rama spegeln

Hur man gör en trä ram för en spegel

Hur man gör en trä ram för en spegel


Om du har en spegel ansluten till din vägg med metall inramning konsoler, kanske du känner som det finns inget du kan göra för att göra det mer attraktivt. Däremot kan du faktiskt rama spegeln utan att ta ner det, och helt enkelt fästa ramen runt själva glaset. Du kommer att använda sig av en speciell typ av klädsel som kallas rabatt trim, som har en skåra skurits ut ur baksidan för att rymma spegelkanten och täcker de exponerade sidorna.

Instruktioner

1 Håll en bit rabatt trim mot varje kant av spegeln och göra en markering med en penna där du måste klippa bit.

2 Skär trim med ett bord såg längs varje markerar du gjort på det. Ändarna bör skäras i 45 graders vinkel så att de bildar en kvadrat hörnet när passas ihop.

3 färg eller bets varje bit av trim. Trim behöver behandlas på både framsidan och baksidan, samt på varje sida och de skurna ändarna. Låt trä trim vila i 2 dagar för att låta målet att bosätta sig i trim.

4 Blanda snabbhärdande epoxi enligt anvisningarna på din specifika produkt. Sprid ett tunt lager av det beredda epoxi på baksidan av varje bit av trim och tryck klädseln på plats runt spegeln.

5 Tape trim till spegeln och väggen med målartejp och låt epoxin torka. Bara ta bort tejpen när epoxin har härdat så länge produkten dikterar.

Hur man fixar Wall Mirrors

Hur man fixar Wall Mirrors


Vägg speglar gör det möjligt att stjäla en blick på ditt utseende innan du kliver ut för dagen eller välkomna gäster i ditt hem. Men du kanske inte märker hur mycket du använder en spegel tills det är dags att åtgärda det. En spegel är värt att fastställande om den har ett värde och dess skador är minimal. Speglar kan skadas på flera sätt - det silvering kan utveckla fläckar, det kan ha repats eller glaset kan flisas.

Instruktioner

1 Reparations svarta fläckar på spegeln och repor i spegeln stöd. Reaktionen mellan fukt i luften och spegeln silvering, kan gamla speglar utveckla svarta fläckar nära kanterna. Skador på spegel silvering kan också vara fysiskt, såsom en skrapa över ryggen eller avskalning vid kanterna. När du har en skadad värdefull spegel, återställa den med en silver spegling kit.

2 gummihandskar och skyddsglasögon, och skrapa eller lösa spegeln stöd ner till glaset.

3 Rengör glaset med en luddfri trasa för att ta bort någon av de gamla silvering rester.

4 Applicera silver på ett smidigt lager över glaset.

5 Coat silverskiktet, när den väl har satt, med kopparskiktet.

6 Måla baksidan av spegeln med spegeln uppbackning färg som skyddar spegel försilvring skikten.

En Refinish kanterna av spegeln om de är flisas.

2 Skrapa bort eventuella stora, lösa bitar av glas innan slipning kanten.

3 Sand kanten med en våt diamant glas rondell eller ett glas slipa sten tills kanten är jämn och rundad.

4 Torka bort sliprester från glaset för att avslöja sin polerade glans.

1 Rama spegeln med bild inramning. Detta är ett enkelt sätt att dölja flisas hörn och kanter på spegeln. Ett stort nog ram döljer också svarta fläckar i spegeln silvering längs kanterna.

2 Mät bredden och längden på spegelglaset.

3 Gör en ram. Mitre klippa, vid 45-graders vinkel, utformningen för bredden och längden på spegeln. Trälim och tack ihop ändarna med efterbehandling naglar. Montera glaset i ramens stöd och använda frame stift för att fästa den på ramen. Täck spegelns baksida med en ram uppbackning.

4 Beställ en skräddarsydd ram för din spegel, om du inte kan göra en. Ge team längd- och breddmätningar av spegeln, och välja den typ och stil av ram du vill ha för din spegel.

Craft Idéer för Seashell Speglar

Craft Idéer för Seashell Speglar


Tillbringa en eftermiddag, helg eller sommaren på stranden, slappna av, leka med barnen och samla naturskatter att ta hem och skapa minnesvärda heminredning. Från Atlanten till Mexikanska golfen och havet av Cortez till Stilla havet olika storlekar, texturer, färger och former av snäckskal diska dagligen land. Ta hem skal och använda dem för att skapa ljus, glasunderlägg, tavelramar, ljusstakar och speglar.

