ph sänka rockwool

Hur att trans med Rockwool kuber

Hur att trans med Rockwool kuber


Rockwool block är hydroponiska växande kuber som gjorts av spinning sten och sand till fibrer och bildar block. Processen liknar göra sockervadd. Rockwool är lätt att använda och skapar inget kladd i hydroponiska system. Fördelen med odling av växter i stenull är att den behåller vatten och håller syre runt rötterna för att skapa en optimal miljö för växternas tillväxt. Rockwool har den nackdelen att de inte sönder naturligt, vilket gör det miljömässigt ovänliga.

Instruktioner

1 Plantera frön i en-tums mineralull kuber indränkt i vatten. Ställ frön till ett djup av 1/4-tums och hålla kuber hydrerad.

2 Transplantation de små Rockwool kuber när plantorna växer deras första uppsättning av äkta blad och är approximativt 2 till 3 inches i höjd.

3 Välj ett rockwool kub storlek som passar till den önskade hydrosystemet. En 3-tums eller större stenull kub fungerar bra för omplantering.

4 Testa vattnet i hydrokultur systemet före omplantering plantor, eftersom rockwool har ett alkaliskt pH. Följ anvisningarna för den särskilda pH-test du köpt. Lägga fosforsyra till vattnet för att sänka pH-värdet till 5,5 till 6,0 om den aktuella pH-värdet är högre än 6,0.

5 Ställ den lilla 1-tums stenull kub med plantan i mitten av den större stenull kuben. Ta inte bort plantan från kuben, bara ställa hela den lilla kuben inuti större.

6 Placera större stenull kub i hydroponics system, och fortsätter att växa plantor till produktiva växter enligt instruktionerna som följde med systemet.

7 Trans plantorna till större mineralull kuber när sanna bladen visas. Ställ den lilla rockwool kuben inuti en större kub. Välj en kub storlek som passar in i hydroponics system. Placera större kub in i systemet för att fortsätta odlingen.

Hur att plantera frön i Rockwool

Hur att plantera frön i Rockwool


En blandning av sten och sand bildar Rockwool i en process som liknar bomull godis att göra. Processen snurrar sten och sand i fibrer, pressa fibrerna i kuben former efteråt. Rockwool är absorberande och luftigt. Renare än vanlig krukväxtjord, har Rockwool dess bekvämligheter som en hydro (soilless trädgårdsarbete) medium. Om du använder Rockwool för första gången måste du sänka pH-värdet i kuber innan utsäde plantering.

Instruktioner

1 Fyll två stora skålar med vatten som har ett pH-värde mellan 5,5 och 6,5. Mäta pH-värdet i vattnet med hjälp av en pH-test kit; detta kit kan köpas i en trädgård centrum. De flesta kranvatten har ett pH av omkring 7,0 (neutral).

2 Minska pH i vatten genom tillsats av citronsaft, en kapsyl i taget, tills pH är mellan 5,5 och 6,5. Citronsaft är naturligt och kommer inte att skada fröna. Blötläggning av Rockwool kuber i vatten kommer att avsevärt minska deras pH, vilket gör det nära eller lika med den för vattnet.

3 Slip på en andningsmask, skyddsglasögon och trädgårdshandskar före hantering Rockwool produkten. Andas in fibrer från Rockwool kan orsaka andningsproblem. Undvik kontakt med huden och ögonen.

4 Placera Rockwool kuber i en av de skålar med vatten. Låt kuber i blöt i minst 30 minuter. Ta bort Rockwool kuber från den första skålen efter 30 minuters blötläggning period.

5 Lägg till en skopa växtnäring till andra skål med vatten. Placera Rockwool kuber i den andra skålen i 30 minuter. Blötläggning för andra gången kommer att fungera som en flush och överföra ytterligare näringsämnen från växtnäring till kuber.

6 Ställ kuberna i rader inuti en glas bakplåt. Släpp ett frö i var och en av förgjorda hål, som finns i mitten av varje Rockwood kub. Om dina kuber har inga hål, använd spetsen på ett suddgummi för att peta en halv-tums hål i mitten av varje kub.

