rulle för betongstämpling

Hur konvertera en rulla säng till kung

Hur konvertera en rulla säng till kung


I grund och botten två bäddar i en, en rulla säng kombinerar en vanlig säng - vanligtvis twin-size - med en dubbel fripassagerare säng som döljer under standard sängen när den inte används. När du behöver extra sovutrymme, drar du fripassagerare säng från under vanlig säng och höja speciell ram fram sin höjd är även med vanlig säng. I själva verket du har en king size-säng. Om du vill permanent eller halvpermanent konvertera rulla säng till king size, enkel att installera produkter gör detta möjligt.

Instruktioner

1 Handla och köpa en enkelsäng kontakt. Du kan förmodligen hitta en i säng och bad butik eller specialkläder butik. De finns också tillgängliga från onlinesängkläder återförsäljare. Flera varianter av denna produkt finns. Vissa är helt enkelt en lång remsa av skum för att fylla gapet mellan de två madrasser, medan andra innehåller en rem som går runt omkretsen av madrasser att hålla dem samman. Ytterligare andra är dynor som täcker hela ytan av båda madrasser.

2 Skjut din rulla säng från under din vanliga säng och höja rulla tills de två madrasser är samma höjd. Ta bort alla blad eller filtar på madrasser.

3 Placera dubbelsäng kontakten på de två madrasser. Beroende på madrassen kontakten du köpt, kan detta steg vara så enkelt som att placera en remsa av skum längs spalten mellan sängar eller så delaktig som band de två madrasser tillsammans. Följ tillverkarens instruktioner för din madrass kontakt. Även om de två madrasser skjuts ihop tills de rör, kommer det att finnas en liten spalt eller försänkningen där de möts. Madrassen kontakten fyller i och döljer gapet.

4 Placera en king size-bäddmadrass och king size påslakan över de två madrasser. Detta kommer att ytterligare maskera spalten och hjälpa till att hålla de två madrasser från att förskjutas från varandra.

5 Test för att se hur säkert dina madrasser hålls samman av liggande i mitten av sängen där två dubbla madrass kanterna möts. Om madrasser inte spänns samman kring sin omkrets och flytta isär, köpa en strap-typ madrass kontakt, som har mer hållkraft. Om du har en rem-typ och madrasser flytta, dra åt remmen för att bättre säkra madrasser.

Instruktioner för stämpling Metal

Instruktioner för stämpling Metal


Metall stämpla är ett hantverk form som möjliggör en oändlig mängd skapelser. Du kan imprint metallmärken för identifiering, metallbitar för smycken eller ens metallkapslar. Du kommer att behöva köpa metall stämpling leveranser, som finns på lokala hantverk butiker eller på nätet. Se avsnittet Resurser för några förslag. Vara säker på att du håller metallstämpel stadigt och att du håller den lodrätt så att du får en tydlig, fullständig stämpel.

Instruktioner

1 Mät och markera platsen på metallplattan eller skivan där du vill att varje stämpel att gå.

2 Placera metallplattan eller skivan som ska stämplas på stämpling plattan.

3 Håll metallstämpel stadigt och vertikalt i ena handen så att hela ytan av stans ände är säkert mot metallplatta eller skiva. Med den andra handen, träffa metallstämpel med en hammare för att göra intryck på bilden på den metallplatta eller skiva.

4 Fortsätt steg 4 tills din design är helt stämplas.

5 Ta bort eventuella märken på metallplattan eller skiva med en tandborste och ett hushåll lösningsmedel eller tvål blandas i vatten. Gnid försiktigt så att du inte bära bort finish. Skölj i kallt vatten och du är klar.

Vad är sidan stämpling på posten?

Vad är sidan stämpling på posten?


US Postal Service har levererat post sedan kolonialtiden. Stämplar, som behövs för leverans, kan endast användas en gång, så att de avbryts, eller märkas genom, med en bild. I början alla amerikanska post var hand annulleras, men med industrialiseringen kom automatiserade maskiner. Hand stämplade avbokningar fortfarande klar, om än i mycket mindre skala.

indragningar

Vad är sidan stämpling på posten?


