saponin kosttillskott

Biverkningar av Saponiner

Biverkningar av Saponiner


Saponiner är fytokemikalier (kemikalier som produceras av växter) som skördas från olika växter såsom yucca, Quillaextrakt, sojabönor, ärtor och örter som soapwort och Soapberry. De används i kosttillskott.

Vad är Saponiner?

Saponiner är kemiska föreningar som kommer från naturliga växtkällor, som producerar en tvål lödder när de skakas i vätskor.

användningar

Saponiner binder med kolesterol och andra patogener, som blockerar dem från att absorberas av kroppen och bär dem genom kroppens matsmältningssystem så att de kan elimineras. På detta sätt, dessa fytokemikalier sänka kolesterolhalten, och genom att eliminera de andra skadliga patogener från kroppen de lindra stress på kroppens immunförsvar, gör det möjligt att arbeta mer effektivt.

Bieffekter

Eftersom saponiner är fytokemikalier som kommer från naturliga växtkällor såsom soja, alfalfa, yucca och många andra grönsaker och örter, det finns inga rapporterade biverkningar från deras användning i kosttillskott. I artikeln "Vegemania: Forskare Tout De positiva hälsoeffekterna av saponiner," Manuel F. Balandrin, en kemist på NPS Pharmaceuticals i Salt Lake City, säger: "Eftersom människans matsmältningssystem har utvecklats för att hantera anläggningar, är det nästan omöjligt att överdosera saponiner genom att äta grönsaker. "

fördelar

Dr. R. Malinow av Oregon Regional Primate Center, demonstrerade cholseterol sänkande egenskaperna hos saponiner och publicerade resultaten av denna forskning i december 1997 års upplaga av American Journal of Clinical Nutrition. Andra studier har visat att saponiner i kosten kan ge följande fördelar för människor: • Sänka kolesterolnivåer • Minskad cancerrisk • stärker immunförsvaret • Minskning av benförlust • Antioxidant • Lindrar hudallergier och eksem

framtida Potential

Det finns några pågående vetenskapliga studier som kommer att fortsätta att titta på de många hälsosamma fördelarna med saponiner inklusive dess antioxidant och potentiella cancerbekämpande egenskaper. Men nu är saponiner allmänt accepterat som en säker, gynnsam tillägg.

Extraktion av Saponiner

Extraktion av Saponiner


En saponin är ett skummande glykosid, eller en organisk förening som vanligen finns i växter. Den har fått sitt namn från Soapwort anläggning vars namn härstammar från "sopa", det latinska ordet för "tvål". Det används ofta inom den farmaceutiska industrin för sina naturliga fördelar.

saponin Växter

Saponiner är vanligt förekommande i rötterna av tropiska växter. Alfalfa är en vanlig växt som innehåller saponiner, tillsammans med kikärter, gemensamma bönor och sojabönor. Vissa ogräs såsom broomweed och majs cockle innehåller saponin och kan faktiskt orsaka sjukdom hos boskap som råkar betar på dessa anläggningar.

extraktionsmetoder

Extraktionen av saponiner som händer på molekylär nivå. I ett laboratorium, är det råa växtmaterial upphettas och placeras i en genomskinlig lösningsmedel eller blandning. Det är sedan exponerad för mikrovågsenergi. Denna process stör inre cellstruktur och släpper saponiner för skörd. En annan metod är trycksatt vätskeextraktion eller PLE, där lösningsmedlen upphettas vid en hög temperatur under extremt tryck. Detta är ett mer effektivt sätt att samla saponiner.

Hälsofördelar

Även saponiner är skadliga för djuren, de är mycket fördelaktigt för människors hälsa. De fungerar som en naturlig antioxidant och stärka immunförsvaret. De hjälper till att minska benförlust och dåliga kolesterolvärden. Saponiner skyddar även användaren från cancer genom att förhindra cancerceller från att utvecklas. Detta har varit till hjälp i kampen mot tjocktarmscancer.

Natur Made Kosttillskott

Natur Made Kosttillskott


Nature Made producerar mer än 100 olika vitaminer och kompletterar produkter som täcker ett brett spektrum av förhållanden. Företaget ägs av Pharma LLC, som grundades 1971. Medan många Nature Made produkter har godkännande av United States Pharmacopeia, en myndighet som sätter standarder för kosttillskott, bör du konsultera en läkare innan du använder någon av dessa produkter för att säkerställa de är lämpliga för dig.

