riktig tipi med djurhud

Decor Tips Med Vaser

Decor Tips Med Vaser


Hem tillbehör, såsom vaser, är ett praktiskt och elegant sätt att införa färg, intresse och design till heminredning. En mängd olika vaser är tillgängliga, lämpar sig för alla smaker, och det finns massor av olika sätt på vilka de kan användas. Vare sig du är ute efter att skapa ett klassiskt utseende i ditt hem, eller en modern stil, det finns många sätt på vilka du kan använda vaser för att producera effektiva resultat.

vägg vaser

Välj vaser som är utformade för att hänga på väggen, snarare än vila på en yta. Detta moderna alternativ till den vanliga vasen skapar en visuellt tilltalande display på innerväggarna i ditt hem och det finns vaser som lämpar sig för användning i nästan alla rum, från vardagsrum och matsal till köket. För en elegant modern look, väljer vägg vaser som är smal i stil och perfekt för att hålla enstaka stjälkar eller en liten grupp av tre stammar vardera. Använd en vägg vas på egen hand, eller hänga flera i en rad på väggen.

väv

Omvandla en vas för att matcha din inredning genom att täcka den med tyg. Detta är perfekt för tillfällen när du inte kan hitta rätt färgade vas för att passa en utsmyckning system eller om du behöver bara vasen för tillfällig dekoration. För att enkelt täcka en vas, använda dubbelhäftande tejp och linda tyget runt vasen. Avsluta med en kontrasterande bit band, knutet runt vasen vid antingen basen eller halsen.

Tankar och Pebbles

För ett dekorativt utseende, fylla kvadratiska eller rektangulära klart glas vaser med små snäckor eller småsten som du har samlats in från stranden, eller köpa väskor från en butik. Både skal och stenar är bra för att skapa en naturlig look i hemmet och bind in väl med stranden tema inredning. Shop-köpt polerade stenar kommer glimt och glans som ljuset faller på dem.

blommig Display

Fyll stora klarglas vaser med klasar av säsongens blommor. Under sommarmånaderna, vackra pastellfärgade svett ärtor, med sin fina doft, kommer att fylla rummet med färg och doft. Under våren, ljusa gula påskliljor eller röda tulpaner ger en underbar färgklick. Under hösten och vintern, säsongens blommor och blad, såsom glänsande grön järnek med röda bär, ser fantastisk i silver metall vaser.

Typer av Skruvmejsel Tips med Trianglar

Typer av Skruvmejsel Tips med Trianglar


Flera typer av skruvmejslar använder trekantiga former. De flesta av dessa triangulära drivrutiner och skruvar eller muttrar som de är avsedda, visas i säkerhet eller åverkanssäkra applikationer. På grund av sin ovanliga form, och ett litet antal företag som tillverkar och distribuerar dem, trekantiga skruvmejslar är idealiska för situationer där skruvar och muttrar inte enkelt kan avlägsnas. Men det finns bara ett begränsat antal varianter på den triangulära skruvmejsel stil.

Tri-Wing

Formade som bokstaven "Y" tri-wing enhet utvecklades ursprungligen för flygindustrin. Emellertid används det för ett antal hem applikationer, särskilt i leksaker för barn och spelsystem.

Delta

Delta-enheten tar formen av en fast triangel. Även känd som en fördjupning-triangel, är denna typ av enhet som används oftast i järnvägs- och brandapplikationer. Till exempel är den drivrutin som används för att installera speciella skruvar i tågtrafiken dörrar och brandposter. Dess användning som en säkerhet eller manipuleringssäkert verktyg förlitar sig på bristen på delta huvud skruvmejslar.

TP3

Denna patenterade produkt ger en gemensam alternativ till delta enheter. Den något rundad triangulär form av driv gör dess motsvarande skruvar och bultar svårare att ta bort med hjälp av ännu en delta skruvmejsel. Detta bidrar till dess popularitet i säkerhets- eller manipuleras applikationer.

triangulär Nut

Nästan uteslutande används för elektriska system som används i gruvdrift, triangulära nötter och mutter förare urtaget triangeln in i förar, snarare än muttern eller bultskallen. Spetsen på föraren liknar en triangulär socket som glider runt den fasta triangel av muttern.

Tipi Crafts

Tipi Crafts


Tipier eller tipier, är traditionella bostäder som används av indianstammar som levde på slätterna, såsom Lipan Apache. Tipis använder vanligtvis björk trästolpar för att stödja djurhud i en konisk form. Tepees var lätt och enkel att transportera som stammar följde migrering av buffelhjordar. Studerar indianska kulturer kan göra hands-on hantverk för att bättre förstå dynamiken i denna unika struktur. Tepee hantverk fungerar för alla studenter som studerar indianer.

