spark med skotermotor

Hur man simma varv

Hur man simma varv


Simning varv är ett utmärkt sätt att stärka dig själv och förbättra din kondition. Eftersom människor är konstruerade för mark, försöker bara att röra sig effektivt i vattnet ger motion och tvingar simmare att använda musklerna som normalt inte utnyttjas under mark aktiviteter. En simmare bör alltid komma ihåg att hålla sig till höger när du simmar i ett körfält för att undvika att kollidera med andra simmare. I vila, måste en simmare hålla sig borta från centrum av väggen i vardera änden av banan eftersom människor simma i rad varv blir i centrum. Varje gång en simmare simmar från ena änden av poolen till den andra, har han avslutade ett varv. Kortkurs varv mäts i steg 25 yard / meter. Ett varv kallas "25" två varv är en "50" tre en "75" och så vidare. Lång kurs varv mäts i steg om 50-meter.

Instruktioner

simning varv

1 Välj ett körfält att bada i. Nybörjare bör välja ett glest befolkat körfält där de kan simma utan att behöva oroa sig för att köra in i andra. Varna andra i din lane till din närvaro.

2 Sätt på dig skyddsglasögon och hoppa i vattnet. Undvika andra simmare genom att stå till endera sidan av centrum av banan. Tryck off the wall från vattnet med fötterna och göra den rationaliserade positionen genom att räta din kropp och pekar armarna i en triangulär sätt ovanför huvudet med låsta armbågar och knäppta händer.

3 Glide framåt och sparka. Börja simma önskad stroke - freestyle, ryggsim och breastroke är alla lätta att simma - till den andra sidan av poolen. Kom ihåg att hålla den högra sidan av banan när du simmar. När du närmar väggen avgöra om du vill att vila på väggen. Vila om du känner att du måste.

Vändning

1 Simma mot mitten av banan om att vrida på väggen. Håll utkik efter andra simmare.

2 Vrid genom att helt enkelt ta tag i toppen av muren med en utsträckt arm, dra benen upp under dig, placera fötterna mellan kroppen och väggen, fjädrar tillbaka i den andra riktningen i den strömlinjeformade position och fortsätter att simma. Denna vridning stil används normalt för breastroke och fjäril, men nybörjare kan använda den för freestyle också.

3 Slå på väggen genom att bläddra om simning freestyle. En effektiv svarvning metod för freestyle och ryggsim är flip-sväng, där en simmare vänder genom att vända benen över huvudet, plantera fötterna på väggen, skjuter ifrån medan på ryggen och sedan slå över på magen innan den går det ytan igen.

4 Se upp för flaggorna - placerad 5 meter från väggen - om simning ryggsim och vill göra en flip-sväng. En backstroker räknar antalet slag han måste ta mellan flaggorna och väggen innan vända på hans mage att börja svarvning. Att veta detta antal slag är nödvändig för att förhindra obekväma kontakt med väggen.

5 Practice simma mot väggen och räkna dina slag så att du vet när du ska vända. Efter luckan på magen, kommer en backstroker utföra tur på samma sätt en Freestyler skulle: genom att vända benen över huvudet, plantera fötterna på väggen och skjuta iväg på ryggen. Den backstroker kvar på ryggen, men.

Planera ett träningspass

1 Utveckla ett träningspass rutin genom att simma under minst en halvtimme per dag tre gånger i veckan. Träning på ett schema kommer att förbättra dina resultat genom att lägga till mer disciplin att din träning.

2 Värm upp genom att simma 500 till 1000 meter i maklig takt. Håller en kickboard med händerna och bara sparka med fötterna för att driva dig över poolen är en populär uppvärmning och träning teknik.