Cholestoff

Tillägget Cholestoff är utformad för att minska nivåerna av dåligt kolesterol - LDL, eller low-density lipoprotein kolesterol - utan att störa det goda kolesterolet - HDL, eller high-density lipoprotein kolesterol - nivåer. Cholestoff & # 039; s huvudingredienserna är växtsteroler, som forskning visar kan sänka LDL cholestrol. En studie från december 2008 numret av tidskriften "Current Artherosclerosis Reports" förklarar att växtsteroler kan minska kolesterol absorption och kan minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, särskilt i kombination med motion och en hälsosam diet.

glukosamin

Glukosamin är ett komplement för att främja gemensamma hälsa. Glukosamin är också ett naturligt förekommande ämne som deltar i byggandet av brosk. Tyvärr, saktar glukosamin produktion som du ålder, vilket kan leda till gemensamma problem. En omfattande genomgång av forskning från november 2009 frågan om publikationen "Health Technology Assessment" fann att glukosamin tillskott avsevärt kan förbättra ledfunktion och minska ledvärk under loppet av ett år eller mer.

Hjärta & amp; Stress Defense fiskolja

Hjärta & amp; Stress Defense Fiskolja är utformad för att förbättra kardiovaskulär hälsa genom införande av omega-3-fettsyror. Dessa fettsyror är härledda från ansjovis och sardiner. Denna produkt innehåller 1000 mg av fettsyran eikosapentaensyra, som kan gynna din hjärna i tillägg till din hjärta. En studie från juli 2010 frågan om "Journal of Stroke och cerebrovaskulära sjukdomar" fann att denna fettsyra kan hjälpa till att förhindra din hjärnvävnad från skador och kan förbättra minnet efter hjärntrauma.

Greatmind

Greatmind kombinerar ett antal olika ingredienser för att främja psykisk prestanda och klarhet i tanken. Bland ingredienserna i Greatmind är aminosyror karnitin och cystein och antioxidanter. GreatMind inkluderar även B-vitaminer och folsyra, som kan hjälpa hjärnans funktion. En studie från juni 2008 numret av tidskriften "Food and Nutrition Bulletin" fann att otillräckliga mängder av folat och vitamin B12 i kosten hos spädbarn kan öka sannolikheten för depression i vuxen ålder och kan ha negativa effekter på hjärnans utveckling.

Naturliga bördighet Kosttillskott

Naturliga bördighet Kosttillskott


Fertilitetsproblem påverkar en i sju par i Storbritannien, enligt uppgift från Human fertilisering och embryologi myndigheten. Det är en frustrerande tillstånd, som kan orsakas av en mängd olika skäl i mannen, kvinnan eller båda. Traditionell behandling innebär läkemedel och leder ofta till kostsamma förfaranden, såsom in vitro-fertilisering. Emellertid har par hade framgång med naturliga behandlingsmetoder, inklusive naturläkemedel och kosttillskott.

agnus Castus

Kvinnor som upplever infertilitet på grund av en hormonell obalans kan se förbättringar när man tar agnus castus, även känd som Vitex eller kysk träd bär. Marilyn Glenville, Ph.D., konstaterar att denna ört har visat sig vara effektiva i att reglera hormonell obalans. Agnus Castus är bra för oregelbundna perioder, missade perioder, liksom lutealfas defekter. En lutealfas defekt uppstår när mängden tid mellan ägglossning och nästa period är för kort. Utan en ordentlig luteal fas, har ett befruktat ägg ingen chans att implantera och växa. Glen konstaterar att denna ört hjälper hypofysen fungerar korrekt, därmed reglera hormoner i kroppen som hjälper till att kontrollera den kvinnliga reproduktiva systemet.

L-karnitin

L-karnitin har visat sig vara användbart för att korrigera manlig infertilitet innebär spermier och spermiefunktion. New York University Langone Medical Center rapporterar att italienska studier publicerade i "Fertility and Sterility" och "Journal of andrologi" verifiera L-karnitin förmåga att förbättra både spermieantalet och funktion. Dosering som ges i dessa studier var 2 g per dag av L-karnitin och 1 g per dag av acetyl-L-karnitin.

coenzym Q10

Coenzym Q10 är en antioxidant som hjälper till att bekämpa fria radikaler i kroppen, som är ansvariga för cellskada och förstörelse. Både University of Maryland Medical Center och Memorial Sloan-Kettering Cancer Center notera att coenzym Q10 kan bidra till att förbättra spermiernas rörlighet. Spermiernas rörlighet avser en spermiernas förmåga att röra sig och simma ordentligt.

