när börjar min nya kanariefågeln sjunga

Varför är min nya asfalt uppfart sjunka?

Varför är min nya asfalt uppfart sjunka?


När de lägger ner din nya asfalt uppfart, var det en jämn, platt band av trottoaren. Nu är det börjat sjunka. Kanske det utvecklar gropar och depressioner eller visar sprickor. Eller kanske det hela är bara sjunker ner i marken. I alla dessa fall är det mest sannolika förklaringen densamma: Ytan under inte var beredd på rätt sätt.

Asfalt

Beläggningsmaterial som vi kallar asfalt är en blandning av flytande asfalt - ett klibbigt material som härrör från petroleum - och aggregat, grus och sand som ger trottoaren dess styrka och struktur. Även om det verkar fast när det är som som en platta, är asfalt faktiskt en vätska - om än en extremt långsamt flyter en. Värme förbättrar dess flytande egenskaper, vilket är anledningen till asfalt går ner varm, och varför det blir mjuk i solen.

Ytförberedelse

Om din uppfart var korrekt installerad, är asfalten bara det översta lagret. Längst ner är jorden, som skall vara stadigt komprimeras. Rätt verktyg att använda är en mekanisk komprimator, som tamps jorden genom tjat och vibrerande ytan. Poängen är att få jorden avgöras helt innan asfalten går ner. Om det inte är ordentligt packad, kommer blotta tyngd av asfalten göra jobbet själv - och asfalten kommer att sjunka. Ovanpå jorden går ett lager av krossad grus, som också måste vara fast komprimeras. Grus som inte regleras kommer att orsaka samma problem som dåligt förberedda mark: Asfalten kommer att sjunka.

underliggande problemen

Även dålig ytbehandling är den vanligaste orsaken till sjunkande asfalt, det finns andra möjligheter. Om det finns stora döda trädrötter eller stubbar under plattan, kommer dessa sönderdelas med tiden. När de bryter ner, kommer jorden ovanför dem kollapsa, vilket skapar en liten fördjupning i ytan. En styv betongplattan kan förbli intakt under en sådan depression, eller kanske bara visa en spricka, men asfalt likvida natur kommer att få den att sjunka på den platsen. Underground erosion kan också vara den skyldige. Dålig dränering eller en trasig vattenledning kan underminera marken sängen och orsaka asfalten att sjunka.

lösningar

Om asfalt uppfart visar gropar, kan du helt enkelt använda mer asfalt för att jämna ut ytan, men detta är i bästa fall en tillfällig åtgärd. Till att börja med är lappade asfalt fläckiga och ful. Men värre, eftersom de patch väder, kommer det inte vidhäftar väl till asfalten runt den och kommer att börja bryta isär. En permanent lösning är att skära bort den sjunkande asfalt, korrekt packa jorden under, lägga till och kompakt grus, och lägga ner en ny asfalt platta. Om hela uppfart sjunker, kan du behöva ta upp det och börja om.

Gör det själv

Ytbehandling är ett jobb som en någorlunda kapabel gör-det-självare kan hantera. Du kan ha fyllnings smuts och grus levereras och du kan få en mekanisk komprimator på en verktygs hyra butik. Om ett nytt band av varm asfalt, är dock ett arbete för proffs.

Min nya LG TV gör ett surrande ljud

Min nya LG TV gör ett surrande ljud


Det är frustrerande att få en ny bit av elektrisk utrustning hemma, bara för att finna en ofullkomlighet. Med konkurrenskraft mellan teknik jättarna på en all-time high du kan tänka mig att alla de små gremlins har retts ut långt innan ett objekt lämnar fabriksgolvet. Vissa brister har att göra med konstruktion och påverkar en hel rad, men andra kan vara enskilda avbrott eller fel. Här är några saker att titta in om din nya LG-tv gör ett surrande ljud.

bakgrundsbelysning

Du bör kontrollera nivån på din bakgrundsbelysning om du ständigt höra ett svagt surrande ljud från din LG TV. Många människor har rapporterat höra detta ljud om nivån på bakgrundsbelysningen är något annat än 100 procent. Försök att vrida din upp till 100 och lyssna för att se om det försvinner. Om öka bakgrundsbelysningen gör att skärmen för ljus, försöka minska den totala ljusstyrkan. Om du inte kan leva med detta kunde man försöka ta din bakslag för en återbetalning.

högtalare

Högtalarna i TV: n kan ibland skadas - antingen genom att rivas eller blir fuktig. Om det surrande ljudet följer bara ljud som kommer från högtalarna kan detta vara problemet. Om din uppsättning är färskt ur lådan bör du ta det tillbaka och få en återbetalning, men om du felaktigt har lagrat det, kan det vara ditt fel. För att komma runt detta problem kan du ansluta ljudet från TV: n upp till ett externt högtalarsystem eller hi-fi med hjälp av en ledning med röda och vita RCA-anslutningar.

