ryobi batteri laddar inte

Hur man sparar en 18V Ryobi batteri

Hur man sparar en 18V Ryobi batteri


Spara någon typ av batteri kräver korrekt underhåll, drift och förvara batteriet på en lämplig plats när den inte används. Detta kommer bland annat att förlänga livslängden på ett batteri, inklusive 18 volt Ryobi batterier som vanligtvis används i samband med Ryobi sladdlösa elektriska handverktyg. Misslyckas att ladda batterierna före användning, överladdning, eller lagra batterierna under en längre period fulladdat alla förkortar batteriets livslängd.

Instruktioner

1 Sätt i 18 volt Ryobi batteri ordentligt i dess tillhörande laddare när du är redo att använda den. Anslut laddaren till ett vägguttag och låt batteriladdningen under minst en timme.

2 Ta ut batteriet ur laddaren endast när det är fulladdat. Lampan på laddaren blir från rött till grönt när batteriet är klar (beroende på modell). Delvis laddning av batterier före användning vid upprepade tillfällen kommer att förkorta batteriets livslängd.

3 Använd dina Ryobi elverktyg på lägre effektinställningar när det är möjligt för att inte dränera alla batteriets kraft.

4 Stäng av Ryobi sladdlösa elverktyg du använder så fort du är klar med ditt jobb för att ytterligare spara på batteriet.

5 Ta bort 18 volt Ryobi batteri från dess tillhörande verktyget när du vill lagra den. Placera batteriet på en plats där det kommer att vara i direkt solljus och där det kommer att lagras vid en temperatur under 26,7 grader Celsius. Förvaring vid rätt temperatur kommer sparar batteri.

Hur man revitalisera en Ryobi batteri

Hur man revitalisera en Ryobi batteri


Sladdlösa batterier som används för att driva Ryobi verktyg producera mellan 7,2 och 18 volt, beroende på effektbehovet av verktyget. En Ryobi batteri består av flera nickelmetallhydrid hydrat (NiMH) eller nickel-kadmium (NiCd) celler seriekopplade, som kombinerar uteffekten från varje battericell (7,2 volt Ryobi batteri har sex 1,2 volts celler). När batteriet har laddats upp och ur ett par hundra gånger, slutar det behåller sin makt och går död snabbt. Om detta händer måste du vitalisera din Ryobi batteri.

Instruktioner

1 Ladda din Ryobi batteriet tills effektnivån tyder på att det är fullt. Placera verktyget säkert i ett skruvstäd för att säkerställa de rörliga delarna inte är blockerade.

2 Slå på verktyget och låt det köras kontinuerligt. Om du behöver för att hålla en omkopplare intryckt i det att fungera, använder elektriskt isolerande tejp lindad tätt runt växeln så att den förblir i läge "på".

3 Låt verktyget gå tills den slutar fungera. Låt svalna en stund.

4 Slå på elverktyget. Det kommer att börja löpa för en kort stund, sedan stanna. Upprepa processen tills det inte fungerar. Testa det en gång.

5 Ladda batteriet tills det når full effekt. Det tar ett tag, eftersom batteriet var helt tomt. Din Ryobi batteri återupplivas.

Sears 19,2 volts batteri laddas inte

Sears 19,2 volts batteri laddas inte


Sears är en ledande hemmabruk återförsäljare. Din 19,2 volts batteri du fick från Sears är sannolikt har varumärket Craftsman eller Diehard på etiketten; Hantverkare omfattar trådlösa befogenheter i sitt sortiment av produkter medan Diehard är känd för deras val av batterier. Din Sears 19,2 volts batteri innehåller litiumjonceller som är den senaste typen av uppladdningsbara cell och bör pågå i flera år underhållsfritt. Litiumjonbatterier är vanligtvis förseglade enheter och bör inte manipuleras; om du bryter in i förpackningen garantin är ogiltig, och det är potentiellt farligt. Om du hittar din 19,2 volt batteri laddas inte, kolla in batteriladdaren, eftersom det är ganska sannolikt att vara orsaken till problemet.

