skola ut morotsplantor

Skol Assemblies för barn

Skol Assemblies för barn


De flesta studenter ser fram emot skolenheterna helt enkelt eftersom det ger dem möjlighet att komma ur klassen. Men skolenheterna kan också bygga skola ande och stolthet, utbilda studenter och underhålla dem. När du väljer en monterings program för din skola, se till att det kommer att hålla barnens uppmärksamhet och vara relevant för elevernas liv.

Motiverande Högtalare

Bjuda in en motiverande talare att prestera på din nästa skola montering. Motiverande talare roa barnen samtidigt som det täcker viktiga ämnen som eleverna kämpar med, såsom självkänsla, identitet och attityd. Du kan begära en talare som sysslar med att bygga karaktär och integritet, eller med att övervinna motgångar. Vissa talare talar också om att göra positiva val. Dessa alternativ inkluderar undvika rökning, droger, umgås med fel publik, öva säker sex eller avstå från sex tillsammans. Genom att berätta sanna historier om sina egna liv --- ibland historier är roliga, andra gånger tragiska --- barnen fortfarande intresserad och lära sig värdefulla lärdomar. (Referens 1)

Pep Assemblies

Få barnen att stödja deras skola med pep heter. På dagen för din pep montering, uppmuntra alla elever att bära skolfärger. Skapa energi genom att ha cheerleaders, dans laget, band och maskot utföra. Inleda jublande tävlingar mellan betygen. Inför sportspelare så att eleverna vet vem de hejar på i spelen. Stöd dina klubbar, liksom debatten laget eller schackklubben, genom att tillkännage sina matcher på pep heter. Erkänna studenter vars skola ande överglänser resten.

spel~~POS=TRUNC Assemblies

Före skollov, studenter brukar bli rastlös och svårt att lära ut. Strax innan barnen går på vintern, våren eller sommaruppehållet, schemalägga en spelenhet att fokusera sin energi, bygga skola ande och ha lite kul. Har klasser eller grader tävla mot varandra. Instruera varje klass att välja en villig elev till band till gymmet väggen med tejp; fötterna kan inte röra marken. Den som stannar upp de längsta vinner. Eleverna kan också se vem som kan skjuta de på varandra följande korgar, delta i relä lopp, eller delta i dans-offs, äta tävlingar eller trivia spel.

tilldelnings~~POS=TRUNC Assemblies

Erkänna de studenter som arbetar hårt genom att hålla tilldelningsaggregat. Tilldelnings studenter som uppnått perfekt närvaro, akademisk excellens, hjälpte samhället, utmärkte i sport eller klubbar, och studenter som kraftigt förbättrat sina betyg och attityder. Under monteringen, ropar varje elevs namn och få dem komma ner till gymmet golvet för att ta emot en utmärkelse från uppdragsgivaren. Dessa enheter inte bara ära barn som förtjänar erkännande, men också ge eleverna något att sträva efter.

England School Uniform Policy & Skola Säkerhet

England School Uniform Policy & Skola Säkerhet


Även skolor i Amerika kan debatten om huruvida eller inte att ha en enhetlig politik i sina skolor, skoluniformer är mer norm i England. De klädkoder i engelska skolor är avsedda inte bara för att eliminera sociala frågor mellan studenter dock, men för att göra skolorna en säkrare plats för studenterna medan de lär sig.

Identifiering

Varje skola i England har sin egen uniform och klädsel. Därför i engelska skolor, är det lätt att identifiera elever som går i skolan i motsats till dem som intrång eller som helt enkelt inte hör hemma.

Gemenskap

Skoluniform politik i England är också utformade för att främja en känsla av skol stolthet och gemenskap. Om eleverna är stolta över sin närvaro, och de ser att vara på skolan som något de vill göra, de är mindre benägna att orsaka problem. Den enhetliga koden är bara en del av ett försök att skapa en sådan gemenskap.

gäng

England har ungdomsgäng precis som Amerika gör. Skolan enhetliga politik hindrar studenter från att orsaka en distraktion genom att bära gäng färger eller visa andra symboler som kan orsaka våld för att bryta ut i skolan. Skolan enhetliga politik i England förbjuda även smycken och frisyrer som anses "extrem".

