skattjakt lista exempel

Skattjakt lista för studenter

Skattjakt lista för studenter


En av de svåraste jobb i att organisera en college skattjakt är att skapa en lista över objekt att hitta eller uppgifter att slutföra. Jakten Listan kan innehålla gemensamma punkter som är lätta att hitta runt campus eller i det lokala samhället, sällsynta föremål som kräver skicklighet spåra, bilder av gruppmedlemmar i ovanliga platser, eller dumma upptåg eller uppdrag att utföra. Idéer och objekt är överallt.

Vanliga skattjakt objekt

Skattjakt lista för studenter


Du kan hitta följande vanliga objekt i sovsalar eller lokalsamhället: Rosa plast duschmössa Giant underkläder Garden vessla plast påskägg Meny från en lokal restaurang Hubcap givarblod kortet visitkort från en begravning hemma eller ovanlig verksamhet Pink flamingo Coonskin cap program från en professionella idrottsevenemang Happy Meal leksak Limegrön grön~~POS=HEADCOMP snöre Kvitto från en lokal Wal-Mart eller Target Size 14 mans sko Bent 2006 öre Bild av Billy Mays en zirkonia Garden gnome Sponge Bob Pez julkort och kuvert med poststämpel skickas till en gruppmedlem Dr. Scholl: s gel innersula Shopping väska från en sexiga underkläder butik häftapparat upphängd i citron jello av staten körkort program från en söndag gudstjänst Tidning skrevs på kinesiska Donkey pinata Burger king krona Hair of the dog Red strumpbyxor Uppblåsbara Santa

campus Treasures

Skattjakt lista för studenter


Lag hittar dessa objekt på deras campus: Bild i skolan maskot Kopia av freshman orientering katalogen Scantron testa formen College uppsats med en F klass oslipade penna med skolans logotyp Jersey bärs i skolans sista match Universitetspolis parkering citat affärskortet från presidentens kontor Rekrytering brev från athletic avdelningen Blå bok från en examen Cheerleader är signerade bild minuter från en vetenskap klubbens möte School årsbok som är minst 10 år gammal Rice Krispies behandla formad som skolamaskoten Ticket från ett dopp lag möts broschyr från alumnerna centrum kinesisk utbytesstudent underskrift

Ta en bild

Skattjakt lista för studenter


Vissa skattjakter kräver att lagen tar en bild på en plats eller när de utför en uppgift. Här är några fotoidéer: Bild av en gruppmedlem i en tvättomat tork åldring skriker på en teammedlem Bild på laget med ett lamadjur Laget med en gigantisk staty från en lokal restaurang en gruppmedlem i en tandläkarmottagning En teammedlem på polisstationen med en officer Kissing en staty av högskolan grundare

inspelningarna

Följande skattjakt idéer för att utföra en uppgift behov av att bli filmade eller presenteras personligen: Professor sjunger college kamp sång Team medlemmar sjunger i en karaoke klubb Barn recitera trohetseden Team medlem diska i cafeterian Gruppmedlemmarna spelar musikaliska stolar utomhus besprutning en teammedlem med burkar vispgrädde en mini-gymnastik rutin

Bibliska skattjakt Idéer

Bibliska skattjakt Idéer


Skattjakter kan skräddarsys för en kristen tema att spela på kyrkor eller med ungdomsgrupper som en lärorik erfarenhet. Det finns många sätt att ställa upp Bibeln skattjakter och införliva kristna idéer i de punkter som finns.

Namn i Bibeln

Skicka dina spelare på en jakt efter en viss lista över bibliska namn. Låt dem besöka lokala butiker, läkare kontor eller andra platser runt staden för att samla broschyrer eller andra fria material som har de angivna namnen tryckt på dem. Till exempel: Om en av namnen på listan är "John" en broschyr från "Johns Avlopp Service" skulle betraktas som en "hittade objekt." Den första personen eller laget att föra tillbaka objekt för varje namn på listan är vinnaren.

Barn Scavengerjakt

Använd bilder eller föremål att representera objekt som nämns i Bibeln och gömma dem på olika ställen i kyrkan. Ge varje barn eller laget en lista över saker att hitta, och skicka ut dem på jakt. Det första laget att återvända med alla de uppgifter som finns är vinnaren. Överväga att gruppera barnen i lag så att varje lag har ett barn tillräckligt gammal för att läsa alla de ord som används.