3 Börja simma uppsättningar av 50-talet och 100-tals på ett intervall. Använd timerfunktionen på klockan och då din varv. Var du att simma en uppsättning av fem 100s på en två-minuters intervall, skulle du simma 100 meter och sedan vila under återstoden av den två-minutersperiod innan nästa 100. Uppsättningar av 200s och 500s blir längre och svårare att avsluta. Vila mellan seten som behövs och komma ihåg att göra en lång "svalna" simma slappna av och sträcka på trötta muskler efter ett träningspass.

Newtons rörelse för barn

Newtons rörelse för barn


Newtons rörelselagar är en komplicerad fråga som täcker tre fysiska lagar, så att hjälpa barn att förstå begrepp, de måste förklaras på ett förenklat sätt med några enkla exempel.

Första lag Motion

Ett objekt kommer inte att flytta om inte kraft anbringas på det. Till exempel kommer en sten placerad på marken inte rör sig om något går det, till exempel en person sparkar den.

Andra lag Motion

Acceleration avser den hastighet med vilken ett objekt rör sig; denna hastighet beror på hur mycket kraft som anbringas på föremålet. Desto mer kraft används, kommer den snabbare objektet flyttas. Om berget i den första lagen sparkas med alla en persons styrka, kommer berget flytta längre sedan om berget sparkas med hälften av en persons styrka.

Tredje rörelselag

Den tredje lag säger att för varje handling finns en likvärdig och motsatt reaktion. Denna lag innehåller två objekt. Till exempel, om du kastar en tennisboll med en viss mängd kraft mot en vägg kommer reaktionen av bollen vara att omedelbart studsa tillbaka till dig. Ett annat exempel skulle vara när ett fel träffar vindrutan på en bil och gör en splat - felet träffar bilen och bilen träffar bug - trots att de slog varandra med samma mängd kraft, felet mjuka kropp kan 't stå emot kraften av kollisionen med bilen.

Alla grundläggande teknikerna för Wushu

Alla grundläggande teknikerna för Wushu


Wushu är en kinesisk ord som översätts till "kampsport." I Kina hänvisar wushu oftast vad västerlänningar kallar kung fu. Wushu är en snabb kampsport som utnyttjar cirkelrörelse och attackera rörelser som flyter lätt från en till en annan. Dess cirkulär, flytande rörelse kan göra wushu verkar prålig, även blommig. Men om wushu är som en blomma, är det mest som en ros, för tillsammans med sin skönhet, sina taggar är vassa faktiskt.

Wushu fighting teknik

Strejker i wushu använder fingrar, öppna händer, knytnävar, armbågar, underarmar och axlar. I wushu praktiskt taget alla delar av kroppen kan användas som ett vapen. Blommiga, flödande skönhet wushu i själva verket döljer dess potentiellt förödande kraft. I wushu, som i västra boxning är slag med tanke på deras makt genom att kroppsvikten bakom dem. Detta uppnås genom svängning, vridning eller på annat sätt föra på något sätt som stansen kastas. Vanligen använda ämnen i wushu är hästen hållning, katt hållning och tillbaka hållning. Häst hållning, som ibland kallas ridning hållning, är en låg sitt, stabil hållning som antas genom att sprida fötterna om två axelbredder isär och pekar tårna framåt. Som du sjunka lägre i din häst hållning blir det ännu mer stabilt för att attackera och försvara. Cat hållning uppnår smidighet genom att placera fötterna nära varandra, sjunker din kropp en aning och böjer främre knä på ett sätt som placerar din vikt bara något mer på ryggen ben. Rikta tårna av din främre fot nedåt. Från katt hållning du är väl positionerade för att lansera snabba, korta sparkar av det främre benet. Tillbaka hållning är främst en defensiv hållning där nästan alla av din kroppsvikt faller till det bakre benet. Som du luta dig tillbaka det nästan som om du var i en osynlig stol. Tillbaka hållning är utmärkt för att kringgå en attack och sedan starta en snabb kontring av det främre benet.