Instruktioner

1 Koppla in laddaren och sätt i 19,2 volts batteri. Batteriladdaren har LED-lampor på det som tänds för att ange om batteriet laddas eller laddas. De är oftast röd för laddning och grön för laddade. Om inga lampor lyser finns det ingen ström komma till batteriet. Om en ljus tänds och batteriet inte tar en avgift du behöver för att få det kontrolleras av en specialist.

2 Ta bort 19,2 volt batteriet från laddaren. Koppla ur laddaren från elnätet uttaget.

3 Titta på kontakten för en säkringshållare. Pluggar kopplade till ledningar som ansluter till batterier är i allmänhet fabriksförseglad för säkerhet och säkringen är i botten av pluggen. Lyft bort plastsäkringshållaren med hjälp av en liten skruvmejsel. Säkringen i fastsatta på insidan av hållaren. Ta bort säkringen genom att skjuta den ur hållaren.

4 Sätt att använda en ny säkring. Se till att ampere är densamma som säkringen du tog bort. Betyget är tryckt på sidan av säkringen. Sätt säkringen i hållaren genom att skjuta den på plats tryck sedan hållaren i botten av pluggen med hjälp av fingrarna.

5 Sätt i kontakten i uttaget. Placera 19,2 volts batteri i laddaren. Laddningslampan ska lysa om säkringen hade blåst. Om lampan tänds och efter ett tag batteriet fortfarande inte har en avgift, måste du få batteriet utcheckad professionellt. Om laddningslampan inte tänds, ta ut batteriet ur laddaren och dra ut kontakten ur vägguttaget.

6 Kontrollera undersidan av laddaren att hitta laddaren säkring. Batteriladdaren är i själva verket en transformator som minskar den inkommande nätspänningen på 120 volt till den spänning som krävs för att ladda batteriet; i detta fall 19,2 volt. Säkringen i laddaren förhindrar batteriet få överladdning; Om det finns ett problem ibland kan blåsa.

7 Ta bort säkringslocket. Du hittar en liten Phillips skruven som håller fast locket på plats, eller det unclips. Använd en skruvmejsel för att avlägsna skruven, eller använd en skruvmejsel för att bända upp säkringslocket. Ta bort säkringen från hållaren genom att dra ut med fingrarna.

8 Sätt en ny säkring i hållaren. Se till att du får en säkring som har samma betyg som den du bort. Byt ut säkringslocket; antingen skruva fast eller tryck det på plats med hjälp av fingrarna.

9 Sätt batteriet 19,2 volts batteri i laddaren. Sätt in kontakten i vägguttaget. Laddningslampan tänds och batteriet börjar laddas om säkringen var orsaken till problemet. Om lampan tänds och efter ett tag batteriet fortfarande inte har en avgift, måste du få batteriet utcheckad professionellt. Om lampan fortfarande inte lyser du behöver för att få din laddare kontrolleras eller bytas ut.

Så att ta isär en Ryobi batteri

Så att ta isär en Ryobi batteri


Ryobi sladdlösa verktyg kommer alla med ett uppladdningsbart batteri. Ungefär som varje laddningsbart batteri, kommer din Ryobi batteri så småningom förlorar sin laddning. Om du inte vill köpa ett nytt batteri, kan du byta ut celler i batteriet. Detta innebär nedmontering din Ryobi batteriet och lossa cellerna från batteriets hölje. Att göra detta själv kommer din Ryobi elverktyg service garantin.

Instruktioner

1 Tryck på frigöringsknapparna på vardera sidan av batteriet för att ta bort den från din Ryobi elverktyg eller batteriladdning enhet.

2 Lossa stjärnskruvarna från batteriet ytterhölje. Om det inte finns några skruvar, skära upp batteriet med en lödning pistol.

3 Fäst en mejsel tips till din lödning pistol. Koppla in din lödning pistol strömkabel till närmaste eluttag och låt spetsen till värme i ca fem till tio minuter.

