärta och tryck, är ibuprofen mycket effektiva på att reducera inflammation.

2 Placera varma, fuktiga handdukar på ansiktet i 10 minuter, tre eller fyra gånger varje dag. Värmen kommer att minska smärta, svullnad och trängsel. Du kan använda varmvatten påsar i stället för handdukar, men var försiktig påsarna inte blir för varmt eller riskerar bränna känslig hud i ansiktet.

3 behandla allergiska sinuit genom att undvika kända allergener, med hjälp av over-the-counter antihistamin läkemedel, och stanna borta från rök, parfym och andra irriterande ämnen.

4 Spola din näsgångarna med en saltlösning, som kan köpas i de flesta butiker och apotek. Saline kan också göras hemma genom att blanda 1 tsk salt och en nypa bakpulver med 2 koppar varmt vatten, enligt University of Maryland Medical Center.

5 fukta luften i ditt hem med hjälp av en ånga förgasare. Du kan också ta en varm dusch med badrum dörren stängd, eller fylla en stor skål med ångande vatten och luta över den för att andas ångan.

6 Minska inflammation i slemhinnor genom att ta en avsvällande, såsom pseudoefedrin hydroklorid. Avsvällande ihop blodkärlen i bihålorna och nässlemhinnan, vilket minskar svullnad och ökad dränering. Enligt Mayo Clinic, avsvällande nässprayer är typiskt mycket effektiva på att lindra symptom, men kan utlösa rebound trängsel om de används för mer än ett par dagar i taget.

7 Tunn din nasal sekret och minska trycket i sinus hålrum genom att ta en slemlösande, såsom guaifenesin. Enligt University of Maryland Medical Center, slemlösande eller slemlösande, bör användas i minst en vecka för att behandla bihåleinflammation.

8 Ta antibiotika om din bihåleinflammation orsakas av en bakterieinfektion. Ta hela loppet av medicinering, även om du börjar känna dig bättre efter några dagar. Även typen och dosen av antibiotika beror på orsaken och graden av sjukdom, antibiotika vanligtvis tas för 10 dagar, enligt Mayo Clinic.

9 Tänk dig en kur orala eller inhalerade kortikosteroider, såsom prednison eller beklometasondipropionat, för att minska inflammation. Enligt National Institute of Allergy och infektionssjukdomar, bör orala steroider endast användas när andra behandlingsalternativ har misslyckats på grund av den höga risken för biverkningar som förknippas med dessa läkemedel.

10 Fråga din läkare om kirurgisk behandling för kronisk bihåleinflammation. När andra behandlingar har misslyckats, kan operation bli nödvändig för att förbättra dränering och minska nasal blockering. Kirurgi kan förstora öppningen av bihålorna, avlägsna eventuella problematiska polyper och korrigera anatomiska missbildningar som kan bidra till bihåleinflammation.

Hur man kan stoppa kronisk bihåleinflammation

Hur man kan stoppa kronisk bihåleinflammation


Kronisk bihåleinflammation är ett tecken på att personen lider av tillstånd som kallas bihåleinflammation. Det tydligaste tecknet på bihåleinflammation är att du kommer att känna smärta och obehag i sinus region. Det finns åtgärder som du kan vidta för att stoppa kronisk bihåleinflammation.

Instruktioner

1 Gå inte vanliga allergener. Allergier är en av de främsta orsakerna till kronisk bihåleinflammation. Undvik områden som har en hög mögel och pollen räkna. Också ta någon allergi medicin som ordinerats av läkare eller en over-the-counter antihistamin.

2 Köp en luftfuktare. Luftfuktare kan stoppa kronisk bihåleinflammation som orsakas av värmesystem.

3 Sluta röka. När en person slutar röka, ofta märker de att deras kronisk bihåleinflammation klara upp.

4 Håll huvudet ovanför vattenytan. Djupt vatten simning och dykning kan också kopplas till bihåleinflammation.

5 Fråga din läkare om hur du använder en nässpray. Många människor tycker lättnad genom att använda en nässpray på en semi-regelbundet. Kontrollera att se till att din läkare detta är säkert för dig.

6 Få en steroid recept. Steroider tar muntligen har visat sig dramatiskt minska antalet bihåleinflammation upplevs av de drabbade.

