reparera tuschpennor

Hur man reparerar tuschpennor

Hur man reparerar tuschpennor


Filtpennor används i ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Företagen använder dem som en högkvalitativ skriver redskap medan konstnärer använder dem för att skapa färgstarka och grafiskt intressanta konstverk. Som tuschpennor och markörer blir gamla, de fina fibrerna i spetsen komma ur plats. Pennorna torkar också ut, vilket gör det svårt eller omöjligt att få någon bläck ur pennan. Lyckligtvis kan du reparera båda dessa filtpenna problem med objekt som du har hemma.

Instruktioner

1 Skär bort eventuella strö kände att använda en liten sax. Eventuella små saxar kommer att göra, även om fina naglar sax fungerar bäst. Avskurna varje strö sträng en i taget från bas till spets tills du är nöjd med formen av pennspetsen. Tvätta varje penna bläck som kan ha hamnat på saxen.

2 Häll ett glas rent vatten. Även om du bara behöver en droppe vatten för att fylla på en uttorkad filtpenna, är det lättare att tillämpa vatten från ett glas än direkt från kranen.

3 Ta av locket på filtpenna och försiktigt doppa uttorkade spets i vattnet. Ta pennan ur vattnet omedelbart så att vattnet inte suga för mycket i spetsen eller bläcket.

4 Sätt tillbaka locket på filtpenna. Stå pennan upp vertikalt med locket slutet nedåt. Om tuschpenna inte står sig väl på egen hand, placera den i en pennhållare eller smal kopp säkerställer att pennan står rakt upp. Håll pennan i detta läge över natten.

5 Testa pennan på ett papper. Efter vistas i en vertikal position med locket nedåt, bör filtpenna vara mindre torr och ska skriva mycket bättre än tidigare. Det kan även vara så gott som ny.

Hur felsöker jag och reparera en Honda Mower HRR216?

Hur felsöker jag och reparera en Honda Mower HRR216?


Honda HRR216 är en promenad bakom bostäder gräsklippare. Honda har tillverkat gräsklippare sedan 1953, och dess produkter är en av de mest sålda varumärkena i världen. Som med de flesta maskiner, slitage oundvikligen kommer att ske. Håll utkik efter skadade tändstift, förorenat bränsle och tilltäppta luftfilter. Innan du tar klipparen i en dyr tjänst, felsöka och reparera några grundläggande problem på egen hand.

Instruktioner

1 Kontrollera att bränsleventilen är påslagen om motorn inte startar. Bränsleventilen styr flödet av bränsle mellan bränsletanken och förgasaren. Flytta gasreglaget till "Choke" position om att starta när den är kall.

2 Töm bränsletanken och ersätt med nytt bränsle om gräsklipparen har suttit inaktiv under längre tid än 30 dagar. Bränslet kan vara förorenat.

3 Rengör tändstiftet om vevar motorn men startar inte. Koppla loss tändhatten och torka runt närområdet. Använd en tändstiftsnyckel för att ta bort pluggen. Använd en stålborste för att rengöra kontakten. Byt tändstift om isolatorn är sprucken eller flisas. Använd gapet känselspröt för att kontrollera elektrodavståndet. Det bör vara mellan 0,7 och 0,8 mm. Installera pluggen. Dra inte för hårt eftersom detta kan skada gängorna i cylinderhuvudet. Dra en gammal plugg 1/8 till 1/4 varv. Dra en ny plugg 1/2 varv. Montera locket på tändstiftet. En lös kontakt kan överhettas och skada motorn.

4 Rengör klippaggregatet om gräsklipparen förlorar ström. Stanna motorn och vrid bränslekranen till "Off". Koppla bort tändhatten. Luta klipparen med förgasaren sidan uppåt. Använd en pinne för att rensa ut igensatt däck.

5 Rengör luftfiltret om det är en förlust av motoreffekten. Ett igensatt luftfilter kan begränsa luftflödet till förgasaren. Tryck ned luftfilterkåpan och ta bort den. Lyft ut filtret. Rensa ut filtret genom att knacka den mot en hård yta. Du kan blåsa ut filtret med tryckluft, men inte överstiga 13,6 pund per kvadrattum (psi). Blås filtret inifrån och ut. Inte borsta filtret eftersom detta kommer att tvinga smuts in i fibrerna. Använd en fuktig trasa för att torka av smuts från insidan av luftrenarhuset. Sätt tillbaka filtret och locket, noga med att inte låta smuts att falla in i förgasaren. Byt ut luftfiltret om det är skadat. Använd inte gräsklipparen utan luftfilter installerad. Detta kan skada motorn.