Selen och essentiella fettsyror

Selen är en annan antioxidant som är fördelaktigt för både män och kvinnor upplever infertilitet. Glen förklarar att när fria radikaler orsaka kromosomskador kan missfall inträffar. Hon konstaterar också att män som arbetar med infertilitet har visat sig ha lägre selennivåer än män med normal fertilitet. Essentiella fettsyror är också viktigt eftersom de prostaglandiner i sädesvätska är gjorda av dessa fettsyror. Glen konstaterar att manlig infertilitet ofta kan vara direkt relaterade till otillräckliga prostaglandiner i sädesvätskan.

Barn hjärn kosttillskott

Barn hjärn kosttillskott


Om det alls är möjligt, bör ditt barn få alla vitaminer, mineraler och andra önskvärda ämnen från livsmedel. Det är inte möjligt att överdosera på näringsämnen när du upprätthålla en balanserad kost. Kosttillskott saknar också en hel del av antioxidanter och koenzymer som finns i färska livsmedel som förbättrar effekten av ett vitamin. Däremot kan tillskott vara mycket fördelaktigt för barn som inte kan ha en balanserad kost. Kosttillskott tillverkade av naturliga källor är oftast absorberas bäst.

Multivitaminer och antioxidanter

Ge ditt barn en god allmän multivitamin och multimineral kan bidra till att kompensera för eventuella kost underskott som du kanske inte känner till. En bra hjärna tillägg innehåller rekommenderade doser anpassade till barn, och kommer att innehålla zink, magnesium och krom i synnerhet. Antioxidanter är ämnen som skyddar cellerna mot fria radikaler. Fria radikaler är laddade partiklar som skapas av föroreningar, skräpmat, åldrande och betonar i det dagliga livet. Hjärnceller är särskilt känsliga för skador av fria radikaler, såsom cellförnyelsen i hjärnan är mycket långsam och förekommer inte i alla områden i hjärnan. Vitamin C, vitamin E och Q10 är de vanligaste antioxidanter som finns i tillägg form.

Omega 3 och fiskolja

Omega 3 är en essentiell fettsyra som är viktig för nervtillväxt och hälsa. Alla nerver i kroppen är inneslutna i ett skikt av myelin, en vit fet substans som isolerar nerven och hjälper de elektriska impulserna för att färdas snabbare. Omega 3 är en viktig del av denna myelinskidan. Omega 3 beskrivs av National Library of Medicine som "möjligen effektiv" för Attention Deficit Hyperactivity Disorder hos barn. NLM kräver också omega 3 fiskolja möjligen effektiv för dyspraxi hos barn och behandla och förebygga depression och psykos i de minderåriga 25. Samtliga dessa sjukdomar tros vara hjärnan baserad. NLM säger att det för närvarande inte finns tillräckliga bevis omega 3 förbättra kognitiv funktion. De säger att barn på ett säkert sätt kan ta en dos av upp till 1000 mg av omega 3 eller fiskolja.

B-vitaminer

B-vitaminer är kända för att spela en viktig roll för att förbättra och upprätthålla nervsystemets funktion. B-vitaminer utgör en del av membranet runt varje cell, och är beståndsdelar av ett antal neurotransmittorer. B vitaminbrist kan leda till nedstämdhet och även depression hos barn.

örtmediciner

Ginkgo biloba sägs förbättra agerande signalsubstanser i hjärnan, hjälpa barn att fokusera. Ginseng är en annan naturlig stimulant som ökar vakenhet utan en efterföljande dopp i funktion.

andra tillägg

Same, L-Karnosin, L-glutation, fosfatidyl-L-serin, Policonasol, 5HTP, L-arginin HCL, L-metionin och TL-tyrosin är alla tillgängliga som enskilda tillägg till ett bra hälsokostbutik. De är några av de väsentliga ingredienser som behövs för att göra signalsubstanser, de kemikalier som bär meddelanden från hjärncell till hjärncell. Om neurotransmittornivåerna är tillräckliga, dessa tillskott passerar genom kroppen oskadligt.

Positiva och negativa biverkningar av DHEA Kosttillskott

Positiva och negativa biverkningar av DHEA Kosttillskott


DHEA, eller dehydroepiandrosteron, är ett hormon som utsöndras av kroppen, men nivåerna minskar med åldern. Det har föreslagits att DHEA kosttillskott kan bekämpa depression, öka viktminskning, bromsa åldrandeprocessen och öka sexlusten. Är det hype? Här är fakta om DHEA, som kan hjälpa dig att avgöra om DHEA tillskott är rätt för dig.