Förskola till andra klass

Små barn kan fungera på enkla Tepee hantverk med fyra kvistar och bruna papper lunch påsar. Knyt kvistar tillsammans på ett ände, och öppna upp de kvistar på den motsatta änden för att skapa en konform. Spåra konturerna av varje triangel delen av tipin på den bruna lunch väska och skär hela spåra ut hela. Klipp ut en liten dörr, och limma den bruna påsen täcker över tipi strukturen. Du kan behöva skära toppen av tipi pappersluckan för att skjuta i kvist strukturen.

Tredje till sjätte klass

Äldre elementära skolbarn kan måla 10-fot-tall arbetsytan tepees. Vuxna kan köpa eller bygga en enkel tipi med 12-fot långa stolpar och canvastyg. Barn kan studera olika symboler som används av indianstammar och måla tipi. För att komplettera tipi kan barnen farkoster headresses från fjädrar och läderband. Andra hantverk skulle vara trummor gjorda av havregryn behållare. När barnen farkoster de olika indian föremål, kan de ordna en powwow, som är en samling av många olika stammar, och lära sig tribal danser och sånger.

Mellanstadiet

USA elever kan hantverk en dokumentär om tepees. Eleverna ska undersöka indianstammar som används tipier och hitta fotografier eller illustrationer av riktiga. Eleverna ska besöka alla lokala museer eller indianska organisationer. Studenterna får videoband sina forskningsresultat och återskapa en indian scen med tipier, matlagning och andra hantverk, såsom keramik och vävning. Eleverna kan redigera sin dokumentär på datorn och skärmen till hela skolan och lokalsamhället.

High School och College

Avancerade studenter kan läsa om indianska kulturen genom att konstruera sin egen tipi. Börja med tolv raka trästolpar, cirka 13 fot lång och 1 tum bred. Polerna är fästa, eller surras, med tunna läder rep eller stark garn ca 2 fot från toppen. Öppna bottensektionen av polerna, och sedan klippa och sy muslin eller annat starkt tyg, såsom kanvas, för att konstruera det yttre lagret av tipin. Om tillgängligt, kan eleverna använda djurhud eller bark. Eleverna kan också prova att campa i deras tipi natten.

Tips för en färgstark Mohawk

Tips för en färgstark Mohawk


Många punkare väljer att bära sitt hår i en mohawk att uttrycka sina upproriska tendenser. Vissa tar ofta ett steg längre och färga det upprörande färger. Oavsett om du vill att din mohawk att stå ensam med din naturliga hårfärg eller stå ut med ljusa neon nyanser, det finns några sätt du kan styla din "göra.

En Tone "Hawk

När du klipper håret i en Mohawk, färg det med en enda, naturligt färgämne, såsom de som du köper på apotek. Du kan ändra ditt utseende genom att välja en naturlig färg motsatsen till din egen. Om du är naturligt blont, gå mörkbrun, svart eller rött. Om du är en brunett blir en ingefära. Använd semipermanenta eller spolnings färgämnen så att du enkelt kan ändra färgen på din mohawk så fort du blir uttråkad med det.

Tvåfärgade naturliga färg Mohawks

Använd två olika box färgämnen för att skapa en tvåfärgad Mohawk. Bestäm vilken väg du vill att dina färgtoner att flöda: övre halvan och nedre halvan eller alternerande fram och tillbaka. Dye den nedre halvan av din Mohawk - närmast hårbotten - mörk, och sedan färga tips med en ljusare färg. Eller så kan du göra den alternativa. Om du vill ha alternerande delar av din mohawk, separata delar ut med clips. Dye ljus bitar först, skölj sedan handskarna noggrant och färga de mörka bitar.

Färgade Neon mohawksna

Med hjälp av en permanent färg som Manic Panic eller wash-out neonfärger du kan hitta runt Halloween eller ens under lågsäsongen på apotek kommer att ge dig möjlighet att göra din Mohawk sticker ut i neon nyanser. Behandla dessa färgämnen som du gör naturliga färgämnen - antingen över hela mohawk eller i bitar. Fuchsia, brandbil röd, grön och blå kommer att ge din mohawk vissa tecken medan uttrycka din uppror.