Skor

En annan säkerhetsproblem åtgärdas på engelska skolan enhetliga politik är frågan om elevernas skor. Vissa skolan enhetliga strategier uppger att skor med höga klackar eller plattformar utgör en fara för en student hälsa och säkerhet, eftersom olyckor samtidigt bär dessa typer av skor kan leda till allvarlig skada.

Religion

Med tanke på respekt, kommer de flesta skolor tillåter eleverna att böja klädkod i religionens namn. Detta kan vara ett säkerhetsproblem, särskilt när den allmänna opinionen är svallar mot en viss grupp, som muslimer, judar, protestanter eller katoliker, beroende på vad som händer på den tiden. De flesta skolor är mycket bra om att ge de religiösa behoven hos sina elever.

Skol Habitat Projekt

Skol Habitat Projekt


Habitat projekt i skolan ge studenterna en utbildning på de olika livsmiljöer djur behöver för att överleva och hur djur kan anpassa sig till de villkor omkring dem. Fem vanliga habitat som finns i Nordamerika är skogar, gräsmarker, öknar, våtmarker och arktisk tundra. Som en skola, kan varje klassrum skapa en av de livsmiljöer och sätta på en skärm så att varje elev kan läsa om varje rum livsmiljö.

skogar

Klassrummet skapa en modell av en skog livsmiljö först behöver veta vad som gör upp en skog. Lärare kan ta tillfället i akt att undervisa eleverna om träden och hur de skapar syre, skugga och viktiga mänskliga resurser, som trä och papper. Läraren kan innefatta varje elev genom att be var och en att skapa sin egen träd för att lägga till skogen livsmiljö. Eleverna kan gå ut och samla smuts, stenar, blad och små kvistar för att skapa en skogsmarken. Läraren kan också förklara vad djuren kallar skogen hem och hur de anpassar sig till vinterförhållanden.

gräsmarker

Det finns inte mycket skillnad mellan gräsmarker i Mellanvästern USA och Afrika - spärra djurlivet. Denna livsmiljö domineras av stora fläckar av gräs och några träd, och detta kan visas i en modell genom att be eleverna att skapa en gräsplätt med hjälp av papper, garn eller ens konfetti. Lärare kan ta sig tid att förklara vilken typ av djur som lever på savanner i USA, som buffel eller gnagare, och djur som lever i gräsmarker i Afrika, som geparder och elefanter. Låt eleverna komma med en hypotes om varför djuren valde att leva i gräsmarker.

Öken

Öknar är torra områden med lite vegetation av något slag. Att skapa en modell av en öken elever kan använda sand, falska eller äkta kaktus och klippor. Lärare kan förklara vilka djur lever i öknen livsmiljöer, inklusive gamar, kameler, ormar och kaniner. Fråga eleverna hur de tror att djur kan överleva i livsmiljön med lite vegetation och vatten. Se också till att lyfta fram temperaturskillnaden mellan dag och natt i öknen. Förklara att på grund av liten molntäcke i öknar, värmen från dag flyr snabbt på natten.

våtmarker

Våtmarker livsmiljö är varierad och oftast kännetecknas av träsk eller sjöar. Att bygga en modell av en våtmark elever kan använda kraftigare papper att skapa en sjö omgiven av gräs och träd. Djuren vanligast i denna livsmiljö är fåglar, inklusive pelikaner eller hägrar, sköldpaddor och krabbor. Lärare kan förklara betydelsen av vatten till dessa djur. De kan också notera att många våtmarks djur äter fisk, och bor i en våtmark ger djur ett överflöd av mat.

Arctic Tundra

Den arktiska tundran modellen kommer att bestå av en hel del snö och is, eftersom det är kännetecknande för tundran. Inte bara är tundran kall, vilket avsevärt minskar växt- och djurliv, är det också ofta i mörker, bara ta emot solljus under en del av året. Djur som är anpassade till detta liv - såsom vargar och flera arter av björnar - kan användas som en lektion för eleverna. Fråga eleverna hur de tror att dessa djur hantera den svåra förhållanden året runt.

