placering av mönster stolsits

Hur korrigera pistol mål genom att analysera shot mönster på mål

Hur korrigera pistol mål genom att analysera shot mönster på mål


Mastering en pistol kan vara en utmaning, särskilt på din första gångerna ute på området. Till skillnad från ett gevär, kräver en pistol mycket mer stabilitet i händerna. En lätt ryck eller oregelbunden rörelse kan skicka skott långt från målet, och andas rytm är avgörande för pistol noggrannhet. Du kan analysera dina sköt grupper på målet att precisera där du behöver för att förbättra din pistol hantering färdigheter. Ibland kan vara så enkelt som att justera sevärdheter, men kan också innefatta handen placering, avfyringstryck, andning och kropps spänning eller skakning. De vanligaste mönster för felaktighet är över eller under målgrupper, vertikal eller horisontell placering, höger eller vänster målgrupper.

Instruktioner

En brand din pistol samtidigt som man siktar direkt på mitt i prick, sedan upprepa tills du har sparken alla rundor i klippet eller cylinder. Kom ihåg att ta din tid att återställa och sikta in mellan varje skott.

2 Hämta dina mål och titta på grupper av skott på mål. Grupper anses två eller fler skott mindre än en halv tum isär. Fokusera inte på varje skott avfyras, bara uppmärksamma grupperna att notera deras placering. Du kan använda en penna eller markör för att ringa grupperna.

3 Analysera pistol grupperna i förhållande till mitt i prick. Bestäm din aktuella fotograferings vana av mängden skott på en specifik sida av målet. Tanken här är att räkna ut vilken väg grupp spridningen är på väg. Är det ledande vänster, centrerat över eller under målet, leder rätt, finns det grupper över hela målet, är alla skott landar mycket nära varandra men inte på mål? Dessa är alla frågor du bör ställa dig vid fastställande din grupp spridning.

4 Notera runda placering över eller under målet. Om du har en tät grupp av skott, men strax över eller under målet, då måste du justera höjden på dina pistol sevärdheter uppåt eller nedåt. Detta kan också orsakas genom att knäppa på avtryckaren eller poppar handleden. Eftersom alla pistoler varierar i sikte justering, rådfråga din bruksanvisning för korrekta förfaranden syn justering.

5 Obs en vertikal centrum placering av skott. Om du har en rad bilder som verkar vara i dödpunkten men har landat ovan, på och under mitt i prick, då detta kan orsakas av tung andning samtidigt som man siktar eller skjuter, eller gunga bakåt eller framåt medan bränning. Gunga eller svajar kan uppstå när du inte har rätt fot eller axlarna är spänd eller svag.

6 Notera en horisontell centrumplacering. Om skotten landar till vänster, på och höger mitt i prick, i en rak linje, då detta kan orsakas av ett fåtal faktorer, bland annat felaktig handen placering eller en dålig grepp som inte riktigt passar dina händer. Detta kan också bero på dålig fot placemen, eller genom något gunga kroppen vänster och höger.

7 Notera runda placering till vänster eller höger om målet. Beroende på din dominanta hand, kan detta vara en faktor. Tummen kan utöva för mycket tryck, böjning handleden till vänster eller höger; ett fast grepp tryck kan också orsaka denna typ av runda placering. Windage kan också vara en faktor, kan du behöva justera siktet till höger eller vänster om du ser denna typ av skott mönster.

Hur Lay kakel i ett rutmönster

Hur Lay kakel i ett rutmönster


De flesta kakel behandlingar använder en gallerliknande kakel mönster med brickor placerade som rutor i rader och kolumner som täcker ytan. När du slår på gallret 45 grader, men kan du skapa ett rutmönster, där dina brickor stiga upp väggen på de ställen på plattorna snarare än på plan. Om din kakel i ett rutmönster är inte så svårt som det kan verka. Det är mest en fråga om planering och noggrann placering för att säkerställa att plattorna köra rakt. Det är en tidskrävande process, men resultaten är en visuellt annorlunda utseende med hjälp av samma material som någon annan kakel placering.

