sjömanshatt barn

Hur man gör slangbellor för barn

Hur man gör slangbellor för barn


Slangbellor kan tyckas föråldrad i en värld av videospel och TV-underhållning, men outdoorsy typer kommer att njuta av att använda dem för målskjutning. De primitiva verktyg kommer också väl till pass när åter anta historien om David och Goliat. Du kan göra en slangbella för ett barn med några gemensamma hårdvara och en robust gummiband. När de lämnar en slangbella för att ett barn, se till att han förstår inte att rikta vapnet mot människor eller djur.

Instruktioner

1 Leta efter en enda gren som separerar i två grenar i en Y-form. Huvudgrenen bör vara ca 3/4 tum i diameter för att passa bekvämt i ett barns hand.

2 Såga av enda filial ca 3 1/2 inches under de två delade grenar. Såg andra två grenarna till en längd av 3? Inches vardera.

3 Klipp av alla bark med din kniv för att främja torkning och gör slangbella mer bekväm att hålla.

4 Placera slangbella på en sval och torr plats så att den kan torka ut jämnt. Vänta tills träet torka ordentligt innan du fortsätter.

5 Sand slangbella för att jämna ut ojämna kanter som kan skrapa barnets hud.

6 Wrap snöre runt slangbella handtagets grepp och fäst båda ändar med tejp. Wrap tejp över strängen att göra greppet mjuk och bekväm att hålla.

7 Snip genom en tjock, stor gummiband för att göra det en enda remsa.

8 Placera ändarna av remsan mot toppen av varje slangbella klo och fäst dem med små gummiband. Sträck större gummiband tillbaka flera gånger för att säkerställa en säker passform. Om bandet glider använder flera små gummiband för ökad säkerhet.

9 Linda tejp runt den del av gummiband som du drar tillbaka. Detta kommer att lägga styrka till bandet.

10 Placera en bit av ammunition mot tejp på gummibandet och dra gummibandet tillbaka samtidigt som man siktar på ditt mål. Släpp gummiband för att avfyra ammunition.

Hur man köper barn Scooter

Hur man köper barn Scooter


Scooter är älskade och användas av barn i alla åldrar. Det finns skotrar som gjorts utformats speciellt för åldrarna två till fem, åldrar sex till åtta och åldrar 10 och över. Skotrar finns i en mängd olika storlekar, stilar och färger, liksom. Det finns skotrar drivit till fots, och det finns motordrivna skotrar.

Instruktioner

1 Tänk på storleken på ditt barn. Alla skotrar har höjd och viktkraven för att hålla barnen säkra. Barn i åldrarna två till fem, till exempel, kan rida en Mini Kick skoter. Italtrike utomhus serie skoter är idealisk för små barn, som är Kid Meteor Lightup Scooter. Äldre barn behöver en skoter som säkert kan hålla sin vikt, såsom Razor E200, som går upp till 12 miles per timme. Små barn kan inte vara redo för en Goped. Emellertid kan äldre barn njuta motordrivna skotrar säkert.

2 Kontrollera att bromsarna är bra på skoter du är på väg att köpa. Om det är en helt ny skoter, bör det inte finnas några problem, men om det är en begagnad skoter kan det ha bromsar som behöver reparationer. Kontrollera däcken noggrant liksom. Skadade och slitna däck kan leda till skador, som kan felaktiga bromsar. Se till att fotplattan av skotern är bred och har en halkfri yta.

3 Kontrollera återkallelselistan skoter att se till att du inte köper en defekt skoter. När du köper ny från butiken, har du en garanti för skoter är inte på listan minns. Du kommer också att kunna registrera skoter, vilket innebär att om skotern inte får återkallas du kommer att meddelas.

4 Tänk på vilken typ av terräng skotern kommer att användas på, såsom gräsmattan, trottoaren eller asfalt. Olika typer av skotrar görs för olika typer av terräng. Det är bäst att få en skoter avsedd för ytan ditt barn kommer att använda den.

