myror från avlopp

Vad hjälper till att få bli av myror som kommer genom avloppet?

Vad hjälper till att få bli av myror som kommer genom avloppet?


Myror är vanliga i och runt sänkor och avlopp, men de är inte troligt att komma i huset på detta sätt. Baljor och sänkor är våta platser som vanligtvis inte torkas efter användning. Följaktligen avlopp är främsta platser där att upptäcka en invasion av myror marscherar i kök eller badrum. Det finns många sätt att eliminera myrorna samtidigt ditt hus och familj säker från gifter.

Vit vinäger

Blanda en lösning av lika delar vinäger och vatten och häll det i avloppet. Myror avskyr doften av vinäger och undvika att komma i kontakt med den. Tillämpa vissa till en svamp och torka av ytor och diskhon. Använd den på spisen och att rengöra skåp och hyllor. Vinäger raderar doften spår som myror lämnar finna sin väg tillbaka till näringskälla.

doftande Tvål

Köpa några barer doftande tvål för ett praktiskt verktyg för att eliminera myror. Myrorna lockas till fetthalten i tvålen. När de konsumerar det, de blir uttorkad och dö. Du kan lägga till lite socker till tvålar att locka myrorna att delta. Du kan också blanda lite diskmedel och vatten och placera den i en sprayflaska. Sprutar frikostigt på dina objudna besökare och titta på dem fly. .

Citrus och apelsin Oil

Skär några apelsiner eller citroner och placera dem runt avloppet. Myror gillar inte doften av citrus och kommer att undvika det. Eller köpa några giftfri apelsinolja och tillämpa den på de områden myror frekventerar i vasken. Orange olja är biologiskt nedbrytbar och icke-toxiska. Det kommer att döda myrorna samtidigt som de fungerar som en renare. Du kan skapa din egen genom att placera apelsinskal i vatten och låta den stå i tre dagar.

Borax

Kombinera en tesked borax med en kopp socker. Tillsätt en liter vatten och blanda väl. Häll blandningen över några bomullstussar och placera dem i små behållare, en sådan barnmatsburkar eller yoghurt koppar. Hålslå locken och placera beten i närheten av de myror. De kommer att konsumera och transportera den tillbaka till boet för att dela. Borax är en mild toxin. Hålla sig borta från barn och husdjur.

Hur man dödar farao eller tjuv myror

Hur man dödar farao eller tjuv myror


Farao och tjuv myror verkar identiska men kräver lite olika utrotningsmetoder. Båda kräver utrotning hjälp av ant bete som myrorna kommer att bära tillbaka till sina bon. Ant bete innebär dölja giftet som mat så myrorna bär det hem till foder till andra ant arbetare och drottningen, och därmed förstöra hela kolonin. Att misslyckas med att eliminera hela kolonin på en gång resulterar i fler myror. Faraomyra knoppa av i separata kolonier när de känner fara. Använd följande steg för att bli av med både Farao och tjuv myror samtidigt, eller separat.

Instruktioner

1 Skär av ant tillgång till ditt hem. Titta runt ditt hem för områden myror använda som ingångar. Anslut alla sänkor och avlopp när de inte används. Använd täta att stänga några hål i väggar, och runt fönster och dörrar som gör myror att invadera ditt hem.

2 Eliminera myran livsmedelsförsörjning. Förvara mat i behållare myrorna kan inte komma in; placera spannmål och chips i förslutningsbara plastbehållare och eliminera smulor och matrester genom att torka räknare ofta.

3 Placera ant bete i områden myror ofta. Faraomyra färdas vanligen längs kanterna av rum, i hörnen och längs golvlister, medan tjuv myror täta skåp, garderober, fönster, soppåsar och träslöjd. Använd hög proteinhalt ant bete eller gör din egen ant bete från en del borsyra i kombination med 2 delar socker och bara tillräckligt varmt vatten för att lösa de två pulver. Kombinera detta hemlagad ant bete med fett mat för att locka tjuven myror som ofta livnär sig på fet mat, snarare än sockerhaltiga livsmedel.