Instruktioner

1 Stäng av strömmen leder till kaklade området genom att vända den markanta kretsen i ditt hem elektriska panel.

2 Ta bort eventuella väggbeslag med en skruvmejsel, inklusive eluttag omslag som kommer att störa placeringen av plattorna.

3 Rengör väggen med en pH-neutral rengöringsmedel, med hjälp av en svamp för allmän rengöring och en skurborste för att avlägsna eventuella ingrodd smuts. Skölj väggen för att avlägsna rengöringsmedel rester med rent vatten och sedan torka det torrt med en trasa.

4 Sand väggytan med 80-sandpapper till grov upp ytan, skapar struktur mer lämpliga för tillämpningen av mastix lim för dina brickor. Torka väggen med ett tygstycke för att avlägsna rester från slipning.

5 Mät längden på plattsättning området, med hjälp av måttband, och använda krita för att markera den exakta mitten av området. Ta en rak kant och placera kanten på märket vertikalt. Använd rak kant för att markera en vertikal linje på väggen med krita, dela kakel området i hälften. Mät bredden på en platta mellan motstående hörn. Markera en vertikal linje på väggen som sträcker sig från mittlinjen över din kakel yta, med hjälp av den raka kanten på det uppmätta avståndet plus bredden på två plattor distanser. Dessa vertikala linjer kommer alla att fungera som riktlinjer för att placera plattorna.

6 Placera den raka kanten horisontellt, som passerar linjen vid basen av kakel område, och markera en linje med krita som en guide för din första kakel rad. Kontrollera vinklarna som skapats av den horisontella linjen och din mittlinjen för att säkerställa att de är båda 90 grader.

7 Klipp tillräckligt brickor på diagonalen för att skapa den nedersta raden för kakel område med hjälp av kakel saxen.

8 Applicera ett lager av mastix på väggen med den platta av en tandspackel. Luta murslev till en 45-graders vinkel och gå över mastix med den skårade kanten för att höja spår.

9 Placera den första passbit på den horisontala riktlinje vid basen av den plattsättning ytan vid centrum vertikala linjen. Den skurna basen av plattan bör löpa utmed den horisontella riktlinjen medan den vertikala riktlinjen passerar genom centrum av plattan med den övre punkten av plattan placeras exakt på linan. Placera resten av bottenplattor längs den horisontella riktlinjen, alla med punkter centrerade på de vertikala linjerna. Placera en rak kant över de översta punkterna i rad för att säkerställa att alla punkter hos raden är på samma höjd. Ett litet utrymme kommer att vara mellan de punkter vid basen för en injekteringsbruk linje.

10 plats full storlek plattor i de diagonala dalarna skapas av halv kakel, att med hjälp av kakel distanser skapa en enhetlig diagonal injekteringsbruk linje mellan plattorna. Hörnet av fullstor kakel ska vila direkt på den punkt där två halv plattor möts på den horisontella riktlinje. Hörnen på halvvägs av fullstora plattor bör ligga på samma horisontella nivå som pekar på topparna av de skurna halv plattor. Detta kakel placering skapar rutmönster.

11 Placera stor kakel, med samma process som den första raden av plattor för att främja diamant tills du når den översta raden av plattor. Använd de vertikala riktlinjer för att hålla dina brickor kör rakt upp väggen. Den översta raden av plattor kan behöva skära att passa. Markera skärlinjen på brickor och sedan göra nedskärningar med kakel skär innan montering av plattorna på plats. Använd samma märkning och skär process för att passa brickor runt vägg hinder såsom eluttag hål. Låt plattorna för att ställa i mastixen över natten innan fogning.