7 Placera brickan på en anläggning uppvärmningen pad ligger mellan 21,1 och 26,7 grader Celsius - den idealiska temperaturen för groning av de flesta frön. Placera brickan på en plats som tar emot ljus, indirekt solljus under och efter groning processen. Håll Rockwool kuber fuktiga hela tiden genom att tillsätta vatten till facket när kuberna börjar förlora en del av sin fukt.

Hur man kan sänka androgener naturligt

Hur man kan sänka androgener naturligt


Androgener är det manliga könshormoner, stimulera eller kontrollera utvecklingen av manliga egenskaper i människor genom att binda till androgen-receptorer i kroppen. Med androgennivåer inom eller något över genomsnittet nivåer minskar risken för hjärtinfarkt, fetma och högt blodtryck hos män. Emellertid har förhöjda androgennivåer också kopplats till vårdslös och aggressivt beteende. Till exempel, var män med förhöjda testosteronnivåer, enligt en studie i April 1999 "Journal of Behavioral Medicine," 24 procent mer benägna att rapportera skadas, 32 procent mer benägna att dricka överdrivet, 35 procent mer sannolikt att kontrakt ett sexuellt överförd infektion och 151 procent mer benägna att röka.

Instruktioner

1 Öka ditt intag av soja som innehåller livsmedel, inklusive tofu och sojabaserad proteinpulver. Soja har visat sig sänka testosteronnivåer hos möss, enligt en studie vid universitetet i Åbo 1998. Som väl har silkesapor och människor visade minskade testosteronnivåer när man äter en sojabaserad kost.

2 Öka ditt intag av fettsnål mat. Minska ditt intag av fettrik mat. När totala fettintaget minskar cirkulerande androgennivåer minskar.

3 Minska köttintag. I en 1985 studie i "American Journal of Clinical Nutrition" jämföra androgennivåer i allätare sjundedagsadventist vegetarianer och vegetarianer hade betydligt lägre androgen nivåer.

4 Öka fiberintaget. Studien jämför androgennivåer i allätare sjundedagsadventist vegetarianer och visade att i båda grupperna, var nivåerna av växttråd och intag kostfiber omvänt korrelerade med androgennivåer.

5 Öka ditt intag av örter som kan minska androgener. Enligt University of Maryland Medical Center, kan silverax hjälpa till att minska testosteron på grund av dess anti-androgena effekter. Chasteberry och såg Palmetto har anti-androgena effekter. Spearmint har visats reducera testosteronnivåer i blodet, enligt en studie som publicerades i maj 2007 i tidskriften "Phytotherapy Research."

6 Minska överdriven motion. Androgen nivåer visade sig öka både i idrottare och manliga läkarstuderande efter träning, enligt en studie som publicerades i mars 1973 i den "British Medical Journal."

Hur man kan sänka ljuset på din dator

Hur man kan sänka ljuset på din dator


Du kan justera din bärbara eller stationära datorskärmens ljusstyrka på flera sätt, beroende på operativsystem, programvara och hårdvara. Apple-datorer och många andra tillverkare använder snabbtangenter för enkel justering skärmens ljusstyrka. För alla datorer som kör Vista eller Windows 7, kan du skärmens ljusstyrka justering Energialternativ inställningar. Båda metoderna fungerar lika bra, så du bör använda ett som är mer praktiskt.

Instruktioner

Hot Key Method

1 Tryck på "Sun" knappen med en nedåtpilen, mörk fläck eller annan indikator på att nyckeln används för mörkläggning skärmen. På Apple-datorer, är detta oftast allt du behöver göra för att sänka skärmens ljus.

2 Tryck på "Funktion" eller "Fn" på tangentbordet (vanligtvis i det nedre vänstra hörnet) och håll den intryckt medan du trycker på dimmerfunktion nyckel som anges i steg 1, om nyckeln inte fungerar på egen hand. Vissa Windows-datorer kräver att hålla "funktion" eller "Fn" ner för att utlösa funktionstangenterna.

3 Tryck på knappen flera gånger tills ljuset är svagt nog för att passa dina behov.

Energialternativ Inställningar

1 Klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och sedan "Maskinvara och ljud." Skärmen ljus är en del av hårdvaran och styr hur datorn använder sin makt. Detta är anledningen till att det förekommer i denna del av kontrollpanelen i stället för med bildskärmsinställningarna.

