röd slips och röda byxor

Hur man slipa och polera kanter glashyllor

Hur man slipa och polera kanter glashyllor


Glashyllor ger en touch av elegans till alla hem dekor genom att skapa en "flytande" effekt för de objekt som du anger på toppen av dem. Om du har ett glas hyllsystem som har oputsad kanter, du vet att de kan vara vassa och farliga. För att undvika att få skära på glaset, kan du slipa kanterna ner med specialiserade glas verktyg, som polerar kanterna till en slät yta.

Instruktioner

1 Sätt på skyddsglasögon och handskar innan slipa kanterna på glashyllor.

2 Slå på alla lampor eller positions ytterligare lyktor nära arbetsbordet. Eftersom glas är klar, är starkt ljus krävs för att se kanterna på rätt sätt.

3 Ställ glaset kvarnen på en arbetsyta och koppla in sladden i ett eluttag. Fyll den inre tanken med vatten eller olja om instrueras att göra så av tillverkaren.

4 Bifoga en superfin slipmaskin bit till glas kvarnen enligt tillverkarens anvisningar.

5 Lägg glashyllan platt på glaset kvarnen med oavslutade kanten mot sliphjulet.

6 Vrid glas kvarnen på och placera händerna platt på toppen av glashylla. Föra den framåt bara tills kanten rör kvarnen bit. Flytta glaskanten längs biten i en jämn, långsam rörelse tills du når slutet av hyllan.

7 Rub din behandskade hand längs kanten av hyllan för att känna efter grovhet. Om några grova delar kvar, kommer du att känna din handske fångst på glaset.

8 Skjut glashyllan tillbaka mot kvarnen och flytta den längs hela kanten, om det behövs, för att avlägsna eventuella ojämnheter. Rotera sedan glaset att slipa och polera de andra tre kanterna.

9 Torka glashyllan med en ren handduk för att avlägsna eventuella glasdamm och torka bort allt vatten kvar av glas kvarnen.

10 Ställ glashyllan åt sidan och upprepa malningen med eventuella kvarvarande glashyllor.

Hur man gör en stor slip och skjut

Hur man gör en stor slip och skjut


Med sommar kul med en bakgård vattenrutschbana är inte bara för barn i dessa dagar. Med lite pengar och lite tid, kan vuxna få med i leken med en DIY slip och bild. Dessa hemlagad bilderna är bredare och längre än färdigköpta sorten, och kommer att pågå till och med med de tuffaste av besättningar.

Instruktioner

1 Lägg ned din tarp, smartaste uppåt.

2 Fäst hörnen på tarp med antingen lina och plast tält stakes eller påsar med sand, beroende på vilket du föredrar.

3 Spraya tarp med vatten, vilket gör att den är helt våt. Placera baby schampo hela tarp, sedan spruta vatten över den igen.

4 Prop slangen så det rinner ner tarp. Nu är du redo att njuta av din nya hemlagad halka och glida.

5 Lägg till mer baby schampo till presenning som behövs.

Hur man slipa och polera travertin kakel

Hur man slipa och polera travertin kakel


Travertin kakel är gjorda av fast natursten. Detta innebär att de är samma från yta till yta och du kan slipa ner dem så långt som behövs utan att förlora skönheten i plattytan. Travertin kakel har den extra fördelen av att vara gjord av ett poröst sten, så de slipa ner snabbt och är lätt att forma och skära. Travertin kakel finns i en mängd olika färger och ven mönster och är lätta att arbeta med även för en nybörjare.

Instruktioner

1 Hitta de områden på golv eller väggar där plattorna måste slipas ned. Markera områden som måste slipas ned genom att ringa dem med en penna.

2 Använd en planslip med variabla hastigheter på en låg hastighetsinställning med grovt sandpapper, under 100 grit till sand de områden som måste slipas ned. Sand de områden tills du har uppnått önskad plan för området.

3 Använd en planslip med variabla hastigheter på en låg hastighetsinställning med medium sandpapper, mellan 100 och 200 grit, att slipa de områden som du just har slipat. Sand dessa områden tills du har tagit bort korn märken kvar av den grova sandpapper.

4 Använd en planslip med variabla hastigheter på en låg hastighetsinställning med fint sandpapper, över 200 grit, att slipa de områden som du just har slipat. Sand dessa områden tills du har tagit bort korn märken kvar av den grova sandpapper. Fortsätt att slipa med finare korn sandpapper tills det inte finns några sand märken på brickan.

5 Använd en handduk eller trasa för att stryka sealer till golvet. Låt sealer torka och återanvända tills du har uppnått glans du önskar.