12 Applicera fogmassa på lederna mellan plattorna med hjälp av en injekteringsbruk flyta. Skjut injekteringsbruk över ytan av plattorna in i fogarna mellan, fylla fogarna till samma nivå som ytan på plattorna. Injekteringsbruk alla skarvar utom de som gränsar plattorna vid en yta som ofta upplever våthet, såsom ett badkar eller handfat.

13 Torka bort överflödigt fogmassa, med en fuktig svamp inom 15 minuter från injekteringsbruk placering för att förhindra bruket hårdnar på plattorna själva. Vänta fyra timmar för bruket att ställa in och sedan polera ytan av plattorna med en ren, luddfri trasa för att avlägsna eventuella injekteringsbruk rester kvar som kan dis plattorna.

14 Placera en sträng av fogmassa i gränserna bredvid fuktrika ytor i stället för injekteringsbruk, för en extra skyddsåtgärd vatten.

15 Byt ut armaturer på väggen och återställa strömmen från den elektriska panelen.

Lista över Vapensmide skolor

Lista över Vapensmide skolor


En vapensmed designar, bygger eller reparerar skjutvapen. Blivande gunsmiths bör tjäna en Vapensmide intyg från en teknisk, handel eller community college. Vapensmide certifikat program erbjuder oftast en fyra-termin läroplan med praktisk utbildning i fräsning av metall, användning av maskiner, optik kalibrering, skjutvapen rengöring och pistol reparation. De flesta Gunsmith yrkesverksamma är egenföretagare, dock arbetstillfällen finns också tillgängliga via vapentillverkare, rekreation butiker och gevärsklubbar.

Colorado School of Trades

I drift sedan 1947, är Colorado School of Trades vapensmide programmet en 1800-timmars läroplan som kan fyllas i cirka 14 månader. Cirka 1500 timmar för programmet är lab-baserade, medan de återstående 300 timmar består av undervisningen. Programmet är organiserat i fyra huvudinlärningsområden: grundkurser, mekanisk verkstad kurser, stockmaking kurser och design och funktion kurser. Studenter tar klasser som butik matematik, pelarborrmaskin drift, svetsning, motor svarv, ballistisk Handladdning, stockmaking, triggerheter och företagsutbildning. Colorado School of Trades erbjuder karriär placering stödtjänster för Vapensmide program akademiker. Colorado School of Trades 1575 Hoyt Street Lakewood, CO 80215 800-234-4594 schooloftrades.com

Lassen Community College

Den vapensmide programmet vid Lassen Community College började 1945 som en samhällsservice och erbjuder nu två grader och fyra certifikatprogram. Programmen tvååriga examen är: en Associate Degree i skjutvapen reparation och en Associate Degree i allmänhet inom vapensmide. Certifikat alternativ inkluderar: ett certifikat i vapensmed maskinist och metallbearbetning, ett certifikat i långa vapen, ett intyg om i pistolsmith, och ett certifikat i riflesmith. Certifikatet studier varierar i längd från programområdena. Enligt Universities.com de Vapensmide program på community college inkluderar kurser i skjutvapen funktion, design och reparation; skjutvapen lagar och förordningar; och färdigheter som metallurgi, svetsning, bearbetning och lager tillverkning. Lassen Community College 478-200 Highway 139 Susan, 96130 530-257-4211 lassencollege.edu

Montgomery Community College

Montgomery Community College erbjuder tre Vapensmide alternativ: en 76-kredit associera-examen, en 42-kredit diplom eller en 12-18-kredit certifikat. Det finns fyra certifikat alternativ, inklusive grundläggande vapensmide, design och reparation, teknik och rekonditionering. Den Vapensmide läroplanen, som är en kombination av praktisk och klassrumsundervisningen, utrustar eleverna att renovera skjutvapen, utvärdera och reparera fel, återställa skjutvapen och erbjuda skräddarsydda skjutvapen tjänster. Montgomery Community College 1011 Page Street Troy, NC 27371 800-839-6222 montgomery.edu