Cryptic Hunt

För vuxna eller äldre barn (tonåringar), en förteckning över ledtrådar, snarare än en lista med objekt, och skicka ut dem att hitta de objekt som ledtrådar leder till. Ledtrådarna bör leda till ett objekt eller person som nämns i Bibeln. Till exempel: Dölja ett äpple någonstans, och ge ledtråd, "Eva bet mig." Det första laget eller personen som kan lösa alla ledtrådarna och hitta varje objekt är vinnaren.

text Hunt

Skapa en skattjakt lista passager från bibeln. Välj flera passager och lista dem för spelarna i spelet. Inkluderar inte platsen för passagen. Låt varje spelare eller lag försök att hitta de avsnitt i Bibeln och skriva ner de platser i varje passage. Spelaren eller laget att korrekt hitta varje passage och skriva ut sitt läge är vinnaren.

Gratis födelsedag Skattjakt Idéer

Gratis födelsedag Skattjakt Idéer


När du skapar en födelsedag skattjakt utan att spendera pengar, kreativ och påhittig. Använd din lokala köpcentret, grannar och objekt du redan äger. Barn och vuxna njuta av att delta i en skattjakt. Inklusive en skattjakt för en födelsedagsfest aktivitet underhåller gästerna och hjälper dem att lära känna varandra bättre.

Town Hunt

Samla alla födelsedagsfest gäster och få dem jaga runt staden för specifika objekt. Under staden jakten, innehålla en lista med objekt varje gäst måste hitta och föra tillbaka, tillsammans med en lista med bilder för att ta på en kamera - till exempel en meny från en snabbmatsrestaurang få tillbaka och en bild av en flicka svänga i parken.

Glow Hunt

Använd glöd-in-the-dark ansikte färg för att skapa en natt skattjakt. Samla löv, stenar eller andra föremål som finns i naturen och måla dem. Låt färgen torka och dölja poster i och utanför huset. Skapa en lista över alla glöd-in-the-dark objekt som du gömt, hand listan till varje gäst och har gästerna söka efter objekt.

ABC Hunt

Välj ett objekt för varje bokstav i alfabetet - till exempel ett äpple, en filt, en kopp och så vidare. Fortsätt att välja objekt som du för närvarande äger att skapa fri födelsedag skattjakt. Skapa en lista över alla poster som ingår i jakten från A till Z. Dölja objekt och har gästerna hitta objekt att föra tillbaka till dig. Den person som finner flest objekt vinner spelet.

Mall Hunt

Ta en anteckningsbok och penna med dig till köpcentret för att skapa en fri inomhus födelsedag skattjakt. Markera objekt från i köpcentret att i skattjakt - till exempel en bild av en viss plats eller skjorta. Fråga varje födelsedag gäst att föra sin digitalkamera till födelsedagsfest att konkurrera i den fria skattjakt. Den person som samlar flest objekt vinner. Belöna vinnaren med en dryck i köpcentret.

granne Hunt

Om du bjuder in grannar till din fest, skapa en stadsdel skattjakt. Be grannar att ha poster för skattjakt gömd på deras egendom. Skapa en gratis skattjakt karta för varje spelare i spelet. Den person som finner flest objekt vinner skattjakt.

namnet Hunt

Skapa en födelsedag skattjakt med poster som börjar med den första bokstaven i födelsedag flicknamnet - för en tjej som heter Rita, inkluderar band och ringar. Vinnaren av den fria skattjakt samlar de flesta objekt som börjar med bokstaven "R". Tilldela vinnaren av den fria födelsedag skattjakt med ett pris som börjar med bokstaven "R", såsom en ros.

Idéer för ett college skattjakt

Idéer för ett college skattjakt


Universitet varierar i storlek från ett par tusen studenter till tiotusentals, vilket ibland gör det svårt för nybörjare att känna sig bekväm sammanfognings sovsalar eller klasser. En skattjakt på ett campus är inte bara roligt, Det kan också hjälpa nya och gamla elever både ansluta och lära sig något om campus.

Maskot

Varje högskola har en maskot, och vanligtvis en kostym att gå tillsammans med den. En punkt på ett college skattjakt Listan kan vara "hitta college maskot." Eleverna skulle behöva delta i en sport spel för att se maskot i aktion, men kan också tjäna bonuspoäng om de lyckas hitta maskot kostym och bära den. Att lära sig historia av maskot och stadion läge är en del av denna post är kul.

