polering porslin

Hur Edge & Polish Porslin Tile

Hur Edge & Polish Porslin Tile


Porslin kakel är ett populärt material för alla områden i hemmet. Porslin är slitstark med färg som går genom kakel, snarare än att ha en glasyr på toppen. Eftersom kakel färg tränger sin kropp, är det möjligt att sätta en bullnose kant på en porslin kakel och i fall av vissa kakel slät porslin ut, polering både kanten och kroppen av plattan för en snygg, elegant utseende.

Instruktioner

1 Skär plattan till önskad storlek för montering på plattan såg med hjälp av standardblad. Markera kakel och skjut den stadigt genom att såga plattan igenom. Ändra bladet på brickan såg när plattorna har sänkts till en bullnose blad med hjälp av en skiftnyckel för att skruva loss gamla bladet och dra på den nya. Den bullnose bladet kommer att ta bort huvuddelen av kanten på porslin kakel och förbereda den för polering.

2 Passa in kakel kant med den böjda delen av den bullnose bladet på kakel såg. Plattan bör passa väl upp mot den sida av bladet så att bladet kurva kommer att ta bort kanten av kakel; inte linje kakel upp som om det kommer att skäras av bladet. Tryck plattan längs kakelsåg bord i bladet med en konstant hastighet, och dra den tillbaka mot dig igen med samma hastighet tills plattan har flyttat genom bladet från ena änden till den nästa. Du kan behöva göra detta flera gånger för att avlägsna hela den kanten och få en rundad kant på plattan. Det rekommenderas att du tränar på en skrot bit kakel först, för att avgöra hur många gånger plattan ska skjutas in i bladet. Varje platta kommer att variera i täthet, så några plattor måste skjutas in i bladet mer än andra.

3 Skruva en polerdyna på vinkelslipen genom att använda nyckeln för att lossa bulten på toppen, placera dynan på kvarnen och dra åt skruven igen. Testa olika hastigheter kvarnen på en skrot bit av kakel för att hitta den hastighet som bäst polera kanten av kakel, och om så erfordras, kropp kakel också.

4 Kör vinkelslipen över kanten och kroppen av kakel kontinuerligt. Flytta vinkelslipen både fram och tillbaka längs kanten och upp och över kanten in i kroppen av plattan för att matcha kanten avslut med kakel kropp. Kör vinkelslipen i snäva cirklar över hela kroppen av plattan som om du ritade omkretsen av en orange att polera kropp kakel. Den tid som behövs för att polera kanten eller kropp av plattan kommer att variera beroende på densiteten av plattan, och den nuvarande finish. Återigen är det bäst att prova denna teknik på en skrot bit av kakel från samma parti för att bestämma hur lång tid och hastighet som behövs för att polera den särskilda kakel. Håll aldrig vinkelslipen statiskt på ett ställe på brickan, eftersom detta kan markera kakel.

Gör det själv Motor Polering

Gör det själv Motor Polering


Polering varje motor är en arbetsintensiv och tidskrävande arbete. Hoppa över steg eller processer kommer att påverka utseendet på den polerade motorn. Det kan inte göras med kemikalier eller sprayer, måste det göras för hand en bit i taget. Det färdiga resultatet är imponerande eftersom de polerade aluminiumytor är starkt reflekterande. Vissa entusiaster polera sin motor, eftersom de går in sitt fordon i auto visar och utställningar, medan andra precis som en ren motor.

Instruktioner

framställningsstegen

1 Pop huven på bilen och undersöka din motor. Polering din motor kommer att innebära att avlägsna och tidskrävande steg för varje del du vill poleras. Poleringsprocessen kommer inte att ändras från del till del så var och en kommer att behandlas på samma sätt.

2 Täck de elektriska komponenterna i fordonet, generatorn, ECV ventil, ledningar och batteri med plastfolie eller folie. Säkra wrap de delar med gummiband eller klipp. Det behöver inte vara vattentäta.

3 Spray avfettningsmedel på motordelar du kommer att polering senare. Detta får lagret av grime innan du börjar slipning. Låt avfettningsmedel sitta i några minuter. Använd en sprayflaska fylld med vatten eller en slang på låg för att avlägsna avfettningsmedlet och smuts. Låt motorn torka.