4 Leta upp veck längs ytterkanten av batteriets hölje. Tryck på den uppvärmda mejsel spets till globlinjen. Stadigt köra mejseln spets längs ytterkanten av batteriet, medan skär genom plasthölje. Tillåt höljets smält plast svalna under några minuter.

5 Lyft upp batteriet hölje från basen av batteriet för att avslöja cellerna. Undersök varje battericellerna, och hur de är anslutna. Tryck den uppvärmda lödspetsen till var och en av kontakterna på battericellerna för att koppla cellerna från deras individuella kontakter. Avlägsna cellerna från batterihöljet.

En BMW batteri som inte kommer att debitera

En BMW batteri som inte kommer att debitera


En BMW batteri kanske inte betalt för en rad olika skäl. Batteriet kan vara efter utgångsdatum. Batterier kan också löpa snabbare om fordonet är mycket sällan startas eller oftast bara körs korta sträckor. Kallt väder kan också orsaka batterier för att producera mindre ström. Slutligen kan korrosion på batterikablarna förhindra att batteriet blir fulladdat eller upprätthålla en avgift. Utföra en snabb serie av visuella bedömningar kan bestämma potentiell orsak till en BMW batteri som inte håller en laddning.

Instruktioner

1 Sätt på handskar, långa ärmar och polykarbonat skyddsglasögon, såsom labbglasögon.

2 Öppna BMW boot och lokalisera batteriet i bagageutrymmet på bilen. Batteriet är placerad i den högra av kängan under mattor, som kan flyttas åt sidan för att tillåta åtkomst till batteriet.

3 Kontrollera utgångsdatum eller tillverkningsdatum av batteriet, som ligger på toppen. Om batteriet är mer än fyra år tidigare tillverkningsdatum kan det vara passerat och oförmögen att hålla en laddning.

4 Undersök batterikablarna och terminaler för synliga tecken på korrosion. Korrosion kan förhindra ett batteri från att behålla en avgift. Vid behov, rengör batteripolerna med en terminal rengöringsmedel.

5 Bedöm ögat indikatorn, om möjligt. Vissa märken av BMW-batterier har en färgad öga indikator ligger på toppen av fordonet för bekväm diagnostik. En grön indikator anger att batteriet är fulladdat, medan en gul eller svart indikator syns när batteriet är urladdat. Om ögat indikatorn är röd, omedelbart stänga huven och ringa en professionell hjälp, eftersom detta kan tyda på ett allvarligt skadat batteri.

6 Kontrollera BMW batteri för eventuella andra tecken på misslyckande, såsom en stark lukt eller varm temperatur, som båda kan indikera ett allvarligt skadat batteri. Försök inte att ladda batteriet igen om det finns tecken på allvarliga skador. Istället kräver professionell hjälp.

DE-894 Panasonic Batteri laddare

DE-894 Panasonic Batteri laddare


Laddningsbara batterier kan du använda batterierna om och om igen, ständigt laddar batterierna med en medföljande batteriladdaren. Laddningsbara batterier finns i många olika storlekar, inklusive AA. Panasonic DE-894 batteri laddaren avgifter kompatibla AA-batterier som används i kameror, spelsystem och många andra enheter. DE-894 är inte längre från Panasonic, men företaget inte erbjuda jämförbara laddare, som alla arbetar på samma sätt som DE-894.

Instruktioner

1 Anslut laddningskabeln till laddningsporten ligger på toppen av Panasonic DE-894.

2 Anslut den andra änden av laddningskabeln till ett eluttag.

3 Sätt båda batterierna i sidled i DE-894, med den positiva sidan av batteriet åt vänster. Låt batterierna laddas i minst fem timmar för en full laddning.

Hur fixar en BlackBerry telefonens batteri som inte kommer att debitera

Hur fixar en BlackBerry telefonens batteri som inte kommer att debitera


BlackBerry smartphone är en populär multimedia-enhet som tillhandahåller e-post, SMS och tillgång till webben samt organisations tillämpningar, såsom en kontaktdatabas och en kalender. BlackBerry operativsystem innehåller ett verktyg program som interagerar med telefonens batteri. Applikationen visar batteriets status på enhetens skärm. Ibland, och särskilt om batteriet är helt köra ned, kommer programmet inte automatiskt återställas och batteriet kommer att misslyckas att ta ut när den är ansluten till telefonens laddare. Utföra en "Hard Reset" av enheten kommer ofta korrigera detta problem.