Statue / Skulptur

De flesta universitet har olika skulpturer i hela campus. Ofta är dessa skulpturer är skol grundare; ibland elevgjorda skulpturer är också utspridda om campus. Rice University i Houston, Texas, till exempel, har en staty av William Rice i mitten av campus. California State University, har Fullerton skulpturer av studenter i vissa fyrhjulingar. Fotografera med dessa statyer kan vara på en skattjakt lista med bonuspoäng för studenter som är hög fiving eller kyssas statyer. Studenterna kommer att lära sig lite av campus historia med denna listobjektet.

Buga

En orsak till ett college skattjakt kan vara att hjälpa elever att komma ihåg där vissa byggnader och områden är på campus. En viktig byggnad för dem att veta kan vara skolans teater, där föreställningarna och andra föreställningar äger rum under hela året. På jakt, en punkt på listan kan vara "Ta en pilbåge på centrum" och eleverna skulle behöva bli fotograferade buga på scenen.

läroböcker

En sak aplenty på högskolor är läroböcker. Att hitta en kanske inte verkar alltför svår uppgift för ett college skattjakt. Dock kan det finnas en viss lärobok för en impopulär klass som eleverna måste hitta. Språkkurser, såsom franska eller italienska, kanske inte lika populär som spanska och därmed läroböcker är svårare att hitta. Eleverna skulle behöva knacka på medstudenters student dörrar (som hjälper dem att lära känna varandra) och fråga om de tar klassen.

Campground Vuxen skattjakt Idéer

Campground Vuxen skattjakt Idéer


Oavsett om du samla en grupp vänner tillsammans för en helg av "grovbearbetning det" eller deltar i en släktträff i en välskötta camping, är en skattjakt ett äventyrligt sätt för vuxna att lära känna varandra eller fördriva tiden på semester. Även om de flesta människor har deltagit i skattjakter innan, kommer dessa moderna idéer för vuxna skattjakter inspirera även den mest blaserade spelet spelare att komma ur hängmattan och in i skogen. Lite förberedelser och kunskap om din gäst intressen kommer att resultera i utmanande spel för alla.

kamera Hunt

Campground Vuxen skattjakt Idéer


Anpassa tekniken i skogen genom att använda din digitalkamera med en traditionell skattjakt lista. Normalt skulle en natur skattjakt lista innehålla saker som kottar, lönnlöv, träd bark, svamp och kanske till och med en fjäder. Med den digitala kameran skattjakt, kan du få lite mer kreativ. Innefattar de normala poster för spelare att ta bilder av, men också ge mer svårfångade eller svåra föremål såsom ett foto av en ekorre, en fågel, en fjäril och djurspår. Ge campare en återgång tid och sedan gå igenom alla bilder, kontroll av de nödvändiga saker som du går.

Camper Horror Film Props

Campground Vuxen skattjakt Idéer


En skräckfilm skattjakt är det perfekta spelet för en grupp av camping skräck-filmälskare på en rustik semester. Förbered några rekvisita innan du lämnar på din resa så att du kan gömma dem runt i skogen för spelarna att hitta. Till exempel, packa små Maya Pyramid statyer att representera "The Ruins," bundna kvist dockor för att representera "The Blair Witch Project" och utgör falska "Camp Crystal Lake" -skyltar att representera "Fredagen den 13: e." Ge spelare med en lista av filmerna och saker att hitta hela campingen och inspirera massor av film prata medan de jagar.

ABCs

Campground Vuxen skattjakt Idéer


Ett alfabet-inspirerade skattjakt kommer att ha vuxna spelare skrapa huvudet samtidigt som vandrade genom campingplats. När du instruera spelare att återvända till lägret med ett objekt för att representera varje bokstav i alfabetet, du ge dem några kreativa licens som kan underhålla alla under incheckning. Även om vissa spelare kan använda en kotte att uppfylla "P" brev, kan andra kommer med trosor, ett grötomslag eller ens en abborre fisk!

överlevnad Hunt

Campground Vuxen skattjakt Idéer


En utmaning för erfarna vandrare och rustika campare kräver en överlevare s tipspromenad lag att ta tid att samla in eller göra saker de skulle behöva för att överleva om vilse i skogen. Till exempel, be deltagarna att samla in eller skapa saker som växter du kan äta för att överleva, objekt som du behöver för att göra en kompass, saker du behöver för att starta en brand, en plan för ett härbärge, ett rep du gör själv , en improviserad fiskespö eller sätt att fånga en fisk, en self-made korg eller en vattenbehållare. Om dina campare är utrustade med GPS-enheter, ställer särskilda poster till specifika GPS-koordinater för att testa riktade och spårning färdigheter.

