rensa ut plack

Kosttillskott som rensa ut plack i dina artärer

Kosttillskott som rensa ut plack i dina artärer


Om du har tunga mängder av plack i dina artärer, måste du både ta bort den befintliga plack och förhindra mer bildas. Ökad motion, rökstopp och en hälsosam diet hjälp förutom vissa tillägg.

Orsak

Plack är en ansamling av kalcium kolesterol, fett, cellulära avfall och blodproppar material fibrin, som fastnar på väggarna i artärerna. Artärerna ofta svara på uppbyggnaden genom att producera en annan utsöndring som bidrar till igensättning.

Betydelse

Plack uppbyggnad orsakar kranskärlssjukdom, halskärlsförtjockning och perifer artärsjukdom. Dessa resulterar i hjärtinfarkt, hjärtsjukdomar, stroke, smärta och infektion i armar och ben.

vitamin E

Ta vitamin E-tillskott kan ge hjälp. Mohsen Meydani i sin artikel, "E-vitamin och Atherosclerosis: Beyond Förebyggande av LDL-oxidation" som publicerades i "Journal of Nutrition" 2001, säger medan de flesta studier visar E-vitamin är effektiv i att förhindra plack byggs upp i artärerna, finns motsägelsefulla resultat om E-vitamin minskar befintliga plack.

Olja

Krill, valnöt, fisk och linfröolja alla innehåller omega-3 eterisk olja. Öka mängden av dessa oljor förhindrar plack byggs upp och kan även minska den.

Vitlök

Studier vid University of Medicine, Berlin, av Dr Guautnter Siegel visar att vitlök minskar inte bara mängden plack som bildas, hjälper det också minska befintliga plack med så mycket som 20 procent.

Orala Kelatbildare

Kelatbildande medel tas oralt in i blodomloppet och binder till materialet i plack. Kroppen filtrerar de bundna materialen och spolar ut dem ur blodet. .

Svamp i en hästs öron

Svamp i en hästs öron


Aural plack, eller ljud papillom, vanligen men felaktigt kallas öra svamp. Vit, tjock, knaprig, flagnande fläckar inne i hästens innerörat orsakar den underliggande huden att ändra pigment och blir tjockare. Små, hårda stötar kan bildas i den fonetiska plack. Hästens öron kan bli känslig, vilket gör hästen svår att hantera när haltering eller bridling.

orsaker

Aural plack kan orsakas av papillomvirus, som orsakar vårtor. Fluider läcka från bett från små knott, vilket orsakar en knaprig skikt för att bilda över huden i innerörat. Det knaprig skikt kan leda till ljud plack.

symptom

Insidan av hästens öra kommer att täckas med vit, knaprig fläckar, eventuellt med små, hårda stötar. Den fonetiska plack blir gulaktigt vid beröring. Lesioner kan bilda liksom. Huden under den fonetiska plack blir tjockare, och den underliggande pigmente ändras till rosa. Hästen kan skaka eller kasta huvudet och stå emot när du försöker hantera sina öron.

Behandling

Eftersom aural plack är faktiskt inte en svamp, kommer antimykotika och antibiotika inte att fungera. Oljebaserad salva kommer att rensa bort plack. Babyolja kan också användas. När plack tas bort, kan huden under behandlas med lugnande lotion eller salva. Om vårtor är inblandade, kan antiviral salva vara till hjälp.

Förvaltning

Eventuella ändringar hudpigment är permanenta, men håret ska växa tillbaka. Skadorna läker när plack tas bort. Om plack är svårt att ta bort helt och hållet, kan öron covers bäras av hästen för att förhindra insektsbett inuti örat. Fly masker med öron omslag finns.

Förebyggande

Undvika flyga bites på insidan av hästens örat är det bästa sättet att förhindra ljudform plack. Individuella känslighet för flugor kan göra ljud plack mer av ett problem för vissa hästar. Upprepad klippning av öronhår ger lättare tillgång till myggor och flugor, vilket ökar chanserna att din häst kommer att utveckla ljud plack. Om du måste klippa din hästs öronhår för show ändamål kommer örat täcker hjälpa till med förebyggande åtgärder.