Hur man blir en skola vägledare

Hur man blir en skola vägledare


Skola vägledning eller utbildning rådgivare fyller en viktig roll genom att arbeta med elever och familjer från elementära genom gymnasiet. På elementär nivå, kommer en skola vägledning kurator arbetar med elever för att bestämma särskilda behov, adress emotionella eller sociala problem, minska mobbning och identifiera familjeproblem. En handledningcounselor på gymnasiet kommer att fokusera mer på akademiker och medhjälpande studenter som förberedelse för college antagning och framtida karriärer. Skola vägledare kommer också att genomföra församlingar och försöka utbilda studenter på viktiga frågor, såsom missbruk.

Instruktioner

1 Skaffa en kandidat- och sedan en magisterexamen från ett ackrediterat college eller universitet. Major i barnpsykologi eller rådgivning. Detta bör omfatta kurser som mänsklig tillväxt och utveckling och testning / utvärdering. Valbara kurser i utbildningen är också användbara. En magisterexamen kommer att omfatta timmars övervakad klinisk rådgivning erfarenhet.

2 bli certifierad som en skola vägledning kurator. Detta kommer vanligtvis att ett antal timmar i övervakad arbete med en certifierad, erfaren skolkuratorn. Det kommer vanligen också ett skriftligt prov. Råden måste återta om testet eller komplettera 100 timmars fortbildning vart femte år för att förbli certifierade.

3 Skaffa nuvarande barnmisshandel clearance och kriminella / bakgrundskontroller. Vissa stater kräver också en FBI säkerhetsprövning. Det är troligt att din arbetsgivare kommer att täcka kostnaderna för dessa kontroller.

4 Applicera på skolan eller skoldistrikt av ditt val för alla tillgängliga elementära eller gymnasiet studievägledare positioner. Skoldistrikt lägga ofta alla tillgängliga positioner på sina webbplatser.

Skol Metal Shop Projekt

Skol Metal Shop Projekt


Många studenter njuta metall affär eftersom det ger dem en möjlighet att vara kreativ, använder verktyg och bygga något i slutet. Metall butik handlar om praktisk tillämpning, som lär eleverna om användningen av olika verktyg och vikten av säkerhet och ger praxis med handkontroll och stabilitet.

Svetsning

Svetsning är processen att kombinera två material tillsammans, vilka vanligtvis är former av metall. Svets projekt är vanliga i skolan Metal Shop kurser eftersom det lär eleverna hur man arbetar säkert med extrem värme med hjälp av en svetsbrännare. Vissa skolprojektidéer för svetsning inkluderar gör skulpturer, stolar, små soffbord och metallådor.

Metall svarv Projekt

Metall svarvar är elektriska skärande verktyg som skapar runda former av metall. Svarvar består av borrkronor (finns i olika storlekar) som skär och formar metall. Skola metall butik projektidéer för att använda metall svarvar inkluderar göra burkar, skålar eller koppar av aluminium eller koppar.

gravyr Aktiviteter

Att gravera metall elever måste stämjärn, klippa eller skära metallytor för att skapa en inskription. Gravyr är en process som kan göras en gång en gjuten metallform har svalnat. Studenter i metall butik kan få erfarenhet av att använda handverktyg, såsom Gravers, som är stålsverktyg med vässade tips som är idealiska för inskrivna smycken. Spetsen på en allvarligare är begravd i metallarket och skär ett mönster medan lockarna metall upp. Börja studenter med stora metallbitar för att öva gravyr på. För examensarbeten, har eleverna gravera en bit metall smycken som de kan ta hem och slitage.

smides~~POS=TRUNC projekt

En smides punkt är en som metallarbetaren böjer och vrider genom att slå den med en hammare för att skapa en dekorativ effekt. Skapa smidesjärn inredning kan vara ett kul projekt för studenter att göra i skolan butiken klass. Börja detta projekt med små dekorativa bitar - ingenting genomarbetade - som bokstöd eller en ljusstake.

Skola Beteende Specialist Arbetsbeskrivning

Skola Beteende Specialist Arbetsbeskrivning


Skola beteende specialister har även brukar kallas skolpsykologer eller rådgivare. Dessa utbildad personal arbetar med studenter på beteendefrågor och utvecklingen av förvaltningsplaner.

Student Review

Beteende specialister arbetar ofta med socialarbetare, lärare och elevernas familjer att granska barns beteendemässiga problem och begränsningar.