Volym

Om du använder din TV med en separat digital mottagare, kabel eller satellit box med en separat volymkontroll, kan du ha din TV: ns volym upp för högt och det kan vara ansträngande. Vänd ner TV: ns volym och höja volymen av kabeln / satellit / digitalbox.

Kylfläkt

Vissa LG TV har kylfläktar i dem. Ljudet du hör kan vara fan arbets, men det bör inte verkligen dominera ljudet från TV: n. Om du tycker att ljudet från kylfläkten oacceptabelt kanske du kan lämna tillbaka den för en återbetalning.

felaktig intervall

LG rapporterade ett stort problem med ett brummande ljud i sin LM620T utbud under 2012, men de säger att detta har åtgärdats för TV-apparater som säljs nu. Om din dator är från LM620T intervallet kan detta vara orsaken till surrande. Ta din bakslag.

Varför är min nya cement sönder?

Varför är min nya cement sönder?


Människor har använt cement för att bygga sedan urminnes egyptiska gånger. När det blandas med vatten och ett aggregat, såsom sand, grus eller krossad sten, cement fungerar som en kraftfull bindemedel. Kan hällas den resulterande blandningen, som kallas "konkret", och formas i vått tillstånd, men kommer att torka till en hård, slitstark yta. Du måste överväga ett antal faktorer vid blandning betong, eller din slutresultatet kommer att "Spall" eller falla sönder.

dålig grund

Betong spridda över en dålig grund att snabbt försämras. För att göra en fast grund, gräva ut något område av marken du planerar att täcka med betong, och ersätta jorden med ett lager av krossad sten eller grus. Använd en tung trädgård rulle på detta skikt, eller kompakt det hela genom att bashing eller stampande den med en tung trästolpe.

fel proportioner

Betong spricker och falla sönder eftersom den innehåller om du inte använder de torra delarna av blandningen i sina rätta proportioner. Den traditionella formeln är en del Portlandcement, två delar sand och tre delar grus. Kontrollera informationen på cement väskan om du är osäker. Mät ut rätt mängd av cement och aggregat, i spadefuls eller bucketfuls, beroende på hur mycket betong du behöver.

För mycket vatten

Sönderfallande betong orsakas ofta av någon tillsats av för mycket vatten till mixen. Vatten reagerar med cement för att starta härdningen. Etiketten på cement väska berättar vanligtvis om hur mycket vatten för att lägga till. Vanligtvis kommer detta att vara en två-till-ett-förhållande, två mått på torr blandning till ett mått på vatten. Mät upp den exakta mängden vatten som du behöver innan du lägger den till de torra material, för att undvika att din blandning för blött.

ojämn blandning

Ojämnt betong kommer att falla sönder. De torra elementen i blandningen måste vara jämnt fördelad. Blanda små mängder cement och aggregat i en hink eller en skottkärra, med hjälp av en spade. Använd en betongblandare för större mängder. Tillsätt vatten och blanda den i. Alla fickor torrt pulver kommer att producera svaga platser i den färdiga betongen, så churn och kombinera blandningen i sex till tio minuter, tills du är säker på att det är blött hela.

blandnings förseningar

Alla fördröjningar i blandningsprocessen kan påverka inställningen eller härdning av ny betong, så det är viktigt att ha alla verktyg och material redo. Sikta på att slutföra blandning och gjutning av betong i en kontinuerlig process, utan avbrott.

hälla förseningar

Betong börjar härda så fort du lägger vatten. Det återstår normalt fungerande i cirka 20 minuter, en period byggare kallar "brukstid". För bästa resultat, häll betongblandningen i sin slutliga position inom denna tid. Sprid blandningen jämnt med en spade eller konkret rake, sedan jämna ut ytan med en murslev. Om inför en stor jobb, blanda och häll betong i omgångar, så att du inte får slut på tid.