Poleringsprocessen

1 Ta del kommer att polera från motorn. Sätt på skyddsglasögon, handskar och andningsskydd. Använda 60 grit sandwheel och planslip gör smidig även stroke över ytan av den del tills ytan börjar dyka upp. Ändra sandpapper när det börjar att förlora effektiviteten. Ändra sandpapper till 120 grit och upprepa processen. När du är klar med 120 grit förändring till 180 grit och upprepa processen. När det är fullständig förändring till 220 grit sandpapper. Du har möjlighet vid denna punkt att använda 600 sandpapper för en ännu mer reflekterande yta på din polerade motordelar.

2 Fäst svart bufferthjulet, vilket är den tuffaste i satsen, till 1/4 hästkrafter motor som har fastklämd på arbetsbordet med ett "C" klämma. Applicera svart smärgel polermedel till hjulet och sedan börja polera del. Flytta den del långsamt och jämnt över ytan av spinnbufferthjulet. Applicera förening ofta under denna process.

3 Fäst den gula bufferthjulet till motorn och använda den bruna Tripoli förening och upprepa slipprocessen du gjorde tidigare. Flytta delen i samma riktning du började med, sida till sida brukar fungera bäst. Byt ut bufferthjulet med nästa mjukare hjul och använda vit diamant förening och upprepa poleringsprocessen. När du är klar ersätta hjulet med det sista hjulet, bomull diskett hjulet. Använd den röda rouge föreningen. Upprepa processen noga med att inte låta diskett hjulet för att fånga kanten av den del och slita det ur händerna.

4 Sand ojämnheter med hjälp av flexaxeln fäst vid en pelarborrmaskin och en 24 sandpapper skiva. Ändra grus pad till en 50 grit pad och gradvis öka till fliken hjulet för att polera dessa ojämnheter. Du kan om du väljer att använda buffert hjul och polermedel på ojämna ytor, men det är inte nödvändigt.

5 Upprepa denna process med varje del du vill polerade tills var och en är klar. Montera motorn och ersätta den i fordonet. När du är klar, tillämpa en tjock päls av Sonus Trim och Motor Kote eller annan beläggning för att skydda din polerade motorn från korrosion. Låt pälsen torka och inte torka överskott. Använd en svamp för att suga upp överskottet.

Lumineers Vs. Porslin

Lumineers Vs. Porslin


Faner, oftast gjorda av porslin, är den allmänna etikett som ges till någon tand täcker. Lumineers är en typ av ultratunna faner som skapar flyttbara beläggningar för tänderna. Både traditionella fasader och Lumineers är utformade för att täcka dina befintliga tänder, vilket gör dem mer estetiskt tilltalande. De täcker fläckar, sprickor, chips och brister. De kan också förhindra ytterligare tand skador. När du väljer Lumineers kontra faner, överväga dina övergripande mål, kostnader, material och förfarande.

övergripande mål

Bestäm din motivation för att vilja ändra dina tänder vara vitare och rakare. Tänk på hur det kommer att förändra ditt leende och utseende. Bestäm om du vill ha en långsiktig eller kortsiktig lösning. Till exempel, om du vill perfekta tänder för ditt bröllop kontra din karriär. Både porslinsfasader och Lumineers kan bidra till den allmänna tandhälsa. Traditionella porcelainveneers ersätta ömtåliga tänder och hjälpa dig att undvika mindre tandreglering. Lumineers kan täcka sneda eller missfärgade tänder utan att förstöra integriteten av tanden. Om önskan är utseendet baserad, anser mindre påträngande möjlighet att Lumineers, som är reversibla. Om du vill att ditt leende att vara permanent vit och rak, använda traditionella porslinsfasader, som mal ner tänderna och inte reversibel.