Effekter av DHEA

Vissa användare av DHEA förkunna det som "ungdom tillägget" eftersom det kan innebära ökad libido, slätare hud och minskade klimakteriet symtom. Det är också allmänt vidtas för att öka mental klarhet, hjälpa till med erektil dysfunktion och bygga immunförsvaret. Dessa påståenden är inte alltid stöds av vetenskapliga bevis.

Dos

DHEA bör aldrig användas på barn under 18 år vuxen dos är vanligen mellan 20-50 mg per dag. Det finns i tablettform eller kapselform. Tar för stor dos av DHEA kan orsaka tillväxt av ansiktshår, ökar svett och akne.

Minskade DHEA nivåer

DHEA börjar minska efter 30 års ålder hos både män och kvinnor. DHEA nivåer kan också vara uttömda i kroppen genom användning av opiater, insulin, danazol och kortikosteroider.

Källor av DHEA

DHEA produceras i kroppen i binjuren, testiklar och hjärnan. DHEA som syntetiskt tillverkad av wild yam extrakt kan inte omvandlas till DHEA i kroppen, så företag som marknadsför wild yam DHEA som naturliga DHEA är felaktiga.

varningar

Du bör alltid rådgöra med din läkare innan tillskott med DHEA. Eftersom det kan öka hormonnivåerna av östrogen och testosteron, kan långvarig användning stimulera bröst- och äggstockscancer och testikelcancer.

Naturliga hjärn kosttillskott

Naturliga hjärn kosttillskott


Enligt en undersökning 2010 i tidskriften "Kompletterande terapier i medicin," 75 procent av patienter som för närvarande erhåller receptbelagda mediciner också ta naturmedel. Folk tycker om att ha kontroll över sin hälsa och örter ger möjlighet att "självmedica." Patienter ofta misslyckas med att avslöja sin användning av "naturliga" ämnen till deras vårdgivare. Ännu, växtextrakt arbetar vanligtvis på ett liknande sätt som läkemedel. Nyligen genomförda studier visar att naturläkemedel tillskott kan förbättra vakenhet, minne och prestanda. Människor bör använda örter med försiktighet, eftersom de ofta orsakar biverkningar.

matrimony Vine

Matrimony vine, även känd som gojibär, odlas i Asien och andra platser för sina medicinska egenskaper. Många hälsokostbutiker säljer denna ört, som bearbetas till en dryck som kallas "Gochi Juice". En rapport 2009 i "Journal of Medicinal Food" visar att Gochi Juice minskad trötthet och förbättrad sömn hos äldre vuxna. Vinrankan ökade också immunförsvar och tenderade att förbättra minnet. Viktigast av allt, som orsakas Gochi Juice inga biverkningar.

Johannesört

Johannesört, en blommande växt växer naturligt i Europa och på andra håll. De flesta kemister sälja extrakt av denna ört över disk, även om vissa ställen kräver recept. Vanligen används mot depression, kan johannesört också förbättra minnet. En studie 2010 i "Archives of Pharmacal Research" visar att denna ört förbättrade rumsliga minne av äldre, men inte yngre, råttor.

Golden Root

Gyllene rot, en perenn växt, kommer från arktiska områden som norra Ryssland. Denna ört är också kommersiellt tillgängliga som ett extrakt tas oralt i kapselform. Kända för att förbättra humöret kan gyllene roten positivt påverka beteende. En 2009 experiment som beskrivs i den ryska tidskriften "Flyg och miljömedicin" anger en prestationshöjande effekt gyllene roten. Idrottare tränar sju timmar på en stillastående cykel visade mindre trötthet efter naturläkemedel tillskott. De visade också ökad hjärt-och lungfunktion under intensiv träning.

crepe Jasmin

Crepe jasmin, en vintergrön buske, växer naturligt i Indien. Även odlas för sin dekorativa skönhet, är denna ört också tillgänglig som en läkemedel extrakt för hosta, smärta och sömnlöshet. En 2010 undersökning som publicerades i "Journal of Ethnopharmacology" tittat på effekten av denna ört på en djurmodell av Alzheimers sjukdom. Crepe jasmin reducerade artificiellt inducerad minnesförlust i möss som fick en hjärna skadar toxin.

