småkryp pansarskal

Hur man gör tillgång till en Kryp

Hur man gör tillgång till en Kryp


Ofta byggare ger liten tanke till platsen för kryp tillgång. Under åren, som planteringar växa och modifieringar görs, kan läget för den ursprungliga tillgång blivit extremt obekvämt. Den enda lösningen är att skapa en ny luckan. Om du gör det, kräver dock att skära igenom cement block och bygga en ny dörr. Även vid första anblicken detta verkar skrämmande, är det egentligen inte så svårt som det låter.

Instruktioner

1 Välj en plats där du bara kommer att behöva skära ett block i hälften på varje sida. Förutsatt att din krypgrunden är tre kurser hög, kommer du att ta bort totalt sex block. Eftersom kurserna är förskjutna kommer du att ta bort två hela kvarter från den översta raden direkt under tröskelplåt, två fulla kvarter från den nedersta raden och två halv kvarter och en hel kvarter från den mellersta raden.

2 Fäst en krita linje vertikalt där du vill att hålet ska börja och sluta. Vill du ha en rak linje i jämnhöjd med kanten av blocken som kommer att bo. I de övre och undre banor din linje bör vara direkt på skarven mellan den befintliga murbruk och block som kommer att stanna.

3 Klipp längs de två vertikala kritlinjer med din cirkelsåg med murverk blad. Du behöver inte skära hela vägen till toppen eller botten eftersom det kommer bara vara murbruk. Bara skära igenom de båda blocken som måste halveras. Naturligtvis kommer du inte att kunna skära hela vägen genom blocket, bara genom utsidan så djupt som bladet går.

4 Smash ut det block som är precis i mitten med en stor slägga. Block är oftast ihåliga så att de faktiskt bryter ganska enkelt med en stor slägga. Försök att inte komma för nära kanterna på hålet, vill du inte att knäcka några block som kommer att kvarstå som en del av väggen.

5 mejsel ut murbruket mellan de andra blocken som du vill ta bort med kulhammare och mejsel. De två översta ska vara lättast att lossa. Du kan behöva för att nå insidan (eller gå in) för att avlägsna murbruk på insidan av blocken. Var noga med att inte bryta insidan av de två blocken du skär från utsidan. Nu kommer du att veta exakt var att skära insidan.

6 Snap annan krita linje på två centrum i block och skär dem precis som du gjorde på utsidan. Rensa bort eventuellt kvarvarande murbruk runt kanten av hålet med din hammare och mejsel.

1 Mät hålet. Standardcementblock är nominellt 8 "med 8" med 16 ", men är egentligen 7 5 / 8ths med 7 5 / 8ths med 15 5/8 för att ge plats för murbruk. Om du tog bort två block (plus murbruk), bör din hål vara ca 32 inches bred och tre rader hög eller 24 inches.

2 Mät och skär 2 x 8 x 8 i fyra bitar. Två kommer att vara rätt längd för att passa över toppen och botten. De andra två kommer att vara längden av sidorna minus ungefär 3 inches dvs tjockleken på topp- och bottenbrädor (åtgärd för att vara exakt). Du vill att de ska passa mycket tätt, även om du måste hammare dem i en bit.

3 Förstärk toppbrädan genom inramning runt. Kom ihåg de två sidorna kommer att gå i de andra två brädor. Med andra ord kommer de att vila på bottenplattan och hålla upp toppbrädan. De kommer att förstärka tröskelplåt. När du har alla fyra kort på plats, tånagel hörnen.

4 Bygg en läpp hela vägen runt insidan av ramen med en-av-sex skivor. Mäta tjockleken på din plywood och lämna så mycket utrymme från den yttre kanten så när du placerar plywood dörr i, kommer det att vara i jämnhöjd med utsidan.

5 Sätt plywood i hålet. Du måste ha något att hålla dörren stängd. Det kan vara så enkelt som två block av trä med ett hål borrat i centrum som du kan löst spik på plats och vrid för att hålla dörren stängd eller användning skjutbar cylinder bultar.

6 Täta allt genom att måla dörren och fogar mellan 2 x 8 och cement block. Du vill behålla fukt och critters ut. Var noga med att täta toppen, botten och båda sidor och ger en god beläggning av färg för att hindra vatten från skevhet dörren.