5 Betrakta skyddsutrustning för ditt barn att bära när du använder sin skoter. Skyddande förpackningar kommer med en hjälm och knäskydd på Walmart för mindre än £ 13. Skyddsutrustning bör passa väl, men inte för hårt. Redskap som är för stort eller för litet kommer inte effektivt skydda ditt barn. Vidare, vissa skotrar vika upp för att resa. Vissa gör inte. Om du kommer att ta skotern tillsammans med dig, är det bäst att få en skoter som kan fällas upp.

Hur man syr en barnsäng kjol

Hur man syr en barnsäng kjol


Crib säng kjolar är en viktig del av en krubba ensemble. Sängen kjol matchar eller kompletterar resten av sängkläder på spjälsängen typiskt. Detta inkluderar krubba täcke, stötfångare och andra lätta filtar och inredning. Gör din egen säng kjol är en lätt uppgift. Även en nybörjare sömmerska kan avsluta en krubba säng kjol på kort tid. Det fina med att göra din egen säng kjol är att du kan välja exakt tyget som ser perfekt med ditt barns spjälsäng ensemble.

Instruktioner

1 Mät spjälsäng madrass. En vanlig spjälsäng madrass mäter 28 av 52 inches.

2 Skär ett tunt stycke som mäter 27 1/2 av 51 1/2 inches. Denna rektangel bör bara blyg av krubba madrass mätningarna.

3 Klipp två rektanglar för bredden på sängen kjol. Varje bit ska mäta 60 av 11 inches. Två rektanglar för längden av sängen kjol. Varje bit ska mäta 110 med 11 inches.

4 Hem både bredd bitar och båda längd tygstycken. Hem genom att vika varje rå kanten under 1/4 tum. Vik igen 1/4 tum för att dölja den råa kanten. Tryck här fåll väl och stift för att hålla. Sy längs fållade kanten med symaskinen.

5 Förbered att samla fållade kjol bitar. Ställ in symaskinen till en lång tråckelsöm. Sy två rader av tråckling över varje råa kanten av var och en av de fyra delarna av lister. Dra försiktigt ändarna av tråckla tråden att samla tyget. Om du inte drar försiktigt, kan du bryta tråckelsöm och då du kommer att behöva restitch tråcklingen och börja om.

6 Sprid ut rynkorna så att hela längden av golv samlas jämnt. Under arbetet med rynkorna att göra dem ännu, också arbeta för att göra två golv bitar matcha längden och två golv bitar matcha bredden på muslin rektangel.

7 Placera höger sida av tyger tillsammans och stift rå, samlades kanterna på golv bitar till varje matchande sida av muslin rektangel. Sy golv bitar till muslin rektangel. Ta bort stiften och klipp herrelösa trådar.

8 Placera krubba kjol på spjälsängen genom att placera krubba kjol under madrassen ovanpå madrassen stöd av spjälsäng. Ordna muslin så att det är smidigt och ordna volanger så att de hänger jämnt. Placera krubba madrass över krubba kjol och ordna resten av spjälsäng sängkläder.

Jamaican hantverk för barn

Jamaican hantverk för barn


Jamaican landskap erbjuder gott om inspiration för barnvänliga hantverk projekt. Rastafari religion, som började i Jamaica, representeras av rött, gult, svart och grönt. Beach-relaterade hantverk kan tillämpas på en Jamaica-tema hantverk dag, som att använda snäckskal som prydnadsföremål.

Rasta Tie-Dye

Med hjälp av en vuxen, kan barnen tie-dye T-shirts i Rastafarian färger att fira Jamaica arv. Varje barn kommer att behöva en vanlig vit skjorta. Du behöver också rött, gult, svart och grönt färgämne, handskar, vatten, skålar eller hinkar för varje färg, sax och gummiband. Blanda färgämnet per instruktionerna på förpackningen. Barn kan använda gummiband för att separera sina skjortor i sektioner, vilket skapar unika mönster. De doppa sedan sina skjortor i varje färgämne färg, gummihandskar för att skydda sin hud. Låt skjortorna torka, skär sedan bort gummiband att avslöja barnens förda Rastafari tie-dye mönster.

Seashell Krans

Barn kan använda snäckskal för att skapa en vacker krans. De behöver snäckskal, lim, en 6-tums rund skumplast cirkel, garn och artificiell mossa. Ett hantverk butik kommer att ha alla dessa leveranser. Barnen kan limma snäckskal till skum krans som de finner lämpligt. När de är klara, kan de fylla i alla tomma utrymmen med den konstgjorda mossa. När limmet har torkat, slips några garn runt toppen för enkel upphängning.