Kosta

Lumineers Vs. Porslin


Traditionella porslin Lumineers varierar från £ 585 till £ 1625 per tand på grund av den längre förfarande. De är det dyraste alternativet. Många tandläkare hävdar att traditionella faner kan pågå hela ditt liv utan att behöva bytas ut. Lumineers varierar från £ 455 till £ 650 per tand. Lumineers kommer att pågå från 20 år till hela ditt liv, men det finns risk för att limmet blir svaga och täck bryta. Komposit faner varierar ca £ 162 per tand. Livslängden på de sammansatta fasader är bara fem till sju år.

material

Traditionella faner är oftast gjorda av porslin. Denna typ ger tänderna en verklighetstrogen, genomskinligt utseende. Porslin är tålig och motstår färgning. Faner kan vara gjord av ett sammansatt harts som innefattar plast, keramik eller glas. Denna typ av faner kommer att vara billigare än porslinet, men kommer att sakna den kvalitet och långvariga naturen av en porslinfanér. Lumineers är tunnare än traditionella faner. De är också gjorda av porslin som framstår som naturligt och genomskinlig. De använder också ett bindemedel för att fästa faner till framsidan av tänderna. Denna metod kommer att hålla i ungefär 20 år.

Procedur

Traditionella faner infogas som lock eller kronor. Tanden mals ned till en liten utskjutande del av tanden. Faneret bildas runt denna pjäs. Förfarandet rapporteras vara milt smärtsamt; Det tar några dagar för dig att återhämta sig från processen. Lumineers inte kräver slipning ner av tanden innan du sätter. En form är tillverkad som dikterar storleken och formen av de Lumineers. Efter att formen bör utsläppande av Lumineers tar ungefär en timme. De kan tas bort när som helst, eftersom de är på toppen av dina tänder.

Porslin Tile Tätning

Porslin Tile Tätning


Bevara den orörda skönheten i din nylagda porslin kakel genom att avsluta den med en sealer. Även om du porslin kakel är glaserade, krävs det en sealer att skydda fogmassa fläcken och mögel angrepp. Lär det korrekta sättet att tillämpa kakel sealer, eller så kan äventyra ytan skönhet. Om kakel inte glaserade, tillämpa en särskild typ av skyddande yta som kommer att förhindra fläckar och göra sanering ett kick. Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder innan du trampar på den nya ytbeläggningen, eller du kan skapa subtila brister.

Instruktioner

1 Tvätta porslin kakel, med en svamp och rent, varmt vatten. Låt plattan torka i två timmar.

2 Täck områden som gränsar till porslin kakel, med hjälp av maskerings papper och tejp. Om du tätning vertikal kakel, placera damm ark på golvet.

3 Applicera injekteringsbruk sealer till kakel, med fokus på bruket. Låt sealer penetrera injekteringsbruk i fem till 15 minuter.

4 Torka av injekteringsbruk sealer från ovansidan av plattorna med hjälp av luddfria bomullshanddukar. Stoppa här om porslin kakel är glaserade.

5 Seal oglaserade kakel genom att tillämpa en porslins sealer, med hjälp av en vals. Rulla framåt och bakåt, rör sig mot rummets utgång. Låt sealer torka under fyra timmar.

6 inte gå på sealer under 24 timmar. Om du måste gå på kakel, täck den med röd harts papper först. Ta bort papperet efter 24 timmar.

Steg-för-steg: Ring Polering

Steg-för-steg: Ring Polering


Även de dyraste ringarna så småningom bli repad och tråkig. Oavsett om de är vanliga guld eller platina bröllop band, eller ställa in flera karat ädelstenar, ringar behöver särskild vård. Lyfter dina ringar när du gör några manuella uppgifter, tillämpa lotion eller tvätta händerna kommer förmodligen att hålla dem ser bra ut, men de naturliga oljor i vår hud bildar så småningom en tunn film över dem. Ta ringarna till en juvelerare för polering är ett alternativ. Polering dem själv är en annan.

Instruktioner

1 Blanda bakpulver till en pasta med vatten och gnugga den hela ringen. Bakpulver är en naturlig renare och är mild och inte slipmedel. Det skadar inte metall eller sten. Behöver inte ha bråttom. Pastan lossnar smutsen. Håll ringen under rinnande vatten och skrubba med en gammal mjuk tandborste, vilket gör att du får in alla spåren. Tandborsten kan bli brun om ringen är mycket smutsiga. Upprepa processen, om så är nödvändigt. Skölj alla pastan utanför ringen.