2 Klicka på "Energialternativ" för att öppna fönstret inställningar.

3 Klicka på skärmens ljusstyrka reglaget längst ned i fönstret och dra den till vänster för att tona ned skärmen. Släpp musknappen för att visa ändringen. Fortsätt att dra det så långt till vänster som behövs för att sänka ljuset på skärmen enligt dina önskemål.

4 Stäng fönstret när du är klar. Datorn kommer att behålla din ljusstyrkan tills något förändrar strömkonfiguration, som att byta från batteriet till nätström eller starta om datorn.

Hur man kan sänka ferritinnivåer

Hur man kan sänka ferritinnivåer


Det är allmänt känt att den mänskliga kroppen behöver järn för att förbli frisk, men för mycket järn kan vara lika skadliga, om inte mer skadligt än för lite järn. Ferritin är ett protein komplex som lagrar järn i serum hos blodet. Ett överskott av järn kan vara en bidragande faktor till skada eller död av celler. Järn toxicitet är ett allvarligt problem i vissa människor, men inte alla människor är mottagliga för överskott av järn i deras system blod. En blodprov som visar en förhöjd nivå av järn är en indikator på ett problem, men ytterligare blodprover bör göras för att se om nivån varierar över tiden eller förblir stabil, vilket indikerar att det verkligen är järnöverskott.

Instruktioner

1 Minska ditt intag av järn genom att undvika livsmedel rika på järn, såsom rött kött, berikade spannmål och bröd. Ta vitaminer eller kosttillskott som inte innehåller järn. Äta osyrat bröd med hela korn snarare än bearbetade vitt bröd, eftersom fytinsyra som är i fullkornsmjöl kommer att binda med järn, förhindrar det stannar kvar i blodet. Undvika bröd med jäst eftersom fytinsyra förstörs av jäst.

2 donera blod flera gånger om året, vilket enligt Dartmouth-Hitchcock Norris Cotton Medical Center är en möjlig väg att minska mängden järn i blodet eller har specifika volymer av blod avlägsnas som rekommenderas av din läkare för att sänka järnhalten av ett visst belopp. Få ett blodprov göras för att detektera järn nivå och övervaka hur mycket järn har minskat efter blodgivning eller borttagning. Blodgivning kan bli en vanlig metod för att reglera järnnivåer i framtiden.

3 får behandlas med kelator läkemedel såsom desferrioxamin eller EDTA som kommer att binda upp överskott av järn och bidra till att undanröja den från blodet. Får kontinuerlig övervakning av en läkare när du använder kelering droger eftersom de kan vara farliga och giftiga om de inte används på rätt sätt.

Hur man kan sänka en Ford F-100 Truck

Hur man kan sänka en Ford F-100 Truck


F-100 Ford lastbilar är klassade på en halv ton, vilket innebär att lastbilen upphängning kan säkert dra laster i denna viktintervall. Den främre hjulupphängningen består av oberoende I-balkar, spiralfjädrar och typiska stötstag. Bakfjädring har bladfjädrar med tunga stötar på varje hjul. Sänkning den bakre änden kräver modifiering av hela bladfjädring. Ett annat alternativ är att stapla ett dussin påsar av betong i den bakre delen av bädden. Du kan spara kostnaden för en suspension butik och sänka den främre änden av din Ford F-100 lastbil genom att modifiera de spiralfjädrar.

Instruktioner

1 Palla upp framför lastbilen med hjälp av en hydraulisk domkraft under den främre tvärbalken av ramen. Palla upp front tillräckligt för att ta bort framhjulen.

2 Placera jack står säkert i varje ände av tvärbalken. Sänk domkraft för att stödja den främre änden av lastbilen på pallbockar. Dra ordet jack ut från under lastbilen.

3 Be en assistent att trampa på bromspedalen för att förhindra framhjulen från att rotera. Lossa och ta bort muttrarna vid var och en av de främre hjulen med hjälp av en rörtång. Dra framhjulen från lastbilen. Ställ hjulen och muttrarna i närheten.

4 Fråga assistenten att vrida framhjulen helt åt höger för att ge utrymme för att arbeta på den högra sidan suspension. Placera domkraft under höger främre spiralfjäder. Höja domkraften tre inches för att komprimera fjädern.

5 Placera de övre blocken i två fjäderklämmor över motsatta sidor av spiralfjädern. Den bästa platsen är mitt emellan toppen och botten av fjädern. Den konkava delen av varje block vilar på toppen av spolen och de gängade tapparna på varje block pekar nedåt.