Hur man slipa och polera ett betonggolv

Hur man slipa och polera ett betonggolv


Slipning och polering ett betonggolv kommer att föra fram en glans och reflekterande yta på ett normalt drab betongplatta. Det finns ett par olika metoder som du kan välja mellan för att uppnå önskat utseende. Båda kommer att få resultat och vilken metod du väljer är upp till dig och dina personliga preferenser. När du är klar slipning och polering din betonggolv, kan du njuta av lågt underhåll och lätt att rengöra ytan.

Instruktioner

1 Undersök ytan som du vill slipa. Om det är ny betong, se till att den har satt i minst fyra veckor innan slipning. Om det är en gammal våning, ta del av de områden som behöver lagas. Stora fläckar eller många fläckar kan tyda denna yta får inte vara perfekt för detta förfarande eftersom dessa områden visar fortfarande efter polering ytan.

2 Patch alla hål som du hittar på golvet med cement. Låt det och torka ordentligt innan du fortsätter. Eftersom dessa är små områden, inte långa torknings- och härdningstid för en hel våning inte gälla; 24 till 48 timmar bör räcka.

3 Välj om du ska använda en våt eller torr betongslipning och polering metod. Den våta metoden implementerar vatten medan diamantslipbladen roterar. Detta minskar friktion och förlänger livslängden på skivan, även om det finns mer av en enda röra och tid som behövs för att städa upp efter användning av denna metod. Den torra metoden använder specialmaskiner som innehåller röran och rensa upp medan du arbetar. Vanligtvis torra metoden används under de första slipsteg och en del människor väljer att byta till den våta metoden för slutpolersteg. Du kan hyra eller köpa din valda utrustningen.

4 Ta bort smuts, sot eller fläckar från ytan av betong genom att fästa kursdiamantslipskivan på vald betong kvarn. Vänd kvarnen och sticka kvarnen i ett cirkulärt mönster runt ordet. Utformningen av skivan hjälper till att avlägsna dessa brister och prep ytan för polering. Denna första omgången med kvarnen kan kräva tre eller fyra passager för att få betongen slät och jämn. Ta bort cirka 1/8 tum från betongytan.

5 Slå på disken på kvarnen till en finare grus skiva. Du kommer att gå igenom kornen för att avsluta med en 1800-3500 grit disk. Detta kommer att lämna din yta mjuk och polerad. Du kommer synligt märka betongen erhålla en fin glans. Fortsätt att polera tills du har fått önskad glans.

Kläder av manliga tonåringar på 1950-talet

Kläder av manliga tonåringar på 1950-talet


Under 1950-talet, tonåringar upplevde en mycket mer fri och avslappnad uppfostran än deras föräldrar hade under åren som ledde fram till andra världskriget. Detta nationellt avslappnad, efterkrigs vibe som överförts och avspeglades i klädstilar av tiden. Även tonårspojkar var förband mer nonchalant än den tidigare generationen hade, mode, för saker som skolan eller datum, var fortfarande långt mer formellt än de är idag.

Byxor

Jeans blev en trend med både pojkar och flickor på 1950-talet. Tonårspojkar emulerade skådespelare som James Dean och Marlon Brando och ville bära jeans precis som dem. Jeans fick inte bäras i gymnasier vid den tidpunkten, men. Pojkar skulle bära jeans att umgås med sina vänner efter skolan eller på en fredag ​​kväll. För skolan, men pojkar bar klänning slacks eller chinos. Chinos var bomullsbyxor, oftast khaki färg. Stilen i 50-talet var att bära dem något monterade, inte baggy som de är i nutid. Pojkar byxor ofta veckad i fronten.

tröjor

Tillsammans med jeans, började tonårspojkar bära T-shirts som var oftast vit. Fram till 1950-talet hade dessa skjortor slitits mest som undertröjor. Det var också trendigt att rulla upp de korta ärmarna på T-shirt. En ung man skulle använda detta rullade hylsan som en plats att hålla sina cigaretter så att de inte skulle få krossas i byxorna "ficka. T-shirts var bara slitna för rekreation; för skola, kyrka eller arbete, har pikétröjor allmänt sliten. Dessa skjortor, med en button-down krage, bars i både kort och lång ärm stilar. Rutigt mönster blev en trend med dessa skjortor i 50-talet, som preppy look kom på modet.