Hur man identifierar buggar och insekter som krypa upp i en boll

Hur man identifierar buggar och insekter som krypa upp i en boll


Vissa insekter krypa upp till en boll som en försvarsmekanism eller att resa. Dessa typer av insekter kan hittas i Nordamerika och Europa, liksom i Namibia. I allmänhet kommer insekterna krypa upp för att försvara sig mot rovdjur eller irriterande, men andra krypa upp för transport, och kan ses reser i en balled upp läget.

Instruktioner

1 Trä löss, känd av många namn, inklusive woodlice och piller buggar, återfinns i grupper i fuktiga och täckta områden. Dessa insekter har svårt skiktad skal, som ser ut ungefär så bältdjur hud, och 14 ben. Dessa platta, 6 mm (1/4 tum) eller mindre insekter lever vanligtvis under stenar eller stockar. De livnär sig på växtligheten och ruttnande materia och kan ses ilande mot locket under stenar eller blad. När trakasserade, de bollen för att skydda sig själva.

2 Cut maskar krypa in i en "C" form när ojordade eller störd. De är larv stadiet av en flygande insekter, och är växt jagare. Du kan hitta de flesta arter skär mask på markytan eller strax under marklinjen. De tugga igenom stjälkar av unga plantor och växa i mjuka, köttiga larver av olika nyanser av grönt, skiffer blått, brunt eller beige. Cut maskar har ofta distinkta svarta fläckar på sina sidor. De kan växa för att vara mer än en tum i längd, och en del når 50 mm (2 tum).

3 ax maskar krypa in i ett "C" -form när de störs eller avslöjats. De är larv stadiet av en flygande insekter, och är kända grödor jagare. Du hittar dessa maskar på ax, vanligtvis på toppen av örat. Dessa maskar är vanligtvis grönaktig eller brunaktig färg och de har hår knippen och mörka ränder längs sidorna av kroppen. Deras storlek varierar från 6 mm till 35 mm (1/4 tum till 1 1/2 inches).

4 Namib eller gyllene hjul, spindlar rulla in en boll för att flytta. Finns i Namiböknen, dessa spindlar vika benen inåt mot sin kropp och använda en cartwheeling rörelse för att täcka marken snabbt. Spindlarna kan resa på detta sätt, men i första hand använda tekniken för att fly från fara eller hot, såsom från deras huvudsakliga angripare - getingar. Denna håla levande spindel jagar fots snarare än genom webb infångning, och kommer att ta byte så stor som en liten ödla. Spindeln färg smälter väl med sin Namiböknen miljö. Tarantula formade spindlar har en alabaster kroppen täckt av fint hår med mörka accent hår.

Krypa konstigt och cerebral pares

Krypa konstigt och cerebral pares


Spontan övning i samband med en normalt växande foster inte finns hos barn med cerebral pares. En normalt fostret kan röra sina armar och ben hela tiden. Han kan rulla, krypa, sitta och stå. En baby med cerebral pares har begränsad rörlighet och vanligtvis nöjer sig med att vara relativt inaktiv.

Spastisk

Barn med cerebral pares krypa konstigt eftersom de inte har samma kontroll över sina muskler som normala barn. Musklerna kan bli "spastisk". Detta innebär att en del av kroppen blir mycket stela eller stilla. Placeringen av huvudet ofta kan vara den utlösande faktorn för kroppen att flytta in onormala positioner. Rörelser blir långsam och besvärlig när barnet har en spastisk attack. Ökad spänning, frustration eller sorg kan göra rörelser ännu mer överdrivna.

atetos

Atetos eller okontrollerade rörelser kan orsaka problem vid genomsökning. Barnets extremiteter eller ansiktsmusklerna har okontrollerad rörelse. Rörelsen kan vara långsam, slingrande eller snabbt. Okontrollerade rörelser kan orsaka barnet att falla vid genomsökningen. Rörelserna kan också förhindra att barnet från att kunna krypa alls.

ataxi

"Ataxi" är namnet på dålig balans i ett barn med cerebral pares. Dålig balans leder till svårigheter eller oförmåga att sitta, krypa eller stå. Ataxi kan direkt påverka hur ett barn krypa. Oförmågan att hålla balansen på händer och knän samtidigt kommer att orsaka en mycket besvärlig krypa.