6 Skjut det nedre blocket på de gängade tapparna på en klämma och upp mot nästa spolen nedan. Trä som låsmuttrar på varje bult för hand. Dra åt muttrarna med en socket och ratchet. Använda en offsetadapter för att komma åt muttrarna i centrum av spolen. Installera den återstående blocket på den motsatta fjäderklämma på samma sätt.

7 Höj domkraft tills nötterna och klämmor är lösa. Dra åt muttrarna på varje klämma igen. Fortsätt att höja domkraften och dra åt muttrarna på varje klämma i etapper fram till paret av resårer är helt komprimerad av klämmorna. Sänk domkraft.

8 Fråga assistenten att vrida framhjulen helt åt vänster. Placera domkraft under vänster spiralfjäder. Höja domkraften tre inches för att komprimera fjädern.

9 Montera låsfjädrarna vid mittpunkten på den vänstra spiralfjäder. Dra åt muttrarna och höja domkraften i etapper som tidigare tills klämmorna komprimera helt paret av spolar. Sänk domkraften.

10 Montera framhjulen på lastbilen och be assistenten att bromsa när du dra åt muttrarna. Positionera ordet jack under den främre tvärbalken av ramen. Höj domkraften och ta bort domkraften. Sänk domkraften. Kontrollera varje lug nut på båda hjulen att se till att alla är täta.

Hur man kan sänka en Jumperoo

Hur man kan sänka en Jumperoo


En Jumperoo är en produkt som gör det möjligt för barn att studsa upp och ned i en förarstol. Jumperoos hjälper spädbarn som är 11,3 kilogram eller mindre att bygga underkroppen styrka och bidrar till att förbättra fina motorisk koordination som barnet leker med leksaker monterad vid ramen av Jumperoo. Säte för Jumperoo bör vara tillräckligt låg så att ditt barns tårna (men inte hela hans fötter) vidrör golvet. Om ditt barn inte kan röra golvet med tårna, måste du sänka sätet.

Instruktioner

1 Vänd Jumperoo upp och ned.

2 Dra och vrida en av bandstänger (placerad på undersidan av Jumperoo) för att lossa den.

3 Skjut några av bandet tillbaka genom öppningen i undersidan av Jumperoo.

4 Sätt tillbaka bandet bar genom ett av hålen i bandet. Spåret som du sätter ribban i bör vara närmare till slutet av bandet än slitsen i vilken stången fanns innan för att sänka sätet.

5 Skjut tillbaka på plats remmen bar tills den snäpper, vilket tyder på att den är låst.

6 Utför samma process med de andra två banden på undersidan av Jumperoo.

7 Vänd Jumperoo rätt sida upp och placera barnet i det att söka efter lämplig höjd.

Hur man kan sänka en 1964 Ford F-100

Hur man kan sänka en 1964 Ford F-100


1964 Ford F-100 hade en standard bladfjädring inrätta gemensamma för alla pickup lastbilar till denna dag. Bladfjädrar är skiktade metallremsor belägna vid den bakre delen av trucken som ger en fjäderverkan. Axeln som leder från den bakre änden till bakhjulet korsar över mitten av bladfjädern. Sänkning en 1964F-100 kräver installation av en suspension kit med önskad sänkning mätningen. Jobbet kräver att gå under den bakre delen av lastbilen för att ändra bladfjäder bojor.

Instruktioner

1 Placera ett block framför båda framhjulen. Höj lastbilen med hjälp av en domkraft under påkörning huset tills bakhjulen är något från marken. Ställa två jack står, en på varje sida av ramen, direkt framför varje bakhjul. Försiktigt sänka Ford på pallbockar och höjningen domkraften nog så det är tätt mot påkörning bostäder. Detta förhindrar axeln och påkörning enheten från att röra sig när bojor tas bort.

2 Leta bojor på baksidan av Ford F-100 bladfjäder, mellan däcket och stötdämpare. Lossa både den övre och nedre bultar med hjälp av både den 13/16-socket och fast nyckel, en på vardera sidan av bulten. Det kan vara möjligt att lossa den övre bulten med enbart uttaget. Notera tätheten av bultarna för att få en uppfattning om hur tätt de nya bygelbultar måste vara.