Hypofysen Disorders av svår bihåleinflammation

Hypofysen Disorders av svår bihåleinflammation


Även om hypofysen är ungefär lika stor som en ärta, är den ansvarig för stora funktioner --- såsom tillväxttakten och hur mycket kraft som krävs för att pumpa blod genom artärer, enligt Merck Manual Home Edition. På grund av där körteln sitter, problem med bihålorna --- såsom en kronisk infektion --- kan vara dödligt, enligt den ideella Hypofys Network Association.

Grunderna

Bihålor är luftfyllda strukturer i skallen runt näsgångarna, enligt Mayo Clinic. Dr. Bechara Y. Ghorabed, en specialist på Otolaryngology --- huvud- och halskirurgi i Houston, förklarar att det finns åtta sådana håligheter: två främre bihålor ovanför ögonen, två maxillary bihålor under ögonen, två ethmoid bihålor mellan ögonen och näsa och sphenoid bihålor --- i mitten av skallen tucked bakom näsan och ögonen. Hypofysen sitter bakom sphenoid sinus, enligt Mayo Clinic.

Bihåleinflammation

När du har en infektion i bihålorna, de tidigare vakanta hålrum fylla med slem. Du vet att du har en infektion, eftersom det kan vara svårt att andas och du kommer att känna trycket i framför ansiktet och runt ögonen. Ibland denna infektion kan utvecklas till något allvarligare --- bihåleinflammation. Det är inte anses vara i detta skede tills du har haft en infektion i åtta veckor eller mer, enligt Mayo Clinic.

Cavernous Sinus Trombos

När du har mull sinus trombos, kan bihåleinflammation vara att skylla för hypofysen problem. I 30 procent av alla fall av denna dödliga och sällsynt tillstånd, patienten hade en bakomliggande infektion i antingen ethmoid eller sphenoid bihålor, enligt Merck Manual Professional. Om bihåleinflammation är orsaken, måste du genomgå en operation för att ha slem dräneras från håligheten. Ytterligare 30 procent av de med CST utvecklar hypopituitarism --- ett tillstånd där körteln inte kan göra tillräckligt av en eller flera hormoner som är nödvändiga för grundläggande kroppsfunktioner, enligt Mayo Clinic.

hypopituitarism

Om du har hypopituitarism, kommer du att känna svag och trött. Du kanske inte vill äta, men du kommer att vilja dricka vatten --- massor av det, enligt Mayo Clinic. Du kan också uppleva sexuella eller reproduktiva problem; män kan förlora intresset för sex och kvinnor kan sluta med perioder. Om vissa symtom, såsom huvudvärk, problem med synen och förvirring uppstå, kan din hypofysen vara blödning, vilket är en medicinsk nödsituation. Man tror att de anaeroba bakterier som är ansvariga för vissa allvarliga fall av bihåleinflammation orsakar CST och den resulterande hypopituitarism, enligt Merck Manual Professional.

Abscess

En puss fyllda massa omgiven av inflammation, känd som en böld, kan utvecklas på hypofysen. Denna abscess har kopplats till bihåleinflammation, särskilt en infektion som omfattar sphenoid sinus, enligt medicinska organisationer, däribland Kinas Sinlau Christian Hospital avdelning för diagnostisk radiologi, vars resultat presenterades i 2005 års upplaga av den kinesiska Journal of Radiology. Det gällande dessa mycket sällsynta massorna ofta förväxlas med hypofystumörer. Även dödliga symtomen är ofta mycket subtila, som huvudvärk. I likhet med andra sinuit-uppmanas hypofysen förhållanden måste det drabbade området tömmas kirurgiskt.

Dövhet och bihåleinflammation

Dövhet och bihåleinflammation


Enligt American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, sinuit (bihåleinflammation) är en av de främsta orsakerna till kroniska sjukdomar i USA. Även om en sinus-infektion leder sällan till dövhet, kan du uppleva tillfällig hörselnedsättning på grund av komplikationer från en sinus-infektion, enligt bättre hälsa Channel.

Definition

Sinuit är en infektion i sinus kaviteten resulterande från en bakterie, svamp eller virus som orsakar sinus hålighet för att svälla och bli irriterad. Bihåleinflammation orsakar en rinnande näsa, nästäppa, sinus tryck, baksnuva, hosta och sinus huvudvärk. Bihåleinflammation kan vara resultatet av en vanlig förkylning, säsongsbetonade allergier eller nasal byggfrågor.

typer

Akut sinuit är en sinus-infektion varar mindre än åtta veckor, medan kronisk bihåleinflammation är en bihåleinflammation som varar i mer än åtta veckor, enligt Mayo Clinic. Akuta bihåleinflammation komma plötsligt och vanligtvis försvinner inom en vecka. Du kan uppleva vissa hörselsvårigheter med en akut sinus infektion men det är ovanligt. Kronisk bihåleinflammation leder oftare till tillfällig dövhet. Kronisk bihåleinflammation väcker en persons risk för att utveckla andra komplikationer som kan leda till dövhet, såsom en öroninfektion.