Inga expansionsfogar

Ställ betong är porös. Det kommer att absorbera regnvatten, expanderar som det gör så. Om delar av betong inte har utrymme att expandera, kommer de att spricka. För att undvika detta, tillåta ett stort område av gjuten betong härda i cirka 45 minuter, sedan använda en tunn rak blad för att skära snygga linjer, eller "expansionsfogar" genom stelnande mix. Använd lederna att dela din bota betong i plattor, vardera ca 1 m kvadrat.

Härdning för fort

Helst ska hällas eller gjuten betong bota gradvis. Ju längre denna härdningstiden, finns det större möjlighet för vattnet och cement för att reagera, och detta ger en starkare betong. Täck hälls betong med en tättslutande presenning under tre dagar för att förlänga härdningstiden. Detta bör bidra till att förhindra en svag och sönderfallande färdiga resultatet.

fel temperatur

Undvik att blanda och hälla betong på mycket heta eller kalla dagar. Varma förhållanden påskynda härdningsprocessen och detta kommer att resultera i en svag betong. I kalla förhållanden, om våt betong är föremål för frysning och upptining, kommer ytan torka ut gulaktigt och spruckna. Plocka en mild, torr dag för att arbeta med betong, om det alls är möjligt.

Bör jag oroa om jag börjar min mens tidigt i veckan?

Bör jag oroa om jag börjar min mens tidigt i veckan?


Många faktorer påverkar din menscykel. Stress, dietförändring och ålder är bara några faktorer som kan kompensera din cykel. En regelbunden menstruationscykel kan vara var som helst från 25 till 35 dagar. Starta din tid en vecka tidigare än du väntade är normalt inte en orsak till oro.

Cykeltiderna varierar

Många faktorer påverkar din menscykel. Stress, dietförändring och ålder är bara några faktorer som kan kompensera din cykel. En regelbunden menstruationscykel kan vara var som helst från 25 till 35 dagar. Starta din tid en vecka tidigare än du väntade är normalt inte en orsak till oro.

Tecken på problem

Om cykler är genomgående oregelbunden, åtföljd av bäckensmärta eller bortgången av stora blodproppar, bör du diskutera detta med din läkare. I sällsynta fall kan en sjukdom som polycystiskt ovariesyndrom eller inflammatoriska sjukdomar vara orsaken till din tidig period. Var noga med att diskutera eventuella mediciner du tar med din läkare.

Slutsats

Menstruation är inte en exakt vetenskap. Din kropp förändras varje år, precis som ditt liv kan förändras dagligen. Längden på din cykel kan variera från månad till månad. Med en tidig period varje gång på ett tag är inte en anledning att oroa sig. Om det inte återgår till det normala följande månad, kontakta din läkare.

Hur öka min axelbredd

Hur öka min axelbredd


Förbättra profil för din kropp genom att lägga till massa och bredd på dina axlar. Svaga axlar äventyra en kraftfull kroppsbyggnad, särskilt efter omfattande utveckling av bröst och armmuskler. Den muskelgrupp som täcker det yttre av axelleden består av den främre, mediala och posteriora deltoids. Genom att utvidga och vrida dessa funktioner med hjälp av vikter för att hjälpa, muskelgrupper bygga massa för att skapa en bredare helhetsintryck som ser fantastiska i köttet och gör kläder passar utmärkt. Börjar alltid nya utbildningssystemen med hjälp av bekväma viktgränser och öka dem som din kropp stärks.

Instruktioner

1 Använd hänga ren och tryck metod för att optimera träning fart som gör att du kan röra sig mer vikt än du skulle från en död stoppläge. Stå med fötterna precis utanför raden av axlarna, placera händerna på stången i linje med fötterna och lyft vikt naturligt höjd lår som en startposition. Böja knäna och midjan, sänka vikten till knähöjd innan utvidga anklarna, böja knä och utför en hänga ren ryck som ger baren till axelhöjd genom vridning av handlederna. Jämvikt och kärn central stabilitet innan du trycker på vikten uppåt till full armlängd, hålla kort sedan släppa tillbaka ner till axelhöjd. Arbetet med att uppsättningar och upprepningar bekväm att dina förmågor.

2 Genomföra hantel skulderpress för snabb skuldra muskeltillväxt. Utför övningen i det mest bekväma sättet från antingen en sittande eller stående ställning. Börja med att hålla en hantel i varje hand, justerat till en säker och bekväm vikt, och hänga rengör dem båda till axelhöjd. Upprätta balans igen och förlänga vänster arm fullt, att lägga till en avslutande press i slutet av varje rörelse för att nå maximal höjd. Sänk vänster arm och hantel tillbaka till axeln läget och upprepa med höger arm för att uppnå en fullständig upprepning. Håll antalet repetitioner på en säker nivå och utföra två till tre set per session.

