plast byxor för vuxna

Vuxen blöjbyte & plast byxor

Vuxen blöjbyte & plast byxor


Du kan bära välsittande vuxen blöjbyte och plast byxor under kläderna, och de flesta människor kommer inte ens märker. Dessa plagg inte bara skydda dig från en pinsam olycka, men också ge dig förtroendet att delta i normala aktiviteter i livet, inklusive resor och dina favorit hobby.

Identifiering

Vuxna blöjbyte och plast byxor ger skydd för personer med problem med blåsan. Blöjor finns i en mängd olika stilar från pull-ups att förvikta, och har andas tyger som mjuk frotté eller flanell, som tillåter frisk luft att cirkulera fritt och fukt att avdunsta, skydd mot blöjeksem. Extra absorberande blöjor kan beställas. Plast vattentät byxor ger dig extra skydd för tyngre inkontinens, och har vattentäta sidsömmar som bidrar till att förhindra läckage.

Orsaker till inkontinens

Inkontinens som inte helt kan kontrolleras är den främsta orsaken till att bära vuxna blöjor och plast byxor. "Människor som har en neurologisk sjukdom som Parkinsons sjukdom, stroke eller ryggmärgsskada kan drabbas av inkontinens," enligt Mayo Clinic. Om en kvinna har reproduktiv kirurgi, såsom en hysterektomi, och bäckenbottenmuskulaturen är skadade, inkontinens kan resultat.

blöjor

Även om du söker efter en lämplig vuxen blöja för dina behov, be en ansedd återförsäljare om du kan prova ett litet urval pack till ett reducerat pris. Välj en blöja som är kompatibel med vad du bär. Premium blöjor som erbjuder bättre skydd kan vara mer effektiva, men kan också vara skrymmande. "Om dina kläder är löst, kanske du inte har något emot den extra bulk", enligt ConsumerSearch.com. Vuxna blöjor finns i en mängd olika storlekar, men om du faller mellan storlekar, är en mindre storlek billigare, men en större storlek har en högre inneslutningskapacitet.

plast byxor

Plast byxor gjorda av vattentäta vinyl fungerar bra för tung urinering, när de används över inkontinens tygblöjor. Dessa byxor har en generös volym, kan också bäras över vuxen blöjor tillverkade med material såsom flanell eller frotté, och fungerar särskilt bra om du lider av kraftig inkontinens på natten.

problem

Vuxen blöja bärare lider vanligen från blöjeksem. "Din hud kan visas blåsor och spruckna, eller röd, svullen och irriterad," enligt LLMedico.com. Ändra din blöja ofta, vilket gör att huden torka helt mellan förändringar, och tvätta området med en mild tvål. Använda produkter med zinkoxid, såsom pulver läkemedel, kan hålla fukt borta från huden och skyddar huden från irritation. Klädd i plast byxor över vuxna tygblöjor kommer också att skydda dig mot vuxen blöjeksem.

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table


När ålder 40 kommer knackar, är det dags att kasta en over-the-hill partiet. Gästerna vet aldrig vad som väntar på dessa parter - och partiet är ofta en överraskning för milstolpefödelsedag idiot. En stor mitt kittlar dystra, nyktra gäster. Corny, overused, generiska gags - såsom gasbildning kudde eller dribbla glas - är ett hål. En unik mitt visas inte i butiker parti. Original som är anpassade till hedersgäst fungerar bra. Håll sparsamhet, leksak, dollar lagra och kostym butiker eller loppmarknader och garage försäljning för att upprätta ett tema, och sedan lägga till rekvisita, belysning och ljud för att göra det att fungera.

Död

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table


En död mitt är festlig och rolig. Skapa en grå och svart mittpunkten, som en kista eller gravsten. Saker tidningen i en grim reaper kostym och sitta dummy upprätt. Expandera idén genom att skapa en falsk begravning hem. Costumeshop.us.com säljer gamla sothöna, lik barn och hassel barn hela latexmasker. Gör tidnings dummies genom fyllning masker med tidningen, sätter maskkanten till pappers fyllda flanellskjorta och jeans ensembler och sitter nappar på gäst tabeller. Andra makabra mittpunkten rekvisita inkluderar svart och grå heliumballonger, ljus, döda blommor och en signatur gästbok.