Murray State College

Den Vapensmide läroplanen på Murray State College är en tvåårig associera examen. Studerande får kunskaper och färdigheter för pistol reparation och anpassade Vapensmide färdigheter. Läroplanen omfattar 76 timmar i klassrummet och lab kurser, såsom skjutvapen design, metallarbete, stockmaking, vapen blåelse, skjutvapen reparation, ombyggnad av skjutvapen, affärs matematik och pistol butiksdrift. Murray State College En Murray Campus Tishomingo, OK 73460 580-371-2371 mscok.edu

Pennsylvania Gunsmith School

Pennsylvania Gunsmith School erbjuder en koncentrerad mästare vapensmide program som eleverna kan fylla i ungefär 16 månader. Programmet bygger på hands-on lärande i en butik inställning. Eleverna lär sig färdigheter som metallurgi, arkivering och mäta tekniker, hacka sågning, skjutvapen terminologi, blåelse tekniker utlösa arbete, stock konstruktion, svetsning, fat montering, ballistik, anpassade förändringar och vapensmed verksamheten. Pennsylvania Gunsmith School 812 Ohio River Blvd. Pittsburgh, PA 15202 412-766-1812 pagunsmith.edu

Pine Technical Institute

Vapensmide studenter vid Pine Technical Institute har möjlighet att en 26-kredit certifikat program eller en 42-kredit diplom program. Certifikatet Programmet innehåller kurser som metall fusion, handeldvapen teori, tillbehör installation, ATF regler, gångjärn och spak, pump och självlastare, och metallurgi och bult åtgärder. De diplom läroplanen funktioner mer avancerade klasser, såsom verktygskonstruktion och tillverkning, blåelse, metalsmithing, bearbetning fundamenta, fat och chambering, hagelgevär smithing, riflesmithing och stockmaking. Pine Technical Institute 900 4th Street Pine City, MN 55063 800-521-7463 pinetech.edu

Yavapai College

Yavapai College erbjuder en 31-kredit vapensmide certifikatprogram eller en 64-kredit vapensmide Associate Degree. Båda programmen inkluderar kurser i stockmaking, verkstad, gevär teori, metall lackering, hagelgevär, handeldvapen, gevär rebarreling och avancerad maskinbearbetning. Programmen omfattar praktisk utbildning i vapenaffär miljöer, liksom traditionella klassrumsundervisning. Utbildningen ger ytterligare klasser i små företagsledning och master vapensmide. Yavapai College 1100 East Sheldon Street Prescott, AZ 86301 520-776-2150 gunsmithing.org

Hur man gör en för män väst

Hur man gör en för män väst


En mans väst, även hänvisad till som en väst, är en sleeveless klädesplagg vanligtvis bärs över en skjorta och under en jacka. Västar i allmänhet knappen upp fronten. De kan ha hack eller sjal kragar, eller ingen krage alls. Västar var särskilt populära under den viktorianska perioden och i den första halvan av 20-talet. Västar är fortfarande en favorit val för bröllop eftersom de ger en möjlighet att samordna bröllop färger i herrarnas outfits. Oavsett om du gör en väst för en groomsman ensemble eller en vilda västern återskapande, kommer du att finna att det är en ganska enkel plagg att göra.

Instruktioner

1 Välj en väst mönster. Mönstret du köper beror på vilken typ av väst som du vill göra. Kommersiella mönster till tyg butiker är ett bra val om du gör ett bröllop väst. Online-företag erbjuder Waistcoat mönster som är mer lämpade för historiska re-enactors.

2 Klipp ut mönsterdelarna och lägg dem rätt sida upp på couture. Vik tyget på mitten och lägga ut det på en plan yta. Använd en skärbräda om du har en. Stift mönsterdelar till couture, efter trådriktningen (riktningen hos mönstret) av tyget. Ta bort mönsterdelarna från couture och stift dem till fodertyg efter trådriktningen. Klipp ut fodertyg. Avlägsna de mönsterdelar från tyget. Lägg västen fram mönsterdel bara på gränssnitt och klipp ut.