Orsak

Orsaken till partiell eller fullständig dövhet från en sinus-infektion är ett resultat av infektionen sprids i mellanörat eller resultatet av trycket på trumhinnan från inflammerade bihålor. När bihålorna blir inflammerade, de sväller, att placera tryck runt huvudet, såsom bakom ögonen, i tänderna och öronen. Om en kronisk bihåleinflammation inte behandlas på rätt sätt, kan det leda till örat för att bli smittad, orsakar partiell hörselnedsättning. Partiell hörselnedsättning kan också vara resultatet av den svällda sinus cavity pressning på trumhinnan, vilket resulterar i ringa, brist på hörsel och smärta.

Behandling

Behandling för dövhet associerad med en sinus-infektion är att bota infektionen orsakar tryck och hörselnedsättningar. Mayo Clinic anges att en bakteriell bihåleinflammation behandlas med föreskrivna antibiotika, avsvällande medel och antihistaminer. Antibiotika döda infektionen, avsvällande medel minska svullnad i bihålorna (lindra tryck) och antihistaminer torka ut någon instängd vätska i öronen.

Varning

Om du upplever någon form av hörselnedsättning i kombination med sinus tryck och nästäppa, prata med din läkare omedelbart. Mayo Clinic rekommenderar också att se din läkare om du utvecklar svullna ögon, en svullen panna, svår huvudvärk, mental förvirring, syn komplikationer eller oförmåga att andas ordentligt.

Hur man ska behandla kronisk bihåleinflammation Naturligtvis

Hur man ska behandla kronisk bihåleinflammation Naturligtvis


Om du lider av kronisk bihåleinflammation och letar efter alternativ till hårda antibiotika recept, kan du finna komplementär och alternativ medicin ger ett varierat utbud av nya alternativ för naturlig behandling. Stödja immunsystemet såväl som kroppen som helhet är viktigt för att bekämpa sjukdomen och att göra en återhämtning.

Instruktioner

1 Skölj näsgångarna med en saltlösning fyra gånger dagligen, så länge som krävs tills symtomen försvinner. Enligt Dr Ahmet Karadag och kollegor som publicerade en artikel i den vetenskapliga tidskriften "Chest" 2003, hjälper saltlösning nasal bevattning att bryta upp slem och rensa nasala passager urladdnings, vilket ger en behandling som är enklare och säkrare än antibiotics-- särskilt för barn och äldre. Nasal bevattning kan utföras med en Neti pott köpt från ett apotek eller hälsokostaffär och följa tillverkarens anvisningar.

2 Ta 2000 mg av Echinacea angustifolia rotextrakt gång dagligen med måltid. Echinacea angustifolia innehåller växtkemikalier som bidrar till att stimulera immunförsvaret, ökar vita blodkroppar i kroppen som naturligt bekämpa infektioner. Enligt Kerry ben i sin bok "The Clinical Guide till Blandnings Liquid örter," denna dos av echinacea angustifolia utdrag rekommenderas för behandling av övre luftvägsinfektioner såsom influensa, vanlig förkylning, akut och kronisk bihåleinflammation, andnings katarr och bronkit. Echinacea kan tas som en kapsel, piller, te eller tinktur.

3 Öka intaget av mat rik på aromatisk växt kemikalier som kallas senapsolja glykosider. Vissa matkällor av dessa senapsolja glykosider inkluderar senapsfrön, wasabi, pepparrot, röda och vita lök, vitlök och ingefära. Enligt Henry Osiecki i sin bok "The Physician bok of Clinical Nutrition", när ätit dagligen, kommer dessa livsmedel hjälpa till att lindra trafikstockningar och smälta segt slem i nasal passager. Osiecki anger dessa livsmedel, särskilt lök och vitlök, kan också appliceras på kinder och bihålor som en grötomslag i 20 minuter åt gången.

4 Ta ett multivitaminpreparat varje dag, att välja en med höga nivåer av vitamin A, vitamin C, B-komplex och zink. Enligt författaren Henry Osiecki är dessa näringsämnen som kroppen behöver för att försvara sig mot infektioner och hålla immunförsvaret friska. Ta multivitaminer enligt anvisningar på deras etikett och att inte överskrida de rekommenderade doserna.