Hur får man en hund Plack Off

Hur får man en hund Plack Off


Hundens tänder kräver regelbunden skötsel för att hålla sig frisk och ren. Plack byggs upp på tänderna naturligt från kombinationen av mat och bakterier. Om den lämnas untended, kan detta plack hårdna för att bilda tandsten på bara några dagar. Plack är lätt att ta bort, men tandsten är mycket svårare att bli av med och kan orsaka obehag och sjukdomar i tandköttet. Förhindra allvarliga tandproblem genom att rengöra tänderna innan de blir allvarligt smutsiga.

Instruktioner

1 Placera handen över toppen av din hunds nos och försiktigt dra tillbaka läpparna så att tänderna exponeras. Om din hund verkar orolig, kan du börja med att torka tänderna med gasbinda eller ett husdjur tand torka, vilket är en engångs fuktad trasa för att hjälpa borsta husdjur tänder.

2 Applicera en liten mängd av sällskapsdjur tandkräm till en hund tandborste eller mjuk människa tandborste. Använd aldrig mänsklig tandkräm på en hund som ingredienser kan störa en hundens mage.

3 Borsta tänderna i mjuka cirkulära rörelser. När du har avslutat en sida, gå vidare till den andra. Om du bara kan få ett litet område, fokusera på toppen.

4 Belöna din hund med en behandling efter varje lyckad borstning. Vissa tandläkare kit kommer även med godsaker för att rensa ditt husdjur tänder.

5 Ge din hund gråta, krispigt mat istället för våt mat för att förhindra uppbyggnaden av överskott plack. Tillhandahålla krispigt behandlar och tand ben, som avser att gnugga plack av hundens tänder.

6 Besök din veterinär minst en gång per år och har hundens tänder rengörs professionellt så ofta som rekommenderas av din veterinär.

Hur tar man bort plack från tandproteser

Hur tar man bort plack från tandproteser


En av de bästa sakerna med att ha proteser är att de är lättare att rengöra än riktiga tänder. Du kan ta dem direkt ur munnen, ge dem en bra rening, och blöta dem att ta bort svåra fläckar. Tandläkare rekommenderar att du tar hand om dina proteser precis som du tog hand om dina riktiga tänder, rengöra dem minst två gånger om dagen. Om du vill behålla dem gnistrande vit, undvika att dricka kaffe eller röka cigaretter med dem.

Instruktioner

1 Placera en handduk över bänkskivan där du planerar att rengöra dina proteser. Detta sätt, om du tappar dem du inte kommer att bryta dem.

2 Fyll ett glas med vatten och placera den på disken.

3 Placera en skvätt tandkräm storleken på cirka två ärtor på din tandborste.

4 Ta bort dina proteser.

5 Scrub dina proteser med din tandborste. Gnugga inte för hårt, eftersom du kan orsaka spår i ytan av tänderna. Se till att du skrubba ordentligt, men att få i alla sprickor och sprickor. Dessa är de områden där plack är mest sannolikt att bygga upp.

6 Skölj alla tandkräm bort av dina proteser. Skrubba dem lite med tandborsten om du är orolig att tandkrämen håller fast vid dem.

7 Placera dina proteser i glas vatten. Släpp en brus protes rengöringstablett i glaset. Blötlägg proteser så länge förpackningen på tabletterna rekommenderar. Blötlägg inte dina proteser i denna blandning över natten eftersom det kan skada dem. Endast blöta dem i rent vatten över natten.

8 Förbered din tandborste en gång med tandkräm.

9 Ta bort dina proteser från glaset och skölj dem under kallt vatten.

10 Borsta tandproteser med tandborste och tandkräm igen. Detta kommer att rensa eventuella kvarvarande rengöringsmedel tablett från dem.

11 Skölj dina proteser helt och sätta tillbaka dem i munnen.

Hur man rensa dina artärer

Hur man rensa dina artärer


Hjärtsjukdom är en mördare. Enligt American Heart Association, hjärt-kärlsjukdom dödar fler människor i USA än någon annan orsak. När artärerna som levererar blod till hjärtat blir igensatta med fett, kolesterol och andra material som utgör arteriell plack, en hjärtinfarkt uppstår, vilket händer kan ungefär var 34 sekunder i USA Göra några relativt enkla förändringar i ditt liv minska risken för en hjärtattack oerhört genom att rensa artärerna i ditt hjärta.