Stämplar definieras i ett av två sätt: oanvända eller används. En oanvänd stämpel har köpts men aldrig skickas via e-post. En begagnad stämpel är en som bär en del av poststämpeln avbokning. Denna annullering identifierar till postkontoret att den betalda portot har använts och är inte lagligt för återanvändning. Avbokning kan innehålla en bild, ett textblock, eller namnet på staden posten skickades från.

Reglering storlek Mail

Vad är sidan stämpling på posten?


US Postal Service har etablerat regleringsstorlekar för e-post. Post som uppfyller reglerna behandlas snabbt och effektivt av maskinen. Bokstäverna skall vara rektangulär, väger inte mer än 99.2gr, mäta minst 3 1/2 inches hög med 5 inches lång, och vara mindre än 0,007 tum tjock; eller väga mer än 99.2gr, mäta högst 6 1/8 inches hög med 11 1/2 inches lång, och inte vara mer än 1/4 tum tjock. Kort måste också vara rektangulär, mäta minst 3 1/2 inches hög med 5 inches lång och 0,007 tum tjock, och vara högst 4 1/4 inches hög med 6 inches lång och 0,016 tum tjock. Brev och kort som inte uppfyller dessa dimensioner är föremål för ytterligare porto och kan vara hand stämplas.

Nonregulation Mail

Vad är sidan stämpling på posten?


Kvadratiska kuvert och kuvert som är tjockare än reglerna tillåter kan inte passa in i vanliga postsorteringsmaskiner. De måste avbrytas med en handstämpel. Udda formade föremål, såsom klara plastflaskor med meddelanden inuti, måste också vara handstämplad. Kort med dimensionella utsmyckningar som kan skadas av maskinen ska vara hand stämplat; ta kuvert med dem till postkontoret och berätta expediten kuvertet bör inte vara maskinbearbetade.

Hand Stamping

Vad är sidan stämpling på posten?


Alla postkontor i USA är i stånd att hand stämpling inställda, men kan välja att inte göra dem baserat på vilken tid på dagen och antalet människor som väntar i linje. Små postkontor, ofta drivs som Contract Postal enheter i samband med USPS, kan göra bara handen stämpling. Handen stämpel är en trä handtag gummistämpel med namn och plats för postkontor och en plats för införande av datum och år.

Att välja att Hand Stamp

Vad är sidan stämpling på posten?


Att välja en hand säga upp en maskin uppsägning är vanligtvis reserverad för speciella utskick. Bröllop inbjudningar är hand stämplat mer än någon annan kategori av post och upptagen posttjänstemän kan även låta bruden-till-vara att avbryta inbjudningar. Hand avbryts inbjudningar vind så småningom upp i en sorteringsmaskin, men handen stämpling eliminerar inky slitage som kan fördärva kuvert. Dessutom ger handen stämpling för perfekt placering av poststämpel över frimärke. Det finns ingen extra avgift för hand avbokning förstklassig post med tillräcklig porto på det.

Konstnärlig rulla såg mönster och projekt

Konstnärlig rulla såg mönster och projekt


Rullnings sågar fin skärande verktyg. De skär runt de minsta hörn av alla instrument. Av denna anledning används de för att skapa konstverk. Bläddra sågar använda mönster för att skära tunna bitar av trä i fina mönster. Det finns ett mönster för nästan vad som helst. Var kreativ med en scroll såg. Om du inte kan hitta ett mönster, dra dina egna.

Filigran och pepparkakor

Några av de finaste exemplen på konstnärliga scroll såg hantverk är genomarbetade reproduktioner av katedraler och kyrkor. Europeiska hantverkare spendera år på ett projekt ensam. Med varje projekt innehåller tusentals bitar, är tillverkningen av en förminskad katedralen bäst avgörs av proffs. Men det är möjligt att använda sin inspiration för att skapa egna mindre skala kyrkor eller ens viktorianska herrgårdar. Filigran och pepparkakor mönster finns för overlay på grundläggande träkonstruktioner som dockhus eller ens små trähus som du bygger din egen verkstad eller garage.