Sparkar i Wushu

Sparkar i wushu tenderar att vara direkt, grundläggande och rakt på målet. Enkelheten i ett effektivt levererade wushu spark är nyckeln till det som gör det så förödande effektivt. En grundläggande wushu front spark lanseras av det bakre benet från en kämpande hållning. Att hålla benet rakt du startar bakre benet framåt med tårna krökt rygg, svinga benet rakt upp och ut så högt och nära bröstet som möjligt. Den medhjälpare i wushu liknar den främre spark med undantag av att den lanseras åt sidan, i stället för rakt ut till framsidan. Både insidan och utsidan spark är mycket lik den wushu främre spark. Insidan sparka dock cirklar i från utsidan, medan utsidan sparka cirklar från insidan till utsidan. Dessa sparkar båda har en cirkulär rörelse som ger dem extra kraft och hastighet, medan samtidigt gör dem svårare att blockera eller undvika.

Få alltid att falla på plats

I wushu, är det viktigt för ett drag att strömma in i nästa. Attacker kan lätt rinna efter varandra. Omvänt, från en misslyckad attack bör du kunna flyta lika lätt in i en defensiv position eller undandragande och därifrån tillbaka till din nästa attackerande drag. Wushu cirkulär rörelse handlar om mycket mer än att göra det trevligt att titta på. Cirkulär rörelse av wushu ger flyttar fart, samt ha en fascinerande effekt din motståndare. Vid utövande wushu, försöka införliva den cirkelrörelse i alla dina rörelser. hävdar också ett flöde av varje rörelse efter en annan, ibland bryta en rytm, bara för att starta en annan.

Vanliga misstag när man försöker att göra hälsosamma måltider

Vanliga misstag när man försöker att göra hälsosamma måltider

Introduktion

Du har hört det förut: Om du vill ha en riktigt hälsosam måltid, måste du laga det själv. Men ibland, sätta dig i alla ansträngningar för att göra en näringsrik måltid, bara för att upptäcka att du har fallit offer för ett av de många hälsosamma-matlagning misstag. Undvik att ta den friska av din måltid genom att lära om åtta gemensamma matlagning misstag.

Att sätta olja i pastavatten

Du kanske har hört att tillsätta olja till vatten håller pasta klibbar ihop och botten av krukan. I själva verket är detta långt ifrån sant. I själva verket, lägga olja till din pasta vatten gör det svårare för sås att hålla sig till din pasta när du förbereder det. Det river också vissa näringsämnen ur pasta och kan lägga på onödiga kalorier. Istället hålla vatten kokande konsekvent så pastan är alltid flytta runt och rör om ofta.

Kokande din veg

Du kanske tror att koka dina grönsaker är det snabbaste och enklaste sättet att förbereda dem, men motstå frestelsen att välja den enkla vägen. När grönsaker kokas, en stor del av sin näring - som vitaminer och proteiner - elimineras. Försök istället att använda en vegetabilisk ångbåt eller kasta dem på grillen för att låsa i smaken och näringsvärde.

Likställa fett med kalorier

Det är bra att välja olivolja över smör när matlagning - smör och margarin har en massa dåliga fetter förpackade i dem, medan olivolja är full av omättade fetter - men inte likställa fett med kalorier. Olivolja och smör har en jämförbar mängd kalorier i varje portion, så att inte överkompensera när du använder friskare olivolja när du lagar mat.

Peeling produkterna

Du kan användas för att peeling dina frukter och grönsaker innan man äter dem, men motstå att uppmana. En mycket frukt och grönsaker hålla sina viktiga näringsämnen - som vitamin A och C - i eller precis under huden, så intar denna del av producera så mycket som möjligt för att få alla hälsofördelar.

Smusslar på smak

Många människor tror att en näringsrik måltid måste vara smaklös och intetsägande, men detta är helt enkelt inte sant. Att äta livsmedel som är låg på favör kommer att göra hälsosamma äta en syssla, och du kommer att vara mer benägna att längta ohälsosamma, aromrik livsmedel. Istället ger maten en smak spark med kryddor som basilika och cayennepeppar, som faktiskt snabba upp din ämnesomsättning.

