polera alpacka

Hur man gör en frisör pol av pvc

Hur man gör en frisör pol av pvc


Gammaldags barber poler är hjärtvärmande symboler för dessa klassiska grann hotspots. Polerna berätta för kunderna både vad företaget gör och om det är öppet via en ljus vanligen i den övre änden montering av stolpen. Det är enkelt att göra din egen frisör stativkonstruktion med PVC-rör och en extra lampa. Köp röd och blå tejp för att få den klassiska, starka färger som inte kommer snabbt att blekna med vittring.

Instruktioner

1 Dig ett litet dike som leder från närmaste eluttag där du vill barberaren stolpen att stå. Använda ett inlägg borrverktyg för att gräva ett hål i vilket din polen kommer att passa. Hålet bör vara minst 2 fot djup.

2 Köp en fem eller sex fot lång bit av PVC rörsystem. Röret bör vara mellan 4 och 5 inches i diameter. Borra ett ½ tums hål i röret 12 inches från ena änden. Detta kommer att bli slutet som går ner i marken.

3 Skär en liten bit av PVC-rör för att köra längs diket du grävde. Kör elektriska ledningar genom diket röret. Stick ledningarna genom hålet du borrade i pole röret och dra dem sedan genom tills de når den övre änden.

4 Placera stången PVC i marken; last du borrar ska vara i nivå med djupet i diket. Använd flytande caulk för att ansluta pol PVC och diket PVC i 90 graders vinkel så trådarna kan passera från ett rör till den andra utan att komma i kontakt med fukt.

5 Anslut ändarna av trådarna nära ditt uttag till en switch så att du kan vända frisören pol ljus på och av från byggnaden.

6 Fyll i diket täcker diket PVC och kablarna.

7 Dekorera din frisör pol med röd och blå tejp. Alternativa dessa klassiska färger i ett spiralmönster på den vita PVC-röret så det liknar en gammaldags barberare pol.

8 Wire en glödlampa till ändarna av trådarna som dyker ut ur toppen av stolpen. Fäst glödlampan på plats med hjälp av antingen en metallram köpt från järnaffär eller varmt lim som inte smälter av värmen av ljuset.

9 Montera toppen av stolpen med en rund glas ljus beläggning. Lim eller tejp denna beläggning på stången så att ingen fukt kan komma in genom beslaget.

Hur rengör jag och polera marmor golv?

Hur rengör jag och polera marmor golv?


Marmorgolv och klinkers är tyvärr inte så ogenomträngliga som du förväntar dig. Även marmor är en fast sten, det finns produkter som kan skada den. För punkt rengöra marmor golvplattor, en fuktig svamp och en liten mängd diskmedel bör vara allt du behöver. Du kan köpa en professionell marmor polering kit. Men de är dyra och du kan polera marmor golv lika effektivt med objekt som du har hemma. Du behöver inte putsa dina marmor golv på veckobasis; Du kan helt enkelt polera det när det börjar att se tråkig.

Instruktioner

1 Blanda 3 msk bakpulver med 1 liter (1 qt) varmt vatten i en liten hink.

2 Doppa en ren, mjuk trasa i blandningen och vrida ur trasan tills det är bara våt.

3 Torka plattorna marmorgolv med bakpulver och vatten-blandning.

4 Låt golvet torka i minst två timmar.

5 Torka plattorna marmorgolv med rent vatten.

6 Torka plattorna marmorgolv med en ren, mjuk trasa.

7 krossa en bit vit krita till ett fint pulver. Du kommer att använda detta för att ge ordet en snabb glans.

8 Doppa en fuktig ren trasa i den krossade krita. Beroende på storleken på ditt rum, kan du behöva mer än en bit av krossat krita.

9 Gnid fuktig krita överdragen väv över marmorplattor. Lappar dina slag tills du har ett jämnt lager av krita över marmor golv.

10 Låt golvet torka.

11 Skölj plattorna marmorgolv med färskt, rent vatten.

12 Torka marmor golv helt med en mjuk, ren trasa.

Hur man polera öre för en vetenskap rättvis projekt

Hur man polera öre för en vetenskap rättvis projekt


Pennies gå från glänsande koppar till matt brun för en anledning: syre. Polering koppar är enklare än polering andra metaller - är allt du behöver göra tillämpa en sur vätska. Detta kommer att ta bort oxidation och lämna bakom blanka koppar under. Så länge du är redo att göra din forskning och göra lite sanering när du är klar, testa denna process för en vetenskapsmässa ska vara enkelt. Detta projekt är idealisk för femte eller sjätte klassare.