Semester

Holiday mönster är populära scroll såg projekt. Små julgransprydnader som miniatyr slädar, träd, Santa siffror eller snögubbar har alltid varit populära. Även religiösa figurer kan skäras ut med hjälp av mönster som kan hittas på nätet, eller så kan du dra dina egna. Andra speciella dekorationer kan vara kul. Halloween har blivit ett populärt tema för dekorationer. Jack-o-lyktor har underhållande rulla såg projekt. Svarta katter och fågelskrämmor är enkelt och roligt att klippa ut.

personnamn

Ingenting säger att du bryr sig mer om någon än att säga sitt namn. När du tar dig tid att klippa någons namn av trä, blir det speciellt. Du kan ladda ner typsnitt du valt, använda den för att skriva ut någons namn på ett papper och använda det för att skapa en anpassad namnskylt. Du kan hänga rullnings såg namnet på en sovrumsdörren eller skrivbord.

Grape Leaf

Grape-blad är en av de äldsta och mest kända av alla rulla såg mönster. De ömtåliga vinstockar, blad och fylligt druvor har smyckat kyrkan altare och predikstolar i århundraden. Du behöver bara ett mönster om 10-inches lång som upprepar sig för längre applikationer. Du kan dra dina egna druvor bladmönster; det behöver inte vara perfekt. Använd en bild att använda som referens. De är lätta att hitta på nätet. Eller så kan du bara ladda ner bilden, skriva ut den och använda den för att spåra runt, klipp ut.

Hur man bygger en platta rulle

Hur man bygger en platta rulle


Slab rullar behövs när du vill rulla lera till en enhetlig tjocklek. Olika stora plattor kan skapas. Det är särskilt populärt bland keramiker, som använder rullen att skapa lera plattor och skriva ut mönster på dessa plattor. Olika tjocklekar av plattor kan skapas från rullar. Efter att bygga en betongplattor rulle, kan konstnären perfekt kvaliteten på plattan som håller på att rullas genom att applicera en jämn mängd av värme och fuktighet. Detta kommer att förhindra leran från curling. Leran platta kan justeras genom tillsats av olika skruvar och leder.

Instruktioner

1 Mitre fyra stycken 1/2 tum med två-tums av 24-tums lager inramning timmer i en 45-graders vinkel med geringslåda och tillbaka såg. Mitre två sex-, 12- och 18-tums bitar till samma vinkel. Montera i vedlåren.

2 Montera 24-tums trä bitar för att göra en fyrkantig ram. Torr klämma bitarna och se till att alla hörn gör en 90-graders vinkel med snickare prova torget.

3 Sätt hängslen i varje hörn av den fyrkantiga ramen. Markera varje stag hål position med en snickare penna.

4 Borra ett hål i varje markerad plats med en 1/8-tums bit. Säkra alla hängslen till 24-tums ram med tillverkaren medföljande fästen.

5 Ta bort alla skruvar från dina övre och nedre delar av ramen. Håll höger och vänster sido skruvar på plats.

6 Separera de övre och nedre bitar från ramen och ersätta dem med 18-tums karmstycken. Torr klämma ihop dem. Använd en snickare vinkelhake för att kontrollera att alla hörn skapar 90-graders vinkel.

7 Markera den stag förborrningspositioner på ramen och borra hål i hörnen för att fästa bitarna på ramen.

8 Upprepa steg tills de 12- och sex-tums bitar borras. Demontera alla bitar.

9 Seal och sand stativ bitar med en klar akryl träbehandling.

Hur man gör en olympiska facklan från en pappershandduk rulle

Hur man gör en olympiska facklan från en pappershandduk rulle


Den olympiska facklan tradition har ursprung i det antika Grekland. Det började som en eld som tändes av solen som ständigt bränns på altaret av gudinnan Hera. En artikel skriven för Seattle Post-Intelligencer säger att dagens fackelstafetten har sitt ursprung i Berlin 1936. Det börjar i Olympia, Grekland, eftersom lågan tändes av solen, sedan sker ibland tusentals miles, passerade från en person till en annan , till staden som är värd för OS. Skapa en olympisk fackla som ett hantverk projekt är en möjlighet att lära ditt barn om denna gamla tradition.