4 Motstå frestelsen att trycka ihop eller spray myrorna när de dyker upp på bete. Kom ihåg att du vill myrorna bära bete tillbaka till sitt bo för att förgifta hela kolonin och drottningen. Fortsätt att ersätta betet för upp till sex månader i områden som ditt husdjur inte kan komma in. Faraomyra tar längre tid att eliminera än tjuv myror, så att hålla betet på plats för sex månader, även efter alla tecken på myror upphör, effektivt eliminerar faraomyra.

Hur man använder salt för att döda trottoar myror på uppfarten

Hur man använder salt för att döda trottoar myror på uppfarten


Pavement myror, även känd som hus myror eller socker myror, de små bruna myror ses oftast i hus, gräs, smuts, trottoarer och uppfarter. Användningen av salt för att avlägsna trottoar myror från en utfart kan vara en säker och effektiv utrotningsmetod. Det finns några tekniker som du kan använda för att döda trottoar myror som innehåller salt. Konsultera en utrotnings expert med några frågor.

Instruktioner

1 Strö vanligt bordssalt på sprickor i uppfart, längs sidorna och där myrorna är närvarande. Se till uppfart och omgivande områden är torr innan salt för bästa effektivitet.

2 Upprepa vecka tills myror är borta. Efter konsumerar salt, kommer myrorna dricker vatten eller annan fukt tills de i huvudsak exploderar. Var medveten om att saltet också kommer att döda alla ogräs eller växter som finns, så var försiktig.

3 Rita en linje med salt i slutet av uppfart på trottoaren för att förhindra att myror från att korsa över till gräsmattan eller hem.

4 Om bordssalt är inte effektiv, köpa en söt ant bete fälla som innehåller borsyra salt. (Borsyra är en hydroponiska salt.) De myror lockas till socker i betet, konsumera borsyra salt med socker och sedan ta giftet tillbaka till sitt hem, där det sprider sig till andra myror.

5 Placera ant lockbete längs sidorna och ändarna av uppfart. Var försiktig när du använder ant beten eftersom borsyra kan vara giftiga för djur och människor samt insekter.

Buggar som kommer ut av avlopp

Buggar som kommer ut av avlopp


De fuktiga, mörka förhållanden inne vattnet rinner är idealiska för vissa varelser. Leddjur som insekter och tusenfotingar är djur med segmenterade kroppar, parade bihang och en hård, yttre skelett känd som en exoskelett. Det material som utgör exoskelett hjälper till att förhindra vätskeförlust från den mjuka inre vävnader hos dessa djur. Som vistas fuktig är avgörande för överlevnaden av dessa arter, söker de ut fuktiga områden utomhus och ofta i våra hem.

tusenfotingar

Buggar som kommer ut av avlopp


De långa, snabba, multi-legged varelser som kommer ut av handfat och dusch avloppet är tusenfotingar. De är rovgiriga varelser som använder sina giftiga käkar att livnära sig på insekter och små leddjur såsom gråsuggor (potatis buggar). Utomhus kan tusenfotingar finns i marken eller under löv, stenar och stockar där förhållandena är ganska fuktiga. De flesta av de mindre, nordamerikanska arter är ofarliga för människor, men några av de större tusenfotingar finns i mer tropiska förhållanden kan leverera en smärtsam tugga.

spindeldjur

Buggar som kommer ut av avlopp


Spindlar och liknande varelser är en vanlig plats i badrum och andra områden i hemmet där fukt förekommer. De har två karosserisektioner, åtta ben och varierar i storlek. Klokrypare är ytterligare åtta-legged varelse ofta nära vattnet rinner. De har stora kloliknande bihang för att gripa mat. Även om namnet kan låta farligt, dessa små varelser (1/4 tum eller mindre) är ofarliga för människor.

insekter

Buggar som kommer ut av avlopp


Insekter är leddjur med sex ben, tre kroppsdelar och antenner. Det finns nära till 100.000 kända arter i Nordamerika ensam, vilket gör insekter de mest skiftande grupp av djur på jorden. Med så många arter kan det vara svårt att identifiera en särskild varelse i vårt hem. Det finns dock några vanliga insekter som finns i vattnet rinner och de inkluderar silverfiskar, kackerlackor och tvestjärtar. Silver är vinglösa insekter ungefär 1/2 tum lång. De har en silvergrå färg och tre svansliknande bihang. De livnär sig på stärkelsematerial och kräver fuktig, svalt för överlevnad. Kackerlackor är ett vanligt urban problem. De är snabba löpning, platta insekter med långa antenner. Tvestjärtar är lätt igen på ett par kniptång som bihang i slutet av sin kropp. Alla dessa insekter föredrar fuktiga, mörka och kalla förhållanden som avlopp kan ge.