Psycholigical Development

Skola beteende specialister arbetar normalt under ledning av den särskilda program avdelningen. Detta område av utbildnings sfären kretsar kring inte bara elevernas utbildningsbehov, men även deras psykiska och sociala utveckling.

diagnostisk testning

Diagnostiska tester är en integrerad del av skolan beteende specialiserade uppgifter. Innan utveckla en realistisk beteende förvaltningsplan måste de kognitiva, sociala och även medicinska behoven hos den studerande bedömas.

utvecklingsplan

När uppgiften att skapa en baslinje av beteende och intelligens är klar, kan beteendet specialist skapa en oberoende utbildningsplan, eller IEP, för eleven. Samordningen mellan elevens lärare, föräldrar och rektor krävs för ett framgångsrikt genomförande av planen.

utvärdera framsteg

Efter IEP har inrättats, planeras möten med eleven, läraren och föräldrarna behövs för återkoppling och registrering av framsteg. Mål eller milstolpar måste uppnås under vissa faser av studentens plan. Planen ska ses över med jämna mellanrum, och ett möte ska hållas minst en gång om året för att utvärdera elevens framsteg.

Faror i en skola Science Lab

Faror i en skola Science Lab


En skola laboratorium är viktigt i undervisningen i naturvetenskapliga ämnen som biologi, kemi och fysik. Studenter får en möjlighet att utföra praktiska experiment, som hjälper dem att bättre förstå de principer som de lärt sig i vetenskapsteori. Emellertid har en skola vetenskap laboratorium potentiella risker på grund av kemikalier och instrument studenter använder för att utföra experiment.

Brand

Risken brand i en skola laboratoriet är mycket hög. Eld kan bryta ut på grund av kemiska reaktioner under experiment. En annan vanlig orsak till bränder i ett laboratorium är brandfarliga vätskor, såsom bensin, om de kommer i närheten av en källa för brand, såsom en bunsenbrännare. Om en brand bryter ut i ett laboratorium, det finns flera sätt att lägga ut, beroende på orsaken till branden. Dessa inkluderar att kasta torr sand på elden och med hjälp av en brandsläckare. En brand som orsakats av brandfarliga vätskor kan kvävd med koldioxid.

Kemikalier

De kemikalier som används i ett laboratorium kan orsaka skada för studenterna om det finns oavsiktlig kontakt. Detta inkluderar risk för att kemikalier stänker in i elevernas ögon under experimenten. För att minska risken bör eleverna bära skyddsglasögon, långa ärmar och rockar när de utför experiment. Några av de kemikalier, såsom jod och vätefluorid, är giftiga. Dessa kemikalier bör användas i mycket små mängder, och studenter ska vara under strikt övervakning av en lärare när du hanterar dem. Kemikalierna bör tas bort för förvaring direkt efter användning. Alla kemikalier skall förvaras inlåsta.

Glas

En stor del av den utrustning som används i laboratorieexperiment har traditionellt varit gjorda av glas, och glas är benägna att gå sönder. Glaschips kan skada studenter och farligt innehåll kan spillas. För att förhindra detta, bör skolor överväga att använda plastbehållare när det är möjligt. I de fall där glas får användas, till exempel när det behövs för att värma upp ämnen bör de uppvärmda glasföremål inte hållas i närheten av vatten, för om vatten kommer i kontakt med uppvärmd glas, kan glaset gå sönder. Glas bör också hållas borta från yngre elever före och efter försöken. Om glas raster bör marker omedelbart plockas upp och golvet sopas ordentligt.

Elektricitet

Elektricitet används i många apparater i en skola laboratorium, såsom för belysning och värme. Det utgör en potentiell risk för kortslutning om negativa och positiva ledningar kommer i kontakt. Detta kan inträffa om eleverna hälla misstag vatten eller annan vätska i eluttag. Detta kan leda till skador på elsystemet eller tom orsaka en brand. Kokplattor kräver speciella försiktighetsåtgärder, såsom en värmeplatta som är påslagen ser likadan ut som en som är avstängd. En annan fara som orsakas av elektricitet är elektriska stötar. Om den elektriska ledningar är felaktig, kan eleverna komma i kontakt med strömförande ledningar. För att minska risken för dessa olyckor inträffar, bör lärare se till att eleverna är upplyst på korrekt hantering av elektricitet och elektriska apparater. Det bör också finnas frekventa inspektioner av elektriska ledningar, så att eventuella fel kan upptäckas innan en olycka händer.