Instruktioner

1 Place varmt lim på insidan av den övre änden av en pappershandduk rulle. Placera en plasttratt inuti röret så långt det går och tryck fast så att limmet fäster.

2 Pensla ett tunt lager av vit hantverk lim runt utsidan av pappershandduksrullen och tratt, se till att de är helt täckt.

3 Riv av en bit folie som är tillräckligt stor för att täcka valsen och tratten ihop. Jämna folien försiktigt på rullen och tratten och låt limmet torka.

4 Skär flera flamma former från orange och rött silkespapper. Om du föredrar, kan du använda kartong istället så "eld" kommer att stå upp. Limma lågorna runt innerkanten av tratten med vita hantverk lim. Låt torka.

5 försköna sidorna av ficklampa med klistermärken, strass eller band.

Rymdfärja hantverk för barn med en Toalettpapper Rulle

Rymdfärja hantverk för barn med en Toalettpapper Rulle


De flesta barn är fascinerad med något att göra med utrymme. De älskar att lära om planeter, stjärnor, astronauter och rymdfärjan. Vare sig du planerar ett utrymme enhet för klassrummet eller kasta en rymdtema födelsedagskalas för ditt barn, kommer barnen tror att dessa rymdfärjan hantverk gjorda av toalettpappersrullar är av denna värld.

material

Dessa rymdfärjan hantverk gjorda av toalettpappersrullar använder lätt att hitta material som du förmodligen redan har till hands. Om du planerar att göra hantverk med en grupp barn, se till att planera i förväg så att du har tillräckligt med tomma toalettpappersrullar. Du kan också använda pappershandduksrullar halveras. Om du har problem med att samla in tillräckligt med rullar, bara göra din egen av kartong eller kraftigare papper. De kommer inte riktigt lika robust, men de kommer att få jobbet gjort. Du kommer också att behöva några andra vanliga hantverk material, såsom saxar, lim, konstruktionspapper och markörer eller färger. Aluminiumfolie, hantverk pinnar, kräppapper banderoller eller mjukpappers och kon koppar behövs några av projekten.

Rymdfärjan Craft

Måla en toalett pappersrulle vit eller täcka den i vitt papper. Måla en konformad pappersmugg svart. Därefter skär en stor triangel av vit kraftigare papper eller kartong. Limma toalettpapper rulla till centrum av triangeln, så att triangeln ser ut som vingar. Limma eller tejpa koppen till toppen av rullen för att göra den punkt i rymdfärjan. Limremsor av rött silkespapper eller röda serpentiner stickning av botten av toalettpapper att göra lågorna. Dekorera rymdfärjan med markörer.

Rymdfärjan Craft för förskolebarn

Denna rymdfärjan hantverk är lätt nog för ännu mycket små barn. Ge varje barn en bild av en rymdfärja på kartong färg eller färg. Hjälp varje barn klippa ut sin bild. Då har han lim eller tejp sin bild till en toalett pappersrulle. Limma några bitar av röda, gula och orange crepe paper serpentiner eller remsor av mjukpapperet till insidan av botten av rullen. Förskolebarn kommer att ha kul som flyger dessa lätt make rymdfärjor.

