nyckelring med kaninfot

Hur man gör nyckelring med garn & Pony Pärlor

Hur man gör nyckelring med garn & Pony Pärlor


Hantverk projekt behöver inte vara stor och komplicerad att vara kreativ. Några av de mest användbara hantverk projekt är gjorda av enkla material som även ett litet barn kan arbeta med. Enkla bitar av smycken och prydnadssaker kan göras med billig strängningsmaterial och pärlor. Garn och ponny pärlor är allt du behöver för att göra en dekorativ nyckelring med dina favoritfärger eller favoritfärger för en älskad för en gåva.

Instruktioner

1 Skär en 12-tums delen av garn med en sax.

2 Vik garnet över en nyckelring, så hälften av garnet hänger på båda sidor. Knut garn runt nyckelringen och låta ändarna för att hänga.

3 Skjut ponny pärlor på de hängande ändar och knut i varje ände efter att du har glidit på den sista pärlan. Växla mellan ett fåtal färger för att skapa ett mönster eller använda en enda färg på varje del.

Hur att dekorera en nyckelring med bandet

Hur att dekorera en nyckelring med bandet


Om du vill smakfullt dekorera och lägga till färg till din nyckelring, kan du göra så att lägga till en nyckelbricka. En nyckelbricka är en slinga av bandet och band som ger dig något att glida runt handleden eller fäster något så att du inte förlorar dina nycklar. De ger också färg så att du kan hitta dina nycklar enklare och skilja dem åt från alla andras nycklar. Anpassa din nyckelring genom att göra din egen nyckel fob med bandet du vill.

Instruktioner

1 Skär en längd av en tum brett band och en bit av en 1/4-tums bred bomull bandet till 10 inches lång. Placera bandet framsidan nedåt framför dig med bomulls bandet på toppen. Slip ett par rak stift genom mitten av de två skikten för att hålla dem samman.

2 Sy en enkel rak söm längs kanterna på bandet för att fästa bandet till bomullssadelgjord. Var noga med att fästa början och slutet av sömmen genom att gå fram och tillbaka på samma plats fyra eller fem gånger. Gör detta för hand med en nål och tråd eller med en symaskin. Använd tråd i en färg som matchar färgen på bandet. Ta bort de raka stift när du är klar att sy en sida av bandet.

3 Vik bandet och bandet så att bandet är vänd utåt och glida en rak stift genom kanten nära där de två ändarna möts för att göra det lättare att fästa slutet spets. Placera "käftar" av nyckelbricka slut på de lösa ändarna av bandet och bandet och klämma ner med en tång. Tryck ned med tång så hårt du kan för att se till att det krusningar genom bandet och håller det säkert.

4 Bänd en knappa öppen precis tillräckligt för att glida öglan på toppen av nyckelbricka igenom. Fäst nyckelringen till din nyckelring.

Hur Kasta en nyckelring

Hur Kasta en nyckelring


En gjuten nyckelring görs med metalltackor eller hittats / gamla metallföremål såsom servis, bestick och gamla mynt. Processen avslutas med hjälp av sandgjutning metod. Den sandgjutning metod skapar en form av en plan skulpterade föremål, såsom en medaljong med en upphöjd siffra. Detta åstadkoms genom att göra en ram för att hålla det platta skulpterade föremål och sanden. Processen är tidskrävande, men väl värt ansträngningen. Oljad sand används när man gör sand höljen.

Instruktioner

1 Skruv 5-tums en-för-4s i en fyrkantig ram som är ungefär 4 inches tall.

2 Placera ramen i mitten av en 8-tums fyrkantig bit hårt underlag. Placera medaljongen eller annan önskad nyckelring fob post i mitten av 4-tums-tall fyrkantig ram. Skaka formsläpp puder över nyckelringen fob objektet och ytan av den hårda underlag.

3 Placera nävar oljad sand in i 4-tums-tall låda tills lådan är ungefär halvfull. Tryck på oljad sand på plats ordentligt med händerna. Avsluta fylla rutan och tryck på oljad sand på plats ordentligt.

4 Tamp oljad sand på plats med en sabotage eller den platta änden av en trä kött klubba. Tillsätt mer sand och tamp tills sanden är ungefär 1/4 tum över 4-tums träram.