2 Spray WD-40 på ringen. Gnugga den hela ringen med fingrarna i några minuter. Skölj med rinnande varmt vatten. Håll en torr luddfri trasa i handen och placera ringen i mitten. Gnid ringen hela att polera och glans den. Det ska se ljus och glittrande.

3 Behandla silver ringar på olika sätt. Klär insidan av en stekpanna eller gryta med aluminiumfolie. Tillsätt vatten och rör om i två teskedar bakpulver. Koka upp. Ta pannan från värmen. Släpp silverringar i vattnet och använda tång för att flytta runt för att göra så mycket kontakt med folien som möjligt. Vattnet kommer att missfärgas. Ta bort ringarna från lösningen och polera med en luddfri trasa. Håll gnugga och polera tills den svarta matt stannar lossnar. Ringarna ska vara blank och matt-fri.

Hur man skär porslin keramik

Hur man skär porslin keramik


Crafting med brutna porslin är populära, om att göra smycken, mosaik eller assemblage konst. Det enklaste sättet att bryta Kina är att lägga den i en papperspåse, linda in den i en handduk och pund den med en hammare eller gummiklubba. Emellertid är denna metod slumpmässig. Skär porslin med keramiska plattor avbitartång, tillgängliga på hantverk och byggvaruhus, är det bästa sättet att styra innehållet i de delar du behöver storlek och design.

Instruktioner

1 Tvätta porslin noggrant med tvål och vatten. Om du gör en mosaik, kommer Kina skärvan inte ansluta sig om det finns någon smuts eller fett, och när de är skurna, porslinsskärvor är svåra att tvätta. För din första försök att skära porslin, det enklaste bit för att arbeta med är en tallrik.

2 Sätt på skyddsglasögon och andningsskydd. Flygande fläckar och chips av kvävas Kina kan orsaka ögonskador, och nyper kan skapa keramiska dammpartiklar som skulle vara farligt att inandas. För att skydda din arbetsyta, täck den med något hållbart, såsom plastfolie. Överväga att täcka golvet med plastfolie samt; annars, sopa eller dammsug bort alla herrelösa marker eller stickor när du är klar skär.

3 Undersök plattan för detaljer, såsom upprepade mönster, design motiv och skulpturala element såsom räfflade kanter. Bestäm om du vill klippa vissa områden på olika sätt för att bevara dessa uppgifter.

4 Skär plattan i mindre, mer hanterbara delar. Om det inte finns några områden som du vill bevara, helt enkelt skära plattan i halv, sedan skär halvorna i fyra delar och kvartalen i åttondelar. För att göra detta genom att placera bladen i nipper över kanten på plattan, med bladen vinkelrätt mot kanten och kanten insatta ca 6,35 mm / 1/4-tums mellan bladen. Håll avbitartång långt ner på handtagen med den lediga handen, pressa med avsevärd kraft. Detta bör knäcka plattan i halv.

5 Använd samma procedur för att skära halvorna och fjärde tills du har åtta stycken liknar skivor paj. Hur du klipper härifrån beror på om du vill återskapa hela plattan i mosaik eller skurna attraktiva stycken för allmän mosaik eller smycken arbete. Att bevara plattan övergripande design, skär plattorna i "bites" som börjar vid spetsen av segmentet. När du flyttar upp skiva, kommer varje skär kräver mer bites. skär också plattans bas åsen från botten av segmentet. Detta innebär "knapra" på pjäsen med själva kanterna av avbitartång bladen. Ta små bites nära den yttre kanten av åsen, sedan kväva bort åsen själv. Skär bort backarna i plattan om du vill att bitarna att ligga plant. Håll bitarna organiseras så att du kommer att kunna sätta ihop dem till en mosaik kopia av den ursprungliga plattan.

6 Klipp porslinsbitar att använda slumpmässigt i mosaik, smycken eller assemblage arbete genom löste på de enskilda "skivor". Klipp till önskad storlek eller form färger och upprepa mönster i bitar du vill arbeta med. För specifika former, såsom hjärtan, rita formen först på baksidan av porslin med löstagbar markör. Ta små bites med bara spetsarna på avbitartång bladen som du nibble mot och längs den dragna kontur.