Instruktioner

1 Planera ditt projekt enligt följande vetenskapliga metoden: Fråga: Hur kan jag polera ett öre? Forskning: Sura ämnen eller ämnen med lågt pH, kan polera ett öre. Hypotes: Om ämnen med ett lågt pH polska pennies, då mer sura ämnen måste polera pennies mer effektivt. Experiment: Jämför pH-nivåer av olika sura ämnen och test för att se vilken som polerar pennies mest effektivt. Slutsats: Bestäm om dina resultat stöder eller motsäger din hypotes. Resultat: Spela in dina resultat och slutsatser på skärmen ombord.

2 Välj syror. Använd lackmuspapper för att testa pH av syror som du hittar i köket. Be dina föräldrar om lov först. Saker som smakar surt är vanligtvis sura - och mer sura, det surare. Kom ihåg att du jämför de pH-nivåer av syrorna, så se till att inkludera en mängd olika syror för detta projekt, till exempel, vitvinsvinäger, citronsaft, vit druvsaft, och cola.

3 Styr variablerna. En variabel är något som skulle kunna påverka resultatet av experimentet, som tid, eller ämnen som inte finns i listan ovan. Var noga med att rengöra din pennies noggrant för att se till att smuts inte gör dem ser mattare än de egentligen är. Alla dina pennies bör ser likadana ut, så ta ut någon som ser mer glänsande eller oxiderade än de andra. Se till att du använder samma antal pennies, och samma mängd sur vätska i varje behållare. Använd ett stoppur för att se till att pennies dra i samma mängd tid. Använd vatten i ett av försöken att visa att ingenting händer när pennies placeras i en icke-sur vätska.

4 få ett andra utlåtande. Bjud in dina vänner över och be dem att gradera pennies från blankaste till tråkigaste. Inte tala om för dem vilka pennies var i vilken substans, i synnerhet om de är bekanta med din hypotes. Det är bäst att använda ett antal skala för detta, i fall några pennies ser likadana ut. Registrera alla sina resultat separat, men vara beredd att göra en graf över data för slutprojekt.

5 Förbered bildskärmen. Vetenskapsmässa skärmar bör vara informativ - men de måste också dra ögat - så var inte rädd för att uttrycka din kreativitet. Se till att du korta rapporter om varje del av projektet. Förklara varför pennies oxidera, vilket pH innebär, varför sura ämnen bort öre oxidation och hur projektet avser dessa vetenskapliga fakta. Inkludera märkta bilder, som visar varje steg i projektet. Också överväga att använda pennies för att illustrera resultaten i ett stapeldiagram. Ge bibliografier för alla dina källor och vara beredd att förklara projektet till domarna.

Hur man använder String på en Pole Saw

Hur man använder String på en Pole Saw


Stångsågar är handdrivna sågar monterade på en förlängning pol som gör det enkelt att beskära högt träd lemmar. Dessa sågar är mycket säkrare än trimning genom att klättra på en stege och med hjälp av en motorsåg eftersom användarna kan stå ut från vägen av fallande grenar. Stångsågar består av två beskärning mekanismer: en banan såg och grensaxen blad. Sågbladet är nödvändigt för att skära grenar större än 1-3 / 4 inches i diameter --- men sågning genom filialer är tidskrävande. Den kvistning enhet kan klippa mindre grenar snabbt med hjälp av en lång sträng.

Instruktioner

1 Placera grensaxen bladen runt lemmen du vill klippa. Om det finns en annan gren i närheten, kan du stötta sågbladet på den för att stödja sågen.

2 Beräkning där filialen kommer att falla en gång klippa och steg ur vägen.

3 Ta tag i strängen stadigt i handen, linda den runt handen vid behov för att ge ett fast grepp. Greppa strängen från den högsta punkten möjliga utan att stå på ett annat objekt.