Hur får de i?

Det är möjligt för dessa varelser att avlopp från utsidan men det är inte lika vanligt som ofta trott. Små sprickor i rören utomhus kan ge tillgång till inomhus VVS, men de flesta av dessa varelser är antingen redan bor och avel i hemmen eller in genom dörrar, fönster och sprickor i byggnader. Väl inne, söker de ut fuktiga, mörka platser såsom avloppsrör. Den ständiga vattenrörelse genom avlopp kan inte ge ett permanent hem för buggar som de är oförmögna att röra sig mot vattenflödet och överleva i vatten.

Hur att rensa ett hus avlopp

Hur att rensa ett hus avlopp


Igensatta hus avlopp kan leda till en rad obehagliga situationer som backas upp toalettvatten och handfat och badkar som inte kan rinna vatten. Det kan också hindra dig från att utföra andra nödvändiga uppgifter som att köra en diskmaskin eller tvättmaskin. Lyckligtvis kan du vanligtvis avhjälpa en blockerad hus avlopp utan professionell hjälp.

Instruktioner

1 Identifiera där rengörings kontakten är för ditt hus avloppssystem. Dessa finns ofta i källarutrymmen monterade på en huvud VVS röret. Vissa rengörings portar är belägna i hus garage. Du kan hitta dem genom att helt enkelt följa spåret av synliga avloppsrör. Rengörings pluggar vanligtvis förgrenar sig i en uppåtgående, diagonal riktning från huvudledningen och har ett plastlock monteras runt spetsen.

2 Placera en stor, tom hink på marken när du har hittat rena utgången. Sprid några gamla handdukar och presenning på marken också. Även om din avlopp är igensatt, kan det finnas vissa backas upp vatten eller tjocka, obehaglig skräp i ren utanför plugg som du måste fånga.

3 Skruva av locket på toppen av rengörings port med en skiftnyckel. Positionera spetsen av porten över hinken om vattnet börjar att växa fram. Se till att du stänger locket sakta för att säkerställa en störtflod av vatten inte forsa ut.

4 Ta bort locket helt när vattenflödet har avtagit till en rännil.

5 Mata elkraft-orm i huvudavloppsröret. Se till att ström ormen är avstängd som du matar in det. Tryck ormen i den viktigaste hamnen långsamt tills det inte går längre. Detta är förmodligen den punkt där avloppet är igensatt och har upphört att fungera.

6 Skär genom täppa i avloppsröret. Elkraft ormar har olika metoder för drift beroende på tillverkaren. Se din tillverkarens instruktioner innan du slår på strömmen orm och försöker använda den.

7 Kontrollera motstånd genom att trycka in ström ormen lite längre när du arbetar. Det kan finnas flera träskor i avloppsröret så när du har behandlat en, mata ormen längre in i avloppet så att den kan ta itu med nästa.

8 Ta ormen från den rena utgången och sätt in den i huvudavloppsröret som flyter i motsatt riktning. Upprepa steg 6 och 7 tills inga träskor kvar.

9 Skruva på locket ordentligt tillbaka på rengörings port med en skiftnyckel.

Hur kan man kontrollera om ett avlopp i ett 12 volts batteri

Hur kan man kontrollera om ett avlopp i ett 12 volts batteri


För att kontrollera om det finns ett fel med en 12 volts batteri, såsom ett avlopp på strömmen, behöver du en multimeter och en batteriladdare. Det spelar ingen roll om multimetern är digital eller analog som de både läsa mätningar korrekt. Genom en enkel process för laddning och mäta spänningen på batteriet, kommer du att kunna korrekt bedöma om det finns ett avlopp.