Fake Hair

Köpa lås av redan färgat hår för att fästa din Mohawk. Överväga att göra detta innan du klippa håret att se längderna är enhetliga med din naturliga hår. Butiker som tillgodoser punkare och butiker som är runt under Halloween säsongen kommer att ha lås av ljust färgat hår, antingen fysiska eller falska färger, till salu. Detta kommer att spara tid att dö håret, samtidigt spara håret från starka kemikalier som används i färgämnen.

Hur man bygger en miniatyr Tipi

Hur man bygger en miniatyr Tipi


Skolbarn blir ofta ombedda att skapa modeller i skolan för att hjälpa dem att förstå särskilda ämnen. Om ditt barn är i färd med att studera indianska kulturen, skulle en modell krävas. En tipi, även stavat tipi, var en gemensam bostad som Plains Indians byggda för säkerhet och skydd mot väder och vind. Faktiska tepees skedde ofta med djurhudar sträckta över grenar men modeller av tipier kan göras med lättillgängliga objekt från hemmet eller föremål som kan köpas från en farkost leverans eller hobby butik.

Instruktioner

1 Ladda ner och skriva ut mallar från webbplatsen som anges i referensnummer ett i slutet av den här artikeln.

2 Skär fram och tillbaka av ett flingpaket och spåra de tryckta mallar på de icke-tryckta sidor av lådan. Kopiera vinkel riktlinjer på mallen med en linjal för att hålla linjerna raka.

3 Få en uppfattning om den slutliga form som tipin har genom att vika längs de riktlinjer som du ritade med hjälp av linjal och en penna för att se till att du är på rätt spår innan limning tipi tillsammans.

4 Hitta exempel som fotografier av original tipier och dekorera din modell för att likna dem. Studieresurs nummer ett i slutet av den här artikeln för exempel. Rita och färg olika former och färgstarka mönster på din tipi med vatten färg färg och märkpennor. Låt färgen torka innan du fortsätter med nästa steg.

5 Vik tipi igen och limma ihop längs riktlinjerna. Fäst klädnypor längs sömmarna av tipi för att hålla modellen tillsammans medan limmet torkar.

6 Fäst två pinnar som pekar uppåt och utåt på toppen utanför öppnandet av tipi. Skapa en familj eller stam identitet flagga med hjälp av färgglada filtbitar och lim och fäst flaggan till en av pinnar.

Vilka är de olika typerna av kaka Utsmyckning Tips?

Vilka är de olika typerna av kaka Utsmyckning Tips?


De nya till kaka Utsmyckning kan finna det överväldigande att välja rätt form och storlek tips från stort sortiment finns. Dekorera tips delas in i fem huvudkategorier beroende på vilken typ av konstruktion görs när glasyr rör genom dem. Generellt sett, ju färre som är tryckt på sidan av spetsen, desto mindre öppning och storleken hos den färdiga glasyr utsmyckning.

runda tips

Som namnet antyder, runda spetsar har en enkel cirkulär öppning i en mängd olika storlekar. Dessa tips form som glasyr i mjuka linjer och bollar. Den mest grundläggande tips är runda tips som används av bagare för skisse, bokstäver och skrift. Stora runda tips skapa pärlstav mönster eller buntar av ballonger, medan mindre runda tips form isbildning i intrikata lacework, sträng arbete och vinstockar som sträcker sig och curl mellan blommor och blad.

Star Tips

Detta tips öppning liknar konturen av en stjärna och fungerar bra för en mängd olika tillämpningar. De stora, platta områden kakor bakade i speciella kaka kastruller, såsom de formade som seriefigurer, vanligen täckta med färgad glasyr ledas genom en medelstor stjärna spets. Dessa tips producerar också fleur-de-lis, rosetter, snäckor och vissa typer av blommor. Stjärnan spetsen skapar räfflade loopar och kammusslor brukar ses som gränsar till bröllop och födelsedagstårtor.

Blomma och Leaf tips

Den klassiska isbildning rosen kommer från en spets som anvisats för detta ändamål. Med en öppning bred i ena änden och smal i den andra, dekoratörer rör styva glasyr genom detta tips för att skapa de vertikala överlappande kronblad en ros. Den kan också användas för att skapa realistiska nejlikor, daisy och pansies. Drop-blomma Spetsen gör enklare blommor med bara en klämma. Blad spets fungerar så enkelt, men kan skapa mjuka eller rufsa-kantade blad.