Kokning maten

Detta är särskilt viktigt när det gäller grönsaker, eftersom de är några av de enklaste livsmedel KOKA. Och när du KOKA dina grönsaker, två saker hända: De blir oaptitliga - vem vill äta sörjig squash? - Och de förlorar mycket av sin näringsvärde, vilket gör dem bortkastade kalorier. Vid tillagning, hålla ett öga på dina grönsaker för att se till att de inte förlorar sin färg och bara laga dem i några minuter.

Going tung på såser

Inte förstöra en läcker och näringsrik veggie-tung stek måltid genom att lägga alltför mycket teriyaki eller soja och packning på en massa onödiga kalorier. Använd bara tillräckligt sås att ge smak till skålen och göra samma sak när det gäller förband för sallader. När det är möjligt, använd lågt kaloriinnehåll, låg salthalt eller låg fetthalt såser vid matlagning.

Att nöja sig med samma gamla saker

Oavsett vad måltiden, äta samma mat om och om igen är det snabbaste sättet att bli sjuk av dem. Undvika att falla in i gamla hjulspår och förlora din motivation att äta hälsosamt genom att ständigt förändras upp måltider du laga mat. Använd olika ingredienser varje natt, prova olika tillagningsmetoder och även göra upp några recept av din egen - något att göra sunda matvanor roligt och läckra.

Thaiboxning Träningstips

Thaiboxning Träningstips


Thaiboxning, vanligen kallad Muay Thai, innebär slående med händer, fötter, armbågar och knän. Träning i den här sporten har utvecklats under tusentals år som Muay Thai har funnits. Medan stilar kommer att variera från tränare till tränare, det finns flera träningstips som hjälper både den tekniska och uthållighet aspekt av sporten.

Skärpa smalbenen

En av de svårigheter som många upplever när börjar Muay Thai är konditionering smalbenen att leverera sparkar och kontrollera ben slår från en motståndare. Det finns många teorier som antas fungera som sparkar en påse med bönor eller rullande smalbenet med en fladdermus eller kavel. Dessa metoder faktiskt göra mer skada än nytta. Det mest grundläggande sättet att bygga seghet i smalbenen är genom upprepad sparkar på antingen en tung väska eller thailändska kuddar. Det är viktigt när du tränar sparkar som du landar sparkar med smalbenet absorbera det mesta av kontakten. Detta kommer inte bara att stärka smalbenen men det är också korrekt form.

Rapid Fire Kicks

En av de utmärkande dragen i Muay Thai i motsats till andra kampsporter är det runda huset sparkar. Medan andra kampsporter använda sparkar till försvar, är det runda huset sparkar avsedd att leverera straffa strejker. Denna kraft genereras genom att stega det främre benet ut till en 45-graders vinkel och roterar på tårna som spark kastas. Dessa rörelser öppnar höfterna och gör det möjligt för den överskjutande kraft. En bra övning för att förbättra din runda huset sparkar är genom att kasta en snabb brand spark mot antingen en tung väska eller thailändska kuddar. Kasta ett runt hus spark använder rätt formulär. Ta benet tillbaka, återställa snabbt och avfyra en annan kick. Gör detta för ett visst tidsintervall och bygga din hastighet upp långsamt, utföra dem snabbare när man blir bättre. Ägna särskild uppmärksamhet åt det främre benet och se till att den roterar ordentligt under sparkar.

Handel Push Kicks på boxningssäck

En viktig teknik för Muay Thai är push kick. Denna spark är svårt att bemästra på grund av timing. En bra övning för att arbeta på tidpunkten för dessa sparkar är alternerande ben sparkar på en tung väska. Börja med att kasta en push spark i påsen med det främre benet, kör påsen tillbaka. Eftersom väskan kommer fram, kasta en push sparka med bakre benet. Fortsätt denna övning för en viss tid, koncentrera sig på formen först sedan fart och kraft. Denna borr kan också göras med en partner genom att stå på vardera sidan av påsen och alternerande sparkar på den.