Instruktioner

1 Stäng av BlackBerry-enheten genom att trycka på och hålla "Avsluta" -knappen.

2 Vänd enheten, med baksidan upp. Tryck på knappen längst ned för att lossa bakstycket och lyft av bakstycket bort av BlackBerry.

3 Ta bort enhetens batteri med hjälp av en liten genomföra, såsom en penna, och försiktigt föra in den i utrymmet längst upp till vänster i batterifacket. Lyft sedan upp batteriet och ut. Låt enheten vara avstängd i minst två hela minuter. Denna åtgärd utför "hård återställning."

4 Sätt tillbaka batteriet och sätt tillbaka bakstycket.

5 Anslut enheten i laddaren och ladda BlackBerry i minst 30 minuter. Försök inte att sätta på enheten och inte koppla bort enheten från laddaren under denna tid.

6 Tryck och håll "Lägg på luren" knappen för att starta enheten efter 30 minuter, medan enheten ansluten till laddaren. Om batteriet tas ut, kommer enheten driva på och batteriindikatorn på startskärmen visar enheten laddas. Om batteriet inte kan bestridas, kommer enheten inte slås på.

7 Köp ett nytt batteri för BlackBerry om enheten inte slås på efter det hårda återställningsproceduren. Batteriet är troligen skadad och i behov av ersätter.

Felsökning en Troy Bilt Elstart Mower batteri som inte kommer att debitera

Felsökning en Troy Bilt Elstart Mower batteri som inte kommer att debitera


Om du behöver klippa din gräsmatta, men din Troy Bilt gräsklipparen kommer inte starta på grund av ett urladdat batteri, måste du ladda den. Ibland ett batteri inte laddas om. Den troligaste orsaken kommer det inte ut beror på att celler i batteriet är torra eller batteriet är överhettat och spruckna. Du kan felsöka batteriet själv och eventuellt spara 32 £ till £ 65 för ett nytt batteri, baserat på 2010 års priser.

Instruktioner

1 Fäll upp sitsen på Troy Bilt åkgräsklipparen att lokalisera batteriet under sätet eller skruva av locket över batteriet på den bakre delen av däcket på din Troy Bilt tryck klipparen.

2 Inspektera hela batteriet för en spricka. Eventuella sprickor eller vätskeläckage ur batteriet kan vara skadliga och orsaka att batteriet aldrig ut igen.

3 Leta reda på cellproppar ovanpå batteriet. De kommer att vara två små fyrkantiga plastlock ligger intill batteripolerna.

4 Bänd cellen caps av med skruvmejsel. Ser in i hålen för att se om det finns något vatten i dem. Om de är torra, kommer cellerna inte håller en laddning.

5 Sätt tratten i varje hål och tillsätt destillerat vatten till toppen av cellen i hålet. Skjut cellproppar på plats och knacka dem med handtaget på skruvmejsel.

6 Ladda batteriet med en 6 volts batteri laddaren tills det är fulladdat.

Min Milwaukee 18V batteri startar inte Laddning

Min Milwaukee 18V batteri startar inte Laddning


Milwaukee 18-volts batterier kan innehålla 15 nickelkadmiumceller (NiCad) eller fem litiumjon (Li-ion) celler. Anledningen din Milwaukee 18-voltsbatteri startar inte laddningen kan variera, beroende på vilken typ av cell batteriet innehåller. Om batteriet innehåller Li-ion celler och det är batteriet som har gått dåligt, då måste du få det kontrollerat ut professionellt, eftersom de innehåller överspänningsbrytare som inte lämpar sig för DIY reparationer. Det första du måste ta reda på är om batteriladdaren fungerar.

Instruktioner

1 Kontrollera säkringen i Milwaukee batteriladdaren. Leta upp säkringslocket - det vanligtvis har ett diagram över en säkring eller kan helt enkelt ange "säkring".