kostymer

Unga män bar kostymer på 1950-talet oftare än de gör i nutid. Inte bara skulle en tonåring pojke bära en kostym till kyrkan eller ut på en dag, men det var även vanligt för honom att bära en till gymnasiet, och definitivt i college. Separerar blev sett oftare på 1950-talet än vad de hade varit i det föregående årtiondet. En ung man kan bära en jacka, slips och klänning byxor och ändå vara utklädd utan formalitet av en matchande färg. Unga män började bära en ljusare jacka med mörka klänning byxor, eller vice versa. Heter i 50-talet var mager och ganska ofta ett fast, mörk färg.

jackor

Tillsammans med jackor som unga män bar ganska ofta, andra typer av jackor fångats med amerikanska pojkar på 1950-talet. Varsity brev jackor eller tröjor blev en stapelvara garderob objekt för en high school-åldern unge mannen. Teen pojkar började också bär hajskinn eller satin jackor som var ofta en ljus eller ljus färg. Detta ser fångad på grund av sångarna i tid, framför allt, Elvis Presley. För den unge mannen inte intresserad av Jock eller rock 'n' roll utseende, det var "greaser" utseende, med en svart skinnjacka. Detta ser blev känd genom James Dean i "Rebel Without a Cause."

Hur man slipa finslipa och polera travertin kakel

Hur man slipa finslipa och polera travertin kakel


Klinkergolv kommer alltid att visa slitage av användning över tiden. Plattor skadas från gångtrafik, husdjur och möbler. Klinkergolv kommer också missfärgas med tiden på grund av exponering för solljus. Skador på många typer av kakel kommer behöva bytas ut enskilda plattor eller hela våningar, men om du använder travertin kakel, kommer du att kunna slipa, slipa och polera dem tillbaka till sitt ursprungliga skick. Travertin kakel är fasta natursten, så att de kan slipas ner så långt som behövs utan att det påverkar estetik plattorna. Slipning och polering travertin kakel är något som kan göras av vem som helst; du behöver inte vara expert kakel murare att genomföra denna uppgift.

Instruktioner

1 Använd en planslip med justerbara hastigheter att slipa ytan av plattorna som måste lackeras. Sand brickor med grovslippapper (under 100 grit) och använder en inställning låg hastighet på planslip.

2 Sand ytan av plattor som du just slipad använda planslip med reglerbar hastighet. Använd en låg hastighet inställningen och medelslippapper (mellan 100 och 200 grit). Sand ytan av kakel med medellång sandpapper tills korn märken kvar av grovslippapper elimineras. Mediet slippapper kommer att lämna korn märken, men de kommer att vara mer ytlig än vänster vid grovslippapper.

3 Sand ytan av plattor som du just slipat, igen med planslip med reglerbar hastighet. Använd en fin slippapper (över 200 grit) och en låg hastighetsinställning på slipmaskinen. Sand ytan av plattorna tills du har eliminerat alla korn märken kvar av medellång sandpapper. Den fina slippapper kan lämna korn märken, men de kommer att vara mycket grunt. Upprepa detta steg med hjälp av sandpapper med finare och finare korn tills det inte finns några grus märken kvar på ytan av plattorna.

4 Använd en trasa eller handduk att applicera ett skikt av sealer på ytan av plattan jämnt. Låt sealer torka. Tillämpa sealer på ytan av plattorna tills du har glans som du vill på ytan av plattorna.

Slip & falla undersökningar checklista

Slip & falla undersökningar checklista


Halk, resor och faller orsakar majoriteten av olyckor i allmänhet industrisektorn på arbetsplatsen, enligt Occupational Safety and Health Administration. OSHA, National Safety Council och försäkringsbolag är bland de många organisationer som erbjuder tips för att förhindra dessa typer av olyckor och checklistor för att utreda sådana skador.

Hushållning

Hushållning är en av de främsta orsakerna till halkar, snubblar och faller. Material på golvet, även en liten fläck av vätska eller en liten bit papper, kan orsaka halka och falla. Lådor och större material snubbelrisker. En checklista utredning bör leda till utredaren att notera om gångarna mellan arbetsstationer och huvudpromenadstråk är fria från skräp, skräp och spill. Dessutom bör förteckningen omfatta kontroll för att se om material sticka ut från mellan eller under maskiner eller skrivbord. Har utredaren notera om "våta ytan" tecken finns tillgängliga för att placera över en rengjord spill tills ytan torkar, och om en omärkt våtrum var orsaken till en slip och falla olycka.