7 Isolera motiv såsom blommor och scener genom att skära bort delar av porslin runt motivet. Var försiktig när du skär plattan i avsnitt som du inte dela några motiv. Om motivet är stort, till exempel som ett centrum design på en platta, skär bort den omgivande plattan, sedan skära stora motivet i sektioner som du kan delarna i teckningen. Annars fortsätter att skära motiv sektioner i mindre bitar för att använda individuellt i projekt.

Vad du behöver göra porslin pärlor

Vad du behöver göra porslin pärlor


Handgjorda porslin pärlor kan bli dyrt. Gör pärlorna från scratch är enkelt, roligt och billigt. Skulptera utsmyckade pärlor för hand eller använda en form, och skapa en av ett slag pärlor för speciella smycken för vänner, familj eller visar hantverk. Pärlor ta flera dagar att torka innan bränning (matlagning) första gången, så tålamod krävs.

Grunderna

Köpa porslinslera. Det är en fin vit lera som skjuter något genomskinligt, så det är vackra pärlor. Använd en uppsättning av trä eller plast lera verktyg för formning av pärlor, och lera verktyg med styva och mjuka borstar för arkivering av områden av porslin eller borsta bort dammet. Använd en syl eller tunn strumpsticka för att göra hål. Nål verktyg, hantverk knivar, tandvård plockar och tandpetare fungerar bra för carving fina detaljerna i porslin.

formar

Pressformar fungerar bra för att göra porslin pärlor. Tryck bara en lerklump i formen, lyft ut och driva ett hål genom den med en syl eller smal sticka. Press formar för keramik, polymer lera eller gips göra bra formar för porslin. Du kan också göra din egen form.

Ugn

Porslinet bakar i en ugn. Du behöver en pärla hållare med valstråd för ugnen, ugnen tvätt för hyllorna, en pensel och container för blandning och målning ugnen tvätt, och ett fack för pärlorna. När du tar pärlorna ur ugnen, lägg dem på en bricka så att du inte bryter eller förlora dem. Köp din önskade glasyr för pärlorna. Akvarell glasyrer fungerar bra på porslin.

Blåttpil porslin fakta

Blåttpil porslin fakta


Blue Willow är en av de mest kända servis designmönster i världen, enligt hemsidan DinnerwearDepot. Utformad i England år 1780 och fortfarande i produktion under 2010, förblir Blue Willow mönster i hög efterfrågan, särskilt i USA, där det har skett en uppsving av intresse i mer traditionell stil porslin kollektioner för det moderna köket.

Designen

Den ursprungliga Blue Willow mönster infördes av Thomas Turner 1780 och utformade och graverade av Thomas Minton. Designen presenterade kinesisk legend-inspirerade bilder som skapats med hjälp av en blå glasyr. Bilderna var ursprungligen ingraverat på kopparplåtar. Ursprungligen säljs av Caughley Co. i 1784, var Blue Willow mönster som antagits av företag som Adams, Davenport och Clews samt Wedgwood, som fortsätter att sälja detta mönster idag.

Legenden

Enligt webbplatsen DishwareDepot, är legenden avbildas på Blue Willow porslin som två unga kinesiska älskare. Hong Shee var dotter till en rik man som blev kär i sin fars sekreterare, Chang. Ogillande av deras förening, förvisad de rika far Hong Shee till ett palats, där hon flydde med hjälp av sin piga. Hong Shee och Chang sprang tillsammans över en bro, klättrade i en båt och seglade iväg, men fångades i en storm på havet och drunknade. Legenden säger att andarna av Hong Shee och Chang verkade som kärlekspar på himlen. Porslin med blå Willow designen storyboards de två unga älskande som de fly på båten, få sopas ut till havs och bli lovebirds efter stormen.

moderna Brands

Från och med maj 2010 var Blue Willow porslin tillverkas av Churchill Kina, som är känd för sin blå Willow mönster med en räfflad yta, och Johnson Brothers, vars Blue Willow porslin har en slät yta. Det veckade typ av Johnson Brothers Kina ger servis en ojämn struktur.