Sig att reparera en spricka i det inre skalet av ett kylskåp

Sig att reparera en spricka i det inre skalet av ett kylskåp


Interiören skal av ditt kylskåp är den komponent som ansvarar för att hålla i den kalla luften som håller dina färskvaror färska. Skador på skalet gör att kall luft att fly. När temperaturen inne i kylskåpet stiger, sparkar på enheten och använder mer el för att kyla kylskåpet oftare. Reparera denna skada omedelbart håller maten svalare, din elräkning lägre och förlänger livslängden på apparaten.

Instruktioner

1 Koppla ur kylskåpet, ta bort hela innehållet i kylskåpet och lämna dörren öppen för att låta den inre avdelningen varm till rumstemperatur. Torka ur kylskåpet med en fuktig trasa.

2 Blanda epoxiharts och härdare enligt anvisningarna på förpackningen. Applicera blandningen till det skadade området av kylskåpet med din spackel. Låt 24 timmar för epoxin härda. Försiktigt sand området slät med små, cirkulära rörelser av sandpapper.

3 Applicera ett andra skikt av epoxi tjockt över det första plåstret. Tryck på en bit av glasfiberväv till den våta epoxi, och applicera ett täckskikt av blandningen över duken. Hålla den övre kanten av duken, och kratta den platta av ditt kitt knivblad ned duken att dra ut luftbubblor och överflödig epoxi. Låt 24 timmar härdningstiden, och sand den torkade plåstret.

4 Sprid en slutlig beläggning av epoxi på plåstret. Låt epoxin härda i 24 timmar och sand släta med små, cirkelrörelser.

5 Torka damm och skräp ur kylskåpet med en fuktig trasa. Koppla in kylskåpet och låt den svalna helt innan utsättning den med färskvaror.

Hur att reparera en holländsk ugn potten om emalj är skalar

Hur att reparera en holländsk ugn potten om emalj är skalar


Emaljerade gjutjärn holländska ugnar är uppskattad för sin hållbarhet, attraktionskraft och förmåga att värma maten jämnt. Medan high-end tillverkare som Le Creuset ofta sträcker sig livstidsgarantier på emaljen vid chips eller sprickor, måste mindre dyrt ware antingen bytas ut eller repareras. Du kan ge din peeling holländska ugnen en temporär fix tills det är professionellt repareras eller om du bestämmer dig för att byta ut den.

Instruktioner

1 Ta bort alla lösa delar av emalj med en stål mejsel. Säkra potten för att förhindra den från att röra och placera huvudet av mejseln mot kanten av några skalnings sektioner. Håll bladet pekade bort från dig hela tiden. Tryck på slutet av klubba för att bända upp lösa delar. Oroa dig inte om det finns marker av emalj kan inte ta bort. Fast bundna emalj kan endast separeras genom att avlägsna ett skikt av metall, vilket är omöjligt i hem reparationer.

2 Skura omkretsen av eventuella exponerade ställen där emaljen möter metall med stålull. Även gälla, fast tryck. Detta kommer att ta bort alla små chips av emalj som du kan ha missat med mejseln liksom eventuella ackumulerade rost.

3 Värm ugnen till 260 grader Celsius. Ordna bakning rack, så att den övre korgen är i mitten av ugnen och botten kuggstången är direkt under den andra. Placera ett ark av aluminiumfolie över bottnen rack.

4 Tvätta, skölj och torka den holländska ugnen grundligt.

5 Gnid ett tunt lager av olja, förkorta eller ister över några bakytor --- insidan av holländska ugnen endast --- där gjutjärnet har utsatts. Placera den upp och ned på den övre bakning rack i ugnen och grädda i cirka en timme. Låt kokkärl svalna helt innan du fortsätter till det sista steget.

6 Måla utsidan av den holländska ugnen med ugn-säker lackfärg för en kosmetisk reparation. Inte måla insidan av den holländska ugnen, som alla hemmabruk emalj är inte sant, mat-safe porslin emalj. Låt torka och lägga ett andra skikt vid behov.