Kul fotbollstränare spel för barn

Kul fotbollstränare spel för barn


Fotboll fortsätter att växa i popularitet runt om i världen, och inomhus- och utomhus ligor finns för barn så unga som tre år gamla. Oavsett om du är ny på coaching eller en veteran, kommer vissa underhållande spel behålla praxis nytt och roligt medan idrottare lära och perfekt färdigheter förbigående, bollen hantering, dribblingar och skytte.

dribblingar Relay

Kul fotbollstränare spel för barn


En av de viktigaste färdigheter en fotbollsspelare kan förvärva är dribblingar eftersom det tillåter spelaren att hålla kontroll över bollen. Dela upp laget i två relä lag, och få dem radas upp på varje sida av ett mål. Studenterna kommer att dregla ner till det andra målet och tillbaka, och sedan passa bollen till nästa person i linje. Laget vars spelare avslutar första vinner. Lägg i kottar att dribbla runt för ytterligare bollhantering praktiken.

Håll din trädgård ren

Kul fotbollstränare spel för barn


Coaching Soccer 101 föreslår att man använder "Håll din trädgård ren" att undervisa passerar färdigheter och uppmuntra lagarbete. Coacher dela upp gruppen i två grupper, och varje grupp har en "gård" att hålla ren bollar. Det enklaste sättet att göra detta kan vara att använda mittlinjen som en skiljelinje för varje lag. Varje spelare börjar med en boll, och en timer är inställd på fyra minuter. Varje spelare försöker sedan att sparka sin boll och annan boll som kommer in hennes team gård i det andra lagets gård. Vid slutet av fyra minuter, blåser tränare i visselpipan och räknar bollarna att se vilket lag har den renaste varvet. Coacher kan lägga sig i detaljer såsom bara sparka med vänster fot för att öka kompetensutveckling.

fotboll Dodgeball

Kul fotbollstränare spel för barn


Använd mittcirkeln eller använda koner för att skapa en cirkel som spelarna måste stanna i fotboll dodgeball. Tilldela halva laget vara löpare och den andra hälften till vara kickers. Kickers använder en boll och försöka nå löpare med bollen när de rör sig runt cirkeln. När en löpare drabbas, är hon ut. Byta roller och spela igen för att se till att alla spelare får en chans att vara kickers, som lär bollkontroll, passerar färdigheter och lagarbete.

Coach hämnd

Kul fotbollstränare spel för barn


Ett liknande spel som fotboll XPert föreslår att man använder som en varm upp är Coach hämnd. I det här spelet, spelarna radas upp på sidan och bussar är i mitten av fältet med flera fotbollar. Som spelare går från en bisyssla till den andra, tränare försöka träffa spelarna (nedanför knät) med en fotboll. Om en spelare träffas, går han tränare i mitten på nästa körning. Unga spelare i synnerhet njuta av detta spel, och det blir allas fötter i rörelse.

Explodera

Kul fotbollstränare spel för barn


I Explode, spelarna samlas i mittcirkeln dribblingar sin boll, samtidigt som deras huvuden, eftersom när tränare skriker "Explodera!" spelare måste försöka vara den första att köra och sparka sin boll i mål. Spelare kommer att lära sig att hålla sina huvuden kommer att tillåta dem att se öppna ytor och göra en snabb utbrytning mot målet.

Påskäggs-jakt

Kul fotbollstränare spel för barn


De "roliga spel som lär färdigheter" Coach Manual föreslår ett spel som liknar ett påskägg jakt, utom fotbollar är äggen. Spelare börjar i ena änden av fältet, och tränaren sprider "ägg" över hela plan. När visselpipan blåser, spelarna måste köra för att få alla ägg i "korg" eller mål i den andra änden av fältet. Coacher kan hur lång tid det tar att samla in ägg och lagen kommer att få försöka slå sin tid.