5 Placera kanten av en linjal längs en ​​kant av ramen. Dra linjalen över ramen för att avlägsna överskott sand.

6 Center och placera den andra 8-tums fyrkant av hårt underlag ovanpå 4-tums fyrkantig ram. Håll underlaget på plats medan vända lådan över. Sitta underlaget på en plan yta och ta bort den första kvadrat 8-tums som är nu på toppen av 4-tums ram.

7 Ta försiktigt nyckel fob posten från mitten av sand. Skär en liten kanal 1/4 tum bred vid botten och 3/8 tum bred upptill i sanden en tum lång. Börja på formen och sträcker sig ut mot en ram kant. Göra kanalen halva höjden av nyckelringen fob med en gradvis lutning mot den yttre kanten av ramen.

8 Dig en liten pour pool ungefär en tum bred vid slutet av kanalen så att undersidan på hällandet poolen är samma djup som i slutet av kanalen. Det är där den smälta metallen hälls.

9 Placera två metalltackor i en liten gjutjärn stekpanna. Placera gjutjärn stekpanna på en ej brandfarlig yta. Sätt på skyddsglasögon.

10 Tänd facklan. Håll brännaren cirka 3 inches ovanför metalltackor. Flytta lågan i små cirkulära rörelser tills göten är helt smält. Stänga av lågan på facklan.

11 Häll den smälta metallen in i pour poolen. Titta metallen gå ner i kanalen och fylla formen tomrum. Sluta hälla den smälta metallen när formen är full. Tillåta metallen att svalna i 60 minuter.

12 Ta bort den kylda metallen från sanden. Böja metallen vid kanten av nyckelring fob för att ta bort kanalen metallen. Fil kanten av metall nyckelring med en nål fil för att ta bort den ojämna området.

Hur man gör en Ipu nyckelring

Hur man gör en Ipu nyckelring


IPU trummor är en viktig kulturelement till Hawaiian hula dans. Trummorna är tillverkade av olika typer av kalebasser. IPU Heke trumman är den mest komplicerade typen av dessa instrument, eftersom det är formade genom att skära två torkade kalebasser och montera ihop dem exakt. IPU trumma nyckelring med en minimodell av Heke trumman gör en förtjusande gåva för en rock fläkt eller dansare.

Instruktioner

1 Skär tre lika stora 1-meters bitar av bast med sax, och knyt dem på toppen. Fläta trådarna tillsammans, sedan binda dem vid botten för att säkra fläta.

2 Lim två träpärlor tillsammans ände mot ände för att bilda mini ipu trumman. Låt limmet torka över natten.

3 Trä pärlor och en metall nyckelring på den flätade bast. Knyt flätad strängen i en loop.

4 Limma en mini plastblomma på sidan av mini IPU att slutföra farkosten.

Dop Gäst gåvor

Dop Gäst gåvor


Dop kan uppstå i alla åldrar inom olika kristna religioner, men en stor mängd dop center runt spädbarn. En dop är en ceremoni där en person initieras i religionen och officiellt betraktas som en kristen. Föräldrar inbjuder ofta familj och vänner för att visa dop av sitt barn, och många vill fira händelsen med favörer för sina gäster. Dop gynnar sträcker sig från mindre handgjorda tokens till utsmyckade, dyra presenter.

Personliga mat gåvor

Party gynnar företag kommer ofta göra personliga gåvor som presenterar föda för dop. Dessa livsmedel gåvor inkluderar kakor, choklad, och påsar av jelly beans. Med personliga cookies kan cookies bakas i former som representerar kristendom, såsom ett kors eller duva. Kakorna sedan iskallt och dekorerade innan ett personligt meddelande skrivet på glasyren. Många föräldrar väljer att inkludera barnets dop datum och fullständiga namn. Choklad gåvor är förpackade med speciella personliga omslag med barnets namn och dop datum, tillsammans med någon design föräldrarna väljer. Vissa föräldrar ger gästerna minnes minttins terar barnets dop datum och en bild.

Ljus och ljushållare

Ljus är ett bra sätt att fira ett dop. Små värmeljus kan placeras i burkar med lock notera dagen för dop så att dagen kommer att bli ihågkommen för många år framöver. Dessutom kan ljusstakar har klistermärken på utsidan med dop datum. Vissa favör tillverkare kommer att gravera en glas ljusstake med den speciella dagen. Föräldrar kanske vill helt enkelt ge en ljushållare som är en symbol för händelsen, såsom en med en ängel eller tvär bifogas.