Instruktioner

En sluta röka. Rökning bidrar till uppbyggnad av fettmaterial i artärerna, vilket ökar chanserna att de kommer att bli blockerad och resulterar i en hjärtattack. Rökning gör det svårare att vara fysiskt aktiv och minskar blodets förmåga att flöda fritt, båda viktiga inslag i att hålla artärer unclogged.

2 Ät hälsosamma livsmedel. Det innebär att undvika överflödigt fett och salt och tar i ett rimligt antal kalorier baserat på din längd, ålder, kön och fysisk kondition. Grönsaker, frukt, fullkorn, magra mejeriprodukter, fisk och magert protein göra bra val. Begränsa alkoholintag, och följa kost riktlinjer som skisseras av sjukvårdspersonal om du är diabetiker eller har andra särskilda kostbehov.

3 Motion. Minst 30 minuter av fysisk träning fem dagar i veckan kan bidra till att minska plack och rensa artärer. American Heart Association konstaterar att vissa studier hävdar varje timme tillbringade promenader kan faktiskt öka din livslängd med två timmar.

4 Gå ner i vikt om du är feta eller överviktiga. Andra livsstilsförändringar som hälsosam kost och regelbunden motion kan hjälpa dig att nå en målvikt utan faddieter eller ansträngande övningar. Minska din vikt bidrar till att minska kolesterol.

5 Fråga din läkare om mediciner. Många olika typer av läkemedel finns som kan hjälpa kroppen förhindra uppbyggnad av plack. De får blodförtunnande så det är mindre troligt att koagulera eller att förhindra kolesterol från att binda till kärlväggarna.

6 Undersök kirurgiska alternativ. Läkare kan placera rören i artärerna bidrar till att förhindra ytterligare uppbyggnad och ökar blodflödet eller injicera medel som löser upp blodproppar.

7 Ta en låg dos aspirin dagligen. Studier visar att låga doser av aspirin hjälper blodförtunnande och tilltäppta artärer.

Hur man rensa vener och artärer

Hur man rensa vener och artärer


Artärer och vener är både blodkärl men med olika funktioner. Artärer pumpa blod från hjärtat att fylla på resten av kroppen med näringsämnen och syre, medan vener föra blodet tillbaka till hjärtat. Att hålla sig frisk, måste du sträva efter att hålla dessa blodkärl rengjorda. Tilltäppta artärer kan leda till åderförkalkning, uppbyggnad av fett i och på din artär väggar (plack), vilket kan begränsa blodflödet, enligt Mayo Clinic. Om dessa plack spricker, kan du få blodproppar i venerna.

Instruktioner

1 Sluta röka omedelbart och få motion flesta dagar i veckan. Rökning skadar blodkärlen och gör det svårare för dig att utöva. Motion hjälper blodcirkulationen och hjälper kroppen att utveckla nya blodkärl, vilket minskar trycket på dina redan tilltäppta kärl. Delta i muskelstärkande övningar såsom armhävningar, knäböj och sit-ups, utöver konditionsträning såsom jogging, cykling, promenader, gå i trappor och simning.

2 Ät en hälsosam kost. Undvik härdade fetter, bearbetade måltider och barer, salta och söta livsmedel och alla vita mjöl bakverk. Frukt, grönsaker, vatten, nötter, fullkornsprodukter och magert kött och fisk bör vara de viktigaste häftklamrar i din kost. Körsbär, jordgubbar, vitlök, spenat, vild lax, olivolja, grönt te och sötpotatis kommer att hjälpa rensa dina artärer naturligt.

3 Gå ner i vikt och behålla din vikt. "Om du är överviktig, förlorar så få som fem till tio pounds [2,3 till 4,5 kg] kan bidra till att minska risken för högt blodtryck och högt kolesterol, två av de viktigaste riskfaktorerna för att utveckla åderförkalkning", rapporterar Mayo Clinic. Behålla din vikt kommer att sänka blodtrycket och minska dina chanser att få diabetes.