Vårdhem

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table


Skapa ett vårdhem tabell mittpunkten. Köp billiga gamla sothöna eller gamla hag masker och besöka en sparsamhet butik för gamla, inkompatibla kläder, nattkläder och biträde uniformer att göra i tabell dummies. Visa geriatriska godsaker - såsom jello, keso, pudding och yoghurt koppar - på differentierade montrar. Fyll fyrkantiga plastbrickor med söta tårtor i pappersmedicinkoppar och plast piller flaskor. Använd en uppblåsbar rullator eller stapla en säng bricka med sju dagars plast piller påminnelser fyllda med röda hots och söta tårtor. Fyll klar förslutna plaströr med tranbär och druvsaft och urinprover koppar med äppeljuice och servera på is. För att uppmuntra provtagning inkluderar mini läsk, vatten på flaska och mini spritflaskor.

nostalgiska leksaker

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table


Gör en förr leksaker korg mitt att hålla gäst favörer. Fyll korg med drakar, bubblar, papper flygplan, plast fjädrar, domkrafter, paddla bollar, spela lera, gammal fröken kort, generiska Barbies, inramade kritor och målarböcker. På en upphöjd plattform, använder en leksak spår att hålla miniatyr formgjuten ledande fordon, såsom en ambulans, mat lastbil, släpvagn, skåpbil, golfbil, gul skolbuss, taxi och brandbil, och ordna dem i en trafikstockning på banan. Ny idé för en bilentusiast eller pendeltåg tåg professionell. För en journalist eller bibliotekarie, köpa sparsamhet-shop barnböcker och prydligt stapla tillsammans med en tidning som motsvarar deras födelseår.

Matvaror

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table


Skapa en stegvis monter grå och svart frostat muffins med hosta-drop center. Blanda i katrinplommon, choklad laxermedel och piller flaskor med söta syrliga karameller. På en engångs blå sjukhus pad, fyll betjänar skålar med hosta, randiga middag myntverk, hårda please godis och nötter. Visa stora, tydliga krukor fyllda med retro miniatyr godis, penny godis, fett salta pinnar, rep lakrits och pixie sugrör för gäst provtagning. I plast, is-fyllda badkar, erbjuder mini juicer, dietdrycker, mini koffeinfria kaffe portioner, grönt te påsar och vatten på flaska för gäst drycker. Under badkaret, förankra svarta heliumballonger för visuell höjd. Fyll tre gumball maskiner med godis och gumballs och har en stor öre burk bredvid. Fyll och stack McDonalds Happy Meal lådor eller McDonalds takeout påsar med en dollar butik senior trinket, mini mejeriprodukter, juice kartong och cellofan-inslaget ost crackers för gäst behandlar.

Health aids

Idéer för en knutpunkt för en Över kullen Party Table


Luta en blow-up docka eller tidning dummy på ett bord. Klä dockan i en sjukhuskappa och sånt strumpbyxor för ben, eller klänning i högre dräkt som omaka polyestrar, flower-print mumu, vita strumpor, elastiska strumpor och Bermuda shorts. Sjunka en kraftig trädgren i en hink med sand och hänga inverterade pillerflaskor, gamla glasögon, tofflor och engångsblöjor från det. Stack prydligt vikta högar av elastiska strumpor, vita strumpor, gummi skid toffel sockor, Sansabelt expanderbar midjan byxor, vit muskel undertröjor, plast byxor, diverse polyestrar. Fyll en korg med engångsblöjor, förstoringsglas, tillbaka scratcher, engångstoalettsitsen täcker, talar termometer, liktorn kuddar, godis cigaretter, tofflor och haklappar - inkluderar vaselin, gummihandskar, ess bandage och gamla glasögon. Gör en CD av skarvade klipp från geriatriska monotona reklamfilmer om värk och smärta, och gömma en bärbar spelare nära mittpunkten för att köra ljud.

Hur man vaska guld i sydvästra Pennsylvania

Hur man vaska guld i sydvästra Pennsylvania


Guld prospektering är inte lika lönsam som den en gång var, men många människor fortfarande njuta av guldvaskning för en hobby; vissa till och med gör det för en levande. Guldvaskning tar mycket tålamod och du bör inte förvänta sig att hitta guld i din första försök. Men om du har rätt utrustning, använda rätt teknik, vet var jag ska börja och framhärda är det troligt att hitta guld så småningom.

Instruktioner

Komma igång

1 Köp en guldpanna. Köp en 14-tums plast pan för vuxna och en 10-tums plast pan för barn. Kokkärl används under guldrushen var typiskt stålpannor som mätte 16 inches bred vid toppen, 10 inches bred vid botten och hade ett djup av 2,5 inches. Även om dessa pannor tillverkas fortfarande, de flesta prospektörer använda plast pannor idag.