Shell Mirror

Gör min Mosaic Shell Mirror erbjuder naturälskare en möjlighet att använda och visa olika former, storlekar, typer, färger och texturer av snäckor. Du kan även lager lätta stenar, grus och stenar i väv av denna design. Innan du börjar detta projekt hitta en spegel med en grundläggande ram som gör starkt lim vidhäftning såsom trä. Färgen på ramen behöver ingen roll eftersom skalen täcka den i helhet. Blötlägg alla skal i en hink med tvålvatten och skrubba med en svamp för att se till att de är rena och fria från alla andra partiklar som skulle hindra platta utrymmen från liggande an mot ramen. Skapa ett utsidesskikt av olika storlek skal och fäst med tjock klibbig lim från ett hantverk butik. Ordna flera rader flyttar inåt och låta varje lager tid att torka. Shell kanter bör något överlappa in i glaset för en mjuk, naturlig look runt spegeln. Den kreativa element denna spegel är att limma skal ovanpå bottenlagren vilket resulterar i en flerdimensionell utseende. Scatter översta lagret skal runt för att täcka fickor av öppna ytor.

Snäcka Mirror Trim

Martha Stewarts Sea Shell Mirror Trim dikterar spegelns ram färg och snäckor "färger komplettera varandra. Plocka upp en plan bildram som är målad vit. Antik vit erbjuder en mer naturlig känsla och utseende. Blötlägg alla skal, skrubba dem rena och torra. Fäst bara vita snäckor på ramen. Observera att "kvicksilver spegelglas, som liknar en antik spegel," bidrar till att skapa en riden, åldraslook med mjuk skuggade --- gräddvita --- skal. Arbeta från glaset utåt, med hjälp av känsliga skal såsom sniglar att rama spegeln, att "tulpaner" skapa en mellersta raden och "platta pilgrimsmusslor eller hjärtmusslor för att bilda en räfflad kant." Mindre storlek eller fragment av skal fungerar bra att stötta andra skal bakifrån. Använd extra tjockt hantverk lim för att fästa skal till ram och tillåta gott om tid att torka innan hängande.

En Seashell Mirror

Strand Tema Heminredning A Seashell Mirror erbjuder skalälskare möjlighet att visa sina mest prisade skal på ett sätt som framhäver deras individuella natur, färg och form. Du behöver tillgång till en rustik trä inramad spegel. Om ramen inte redan pastell i färg, sedan borsta med ett par lager av grädde färg och låt den torka. När arrangera skal på denna ram, är nyckeln till att lämna avstånd mellan stycken. Du behöver inte en massa tankar att göra detta till en vacker spegel. Strategiskt lägga ut ett mönster och bedöma dess utformning före limning på plats. Placera stora snäckor i två motsatta hörn, storlek de medel --- fyra på toppen och botten varje --- och små snäckor såsom "coquinas" längs sidorna. Tanken är att tydligt visa varje skal på ett sådant sätt att tittarna kan uppskatta alla dess unika fysiska egenskaper.

Hur farkosten en spegel ram

Hur farkosten en spegel ram


Speglar lämpar sig väl för dekorativa och funktionella väggdekor Crafting en spegel ram uppnås enkelt och tillåter crafter att skapa en one-of-a-kind ram återspeglar smaker av dekoratör eller spegel mottagaren. Med några billiga leveranser, kan du skapa en spegel ram från en trä bildram eller från en styrofoam form i en eftermiddag. Supplies finns på hantverk butiker eller lokala lågprisbutiker inom hantverksavdelningen.

Instruktioner

1 Placera träram (montering av spegel mätningar) på en yta som är täckt med tidningar. Träramar arbetar med standarddimensions speglar såsom rektanglar, ovaler, kvadrater och cirklar. Att arbeta med en träram kommer att bli svårt om du har en ovanlig storlek spegel.

2 Häll om 113gr. akrylhobbyfärg i en ren burk eller margarin badkar att måla ramen i en solid färg. Använd en liten, hantverk storlek pensel för att måla ramen. Håll dina penseldrag i samma upp-och-ner stroke. Akrylfärg torkar jämnt. Låt färgen torka i 24 till 48 timmar.