4 Fråga din läkare om läkemedel för att hjälpa rensa dina artärer. Mediciner sänker det onda kolesterolet - low-density lipoprotein - och skryt den goda slag - high-density lipoprotein - finns, förutom trombocythämmande läkemedel, som kommer att minska dina chanser att utveckla blodproppar i venerna.

5 överväga operation om dina artärer fortfarande igensatt. Alternativen inkluderar angioplastik, bypassoperation, trombolytisk terapi och endarterektomi.

Hur att rensa ut artärer naturligt

Hur att rensa ut artärer naturligt


Våra artärer hålla blodet flyter smidigt genom våra hjärtan för resten av kroppen. Artärer som inte hålls ren kan blockeras av arteriell plack, den främsta orsaken till hjärtinfarkt och stroke. Förhindra dessa sjukdomar och det efterföljande behovet av hjärtoperationer genom att rensa ut dina artärer naturligt. Målen för att upprätthålla rena artärer är kolesterolnivåer under 200 mg och blodtryck på eller mindre än mindre än 120/80.

Instruktioner

1 Minska din kolesterol. USDA kostråd och American Heart Association (2005) rekommenderar mindre än 300 milligram kolesterol per dag. Nya riktlinjer beror på att publiceras i 2010, så dessa siffror kan komma att ändras. Enligt Dr Dean Ornish, bör du förbrukar mindre än 5 milligram kolesterol per dag för att uppnå och upprätthålla rena artärer ..

2 Minska din totala fettintag. Enligt USDA kostråd bör du förbrukar inte mer än 30% av din dagliga kalorier i form av fett, och mindre än 10% av det totala bör vara från mättat fett. Transfett bör undvikas helt. Detta innebär att om du kan ha 200 kalorier bör du inte har mer än 22 gram mättat fett per dag.

3 Ät mindre kött och mer frukt, grönsaker, nötter, bönor, frön och fullkornsprodukter. Många kött innehåller stora mängder fett och kolesterol. Att äta för mycket kött ökar risken för hjärtsjukdomar, enligt resultat från Dr. Dekan Ornish studie "Lifestyle Heart Trial". För att rengöra artärerna naturligtvis du kommer att behöva skära ner på mängden animaliska produkter som du äter. Detta inkluderar kött, mjölk, ägg och ost. En hälsosam vegetarisk kost är perfekt.

4 Sluta röka och undvika passiv rökning. Skapa en rökfri hem. Rökning kan orsaka blockeringar i dina artärer. Rådgör med din läkare för att få hjälp med sitt missbruk. Din läkare kan ge dig rätt undervisningsmaterial, recept och råd.

5 Motion minst tre gånger i veckan under minst 20 minuter varje gång. Den viktigaste typen av träning är en som du gillar. Annars är du mindre benägna att hålla fast vid det. Hitta en daglig motion program på TV, söka efter ett träningspass video i butiken, ta upp en kampsport, gå, simma, gå på gym eller dans. Det finns många alternativ.

6 Lugna ditt sinne och minska din stress. Meditation bidrar till att minska din dagliga stress. Långvarig stress och ångest kan bidra till tilltäppta artärer. Meditation kan hjälpa i din strävan att rensa ut i blodkärlen naturligt när praktiseras i samband med en hälsosam diet. Meditera i minst 10 minuter varje dag.

Hur man rengör plack och kalcium från artärerna

Hur man rengör plack och kalcium från artärerna


Våra artärer bär blod och deras näringsämnen hela våra kroppar. Inne i blod är ämnen såsom fett, kalcium och kolesterol, som utgör plack. Plack fastnar på väggarna i våra artärer och orsakar ett tillstånd som kallas åderförkalkning, som är en förträngning eller igensättning av artärer. Vissa aktiviteter som att äta rätt, regelbunden motion och tar mediciner kan hjälpa till att rensa plack och kalcium från artärväggarna.