bygg Sensations

Det är viktigt att hålla en bebis leder och muskler stark. Övningarna normala barn får i sin utveckling kommer inte ses hos barn med cerebral pares. Föräldern måste hjälpa cerebral pares barn uppnå övning som behövs för att för fysisk utveckling. En av de grundläggande övningar föräldrar kan göra med sina barn kallas barn roughhousing. Det hjälper till att stimulera olika delar av kroppen att reagera och flytta. Behandla roughhousing består av att spela med dem lugnt och flytta olika delar av kroppen, vilket ger dem yttre stimulans. Detta görs genom att stimulera de taktila och balansorgan. Enkelt uttryckt, kommer barnet lära olika delar av hans kropp reagerar på olika stimuli. Denna typ av träning hjälper till att utveckla de färdigheter som krävs för att krypa och sedan gå.

uppmuntra Motion

Finmotorik utveckla den del av hjärnan som hjälper barnet kontrollera sina kroppsrörelser. Vilket gav henne att fylla i ett enkelt pussel uppmuntrar koordination mellan hand och öga. Dumpa pusselbitar på golvet. Göra det möjligt för barnet att plocka upp pusselbitar. Hjälpa henne manipulera pussel ramen så att hon kan sätta pusselbitarna i öppningarna korrekt. Uppmuntra en baby att krypa kan göras genom att helt enkelt placera en leksak strax utanför hans räckhåll. Låt honom att scoot på golvet för att komma till leksaken. Flytta leksaken en liten far bort nästa gång. Senare i utvecklingen, om barnet kryper men gör det långsamt, inte bli avskräckt. Fortsätt att ge upplevelser där hon har att utöva. Upprepa leksaken motion dagligen kommer att hjälpa barnet att öka sin styrka och uthållighet.

Motionsdagen Class

Inlärning en cerebral pares barn eller barn i ett gym eller övning klass som specialiserat sig på sjukdomen kan gynna barn och förälder kraftigt. Den utbildade övningen terapeut kommer att arbeta med barn och ge förslag till föräldrarna om vilka övningar kommer särskilt att hjälpa sitt barn.

Hur Isolera en husbil Kryp

Hur Isolera en husbil Kryp


Isolering är en av de viktigaste materialen i ditt hem. Utan ordentlig isolering, kan ditt hem vara dragigt och kräver mer pengar för att värma och kyla. Om en husbil eller specialbyggda hus, när det gäller att isolera din krypgrunden förfarandena är desamma. Den enda skillnaden är huruvida din krypgrunden ventileras (vilket innebär att det är antingen ventiler eller kanske andra öppningar i den mobila hem lister) eller oventilerat (sittande på en lufttät grund.)

Instruktioner

1 Gå till husbil krypgrunden. Spray expanderande sprutskumisolering i alla hål som finns i våningen ovanför. Fylla hål helt och tillåta dem att torka.

2 Mät och skär, med hjälp av en mattkniv, till delar av glasfiberisolering passar mellan golvbjälkarna under golvet. Observera att eftersom dessa kör på bredden, kommer isolerings längder mäta om bredden på släpvagnen. Använd obrutna ark mellan reglar när det är möjligt.

3 Tryck varje längd av isolering tätt mot våningen ovanför, papperet (ångspärr) uppåt, mot golvet. Håll på plats och driva en tråd isolering stöd under isoleringen och mellan golvbjälkarna. Tryck på tråden tills den stadigt trycker och håller isoleringen upp utan att komprimera isoleringen. Fortsätta att stödja isoleringen längs hela sträckan längd, placera tråd stöder var 18 inches.

4 Sprid ett ark av magen bräda (polyeten - en presenning liknande material) över undersidan av golvet och isolering. Starta vid den yttersta kanten, spika den till en svarv remsa, och dra tätt över undersidan av den uppburna isolering. Säkra kanterna runt omkretsen, spikning var 12 inches.

5 Fäst ark frigolitisolering under magen ombord, för att ytterligare isolera, stöd och förhindra djur skador på magen kortet. Med början i ett hörn genom att hålla arket upp och klor för att svarven remsa längs kanterna och golvbjälkarna över kroppen av trailern. Hitta reglarna du spik i genom att trycka lätt för att känna om det är fast. Spika var 12 inches ner regelns längd.

1 Inspektera krypgrunden, notera läckor i lister eller stiftelse tillsammans med golvet ovan. Täta eventuella läckor förekommer med hjälp av expanderande sprutskumisolering. .

2 täcka hela området av mark med plastfolie, som sträcker sig ändarna av plast upp krypgrunden väggarna om en fot. Montera plast till väggen med en vulst av konstruktionsbindemedel. Lappar några skarvar, om du inte kan använda en obruten skikt av plast, med ungefär en fot. Håll plast och några skarvar ner, placera stenar, skrot trä eller liknande föremål ovanpå.