Dop Remembrance Kort

Dop minnekort är en minnessak som kan fungera som ett bokmärke. Korten har ofta en bön och barnets namn och födelse dop. Många kort kommer med en liten charm Gipsplatta i form av ett kors, duva, eller ängel. Dessa kort kan dekoreras på ett sätt som föräldrarna önskar, såsom specifika färger eller gränsmönster. Minne kort kan också ha bilder på barnet och föräldrarna.

Nyckel ringar

Personliga nyckelringar är ett sätt för gäster att komma ihåg dop på ett funktionellt sätt. Det finns flera olika nyckel ringar tillgängliga, såsom tvär former, änglar, duvor och hjärtan. Några viktiga kedjor kan utformas så att namn och datum för dop är bunden via en stick-on etikett designad av föräldrarna. Andra viktiga kedjor kan köpas med barnets namn och födelse dop ingraverat. Föräldrar kan välja en kristall nyckelring med en liten tagg fäst med barnets namn och födelse dop. Nyckel ringar kan också motsvara ett dop parti tema.

Billig Dop favor idéer

Billig Dop favor idéer


Ett dop är en viktig tid i ett barns liv. Det innebär handlingen att avsätta barnets liv till Jesus och kyrkan tills han är gammal nog att bekräfta sitt liv på egen hand. Dopet parti, efter ceremonin, är ett sätt att tacka dina vänner och familj för att delta och vara en påverkan i barnets liv. Ett bra sätt att säga "Tack" är att ge en meningsfull fördel att gästen kan njuta av.

tvär nyckelring

Ett kors nyckelring är en inspirerande gåva som kan placeras på gästens nyckelring som en himmelsk påminnelse hela dagen. För en högre prisklasserna favör, köpa en silver-cross nyckelring med en liten ädelsten eller annan utsmyckning. Du kan göra en tvär nyckelring genom att skära ut av trä och avsluta det, eller bildar den ur pärlor eller porslin.

Plantable Cross

En Table kors är en minnesvärd fördel att dina gäster kan använda och komma ihåg varje dag, eftersom det växer till blommor. Table kors görs från frö papper. Frö papper är papper som har malts upp och blandas med vatten för att göra en gröt. Blomfrön tillsätts till blandningen, och då är det tillplattade, torkas och skärs i en korsform. Korset är fäst till ett kort med namnet på barnet som döptes och datumet. Gästen kan ta kortet hem, placera korset under jord, och vackra blommor kommer att börja växa. På kortet, skriva något som "Sarah Döpt: Titta på hennes tro växa."

tvär Ljus

Ljus är en gåva som alla uppskattar för deras dofter och dekorativa överklagande. Votive innehavare finns i klart eller färgat glas dekorerad med en graverad kors, eller en silver eller guldkors. En doftljus går inuti. Linda ljuslykta i ett stycke ren tyll och knyt en rosett runt toppen av tyll, dra den väl tillsluten. Bifoga en tagg som säger att namnet på händelsen och datum.

Hur man gör hantverk Av Nylon Roping

Hur man gör hantverk Av Nylon Roping


Nylontråd är en populär crafting objekt för barn och vuxna som tycker om jakt, vandring eller andra aktiviteter som kräver långa perioder tillbringade i det vilda. Fallskärm sladd har en nylonhölje runt sju starka kärnsträngar och specificerad för att hålla mellan 204 och 249 kilogram. Genom att skapa ett hantverk som en nyckelring med nylontråden, är inte bara utforma sig roligt, men ägaren är kvar med flera fötter sladd för användning i en överlevnadssituation.

Instruktioner

En gänga i båda bitar av sladden genom nyckelring så ringen är i mitten av sladdar, då orientera sladdar så man är i linje med den riktning du står inför och den andra är i linje parallellt med axlarna, som bildar ett kors. En sladd kommer att hamna ovanpå varandra. Orient sladdarna så botten sladden justerar parallellt med axlarna.

2 Häng den vänstra änden av den nedre sladd over the top sladd, sedan den högra änden över toppen sladd, med den högra änden längre bort från dig. Detta bildar två slingor.

3 väva nära änden av den övre sladden över slingan närmast dig och under slingan längst bort från dig.

4 Väv den bortre änden av sladden över slingan längst bort från dig och under slingan närmast dig, till vänster om den närmaste änden.

5 Grab ena änden av varje sladd i varje hand och dra isär för att dra en ruta stygn.

6 Upprepa stygn tills fläta är fyra inches lång. Även om det inte längre kommer att vara en topp och botten sladd, har du fortfarande samma sladd parallellt med axlarna och den andra sladden som pekar i den riktning du står inför, så upprepa med samma orientering slingor och väver.