2 Scout ut platser som är kända för att producera guld i sydvästra Pennsylvania. Det är osannolikt att lokalisera en okänd guldfyndigheten, så gå till platser där guld har redan konstaterats. Northern York County i södra Pennsylvania uppges ha goda förutsättningar för guld panners. Specifikt strömmarna Stony Run, Fishers Run, Beaver Creek-North Branch och Wolf Run har alla producerade stora mängder guld.

3 Pack vattentät gummihandskar och stövlar, gå till strömmen av ditt val och positionera dig på stranden.

Guldvaskning

1 Fyll pannan med sediment material från bäckfåra eller sprickor längs bäcken. Dränka pannan strax under ytan av fortfarande eller långsamt flytande vatten.

2 Rör innehållet genom att långsamt flytta pannan och tillbaka eller i en cirkelrörelse. Materialet bör vara fullständigt mättad med vatten. Bryt upp och lösa smuts kokor och lera. De tyngre materialen sjunka till botten medan de lättare material siktas upp och ut ur pannan.

3 Luta pannan något så mindre täta materialet flyter ut ur pannan. Platta pannan igen och upprepa cirkulär eller back-och-tillbaka skakande rörelse. Upprepa denna process tills lättare material har sållats bort och endast tunga mineralkoncentrat och guld lätt kan ses.

Sista minuten hemlagad Halloween för vuxna

Sista minuten hemlagad Halloween för vuxna


Med lite fantasi vardagliga kläder och hushållsartiklar kan bli omedelbar Halloween kostymer. Många kostymer kan sättas ihop på bara några minuter och kräver inga sömnad färdigheter och minimal pengar. Men beroende på vad hålls runt huset ett snabbt stopp i hörnet apotek kan krävas.

One-liners

Rita ett stort frågetecken på en skjorta med en markör, eller skära ett frågetecken från papper eller filt och koppla den till en topp med säkerhetsnålar. Lim eller tejp popcorn till frågetecken, och du är en pop quiz. Var en quarter utan de tunga axelvaddar och hjälm. Gör en fotokopia av ett utvidgat kvartal, och tejp eller stift den på baksidan av din skjorta. Att vara en damm kanin, använder spray lim eller tejp för att fästa torktumlare lint eller bomullstussar en gammal skjorta och byxor. Slutföra kostym med en kanin svans och öron.

Märkes Fun

Var en smarty byxor utan att någonsin säga ett ord, genom att använda tejp för att fästa rullar av Smarties-varumärke godis till en vanlig par byxor. Klipp ut logotypen för en populär kopieringsmaskin varumärke och tejpa fast den till en svart topp. Slutföra kopia katt kostym med svarta byxor, svarta skor och katt öron. Använd svart smink för att färga spetsen på näsan och rita katt morrhår på kinderna.

grupp Dräkt

Svin i en filt fungerar bra för en par eller grupp kostym. Wrap en filt runt två till tre personer - oavsett antal personer är bekväm för festligheterna. Bär gris nosar och öron att slutföra utseende.

Raid garderoben

Klä sig som den amerikansk turist. Män bär en blomtryck skjorta, shorts, sandaler och en stor stråhatt. Kvinnor bär en ljus sommarklänning, flip flops, en stor solhatt och bär en halm väska. Lägg till en kamera runt halsen och en karta till en ficka eller väska. För att vara en fågelskrämma, bära en stor flanellskjorta fyllda med plast matkassar, bleka jeans och ett rep för ett bälte. Lägg halm till manschetterna byxor och ändarna av ärmarna. Återanvända en bridesmaid dress och vara Miss America. Slutföra outfit med långa sidenhandskar, en tiara och klackar. Gör ett skärp med hjälp av band och glitter eller markör.

Hur att göra din egen plast duk grafer

Hur att göra din egen plast duk grafer


Vem som helst kan farkosten med plast duk. Från små barn genom grundskolan åldrar, är tonåringar och vuxna välsignad av en myriad av hantverk gjorda med denna lätt handtag post. Det finns mönster böcker och online idéer för att skapa en farkost med några nedskärningar och stygn samt mer intrikata instruktioner för gåvor, samlarobjekt och användbara föremål. Dessa konsthantverkare söker efter ett mönster som inte verkar existera, eller de som inte vill köpa en hel bok för en idé, kan skapa plast duk grafer för att passa deras behov. Beväpnad med en bild eller originell idé, transparent papper och färgpennor, kan crafters skapa sina egna mönster.