Multi-Opening Tips

Dessa stora, breda tips att spara tid medan dekorera tårtor. Generellt presenterar tre eller flera öppningar av samma storlek och form, fleröppningsstjärnformade tips hjälpa dekoratörer täcka stora områden av kakan snabbt. Tips med flera små runda öppningar göra snabba arbete hår, gräs och djurpäls mönster.

Special Tips

Även om de flesta grundläggande tårta mönster kan skapas från runda, stjärna, blomma och blad tips, andra mer intrikata mönster kräver inköp av special tips. Dessa inkluderar korg-väv tips med platta öppningar slätt på den ena sidan och räfflade å andra sidan, som används för att skapa vävda mönster på toppar och sidor av kakor. Rufsa tips har en droppformad öppning och göra breda isbildning band, bylten, serpentiner och volanger. Andra special tips hjälper inredare att skapa säsongs mönster, såsom hjärtan och julgranar.

Hur du ändrar en pool Cue Tip

Hur du ändrar en pool Cue Tip


Det finns inget värre när du vill spela en omgång biljard än konstatera att det inte finns några poolköer med användbara tips. En pool cue med en dåligt utformad eller saknade spets kommer att påverka de bilder av även de mest kompetenta pool hajar. Samtidigt med din pool-cue tips ändras av en professionell kommer att säkerställa den bästa inställningen för en ny spets, är det billigare och mer praktiskt att lära sig att ändra poolen cue tips på egen hand.

Instruktioner

1 Ta den återstående delen av den gamla poolen cue tip med ett rakblad.

2 Sand botten av ny spets, med användning av 60- till 80-slippapper, tills den är grov.

3 Sand den nakna plast änden av poolen kö platt med samma 60- till 80-slippapper.

4 Täck grov botten av ny spets och den nakna plast änden av poolen kö med en ljus lager av cyanoakrylatlim.

5 Placera den nya spetsen, lim nedåt, på mitten av den nakna plast änden av poolen kö, vilket gör att den är perfekt centrerad.

6 Håll poolen cue tip på plats i 30 sekunder för att låta limmet torka.

7 Vrid poolen kö över så spetsen nedåt.

8 Trimma kanterna på nya tips som hänger över plast änden av poolen kö med hjälp av rakblad.

9 Applicera en liten mängd vatten till spetsen och putsa den med 400- till 600-grit sandpapper.

10 Använd samma 400- till 600-grit sandpapper för att forma den nya poolen cue tips till radien som du önskar.

11 Låt spetsen för att torka innan krita och använda poolen kö.

Nackdelarna med Internet Dejting

Nackdelarna med Internet Dejting


Online dating har många fördelar. Det är trevligt att kunna söka alla runt om i landet eller världen för att hitta din perfekta match. Det är också trevligt att kunna tala med potentiella matcher utan trycket från normal dating. Det finns emellertid nackdelar med online-dating också. Överväga alla nackdelar och fördelar innan dig i Internet dejting världen.

falska fronter

Den största nackdelen med online dating är att det är omöjligt att veta med absolut säkerhet om personen du chattar med talar sanning om sig själv. Många människor överdriva sina förtjänster, fudge sina brister och vissa direkt lögn. Somliga få andra människor att skriva sina profiler så att de kommer att få fler matcher. Detta kan göra det svårt att navigera online dating världen och vet om du är kompatibla med någon.

Attraktion

Det är svårt att vara attraherad av någon utan att se dem. Många faktorer attraktions bygger på omedvetna faktorer som vi inte är medvetna om, såsom doft och ansiktsform. Utan denna ram fysisk referens, kan det vara svårt att identifiera om du har en riktig attraktion med någon eller inte. Du kan hitta efter mötet, att du hittar den person motbjudande, eller att du njuta av deras företag som en vän men inte romantiskt.

Identitetsstöld

Släpper så mycket personlig information på nätet kan göra dig ett mål för identitetsstöld. Risken för identitetsstöld genom online dating är ungefär densamma som risken för sociala medier. Eftersom interaktioner baseras på personliga samtal med främlingar, är det möjligt för en person att glida genom screening process och stjäla din information för privat vinning. Du kan lindra detta problem genom att hålla så mycket personlig information till dig själv som möjligt i ett tidigt skede.

Utökad Limbo och fönstershopping

I den inledande fasen av online dating, är de flesta människor matchas med hundratals potentiella anslutningar. Detta kan vara överväldigande för någon i dating världen. Tendensen kan vara att identifiera en massa olika kandidater men aldrig faktiskt kontakta dem. Efter att ha talat med en match för flera veckor eller månader, kan förhållandet fastna i limbo, eftersom ingen av parterna är redo att möta riktigt än, men det finns inget annat att säga i chatt.