Var är Waldo Hunt

Campground Vuxen skattjakt Idéer


Stora camping kan känna opersonlig, så lär känna dina grannar med ett "Var är Waldo" skattjakt. Välj ett gemensamt namn som Joe eller Kathy eller utse en viss bokstav som "L." Be jägare att gå runt campingplats och träffa så många människor med det namnet eller första som de kan. Har spelare få signaturer från andra campare att bevisa framgång laget jakten. Lägg till lite variation till spelet genom att låta spelare att hitta campare vars namn eller initialer matchar deras egen. Genom att göra så, du hjälpa till att sprida glädje bland andra campare och ge alla möjlighet att lära känna varandra.

Natur Scavengerjakt lista för barn

Natur Scavengerjakt lista för barn


För ett kreativt sätt att introducera barn till utforska utomhus, organisera en natur skattjakt. Tillhandahålla en grupp av barn eller ett enskilt barn med en lista över utomhus poster för att söka efter inom en viss tidsram. Listan kan ägnas åt vissa typer av objekt som finns i naturen eller någon samling av vanliga föremål hittades i en trädgård eller park. En natur skattjakt är ett enkelt sätt att roa barnen och väcka deras nyfikenhet om världen utanför deras hem.

Blad i naturen

Lövverk finns i olika delar av naturen och täcker en stor del av de omgivande områdena i ett hem, park eller byggnad. Skattjakter kan enbart ägnas åt olika typer av bladverk som finns utomhus, såsom bladen på ett träd eller blommor i en trädgård. Placering blad på en skattjakt lista tillåter barn att lära sig om olika typer av växter som finns utomhus, och hur varje planta anpassar sig till en viss miljö.

Fast material i Nature

Lägga fasta ämnen, såsom stenar och bark till en skattjakt lista är ett bra sätt att lära barnen olika egenskaper hos fasta ämnen i naturen. Barn kan observera med egna ögon hur naturen skapar stenar och trädstammar med olika texturer, former och storlekar. Fast material till en skattjakt lista ger också barnen möjlighet att förstå hur en större fast objekt, till exempel en sten, har en större massa än en flod sten.

Levande varelser i naturen

Många levande varelser ockupera jorden tillsammans med människor, vilket gör det ett mångsidigt planet att leva på. En natur skattjakt lista över varelser som lever utomhus tillåter barn att lära sig om andra invånare, såsom fjärilar och fåglar. Barnen kan fokusera på de olika livsmiljöer som varje varelse upptar, såsom fåglar i ett träd och myror på marken, och hur de skiljer sig från hemmet barnet bor i.

Färger i Nature

Naturen skapar en rad olika färger över himlen och på marken. Barn kan lära sig om de färger som målar blommor och djur genom en natur skattjakt. Instruera barn att söka efter något brun, såsom jord, lär barnen olika färger som finns i naturen. Färger som måla himlen, såsom vita moln, kan läggas till listan för att lära barnen hur vädret är en faktor som bidrar till atmosfären färger.

Mall Foto skattjakt Idéer

Mall Foto skattjakt Idéer


Att ha en skattjakt i ett köpcentrum möjliggör ett brett utbud av listobjekt, eftersom en mall har butiker som säljer praktiskt taget allt. Det finns också unika objekt i en mall som du inte hittar någon annanstans, många av som skapar perfekta fototillfällen som möjliggör en ännu mer unik skattjakt lista.

Hiss

De flesta köpcentret hissar är gjorda av glas, så har en punkt på jakt listan renhållare vara "ett foto från insidan av hissen" eller "ett foto av dig i hissen." Extrapoäng kan ges om det finns andra människor inne i hissen eller om ditt ansikte trycks upp mot hiss glas.

rulltrappa

Går upp eller ned en rulltrappa kanske inte låter som en utmaning, men när skattjakt artikeln är "ett foto av dig att gå upp ner rulltrappan eller nedåt upp-rulltrappa" det kan vara svårare att korsa detta utanför listan.