4 Dra ner på strängen snabbt och med så mycket kraft som möjligt för att minska grenen. Dra i snöret kommer att tvinga vassa kvistning bladen stängda och skär lem från trädet.

Hur man polera aluminium plåt

Hur man polera aluminium plåt


Aluminium plåt har många olika egenskaper och användningsområden, främst på grund av dess hållbarhet och rostbeständighet. Aluminium plåt används vanligen vid tillverkning av bildelar, båtskrov och vid konstruktion av flygplan, såväl som vid tillverkning av många vanliga föremål såsom gem, datorer och naglar. Aluminium plåt kan växa tråkig med tiden, särskilt när de utsätts för väder och vind - som på bilar, båtar och flygplan. Det kommer ibland kräva polering för att återfå sin höga glans, spegelfinish.

Instruktioner

1 Rengör aluminiumplåt, med användning av en flytande detergent och tvättsvampar. Detta tar bort alla spår av smuts och damm. Torka med rena handdukar.

2 Sand aluminium med våta sandpapper. Börja slipprocessen med hjälp av 40-slippapper och flytta upp till 80, 120, 240, 320. 400 och slutligen 600-grit. Ta bort alla spår av varje tidigare grus med nästa. Torka med rena handdukar.

3 Sätt en bomullspolerhjul till en handhållen roterande verktyg och tillämpa en rouge skär förening till aluminiumplåt. Polera området med cirkulära rörelser.

4 Torka bort eventuella spår av skär förening och skräp från aluminiumplåt med hjälp av rena, torra trasor. Polska tills en spegel glans har uppnåtts.

Hur man tar bort en brevlåda Pole Det är i marken

Hur man tar bort en brevlåda Pole Det är i marken


Svårigheter i att ta bort en brevlåda pole från marken orsakas av betong, hälls i stolpen hålet innan stolpen installeras, där den hårdnar att hålla stången upprätt. De flesta brevlåda poler är 6 fot lång, och efter att ha installerat cirka 2 fot djup, 4 fötter stolpe eller post förblir ovan jord. Stolpar installeras utan betong är lättare att få bort. Ta bort stolpar från marken ansträngande arbete, men kan göras med hjälp av rätt utrustning.

Instruktioner

1 Dra inlägg från marken med hjälp av en "konkret plug extractor" eller en "post avdragare." Hyr eller köp denna utrustning hemma förbättring centers, gård och traktorn leverans butiker eller maskinuthyrnings butiker.

2 Dig åtminstone en fot djup för att ta bort gräs och smuts från runt basen av stolpen. Följ anvisningarna som är specifika för varje del av utrustningen som används. Alla inlägg borttagningsmedel har en sak gemensamt: De använder hävstång och en kedja för att ta bort stolpar och stolpar. Placera post avdragare bredvid stolpen tas bort. Linda tunga post avdragare kedjan runt stolpen och manipulera handtaget på efter avdragare för att dra åt kedjan. Talrika försök kommer att krävas för att arbeta stolpen ut. Dra kedjan tight, klämma handtaget ned och dra. Upprepa efter behov.

3 Dra stolpar ur marken med tunga hydraulisk utrustning som kostar ca £ 455 under 2010, vilket är värt priset om post avlägsnande är en frekvent fråga. Det kan också vara möjligt att hyra denna stora del av utrustningen.

4 Dra inlägg och stolpar inte satt i betong med detta erbjuds metod: Gräv en fot eller mer från posten basen. Hammare två stora spikar ungefär en fot från marken i stolpen. Placera en hög av tegel intill stolpen och lägga en tung träbit över blocken. Linda ett rep under naglarna (som håller linan på plats) och dra. Trä- och tegelstenar fungera som den nivå. Upprepade försök med att dra kommer att bli nödvändigt. (Se referenser 3).

5 Skär stången nivå till marken, och välja en ny plats för brevlådan om allt annat misslyckas. Denna idé är säkert minst ansträngande alternativ.

Hur man använder en dremel att polera aluminium

Hur man använder en dremel att polera aluminium


Nya aluminium objekt har en djup polska på sina ytor som reflekterar mycket som en spegel. Hjul, motorcykeldelar, stötfångare eller något annat aluminium blir matt med tiden och kan förvärva gropar från vädret. Dremel gör handhållna roterande verktyg med bilagor som är effektiva vid polering slöa ytor. Börja med att använda Dremel att ge en grundlig slipning av aluminium med tung slippapper och arbetar mot ett fint slippapper för att ta bort gropar och små repor. Detta skapar en jämn yta för polering.