Citronbalsam

Citronmeliss, en medlem av mynta familjen härstammar från Medelhavet. Vanligtvis tar för sina avslappnande egenskaper, kan citronmeliss också förbättra prestandan. En studie från 2003 presenteras i tidskriften "Neuropsychopharmacology" visar att höga doser av citronmeliss inducerade "lugn" och förbättrad prestanda på tester för bedömning av dator hos friska vuxna. Även om alla partier av extraktet orsakade beteendeeffekter, bara några orsakade fysiologiska effekter. Detta fynd avspeglar förmodligen det faktum att citronmeliss extrakt tillverkas på olika sätt. De senare resultaten visar att det är viktigt att få växtbaserade kosttillskott från en pålitlig källa.

Hur man väljer Thyroid Kosttillskott

Hur man väljer Thyroid Kosttillskott


Mer än hälften av befolkningen lider av sköldkörtelproblem som kan kopplas till stress, alkoholkonsumtion, vikt och även för miljön. Ett ökande antal av dessa drabbade vänder sig till kosttillskott för att hjälpa till att reglera deras tillstånd. Här är några enkla riktlinjer att följa när man väljer en sköldkörteln tillägg.

Instruktioner

1 Bestäm om naturliga kosttillskott erbjuder samma fördelar och resultat som receptbelagda thyroidmedicationen. Webbplatser som thyroid-supplement.com erbjuder omdömen om många av de naturliga alternativ.

2 Rådgör med din läkare innan du tar sköldkörteln tillskott. Fråga om de kommer att påverka eventuella mediciner negativt du tar eller befintliga hälsoproblem och vilka eventuella biverkningar är.

3 Bestäm vattenlöslig eller oljebaserade vitaminer. Vattenlösliga tillskott absorberas snabbt men kan spolas ur kroppen lika snabbt via svett och / eller urin.

4 Kontrollera att dosen du tar tillräckligt gynnar din sköldkörtel. Oljebaserade kompletterar också absorberas snabbt. men kan stiga till toxiska nivåer när kroppen behåller sköldkörteln tillägg.

5 Läs etiketten för att vara säker på att du tar rätt dos. Överskrid aldrig den rekommenderade mängden, även om du missar en dos.

6 Besök din lokala hälsokostaffär för att få en första hand titta på de olika sköldkörteln kosttillskott tillgängliga. Utnyttja de anställdas kompetens om du har frågor om produkterna.

7 Köp din sköldkörteln kosttillskott via Internet, på en hälsokostaffär eller ditt lokala apotek.

Växter som innehåller saponiner

Växter som innehåller saponiner


Utvecklas som ett naturligt försvar mot mikrober och surfar djur, saponiner är bitter smak, giftiga kemiska föreningar som finns i ett stort antal växtarter. Känd för sin distinkta skummande kvalitet, saponiner var en tidig källa av tvättmedel och tvålar för kulturer runt om i världen. Även giftigt för människor i stora doser, är saponiner ibland används i traditionell medicin för sina påstådda antioxiderande egenskaper.

Hästkastanj

Native till Balkan i sydöstra Europa, hästkastanj (Aesculus hippocastanum) är ett prydnadsträd som används runt om i världen. Växer till 120 fot i höjd, bär det ljusgröna, handformade blad består av fem till sju ovala broschyrer. Efter en kort blommande period under vilken den producerar 7 tum långa stående blomma stjälkar, är hästkastanj lastad med en skörd av rödbruna nötter inneslutna i en taggig chartreuse yttre skrovet. Nötterna, men attraktiv, är giftiga vid förtäring på grund av sin höga koncentration av alkaloid saponiner. Det är från de saponin-rika nötter eller conkers, som escin extraheras, vilket är ett ämne som används inom medicinen för att lindra inflammation och svullnad.

Mojave Yucca

Känd för sina svärd-liknande blad och prålig blomstjälk, Mojave yucca (Yucca Schidigera) trivs över sydvästra USA i Mojave och Sonoraöknen. Utnyttjas av ursprungsbefolkningen i regionen i århundraden, Mojave yucca lagrar ett överflöd av saponin-rika fiber inom sina rhizom, som vanligen skördas för att framställa en tvål ämne som används som en hårtvätt. Växer till 15 fot i höjd, är Mojave yucca en formidabel växt att skörda på grund av dess styva och vassa blad, som i dagligt tal hänvisas till som "spanska dolkar."