Hur man Cork 360 på plan mark

Hur man Cork 360 på plan mark


Cork 360, eller Korkskruv Kick, eftersom det är allmänt känt, är en av de mer avancerade rörelser som används i extrema kampsporter tävlingar och bryta dans strider. Eftersom korkskruv Kick är en gainer spark med en 360-graders spin, är termen "Cork 360" överflödig, men vanligen används. En gainer spark är någon spark som tillåter dig att backflip när du kör framåt. Varje person som försöker detta drag bör också veta hur man gör en lutande Gainer, eller flytten kommer att bli svårt att genomföra och mark. En sned Gainer är en variant av gainer gjort i en vinkel.

Instruktioner

Instruktioner

1 Öva metod J-steg, som körs i en liten J-mönster, för att bli bekant med före start rörelse. Med hjälp av en metod J-steg kommer att orsaka din kropp att naturligt vrida före start, så det är mycket viktigt att få ner det.

2 När du tar det sista steget i ditt arbetssätt, pivot runt det främre benet, som bör vara benet på insidan av J, och svinga armarna ned mot höfterna.

3 Sväng bakre benet framåt, uppåt och över din kropp, som att sparka en fotboll. Se till att din kick reser upp, och inte ut, annars kommer du inte att kunna vända över. Armarna ska stiga för att ge din kropp mer uppåtriktad kraft.

4 När din kick når toppen av sin makt, hoppa kraftfullt med det andra benet. När du gör det, vrid huvudet i samma riktning som du just sparkade mot och linda armarna tätt runt själv, som en mumie. Huvudet sin tur kommer att påbörja 360 graders spin, och armen wrap hjälper dig att snurra snabbare.

5 När du har avslutat en 360 graders rotation, spot din landning och mark med samma ben som du hoppade med. Din sparka benet bör komma ner sist.

Hur en nippel ring känner?

Hur en nippel ring känner?

Piercing och Sensation

Första punkten: Piercingar gör ont. Nålen går i kan vara den kortaste skott av obehag, men smycken insättning kan vara obekväma. Den samlade erfarenheten varierar beroende på vilken del av kroppen blir genomborrat. Body hud såsom naveln kommer att skada en mycket mindre än örat brosk, med är tjockare. Piercingar i mjuka hudområden såsom könsorgan eller bröstvårtan kan skada den mest. Det blir också mer smärta beroende på vilken mätare piercing kommer att bli. Till exempel, kommer en 16-gauge hål vid 1/16 av en tum bli mycket mindre smärtsam än en 8-gauge på 08/01 av en tum. Bredare mätare, naturligtvis, förskjuta mer hud och fettvävnad, vilket gör det mer traumatisk händelse för kroppen.

Under Nippel piercing

Det finns vissa känslor som kommer att gå genom kroppen precis innan och under piercing. Om du inte är helt cool som en gurka, kommer kroppens sympatiska nervsystemet sparka, med meddelanden från amygdala att kroppen går in i en tid av stress. Denna lilla böna stora hjärn organ kommer att sända ut signaler att producera mer adrenalin och andra ämnen som syftar till dov smärta och öka uthålligheten. Därför kan du känna lite nervös och nervös. Ta djupa andetag för att lugna ner sig. Piercer bör då rengöra bröstvårtan område med en steril alkohol torka, vilket kommer att känna cool. Hon kommer dot bröstvårtan med en penna så att du kan kontrollera placeringen. Efter det kommer hon att använda en pincett för att ta tag i, och håll huden spänd, nyper den att minimera mängden extra fett och kött. Du kommer att riktas för att ta ett djupt andetag. Med en flytande rörelse, kommer den ihåliga nålen in i köttet. Du kan känna en varm eller kall blixt när det händer; det är kroppens stressrespons. När nålen är i, kommer hon sätter ribban av smycken i hålet. Metallen känns kall och hård insidan av huden samtidigt som den finns där, och du kan känna lite rörelse som saker avvecklas. Efter det är gjort, kommer piercer dra nålen långsamt och se till att smyckena är rätt placerad. Det enda som återstår är att skruva på lagren. Om smycken kommer att bli en o-ring (vanligtvis inte används som start smycken på grund av risken för oavsiktlig dra), kan smycken insättning kännas annorlunda. Det finns mer att dra i huden involverade att sätta i ringen, så det kan vara mer obekväm. Nippel piercing har noterats som vara bland de mer smärtsamt på grund av känslighet över området. Dock är allas tröskel annorlunda, så erfarenhet kommer att vara den bästa läraren.