3 Använd upprätt skivstång rad för optimal utveckling av delta mediala huvudet men kom ihåg att detta är en ansträngande övning för dem med dåligt utvecklade axelmusklerna. Grip baren ungefärlig 2,54 (1 tum) i bredd på axlarna och döda-lift tills ryggen är rak och baren sitter framför kroppen. Att hålla kärnan i kroppen rak, höja ribban och väger uppåt till hakan höjd i en roddrörelse, men inte vrida handlederna runt för att vända rörelsen till ett ryck. Kom ihåg att hålla set och repetitioner i linje med din egen styrka och förmåga.

Förståelse Aktiviteter för ESL nybörjare

Förståelse Aktiviteter för ESL nybörjare


Människor som just har börjat att lära sig engelska som andraspråk är förståeligt svag för att förstå språk, oavsett om det är skrivet eller talat. Av denna anledning, lärare måste införliva ett antal läs- och hörförståelse aktiviteter i sina lektioner. Aktiviteterna måste vara tillräckligt enkelt för nybörjare att förstå, men ge eleverna möjlighet att förbättra sina färdigheter. Lärarna måste välja innehållet i den verksamhet som bygger på elevernas ålder.

enkla frågor

Ge eleverna en enkel text bestående av korta meningar, med högst 10 ord vardera. Det kan vara en fantasifull historia med prinsessor och drakar för barn eller bara en vardaglig erfarenhet för vuxna. Låt eleverna att läsa texten och svara på enkla frågor, såsom "Vari _________ (tecknet) gå?" eller "Hur är vädret?" Uttryckligen anges svaren i texten så att det är lätt för eleverna att upptäcka dem.

Rätt eller fel

Välj ett ämne populär bland studenter, såsom sport, spel eller semester. Texten ska vara kortfattad och innehålla endast ord tidigare undervisat. Ge studenterna deklarativa meningar, och sedan göra ett uttalande om texten. Fråga dem om ditt uttalande är rätt eller fel. Svaret måste vara lätta att identifiera i texten och det måste vara klart om den bekräftar eller vederlägger ditt uttalande. Du kan inte förvänta ESL nybörjare att tolka texten att räkna ut svaret på tvetydiga frågor.

låtar

Om klassen består av små barn, låtar är ett trevligt sätt att hjälpa dem utöva sin början hörförståelse. Kindergarten låtar, som "Old McDonald" eller "Bingo" är lämpliga för ESL nybörjare. Uppmuntra barn att sjunga den första upprepa. Efter att ha lyssnat till och sjunger låten, frågar barn frågor om låten, såsom vilken typ av djur är på Old MacDonald gård eller vilken typ av ljud gör de.

korta videoklipp

Vuxna ESL nybörjare är inte så förtjust i att sjunga dagis sånger, men de kan titta på korta klipp av populära TV-program och försöker svara på enkla frågor om föreställningar. Spela in ett program och spela en liten del i klassen eller använda korta klipp på LearnEnglishFeelGood.com webbplats. Har eleverna svara på enkla frågor om vad de hör, inte vad de ser (t.ex., fråga inte vilken typ av hatt en skådespelare bär).

Hur man behandlar en Toppad Canary

Hur man behandlar en Toppad Canary


Kanariefåglar är populära husdjur som är relativt lätt att sköta. De tenderar att ha en stark vanor och personligheter, vilket gör det mycket lätt att upptäcka när din kanariefågel är sjuk. Förstoppning har olika symptom beroende på hur allvarlig den är, men fågeln visas ointresserad av mat, och du kanske märker att det inte har gått spillning nyligen. Om tillståndet är allvarligt, kan din fågel också vara håglös. Emellertid härdning förstoppning i kanariefåglar är relativt enkel.

Instruktioner

1 Rengör kanariefågel bur. Detta är viktigt så att du kan övervaka när kanariefågel passerar spillning, och om dess vanor är tillbaka till det normala. Ta bort eventuella tidning eller annan foder i buren, och ersätta med färsk foder.

2 Ta bort kanariefågel livsmedel om den innehåller frön. Frön kan göra förstoppning allvarligare eftersom de är svåra att smälta.