trapphus

Arbetare skador på trappor är ofta allvarliga, inklusive brutna ben och hjärnskakning. OSHA kräver ledstänger i trappor, kraftiga dörrar som leder till trapphus och ordentlig belysning i trapphus. Inkludera ledstänger på checklistan, adressering om de befinner sig på båda sidor av en upp-och-ned trappan, och om räcken sitter fast ordentligt, inte ge vika under tyngden av en person. Dörrar till trapphus skall stänga ordentligt och inte plötsligt öppet om en arbetare råkar lutar på dem. Belysning är också en fråga för trapphus, de måste vara ordentligt upplysta, och måste också ha nödbelysning vid strömavbrott. Inga föremål ska förvaras på trappor eller i ett trapphus område, och strö eller spill ska torkas upp omedelbart. En varningsskylt bör vara närvarande om trappan är våt av någon anledning. Checklistan bör notera om röran eller vätskor i trappor kan ha orsakat olyckan, om en dörr öppnas utan en arbetare vrida handtaget och huruvida rätt belysning och nödbelysning är närvarande och i funktionsdugligt skick.

Seasonal halka och fall

Var noga med att inkludera de undersökningar checklista några säsongs risker, både i och utanför byggnader. Adress isiga gångvägar och parkeringar, oavsett om de har rensats snö och sand, och om en issmältande ämnet har tillämpats. Kontrollera att halkfria mattor är inne alla entréer, vägar och omklädningsrum där människor spåra snö, vatten och sand inuti. Lämnar över en gångväg är en vanlig fara i höst. Vårregn och sommarvattensprinkler spraya ofta på gångbanor och presentera en halkrisk. Alla våt eller löst material kan spåra in i byggnaden samt, och bör läggas till checklistan.

Linor, slangar och maskindelar

Komplettera din undersökning checklista med en förteckning över områden som har sladdar, hydrauliska rör eller vattenslangar som används i den dagliga driften av arbetsplatsen. Om dessa halk eller resa faror korsa strövområden, bör de täckas med skyddsmattor. Maskindelar som drapera över en golvyta är också viktigt att sätta på listan. Utredaren ska kunna kontrollera att dessa potentiella risker täcks eller fästes runt en arbetsplats omkretsen snarare än att ligga i ett område där faller kan förekomma.

Hur man skär och Seal Corian

Hur man skär och Seal Corian


Corian, ett registrerat varumärke som tillhör DuPont, är en av de dyraste bänkskivan material som finns idag. Den är gjord av krossade mineraler, plaster och bindemedel och kommer i ett stort urval av färger och stilar som syftar till att se ut som sten. Att arbeta med Corian liknar arbeta med hård- och medellång densitet fiberboard, och med rätt verktyg kan lätt skäras och kanter även om tillverkarna rekommenderar professionell installation. Fördelarna Corian s är att den är icke-porös och kan lätt slipas och återställas om det blir repad eller fläckig.

Instruktioner

1 Rita linjer för att markera var du vill klippa Corian och lägg den på en plan yta.

2 Använd en router eller trimma såg med en hårdmetallspets bladet att göra skär. Regelbundna blad rekommenderas inte. För att borra hål, fungerar en vanlig metallspets borr eller hålsåg väl på Corian.

3 Gå ark Corian använder epoxi och en ansökan pistol. Applicera epoxin båda kanterna av Corian blad och tryck ihop dem. Vissa epoxi kan pressa ut på ytan. Torka inte detta överskott epoxi bort eftersom den inte kan binda till fullo om du gör. Låt den torka helt.

4 använder utfyllnadsremsor för att täta kanterna där du har klippt den Corian. Dessa är flexibla remsor som gjorts för att matcha designen och färg eller Corian. Skär dem till storlek med en mattkniv och hålla dem på med epoxy.

5 När epoxin har helt torkat, använda en effekt slipmaskin för att avlägsna överflödig epoxi från lederna. Nu sand hela ytan av Corian användning av först en 100 grit, sedan 150 grit, och slutligen, en 220 grit sandpapper. Polera bänkskivan med en planslip med hjälp av en poler motorhuv eller 800 grit sandpapper. Alternativt polera det för hand med hjälp av syntetiska skursvampar och vegetabilisk olja.

Varför Chefs Wear Rutiga byxor?

Varför Chefs Wear Rutiga byxor?


En kock och rsquo; s uniform är allmänt kända och erkända, typiskt bestående av en hatt, en så kallad toque, ett par rutiga byxor, en halsduk och en dubbelknäppt jacka. Även om enhetliga tros ha utformats för att skilja mellan en kock, som är chef för ett kök, och en kock, var det föddes ur funktion. I själva verket, kockar och kockar bära uniformer som kan spåras tillbaka 400 år.