Instruktioner

1 Slå på multimeter och ange vilken typ mått "Voltage". Justera intervallet, så att 12 volt ligger väl inom den maximala räckvidden.

2 Anslut multimetern sonder till batteripolerna och ta en läsning. Justera mätområdet vid behov.

3 Ladda batteriet på batteriladdaren om mätningen ger en lägre än normal spänning. Låt verka avgift för optimal laddningstiden.

4 Använd multimeter för att mäta spänningen igen på batteriet på samma sätt som beskrivs i steg 1 och 2. Skriv ner mätningen. Batteriet bör nu ha optimal laddning. Låt stå i 24 timmar.

5 Använd multimeter för att mäta batterispänningen igen. Skriv ner resultaten på samma papper. Om det är det samma som 24 timmar tidigare, så är det troligt att det finns någon avloppet. Om den är signifikant olika, emellertid, då batteriet är tydligt tömning och kan behöva regelbunden laddning.

Hur tar man bort en trasig badkar avlopp

Hur tar man bort en trasig badkar avlopp


Ta bort en trasig eller läckande badkar avlopp kommer att kräva ett par olika specialverktyg. Verktyget behöver du kommer att bero på huruvida hårkorset i botten av dränerings är intakta. Du kan använda en hantlar för att ta bort avloppet om hårkorset är intakta. Detta verktyg passar runt hårkorset för hävstångseffekt. Om hårkorset saknas eller trasig, kommer en expanderande tömmningsknappen vara nödvändigt att ta bort den trasiga badkaret avloppet. VVS leverans butiker och centra hem förbättring kommer att ha dessa speciella verktyg för inköp.

Instruktioner

1 Ta bort proppen ur badkaret avloppet. Om du har en propp som arbetar med en spak, ta bort skruvarna som håller fast spaken på väggen med en stjärnskruvmejsel. Dra i spaken bort från väggen att föra kopplingen till proppen genom väggen. Lyft proppen ur avloppet. För att ta bort en hiss och vrid proppen trycker proppen nedåt och vrid proppen moturs för att ta bort ratten. Sätt en platt skruvmejsel i ratten hålighet och vrid proppen moturs för att ta bort den från avloppet.

2 Titta i avloppet för att avgöra vilka dränera verktyg du behöver. Om hårkorset i botten av dränerings verkar intakta, använd hantlar nyckel. Sätt i hantlar nyckeln i avloppet, montering av skårorna på nyckeln runt hårkorset.

3 Ta axel hantlar nyckeln med en skiftnyckel eller infoga en skruvmejsel genom hålet i axeln. Vrid hantlar nyckeln moturs för att ta bort avloppet från VVS sko under badkaret.

4 in dränerings nyckeln i avloppet om hårkorset är trasiga eller saknas. Expandera nyckeln inuti brunnen med hjälp av en skiftnyckel för att vrida den stora muttern medurs. Muttern öppnar upp ärmarna på den expanderande nyckeln till tätt mot de inre väggarna i avloppet.

5 Ta toppen av dränerings nyckel med skiftnyckel och vrid dränerings nyckeln moturs för att ta bort avloppet.

Hur effektiv är en fransk avlopp?

Hur effektiv är en fransk avlopp?


Franska avlopp är perforerade rör som i en grusbädd, vanligtvis är avsedda att shunta bort vatten från husgrunder. När korrekt installerad, kan franska avlopp vara effektiva metoder för foundation skydd och vatten avledning. Ett korrekt riktade franska avlopp har den extra fördelen att tillföra vatten för dina landskaps eller vattentäkter system.

Den franska Drain

Franska avlopp innebär, åtminstone till ett dike fyllt med grus, utformad samla regnvatten och bära bort från problemområden. Franska avlopp kan också inkludera ett perforerat rör nedsänkt i grus för att snabbare och mer effektivt samla och avleda vatten. Franska avlopp kan installeras i en trädgård utrymme eller innanför eller utanför grunden för en byggnad. Interna franska avlopp kräver vanligen en uppehållstank och installationen av en sump pump för att transportera bort det uppsamlade vattnet.