DIY Reparation av en skruvdragare batteri

DIY Reparation av en skruvdragare batteri


Skruvdragare batterier har gjort med hjälp av borrmaskiner betydligt lättare. Tiden är borta när du var tvungen att söka runt för en vägguttaget och ännu viktigare, sladdlösa borrmaskiner är mycket säkrare att använda. Den genomsnittliga skruvdragare batteri ger ca 18 volt, men på grund av tekniska framsteg inom batteri och borr design, är detta tillräckligt med energi för att driva borren så effektivt som en trådbunden borr. Dock inte batterier inte för evigt, så om du hitta din skruvdragare förlorar energi snabbt, även om du har bara laddas batteriet, prova en DIY batteri reparation: det är mycket billigare än att få en ersättare.

Instruktioner

1 Ta bort den trådlösa batteriet från borren och placera den på en plan yta. Läs etiketten på batteriet att ta reda på vilken typ av celler som den innehåller. Gör en notering som du kommer att behöva köpa ersättningsceller för att reparera din skruvdragare batteri. Om etiketten säger att det innehåller nickel-kadmium (NiCd) eller nickel-metallhydrid (NiMH) celler fortsätter att följer dessa steg. Om etiketten säger att det innehåller litiumjon (Li-ion) celler, inte försöka reparera den. Li-ion celler har makt överspänningsbrytare för att skydda cellerna från överladdning och urladdning. Ingrepp i ledningar strömstöt kan göra batteriet farlig.

2 Ladda skruvdragare batteriet tills fulladdat med hjälp av laddningsenheten, om den innehåller NiCd eller NiMH-batterier. Stäng av laddaren gång laddade. Låt batteriet över natten. Detta gör dåliga celler förlorar sin laddning: goda celler behåller sin laddning.

3 Leta reda på skruvarna som håller batteriluckan på plats. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna på batteriluckan. Det finns vanligtvis mellan sex och åtta. Sätt skruvarna någonstans säker eftersom de är mycket små och kan lätt gå vilse. Ta bort batteriluckan och du kommer att se de enskilda cellerna.

4 Ta cellerna från batterifacket. Det finns tre sätt som de kan monteras. Vissa trycker helt enkelt på plats, i vilket fall du bör använda en liten skruvmejsel för att bända ut dem. Andra har en klämma som håller dem på plats. Om så är fallet, så hittar du klämman har små Phillips skruvar. Skruva dem med en stjärnskruvmejsel, skjut sedan cellerna ut ur facket. Om cellerna är lödda på plats, värma en lödkolv och varm kontakt cellterminalerna en gång. Som lodet smälter, bända cellerna med hjälp av en liten skruvmejsel. Stäng av lödkolven när du har tagit bort alla celler.

5 Passa in cellerna på arbetsytan. Märk varje celler numeriskt. Till exempel om du har 10 celler, märka dem 1 till 10.

6 Använd en voltmeter för att kontrollera spänningen i cellen du märkt 1. Sätt metall stift fäst vid änden av den röda tråd som sträcker sig från den voltmeter på den positiva cellterminalen, sedan lägga stift i änden av den svarta kabeln på den negativa polen. Båda terminalerna är tydligt markerade "+" och "-".

7 Läs utgången på voltmeter displayen. Om det står mellan 1,1 och 1,2 volt är det en bra cell, så lägger den åt sidan: du kan fortfarande använda den. Om avläsningen är mindre än 1,1, är cellen förlorar sin laddning och måste bytas ut. Sätt dålig cell i en separat plats så att du inte blanda ihop goda och dåliga celler. Upprepa processen på alla cellerna med användning av voltmetern. Håll goda och dåliga celler separat.

8 Räkna antalet dåliga celler som du har hittat. Köpa samma antal ersättningsceller från en elektrisk butik. De är allmänt tillgängliga. Se till att du tar anteckningen du gjort tidigare uppgifter om batteritypen tillsammans med dig till affären.

9 Byt ut alla battericeller i batteripaketet. Tryck dem på plats med hjälp av fingrarna, om de passar på detta sätt. Om de fastklämd på plats, sedan ersätta klämman och använda stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna. Om de fastlödda, värma en lödkolv. Sätt cellerna på plats, sedan på varje cell terminal med hjälp av lödning och lite lod. Låt lodet smälta, sedan bort lödkolven och låt lodet att stelna. Upprepa processen på alla cellterminalerna. Stäng av lödkolven.

10 Sätt tillbaka locket på borr batteri. Byt ut Phillips skruvarna och dra åt med en stjärnskruvmejsel.

11 Sätt borr batteriet laddas i ungefär en timme. Detta säkerställer att varje cell har samma laddning. När batteriet laddas, satte de dåliga cellerna i en klar plastpåse. Du behöver kassera dem i en återvinningsenhet. Inte sätta dem i din vanliga soporna.

