olika bokstäver stilar

Olika bokstäver stilar för tatueringar

Olika bokstäver stilar för tatueringar


Tatueringar är en gammal form av kroppens förändring som är mycket vanliga i populärkulturen idag. Bokstavs tatueringar blir allt populärare enligt Rankmytattoos.com, som tatueringar av ord håller ofta sentimentala värde och personlig betydelse för människor. Det finns bokstavligen dussintals bokstäver stilar och typsnitt som kan användas för tatueringar, men vissa används oftare än andra.

Old English text

Old English text är ett typsnitt som används främst för stora tatueringar. Denna bokstäver stil är känd för hur versaler skildras med extra rader. Enligt Rankad Mina tatueringar, är detta den mest populära bokstäver stil för tatueringar.

lakrits strängar

Lakrits Strings är en bokstäver stil som använder en hel del spiraler i cirkulärbrev. Bokstäverna ser ut som de består av bitar av stränginstrument lakrits.

mörk vind

Denna tatuering bokstäver stil använder kvadratiska och rektangulära formade bokstäver. Till exempel, i stället för bokstaven "o" visas som en cirkel eller oval, visas det som en fyrkant.

Kursiv

Kursiv bokstäver, som ibland kallas Quigley Wiggly i typsnitts böcker, är ett typsnitt där alla bokstäver är anslutna via loopar. Bokstäverna är skrivs ut utan att lyfta pennan. Bokstavs tatueringar i kursiv tryck kan vara stora eller små, vilket gör detta till en mångsidig teckensnitt för tatuering.

Enhörning

Unicorn är en bokstäver stil mycket lik cursive. Men bokstäverna i kursiv är oftast tunn och känslig, medan bokstäverna i Unicorn är fet stil.

Hjälte av Fools

Bokstäverna i Hero of Fools är något skev, med några av de bokstäver som placeras högre än de andra. Detta är en tunn teckensnitt, vilket gör det lätt att använda i både stora och små tatueringar.

Helvetica

Helvetica är den vanligaste typsnitt i världen, sett på de flesta väg- och gatuskyltar. Detta är en mycket enkel och lätt att läsa bokstäver stil med några extra rader eller motiv läggs till bokstäverna.

Graffiti

Graffiti är en bokstäver stil som använder skarpa linjer, bland annat i brev som normalt rundade. Det här typsnittet ibland kallas Fearless i typsnittsböcker.

Arkitektoniska bokstäver stilar

Arkitektoniska bokstäver stilar


Ord kan ha en enorm effekt på människor och kan agera för att övertala, övertyga eller kränka. Vissa kanske hävdar att skärningar är lika viktiga, eftersom formen på bokstäverna och hur ljus eller mörk de kan också ha en stark inverkan på läsaren. Arkitektonisk bokstäver hänvisar till ett teckensnitt utformade för arkitekter eller inspirerats av arkitektur.

arkitektonisk bokstäver

Webbplatsen Myfonts.com skapat en teckenstil utformats särskilt för arkitekter runt om i världen. Detta typsnitt består av kraftiga bokstäver tryckta i allt kapital; varje bokstav består av avsiktliga slag, energiskt skapat. Detta typsnitt är också en nick till det förflutna, när ritningar var hand bokstäverna. Nu, ritningar som arkitekter skapar via dator kan fortfarande ha den klassiska hand en bokstav, alla huvudstäder utseende. Detta typsnitt kommer också i en fet stil, för när arkitekter måste understryka något på en ritning.

Utställning

Frank Lloyd Wright, har gått till historien för sin distinkta, dramatiska och harmonisk arkitektur, design berömda hem runt om i USA, inklusive Chicago. Wright också skapat sju olika typsnittsfamiljer att eskortera sina modeller, ritningar och teckningar. Han kallade en av dessa typsnitt stilar "utställningen" och den har kantiga linjer och skär start och stopp, parallella linjer och mjuka kurvor. Dessa brev är suggestiva av skyskrapor eller en silhuett. Detta typsnitt skulle se slående på en utställning eller projekt skiss eller ritning, eller för alla som uppskattar arkitektur.