Hubble Space Telescope

Om du har extra toalettpappersrullar, använda dem för att göra rymdteleskop för att gå med din rymdfärjor. Måla ett hantverk stick grå- eller färg den med en grå markör. Skär två slitsar i toppen av en toalett pappersrullen. De bör vara mitt emot varandra och gå lite mer än halvvägs ner på sidorna av valsen. Skjut hantverk stick i skårorna så att det sticker ut jämnt på båda sidor av toaletten pappersrullen. Sedan täcka toalettpapper rulle med remsor av aluminiumfolie. Skär två 4-by-4-tums rutor av brunt eller orange konstruktion papper för att göra solpaneler. Vik varje ruta på mitten och limma varje 1-1 av hantverk klubbor.

Köksstol rull alternativ

Köksstol rull alternativ


Hjul-stil hjul på en köksstol gör att komma in och ut ur en plats vid ett köksbord lätt, men hjulen kan scuff ömtåliga ytor. Flera alternativ finns tillgängliga för att ersätta hjulen på köksstolar. För att ta bort en hjul, placera en platt skruvmejsel huvudet under hjulfästet och bända bort från basen av stolen. Hjul innehas av åtsittande friktions fästen, och kommer att dra ut när tillräcklig kraft anbringas.

Teflon eller filt Glides

Friktionsdynorna är den minst kostsamma lösningen för att ersätta hjul, och är lätta att hitta och installera. Antingen från filt kuddar eller från hållbara och låg friktion Teflon är dessa dynor som hålls på länkmonterings fläckar av bindemedel på baksidan av kudden. Teflon kuddar är särskilt utformade för att undvika repor trägolv. I de flesta fall kände kuddar kommer inte att skada golv, heller. Traditionella, icke-Teflon-belagda plast glider inte är så låg friktion som filt och teflon alternativ, och kan skada golv. Byte av rullar med kuddar kommer att släppa en stol höjd ungefär 2 inches.

Bell Glides

Bell glider montera in samma koppling som hjul togs bort, och de ersätter rullar med en fast, icke-valsytan. Användbar för att eliminera hjul och hålla stolar stationära runt barn eller äldre, är Bell glider byggs i olika diametrar och höjder så att konsumenterna kan bättre matcha höjden på hjul som togs bort. Dessa beslag är gjorda av plast, så att de kan skada trägolv om inte tillsammans med teflon eller filttassar.

woda Glides

Liknar bell glider, glider Woda passa in gjutmaskinen montering på undersidan av stolen med användning av samma friktionsmonteringssystemet. Där bell glider 'fötter är en liten diameter, glider Woda' fötter är 7 inches runt och belagda med Teflon. Den ökade ytan av en Woda glida och låg friktion beläggning på sin botten tillåter stolar enkelt glida över de flesta ytor som om stolen fortfarande var utrustade med hjul.

Ball Hjul

Ball hjul rullar på en boll som finns i hjul mount. Dessa hjul är byggda av mjuk plast som gör det möjligt att rulla över alla ytor med skada dem.

Hur man målar inomhus trädörrar med rulle

Hur man målar inomhus trädörrar med rulle


Exteriör trä dörrar ofta funktionen upphöjda och nedsänkta paneler för utsmyckade curbvädjan. Dessa dörrar kräver komplexa målning metoder och penseldrag, men en platt inomhus trädörr kan målas helt med en vals. Roller målning sparar tid och ger jämn täckning med mindre risk för fula färglinjer. Du måste fortfarande några speciella primer för att säkerställa långvarig färg, men hela prep och färg tar mindre än en dag.

Instruktioner

1 Lägg en skyddande duk damm blad på din arbetsplats.

2 Placera två bockar på dammbladet.

3 Sand dörren med 150-grit sandpapper. Detta hjälper prep ytan för bättre färgvidhäftning.

4 Torka av sandpapper återstoden med en fuktig pappershandduk.

5 Ta bort dörrhandtaget. Du kan ofta ta bort handtaget med en enkel stjärnskruvmejsel. Om du inte kan ta bort handtaget, täck den med målartejp.