12 Stäng av laddaren. Sätt den reparerade batteriet i borrmaskinen, så det är klart att använda.

Hur jag reparera en armatur kandelaber Socket ZE304?

Hur jag reparera en armatur kandelaber Socket ZE304?


En kandelaber är ett tak fixtur med flera lampor som styrs från en strömbrytare med direkt ledningar till varje lampa. Kandelaber uttag inte har en till / från-styrning på varje lampa. I stället har varje lampa en nyckelfri uttag. Efter flera års användning, kommer en socket krångla och lampan tänds inte. Reparera en armatur kandelaber uttag, modell ZE304, genom att ta bort ledningarna från den felaktiga uttag och omkoppling den nya.

Instruktioner

1 Stäng av armatur och låt lökarna i kandelabrar svalna helt. Stäng av brytaren som driver kandelabrar.

2 Skruva loss glödlampan från den felaktiga uttag i en moturs riktning och ställ den åt sidan.

3 Ta tag i sockeln och vrid den moturs för att skruva det. Dra uttaget rakt upp tills det är lätt spänning från ledningarna.

4 Placera en liten platt skruvmejsel på var och en av de två skruvarna på sockeln. Vrid skruvarna moturs för att lossa var och en och dra ledningar från varje. Kassera den felaktiga uttaget.

5 Håll ZE304 socket nära ledningarna. Placera koppartråden spets under koppar eller mässing skruv, linda det medurs för ett varv. Dra åt koppar eller mässing medurs för att hålla tråden på plats. Upprepa denna process för andra tråden på silverfärgade skruven.

6 Skjut kartong isolatorn över sockeln, rikta in hålet i basen med basen skruven på sockeln.

7 Placera ZE304 uttag i kandelabrar och skruva in den i botten medurs tills den sitter fast.

8 Placera en glödlampa i kandelabrar uttaget och dra åt medurs.

9 Vrid brytaren igen.

Hur man reparera en CSF Skrov på båtar

Hur man reparera en CSF Skrov på båtar


Rot, kollisioner och grundstötning, kan alla orsaka skador på en glasfiber båtskrov. Problemet kan vara ganska svår om skadan är omfattande eller vänster försummas. En skadad skrov kan leda till översvämningar och så småningom sjunker. Om ett skrov har betydande skador bör det dras upp ur vattnet, men om skadan är liten och nära ytan kan oftast repareras från insidan när den är dockad.

Instruktioner

1 Klipp och helt ta bort skadade och dess omgivningar. Skära ut en cirkel med en diameter 12 inches större än det skadade området. Till exempel, om storleken på det skadade området är 4 inches, skär ut ett område med en diameter av 16 inches. Arbeta inifrån båten, om möjligt.

2 Använd en de-vaxning lösningsmedel för att avlägsna vaxet från insidan och utsidan av hålet.

3 Sand området runt hålet med en skiva slipmaskin och sandpapper, inifrån och ut.

4 Applicera ett generöst lager av pasta vax på utsidan av reparationen enda område, undvika kanten.

5 Skär ut en bit av Formica lite större än det hål som skall repareras. Applicera polyvinylalkohol till Formica och tejpa fast den på plats på den yttre skrovet. Detta bildar en hjälpare. Om du behöver, kan du använda en värmepistol för att forma Formica men det kommer sannolikt mögel väl av sig själv.

6 Skär en bit av glasfiberväv från glasfiber reparationssats, en tum större än hålet. Du kommer att behöva använda flera lager. Antalet skikt kommer att bestämmas av tjockleken av hålet men i allmänhet du kommer att använda två skikt av 42.5gr matta, följt av alternerande matta med 170gr trasa. Varje efterföljande skikt ska klippas halv tum större än den föregående.

7 Följ instruktionerna i glasfiber reparationssats att tillämpa harts och en katalysator. Epoxi används för reparationer under vattenlinjen, men kan inte användas med gelcoat.

8 Paint eller spray gel coat från reparationssatsen på Formica backa cirka 20 mm tjock, som arbetar inifrån.

9 Blöt tyget och mattan med polyesterplast och tillämpa de första tre skikten av matta och tyg till gelcoat, utjämning bubblor med en hartsvals. Applicera sedan de kommande fyra skikt. Applicera inte mer än fyra lager åt gången.