Instruktioner

1 Välj en bild som ska användas för din plast duk graf mönster. Tänk dig en enklare bild för att skapa en design lättare. Skissa din egen bild, logotyp eller design, om så önskas. Skapa ritningar för alla delar av ett projekt om du vill göra en 3-D objekt.

2 Lägg en bit genomskinlig pergament eller plast transparent rutnät blad över bilden. Gör ett rutnät, om du inte har en, genom att placera en bit rutat papper med alla storlekar rutnät på "kopiera från" del av en kopieringsapparat eller skrivare. Placera en genomskinlig pergament eller plastark i "papper" i maskinen. Tryck kopierings- eller utskriftsknappen för att kopiera rutnät på det genomsynliga arket.

3 Placera det genomsynliga arket över mönstret. Håll de två lagren tillsammans med gem eller band längs kanterna.

4 Skapa en söm graf på toppen av mönstret. Rita en "X" framåt eller bakåt snedstreck, cirkel och andra symboler som du kommer att använda i diagrammet mönster. Gör en linje eller färg i en ruta för att indikera varje färg du vill använda i diagrammet. Skriva ut namnet på färgen bredvid färgmärke för att undvika förvirring.

5 Börja på toppen av bilden och arbeta nedåt till färg i rutor eller halva rutor med önskade färger för att skapa bilden grafen. Mark detaljer såsom ögon eller andra detaljer genom att placera en prick eller streck över färgen på torgen.

6 Ta bort tejpen eller gem för att separera grafen från bilden. Spara bilden för en referens när du syr din plast canvas bild.

Hur man förvandlar dina byxor svart

Hur man förvandlar dina byxor svart


När du behöver ett par svarta byxor, men inte vill köpa ett nytt par, överväga färgning ett par som du redan äger. Du kan nå ett bra resultat med enfärgad, naturliga fibrer byxor, särskilt de utan fläckar. Du kan även färga ett par gamla bleka svarta byxor så att de ser nya igen. Om du försöker att färga randig eller andra mönstrade byxor svart, kom ihåg att mönstret fortfarande visas genom tyget i olika nyanser av svart.

Instruktioner

1 Kontrollera etiketten på byxorna för tyget information. Tyg måste innehålla minst 60% naturliga, tvätt fiber, såsom bomull, ull eller silke, för att färga jämnt, även om tyg som inte är 100% naturliga fibrer inte kommer att uppnå full färg.

2 Fyll en hink eller sjunka med tre liter varmt vatten. Använd inte plast eller glasfiber sjunka, eftersom färgen kommer stain.Water bör vara 60 grader Celsius för mörkaste färgmättnaden.

3 Ta bort de två koppar hett vatten från skopan eller sjunka med ett mått.

4 Rör färgpulvret i två koppar hett vatten tills det är upplöst. RIT färgämne rekommenderar att du använder dubbla mängden färgämne som rekommenderas på förpackningen för att uppnå den sannaste svart.

5 Häll färgämnet i hinken eller sjunka av varmt vatten, omrörning för att blanda.

6 Lägg en matsked tvättmedel att färga bad att öka jämnheten av färgämnet och halv kopp vit vinäger för att öka färgintensiteten.

7 Blöt byxor i varmt vatten. (Resource 1)

1 Orts byxor i färgbad.

2 Rör byxor ständigt i färgbad under 10-30 minuter. Håll byxor i färgbadet upp till en timme för djupaste färgresultat och för att säkerställa en "sann" svart resultat. Kom ihåg att byxor ser mörkare när det är vått.

3 Skölj byxor i varmt vatten, sedan körs kallare vatten tills vattnet klart.

4 Tvätta byxor i tvättmaskinen med ett milt tvättmedel i varmt vatten med en kall sköljning.

5 Häng torra eller placera byxor i en tork enligt tyget anvisningarna på etiketten.

Små plast Cone Crafts

Små plast Cone Crafts


Små plastkoner gör en utmärkt bas för många hantverk på grund av sin mångsidiga form. Plastkoner, finns i skumplast sorter och i ihåliga koner med fast plast exteriörer, kan köpas på de flesta båtar butiker. Små plastkoner kan användas som en bas för dockor, djur, träd slagklippare eller ens som miniatyr koner varning. Plastkon hantverk är bra för både barn och vuxna.