3 Måla ram med en akryl klarlack. Du kan använda en spray klarlack, men sprayfärg orsakar ibland akrylfärg för att köra. Tillåta den klara beläggningen att torka i 24 till 48 timmar.

4 Montera spegeln i ramen. Om ramen saknar en galge, installera en sågtand hängare med hårdvaran som tillhandahålls och försiktigt knacka naglarna i hålen i galgen, åtminstone ½ tum från yttre ram kanten på baksidan mitten av bilden.

1 Täck en arbetsplats med tidningar och placera spegeln på toppen. Placera den formade styrofoam krans formen ovanpå spegeln. Spegeln bör passa i det öppna området av styrofoam form med ca 1 tum av styrofoam vilar ovanpå spegelkanterna.

2 Limma undersidan av styrofoam blanketten till de övre kanterna av spegeln, med hjälp av limpistol. Låt limmet svalna.

3 Lim torkad spansk mossa till frigolit formen / ram, helt täcker sidorna och överst i formuläret. Gröna styrofoam Formulär finns tillgängligt; dessa inte visar någon vit genom mossan.

4 Lim konstgjorda / torkade blommor, snäckskal eller grönska över spansk mossa. Blommor eller grönska kan vara åtskilda 1 eller 2 inches isär, eller grupperade i kluster. Låt limmet svalna.

5 Tryck en sågtand hängare i mitten baksidan av frigolit spegel ram och använder limpistolen att limma varje ände ordentligt i skummet. Låt limmet svalna.

Hur man byter en passagerare spegel på en Dodge Ram 2500

Hur man byter en passagerare spegel på en Dodge Ram 2500


Dodge Ram 2500 infördes av Chrysler 1993. lastbilens funktioner som ingår förarens sida, passagerare och backspeglar. Både förarsidan och passagerarspegel är fästa på dörrarna och är nyckeln till säker drift av trucken. En trasig eller saknas passagerare spegel kan lämna föraren utsatta för olyckor på den sidan av lastbilen. Byte av passagerar spegeln kräver minimalt arbete med några enkla verktyg.

Instruktioner

1 Rulla ner passagerarsidorutan. Skruva loss de två Phillips skruvar på dörrhandtaget och de två stjärnskruvarna längst ned i dörren på den inre dörrpanelen.

2 Placera vanlig skruvmejsel mellan den inre dörrpanelen och dörren. Dra rakt bakåt för att bända loss den inre dörrpanelen. Upprepa processen tills panelen har tagits bort från dörren.

3 Ta bort de två 10mm uttag bultarna som håller spegeln till dörren. Ta spegeln och fästa den nya spegeln. Dra åt skruvarna och byt ut dörrpanelen med skruvar.

Hur man enkelt Rama en Spegel

Hur man enkelt Rama en Spegel


Utforma en badrumsspegeln är ett enkelt sätt att uppdatera utseendet på utrymmet utan att spendera de pengar som är förknippad med att köpa en ny spegel. Utforma en spegel också kan du välja stilen på ramen du älskar med en spegel som redan passar in i utrymmet. Att rama in en badrumsspegeln, måste du mätverktyg, lim och skärande verktyg, som kan hyras på byggvaruhus.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden av spegeln med en linjal.

2 Skär fyra bitar av gjutning --- två för längden på spegeln och två för bredden. Skära av änden på varje bit i en vinkel så att alla fyra bitar radas upp perfekt mot varandra. Använda sandpapper för att jämna ändar bitarna.

3 Lätt sand gjutning. Måla eller färga det valfri färg. Låt gott om tid att torka.

4 Applicera lim på baksidan av en bit av trim och tryck den mot spegeln. Ta spegeln och placera den på en plan yta, om möjligt. Säkerställa att den bit av trim inte glider ner spegeln när den är fäst, Om spegeln inte kan tas bort. Håll bit trim tills limmet har torkat, om så är nödvändigt.