Papper Plate Sea Turtle

Havssköldpaddor bor nära jamaicanska stränder. Barn så unga som två kan göra havssköldpaddor från papperstallrikar med hjälp av en vuxen. Du behöver en papperstallrik, grönt byggande papper, grön färg, en pensel, sax, lim och en svart markör. Låt ditt barn att smärtan papper plattan grönt. Medan hon gör detta, skär fyra sköldpadda simfötter och en svans från grönt byggande papper. När färgen är torr, låt ditt barn limma svansen och fenor på plattan för att skapa en sköldpadda. Hon kan använda svart markering att dra ögonen på sköldpaddan ansikte.

bandanna Belt

Röda snusnäsdukar bärs traditionellt i Jamaica. För en rolig, barnvänlig hantverk projekt, använder snusnäsdukar för att göra en jamaicansk-inspirerade band. Samla några röda snusnäsdukar, sax, taggsax, lim och textilfärg och plastpärlor i gult, grönt och svart. Slips eller limma två eller tre röda snusnäsdukar tillsammans tills hela längden är tillräckligt lång för att knyta runt barnets midja, med lite extra tyg i varje ände. Skurna remsor i varje ände av bandet för att skapa lugg. Trä plastpärlor på varje remsa och knyta änden i en knut för att säkra den. Barnen kan dekorera snusnäsdukar med textilfärg. När färgen är torr, kommer varje barn har sin egen jamaicanska bälte att bära.

Hur man mäter en barnsäng Madrass

Hur man mäter en barnsäng Madrass


En barnsäng, även känd som en spjälsäng i USA, kräver nära mätningar för att se till att du köper rätt storlek madrass att passa inuti. En madrass för löst inuti krubba kan fälla barnet mot stängerna eller kväva barnet. Noggrant mäta och kontrollera mätningarna för en barnsäng madrass kommer att förhindra potentiell tragedi.

Instruktioner

1 Mät insidan av cot längs längden i inches. Typiska barnsäng madrasser mäter 51 5/8 inches i längd, enligt Babies R Us.

2 Sträck måttbandet över bredden av cot att mäta bredden. De flesta barnsäng madrasser har ett standardmått på 27 ¼ inches, enligt Babies R Us.

3 Gör ett val för plötslig madrass baserat på det närmast dina mått, men inte få en mer än 1 ½ inches - eller cirka två vuxna fingerbredder - kortare än antingen längden eller bredden.

4 Placera madrassen i sängen och kontrollera för bästa passform genom att sätta två fingrar mellan madrassen och barer på alla sidor. Om du inte kan passa två fingerbredder i utrymmet, du köpte rätt spjälsäng madrass.

Valentine Cookie Idéer för barn

Valentine Cookie Idéer för barn


Detta år, hoppa över färdigköpta papperskort och hjälpa dina barn att göra fest valentine cookies för vänner och familj lika. Dekorera din favorit cookies med semester specifika isläggning, frukt, strössel och godis. Både barn och vuxna kommer att njuta av att använda cookies formar för att skära ut hjärtans dag former, karamellfärg för att göra Alla hjärtans dag-tema deg, och röd- eller rosa-tonade plastfolie eller cellofan för att förpacka sina godsaker.

Sugar Cookies

Gör rött och rosa socker cookie degen med barn. Lägg karamellfärg till degen på uppdrag av färgen förpackning för att uppnå nyans av rosa eller röda du önskar. För en tie-dye eller marmorerad effekt, blanda två deg färger innan hjälpa barnen rulla ut degen på bakplåtspapper. Har fest kaka formar om hand så att barnen kan skära hjärta, cupid, och XO former i degen. För äldre barn, har dem dra sina egna form skisserar på en bit kartong, klippa ut och använda en kniv för att spåra runt den i degen. Efter bakning, låt barnen skapa socker kaka högar med isbildning eller fruktkonserver som limmet.