10 Skär en slutlig bit mat en tum större reparationsområdet i en rektangulär form och tillämpa den med harts och hartsrulle för att skapa ett snyggare utseende. Försegla det sista skiktet med polyvinylalkohol.

11 Ta Formica stöd och fylla brister med gelcoat.

Hur att reparera en bil batteriladdare

Hur att reparera en bil batteriladdare


En bil eller bil batteriladdare går sällan fel. En batteriladdare inte innehåller några rörliga delar och är helt enkelt en anordning som omvandlar elnätet växelström (AC) till likström (DC) vid en mycket reducerad spänning (normalt 12 volt). De interna lindningar som omvandlar den elektriska strömmen från växelström till likström är inte DIY funktionsdugliga komponenter och om du inte är en behörig elektriker, är det inte tillrådligt att manipulera i bilbatteriladdare. Men om du tycker att din laddare vägrar att belasta ditt bilbatteri du kan enkelt reparera säkringen i nätkontakten och säkringen på batteriladdaren, eftersom det är mycket sannolikt att vara en av de säkringar som har blåst.

Instruktioner

1 Kontrollera att batteriladdaren definitivt inte producerar el. Det är ofta det batteri som inte kommer att ta ut och inte batteriladdaren.

2 Anslut laddaren till elnätet uttaget. Slå på laddaren.

3 Använd en voltmeter för att avgöra om batteriladdaren producerar elektricitet. Placera änden av den röda kabeln från voltmetern på metallklämma i änden av den röda kabeln från batteriladdaren. Placera änden av den svarta kabeln från voltmetern på metallklämma i änden av den svarta kabeln från batteriladdaren.

4 Läs voltmeter displayen. Om det står drygt 12 volt, är laddaren arbetar (så frågan är batteriet). Om det inte finns någon läsning, behöver laddaren reparera (så kontrollera säkringarna). Du kan ibland få en liten läsning av kanske en eller två volt. Detta beror på elektriskt motstånd och betyder inte din laddare producerar elektricitet.

1 Ta ut stickkontakten ur vägguttaget. Ta bort locket från kontakten med en skruvmejsel. Innan du byter säkring, kontrollera de tre kablarna är ordentligt anslutna till terminalerna. Om någon är lös eller frånkopplad, förklarar det varför laddaren inte fungerar. Dra åt eventuella lösa anslutningar med en skruvmejsel. Om någon kopplas bort, lossa terminal skruven och för in kabeln i hålet sedan dra åt ordentligt.

2 Ta bort säkringen från kontakten. Använd en liten skruvmejsel för att bända ut, eftersom det kan vara svårt att ta bort med hjälp av fingrarna.

3 Sätt i en ersättnings säkringen i säkringsplugghållare. Bara skjuta det på plats med hjälp av fingrarna. Se till att det är samma ampere som säkringen du tog bort.

4 Sätt tillbaka locket på kontakten. Dra med hjälp av en skruvmejsel.

5 Sätt i kontakten i uttaget. Slå på laddaren. Upprepa voltmetern testet. Om du får en spänning läsning av drygt 12 volt, har du lyckats reparbatteriladdare. Om det inte finns någon läsning, stänga av laddaren och koppla ur den. Följ stegen i avsnitt 3 att ersätta säkringen på batteriladdaren.

1 Lokalisera säkringen på batteriladdaren. Det är oftast på framsidan, i en klar plastlock. Du brukar också hitta en eller två extra säkringar på samma plats.

2 Öppna säkringslocket med fingrarna eller försiktigt in en skruvmejsel i klippet och bända upp den. Ta bort säkringen från säkringshållaren. Batteriladdare säkringar kan i allmänhet dras ut med hjälp av fingrarna, men om du har problem bara försiktigt dra det ut med hjälp av en skruvmejsel ta bort den med fingrarna.

3 Sätt en ersättare säkringen i säkringshållaren. Det driver på plats. Stäng säkringslocket. Sätt i kontakten i vägguttaget och slå på laddaren.

4 Testa utspänningen från laddaren. Om voltmetern har en läsning av drygt 12 volt är batteriet repareras. Om det inte finns någon avläsningen på voltmetern, har batteriladdaren ett problem med den interna ledningar och du behöver för att få den reparerad av en specialist eller få en ny laddare (troligen billigare).