7 Ta alla fyra lösa ändar tillsammans, göra en ögla med sladdarna ca 2 inches från det sista stygnet och dra ändarna genom öglan för att bilda en knut.

8 Trimma lösa ändar, om så önskas, håll sedan en ljusare varje lösa änden individuellt tills nylon och härdsmälta. Tryck på den smälta änden mot en kniv snabbt för att täta ändarna på sladden.

Presenttips för 25-årsdag av en flicka

Presenttips för 25-årsdag av en flicka


Vrida ett kvarts sekel gammal är en anledning att fira. Plocka ut en present för en kvinna som fyller 25 är lätt med en tanke. Även om hon är kvinnan som har allt, kan du hitta något genom att få henne en personlig gåva eller ge henne gåvan av din tid. Om du är osäker på hennes smak och gillar, överväga att be henne för en lista eller be en av hennes vänner att gå och handla med dig.

personifierade gåvor

Att köpa en personlig gåva visar henne att du bryr dig och sätta tillräckligt trodde i din gåva att köpa något avsedd just för henne. Bild gåvor är riklig. Du kan beställa eller göra bild gåvor inklusive: en Rubiks kub med bilder av två av er på alla kuber, en klippbok full av bilder på dina favoritminnen med henne och en kalender med personliga bilder. Andra personifierade idéer inkluderar att skriva ett brev till henne med hur du känner henne, matlagning henne en middag av hennes favoriträtter och köpa henne en nyckelring med hennes namn.

tech gåvor

Många 25-åriga kvinnor är tekniskt kunniga, så elektronik gåvor vettigt. Om du har en stor budget, kan du köpa hennes dyra prylar som en ny dator, mobiltelefon eller tv. Om hon har en äldre modell av en elektronik objekt som inte fungerar, byt ut den för hennes födelsedag. Om din budget är inte stor, fokusera på billigare teknik gåvor som digitala fotoramar eller point-and-shoot digitalkameror, som börjar på mindre än £ 32.

hennes Hobbies

Att köpa en present som hon kommer att älska och använda, fundera på vad hon tycker om att göra och det som intresserar henne. Om kvinnan i ditt liv älskar att klä upp och ta hand om sig själv, än köpa hennes spa gåvor som ett presentkort till ett spa, spa produkter för sitt hem eller en hemmamassager. Om hon gillar sport, köpa hennes biljetter för att se hennes favoritlag, eller varor med sitt team logotyp.

andra idéer

Vid 25, har en kvinna ett brett utbud av artister och intressen så utbudet av gåvor är enorm. Du kan gå den traditionella födelsedags vägen och köpa hennes ballonger och en personlig tårta med sitt namn och ålder. En bukett av färska blommor är en annan idé, särskilt om du känner henne favoritblomma och köpa det för henne. Det gamla talesättet "diamanter är en flickas bästa vän," ringer sant om du köper hennes diamant örhängen eller en diamant tennis armband för att fira henne att vrida ett halvt sekel gammal.

Unisex Grab Bag gåvor

Unisex Grab Bag gåvor


Fiskdamm gåvautbyten är ofta arrangerade för kontorsfunktioner såsom julfest. En köpgräns sätts och varje gäst måste ta en inslagen gåva till evenemanget. Alla gåvor är grupperade tillsammans, och gästerna var och en välja en gåva för att hålla. Eftersom ingen vet vem kommer att få gåvor de bidrar, gåvor måste vara könsneutrala. Medan grab bag gåva val kan vara en utmaning, är det möjligt att hitta lämpliga presenter för att behaga någon mottagare.

Presentkort

Presentkort anses ibland opersonlig, men eftersom grab bag gåva är anonym, är en personlig touch onödig. Ett presentkort är ett bra val för denna typ av Gifting eftersom det ger mottagaren en viss valfrihet över vad man ska köpa med kortet. Välj ett presentkort från en återförsäljare som erbjuder en mängd olika objekt, till exempel som ett varuhus, eller ge en för en produkt som nästan alla använder, såsom bensin. Några idéer för presentkort som kan användas av de flesta någon har kaffe- butiker, stormarknader, bokhandlar, Internet låtar, kedjan restauranger och kreditkorts betalkort.