Glasyr

Blanda din egen glasyr att personifiera någon typ eller form av kakor med meddelanden och bilder, eller hålla det enkelt med Alla hjärtans dag-tema strössel och ätbara konfetti läggas till rött, vitt och rosa glasyr. Kräm ost och vispgrädde glasyrer är välsmakande, men bör hållas kyld, så ha detta i åtanke om cookies är för ett barns parti eller skolan händelse. Gör fryst kakdeg eller färdigförpackade cookies ser hemlagad genom att dekorera dem hemma. Håll dekorationer enkel när man arbetar med små barn genom att låta dem dekorera kakorna med glasyr, strössel och en sked, men visar äldre barn hur man använder en icer. Låt dem öva att skriva bokstäver och göra valentine former på bakplåtspapper innan faktiskt hjälpa dem dekorera sina cookies.

No-baka kakor

Hoppa ugnen med recept för no-baka kakor, som choklad häll cookies eller marshmallow spannmåls behandlar görs med din favorit krispigt spannmål. Häll blandningen i pannor klädd med bakplåtspapper och låt barnen trycker former i blandningar med kakmått belagda med smör eller matlagning spray sedan. Använd en metallspatel om det behövs för att hjälpa dem lossna sin hjärtans dag former. Efter kakorna har svalnat, paketera dem i rött eller rosa plastfolie eller cellofanpåsar.

Cookies Dekorerad med röd frukt

Hjälp barnen dekorera kakor med röda frukter som jordgubbar, hallon eller torkade tranbär att hålla frukt en del av din Alla hjärtans dag festligheter. Täck toppen av kakan med din favorit glasyr eller sylt och direkta barnen att trycka på frukten i glasyren innan den torkar. Gör frukten extra blanka med ett täckskikt av gelé och vatten. Jordgubbar är särskilt festligt eftersom när kluvet i längd deras skivor är hjärtformade. Ordna jordgubbar på toppen av choklad kakor som en välsmakande alternativ till choklad-omfattas jordgubbar.

Cookies Dekorerad med godis

Visa barnen hur man kan inreda Valentine kakor med röd, rosa och vita godis. Använd smält vit, mörk eller mjölkchoklad isbildning eller ätbara lim tillverkat av socker och vatten för att säkra godis till cookies efter gräddning. Uppmuntra barnen att vara kreativ, men påminna dem om att vissa godis smaker kanske inte passar bra ihop med vissa typer av cookies. Använd godis att göra figurer eller skriva hjärtans dag meddelanden eller klyschor.

Platser för barn födelsedagsfester i Columbia South Carolina

Platser för barn födelsedagsfester i Columbia South Carolina


Som huvudstad i South Carolina, har Columbia många roliga aktiviteter för barnkalas. Oavsett om du vill ha en utbildning, atletisk eller renodlat fritids händelse, är du säker på att hitta en part plats som lämpar sig för barn i alla åldrar och personligheter. När du väljer din plats, överväga vilken typ av parti barnet vill, vad som ingår i varje part paket och feststämningen du försöker skapa.

Carolina gymnastik Center

Tumble genom eftermiddagen vid Carolina Gymnastik Center. Barnen kommer att njuta av en timme av strukturerade gymnastik roligt och 30 minuter för tårta och fest. Carolina Gymnastik Center kommer att leverera festinbjudningar, pappersprodukter och en goody bag för varje part gäst. Födelsedagsbarnet får också en T-shirt. Du kan köpa ett parti paket med eller utan mat, som inkluderar tårta, glass och punsch. Carolina Gymnastik Center rekommenderar att parti gästerna vara minst 4 år gammal. Carolina Gymnastik Center 437 Rabon Rd. Columbia, SC 29223 803-788-2808 carolinagymnastics.com

Frankies Fun Park

Ert parti gäster kommer att ha en boll på Frankies Fun Park. Frankies erbjuder tre olika parti paket som inkluderar arkad passerar, attraktion passerar och mat för varje part gäst. Du kan låta ditt barn utforma sitt eget parti genom att välja från attraktioner som miniatyr guld, stötfångare båtar, go-kart, laser tag, släppzonen och rolig bild. Har ditt val av mat från grillen, och antingen ta med egen tårta eller låt Frankie försörjning för dig. Frankies designar dessa parter för barn i åldrarna 2 till 12 år. Frankies Fun Park 140 Parkridge Dr Columbia, SC 29121 803-781-2342 frankiesfunpark.com