3 Pin gränssnitts till väst framst och hand tråckla den på plats längs sömmar. Trim hörnen.

4 Skär tillbaka bälte bitar ur couture, med hjälp av bitarna som medföljer mönstret. Om mönstret inte har ett bälte, hoppa över detta steg. Rätt bit kommer att vara längre än den vänstra bit. Fäll båda bandsektionerna i hälften. Sy långsidan av båda delarna. Söm den korta högra kanten av det högra bandet och det korta vänstra kanten av den vänstra bälte. Vrid bältes bitar rätsidan ut och pressa dem båda. Skjut spännet på den vänstra bit och vrid enligt den råa kanten. Smygmaska ​​bältesspänne på plats.

5 Pin bältes bitar till bakstycket av couture linje indikeras av mönstret. Tråckla bältes bitar på plats. Maskin stygn längs tråckla linjerna.

6 Machine stygn ryggen och framst av couture tillsammans vid axlarna och sidosömmarna. Upprepa detta steg med fodertyg.

7 Placera höger sida av couture mot höger sida av fodertyg. Pin längs nederkanten av västen främre och bakre delar, längs framstyckena och längs ärmhålet kanterna. Lämnar ungefär 10 inches öppen längs den nedre kanten av de bakre sektionerna. Sy nålas avsnitt tillsammans med symaskinen.

8 Dra fodret på insidan genom att de främre delarna genom axlarna och ut genom öppningen i nedre delen av ryggen kanten. Pressa kanterna platt.

9 Vik sömsmånen i öppningen i den bakre delen och halka sy couture och fodertyg tillsammans, därmed stänga öppningen.

10 Markera knapp placering på vänster framsida. De flesta mönster ger placeringsmarkeringar. Om mönstret inte har dessa markeringar, placera knapphål ca 2 till 2 1/2 inches isär. Sy knapphål med symaskinen.

11 Markera knappen placering på höger framsida västen, matchande knappar med knapp. Hand eller maskin sy knapparna på plats.

Hur man gör bilder med grundläggande former

Hur man gör bilder med grundläggande former


Alla bilder består av former och geometriska former. De enklaste former, såsom den mänskliga kroppen och landskap, kan omvandlas till enkla objekt som utbildningsstöd till geometri och sammansättning. Föreställ dig ett objekt som en kombination av former och dyka in i världen för att skapa bilder från placering och mönster av former.

Instruktioner

1 Klipp geometriska former från kraftigare papper. Gör cirklar, ovaler, kvadrater, rektanglar och trianglar i olika storlekar. Skär mer komplicerade former, om du arbetar med äldre personer. Använd olika färger, om så önskas; färger kan också ha betydelse för vår förståelse av former i bilder.

2 Spela med dem för att bygga fritt formulerade bilder. Dessa kan vara realistiskt baserade eller vara abstrakta.

3 Limma geometriska former tillsammans för att montera en bild.

4 Lägg till information till din bild med kritor eller markörer eller placera mindre former ovanpå utgångsskiktet.

Hur konvertera nålspets designer Into Korsstygn Mönster

Hur konvertera nålspets designer Into Korsstygn Mönster


Needle och räknade korsstygn mönster är mycket lika. De båda använder en inrutade mönster format. De viktigaste skillnaderna är färgen och sy kodning. En mängd olika sömmar används i needle. Det vanligaste är en diagonal söm, även känd som en kontinental stygn, vilket är exakt hälften av sömmen som används i räknade korsstygn. Omvandlingen av en needle mönster till ett räknat syr mönstrar utnyttjar en förändring i tänkesätt.

Instruktioner

1 Titta på needle mönster. Lägg märke till rutorna och hur de är märkta. Ändra din inställning för att förstå att i stället för varje kvadrat mening en needle sy det innebär att göra ett kryss i räknade korsstygn. Utvärdera mönster för att avgöra om det finns tillräckligt med detaljer för att bli en räknade syr mönstrar.