Efter piercing

Efteråt kommer bröstvårtan känner öm och svullen. Det kommer förmodligen att upprätt, liksom. Du börjar lugna ner, kanske nervositet, svag och yr. Det kommer att känna främmande för ett tag, särskilt för kvinnor som måste bära bras ovanpå piercing. Ett bra tips för kvinnor är att få det gjort på sommaren så att du kan bära en grimma topp eller linne som inte kräver en behå. Du vill minimera gnidning och friktion på färska piercingar så mycket som möjligt. Bröstvårtan piercing kommer att kännas som en del av din kropp efter ett par dagar. Du kan även glömma att det finns där. Om det blir ryckte eller dras, men kommer det ont ganska lite. Smyckena kommer inte att bröstvårtan känner någon tyngre, eller väga bröstet ner, eftersom de flesta människor använder en mindre spårvidd i sin bröstvårtan smycken. Vissa människor tycker om att sträcka ut sina piercingar över tiden, flytta upp till en högre mätare; medan detta kan se alla rätt upp till en viss punkt, kan bröstvårtan vävnad hamna förlora sin elasticitet och motståndskraft om den är gjord för att bära för mycket vikt.

Simma pass för barn

Simma pass för barn


Fitness experter märka simma träning som en av de mest hälsosamma former av motion eftersom vatten flytkraft och en tiondel lättare kroppsvikt översätta till en brist på stress på leder och bindväv. Dessutom, simning fungerar alla stora muskelgrupper samtidigt, bättre kroppshållning och flexibilitet och samtidigt stärka hjärt uthållighet. Förutom att vara en rolig övning alternativ för barn, ger simning välgörande terapi för ungdomar med skador eller fysiska begränsningar. Obs: Barn med astma ska träffa en läkare innan du börjar varje övning rutin.

Nybörjare: skjuta bollen

I detta nybörjare övning, sitter barnet på sidan av poolen med benen dinglande i vattnet och en boll flytande framför hans fötter. Har honom öva sparkar med raka, kraftfulla slag för att göra bubblor i vattnet. Uppmuntra honom att se hur långt han kan skjuta bollen över vattnet. Rada upp flera barn med flerfärgade bollar för en tävling om vem som kan skjuta bort bollen från kanten snabbast.

Intermediär: motorbåt

När ditt barn når en mellanliggande simning nivå, har hon hålla fast en kick styrelse och sparka över vattnet, vilket gör ljud som en motorbåt. Visa henne hur man håller benen raka att gå snabbare. För att variera övningen, placera en leksak på mitten av spark kortet. Har ditt barn öva motorbåt igen, denna gång arbetar för att hålla leksaken på plats utan att förlora den i vattnet.

Intermediär: Superman Kicking

Superman motion stärker ditt barns kärna och benmuskler samtidigt öka sin komfort med att ha ansiktet i vattnet. Håll ditt barns utsträckta händer. Har han håller sitt ansikte i vattnet medan räta hans kropp och sparka med raka ben. Lär honom att koncentrera sig på att hålla sina axlar ner och bak även med vatten samtidigt som andningspauser. Efter att han känner sig mer bekväm, prova stå några fötter framför honom och har honom sparka till dig.