Holiday Tree

Måla en liten plast kon grönt genom att använda akryl hantverk färg. Tryck häftstift med olika utformade och färgade huvuden in i könen för att lägga till dekorationer till trädet. Örhängen kan användas för dekorationer, liksom. Alternativt kan du limma knappar, pärlor eller andra små föremål till kon att dekorera trädet. Wrap piprensare runt könen att representera kransar. De piprensare bör stanna på plats på egen hand när böjd, men du kan limma dem på också. Limma en plast stjärna till toppen av trädet. Grön färgade bomullstussar eller rester av grön filt kan tillsättas för att ge träd konsistens.

Dockor och fjärilar

Täcker en liten plast kon med ett lager av tunt tyg. Skära en konformad kil i en ände av en styrofoam boll. Spetsen av kilen bör upphöra i centrum av bollen, 1/3 till 1/2 av kulans diameter i bollen. Måla frigolit bollen färg du vill att din docka ansikte att vara. Lägg till ögon, en mun, näsa och andra funktioner till dockans ansikte och lim garn eller hantverk hår runt ansiktet för att representera hår. Limma styrofoam bollen till spetsen av plastkon, klipp ut kände armarna och limma dem till dockan. Skapa vingar av båten skum och limma dem till baksidan av dockan för att skapa änglar, feer eller fjärilar. För fjärilar, använda pipe städare för antenner och ben.

träd~~POS=TRUNC Toppers

Täcker en liten plast kon med ett lager av tunt tyg, eller måla konen enligt önskemål. Fäst sidenblommor, hantverk tråd grenar, miniatyr kottar, klockor, snäckor eller andra dekorationer till könen. Designen är helt upp till dig, begränsas endast av din fantasi. Om du använder ett plastskum kon, skära en kil in i basen av könen breda och tillräckligt djup för att glida över toppen av en semester träd. Om du använder en vanlig plast kon, kan du lägga till ett par lager av båten skum för att göra topper passar bättre, men det är inte nödvändigt. Placera toppen på toppen av en dekorerad semester träd. Du kan också använda ditt träd topper som en bordsskiva dekoration eller mittpunkten.

varnings~~POS=TRUNC kottar

Skär en kvadrat med båten skum så att bredden och höjden på torget är 1-2 inches större än diametern för plastkonen bas. Limma basen av plastkonen till mitten av farkosten skum torget. Måla kon och båten skum utgå från en vibrerande orange. Akryl hantverk färger fungerar bra. Låt den orange färgen torka, sedan använda svart färg för att måla ett meddelande på din kon, såsom "Varning: Studera händer här" eller "Danger: Fun Zone" på din kon. Budskapet är upp till dig. Låt färgen torka, sedan coat din kon, och dess bas, med spray på tätningsmedel. Spray på hantverk tätningsmedel kan köpas på de flesta båtar butiker. Ställ din kon när det är lämpligt för att varna andra.

Hur kan man stärka Mina vuxna tänder

Hur kan man stärka Mina vuxna tänder


Tänder består av emalj, dentin, cementum och massa. De hjälper dig att bryta ner mat så det är lättare att svälja och smälta. Deras frekvent användning och exponering för mat, dryck, luft och bakterier orsakar tänder, särskilt emaljen, att bära ner. Slitna tänder kan vara känslig, smärtsam och är mer benägna att sjukdom och förfall. Om du vidta åtgärder för att stärka tänderna, kommer de stanna friskare och varar mycket längre. Detta är särskilt viktigt för vuxna tänder, eftersom de är permanent inställda.

Instruktioner

1 Borsta tänderna med fluortandkräm och mjuk pensel tandborste, antingen manuell eller elektrisk, två gånger om dagen. Borsta i en cirkelrörelse för åtminstone två minuter, gå över varje enskild tand. Borsta tungan och kinderna för att bekämpa bakterier. Fluoriden i tandkrämen stärker emaljen. För mycket fluor kan orsaka fläckar på tänderna hos barn så de bör endast använda ärtstora mängder tandkräm när du borstar och undvika munnen sköljningar som innehåller fluor.

2 Få 1200 mg kalcium dagligen. Kalcium stärker insidan av tanden. Ät kalcium rika livsmedel, inklusive mejeriprodukter som ost och mjölk, frukt och .vegetables som fikon och grönkål, och nötter som mandlar och sesamfrön. Ta kosttillskott, såsom kalciumkarbonat eller kalciumcitrat, om du inte kan få tillräckligt med kalcium från livsmedel. Kalciumkarbonat har dubbla andelen elementärt kalcium, den typ av kalcium kroppen använder, kalciumcitrat har, men kalciumcitrat är lättare absorberas och orsakar färre biverkningar.