5 Konsumera 3 tsk manukahonung (UMF + 25) varje dag före en måltid. Enligt Dr Talal Alandejani och kollegor från University of Ottawa, kan manukahonung vara effektiva i att döda bakterier som orsakar kronisk bihåleinflammation. Deras studie, publicerad i tidskriften "Otolaryngology" under 2008, visade manuka var effektivare än vissa typer av antibiotika på att döda dessa bakterier, och fungerade bra mot antibiotikaresistenta bakterier som MRSA.

De tecken och symptom på loppbett allergier hos människor

De tecken och symptom på loppbett allergier hos människor


Människor som drabbas av loppbett kan drabbas av en allergisk reaktion mot loppsaliv, känd som loppallergi. Hund och katter vanligen identifieras som lopp värdar, men gnagare, fåglar och små pälsdjur kan också bära loppor. Om du tror att dina loppbett är från andra än hundar eller katter djur, kan din reaktion vara mer än bara allergisk, och du ska träffa en läkare för att utesluta möjligheten av vissa lopp överförbara sjukdomar, särskilt utbredda i utvecklingsländer.

Kliande hud

Även allergiska reaktioner varierar beroende på individ, är klåda en av de viktigaste symptomen på loppallergi. Alla loppbett orsaka klåda, men de som lider av loppallergi uppleva en hela kroppen klåda. Barn med allergiska reaktioner kan repa tills de utvecklar öppna sår. Förhindra sekundära infektioner genom att tillämpa ett antihistamin och antibakteriell kräm på huden regelbundet innan du täcker bites med bandage. För att lösa problemet, antingen har en professionell utrota loppor eller göra det själv med hjälp av lopp bomber och tillämpa plats behandling för din hund eller katt omedelbart.

Nässelfeber

Loppbett lämnar en enda, röd bula, liknande ett myggbett. Däremot kan lider av loppallergi uppleva ett utbrott av bikupor som omger hela drabbade området, inte bara en enda stöt. Bikuporna är svullen och känslig, och ofta repor förvärrar dessa symtom.

Hudutslag

En lila-röda utslag är en annan symptom på loppallergi hos människa. Utslagen kan ha sitt ursprung i bettet området, men kan spridas över huden med ihållande repor. Applicera en hydrokortison eller bensokain kräm för att lindra symptomen av klåda, lugnar huden och hjälpa till med avflagning.

Reaktionstid och längd

En allergisk reaktion utvecklas vanligtvis inom 12 till 24 timmar efter loppbett. De reaktiva symtomen varar i ungefär en vecka. Om du har desinficeras eller på annat sätt elimineras loppor och du eller någon annan person fortsätter att visa symptom på loppallergi, rådgöra med en läkare för att fastställa orsaken och utesluta andra möjliga förhållanden.

Tecken och symptom på lung parasiter hos människor

Tecken och symptom på lung parasiter hos människor


Enligt parasiter hos människor, är cirka 22 miljoner människor i Afrika, Syd- och Centralamerika och Asien infekteras av humana lungmaskar (trematodes), som är parasiter som vanligen lever i lungorna. I svåra fall kan lungmaskar resa till ryggmärgen, vilket leder till förlamning, eller till hjärtat, vilket kan leda till döden. Parasiten är vanligast i fisk och skaldjur, och vid förtäring kommer att gnaga sig genom tarmen och in i lungorna, där dess livscykel är klar. VALSTJÄRT kan också leva i blodet, tarmar och lever.

Hosta

En av de vanligaste symtomen på lungmaskar hostar, som kan börja som en torr gungande hosta och framsteg svår hosta med röda flingor av blod.

Smärta

Patienter kan märka svåra bröst och buksmärtor som ett resultat av inflammation. De kan tillskriva denna smärta att hosta när det är faktiskt ett resultat av den parasitangrepp.

Feber

Även om många parasitlunginfektioner gå obemärkt förbi, kan mer allvarliga fall leda till en låg till hög feber.

Diarré

Lung VALSTJÄRT kan orsaka diarré. Ett sätt att upptäcka lungmaskar är att testa avföring från patienter som uppvisar symptom; de ofta reser in i tarmen och ta sig ut ur kroppen.

andra förhållanden

De som lider av upprepade fall av lunginflammation och bronkit kan överväga testas för lung parasiter, som ofta bidrar till utvecklingen av dessa villkor. De kan också bidra till utvecklingen av lung abscesser.