Avancerad: Chicken Wing

Kyckling Wing motion fungerar bäst om ditt barn står i vatten till halsen. Visa ditt barn hur man sätter händerna i armhålorna som kycklingvingar. Har henne flaxa sina "vingar" för att hålla sig ovanför vattnet, roterar som hon flikar.

Avancerad: Side Breathing

Instruera ditt barn att hålla armen på sin andning nedåt mot hans kropp medan du håller på en flytande anordning som en nudel med sin andra arm. Har honom öva sparkar över poolen medan du håller på Nudel med ena handen samtidigt som regelbundet andas åt sidan.

Muskelstruktur en simmare

Muskelstruktur en simmare


Alla fyra av konkurrens stroke - freestyle, ryggsim, bröstsim och fjäril - använda varje större muskelgrupp i kroppen, vilket gör simma en full body workout. Musklerna i övre delen av ryggen (latissimus dorsi, trapezius och romboider), armar (biceps, triceps och underarm muskler), axlar (deltoids) och bröst (pectorals) är de primära anläggningsmaskiner i dragverkan. Varje stroke använder musklerna på olika sätt och i varierande grad. För att titta på dessa muskler i aktion, klicka på länken "AnyBody" i avsnittet Resurser.

kärn~~POS=TRUNC Muscles

Muskelstruktur en simmare


"Kärnan" muskler i buken och nedre delen av ryggen är lika viktiga i simning som musklerna i överkroppen. Kärna muskler är ansvariga för sida till sida rullning i den långa axeln stroke (frisim och ryggsim) och vågliknande rörelse på kort axelslag (fjäril och bröstsim). En stark stammen är också viktigt att upprätthålla en strömlinjeformad position och för att maximera effektöverföringen från överkroppen till underkroppen. En flip tur är som en ab crunch med vattenmotstånd. Att kullerbytta kroppen och plantera fötterna på väggen, måste din rectus abdominis (abs) avtal kraftfullt för att generera tillräckligt med ström för benen för att vända över huvudet. Utan tillräcklig ab styrka, flip svängar är långsamma och krokig.

Underkroppen

Sparkar fungerar musklerna i höfter och ben. De primära movers i fladder spark - används i ryggsim och freestyle - är glutes, hamstrings och quadriceps. Delfiner kick (eller fjäril sparkar) är precis som en fladder sparka med benen sitter ihop och använder samma muskler. Den "groda" eller "piska" kick som används i bröstsim fungerar på samma muskler som fladder och delfin sparkar men också rekryterar höften adduktorer, musklerna på din inre lår som drar benen ihop. Kraftfull benmusklerna är också viktiga i andra aspekter av simning: starter och vändningar. När hoppa från startblocken eller växer utanför muren, måste benmusklerna kontrakt kraftfullt för att lansera dig genom vattnet. Ju mer kraftfullt du skjuta bort block eller väggen, desto mer fart du har när du börjar simma. De stora musklerna i rumpan och låren ge det mesta av kraften i starter och vändningar. Kalvar flex foten, vilket ger den avslutande enheten som fötterna bryt av väggen eller block.

axelskador

Skuldran är en komplex led (fyra leder, faktiskt), och det är den enda gemensamma i kroppen förutom höfterna som kan röra sig i alla tre dimensioner. Små, ömtåliga muskler omger axeln. Då skulder kan röra sig i så många riktningar och skyddas endast av små muskler, är det en instabil gemensamma. Simning innebär att man går den bräckliga axel mot en hel del motstånd, ibland leder till skada. En studie av Sien et al. på Orthopaedic Research Institute i Australien fann att förekomsten av skuldra ökar när simning volymökningar. Om du utvecklar skuldra medan du simmar, ta några dagar ledigt och minska den totala simning volym. Om smärtan kvarstår, kontakta en kvalificerad simtränare att utvärdera din teknik.