Mannekäng

Många butiker i hela gallerior har skyltdockor, så en punkt på skattjakt Listan kan vara "ett foto av dig kramas en skyltdocka eller hög fiving en skyltdocka." Extrapoäng kan ges till dem som förvaltar för dockan för att vara i ett skyltfönster fönster.

Mall Cop Buddy

Mall polisen kommer förmodligen inte vara alltför angelägen om folk som kör runt gallerian försöker att ta bilder av olika objekt. Men det gör bara ett objekt som "bild med en mall cop" ännu svårare. Extrapoäng kan ges till dem som lyckas övertyga en mall polis för att ge en Segway rida eller high-five på bilden.

viss Outfit

Ett objekt som "ett foto av dig klädd i en röd paljettklänning" kommer att bli en utmaning, eftersom dessa klänningar inte kan hittas överallt, och det är särskilt lustiga för manliga skattjakt spelare. En punkt på listan som "ett foto av dig bär ett par boxare eller kalsonger" skulle vara lika roligt för kvinnliga spelare.

Mall Walkers

Många äldre människor använder köpcentret som en typ av inomhusbana och gå runt det några gånger som ett träningspass. Även om det kanske inte är någon mall vandrare under jakten, om det finns, gör det för en kreativ och utmanande punkt på listan. Extrapoäng kan ges om bilden är tagen av dig jogging bredvid dem.

Utomhus Bug Aktiviteter

Utomhus Bug Aktiviteter


Du, liksom de flesta andra människor, kanske tänker att både buggar och insekter är en i samma. Även om alla buggar tillhör den "insekt" klass, alla insekter är inte fel. Förmodligen den mest lätt urskiljbara bug funktioner är deras sugande mundelar som ser ut som sugrör och vingar som låg platt på ryggen. När du planerar utomhus bugg aktiviteter, har barn skilja mellan buggar och insekter. Eller bara hjälpa dem att bli acklimatiserad till bugg och insekts egenskaper och miljöer.

Bug Field Journal

Ge barn med en vikta papper häfte, penna och förstoringsglas. Instruera dem att låtsas vara forskare ute på fältet efter nya bugg arter. Ta barnen utanför och hänvisa dem att jaga för buggar. När de hittar buggar, få dem dra detaljerade bilder av dem och notera där de konstaterades. Efter återkomsten inne, instruera barnen att forska buggar i böcker och på nätet för att räkna ut det vetenskapliga namnet på var och en och skriva i sina fält tidskrifter.

Bug öga beskådar

Supply barn med ritpapper, klipp styrelser och pennor. Rikta dem utanför för att lokalisera fel. Efter att hitta dem, instruera barnen att lägga sig ner på marken och låtsas vara en bugg. Be dem att titta noga runt och föreställa sig hur omgivningen verkar en bugg. Låt dem rita bilder av sin omgivning från en bugg perspektiv.

Bug Nature Art

Påminn barnen som buggar och insekter skiljer eftersom ett fel har en snabel som ser ut ungefär som en lång, smal näbb och fungerar som ett sugrör för utfodring. Översyn bug delar med barn, inklusive kroppsdelar, ben, antenner och vingar. Ge barnen med en bit av skum ombord eller kartong och lim. Hänvisa dem att titta utanför för fysiska objekt, till exempel löv, pinnar, små stenar och bark, att limma på kortet och skapa bilden av en sann bugg. Instruera eleverna att slutföra denna verksamhet utanför för att minimera röran från att föra naturliga objekt inomhus.

Bug Scavengerjakt

Ge barnen en lista med buggbeskrivningar som de rimligen kan kunna lokalisera utanför. Använd beskrivningar såsom "mindre än en ärta" eller "har en gul rand." Om tillgängligt, ge barn med en digitalkamera för knäppa bilder som bevis på de funna buggar. Lämna utrymme på felet skattjakt lista för barnen att skriva där de fann felet och att dra en liten skiss av det.

Christian Valentine spel

Christian Valentine spel


Alla hjärtans dag är ett tillfälle att inte bara fira romantisk kärlek, men också att reflektera över Guds kärlek. Kyrkans parter för barn, tonåringar, par och familjer är bra sätt att fira denna dag. Du kan planera spel som är roliga för specifika åldersgrupper eller för hela familjen.