Historia

Den allmänna missuppfattning är att den franska avloppet faktiskt kommer från Frankrike. Den franska avloppet åberopar idylliska bilder av vatten droppande från takfoten på land stugor och en gammal historia om vattenavledningsmetoder längs driplines. Det är möjligt att en sådan teknik dykt upp i den franska landsbygden. Men den franska avlopp som vi känner den faktiskt utvecklats av amerikanska domare och bonden Henry franska Concord, Massachusetts. Designen publicerades första gången i en bok av den franska 1859, med titeln "Farm Dränering"

effektivitet

När korrekt installerad, kan franska avlopp vara ett mycket effektivt sätt att vattenkontroll. Systemen är helt begravd och skyddas av rock, och så sällan om någonsin tillbaka upp på grund av skräp. System som byggs utan en sump pump kräver liten eller ingen energitillförsel. Med minimala delar att bryta, täppa, eller säkerhetskopiera, är systemet generellt effektiv och lättskött. Effektiviteten av en fransk avlopp beror på dess utformning och genomförande. Ta hänsyn till dina behov och önskemål, samt topografi och landskapsplanering i området, innan utforma din franska avlopp. Överväga att ha din franska avlopp professionellt installerade för maximal effektivitet, speciellt om du bestämmer dig för en intern fransk avlopp, installerad inuti fotavtryck av ditt hem.

problem

Landscaper måste förstå potentiella problem med franska avlopp före, under och efter konstruktion för att bygga upp en effektiv långsiktig dräneringslösning för området. Två stora bekymmer är erosion vid tappstället och termiter attraktion. Med tiden samlas och omdirigeras vatten, som kommer att flytta snabbare och effektivare i ett rör, kan orsaka erosion vid tappstället. Liggande utloppsområde med härdiga växter som kan användas för kontroll av erosion, och styra systemet på ett sådant sätt att den naturliga topografin kommer sprida vattnet över ett brett område snarare än att skapa ett dike. Eller slå ett problem till ett plus: överväga att utforma ett avrinningsområde system såsom en cistern, och återanvända potentiella flodvattnet till vatten din trädgård. Franska avlopp, med fuktiga förhållanden och slutna natur, kan också locka termiter och förvärra befintliga termiter problem. Konsultera en skadedjursbekämpare innan bygga en fransk avlopp längs kanterna av en husgrund, och du kan spara dig en huvudvärk down the line. Om du planerar, designa och implementera din franska avlopp väl, kan du undvika problem och maximera avloppet potential. Under dessa förhållanden, kommer du att skapa en effektiv, lite underhåll, och långvarig löser dina dränering eller översvämningsproblem.

Hur man dödar myror med åtgärder hushålls

Hur man dödar myror med åtgärder hushålls


Killing myror kan vara mycket enklare, säkrare och billigare än de flesta inser. De enda "kemikalier" du kommer att använda är diskmedel och Borax, eller borsyra. Den skål detergentblandningen erbjuder fördelen av att vara en snabb dödande medel, medan den Borax fungerar som en långsiktig kvarvarande killer. Myror anser att detta pulver att vara mat, och fält kommer att mata den till de andra medlemmarna i kolonin, inklusive drottningen. När drottningen dör, så gör resten av klanen. Alla objekt som du behöver för att effektivt bekämpa myror är antingen redan ligger runt huset, eller vara lätt tillgängliga vid varje avdelning, rabatt, livsmedelsbutiker eller järnaffär. Det bästa är att du kan göra detta utan att placera dina barn eller ditt husdjur i riskzonen genom att utsätta dem för farliga bekämpningsmedel.

Instruktioner

1 Fyll en tom plast sprayflaska med varmt vatten och tillsätt en sund skvätt Dawn diskmedel till det. Skaka det att blanda det väl. Detta är en garanterad snabb avdödning för myror som arbetar vid kontakt med insekter. Varje gång du ser myror, spraya och döda dem med den här lösningen, som kommer att hålla på obestämd tid.

2 Använd en skruvmejsel för att ta bort en strömställarplatta från varje vägg i varje rum i huset. I rum där du har märkt en hög nivå av ant aktivitet eller där du har sett ant spår, ta bort alla plåtar.