Instruktioner

1 Koppla din Dremel från eluttaget om du har en modell med en sladd.

2 Håll axel låsknappen på toppen av axeln nära hylsan. Hylsan är en rund metall mutter som håller Dremel bilagor i verktyget.

3 Vrid spetsen på Dremel medurs för hand tills det inte längre kommer att röra sig. Placera hylsan skiftnyckel över nosmutter och vrid moturs för att lossa den.

4 Skjut en 60-grit sliptrumman i hylsan och vrid spännnyckeln medurs för att dra åt helt.

5 Anslut Dremel till ett eluttag.

6 Håll Dremel som du skulle en penna bland tummen, pekfingret och långfingret på indrag nära spetsen av axeln. Vrid Dremel den låga hastighetsinställningen, eller 5,000rpm på en variabel hastighet Dremel. Skjut "On / Off" knappen till "ON".

7 Dra Dremel över aluminium objektet i långsamma slag från sida till sida, göra vissa att slipa alla delar av metallen.

8 Stäng av Dremel och dra en modell med en sladd. Lossa hylsan och skjut en 120-grit slipband på sliptrumman.

9 Upprepa slipprocessen på samma sätt. Ta bort sliptrumman och bandet, ersätta dem med en 180-grit slipskivan, då en 220-grit skiva och slutligen ett 240-grit disk för att avsluta slipning. Torka av aluminium med en torr handduk för att avlägsna eventuella partiklar.

10 Placera en polerskiva i Dremel och dra åt helt. Placera Dremel spets i en burk med poler rouge att tillämpa rouge på polerskiva.

11 polska aluminium på samma sätt som du slipat. Applicera mer polering rouge som behövs för att erhålla en högblank spegelblank yta på aluminium.

Hur man polera Wood

Hur man polera Wood


Polering är en process som appliceras på trä efter det sista lagret av lack får torka. Polering är blandning av träfibrer tillsammans med lack för att uppnå en högblank finish. Polering var en populär teknik som används av gamla världens hantverkare men inte normalt återfinns i dagens träbearbetning grund av den tid som uppstått och det extra steget som krävs för att slutföra projektet. Polering görs för hand; även känd som en hand gnuggade finish, erbjuder en makalös avslutning om du har tid.

Instruktioner

1 Vik denim i en liten kudde. Med hjälp av fingrarna, gnugga lack kraftigt med kudden i små cirkulära rörelser medan lacken är torr vid beröring.

2 Rub raskt på ett ställe med auktoritet 6 inches i diameter tills dynan och ytan av lacken känns lite varm.

3 Rub ett annat mönster som överlappar det första mönstret, rör sig i riktning av säden.

4 Lean ner så att ljus reflekteras från ytan av lacket. Du bör se en ljusare, polerad look där du gnidas innan. Om det inte är klart ljusare, gnugga mönster igen.

5 Gnid över de två mönstren igen, denna gång i en rak rörelse fram och tillbaka med säden, att jämna och blanda de cirkulära virvlar i raka linjer. Gnugga kraftigt, med auktoritet, poler ytan av lacket till en lysande glans.

6 Rub mer cirkulära mönster end-to-end, följt av raka mönster över toppen av de cirkulära mönster, tills du har slipas alla av virke.

Hur man installerar en garderob Pole

Hur man installerar en garderob Pole


Poler öka en garderob funktionalitet avsevärt. Garderob stavar kan du hänga dina kläder i stället för att vika dem, vilket minskar rynkor. Hängande kläder är lättare att se och sortera än kläder som viks och undangömt. Garderob stavar kan du också lagra andra objekt i din garderob om du inte behöver utrymme för kläder, eftersom polerna tar upp mycket mindre utrymme än hyllor. Billigt gör över din garderob genom att installera en trä garderob pol själv.