3 Tugga sockerfritt tuggummi efter måltid. Tuggummi ökar produktionen av saliv. Den extra saliv neutraliserar höga surheten i munnen, förhindra förfall. Extra saliv kan också fler mineraler, som kalcium, fosfat och fluor, för att nå dina tänder. Dessa mineraler stärka emaljen.

4 Se din tandläkare regelbundet. Han kan ta röntgenbilder och identifiera svaga områden i tänderna. Han kan sedan använda ett tätningsmedel för att bidra till att stärka svaga teeth.The tandläkaren tillämpar en plast flytande tätningsmedel på tänderna och använder ljus för att härda det. Tätningsmedlet fungerar som en barriär för att skydda tänderna från bakterier, vilket minskar risken för att utveckla karies och håligheter. Vissa tätningsmedel frigöra fluorid.

Hur man gör glas och plast termometrar

Hur man gör glas och plast termometrar


Termometrar fungerar genom enkla regler för vetenskap. När kvicksilvret eller alkohol i termometern s glödlampa värms upp, expanderar den och tvingas upp genom kanalen i centrum av termometern. Dessa termometrar är tillverkade av industriell glas eller tunga plast, men du kan göra en enkel termometer hemma från både glas och plast. Du behöver bara några hushållsartiklar och en eftermiddag att experimentera. Barn och vuxna kommer att både njuta testa temperaturer med deras hemlagad termometrar.

Instruktioner

1 Blanda ca 1/8 kopp vardera av vatten och tvättsprit. Rör i tillräckligt röd karamellfärg för att göra blandningen mörkröd. Häll tillräckligt i din glasflaska för att fylla det ca ¼ full.

2 Rulla en bit modellera i en skiva tillräckligt stor för att passa enkelt över mynningen av din flaska. Göra ett litet hål i centrum av skivan och skjut halm upp genom hålet. Nyp leran runt och över den övre öppningen på sugröret.

3 Slip kroppen av halm i flaskan så att åtminstone en tum av halmen är nedsänkt i tvättsprit lösning. Se till halmen inte vidrör botten av flaskan.

4 Tryck ned leran skivan för att försegla mynningen av glasflaska. Placera nya termometer någonstans varmt. Titta på den röda fluiden klättra upp på insidan av plast halm. Placera termometern någonstans sval och titta vätskan gå ner.

Hur man knyter Plast nyckelringar med pärlor

Hur man knyter Plast nyckelringar med pärlor


Att skapa hemgjorda nyckelringar är en aktivitet för barn och vuxna. Att nyckelringar tillåter dig att vara kreativ. Vissa handgjorda nyckelringar kan ta ca 20 minuter att göra och du kan ha de flesta av de material som redan. De kan användas som gåvor för alla tillfällen och kan användas för att skilja uppsättningar nycklar, ryggsäckar, resväskor, gym påsar eller portföljer. Skräddarsy din nyckelring till den person du ger det till - gör födelsedag nyckelringar, semester nyckelringar och nyckelringar med din väns namn på dem. Använd Pärlband att lägga textur till nyckelringar.

Instruktioner

1 Tvätta och torka överblivna styrofoam produkter som du har i ditt hus, såsom kött och fisk fack.

2 Rita en cirkel med en radie på 3,5 inches på frigolit.

3 Rita någon design, bild eller text inuti cirkeln.

4 Klipp ut cirklarna och hålslag ett hål i toppen. Värm facken i en 425-graders förvärmd ugn i två till tre minuter. Detta kommer att krympa de nyckelringar till en hård plast, cirka 1,5 inches i diameter. Se till att köket är väl ventilerat.

5 Låt cirklar svalna. Placera varje utformade nyckelring cirkel runt en nyckelring.

1 Mät sträng i 8 tums band. Ta en remsa i handen och vik den på mitten. Skapa en ögla i toppen. Knyt en knut så slingan kvarstår.

2 Feed snörände genom pärlorna, stapling pärlorna ovanpå varandra. Skapa ett mönster med pärla färger eller mönster, eller använda en mängd olika pärlor för att hjälpa dem att stå ut. Knyta en knut i änden av strängen.

3 Mata slinga genom nyckelringen för att fästa den med dekorativa plast nyckelring du gjord av frigolit brickor.