Instruktioner

1 Ät en kost rik på frukt och grönsaker och omega 3-fettsyror. Omega 3-fettsyror finns i fisk som tonfisk och lax. Begränsa eller undvika trans-fet eller mättade fetter såsom stekt mat.

2 Motion dagligen under minst 20 till 30 minuter. Ta trapporna istället för hissen, gå på raster på jobbet eller göra gården eller trädgårdsarbete kan alla lägga till upp till din dagliga motion regim utan att behöva avsätta en separat övning rutin.

3 Sluta röka. Rökning bidrar till överskott plack i blodkärlen, vilket kan leda till tilltäppta artärer.

4 Sänk din stressnivå. Stress kan bidra till högre nivåer av plack och kalcium i artärerna. Lyssna på avslappningsband, ta lugna promenader, sitta på din veranda och njuta av naturen, ta upp en ny hobby som att ta hand om inomhus blommor, stickning eller läsa en rolig bok.

5 Ta några mediciner din läkare rekommenderar att avlägsna överskott plack och kalcium från dina artärer. Cholesterolmedications kan vända LDL, eller det onda kolesterolet, som byggs upp i dina artärer. Högt blodtryck mediciner kan också bidra till att minska fettuppbyggnad på kärlväggarna.

6 Tala med din läkare om en angioplastik om din läkare rekommenderar proceduren att hjälpa till med blockering från plack och kalkavlagringar. En angioplastik involverar en tunn slang in i blockerade artärer med en viralopp genom röret och en tömd ballong fäst vid änden av tråden. Ballongen blåses vid området för blockeringen, klämma de fetthaltiga avlagringar mot artärväggen, och en stent placeras på plats för att hålla artären öppen.

Hur att rensa öronen när de flyger och dykning

Hur att rensa öronen när de flyger och dykning


Öronen blockeras när de flyger eller dykning av samma skäl: trycket utanför öronen blir betydligt annorlunda än i öronen. Även om det ibland bara obehagligt, kan det också vara mycket smärtsamt och kan leda till skador vid dykning. Att avlasta blockering, är det nödvändigt att utjämna trycket. Det är viktigt att rensa öronen när dykning för att undvika en brusten trumhinna. När du flyger, är det värsta som sannolikt kommer att hända intensiv men tillfällig smärta.

Instruktioner

1 Svälj några minuters mellanrum. Suger på en bit godis när en planet lyfter eller landar är användbara. Godis själv inte lätta på trycket, men svälja saliv gör. Om du är dykning, torra svalor har samma effekt.

2 Nyp näsan stängd, om svälja är inte tillräckligt. Stäng munnen om flygande. Det är inte nödvändigt men gör förfarandet enklare.

3 Blås genom näsan medan du fortfarande nypa den stängd. Uppenbarligen ingen luft kan komma ut näsan men de nasala och hörselgångar är kopplade och det kan lätta på trycket. Upprepa med några minuter eller när du känner öronen blockeras igen, tills du har stigit eller ned till full höjd / djup.

Hur man skapar Christian vägg plack

Hur man skapar Christian vägg plack


Christian vägg plack kan enkelt skapas och sedan visas i ditt hem för att hålla din familj fokus på Gud. De är billiga att göra, men kan erbjuda en mängd uppmuntran samt att stärka tron hos kristna. Håll en som ska visas i ditt eget hem och göra andra att ge bort i present.

Instruktioner

1 Välj en kristen Skriften, fras eller dikt du vill använda för din vägg plack.

2 Köp en platta eller tallrik i storlek och färg på ditt val. Detta kommer att ligga till grund för din vägg plack.

3 Order eller göra en vinyl utklipp av valda Skriften, fras eller dikt. Du kan beställa en anpassad vinyl utklipp fit storlek från olika återförsäljare bland annat säljare på Etsy eller så kan du skapa din egen med hjälp av en vinyl-skärmaskin, såsom Cricut.

4 Applicera vinyl säga till rena, torra platta och band ner med målartejp så att det är säkert när du använder den. Använd ett kreditkort eller annan anordning för att gnugga vinyl på plattan eller tallrik.

5 Häng din tallrik eller tallrik på väggen med hjälp av platt galgar.