South Carolina State Museum

Bli en pirat, en galen vetenskapsman eller en äventyrare på en safari i South Carolina State Museum. Barn i åldrarna 3 till 12 kommer att ha ett äventyr som de lär sig om världen omkring dem. Välj ett tema och sätta maten; museets personal tar hand om resten. Varje 90-minuters parti innefattar ett parti värd, aktiviteter och visningar av utställningar, pappersprodukter och en goody bag för varje part gäst. SC State Museum 301 Gervais St Columbia, SC 29201 803-898-4999 museum.state.sc.us

Mångkulturella konst & hantverk för barn

Mångkulturella konst & hantverk för barn


Mångkulturella konstprojekt utsätta barn för kulturella skillnader i ett kreativt format. Barnen får en chans att skapa konstverk som representerar olika kulturer. Mångkulturella hantverk projekt är idealiska för både klassrum och bostäder. Familjer som värde förstå och acceptera alla kulturer kan använda hantverk projekt för att hjälpa sina barn omfamna olika kulturer. Mångkulturella hantverk fungerar bra i klassrummet för att främja enighet och komplettera heter på olika kulturer.

Låda med kritor

En låda med kritor är en symbolisk farkost för att representera olika kulturer. En stor krita box fungerar som bakgrund för farkosten. Du behöver också flera krita utskärningar. Om du har tillgång till en stansmaskin, kan du skapa enhetliga kritor för projektet. Barnen dekorera kritor för att se ut som sig själva, dra deras ansikten på toppen. Detta hantverk fungerar utomordentligt väl med en grupp barn som är mångkulturell. Om det inte finns en hel del mångfald i gruppen, lägga till extra kritor för att representera olika kulturer. Placera kritorna på toppen av krita rutan bilden.

multikulturella Puppets

Dockor med en mångkulturell aspekt lära barnen om att respektera olikheter. Stora hantverk pinnar skapar basen för dockor. Måla dem i en mängd av hud färger för att representera olika kulturer. Kläder av filt limmas till pinnar och ansiktsdrag läggs till toppen av pinnen. Barnen kan använda mång dockorna att skapa enkla dockteater eller rekonstruera böcker som involverar karaktärer från olika kulturer.

Unity Krans

En enhet krans är en symbol för alla kulturer som förenar. Du behöver handen former skurna från olika färger kraftigare papper för att representera olika färger. Välj olika nyanser av brunt, beige, persika och andra färger som kan utgöra hudtoner. Layer och limma ihop händerna i en krans form. Du kan lägga till en vit duva i mitten för att symbolisera fred eller en bild av jorden.

World Instruments

Hemgjorda instrument är ett populärt alternativ för barns hantverk. Med fokus på hemgjorda instrument från olika länder lägger en mång twist till farkosten projektet. Bongotrummor från Latinamerika kan göras genom att ansluta två burkar med lock. Barn kan skapa afrikanska trummor genom att limma ihop två pappersmuggar och täcka dem med maskeringstejp. Maracas gjorda av yoghurt behållare fyllda med bönor införliva den mexikanska kulturen. Barnen kan skapa en låtsas säckpipa från en papperspåse och gamla pappershandduks rör. Musikinstrument spelar ofta en stor roll i olika kulturer, så detta hantverk är också lärorikt.

Mångkulturellt Collage

Ett collage är ett enkelt sätt att representera många olika kulturer i en konstverk. Samla en mängd olika tidningar som gör det möjligt för barnen att hitta bilder av människor och föremål från olika kulturer. Bilderna skärs ut och limmas på collage. Barnen kan också lägga till egna ritningar till collage.

Hur man undervisar barn god munhygien

Hur man undervisar barn god munhygien


Alla vet barn behöver mycket hjälp och vägledning i att växa upp. Korrekt munhygien är viktigt att även mycket små barn, och ditt barn behöver lära sig detta tidigt i livet. American Dental Association (ADA) rekommenderar ett barns första besök till tandläkaren ske av den första födelsedagen. Det finns enkla saker du kan göra för att hjälpa ditt barn lära sig och inse betydelsen av god munhygien.