2 Bestäm hur mycket av bakgrunden och fyllfärg från needlemönstret är nödvändig för räknade korsstygn. Undanröja dessa områden för sömnad. Färg på samma färger på needle duk med färgade markörer för sömnad. Detta kommer att bidra till att identifiera när du ska byta broderi tandtråd färg.

3 Välj ett räknade korsstygn tyg att sy designen. Räkna stygnen av mönstret för att bestämma tygets storlek. Bestäm om du vill använda 12, 14, 18 eller 24 count Adia trasa eller 10 till 40 count linne. Ju högre siffra desto mindre stygn.

4 Följ inrutade needle mönster som om det är ett räknat syr mönstrar. Räkna rutorna för objekt placering på räknade korsstygn tyg. Följ designen tills fullständig.

Hur man knyter rena fönster halsdukar

Hur man knyter rena fönster halsdukar


Sheer fönster halsdukar är transparenta, tunna paneler av tyg som pryder den övre kanten av fönster. Ofta ett fönster halsduk kommer att användas för att täcka draperi hårdvara, gardinstänger eller upp i fönstret. Halsduken är utformad för att fästas på plats och oftast är draperad i swags. Bylten är krökta draperingar som kan överlappande eller tillämpas var för sig eller sida vid sida. Swag form mjukar upp utseendet på fönstret och kommer att göra draperi ser mer avslappnad och avslappnad. Sidorna av halsdukar hänga ofta ner på varje sida av fönstret, lägga till färg, textur och rörelse längs sidorna av de tyngre draperier.

Instruktioner

1 Mät längden på din gardinstång. Klipp 1/4-tums tjock skumtejp till denna längd; använda vitt för ljusa halsdukar och svart för mörka halsdukar. Applicera tejpen på baksidan av gardinstång, vänd mot väggen.

2 Välj ett fönster halsduk som är 6 kilometer lång. För symmetrisk placering, dela halsduken på mitten och placera händerna en jämn avstånd från centrum. Lyft halsduk över gardinstång finials så att de långa ändarna drapera ner på baksidan mot golvet.

3 Justera duken eller bylte i mitten av halsduken. Skapa även veck genom att följa tyget från sida till sida och vika den med fingrarna. Placera dessa veck över stången och stift luckan för att hålla den i läge genom att fästa i skumtejpen. Skapa nästa veck på varje sida och fortsätter sätter tills gungning är draperad hur du vill ha det.

4 Skapa en rosett slips genom att den lösa änden av halsduken till fronten, upp och över tyget nära finial. Trä slutet mellan tyget och staven och knyt en enkel knut. Mät 6 inches från knut och göra ett veck så att änden av halsduken är mot knut. Linda den lösa änden runt det vikta tyget två gånger och trä därefter änden genom öglan av vecket. Dra den lösa änden mot stången och justera för att göra en rosett.

5 Trä den lösa änden genom enkel knut och dra halsduk tyget ner att falla naturligt. Upprepa för båda sidor. Lägg säkerhet för hala tyger med hjälp av gummiband och säkerhetsnålar för att säkra tyget.

Hur man skär ett mönster för Löstagbara stolsdynor

Hur man skär ett mönster för Löstagbara stolsdynor


Även de snygg stolar kan bli föråldrad, antingen med ålder eller med allmänt bruk. Ett av de snabbaste sätten att uppdatera utseendet på en stol är genom att återvinna den. Göra egna flyttbara stolsöverdrag är ett prisvärt sätt att lysa upp utseendet på dina stolar och genom att göra dem löstagbara, kan du snabbt tvätta dem när det behövs. Detta är en snabb och enkel projekt som du kan använda för att uppdatera stol i ditt hem.