Johnson Brothers

Johnson Brothers grundades av fyra Johnson bröderna i England 1883, och anslöt sig till Wedgwood gruppen 1968 och blev en av de största lergods tillverkarna i världen, enligt hemsidan DinnerwareDepot. Exempel på Johnson Brothers stor samling av Blue Willow servis inkluderar frukt plattor, tekoppar och tefat, tekannor, fyrkantiga sallad plattor, footed stråsäd skålar och scalloped rätter.

Churchill Kina

Churchill Kina grundades 1795 med sitt systerbolag, Sampson Bridgwood. För närvarande baserad i Stoke-on-Trent, England, har Churchill Kina Blue Willow mönster som en del av dess Chelsea serie, och dess produkter säljs i mer än 50 länder. Exempel på Churchill servis med blå Willow mönster som kan köpas från och med maj 2010 inkluderar tallrikar i olika storlekar, sockerskålar, tekoppar, mjölkkannor, brunsås båtar, grädde kannor och salt och peppar figurer.

Hur man gör Miniatyr porslin dockor

Hur man gör Miniatyr porslin dockor


Miniatyr porslin dockor kallas också Minerettes, Bluette, Cabinet dockor eller dockskåp dockor. De är oftast inte mer än sex inches tall och mer vanligt 3 inches till 4 inches tall. Den vanligaste versionen av denna docka är all-porslin stil och är ledad på höfter, huvud och axlar. Göra några porslin docka är ett äventyr i tålamod, kreativitet, mod och kostnader. Företaget porslin docka gör, om du just har börjat, är dyrt att börja.

Instruktioner

1 Blanda porslins glida i kannan med färg paddel. Se till att ösa och rör från botten för att få tjocka leror blandas väl. En borr med färg paddel fästen gör det lättare

2 Förbered mögel. Unband och öppna formen. Blås eller borsta ut damm och rester från vardera sidan av formen, och sätta formen tillbaka tillsammans säkra den med gummiband eller formband.

3 med formen står med sin pour hål uppåt, försiktigt och stadigt hälla slip in i hålrummet, fylla den nästan upp till bristningsgränsen. Med några minuter, kontrollera nivån och fyll att hålla den fylld.

4 Efter 30 minuter, avlopp formen. Vända gjutformen över hinken och låt slip rinna ut. Prop formen, hål nedåt på hinken och dränera all resterande halka. När all slip runnit, häll resterna tillbaka till kannan. Tillåt gjutformen att stå orörd i 2 timmar innan unmoulding

5 Placera formen på en plan yta och ta bort banden då hälften av formen. Låt porslin stycket lufttorka en stund. När porslinet har en färgförändring, kan du ta bort den från formen. Ställ den åt sidan för att torka runt.

1 Avlägsna överflödigt genom att dämpa sömmen och skära och skrapning. Fukta och klipp ut eyeholes, pate hål och stick hål för gängning. Tvätta bitar med skrubber i vatten och mjuk trasa för att avlägsna skräp och jämna eventuella ojämna kanter. Sätt i beveler i huvudet hål och placera den på ögonhålan. Rotera beveler så det slipar bort en del av ögonhålan.

2 Ställ in ugnen i ett område som inte är trångt. Placera prop i ugnen och placera docka bitar i ugnen. Ställ in timern enligt glida tillverkarens anvisningar för första branden. När bränning klar svalna i ugnen och porslin bitar helt innan nästa steg.

3 Använd moppen borste eller annan borste och applicera "över tvätt" på alla docka bitar. Lufttorka och eld igen. Svalna helt innan du fortsätter. Spolning är en allmän färgning av hud tonen för porslinsdockor.

4 Applicera detaljer. Linje ögonen och skapa ögonfransar. Doppa borsten i ögonfrans färg och göra en punkt på fransraden och dra ner mot kinden skapa en jämn, fin linje. Applicera ögonbryn. Lokalisera brynbenet och gör en rak linje. Använda en wipeout verktyg för att skapa en båge. Som du gjorde på ögonfransar, dra hår upp mot hårfästet att skapa hår. Tillämpa läpp detalj. Använd en ljusare färg för läpparna och en mörkare för läppenna. Applicera kind färg på äpplen av kinder, gropar och markera spots Lägg några andra detaljer.