Instruktioner

1 Visa ditt barn din munhygien metod. Låt honom se dig borsta tänderna. Han kommer att börja se hur munhygien är bara en naturlig del av vardagen.

2 Borsta barnets tänder vid en tidig ålder. Barnet behöver vänja sig vid tanken. När hon är mycket liten, kan du använda en tvättlapp för att rengöra tänderna och tandköttet.

3 Förklara hur man borstar och tandtråd tänderna. Ta dig tid och gå igenom hela processen. Titta på dina barn i början för att se till att han borstar ordentligt. Påpeka vad han kan göra för att förbättra, som att borsta längre.

4 Gör tandborstning och tandtråd kul. Göra en omgång borsta tänderna och eventuellt erbjuda en belöning. Poängen är att göra barnet ser fram emot att borsta och att associera tandborstning och tandtråd med positiva saker.

5 Ge ditt barn en chans att välja några av produkterna. En engagerad barn är mer benägna att vara en del av hela processen för munhygien eftersom hon har kunnat välja sin tandborste, till exempel. Det finns många tandborste färger och former att välja mellan, samt tecken tandborstar. Många tandkrämer har nu kul smaker för barn. Få barn entusiastiska över hela processen.

6 Förklara konsekvenserna av dålig munhygien. Förklara lugnt hur hålrum kan hända och hur människor även kan förlora tänder. Ha en ärlig diskussion om varför borsta tänderna är viktigt.

Hur man fixar en Rubix Cube Steg-för-steg för barn

Hur man fixar en Rubix Cube Steg-för-steg för barn


Standarden Rubiks kub (3 av 3) är en av de mest kända pussel leksaker i världen. Syftet med pusslet är att arrangera de bitar tills färgerna på alla sex sidor match. Lösa en Rubiks kub är ingen enkel uppgift, särskilt för yngre barn. Att veta i vilken ordning att lösa sidorna, såväl som några andra tips kan öka en barnets möjligheter att lösa Rubiks kub.

Instruktioner

1 Välj en sida för att lösa först. Alla färger kommer att fungera, men den orange sidan kommer att användas här.

2 Leta upp och placera den orange kantstyckena (de med endast två sidor) i rätt plats genom att vrida lagren av Rubiks kub. Bygga runt den orange blickfång. Den exakta positionen för varje kantstycke är viktig. Eggstycket med gult på icke-orange sidan bör vara motsatt vit och orange bit, och på samma sätt bör blå vara motsatt grön. När du är klar, bör högst upp på Rubiks kub vara en orange korset.

3 Placera hörnstycken (de med tre stycken) i rätt position genom att manipulera enbart ytterskikt av kuben. Du behöver inte flytta någon av mellanskikten alls. Matcha färgerna på sidorna av de orangefärgade bitar. Det är omöjligt att avsluta kuben om dessa färger inte matchar.

4 Sätt center bitar på rätt plats genom att flytta mellanskiktet av kuben och sedan lösa resten av mellanskiktet. Efter att rikta centrum bitar, behöver du inte att vrida mellanskiktet när som helst under denna process. Du måste tillfälligt bryta översta orangefärgade skiktet förutom att göra detta, men du måste alltid tillbaka dessa bitar till sin rätta plats. Kom ihåg att sätta mitt bitar i rätt ställen (med båda färgerna på pjäsen matcha färgerna på sidorna).

5 Placera röda, nedre hörn på plats genom att endast manipulera utanför kub skikten. Mellanskikten används inte i detta steg. I likhet med föregående steg, se till att inte flytta några redan placerade bitar och lägg bitarna i rätt positioner för alla tre sidor. Fortsätt att experimentera tills du hittar en uppsättning av rörelser som fungerar för dig.

6 Avsluta kuben genom att placera botten-kantstyckena i sina rätta positioner. Du kommer att behöva flytta båda mellanskikten och yttre skiktet intill den röda sidan. Inga andra ytterskikt måste vändas för att avsluta kuben. Arbetet med att flytta dessa skikt utan att störa resten av kuben tills du har löst Rubiks kub.