2 Ta av locket. Använd en liten skruvmejsel för att lyfta av locket, eller om den har en skruv, använd en lämplig skruvmejsel för att lossa skruven och ta bort locket.

3 Lyft ut säkringen från säkringshållaren. Använd fingrarna för att lossa den. Om du kan se igenom det yttre höljet av säkringen, kan du se om säkringen har gått. Den tunna kabeln är ansluten till vardera änden av säkringen kommer att brytas. Om det är bruten, få en identisk säkring ur en elektrisk butik. Om du inte kan se igenom det yttre höljet, är det enklare att köpa en ersättningssäkring.

4 Ersätt den befintliga säkringen, om det inte är sönder, eller infoga en ny säkring. Tryck säkringen i säkringshållaren med hjälp av fingrarna. Byt ut säkringslocket. Antingen tryck det på plats eller dra åt skruven med skruvmejseln.

5 Sätt batteriet på laddaren. Om det inte kommer att börja ta betalt, den skyldige var säkringen. Om det inte kommer att börja ta betalt, kontrollera märkningen på batteriet för att avgöra om det innehåller litium-jon eller nickelkadmiumceller. Etiketten är tydligt märkta "NiCd" eller "Li-ion." Om det innehåller litiumjonceller, få den kontrollerad av din Milwaukee leverantör. Om det innehåller nickelkadmiumceller, genom att följa stegen i avsnitt 2.

En helt fullgöra din Milwaukee batteri. Det är sannolikt att hålla en liten avgift, även om du inte kan ladda den. Sätt batteriet i verktyget och slå på den.

2 Låt det gå, även om det drivs med låg effekt. Vänta tills det tar stopp, sedan stänga av den och låt den stå i 15 minuter eller mer. NiCd batterier förlorar sin förmåga att ta ut över tiden som kristallerna inuti cellerna ökar i storlek, vilket innebär att de inte kan ta ut korrekt. Helt urladdning cellerna bryter kristallerna ner, gör det möjligt att börja ladda igen.

3 Upprepa processen genom att slå på enheten och låta den gå. Du hittar det fungerar, även om det inte för några minuter sedan. Vänta tills det tar stopp, låt den vila sedan försöka igen tills enheten inte längre fungerar. Milwaukee batteriet är helt urladdat.

4 Sätt in batteriet i laddaren. Slå på laddaren, du hittar det börjar laddningen som processen att helt ladda ur batteriet har låtit cellerna bryta ner, vilket ökar ytan, och de kan nu behålla energi.

Min Ryobi CS26 startar inte

Min Ryobi CS26 startar inte


Ryobi CS26 är en trimmer som används för arbete utanför hemmet. Trimmern kan användas i kant gräs samt ta bort ogräs. Ryobi CS26 är en gasdriven verktyg, och kommer inte att starta om den inte har bränsle. Din Ryobi CS26 startar bara om du följer rätt protokoll.

Instruktioner

Starta Trimmer

1 Fyll bränsletanken med två-cykel bränsle.

2 Flytta momentinställningen till "Start-up" -läge.

3 Tryck bränsle primer två gånger.

4 Dra sladden bort från motorn tills motorn stängs över en gång.

5 Flytta momentinställningen till "Kör" -läge.

6 Dra i snöret som sträcker sig från motorn igen för att starta trimmern.

Felsökning

1 Kontrollera bensintank och se till att din Ryobi CS26 har bränsle. Om trimmern inte har bränsle, kommer det inte att starta.

2 Prime pumpen åtminstone två gånger innan du startar en kall trimmer. Om din Ryobi CS26 har nyligen använts, inte använder primer eftersom det kan översvämma din motor.

3 Kontrollera kopplingsläget före varje start försök. Om kopplingen är inställd på "Kör" när du försöker en kallstart, kommer motorn inte att slå över.

4 Stoppa försöker starta trimmern om du märker en bränsleläcka. Ta din trimmer till en auktoriserad Ryobi reparationscenter som bränsleläckage kan vara mycket farligt.