6 Lossa gångjärn. Om gångjärnen är inbäddade i trä dörr, applicera tryck uppåt på ledtapparna med hjälp av en skruvmejsel. Ta ledtapparna och täcka de inbäddade gångjärn med målartejp. En fristående dörren tar lite längre tid att måla, eftersom du måste vänta på varje sida för att torka. Lösgöra dörren, dock gör det möjligt att måla ytan om platt, vilket eliminerar risken för gravitationsrelaterade droppar ner på framsidan av dörren.

7 Placera trädörr på dina bockar.

8 Prime trä dörren med fläck-blockerande primer och en medel luddig roller. Träytor släpper naturligt oljor som ytan åldrar. Även behandlat trä kommer att släppa olja över tiden. Dessa oljor kan missfärga färg, men en fläck-blockerande primer skyddar mot detta problem. Fläckblockerande primers finns på de flesta järnaffärer. Vänta tills primern torka.

9 Måla grundade trädörr med olja-base interiör färg och en medel luddig roller. Rulla färgen på i parallella linjer, vilket gör att 50 procent överlappning mellan varje rad för att minska rullmärken.

10 Vänd dörren över efter den första sidan är helt torr.

11 Upprepa steg 8 och 9 på den andra sidan av dörren.

12 Sätt tillbaka trädörr och dra av alla målartejp efter båda sidor är torra.

Hur att rulla upp en Stuck bilfönster

Hur att rulla upp en Stuck bilfönster


Många förare har haft frustrerande upplevelse av ett bilfönster som bara inte kommer att rulla upp. På något sätt verkar det hända oftare när försenade, när det finns en storm som kommer in, eller när bilen har något värdefullt i det. Om ett bilfönster har fastnat i öppet, är det första steget att rulla upp det att diagnostisera problemet. Detta kan bidra till att undvika att göra onödiga skador på mekanismen. När du är osäker, men det är ganska enkla sätt att få ett fast fönster för att rulla upp med ett par verktyg och lite fysisk styrka.

Instruktioner

1 Kontrollera säkringar eller brytare, om du har elektriska fönsterhissar. Läs bruksanvisningen för att bestämma placeringen av säkringen. Byt ut säkringen som styr fönsterhissmotorn och försök igen för att få fönstret att flytta.

2 Dra fönstret upp genom att öppna dörren, placera en hand på vardera sidan av fönstret, och dra upp. Om du inte kan gripa tillräckligt av glaset för att dra, glider ett uträtat en metallklädhängare med en krok i slutet mellan fönsterpackningen och glaset och fisk för botten av fönsterglaset. Dra upp kraftfullt men smidigt. Detta kan stänga fönster, men kommer inte att reparera alla problem orsakade det att hålla.

3 Smörj fönstret mekanismen med hjälp av en burk av en spray smörjmedel, såsom WD-40. För in den långa halm i utrymmet mellan gummifönstret packningen och fönster, och sprut smörjmedel i. Detta kan belägga fastnat rullar och låta ditt fönster för att flytta igen.

4 Ta bort dörrpanelen försiktigt med hjälp av en dörr-panel verktyg och lösgöra fönsterhandtag, power-spegel kontroller och mugghållare. Sedan försiktigt bort väder liner, som är en bit av tunga plastfolie diktad på insidan av dörren. Kontrollera om halkade packningar, skadade eller hindrade valsar och kugghjul och kontrollera anslutningen till rullhandtaget, om fönstren är manuell. Rengör grus och smörj komponenterna innan du försöker lyfta fönstret tillbaka på plats.

5 Service motorn, om du har elektriska fönsterhissar. Din inomhus motor kan brytas, eller dess redskap kan ha fastnat. Att slå den med en hammare när du kör det kan hjälpa rubba sylt. Om det inte fungerar, kommer en motor specialist måste bygga det.

6 Sätt brytare eller handtag eftersom elektriska fönster växlar ofta bräcklig och sönder under upprepad användning. Om fönstren inte styrs elektroniskt, ta bort ratten för manuell enhet och byta ut den. Med en väl smord mekanism, en funktionell motor, och ett arbets säkring, bör ditt fönster nu rulla upp.