5 Limma de återstående tre bitar av trim till spegeln.

Hur man bygger en stor spegel Ram

Hur man bygger en stor spegel Ram


En stor spegel kan vara en tillgång för ett begränsat utrymme. Speglar reflekterar ljus, skapar djup och göra ett rum verkar mycket större än den faktiskt är. Däremot kan stora speglar med premade ramar vara mycket dyrt. Du kan göra din egen spegel ram för att passa ditt hem inredning och spara pengar på samma gång. Tillvägagångssättet liknar trimning ett fönster, och kräver i princip samma metoder och material för att slutföra projektet.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden av spegeln. Detta kommer att avgöra storleken på trim som behövs för att rama in spegeln.

2 Skär två sektioner av 3-tums vägg trim till 6 inches bredare än bredden av spegeln. Till exempel, om spegeln mäter 46 inches bred, behöver du två sektioner som var och 52 inches bred.

3 Skär två sektioner av 3-tums vägg trim till 6 inches längre än höjden av spegeln. Till exempel, om spegeln är 60 inches tall, behöver du två delar av trim som mäter 66 inches.

4 Lägg de fyra avsnitten i trim horisontellt på en plan yta. Mäta i 3 inches från varje ände längs den nedre kanten av trim. Rita en linje tillbaka från varje 3-tums botten märke till det övre hörnet på varje ände. Detta kommer att skapa en 45-graders vinkel för trim.

5 Klipp längs 45-graders vinkel linje för att ta bort avsnittet från varje ände av varje trim sektion. Detta gör det möjligt för trim att installera sömlöst på spegeln.

6 färg eller bets trim till önskad färg. Låt trim att härda i upp till två veckor innan du börjar montera trim bitar.

7 Applicera konstruktion kvalitet lim på baksidan av bredden delar av trim och placera de två bredd sektioner längs toppen och botten av spegeln, rada upp varje 3-tums märke uppmättes till hörnen av spegeln. Håll trim på plats genom att tejpa trim på väggen runt spegeln med hjälp av målartejp.

8 Applicera konstruktion kvalitet lim på baksidan av bredden delar av trim och placera de två delarna av trim längd längs sidokanterna på spegeln, rada upp varje 3-tums märket med hörnen av spegeln. Håll trim på plats genom att tejpa trim på väggen runt spegeln med hjälp av målartejp.

9 Ta bort tejpen från klädseln när limmet har torkat. Det tar ca 24 timmar för att bygga kvalitet limmet torka. Se till att limmet är helt torrt innan du fortsätter fortsätter.

Hur man skapar en ny ram för en spegel

Hur man skapar en ny ram för en spegel


Att skapa en ram för en spegel är en måttligt svår process som tar flera dagar att slutföra. En ny ram är nödvändigt om den gamla ramen är trasig, skadad eller ointressant, men spegeln inuti är fortfarande fullt funktionell. Att göra en ny träram ger spegeln nytt liv och elegans.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla ramen från spegeln om den fortfarande är ansluten. Använd en hammare för att haka några spikar som håller ramen på plats, eller använd en skruvmejsel för att lossa skruvarna. En liten mejsel kan ta bort envisa lim från ytan av spegeln. Se till att inte bryta spegeln när du tar bort gammal ram.

2 Skär plywood så att det är 2 inches större än spegeln på alla sidor. Placera spegeln i mitten av plywood stöd. Skär gallerremsor så att de täcker de återstående exponerade trä på alla sidor.

3 Limma spegeln och gitterband på plywood stöd. Låt torka i 24 timmar. Om trä skift, använder fjäderklämmor för att hålla bitarna på plats.

4 Linje rosettblocken mot hörnen av gallret. Markera sin placering med en blyertspenna. Linje formningsstyckena mot spegelramen. Markera skärlinjerna på gjutning så att de passar i jämnhöjd med rosett bitar. Skär gjutning storlek.

5 Placera rosetter och formning över den exponerade delen av träram. Limma trä på plats. Använd fjäderklämmor för att hålla trä som det torkar. Skruva hörnen av ramen på plats med hjälp av kraften skruvmejsel och skruvar. Använd två skruvar per hörnkant. Låta limmet torka i 24 timmar.

6 färg eller bets ramen som önskas. Om färgning av trä, följa upp med en lack eller sigill. Att ramen torka under ytterligare 24 timmar.

7 Vänd ramen över. Skruva två D-ringar på baksidan av ramen omkring en tredjedel av vägen ner från toppen av spegeln och 2 till 3 inches från kanten.