3 Erbjuda Kanarieöarna små bitar av hackade upp gröna grönsaker. Vattenkrasse ett bra alternativ. Låt din fågel att äta så mycket av detta som möjligt. Sallad är också ett populärt alternativ, men alla gröna bladgrönsaker kan erbjudas.

4 Inköp olivolja droppar om symtomen inte förbättras inom några timmar efter utfodring grönsaker. Dessa finns i de flesta stormarknader och djuraffärer.

5 Erbjuda en olivolja sjunka till din kanariefågel. Vanligtvis, en på morgonen och en på kvällen är allt som behövs. Använd en medicin dropper att administrera droppar till din fågel, om det kommer att ta det i sin mun. Lämna grönsakerna i buren under denna tid om möjligt.

6 Byt kanariefågeln mat när det börjar att passera spillning. Om din kanariefågel visar intresse för sin mat, är detta ett gott tecken att det mår bättre. Din kanariefågel ska passera spillning som vanligt. Om detta inte sker, ta bort maten och upprepa stegen ovan. Du kan också ringa din veterinär för ytterligare råd eller tid.

DruvaVine Tillväxt

DruvaVine Tillväxt


Vindruvor är en populär frukt som odlas kommersiellt och i bakgård trädgårdar. De odlas för att äta färska, för bearbetning till vin, juice eller sylt och gelé samt odlas för rent prydnadsändamål. Druvor växer på vinstockar som är speciellt utbildade för att producera en stor skörd. Om de beskärs och utbildade på rätt sätt kan varje vinstockar ge ca 9,07 pund av druvor varje år. I början av våren, gråt eller sipprar av sav sker vid den plats där rören har beskäras och det är där vinstockar börjar sitt nya liv för den kommande säsongen.

Första stadiet

DruvaVine Tillväxt


Vinrankor beskärs medan vilande. Detta är nödvändigt för blomknoppar att utvecklas normalt. Bud paus är en avgörande tidpunkt. Om en sen frost inträffar, kan den känsliga knoppar skadas. Bladen visas tre eller fyra veckor efter knopparna och starta fotosyntes så att anläggningen kan lagra tillräckligt med mat för säsongen. Våren är också den tid då antisvamp kontroller används eftersom druvorna är benägna att mjöldagg på grund av den våta vårvädret. Extra skott att spira avlägsnas så att anläggningen kan koncentrera all sin energi till producerar blommor.

Blommande

Beroende på vilken typ av druvor som odlas, blommor visas i maj eller början av juni, cirka 10 veckor efter knopparna. Milt väder är viktigt eftersom höga temperaturer och kraftiga regn kan resultera i dålig pollinering och i mindre frukt. Pollinering sker över en till två veckor.

Frukt

Blommorna som har pollinerade börja ställa frukt, medan ogödslade blommor faller av. Under denna tid, den unga frukt är fortfarande känsliga för kyla eller frost. De kräver också tunga vattning som de unga druvorna inte får torka ut när de blir större. En canopy placeras ofta under de odla druvor så att de kan skyddas från direkt solljus som den ljusa solen kan skålla bären. Viss beskärning görs på detta stadium för att avlägsna tunna skott och outvecklade frukter.

veraison

DruvaVine Tillväxt


Veraison innebär att frukten ändra färg och mjukgörande. Uppmjukning uppstår på grund av det socker som har ackumulerats i druvorna. Druvodlare ofta bort skugga placeras över vinrankorna vid denna tid så att frukterna kan få rätt färg, bestäms av deras sort. Olika sorter av druvor har olika färger. Druvorna är fortfarande omogen och sura under Veraison stadiet.

Skörda

DruvaVine Tillväxt


Druvor traditionellt skördas 100 dagar efter blommor har utvecklats. Men detta datum är vätska som druvorna måste testas för socker och syranivåer. Socker och syra tester utförs ofta innan druvorna skördas. När skördas, vinrankorna går vilande med kallare väder och startar sin livscykel nästa vår. I länder som Kanada, är vissa sorter av druvor kvar på vinstockar tills en lätt frysa. Detta sötar druvorna, som sedan skördas och pressas för användning i icewine.