3 Nail eller lim, med hjälp av konstruktionslim, profiler, remsor som löper horisontellt längs hela längden av kryp väggen, ungefär en fot över marken. Mät och kapa glasfiberisolering, med hjälp av en mattkniv, till ark som mäter ett par fötter längre än kryp väggen är hög. Spik isolering till regeln på toppen av väggen och till glespanel remsan nedan. Tejpen, om så önskas, med hjälp av tejpen.

Vad orsakar Lemon Tree Lämnar att krypa?

Vad orsakar Lemon Tree Lämnar att krypa?


Citronträd är favorit citrusväxter för dem som bor i södra regioner som upplever subtropiska och tropiska väder. Citronträd är också favorit måltid och hem av citrus träd skadedjur. Dessa skadedjur kan ta upp bosättning på ett citronträd och orsaka en mängd problem. Dessutom kan andra miljöfaktorer bidrar till din citronträd löv curling. Det är viktigt att veta vad som orsakar leaf curl för att ge rätt behandling.

citrus leafminers

Citrus leaf gruvarbetare är skadedjur som lägger sina ägg på bladen. När larverna kläcks, insekts tunnlar genom bladen. I allmänhet, är ny tillväxt eller den nyaste flush av lövverk värden till larver. Förutom curling blad, kan en minskning i produktionen av citroner inträffa. Dessa skadedjur är svåra att kontrollera, eftersom bladet ger skydd mot bekämpningsmedel. Applicera en spray bekämpningsmedel hela citronträd att utrota blad gruvarbetare. En andra ansökan kan vara nödvändigt för att slutföra jobbet.

bladlöss

Bladlöss suger de näringsämnen ur citronträd löv och orsaka leaf curling, gulnar, vanställdhet och hämmad tillväxt, skadedjur lämnar bakom en klibbig utsöndring kallas honungsdagg, som plockar upp svampsporer som sotig mögel och hämmar fotosyntesen. Citronträd bör övervakas för bladlöss när temperaturen är mellan 18,3-29,4 grader Celsius. Sotig mögel kan tas bort med en spray från en trädgårdsslang. En insektsbekämpning tvål säkert för livsmedelsgrödor också kan användas för att behandla bladlöss.

citrus mealybugs

Citrus mealybugs börjar angriper citronträd i mars. När mealybugs livnär sig på bladen, de injicerar ett giftigt ämne som orsakar blad curling, frukt delning, frukt droppe och avlövning. Enligt University of Arizona, kan en kraftigt angripna citronträd förlora så mycket som 100 procent av dess frukt. Beskär tillbaka blad för att möjliggöra bättre penetration av bekämpningsmedel och mer luftcirkulation. Pesticider formulerade för att döda mealybugs kan appliceras på hela trädet eller till ett område.

vind Burn

Vind bränna orsakas när blåsiga förhållanden absorberar fukt från bladen och orsaka uttorkning. Uttorkning är vad som orsakar bladen att krypa. Det är viktigt när man planterar att undvika att placera citronträd i blåsiga platser. Citrusträd inte göra stora vindskydd. Också ge ytterligare vatten till trädet under tider av vind. Sprida en 3- till 4-tums lager av kompost en fot från trädet ut till dess dropp linjen kommer spara markfuktighet.

Vad orsakar bladen av en lila buske att krypa upp?

Vad orsakar bladen av en lila buske att krypa upp?


En lila buske gör en dekorativ naturlig dekoration för en trädgård eller gård, blommar med ljusa blommor och grönskande blad genom större delen av våren, sommaren och hösten. Om bladen av din lila är curling eller snedvrida, kan du stå inför antingen en sjukdom eller ett insektsangrepp.

mjöldagg

Mjöldagg kommer i sällsynta fall orsaka en lila buske att dö men orsakar betydande ytskador och avlövning. Curling bladen är ett tidigt symptom följt av vit, mögel-like growth täcker blad och blommor. Så småningom, bladen blir bruna och svarta och falla av busken. Hög värme och luftfuktighet, overwatering, brist på solljus och tätt placerade växter alla leder till utveckling och spridning av mjöldagg bland syrener.

behandlingar

Trimma din lila buske regelbundet ger tillräckligt med solljus och luft tränger till alla blad och blommor. Skär tillbaka områden där grenar gnugga tillsammans. Blanda organiska jordförbättringsmedel, såsom kompost eller gödsel, i den omgivande marken för att förbättra dräneringen. Om det behövs, trans buskarna till ett soligare område eller längre ifrån varandra för ökad ljus och luftflöde. Vissa fungicider; inklusive klorotalonil, koppar och svavel; att bekämpa mjöldagg.

bladlöss

Bladlöss angrepp är vanligt på många typer av växter som lila. Bladlöss lever och foder på undersidan av lila löv, vilket får dem att krypa eller producera små hål i bladen. Liksom mjöldagg, en aphid angrepp sällan dödar växten men orsakar bladen att krypa, dör och faller.