Hur man skriver en skola handlingsplan för Primär konst

Hur man skriver en skola handlingsplan för Primär konst


Skol handlingsplaner klargöra vad lärgemenskap värden i program. Sådana handlingsplaner bidrar till att verbalisera hur målen ska uppnås och hur framgång kommer att mätas. De flesta handlingsplaner besvara frågorna om vem, vad, när, var, hur och varför. Dessutom goda handlingsplaner kommer att ange milstolpar och slututvärderings bestämma graden av framgång av planen. Även om alla handlingsplaner kommer att variera beroende på WestEd, "det finns ingen" bästa "layout för en handlingsplan."

Instruktioner

Skapa en skola handlingsplan

1 Bestäm individer som har ett egenintresse i resultaten av handlingsplanen. Intressenter i detta fall inkludera representanter från olika grupper såsom campus administration, lärare och föräldrar. I vissa fall intressenter kommer att omfatta endast administration och de lärare mest påverkas av den föreslagna åtgärden.

2 Tilldela en ledare som kommer att leda förhandlingarna. Ledaren bör vara en person som är insatt i distriktet politik och förstår den invecklade effektiva primära nivå bildkonst program. I de flesta fall kommer detta att vara en erfaren konstlärare.

3 Kalla intressenterna för ett möte. Ledaren kommer att införa den föreslagna handlingsplanen och ange planen fokus; i detta fall, en strategi för primär konst.

4 Gå igenom uppdragsbeskrivningen i skolan och bestämma hur primär konst uppfyller uppdraget. Uppdrag uttalanden är korta, formella dokument som beskriver filosofin och syftet med en skola.

5 Undersök akademiska normer för bildkonst. Om statliga standarder saknas, hänvisar till nationella standarder. Akademisk standard beskriva kunskaper och färdigheter som eleverna ska ha på olika årskurser. Observera att även på grundskolenivå som kvalitetskonst undervisning inkluderar konsthistoria, estetik, konstkritik, produktion och ämnesövergripande anslutningar.

6 Definiera mål och syften i handlingsplanen. Mål är enskilda åtgärder som leder till att uppnå ett mål. Se till att målen är rimliga och att de mål som logiskt kan resultera i att uppnå målen.

7 Tilldela personer som kommer att ansvara för genomförandet av varje mål. Till exempel kan ett campus rektor ansvarar för att meddela föräldrar till en ny primär konstprogram medan bildlärare kan vara ansvarig för beställning av pedagogiska resurser för klasserna.

8 Skapa en realistisk tidsplan som anger när varje mål kommer att genomföras.

9 Lista riktmärkena eller milstolpar som kommer att användas för att bestämma när målen uppfylls. Med andra ord, hur vet du när varje mål uppfylls?

10 Fundera på hur varje mål kommer att utvärderas. Vilka bevis kommer att dokumentera att du har nått framgång?

11 Utveckla en handlingsplan kalkylblad genom att skapa en matris. Håll matrisen så enkelt som möjligt, men varje mål bör ha sin egen uppsättning av mål. Lista rubrikerna längst upp i matrisen och mål i en vänstra kolumnen. University of North Carolina i Chapel Hill erbjuder ett bra exempel på en effektiv åtgärdsplan som visar rubriker och mål.

Hur man gör en affisch för en skola sekreterare

Hur man gör en affisch för en skola sekreterare


Sekreterarna hjälper till att hålla skolor i trim. Deras arbetsuppgifter kan omfatta upprätthålla publikrekord, registrering barn och bokföring funktioner. Ibland kan deras arbete även omfatta bandage en student knä, som handlar om en ilsken förälder, eller samordna tidtabeller för huvudmannen och föräldraföreningen. Att skapa en affisch är ett enkelt och prisvärt sätt att visa hur mycket du uppskattar alla sekreterare gör för en skola och dess barn, personal och föräldrar.

Instruktioner

1 Välj ett tema eller idé för din affisch. Till exempel kanske du vill göra en acrostic-stil affisch, där du skriver sekreterarens namn i en vertikal linje på en affisch ombord och använda varje bokstav för att skriva ut något trevligt om sekreteraren. Ett annat alternativ är att be eleverna för ett par idéer om vad de tror att en skola sekreterare gör och designa din affisch kring dessa tankar, eller använd en dikt om skolan sekreterare som mittpunkten i din affisch.