Instruktioner

1 Mät din garderob djup och dela mätningen på mitten. Detta är hur djupt inne i garderoben bör du installera stången. Höjden på stången placering beror på dina behov; du kan installera en stav på valfri höjd, även om det kommer att vara mer användbar om den är minst 42 inches från marken. Markera platsen av höjden och djupet av din avsedda pole position på båda din garderob är innerväggar.

2 Mät avståndet mellan din garderob: s inre sidoväggar. Klipp din pol till denna längd med en såg.

3 Håll regeldetektor mot väggen och låt enheten kalibrera för väggens tjocklek. Skjut stud finder över väggen för att söka efter en stödtapp nära ett av de märken du gjort. Leta upp en tapp så nära som möjligt till ditt märke. Om det inte finns en stud under ditt varumärke, måste du installera vippbultar att stödja din pol.

4 Placera en stav uttag över ett av de märken du gjort på en tapp, så att uttaget är skruvhål matchar märket. Fästa staven uttaget till väggregeln genom att köra en 2-tums träskruv genom hålet och in i stud. Fortsätt till steg 5 om det inte finns någon stud och du måste installera vippbultar.

5 Installera vippbultar genom att borra ett 1/4-tums hål på en av era platser. Placera en stav uttag direkt över hålet så att uttaget är skruvhål matchar hålet du bara borras. Sätt i slutet av en vippskruven genom båda hålen. Tryck på vippskruven med en mjuk klubba. När bulten når den andra sidan med framgång, kommer dess ände fjädrar isär, vilket skapar ett ankare. Dra åt bulten med din borrmaskin.

6 Sätt ditt spö i uttaget. Placera den andra änden av stången upp mot markeringen på den andra väggen. Placera din nivå på toppen av stången för att se till att det är helt nivå. Flytta det andra varumärket om det är nödvändigt.

7 Installera andra klädstång uttag, med hjälp av en träskruv om det finns en regel eller en vippskruven om ingen stud är tillgänglig. En hylsa har en öppen sektion, som måste installeras uppåt ordentligt hålla stången.

8 Placera stången i sockeln som inte har en öppning. Föra den andra sidan av stången nedåt ovanpå den andra uttaget med öppningen. Stolpen slut ska glida inuti den öppna sidan av uttaget.

Hur man polera aluiminium hjul & bränsletankar på semi s

Hur man polera aluiminium hjul & bränsletankar på semi s


Semi lastbilar är mer än arbetsfordon för lastbilschaufförer. Dessa lastbilar kan fungera som hem för förare, och de flesta förare är stolta över att hålla sina lastbilar i utställningslokalen skick. Semi lastbilar kan förses med en mängd olika delar för att göra dem så unika som sina förare. Eftermarknad aluminiumdelar gör även de mest vanligt utseende lastbil sticker ut, och polering hjul och tankar är ett enkelt sätt att hålla en lastbil ser sitt allra bästa.

Instruktioner

1 Blöt ytan av aluminiumet med slangen och skrubba bort eventuella vägsmuts och skräp med en stålullskudde. Flytta stålull i små cirklar över ytan, arbetar runt remmarna på tanken och muttrarna på hjulen. Använd metallgaller borste för att skrubba bort någon fast-på material. Skölj med rikligt med rent vatten.

2 Häll en liten mängd metallrengöringsmedel på en mjuk trasa och gnugga över hela ytan av tanken. Arbeta långsamt, gnugga i en cirkulär rörelse, från framsidan av tanken på baksidan. Flytta till hjulen, städning varje hjul med en ny trasa. Linda trasa över fingret för att komma in i svåråtkomliga ställen.

3 Torka ett tunt lager av aluminium polera över tanken och över varje hjul, och se till att få den polska på varje yta, även polering. Starta vid den bakre förarsidans hjul, som arbetar runt till passagerarsidan för att tillåta vaxet gott om tid för att torka.

4 Gnid polerduken kraftigt över aluminium, när polska har torkat. Håll trasan mot handflatan och tryck ned ordentligt, som arbetar i samma cirkelrörelse som du gjorde för att rengöra tankar. Mircofiber dukar fungerar bäst, eftersom de tar bort polish utan att repa den känsliga aluminiumytan.

5 Spraya ett skikt av vax över de polerade hjul och tank för att skydda dem. Låt vaxet torka i minst 30 minuter, torka sedan bort överflödigt vax med en ren trasa.