3 Använd en plastsked att ösa upp ca 1/2 tsk Borax eller borsyra, och deponera pulvret inuti metallhöljet som inrymmer växeln eller kontakten enhet. Myror ofta reser genom eluttagen och de flesta insekter kommer att använda dem för att komma åt resten av huset, om de har byggt bon inom dina väggar. De kommer att springa genom den pulvriserade Borax på sina resor till och från boet flera gånger dagligen, mata den till sina kohorter. Planerar att upprepa detta steg en gång var 3 till 6 månader för att avgöra om Borax behöver fyllas på.

4 Gör fällor med bete och dölja dem som utfodringsstationer genom att fylla vissa plast kapsyler ungefär halvvägs med Borax. Placera dem var som helst du har märkt någon som helst ant aktivitet. Bakom och under apparater, under alla sänkor, i närheten av ventilerna som leder utomhus, inuti skåp som innehåller godis eller fetter, nära kök soptunnorna, och nära dörröppningar leder utanför är alla utmärkta platser för dessa små bete fällor. Placera en del var som helst i hemmet där fukt är närvarande, eftersom myrorna tenderar att täta dessa områden. Koncentrera dig på kök, badrum (s) och tvättstuga.

5 Om du har sett några aktiva högar, gör din egen miljövänliga ant killer för utanför hemmet. Kombinera ca 1/4 kopp socker med en lika stor mängd av honung i en murare burk. Värm blandningen i mikrovågsugn eller i en kastrull med vatten på spisen precis tillräckligt länge för att smälta sockret, sedan rör om för att blanda väl. Så småningom strö i 1/4 kopp Borax med sked, blanda väl efter varje tillsats.

6 Ringla en msk eller så av honung blandningen på aktiva ant högar. Den söta bete kommer snabbt locka myror och högen drottning och kolonin kommer snart alla dödas av Borax. Täck burken med bete tätt och lagra den i upp till två veckor vid rumstemperatur i någonstans som passar dig.

Hur man kan eliminera svart mögel i ett avlopp

Hur man kan eliminera svart mögel i ett avlopp


Fukt kvar i dusch, handfat och badkar avlopp skapar den perfekta miljön för svartmögeltillväxt. Tvålrester, kroppsolja och smuts ger en näringskälla, och köra mer vatten genom avloppet bara ger mer fukt. Svart mögel kan orsaka hälsoproblem såsom astma och rinit. Ta bort formen så snart som möjligt för att förhindra det från att orsaka problem för någon i ditt hus.

Instruktioner

1 Slå på en fläkt eller öppna ett fönster för ventilation.

2 Kör vatten i avloppet. Om formen är torr, kan sporer släppas ut i luften när du låta vattnet rinna.

3 Scrub utsidan av avloppet med en gammal tandborste eller trasa och ett milt rengöringsmedel.

4 Ta bort avloppsgaller, om möjligt, och skrubba undersidan av gallret med en trasa eller gammal tandborste.

5 Använd en flaskborste och tvål för att rengöra mögel inifrån röret.

6 Om det är möjligt, ta bort röret för att komma åt områden utom räckhåll för flaskborste.

7 När all synligt mögel avlägsnas, rena samtliga ytor igen med en mögelinhiberande lösning, såsom en blandning av 02/01 blekmedel och 1/2 vatten, eller rak vinäger. Använd en trasa eller flaskborste för att torka ytor med lösningen.

8 Häll mögelinhiberande lösning ner i avloppet att döda mögel utom räckhåll. Detta kommer inte att döda alla mögel, om inte lösningen kommer i kontakt med alla områden av dräneringsröret.

1 Minska luftfuktigheten i rummet till en nivå under 55% för att förhindra mögeltillväxt. Kör en fläkt under en dusch eller bad och under fem minuter efter användning. Öppna ett fönster för ventilation. Torka våta ytor efter att ha använt ett handfat, dusch eller badkar, speciellt runt avloppet.

2 Slå på en ljus. Ljus avskräcker mögeltillväxt.

3 Rengör avloppet en gång i månaden med en form-hämmare som vinäger eller en blandning av halv blekmedel och 1/2 vatten. Spraya handfat, dusch eller badkar med vinäger. Skölj inte.