5 Fire igen för sista gången. Denna bränning blir längre. Svalna helt i 24 timmar innan strängarna.

1 Börja med knyta slutet av gummiband. Tvinga knuten till ett ben höft hål. Applicera snabbhärdande epoxi. När härdade, ta sladd upp till axel och gå igenom axeln för att arm in med S krok. Loop i S krok i armen, sedan föra sladden över genom kroppen till den andra axeln säkra i armen S krok, sedan tillbaka ner till andra höften och i öppningen i benet. Säkra sladden på plats med epoxy kitt Denna metod bildar en "X"

2 Släpp halsskruven in i halsöppningen av huvudet. Skjut kroken av halsskruven genom halsöppningen i kroppen och ta tag i elastiskt snöre som kör genom kroppen över axlarna. Dra upp och press kroken runt gummiband. Sakta in huvudet på kroppen.

3 För inställning ögonen, tillämpa två små bollar av ögon vax på insidan av ögonhålan. Med iris framåt, plats öga i huvudet och tryck mot ögat vax. Ögat vaxet kommer att hålla ögonen på plats medan du justerar "stirra." En gång justeras, blanda och tillämpa epoxy kitt, försegling ögat mot huvudet och uttag.

4 Med klibbig lim, tillämpa sträng runt kanten på huvudet öppning och på den smala matchnings läppen på insidan av pate. Tryck pate på plats på huvudet och med hjälp av målartejp, säkra pate på plats tills den är helt torr. Limma runt huvudet och placera peruk på huvudet. Använd stift drivit igenom peruk i pate att hålla peruk på plats medan torkning. Docka är redo att klä sig.

Hur hitta Wedgwood porslin mönster

Hur hitta Wedgwood porslin mönster


Wedgwood är ett brittiskt keramik företag som grundades i mitten av 18-talet av Josiah Wedgwood. Wedgwood har producerat hundratals mönster porslin och keramik under årens lopp, men lyckligtvis för amatör entusiasten, Wedgwood grundare insett vikten av att dokumentera och registrera dessa mönster under sin livstid. Det finns alltså gott om resurser på både Internet och i biblioteket för att hjälpa dig att identifiera ett mönster, oavsett om du har en pjäs som är ett år eller hundra år gammal.

Instruktioner

1 Undersök din porslin noga. Om du misstänker att det är inte antika, titta på mönstret arkiv på Wedgwood webbplats som anges i referenserna nedan och försöka matcha det till bilderna där.

2 Ta en av dina rätter till en antikhandlare som specialiserat sig på porslin. Om du inte vill spendera mycket tid att lära sig om Wedgwood mönster, ta din tallrik till någon som redan är en expert. Om det är en vanlig eller populära mönstret, kan en antikhandlare kunna berätta genast vad du har utan att hänvisa till sina referenser. Om ingen forskning krävs, kommer de flesta återförsäljare berätta vad mönster du har som en artighet, gratis.

3 Har din porslin bedömas. Detta alternativ är bäst för varje person som är intresserad av att sälja sin porslin. En professionell, erfaren värderingsman kommer inte bara att tala om för dig hur mycket dina rätter är värda, men också exakt vad mönster de är, hur gamla de är, och annan information som är relevant för deras historia.

4 Titta på en webbplats som handlar i ersättnings stycken för porslin och matcha mönstret till mönstren avbildad på webbplatsen. Vissa mönster är numrerade och du hittar den här informationen längst ner på varje maträtt. Om mönstret är numrerad, kan du söka en ersättare webbplats som den som anges i referenserna nedan och hitta mönster omedelbart.

5 Besök ett bibliotek. Folkbiblioteken håller samlingar av kataloger porslin mönster. Begränsa din sökning genom att kontrollera tillverkarens märke på undersidan av en av dina rätter. Detta märke kan identifiera den tidsram under vilken mönstret var i produktion. När du lär dig från en bok om Wedgwood maker märken som ditt varumärke endast producerades, till exempel under 1960-talet, kan du kolla in en förteckning över Wedgwood mönster i produktion under 1960-talet och snabbt hitta mönster.