Plains Lette

Arbetet med legendariska arkitekter Marion Mahony och hennes make, arkitekt Walter Burley Griffin inspirerade en arkitektonisk font kallas "Plains bokstäver." Den här typen av tecken påminner om bokstäver stilar populära i USA runt 1920 och 1930. Typsnittet har en geometrisk känsla av Art Deco perioden men också visar, starka, perfekta cirklar och små överlappande blomstrar som linjerna som skapar bokstäver försiktigt överlappar varandra. Bokstäverna i detta typsnitt har vinkelräta styvhet bokstäver som besitter räta vinklar samt svepande trubbiga och spetsiga vinklar.

Namn på tatuering bokstäver stilar

Namn på tatuering bokstäver stilar


Det finns bokstavligen hundratals tatuering bokstäver stilar, med namn som "flamma stil", "medeltida bläddra" och även "Buffy the vampire slayer". Alla typsnitt som finns kan användas som en stil för tatuering. Dock kommer inte alla tatuerare erbjuda samma stilar. Traditionella tatuerare som bara gör hand bokstäver kan bara upplevas i en handfull olika stilar. Artister som använder modern teknik kan skapa en utskrift av din tatuering text i stil du väljer med en enkel programvara.

tatuering Styles

Liksom alla konstform, är tatuering ständigt utvecklas. Varje konstnär bidrar med sin egen talang och skicklighet för att skapa nya stilar och bygga på traditioner. Men flera grundmodeller av tatueringar allmänt erkänd inom branschen. Om din tatuering kombinerar bokstäver med bild konst, kan stilen på bokstäver ser bäst om den matchar eller koordinater med tatuering stil. Till exempel, en enkel teckensnitt, till exempel "engelsk kalligrafi," kan se bäst med en realistisk porträtt tatuering, medan en stam-stil tatuering kan förbättras genom bokstäver inked i "Tribal rulla."

köpas

Att välja en tatuering bokstäver stil eftersom det är populärt är ett riskfyllt beslut. Stilar kommer och går i kroppen konst precis som de gör i mode, bu en tatuering är för evigt. Det är bäst att välja en text stil eftersom du känner att det förbättrar utseendet eller innebörden av texten. Under 2010 var de som såg "isiga" eller "brinnande", enligt den bästa Tattoo Gallery webbplats köpas av bokstäver. En japansk stil kalligrafi kallas Kanji var också populär under denna tidsperiod. Mincho Kanji, en mer formell utlöpare av stilen är jämförbar med "Times New Roman" på japanska kroppsmålningar.

tatuering Text

Vissa människor väljer att ha ord eller namn tatuerade på sin kropp som ett sätt att memorialize en älskad eller proklamera sin hängivenhet till en levande följeslagare. Ord eller fraser kan också väljas för att representera en livsfilosofi som "levande, kärlek, skratt" eller "en dag i taget." Oavsett orsaken till dessa permanenta markeringar, hemsidan för "Smithsonian" Tidningen rapporterar att människor har smycka sina kroppar med tatueringar av bokstäver och symboler för tusentals år.

Bokstäver stilar redaktionella

Bokstäver stilar redaktionella


Bokstäver, när de används i utformningen, är en svår konst att bemästra. Av denna anledning är dator ordbehandlingsprogram, som garanterar snyggt och enhetligt typsnitt, mer allmänt används i dag än hand bokstäver. Trots detta, många serietecknare, arkitekter, ingenjörer och andra föredrar att använda traditionella hand bokstäver i sina hantverk.

basblock

Den grundläggande blocket stil är den vanligaste stil för arkitektur och natursköna utarbetande, och den första stilen som bör prövas innan du försöker snyggare variationer. Till bokstav i basblock stil, se till att alla brev är kapital, samma storlek och torg. Ett undantag från denna regel är bokstäverna M och W, som är lite bredare. För att hålla bokstäver horisontell och samma höjd, bör föredraganden dra riktlinjer innan du skriver bokstäver. Dessa riktlinjer kan dras med en linjal eller en speciell bokstäver guide.