Instruktioner

1 Gör ditt mönster. Om du har en kudde som du använder som ett mönster, placera den på din mjukpapper. Trace runt kanterna på din kudde. Om du inte har en kudde att använda som ett mönster, placera ritpapper försiktigt på toppen av stolsitsen du kommer att göra mönstret för. Använd linjalen och penna för att noggrant spåra runt ytterkanterna av stolen, där kanterna av kudden möter stolen.

2 Lägg mönstret på en hård, plan yta, såsom ett bord eller en roterande skärmatta. Gör en sömsmån genom att använda din linjal och penna för att spåra en rad 1/4 tum utanför botten och sidokanter mönstret. Spåra en linje 1/2 tum utanför den övre kanten av mönstret för blixtlås placering. Var försiktig och noggrann i dina mått.

3 Tvätta och torka tyg eller, om du använder heminredning tyg, förbereda det enligt din tillverkarens instruktioner. Trimma alla lösa trådar utanför tyget och stryk det försiktigt så den ligger plant och skrynkelfri.

4 Vik tyget på mitten så stadkants kanterna är närmast dig. Lägga den på en hård, plan yta med avigsidorna mot varandra. Placera mönstret ovanpå tyget så att det ligger över tyget. Om du använder en stor mönstrat tyg, spela med olika mönster placeringar som stora utskrifter kan se väldigt olika ut beroende på var de skärs. Stift mönstret noggrant på plats.

5 Klipp mönstret ut längs kanterna med en vass par sy sax eller taggsax, som kommer att minimera fransar. Var extra försiktig i hörnen och i alla kurvor i mönstret. Ta bort dina stift och se till att tyget matchar med mönstret du gjorde, och sedan jämföra det med kudde eller sittplats du som mönstret. Om de inte matchar upp jämnt, med hänsyn till sömsmån du gjort, göra nödvändiga justeringar.

Tips för en lång lägenhet med ett fönster

Tips för en lång lägenhet med ett fönster

Tips för en lång lägenhet med ett fönster

Om du har en lång lägenhet med ett fönster, inredning att göra det mesta av ditt utrymme och ljus kan verka som en utmaning. Den sak att komma ihåg om lägenheten utsmyckning är att små utrymmen ser större om de inte är alltför rörig. Du kan också bryta upp en lång rum genom att skapa mindre utrymmen i rummet med hjälp av hyllor eller möbler. Speglar kan reflektera och bryta ljus för att lysa upp en lägenhet utan alltför många fönster.

Använda ljus

Om du bara har ett fönster för att låta naturligt ljus i ett rum, måste du göra det mesta av detta ljus. Välj inte tunga gardiner för en ensamstående fönster i en lägenhet. Om du vill använda mörka gardiner för att matcha möbler, köpa en mörk bylte och fylla mitten av fönstret med lätt tyg. När du placerar möbler och väggdekorationer, uppmärksamma där ljuset faller från fönstret. Hänga speglar i utrymmen som får en mycket ljus för att lysa upp rummet, och sätta lampor i de mörkare hörn.

placera möbel

Vid placering möbler i en lång lägenhet, skapa mindre områden inom rummet. Du kan använda hyllor, rumsavdelare eller skänkar för att bryta upp utrymmet. Placera höga skilje möbler mot en vägg för att lämna tillräckligt utrymme för att gå runt den. Eftersom lägenheten har bara ett fönster, skulle du vill använda öppna hyllor eller ljusfärgade rumsavdelare så att du inte blockerar ljuset.

Att välja en stil

Lägenhet levande behöver inte betyda tråkigt heminredning. För att till fullo njuta av din lägenhet, använder delar av din personliga stil i din inredning. Många moderna heminredning objekt är avsedda för lägenheter och har förvaringsutrymmen, så börjar med ett modernt utseende kan vara perfekt. Om du har en annan personlig stil som romantiskt eller lantligt, kan du placera tillbehör och konst som speglar denna stil runt i lägenheten för att kompensera moderna möbler.

skapa Lagring

När du väljer möbler för en lägenhet, leta efter bitar som har inbyggda hyllor eller dolda fack för förvaring. Skapa förvaringsutrymme under möbler som soffor eller sängar med långa platta plast lagringsbehållare. Attraktiva korgar i rotting eller tyg kan hålla lösa föremål och ser attraktiva på ett sidobord eller hylla. Antik hyllor eller förvaringskärl kan också vara attraktiva lagringsalternativ.