dryckes gåvor

Kaféer och sprit butiker säljer gåva sätter året runt, och många återförsäljare lagerför en mängd fint förpackade uppsättningar under semesterperioden. Köp en av dessa uppsättningar för grab bag gåva, eller sätta ihop en egen. Placera ett paket av smaksatt kaffe i en resa rånar och packa in den i cellofan. Para en martini glas med en flaska mix, och linda i en korg. Ge en flaska vin eller en uppsättning av smaksatt te som kan avnjutas av mottagaren eller används för underhållande.

mat gåvor

Plocka upp en ask med specialitet choklad eller gourmet cookies. Ge en färdigförpackad mjukost presentförpackning eller färdigförpackade korv och ost set. Ett urval av fruktsmörgåspålägg kan kombineras för att göra upp en presentkorg. Andra idéer för livsmedels gåvor inkluderar specialitet kryddor, gourmet soppa mix, smaksatt brödmixer och paketerade godis äpplen.

lotter

Köp en bunt lotter lika med beloppet för grab bag köpgräns. Flera skraplotter stil kan vara en spännande gåva att öppna, samt en underhållande en för andra gäster som tittar i väntan som de enskilda repor korten för att avslöja huruvida hon har vunnit ett pris.

Digital Photo Nyckelring

Digitala foto nyckelringar finns i många märken och storlekar. Det finns många modeller tillgängliga, som kostar mellan 10 och 30 dollar, överkomliga för grab bag Gifting, som vanligtvis har en uppsättning köpgräns inom detta område. Den digitala foto nyckelring är en nyckelring med en LCD-skärm. Beroende på modell, kan mottagaren ladda upp en eller flera digitala bilder som ska visas på nyckelring skärmen. Denna gåva är bra för någon som det tar en favorit foto och gör den portabel och tillgänglig att visa upp när som helst.

Idéer för Agate Crafts

Idéer för Agate Crafts


Agates är en kombination av mineralformationer som börjar i kaviteten av en sten. När skördas och polerad, agates är dekorativa naturliga element för hantverk och heminredning. Leta efter polerad agat skivor och pärlor från berg butiker, hantverk butiker och smycken leverantörer. Köpa borrade agates för att förenkla monteringsprocessen.

vind~~POS=TRUNC

Farkosten en uppsättning vindspel med agat skivor i en mängd olika färger, former och storlekar. Häng flera agat skivor på en sträng av fiskelina genom att binda tjocka knutar i raden där du vill placera agates. Bind hantverk klockor till ändarna av en eller flera trådar för att lägga till en not till klockspel. Häng individuella agat trådar från en drivved blocket för att förbättra den naturliga designtema. Sätt ögat krokar i undersidan av drivved och knyta linjerna till krokarna.

Smycke

Hänga en enda agat segment i centrum av en beaded sträng för att göra ett halsband; använda ett hopp ring genom ett borrat agat skiva eller limma en borgen till toppen av en oborrad skiva. För att göra ett halsband, bifoga ett spänne till ena änden av en längd av smycken tråd eller ligt, skjut agat pärlor till fyllningen strängen till halvvägs, skjut sedan agat skiva till centrum. Lägg agat pärlor till slutet av strängen och sedan bifoga den återstående lås avsnittet. För att göra agat skiva örhängen, bifoga en o-ring eller en borgen till toppen av två små agat skivor. Krok varje ring eller lösa genom fästringen av en fransk öron tråd.

Nyckel ringar

Skapa en agat nyckelring med en enda agat skiva, några hoppa ringar och en delad nyckelring. Öppna ett hopp ring och haka fast den genom det borrade hålet i agat. Skjut en annan hoppa ringen över den första och sedan stänga den första ringen. Öppna en annan hoppa ring, skjut den över den andra ringen. Skjut en annan sluten hoppa ringen över den andra ringen att lägga till en tredje länken i kedjan. Fortsätt att lägga hoppa ringar tills nyckelring är önskad längd. Fäst sista hoppet ring till en delad nyckelring.

Gardiner

Gör pärlbeströdda agat gardiner att dekorera ett fönster eller en dörr. Klipp linan två gånger så länge som fönstret / dörröppningen, plus 10 inches. Skjut en agat skiva till mitten av linjen, hålla trådarna samman och skjut agat pärlor över båda linjerna till inom 5 inches från slutet. Knyt ändarna av linjen till en gardinstång. Göra beaded agat strängar för att fylla bredden hos öppningen.