Hur organisera kaka Utsmyckning Tips

Hur organisera kaka Utsmyckning Tips


Som en vanlig bagare vet, kan välorganiserad köksutrustning göra din bakning projekt enklare och mindre stressande. Med dina verktyg till hands, kan du koncentrera sig på de kreativa aspekterna av dina bakade varor, såsom dekorera din favorit desserter. Oavsett om du bakar säsongs eller året runt, som en hobby eller yrke, det finns en mängd olika alternativ som kan hjälpa dig att hålla din tårta utsmyckning tips välorganiserade och lättillgängliga.

Instruktioner

Hur organisera kaka Utsmyckning Tips

1 Bedöm din inredning spets användning. Fundera på om du använder en rad utsmyckning tips ofta samma tips majoriteten av tiden och andra mindre ofta eller om du har dekorera tips som avsatts för barn eller gäster att använda.

2 Ordna din tårta utsmyckning tips på ett bord eller bänkskivan enligt den mest praktiska arrangemang för dina behov. Placera de mest använda tips i fronten och centrum, eller organisera tips baserat på storlek, typ eller tillfälle. Håll speciella ändamål utsmyckning tips separat.

3 Välj en förvaringsväska som bäst passar dina kaka Utsmyckning spets organisatoriska behov. Överväga fall som kommer att rymma alla dina nuvarande tips samt framtida köp. Bestäm om du vill ha en förvaringsväska som fungerar enbart som en utsmyckning tips fall eller om du vill ha ett fall som kommer att rymma både dina utsmyckning tips och annan kaka utsmyckning utrustning.

4 Bekanta dig med förvaringsväska alternativ inklusive varumärket tårta dekorera caddies, pärla lagring fall, och även ta itu med lådor. Alla dessa har olika dekorera behov väl och hålla kaka utsmyckning tips separat, beroende på preferenser ägaren. Ta några tips med dig när du handlar för lagring fall se till att det finns utrymme för tips för att stå upprätt i sina bås.

5 Ordna dina utsmyckning tips i ditt nya förvaringsväska. Om du önskar, rita ett diagram över utsmyckning spets placering och tejpa fast på insidan av förvaringsväska lock som en guide. Dra lådor representerar spetsen placering i behållaren, och enkla silhuett konturerna av spetsdesign.

Toyota 4Runner avgassystem tips

Toyota 4Runner avgassystem tips


Avgassystem tips är ett bra och billigt sätt att lägga till en prestanda ser ut och låter till Toyota 4Runner. Diametern på fordonets avgasrör kommer att bestämma inloppsdiameter av avgasspetsen du behöver. För 4Runner, de flesta avgas diametrar mellan 2,25 och 2,5 inches, men mäta er för att vara säker. Installera avgassystem tips är oftast enklast genom att dra åt en klämma runt avgasröret.

resonatorer

Avgassystem tips med resonatorer ger en aggressiv, djup och kraftfull ton till 4Runner, särskilt vid acceleration. Resonatorer är ett bra sätt att ge bilen en egen ljud utan att betala för en komplett utbytesavgassystemet. Resonans avgassystem tips är tillgängliga från flera tillverkare, såsom Pacesetter. Den tips detaljhandeln för ca £ 65 som 2010. Jämför detta med ett anpassat avgassystem, som kan kosta så mycket som £ 1950.

Krom vs Rostfritt stål

Avgassystem tips är oftast gjorda av stål och kan ha en krom eller en polerad stål. Förkromning ger tips hög glans, spegelblank yta. Polerat rostfritt stål ser mycket lik krom och det kan vara svårt att se skillnad. En märkbar skillnad är hållbarheten. Rostfritt stål kommer att behålla sin glans genom tuffa förhållanden, såsom terrängkörning med en 4Runner. Chrome har en tendens att chip och slitage. Tillverkare av rostfritt stål tips som Magnaflow och Borla tillbaka sina tips med generösa garantier.

Bore och längd

För en 4Runner, du förmodligen kommer att ha en längre spets med ett brett hål (utlopp diameter). Några exempel är tips som är över två fot lång och har en tre-tums (eller större) hålet. Inte bara detta ger 4Runner en mer aggressiv look, men om tips också resonerat, kan det ge fordonet en djupare, throatier ton också. Många tillverkare säljer big-bore avgassystem tips, såsom Pacesetter, Holley, och Gibson.