Foto Blanket Gåvor

Foto Blanket Gåvor


Ett foto filt är en personlig gåva som ger en speciell touch till sådana tillfällen som födelsedagar, bröllopsdagar, gradering och bröllop. Foto filtar och plädar komma i antingen svartvitt eller färg, beroende på vilken stil du väljer för just din gåva. Dessa filtar kan göras i en mängd olika sätt, och ger ett minne mottagaren kan njuta av i många år framöver.

vävda Filtar

En vävd bild filt faktiskt väver bilden på tyget av duken, i stället för silke skärmar en bild på den. Välj tydligaste bilder för denna typ av gåva, för att säkerställa bästa kvalitet och tydlighet. En elegant touch har lugg och tofsar runt kanterna. På grund av vävningsprocessen, kan denna gåva behålla sin kvalitet år. Investera i denna typ av släktklenod kvalitet gåva för en nygifta par eller som en baby filt.

Fleece Filtar

En mysig fleece kasta är ett alternativ för ditt foto filt. Bilden är färgad på tyget, vilket förhindrar att fotobild från skalar bort från filten själv. Dessa kommer i en mängd olika storlekar. Mindre kast kan skickas tillsammans med ditt barn när de börjar sitt nya liv på college. Viga din familj och även dina husdjur för ytterligare kastar runt ditt hus.

Collage Filtar

Ett collage filt innehåller flera olika bilder vävda i eller färgade på filten. Detta gör det till ett bra val för en årsdag eller mors dag present. Du kan också välja det här alternativet när du skickar ditt barn till college, så att hon kan ta alla sina vänner med henne. Det gör också en stor födelsedagspresent, visar mottagaren firar många födelsedagar genom åren.

Väv Foto Filtar

En elegant touch till ett foto filt är att inkludera det i ett foto väv, som låter dig välja snygga paneler och meningsfull text som ska ingå i din suvenir filt. Detta tar en vanlig filt och gör det till en släktklenod, och kan vara ett utmärkt val för en minnes minnessak för en förlorad älskad eller husdjur. Lägg denna gåva över en säng eller hänga den på väggen.

Så att välja rätt storlek Tennis Racquet

Så att välja rätt storlek Tennis Racquet


Varje år tennisracket tillverkare utforma nya och förbättrade modeller för alla nivåer och stilar av spelare. Hitta rätt storlek racket tar tid men är inte svårt om du kan svara på några frågor om vilken typ och nivå av spelare du är. Du kommer att vara glad att du spenderat lite tid att forska när du hittar racket som är perfekt för dig och spela på din potential.

Instruktioner

1 Definiera en av tre typer av spelare du är: avancerade, mellan och nybörjare. Avancerade spelare spela i tävlings ligor och slå åtminstone två gånger i veckan. Mellanliggande spelare spela minst en gång i veckan och vanligtvis spelar i en liga. Nybörjare är nya aktörer inskrivna i borr klasser och inte är redo att gå med i en liga.

2 Bestäm typ av spel du vill spela. Finess spelare har stora markslag men saknar makt. Makt spelare kan lätt slå till baslinjen utan behov av en större rackethuvudet. Kombinations spelare har antingen en kraftfull men kompakt sving eller en långsam sving som går långt.

3 Välj huvudet storlek och huvudform för racket när du begränsa din speltypen. En medelstora racket ger lite makt och lite kontroll för alla spelare. Den traditionella storlek racket är avsedd för ström spelare som inte behöver någon hjälp att få bollen till baslinjen och är bra för extra kontroll. En överdimensionerad huvudet har den största sweet spot och kommer att ge de mest effekt för finess-typ spelare. En dropp stil huvudform har en nästan fullständig racket sweet spot medan en oval har sweet spot på botten av huvudet. Välj din huvudform baserat på denna information, med tanke på att nya spelare kan ha en dropp stil för en större sweet spot.

4 Välj din racket längd. Längden på din racket bestäms av vilken typ av spelare du är och din storlek. En standard racket är 27,5 till 28 inches och fungerar bäst för en spelare som behöver makt och kontroll. En lång racket är mellan 28,5 och 29 inches och hjälper en spelare att skydda domstolen.

5 Välj rätt vikt för din racket. Midweight modeller är de mest populära och väger från 278 till 309g. Superlätt racket väger in på endast 255 till 266G, medan tunga racketar komma in på mer än 312gr.

6 Mät för grepp sizet. Förläng fingrarna bredvid varandra med en öppen hand. Ta en linjal och placera änden i mitten av handflatan. Använd linjalen för att hitta längden från mitten av handflatan till toppen av ringfingret. Den genomsnittliga män längd är mellan 4 1/2 och 4 3/4 inches, medan kvinnans genomsnitt är mellan 4 1/8 och 4 3/8 inches. Skriv ner dina mått och ta all din information till din lokala tennis butik eller sportaffär för att hitta rätt racket för dina behov.