Oval

Den ovala bokstäver stil är en variant av basblock, där böjda bokstäver som C, D, och O dras i en något lutande sätt, upp och till höger. De andra regler i basblock bokstäver gälla för den här stilen.

sneda Horisontella

I lutande horizon bokstäver, en annan variant av basblock, de horisontella linjerna i brev som F och E, med undantag Z, något lutar uppåt. Den lutande horisontella stil kombineras ofta med den ovala stil. (Se referens 1)

Alphabet bokstäver Styles

Alphabet bokstäver Styles


Olika bokstäver stilar att göra din text meningsfull och uttrycksfull. Om du skriver ett affärsdokument, bör du använda en formell typsnitt som lossnar professionell och polerad på sidan. Om du letar efter en tatuering, vill du förmodligen ett typsnitt som avviker från den dämpade affärs uppsatt. Olika typsnitt representerar olika stämningar, inställningar och idéer. Det finns så många typsnitt att välja mellan, särskilt med internet och bokstäver stil programvara. Det finns ingen ursäkt för att använda samma typsnitt flera gånger.

gånger Roman

Times "Nya" Roman är standard på de flesta datorer och är en standard för nästan alla affärsdokument och läroböcker. Det är en av de mest framgångsrika och lätt igenkännbara typsnitt i historien, som skapats av "The Times" av London 1931. Times Roman är visuellt tilltalande, hålla det enkelt och samtidigt ha små flairs i bokstäver.

karo

Detta är ett typsnitt uppkallad efter en åttonde och nionde århundradet kulturell renässans, med en flödande, rymlig stil. Den används ofta i böcker för dikter eller sångtexter. Det kan enkelt justeras för att förlänga text för att ge det en mycket nyckfull känsla.

arial

Arial är en annan mycket populär typsnitt som har blivit alltmer populärt genom e-post. Det är standard typsnitt för de flesta e-postkonton och typiskt typsnitt som används på mobiltelefoner. Typsnittet är mycket enkel och lätt att läsa, utan dekorativa element.

german Black

Tyska Black är ett attraktivt och välkänt bokstäver stil; men det kan ofta vara svårt att läsa. Det är oftast inte används för en stor mängd text. Den är idealisk för titlar eller en linje meningar. För mycket av detta typsnitt kan vara lite svårt för ögonen.

Foundation Hand

Stiftelsen Hand är en av de mer attraktiva och enkla bokstäver stilar att läsa. Det tenderar att användas ofta för släktträd och alla typer av dokument där klarhet och läsbarhet är en viktig faktor.

Hur du skapar din egen tatuering bokstäver

Hur du skapar din egen tatuering bokstäver


Tatuering bokstäver kommer i en mängd olika stilar. En finare bokstäver kommer att göra tatueringen mer elegant, medan ett block bokstäver kan göra tatueringen mer hård och robust. Utforma en personlig tatuering som har bokstäver kräver tar tid att planera bokstäver och besluta om utseendet på bokstäver. Tatuering brev generatorer är tillgängliga på nätet, vilket gör att utforma enkelt. Generatorn har en stor variation av textstilar, som arabiska, Classic Roman eller Clawed text. Skriv rutan bredvid typsnittet kan du ange skriven text, färg och storlek. Vid val av "Skapa" tatuering bokstäver visas. Om utformningen av bokstäver för hand med en referensbild eller genererar på nätet, vilket skapar en personlig tatuering bokstäver gör någon tatuering speciell.

Instruktioner

1 Välj referenstecken bilder. Varje tatuering butik kommer att ha en mängd olika typsnitt design tillgängliga som showcase populära teckensnitt. Stilarna varierar från fint kursiv att blockera bokstäver gamla engelsk stil teckensnitt. Välj teckensnitt som tilltalar mest för dig.

2 Tänk på tatuering design. Tatuering bokstäver finns i två grundtyper: bokstäver med en bild tatuering eller bokstäver utan någon annan tatuering. Om bokstäver är utan en bild, är tatuering design bokstäver. Om tatuering bokstäver är över eller runt en bild tatuering, måste bokstäver matchar bilden och personlig smak.

3 Rita tatuering bokstäver design. Personligen dra tatuering bokstäver kommer att tillåta användning av olika element från andra bokstäver stilar. Till exempel kommer en kursiv stil i kombination med en gammal engelsk stil font skapa en personlig text design som är elegant. Arbetet med den föredragna bokstäver designen tills nöjd med den slutliga skapelsen. Det finns också brev generatorer, såsom bokstaven generator på tattoolettering.net som tillåter val av olika typer av typsnitt och genererar tatuering baserat på föredragna stil, teckenstorlek och färg.