Tatuering Placering på kvinnor

Tatuering Placering på kvinnor


Tatueringar på kvinnor har blivit mer socialt acceptabelt åren. Det är inte längre ovanligt och ovanligt att se en kvinna med en eller flera tatueringar. Tatuering mönster för kvinnor är ofta ljusa och feminina ser, linjerna är tunnare och mer känslig, och är föremål för designen är något som tilltalar kvinnor. Det finns inga fasta regler när det gäller att Tatuerings kvinnor, kan de få någon design de vill och har det gjort någon plats som de vill, men det finns vissa områden på kroppen som tilltalar mer kvinnor än andra.

Överväganden om Tattoo Placering

När funderar på att skaffa en tatuering, var att få det är lika viktigt som design. Alla som är intresserade av att ha en tatuering måste överväga hur det kommer att passa in med deras livsstil. Vissa arbetsgivare har strikta regler om tatueringar som är synliga och få något som är på en plats som inte lätt kan täckas upp kan negativt påverka utsikter till arbete. Dessutom är det också viktigt att tänka på hur du kommer att känna om tatuering i framtiden; en kvinna som bestämmer sig för att ha en stor bakstycket gjort i tonåren kan ångra sitt beslut när plocka ut hennes bröllopsklänning i tjugoårsåldern eller trettioårsåldern.

En ny mode uttalande

Tatuering Placering på kvinnor


Modern tatuering har ofta förknippats med uppror eller excentricitet, särskilt för kvinnor. Som tatuering har blivit mer populärt och acceptabelt, har tatueringar blivit mer av ett mode uttalande än en upprorisk uttalande. Placering av tatuering beror på vilken typ av uttalande önskas, oavsett om det är väl synlig eller dold bort, hur stor eller liten den är, och designen.

Favorit Tattoo Platser för kvinnor

Medan kvinnor kan få tatueringar på någon del av sin kropp som de vill, det finns vissa områden som gynnas mer av kvinnor än andra. En av de mer populära platserna är på den nedre delen av ryggen. Tatueringar på nedre delen av ryggen är lätt täckas upp, men kan visas när så önskas; de kan också vara lite kittlande. En annan favoritplats är på baksidan av halsen; Det är en mycket feminin plats och kan anses vara attraktiv för män.

Andra populära platser

Andra platser som kvinnor ofta väljer att få tatueringar är precis ovanför ankeln, på insidan av handleden, överarmen och i blygd regionen. Vissa kvinnor som bryter med "normala" feminina platser kan välja att ha en stor tatuering som täcker allt från en fjärdedel till hela hennes arm, som kallas ärmar, eller hon kan besluta att ha en stor tatuering på ryggen, eller på hennes revben. En populär tatuering plats för män är på bröstområdet bröstet, och även om det är en mindre populär plats för kvinnor, det finns kvinnor som kommer att ha en tatuering strax över bröstet.

Uppfattningar om kvinnor och tatueringar

Innan tatueringar blev main stream, var kvinnor som tatuerade uppfattas som konstigheter, unladylike och har en tvivelaktig moral; kvinnor som hade tatueringar inte ansågs vara attraktiva. Som tatuering har vuxit i popularitet, har synen på kvinnor med tatueringar förändrats. Många av de mönster och platser kvinnor väljer att ha tatuerade anses vara lockande och attraktiv. Fånga en glimt av en delikat design på den lilla av en kvinnas rygg kan vara lika spännande som att fånga en glimt av hennes anklar hade en gång varit.