Hur att reparera en antik brutna trä sänggrind

Hur att reparera en antik brutna trä sänggrind


Trä säng skenor bryter ofta i ändarna där kroken plattorna möter stolparna eller längs bottnarna där huvudbok styrelser stöder lamellerna som håller madrassen. Om slutet är skadad, inspektera den för att se om hakplattan dela bort mot ena sidan, lämnar hälften skenan tjocklek intakt. Om en sänggrind är allvarligt skadad, kan den enda lösningen vara att göra en ny matchning järnväg och byta ut hela pjäs. Men om en del av skenan är ljudet för hela sin längd och du vill behålla så mycket av den ursprungliga antika järnväg som möjligt, kan du reparera slutet genom att ersätta bara vad som är nödvändigt. Du kan också byta ut en trasig huvudbok styrelse om skenan själv är intakt.

Instruktioner

1 Skär ut den skadade delen av skenan med en såg och mejsel eller router. Ta ett rektangulärt halva tjockleken av skenan, den fulla höjden på skenan och flera inches längre än den delade delen, vilket innebär att endast låta trä. Sand eller flyg skenan för att göra ytorna släta en bra limfog.

2 Såg ett block av lövträ samma storlek som det område du klippa ut. Sprid snickarens lim eller epoxi på det där det kommer att beröra skenan och sätt fast den på plats. Låt den torka och ta bort klämmorna sedan sand jämna sömmarna där den nya trä möter gamla.

3 Lägg hakplattan på järnväg, i linje så det passar ordentligt med posten, med den andra skenan som en guide för rätt position. Spåra utsidan av hakplattan med en penna och markera där hålen behöver borras för stiften. Borra försänkta pilothål och infoga två platt-skruvar ovan och två under hakplattan, genom den nya trä och i skenan, för att förstärka den extra trä.

4 Placera skenan i ett skruvstäd, skydda den med bitar av trä, och borra en serie tätt fördelade hål i slutet av trä för att skära ut det mesta av hakplattan platsen, med hjälp av en borr i samma storlek som hakplattan eller endast något större. Mejsel bort virket mellan hålen för att skapa spåret för hakplattan. Borra hål för stiften också välja en borr liten nog att stiften passar tätt.

5 Sätt hakplattan i facket och knacka stiften på plats med en hammare.

6 Stain och avsluta nytt trä för att matcha resten av skenan.

1 Mät ursprungliga huvudbok remsan med ett måttband och såg en ny styrelse i samma storlek. Använd ett lövträd som ek för extra styrka.

2 Lossa skruvarna från den ursprungliga huvudbok remsan med en skruvmejsel och bänd eller mejsel huvudboken remsan utanför sänggrind, eftersom det antagligen limmas på plats. Skrapa bort resterande lim från skenan.

3 Borra hål för skruvar i den nya huvudboken band och försänka dem så att skruvarna blir i jämnhöjd med ytan. Placera hålen en tum eller två till vänster eller höger om hålen i den gamla boken så att skruvarna går in färskt trä på rälsen.

4 Spread snickarens lim på baksidan av huvudboken remsan och klämma den på plats på skenan. Borra pilothål i skenan, försiktigt så att inte borra hela vägen genom skenan. Skruva in skruvarna, ta bort klämmorna och låta limmet torka.

Hur att reparera duken på en ruta våren

Hur att reparera duken på en ruta våren


En ruta våren ger nödvändigt stöd för din madrass. Den används ofta i flera år, även genom nya madrasser och bäddmadrasser. Med tiden, missbruk som rutan springs får börjar visa. En av de vanligaste tecken på slitage är i tyget som täcker insidan och utsidan. Oftast det material som används är cambric, en lätt väv som används i många klädselapplikationer. Om mottagaren fjädermaterial är skadad, reparera den genom att ta bort den gamla trasan och återvinna det med ny cambric.

Instruktioner

1 Ta bort alla den gamla trasan från din box våren, inklusive eventuella häftklamrar eller dyckert som håller det på. Du kan behöva använda en tång för att ta bort häftklamrar eller brads.

2 Lägg en bit batist över resår tillräckligt stor för att täcka hela rutan våren med minst 4 inches av överlappning på alla sidor. Reparation duk på antingen den övre eller nedre delen av din box våren med batist tyg. Överallt där reparation är nödvändig, täcker det hela sidan.

3 Använd en häftpistol att börja fästa batist till träramen. Börja med häftning batist till mitten av varje sida, som arbetar motsatta sidor i följd och dra batist tätt före häftning. När du har mitten av varje sida häftade ner, börja arbeta mot hörnen. Dra alltid batist tätt innan du häfta och byta sida ofta.

4 Klipp bort överflödigt batist från kanterna med en sax.