Kalligrafi Bokstäver Styles

Kalligrafi Bokstäver Styles


Ordet kalligrafi kommer från grekiska och betyder "vacker" och "skriva." En gammal konst av vackra handstil, kan dess ursprung spåras tillbaka 4000 år till Kina; dock kalligrafi finns över hela världen och några av de mest kända kalligrafi stilar inkluderar japanska, islamisk och Västeuropa. Kalligrafi är en mycket skicklig konstform och används i allt från inbjudan till bokomslag att skriva bokstäver. Det finns många bokstäver stilar att välja mellan men de populära som används idag är från de västeuropeiska kalligrafi teckensnitt.

romersk

Romersk stil calligraphystilsort har tunna och tjocka bokstäver stilar. Romersk stil skript är uppdelad i två olika kategorier, den antika romerska och Capital Roman typsnitt. Antik romersk stil font har versaler mycket större än de små bokstäver. Capital Roman, som titeln antyder, använder alla versaler. Roman kalligrafi teckensnitt använder tydliga och traditionella bokstäver stilar.

gotiska

Gotisk kalligrafi stil har två andra namn; Black och Old English. Denna typ av skrivande presenterade kraftigt under renässansen och stjälkar från så långt tillbaka som medeltiden. Typiskt skrivandet har mycket dekorativa funktioner och använder en smal handstil.

Spencerian

Som ett berömt exempel på teckensnitt använder Coca-Cola Company logo Spencerian Script. En stilistisk populär i Amerika mellan 1850-1925, har det breda utrymmen mellan bokstäver och vanligtvis kallas en graciös bokstäver stil. Spencerian kalligrafi var allmänt ut i populära användningen av 1900 med en mer modern bokstäver stil som utvecklats av NA Palmer.

uncial

Uncial kommer från det franska ordet "oncial" och fick sin början i Europa under medeltiden. Den har en bred stil med lösryckta bokstäver. Senare Uncial utvecklats till ett manus som heter La Ronde som Frankrike används i stor utsträckning fram till mitten av 1940-talet i sin officiella dokumentation.

Kopparplåt

Självständighetsförklaringen använder Copper manus. Den har fått sitt namn från kopparplåtar som att etsa skriptet för reproduktion. En elegant och kursiv handstil, har det blivit en särskilt populär typsnitt för bröllop inbjudningar idag. Vanligen, 18 och 19-talet skriva stilar används Copperplate manus.

Kursiv

Kursiv stil har fått sitt namn från sina italienska ursprung. En populär teckensnitt i modern användning, har det en tydlig bokstäver stil används för att särskilt betona ord och meningar i texten. I kursiv font bokstäverna lutar åt höger. Lucinda kalligrafi kursiv, desto mer kursiv av Italic typsnitt, härmar en dekorativ handstil. Det tillhör kansli kategorin manus av renässansen.

Hur man målar bokstäver

Hur man målar bokstäver


Målning bokstäver är inte samma sak som att måla en skylt. Bokstäver ofta målade som en del av ett hantverk projekt. Bokstäverna kan stava ut ett barns namn eller en speciell plats, eller de kan helt enkelt vara ett brev målad på en yta. Sign målning kan innebära flera ord, flera bokstäver stilar och förmågan att hantera en bokstäver borste och vägleda. Enskilda bokstäver kan målas med någon som har lite skicklighet med en pensel och en stadig hand.

Instruktioner

1 Täck en masonitskiva med bakgrundsfärg. Välj en färg som kommer att göra en fin kontrast till bokstäver. Låt färgen torka helt.

2 Rita en penna linje ovanför och under bokstaven. Markera den avsedda bredden av brevet. Rita brevet mellan era platser. Har ett urval av brevet framför dig så att du kan forma brevet till ser bra ut. Stora bokstäver mer än 12 eller 18 inches tall har fina detaljer som är mycket synliga.

3 Blanda akrylfärg med vatten och måla runt innerkanten av din penna linje. Använd en vinklad borste med långt hår. Tillåter inte blobs att bygga upp på sidorna av borsten när du målar längs kanten. Borsta bort klumpar i mitten av brevet från där du arbetar.

4 Dra borsten aning bort från linjen. En bra pensel kommer att släppa färgen jämnt och flödes en stadig mängd på brädet. Dra borsten bort från linjen när färgen börjar tunn och ladda borsten. Fortsätt tills du har en kontur runt hela brevet.

5 Fyll i fältet av brevet med en bred pensel. Använd överlappande och x formade slag för att ta bort all färg bygga upp och hålla ytan slät. Fortsätt tills bokstaven är helt målad.