Behandling

Vissa fåglar kommer att användas på bladlöss. Andra naturliga fiender inkluderar spindlar, skalbaggar och nyckelpigor. Behandla bladlöss med trädgårds oljor eller bekämpningsmedel. Olika områden ger olika kemikalier för att döda trädgårds insekter, medan andra kemikalier är förbjudna i vissa platser, så konsultera en lokal trädgård center, barnkammare eller förlängning tjänst för mer information om dina bladlus-kontrollalternativ.

Hur man håller myror från krypa upp min frukt trädstammar

Hur man håller myror från krypa upp min frukt trädstammar


Myror vanligtvis inte skadar bladen eller frukt i fruktträd. Vissa arter av myror är även fördelaktigt, angriper fruktträd skadedjur och använda dem för mat. Andra arter har dock ett symbiotiskt förhållande med bladlöss och andra insekter som livnär sig på fruktträd och producerar honungsdagg, som myrorna livnär sig på. Detta kan uppmuntra ökade populationer av dessa insekter, som sedan kan påverka tillväxten och utvecklingen av fruktträd. En klibbig lim insekt barriär kan förhindra myror kryper upp frukt trädstammar.

Instruktioner

1 Rensa gräs, ogräs eller annat material från runt stammen och rensa alla grenar som vidrör marken för att förhindra att myror från att gå runt klisterfällan.

2 Skrapa bagageutrymmet på trädet noggrant för att jämna ut bark. Skrapa inte alltför djupt; gör det kan leda till skador på trädet.

3 Wrap ett band av polyesterfibermaterialet tätt runt stammen cirka 12 till 18 inches över marken. Tejpa den släta plastarket runt stammen över polyestermaterialet bandet.

4 Applicera ett jämnt lager av limmet insekts barriären ca 1/8-tums tjock för att plastarket med hjälp av spackel. Applicera barriären helt runt stammen och lämnar ingen öppen plats att myror kan navigera.

5 Applicera mer lim insekt hinder för plastremsan på våren efter marken tinar och myror bli aktiva igen.

Vad orsakar Viburnum Leaves att krypa?

Vad orsakar Viburnum Leaves att krypa?


Viburnum är en grupp av växter som omfattar 150 prydnadsväxter. Dessa används ofta i bostadshus och kommersiella landskap i hela USA för prålig bär och blommor som de erbjuder. De har ett medium för att snabb tillväxt och lättskött. I vissa fall kan denna växt skadas av insekter eller sjukdomar, som orsakar bladen av växten att krypa.

Viburnum Aphid

Bladlöss skadar oftast bladen av snöboll Viburnum. Snöbolls bladlöss (Neoceruraphis viburnicola) kan ses på bladen av trädet och verkar vara grå eller mörkgrön. Dessa bladlöss lever på vävnaden och SAP, vilket gör att grenar och löv att vrida och curl. I de flesta fall kan bladlöss förebyggas och behandlas med insektsdödande tvålar finns på plantskolor. Denna produkt bör tillämpas enligt tillverkarens instruktioner för att belägga hela anläggningen. För bästa resultat, upprepa denna process tre gånger, med fem till sju dagar mellan applikationer.

Flower Thrips

Blomma trips (Frankliniella tritici) är små flygfän som mäter 1/16 tum i längd. Det kan hittas på bladen och blomblad. Vuxna och nymfer lever på plantan och livnär sig på sin SAP. Som livnär, bladen blir missfärgade och ofta verkar ha lila eller röda skott. I svåra fall, skadade delarna har blad som böjda eller rulla och så småningom falla från anläggningen. Ett symptom på blomma trips är att knopparna inte öppnas och blad kommer att visas strimmig. Insektsdödande sprayer är effektiva för att kontrollera trips. De bör användas tre gånger, fem till sju dagars mellanrum.

bladmögel

Bladmögel (Plasmopara viburni) är en sjukdom som infekterar många prydnadsväxter. Detta mögel orsakas av en svamp och snabbt sprider sig under våta, varma våren och sommaren. Eftersom denna sjukdom infekterar växten, orsakar det bladen att bli röd och sedan brun. När bladen skadas, de skrumpnar och curl innan helt faller från grenarna. Det bästa sättet att förebygga sjukdomen är att hålla anläggningen och marken blir alltför blöt. När symtomen är närvarande, gäller fungicider.