Historia

I mitten av 1800-talet, Marie-Antoine Bil & amp; ecirc, mig, som kallas & amp; quot; The King of Chefs, och kocken för Kings & amp; quot; omgjorda uniformer bärs av kockar. Bil & amp; ecirc, mig utvalda plagg baserat på deras förmåga att synas ren medan kamouflera smuts och skräp. Vita dubbelknäppta jackor valdes eftersom de betecknade renhet medan den dubbelknäppta särdrag hos mantlarna tillåts bäraren att knappen manteln på den andra sidan om den ena sidan blev komprometterad. Svart förkläden valdes eftersom den mörka färgen döljer fläckar. Med dessa två mål i åtanke, de rutiga byxor valdes som en del av den enhetliga också.

Betydelse

Varför Chefs Wear Rutiga byxor?


Eftersom en sådan vikt lades vid en kock & amp; rsquoen; s behov av att synas presentabel om han kallades till en beskyddare & amp; rsquoen; s bord, en hund och amp; rsquoen; s tand mönster av vitt och en annan, mörkare färg valdes som botten hälften av en kock & amp; rsquoen; s uniform. Eftersom vit betyder renhet, var nödvändig denna färg. Den andra färgen, men valdes på grund av kombinationen av färger fungerar både betyder renhet samtidigt dölja fläckar med kontinuerligt mönster av ljus och mörker.

Fungera

Varför Chefs Wear Rutiga byxor?


Dessa byxor är gjord av bomull eftersom bomull isolerar kroppen mot den intensiva hettan från en kamin och sköldar Den nedre halvan av de heta vätskor som ibland skvätta medan en kock arbetar i köket. Dessutom är detta tyg andas och håller en kock sval medan han manövrerar runt en tryckande spis.

typer

Varför Chefs Wear Rutiga byxor?


En kock & amp; # 039; s ställning i köket, liksom där han arbetar, bestämmer färgen på byxorna. Kockar som arbetar i USA bär ofta svarta och vita rutiga byxor. Å andra sidan, kockar som används i Europa ofta bär blå och vit rutig byxor, även om syftet är detsamma - att kamouflera olika utsläpp och nedsmutsning ämnen. Exekutiva kockar, till skillnad från arbets kockar, typiskt ha svarta byxor.

överväganden

Även om detta enhetliga anses allmänt att helt enkelt fungera som en skillnad mellan en kock, som är chef för kök och en kock, var detta enhetliga föddes ur funktion. Från hatten till skor, var uniform en kock valt att betona sina krävande färdigheter. En stor kock är tänkt att vara exakt och, som en följd av detta bör inga spill inträffar och hans uniform bör förbli ren. Men dessa enkla justeringar av enhetlig se till att om kocken har tyvärr en olycka, kommer beskyddare förbli inte upptäcka det.

Hur man gör en slips handväska

Hur man gör en slips handväska


Det fanns en tid då plånböcker där främst funktionell. På senare tid har dock plånböcker blivit en av de mest dynamiska modeaccessoarer en kvinna kan idrotten. Det finns ingen brist på plånböcker på din lokala varuhus. Men för en one-of-a-kind handväska som är ett direkt uttryck för din egen stil, kan du göra din egen slips väska. Om det finns en garderob i ditt hus som är full av band eller om du har hittat några band du älskar på lokal secondhandbutiker, du är bara några steg bort från att ha en egen slips väska.

Instruktioner

1 Välj en av de slipsar för att vara i fokus för din slips väska. Ta sex av de återstående banden och placera dem tre på vardera sidan av bränn slips. Sambands slips bör vara centrerad med den stora änden av slipsen i botten och de övriga sex band bör ha de små ändarna på botten. Den återstående tie (nr 8) kommer att användas i ett senare steg.

2 Ta mitt slips och en slips bredvid den. Placera de två banden tillsammans och sy en sicksacksöm från botten upp till cirka 24 inches.

3 Lappa stygnen, men behålla banden raka. Fortsätt sy varje band till nästa förrän de har alla varit ihopsydda.

4 Klipp över sydda band vid 24-tums märke där stygnen stoppas. Vik över den kapade änden uppåt, ca 8 inches. Vänd den råa kanten och sy ner den. Den andra sidan av den slips påsen ska nu mäta 16 inches i längd, med en 8-tums flik.

5 Gör väskan till en rektangulär form. Du kan göra detta genom att ta de återstående, oanvända slips och sy den stora änden av slipsen intill botten veck. Klipp inte någon längre bort av slips, eftersom det nu kommer att bli handväska bandet.

6 Regi sidorna av sytts ihop banden med raksöm. Detta kommer att bilda en påse.

7 Sy slutet av bandklamma till den andra sidan av väskan. Söm ca 1 tum från toppen av sidan och sy den änden i den spetsiga "V" -form.