Olika stilar av Tattoo Bokstäver

Olika stilar av Tattoo Bokstäver


Bokstäver läggs till tatuering mönster av många skäl, bland annat komiska, för att hedra en avliden familjemedlem eller att bekänna odödliga kärlek. Bokstäver som väljs för en tatuering design beror på vilken typ av designen. Tatueraren hjälper kunder avgöra vilken typ av bokstäver passar designen bäst. För en mörk, svart och grått porträtt av en stupad soldat, skulle de flesta tatuerare rekommenderar en kursiv typsnitt, medan rekommendera traditionella tatuering bokstäver för en gammal skola piratskepp bit.

Pike Lette

En traditionell tatuering teckensnitt, gädda bokstäver pryder knogar och banderoller i old school stil tatueringar. Fyllas i helt svart på den nedre halvan, är gädda bokstäver tomt eller skuggad in med en ljusare färg på den övre halvan. Alla gädda bokstäver är versaler, och den vänstra sidan av brevet består av två vertikala linjer i stället för bara en, medan den högra sidan är fortfarande en enda rad. Till exempel, om bokstaven "A", är den vänstra sidan av "A" tjockare med två rader medan den högra sidan är fortfarande en rad. Den högra sidan av brevet eller ytterligare rader, till exempel på bokstaven "E", är något böjda eller har ett dopp, med en liten, vinkelrätt streck på slutet av raden.

Old English

Old English är dyrast skript i tatuering industrin på grund av detaljen som deltar i tatuering breven. Hänvisade till branschfolk som "gamla E" tatuering måste vara stor för att använda Gamla engelska bokstäver eller över tid, kommer i linje med bokstäverna oskärpa. Efternamn från skuldra vid skuldra och "rockers" --- ett ord eller en fras som en tatuerare bågar på magen --- vanligen tatuerade med gammal engelsk bokstäver.

Manus

Skrivar bokstäver för tatueringar är skrivstil. Minnes tatueringar, för att hedra en avliden familjemedlem eller vän har script stil skrivande under tatuering med personens namn eller födelsedatum och död. Religiösa tatueringar, såsom bedjande händer, har bibliska skrifterna tatuerade under i manus. Script tatueringar utan bilder fäst --- bara bokstäver --- är tatuerade i svart och grå toner. Tatuerare använder en teknik som kallas "drop skuggning" för att ge ett skript tatuering djup.

ambigram

En ambigram är en tatuering som har två olika ord i en design. När man tittar på mönstret rätt sida upp, är ett ord som visas och när vända konstruktionen upp och ner, ett annat ord visas. De mest populära ambigrams för tatueringar är orden liv och död, hopp och tro och drömma och tro. Ambigrams är komplicerade konstruktioner för att rita och kräver ett samråd med en tatuerare före dagen för tatueringen.

Fyra typer av bokstäver i utarbetandet

Fyra typer av bokstäver i utarbetandet


Anmärkningar om redaktionella ritningar skall upprätthålla en enhetlighet i deras bokstäver för att få den största läsbarhet. Att lära sig att göra de fyra typer av bokstäver i utarbetandet är en färdighet som kräver övning. Denna förmåga är märket för en duktig föredragande. De fyra typer av bokstäver är typsnitt som lätt skapas för hand inom redaktionella text riktlinjer dras i textrutor på ritningen.

gotiska

Gotisk bokstäver för att utarbeta är inte samma sak som en gotisk stil teckensnitt finns på en dator. Gotiska bokstäver är enkel, som består av raka linjer med samma vikt. Mono pennor, såsom tekniska pennor, används vid utarbetandet bokstäverna för att säkerställa linjens tjocklek är densamma. Gotiska bokstäver är att föredra för nybörjare och när det finns begränsat utrymme för bokstäver.

romersk

Romersk stil bokstäver är skapad med bläckpennor med nibs som möjliggör olika vikter av linje som ska skapas. Detta är den vanligaste typstil för utarbetandet anteckningar som variationen i linjebredd inom varje bokstav gör det lättare att läsa.

Text

Text bokstäver är mer utsmyckade än gotiska eller romerska stilar. Det har varierat linje vikter i varje bokstav och kallas ibland svart bokstäver eller Old English. Textbokstäver är vanligen används för titelblocket på ritningen.

Kursiv

Kursiv bokstäver är alla bokstäver som lutar åt höger när de skapas. Kursiv stil används för revisionsbevis eller andra särskilda noteringar.