2 Välj en färgglad affisch styrelse eller stort papperkonstkraftpapper att använda som bas.

3 Skriv en rubrik för din affisch. Placera en stor hälsning eller hälsning på toppen av din affisch för att ge det ett ankare att dra i ögonen. Formuleringen kan vara enkel, såsom "Vi älskar dig, Ms Bob" eller "Tack för allt du Do."

4 Center din titel eller rubrik. Med en penna, skriva en prick i mitten av affischen, där du vill att din titel ska placeras. Räkna antalet tecken i din titel och sedan använda det numret, skriv din titel ut så att hälften av breven är på ena sidan av punkten och den andra hälften är på den andra sidan av punkten. Om du har ett udda antal tecken, placera mitt brev på pricken.

5 Ta en bild eller bilder av sekreteraren, om möjligt. De bästa typerna av bilder är de som inkluderar sekreterare interagerar med personal eller barn. Ordna dem i en iögonfallande format.

6 Fråga barnen från en viss klass eller klass-nivå för att underteckna affischen i olika färger markörer. För yngre barn, som kindergartners, har varje elev placera en handavtryck på affischen och har antingen barnet eller läraren skriva barnets namn ovanför.

7 Lägg glitter, en bild av din skola maskot eller andra element till din affisch för att ge det läggs visuella intryck. Du kanske också vill lägga till en ram på hela affisch eller bara titeln.

Party idéer för en skola karneval luau

Party idéer för en skola karneval luau


Skol karnevaler erbjuder skolor en chans att kombinera en utsvävande aktivitet med insamlingar för det kommande året. Dessa fester brukar äga rum mot slutet av året när vädret blir varmt. Som sådan, teman som en Hawaiian luau är perfekta för karnevalen. Förutom att uppmuntra människor att komma klädd i sin favorit Hawaiian klädsel, planerar en luau-tema karneval ger elever och föräldrar med en chans att bidra.

Förberedelse

Förberedelser inför karnevalen bör inledas i god tid före evenemanget. Enligt "Skol karnevaler," avancerad planering kan en skola att kontakta viktiga organisationer i samhället som polisen och partileveransföretag och att tänka på möjliga aktiviteter. Under detta skede bör luau planerare börja kontakta föräldrar att frivilligt för händelsen. När det gäller att få barnen inblandade, kan lärare införliva aktiviteter som gör leis och affischer under konst klass och tilldela sanerings arbetsuppgifter.

dekorationer

På dagen av karnevalen, kan studenter och förälder volontärer hjälpa till med förberedelserna genom att hjälpa att sätta upp objekt som uppblåsbara palmer, hängande papper infravärmare och fisknät fyllda med snäckskal. Beroende på skolan och lokala förordningar, kan prydnadsföremål inkluderar tiki facklor. Trä papegojor, kan buketter av tropiska blommor, bastkjolar och Hawaiian-teman papperstallrikar och servetter också användas.

Souvenirer och aktiviteter

Ett av huvudsyftena med karnevalen är för barnen att ha en bra tid. Rätt aktiviteter och souvenirer hjälper detta arbete tillsammans avsevärt. Några möjliga luau-tema aktiviteter inkluderar en hang-10 foto souvenir område, en karikatyr artist, hawaiiansk musik, limbo och rockring tävlingar, vattenaktiviteter som en dunk tank eller slip-och-bildområdet och ett lotteri. Skolor som väljer ett lotteri bör kontrollera med lokala tjänstemän för några regler och föreskrifter om denna verksamhet.

Mat

Traditionellt, luaus är händelser som funktionen rostning en gris i marken. För många skolor, är detta inte en möjlighet på grund av skuld eller på grund av lokala föreskrifter som gäller brand på campus. Men detta betyder inte att det inte kan vara en stekt gris. Grisen kan rostas i ugnen. Dessutom kan Hawaiian-inspirerad mat inkluderar veggie och fruktspett med bitar av skinka, litchi glass och tropiska punsch. (Se Resurs 3 för Hawaiian recept)