Honung om du älskar mig

Detta spel är en rolig isbrytare för alla åldrar. Deltagarna måste stå eller sitta i cirkel. Den person som är "det" måste gå till en annan person i gruppen och säga, "Älskling, om du älskar mig, kommer du ler." Den personen måste då svara, "Älskling, jag älskar dig, men jag kan inte bara le." Den svarande personen bör inte le (som kan vara mycket svårt). Om hon kan svara utan att le, den person som är "det" måste försöka igen med en annan individ. Om den svarande personen bara inte kan hålla ut och en visserligen leende, då måste man vara "det" nästa. Det här spelet kommer att ha din grupp skrattar och på bra humör på nolltid.

Kärlek Scavengerjakt

Detta spel är ett bra sätt att visa Guds kärlek på Alla hjärtans dag. Det är också ett bra sätt att muntra upp folk som kanske inte har en speciell "någon" i deras liv på Alla hjärtans dag. Skapa en skattjakt lista som kretsar kring handlingar kärleksfull tjänst. Till exempel kan du inkludera håva någons gård, bär någons livsmedel eller tvätta någons bil. Dela upp gruppen i två lag. Ge varje lag en lista med objekt som den måste utföra. Instruera lagen att ta bilder eller samla in underskrifter för att bevisa varje handling av service som de utförs. Omgruppera, och dela dina erfarenheter i slutet av spelet.

Kärlek Verses

Detta spel är ett sätt att utforska begreppet kärlek i Bibeln. Dela upp gruppen i grupper om två till fem personer. Fastställa en tidsfrist (kanske 15 till 30 minuter). Förklara att varje grupp måste skriva ner så många Skriften hänvisningar till "kärlek" som möjligt inom den tidsfrist. Se till att alla grupper använder samma version av Bibeln, eftersom olika översättningar kan innehålla mer eller mindre förekomster av ordet kärlek. Se vilket lag kan hitta flest referenser. Har lagen läsa sina verser högt för gruppen i slutet av spelet. Du kanske också vill gå runt och låta varje person framföra sina favorit verser.

Word Scramble

Skriv början av den berömda versen från John 3:16, där det står: "Ty så älskade Gud världen ...." Utmana medlemmarna i gruppen att skriva ner så många ord som möjligt med hjälp av bokstäverna i denna fras. Sätta en tidsgräns, och se vem som kan räkna ut flest ord vid den tidpunkt då spelet slutar. Diskutera hur Gud visade sin kärlek och hur vi kan visa vår kärlek på Alla hjärtans dag och under hela året.

Dop Speech app

Dop Speech app


En dop tal tillåter gudföräldrar eller annan släkting att hylla att barnet döpt. Dop fungerar som ett barns inledning till en kyrka och är ett åtagande att höja barnet i en kristen miljö, oavsett om den katolska, protestantiska eller annan trosuppfattning. Vissa dedikationer ske framför församlingen och inte ge tid för tal. Tal idéer hjälpa talare som kan vara obekväma med att tala inför publik för att ge uppriktiga tal.

Dikter eller verser

Dikter och bibelverser kan ingå i dop tal att inspirera och hedra den person som hängiven. Om du väljer en dikt, bör det vara relevant att dop eller den kristna tron. Dikten bör vara en favorit av er eller har särskild betydelse för familjen. Bibelverses är alltid lämpligt för dop tal så länge som den valda vers avser händelsen. Kontrollera med tjänstgörande prästen för att få hjälp med att välja en vers om du inte kan besluta om en.

Tala om barnets

Om du har haft en chans att tillbringa tid med att barnet döpt, så ska du tala om barnet i ditt tal. Du kan diskutera vad barnet betyder för dig och hur du kände första gången du träffade honom. Om du kommer att spela en viktig roll i barnets religiösa utveckling, kan du tala om dina förhoppningar för barnet som han växer in i kyrkan. Var noga med att tala om hur andra människor tycker om barnet, också, så det verkar inte som om du tror att du är den enda viktigaste personen i hans liv.

Tala om kristendomen

Ert tal bör fokusera mer på att leva ett kristet liv om du inte har haft möjlighet att träffa barnet före dopet. Om du inte har träffat henne, kan du inte verkligen tala om hennes personlighet eller potential. Inkludera stegen som krävs för att leda ett kristet liv och vedermödor som kan utmana en kristen att upprätthålla den livsstil. Lista exempel på hur kyrkan och familjen samhället kan arbeta tillsammans för att säkerställa barnets framtid i kristendomen. Du kan också ta itu med föräldrar och faddrar specifikt och göra ett löfte att hjälpa barnets utveckling på något sätt de kan behöva dig.