KVILLAJABARK Tree

Uppkallad efter sin höga koncentration av skum saponiner har KVILLAJABARK träd (såpträd) tjänade som en källa av tvättmedel och medicin för folket i Andinska Chile i hundratals år. Man har funnit vid måttliga höjder mellan 5.500 och 7.000 fot, där den bildar täta snår i skogen story. Växer till 50 fot i höjd, producerar KVILLAJABARK träd tjock, svartbrun bark från vilken dess saponiner extraheras. När det yttre lagret av bark avlägsnas, är det inre skiktet uppsamlades och krossas till ett pulver, vid vilken punkt den används för att skapa tvål, medicinska teer och kompresser, insekticid spray och livsmedelstillsatser.

sojaböna

En av de vanligaste källorna till närings saponiner är sojabönor (Glycine max) odlas runt om i världen som en livsmedelsgrödor och för industriell bearbetning. Ett stort antal sorter finns, vart och ett varierar i storlek och växtsätt, även om alla bär håriga baljor som innehåller mellan två och fyra vaxartad, ljus-gröna bönor. Bönorna äts hela eller används i produktionen av livsmedelsprodukter som tofu och sojasås. Som en källa för industriellt viktiga saponiner är sojabönor utsträckning behandlas för att ta bort deras hydrofila ( "vattenälskande") och hydrofoba ( "vattenavstötande") kemiska egenskaper, som sedan används som skumningsmedel och emulgeringsmedel i många kommersiellt producerade tvålar .

Wild Yam

Lång används i traditionell medicin har wild yam (Dioscorea villosa) samlat intresse från de traditionella medicinska samfundet på grund av dess höga koncentration av steroida saponiner och diosgenin, en typ av fytoöstrogener som används vid framställning av p-piller. Det är hemma i USA och var en viktig traditionell botemedel för både ursprungsbefolkningen och de tidiga kolonisatörer, som skördade stora, väl utvecklade knölar att behandla kolik, gynekologiska sjukdomar och astma. Lätt identifierbar, är wild yam en klättring vinstockar täckt av stora, hjärtformade blad.

Kosttillskott för en häst med Ringbone

Kosttillskott för en häst med Ringbone


Ringbone är en artritisk tillväxt på en hästs kronbenet som orsakar smärta, inflammation och halthet. Ringbone diagnostiseras genom röntgen och fysiska undersökningar som utförs av veterinärer. Även ringbone är inte en botas sjukdom, är det behandlingsbar genom receptbelagda läkemedel, vila, korrigerande skoning samt antiinflammatoriska och gemensamma kosttillskott som dagligen i hästens foder. Ringbone kommer naturligtvis att förvärras med tiden och tillskott är en populär metod för att hantera sjukdomen.

MSM

Metylsulfonylmetan (MSM) är en naturlig svavel som stöd i bildandet av blod, protein, vävnad och enzymer. Det är allmänt används för att stödja en häst leder, immunsystem, hud, päls och hovar. Den finns i ren form från märken som SmartPak och Vita-Flex, liksom en ingrediens i populära gemensamma kosttillskott såsom Cosequin ASU, Cosequin Optimerad och mållinjen.

kondroitinsulfat

Kondroitinsulfat är viktigt att bygga upp viktiga proteiner och enzymer i en hästens kropp. Det bidrar till att bilda hyaluronsyra (HA) och proteoglykan (PG), som båda är viktiga molekyler i smörjning av en hästs leder. Kondroitinsulfat kombineras ofta med glukosamin och är en ingrediens i kosttillskott såsom Flex gratis, Fluid Flex Cosequin och Grand Flex.

glukosamin

Glukosamin är en molekyl som hjälper formen kondroitinsulfat. Det hjälper smörja och rehabilitera en häst skadade eller artritiska leder. För hästens med ringbone kan glukosamin lindra smärta och minska svullnad och inflammation. Populära glukosamin tillskott inkluderar: Cosequin Equine Pulver, Cosequin ASU, återställning EQ och Grand Flex.

Djävulens Claw

Devil klo är en ört tros minska ledsmärta och inflammation. Det anses vara en låg risk och naturligt sätt att lindra smärtan av ringbone och allmän artrit relaterade besvär. Devil klo är också känd för att orsaka en ökning i produktionen av magsyra som kan orsaka eller upprörd befintliga sår. Det säljs enbart liksom en del av BL lösning och Pellets, Grand Flex och mållinjen.

Yucca

Yucca är en annan supplement eller alternativ till injektioner och recept används för att behandla Ringbone. Det kombineras ofta med djävulens klo och är också en aktiv ingrediens i Finish Line och Grand Flex.