Varför har jag fel krypa ur min diskbänk avlopp?

Varför har jag fel krypa ur min diskbänk avlopp?


Den vanligaste insekten att se krypa ut ur en diskbänk avlopp är en liten typ av fluga som kallas en mygga. Olika typer av insekt kan komma från avloppet, och man kan spåra dem till en uppsättning av liknande källor.

Mat

Mat kvar sitter i diskhon attraherar flugor och andra insekter, som lägger sina ägg i den. När du tvättar maten i vasken, kan äggen kläcks i avloppet och komma ut.

träskor

Ett igensatt avlopp ger gott grogrund för insekter. Mat backas upp i rören är en källa till mat för insekter, och när deras ägg har kläckts, kommer de att krypa ut ur avloppet på jakt efter mer mat.

skadade röret

En skadad röret kan ha ett litet hål eller spricka i det som låter insekter att komma in genom avloppet och i vasken. Detta problem kan vara svårt att upptäcka och kan kräva ersättning av rör.

krukväxter

Insekter ibland lägger sina ägg i krukväxter och återvända till diskbänken i jakt på mat, vilket kan leda till uppkomsten av insekter krypa från en stupröret. Hålla huset något torrare kan hjälpa till att lösa detta problem.

överväganden

Enkla sätt att stoppa insekter från krypa runt i en diskho inkluderar inte lämna mat i diskhon, hälla kokande vatten ner i avloppet för att döda befintliga insekter eller använda ett bekämpningsmedel som är godkända för användning i avloppet.

Krypa, Guidade Lawn Sprinkler

Krypa, Guidade Lawn Sprinkler


En resande sprinkler slags ser ut som en liten traktor med två stora hjul i ryggen och ett litet hjul i fronten. Sprinklern rör sig över gräsmattan längs en ​​vanlig vattenslang som driver och leder det. Två spolarmarna pryder toppen av enheten och svänga runt som de spruta. Armarna och hastigheten på basen är justerbara.

Layout

Bevattningsmönstret bestäms av låg på vattenslangen som matar enheten. Vattenslangen skruvas in på baksidan av den resande sprinklern. När vattnet är påslagen skjuter det genom slangen, driver armarna på sprinkler och får enheten att gå framåt. Framhjul enheten placeras direkt ovanpå vattenslangen, och enheten kryper längs gräsmattan på det sättet. Så var vattenslangen ligger, kommer den resande sprinkler gå. Lägg ut vattenslangen i vida "S" mönster längs hela gräsmattan för en grundlig vattning.

spolarmarna

Spolarmarna är justerbar beroende på hur långt du vill att spray för att nå. De två spolarmarna passar inne i en T som skruvar direkt i motorn. De måste anpassas till samma vinkel från marken, men i motsatta riktningar, för armarna att snurra och enheten för att flytta. Rikta armarna lägre för en smalare vattnig räckvidd eller högre för bredare täckning. Vid justering vapen till lägre inställning, testa dem genom att svänga dem runt ett helt varv för att säkerställa att armarna rensa basen. Om armarna träffa basen, kommer de inte att snurra och enheten kan inte rulla framåt.

Hastighets kontroll

Rese spridare har vanligen en hastighetsreglaget eller ringa på basen av enheten. Hastigheter varierar men ofta är "hög", "låg" och "neutral" inställningar. Den "höga" inställningar: den enhet kommer att färdas snabbare medan "Låg" orsakar sprinklerenheten att genomsöka långsammare. "Neutral" är fastställandet av valet om du vill att enheten att sluta rulla fullständigt och vatten kontinuerligt på ett ställe.

avstängnings Ramp

Avstängnings rampen är en pjäs som kan placeras på vattenslangen när som helst för att stänga av enheten i slutet av bevattnings resan. Avstängnings rampen passar runt slangen och har en spik på undersidan för att hålla det på plats. Rampen är något förhöjd i mitten så att när sprinkler rullar över den, triggar den upphöjda delen av rampen proppen i botten av enheten och stänger av sprinklern.