8 String flera delar av bilden tråd mellan de två ringarna, lämnar lite slack mellan de två sidorna. Lämna tillräckligt slak för att spegeln att hänga från en vägg med lite svårigheter.

Hur man målar en metallspegel ram

Hur man målar en metallspegel ram


Paint är utan tvekan den mest mångsidiga verktyg i din heminredning verktygslåda. Framsteg i färgkompositioner gör det möjligt att måla nästan vad som helst med bra resultat. Sprutmålningsfärg i synnerhet kommer att förvandla ditt hem tillbehör på nolltid. Sprayfärg ger en bra finish och är lätt att applicera. Om du har en metallspegel ram som du vill omvandla kan du få en ny spegel i ett par timmar.

Instruktioner

1 Rengör metallramen med en svamp och mild tvål och vatten. Helt ta bort alla tvålrester med en ren svamp och rent vatten. Låt spegelramen torka helt.

2 Ta spegeln utanför och lägg det platt på en damm ark. Undvik att använda sprayfärg inne på grund av rök, och även på grund sprayfärg kan lätt resa till närliggande väggar och golv som orsakar en röra.

3 Sand spegelramen med hjälp av medel sandpapper. Slipning hala ytor innan priming och målning skapar struktur som ger primer och måla något att ta på, och det minskar skalning och repor på den färdiga produkten. Var noga med att inte repa spegeln medan slipning ramen.

4 Använd ren, fuktig trasor för att torka någon slipdamm från ytan av spegelramen.

5 Vik tidningen att passa inuti ramen. Tejp det noga för att täcka alla delar av spegeln. Kontrollera att det inte finns några luckor i tidningen som gör det möjligt sprayfärg att filtrera igenom.

6 Spray primer på spegelramen i en långsam, svepande rörelse. Med hjälp av en stadig, jämn ström av primer kommer att bidra till att undvika droppmärken. Välj en primer utformas för hala ytor. Rustoleum och Krylon göra bra primers för denna applikation. Låt primern torka helt. Om du fortfarande kan se den ursprungliga yta genom primern, applicera ett extra skikt.

7 måla din spegel ramen med samma sprutteknik du använde för primern. Applicera två eller tre tunna lager av färg, så att varje torka helt innan en annan.

Hur man Rama en Ramlösa Mirror

Hur man Rama en Ramlösa Mirror


Speglar har länge varit ett bra komplement till inredningen i ett rum. Inte nog med att de lysa upp en plats genom att reflektera ljus, de gör också rummet verkar mer rymliga. Medan ramlösa speglar uppnå samma resultat, tillsättning av en ram skapar en mer polerad och snygg design. Lyckligtvis är uppgiften inte alltför svårt att fylla i och alla leveranser bör vara lätt tillgänglig på en lokal järnaffär.

Instruktioner

1 Besök den lokala järnaffären för att samla dina leveranser. Välj en trä trim som du vill men se till att det är platt och kommer att sitta tätt intill spegeln. Enkla, släta trä trim kommer att skapa en slankare modern, medan trim med åsar och andra dekorativa detaljer kommer att lägga mer karaktär till pjäsen. Om du planerar att bara fläckar eller försegla trä, se till att tonen kommer att matcha din nuvarande inredning.

2 Mät spegel dimensioner. Skär trim i fyra bitar, två bitar för längden och två för bredden. Med användning av en geringssåg, skär ändarna vid en 45-graders vinkel så alla bitar kommer att passa tillsammans för att skapa ramen.

3 Använda en fin grus sandpapper, lätt sand träet trim och torka bort dammet.

4 För att uppnå god täckning, applicera två lager av färg eller bets, och se till att ge gott om torktid mellan skikten. Vid tillämpning av fläcken följer träets ådring att ta fram det trim naturliga linjer och skönhet. Om målning, se till att tillämpa tunna jämna lager och hålla utkik efter droppar.

5 Både målade och färgade trim kan anpassas för att matcha din dekor. Överväga att lägga handmålade detaljer eller stencilling. Ett annat alternativ är att lätt sand kanterna på trim igen för att ge spegeln en shabby chic look.

6 Använd trälim för att fästa den färdiga trim till spegeln. Om spegeln är större, kan det vara bra att värva lite hjälp i detta steg för att se till att trim rätt läge innan limmet börjar att ställa in.