3 Ta bort de nedre bultarna från bygeln. Det kan vara nödvändigt att jiggle Länkanordning med en liten däck järn för att ta bort de undre bultarna.

4 Jack påkörning bostäder tillräckligt för att lossa trycket på de översta bultarna. Ta bort de översta bultarna, installera nya lägre bojor, och dra åt de bästa skruvarna på båda. Sänk domkraft nog så de nedre bulthål radas upp. Installera och dra åt de nedre skruvarna. Använd däck järn för att manipulera bojor vid behov.

5 Dra åt de två bultarna på varje bygel med hjälp av tätheten av de gamla bultarna som referens. Om inte, dra åt skruvarna tills tätt, vrid sedan nyckeln ett halvt varv mer.

6 Höj domkraften för att ta bort domkraften, sänka domkraften och ta bort kvarter från framhjulen.

Hur man kan sänka homocystein

Hur man kan sänka homocystein


Homocystein är en aminosyra som vanligtvis bryts ner av kroppen till andra aminosyror genom B-vitaminer. Om det inte blir bryts ned, kan homocystein bli hög, vilket kan öka risken för blodproppar och orsaka skador på kärlväggarna. Höga homocystein kan orsakas av vitaminbrist, genetiska förhållanden eller andra sjukdomar, och det är viktigt att fastställa orsaken för att behandla tillståndet på lämpligt sätt. Rådgör med din vårdgivare om behandling om du har höga homocysteinnivåer.

Instruktioner

1 Ät livsmedel som innehåller folsyra. Ökad folat i kosten kan minska homocystein, säger American Academy of Family Physicians. Livsmedel att inkludera är berikade spannmål, gröna bladgrönsaker, linser och bönor. Rådgör med din läkare för att se om att ta en folsyra skulle vara ett bättre val för dig.

2 Ta vitamin B-6. Linus Pauling Institute i Oregon uppger att ta 100mg eller mer av detta vitamin har visat sig hjälpa till att sänka höga homocysteinvärden. Tala med din läkare om din baslinje vitamin B-6 nivå och vad dos av detta vitamin är bäst för dig. Kostkällor av vitamin B-6 inkluderar potatis, bananer, kikärter, mejeriprodukter och kyckling.

3 ta vitamin B-12 tillskott. Linus Pauling Institute rapporterar att vitamin B12 kan också hjälpa till att sänka höga homocysteinvärden, men den mängd som behövs och dess effekter kan variera, baserat på din baseline vitamin B-12 nivå.

Hur Länka ett Pokemon spel på No $ GBA

Hur Länka ett Pokemon spel på No $ GBA


Ingen $ GBA, uttalas "Inga kontanter Gameboy" är en Gameboy Advanced emulator som gör att du kan emulera GBA-spel på din PC eller Mac. Bland de spel som finns tillgängliga för denna emulator är Pokemon-serien. De ursprungliga versionerna av dessa spel tillåts spelare att länka upp sina Gameboys och handels monster över en lokal anknytning. Även om du inte kan ansluta till en annan spelares spel direkt med No $ GBA, betyder det att du kan öppna en andra game image och handel i stort sett med hjälp av en enda dator.

Instruktioner

1 Öppna No $ GBA program på datorn. Sök efter uppdateringar för att du har den senaste versionen som körs på operativsystemet. Hämta ROM för Pokemon spel du vill koppla samman. Se till att versioner av spelen du laddar ner är kompatibel med spelet länken (rött och blått versioner, silver och guld versioner, etc.). Två spel som inte är kompatibla med varandra över en fysisk GBA länk kan inte kopplas ihop med No $ GBA emulator.

2 Gå till "File" och klicka på "spelkassett 1." Välj "Bläddra" när du uppmanas att komma in i spelet katalog, hitta den första Pokemon spelet och klicka på "Öppna". Pausa spelet.

3 Klicka på "File" och välj "spelkassett 2." Starta andra Pokemon spelet genom att klicka på knappen "Bläddra", hitta spelet filen och klicka på "Öppna". Den andra Pokemon spel kommer att dyka upp i ett nytt fönster. Klicka på "File" på antingen No $ GBA skärmen och välj "Link Spel" alternativ. Fortsätt som om du hade två Gameboy konsoler i samband med en fysisk länk.